Woi Berseen suti

NasseNassuttaja

Juttelin hönössä mukavia baaritytölle tuossa kk sitte, notta tuu Suomeen sieltä kylään. Sanoi ettei oo passia eikä rahaa. Minä sanoin että minäpä laitan rahaa sulle. Unohdin koko asian tässä työkiireiden keskellä kun oon jutellut muillekin naisille mukavia Skypessä ja Mesessä. Nyt tuli juuri mese videopuhelu, jossa tyttö hiiskuttu iloisena passia.. Voi perseen suti. No nyt se on pakko roudata tänne ja hommata liput ja piirtää kutsu. Olisin mielummin mennyt sinne lämpimään taas mutta höpisty mikä höpisty ja luvattu mikä luvattu. Ihhaillaan sitten vaihteeksi tätä loskapaskaa. Ehkä tämä tarjoaa jotakin eksotiikkaa kuitenkin.

77

1073

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varoituksensanat

      Muista sitten kun menette Citymarkettiin, että siellä saatatte saada kannoillenne ns "cittarimiehen", joka vaanii suomi-thai pariskuntia siellä hyllyjen välissä ja tulee sanomaan sulle että oot hamsterin näköinen ja sitten se vie sun morsiamen syömään ja ne nauraa sulle yhdessä kuin hampaattomat hevoset! ;)

      • EntinenOnnellinen

        Ota todesta tuo varoitus.
        Mulle kävi köpelöt Kemijärven Lidlissä Cittarimiehen velin toimesta.
        Mun piti ensin mennä naimisiin ja sitte se vei mun kaikki rahat ja lähti Lidlimiehen kans bunkkaan.
        Nyt ne hirnuu yhdessä mulle.


      • S-ryhmäläinen
        EntinenOnnellinen kirjoitti:

        Ota todesta tuo varoitus.
        Mulle kävi köpelöt Kemijärven Lidlissä Cittarimiehen velin toimesta.
        Mun piti ensin mennä naimisiin ja sitte se vei mun kaikki rahat ja lähti Lidlimiehen kans bunkkaan.
        Nyt ne hirnuu yhdessä mulle.

        Miksi näihin draamoihin liittyy aina jokin kauppa? Onko Prisma ainoa turvallinen kauppa mennä ostoksille thaivaimon kanssa? Entä Sokos? Cittarimies saa varmaan plussaa ostoksista niin siksi se ei ehkä Prismassa käy. Cittarimies on joskus ollut plussapallomiehenä Cittarissa jakamassa etukuponkeja, ja ihan omissa vaatteissaan ilman fyllinkiä.
        http://farm1.static.flickr.com/12/18224970_9bddd4ee2b_m.jpg


      • NykyinenOnnellinen

        Näihin draamoihin liittyy aina jokin kauppa, koska näiden kauppojen ohessa on Alko ja tyhjien keppanatölkkien palautuspiste.
        Nämä "cittarimiehet" jotka ovat niin kertakaikkisen katkeria ja kateellisia meille Suomi-Thai aviopareille, bongailevat meitä varsin helposti marketeissa ruokaostoksillamme, kun he itse ovat ostamassa Vinettoa tai Garilloa.


      • Carilloa
        NykyinenOnnellinen kirjoitti:

        Näihin draamoihin liittyy aina jokin kauppa, koska näiden kauppojen ohessa on Alko ja tyhjien keppanatölkkien palautuspiste.
        Nämä "cittarimiehet" jotka ovat niin kertakaikkisen katkeria ja kateellisia meille Suomi-Thai aviopareille, bongailevat meitä varsin helposti marketeissa ruokaostoksillamme, kun he itse ovat ostamassa Vinettoa tai Garilloa.

        Carilloa, kielimies!


    • käyttöäon

      Suomi tarvitsee thaiden vahvoja geenejä. Tuo pataljoona samantien.

      Onnea hakumatkalle, muista mitä Mikko Vilkastus opetti Nummisuutarin Eskolle.

    • Crxfcfcfcfcfctc

      Trolli. Ei edes kepulandian juntti ole noin uuno.

    • eiongelmia

      Tyttö Suomeen vaan! Nämä herjaajat on täysin marginaalijoukko Suomessakin. Niitä näkee vain netissä käytännössä, eikä kannata välittää niistä paskaakaan.

      Itse erosin 21 vuoden liitostani ja minulla oli ollut vahvat siteet ja hyvät välit exäni sukuun. Olin vuosia tapaamatta heitä sen jälkeen ja menin thain kanssa naimisiin. Pieneltä paikkakunnalta exäni suku kotoisin pääasiassa ja ajattelin saavani paheksuntaa kun painelin poikani lakkiaisiin thaivaimoni kanssa ja he näkivät minut ja vaimoni ekaa kertaa vuosiin.

      Saatiin niin sydämellinen vastaanotto molemmat, että vesi tulee vieläkin silmiin, kun muistelee. Ei pienintäkään paheksuntaa eikä syyttelyä, ei tuimia katseita eikä mitään muutakaan negatiivista. Oltiin yhdessä kaikkien kanssa kuin aina ennenkin. Hieman vanhentuneina kaikki, mutta muuten kuin kotonamme. Thaikullenikin riitti juttuseuraa yllin kyllin ja kuulumisien kyselijöitä.

      Unohtakaa nuo negatiiviset kommentit. Ne tulee ihmisiltä, joilla on ongelmia ja panta kiristää päätä. Tsemppiä sinulle!

    • sekaanvaan

      Tänne vaan ja yksin et ole asialla. Ainakin 4 kaveriani on tuomassa jussin aikoihin kesäkissansa Suomeen. Tiedossa mukavia partyja myös Suomen ns suvessa.

      • kissankustaa

        Ai jaa, kissojakos sieltä nykyään kuskataan, katsokaa sitten, että on kissoilla paperit ja lääkitykset kunnossa.


      • sakaanvaan
        kissankustaa kirjoitti:

        Ai jaa, kissojakos sieltä nykyään kuskataan, katsokaa sitten, että on kissoilla paperit ja lääkitykset kunnossa.

        Pahoittelen kesäkissa termiä, se on halventava tässä yhteydessä. Kyse kun on kahdella Thaimaan-suomalaisella tutulla yrittäjällä vaimoista ja kahdella kihlatuista. Joskushan se ensi kerta Suomen vierailulle tulee aina ja on jännä nähdä että mitä nainen tykkää ja skulaako juttu myös täällä.


      • ThaiLady1

        Kesäkissan ymmärsin huumoriksi, kun toiset nimittää kaikkia baaritytöiksi ja huoriksi.
        Kyllä tykkää ja skulaa kun miehet on herrasmiehiä.
        Mukavaa alkavaa kesää kaikille.


      • cittarimies

        Meinaakkonää päästä panemahan kaveriesi kesäkissoja, vai miksi intoilet, kun joku tuo thai tyttiksensä Suomeen jussina? Ovatko kenties luvanneet vuokrata tyttöjä sinunkin käyttöösi, muutamaksi tunniksi?

        Muuten tuntuisi aika oudolta, että joku juoksee ympäri kylää huutaen "jessiä" vain siksi, että kaverit saa Kesäkuussa naista?


    • 3kesääSuomessajo

      Kyllä thaimaalainen Suomessa viihtyy! Meillä on raikas ilma (paitsi kadunlakaisun aikaan) eikä tarvi ilmastointilaitteita, joista saa pöpöjä.

      Meillä ei rusketusta tarvii pelätä eikä mene rahaa kalliisiin rasvoihin.

      Luonto on erilailla kiinnostava ja hienoja siistejä luontopolkuja löytyy paljon.

      On kivoja kylpylöitä muita virkistys ja huvipaikkoja, jos extraa haluaa.

      Liikenne on Suomessa turvallisempaa ja jalkakäytävät löytyy kaupungeista ja toimivat liikennevalot. Ei tarvi pää pyöriä kokoajan kuin pöllöllä jalan liikkuessa.

      Saunasta thaikut yleensä tykkää. Sielläkään ei rusketu vaan laihtuu ja rentoutuu. Älä kuitenkaan kertomatta traditiosta ala yhtäkkiä hakkaamaan vihdalla raivokkaasti selkäänsä, tai saat tilata taksin lentoasemalle saunan jälkeen.)

      Suomalaiset maaseudutkin on rauhoittavan kotoisia thaikuille.

      Aasia-marketeista löytyy tuttuja mausteita ja tuotteita, jotta ei tarvi makaroonilaatikkoa ja lihapullia koettaa koko ajan näykkiä naama irvessä. Onhan meillä hyviä thairavintoloitakin vaikka kuinka paljon.

      Ruotsin ja Tallinnanlautat on ihmettelyn aihe maaseudun tytölle. Sieltä saa otettua tuhat selfietä, jotka saa saman verran tykkäyksiä, kun meillä on luotettava ja nopea netti käytössä.

      Telkkuun saa kyllä laitettua thaimaalaista hömppäkanavaa, jos niitä kaipaa.

      Jos erilaista Suomea haluaa esitellä, niin sitten Itämeren saaristoon tai Lappiin, Savonlinnaan yms. Savolainen saattaa katsoa pitkään sillä lailla että sen toinen suupieli on koholla, mutta on ne sielläkin jo tottuneet ulkomaalaisiin, kun on oopperajuhlaakin sun muuta kalakukkoa.

      Mitäs sitä vielä keksis ihmettelemistä... No jos sinne Lappiin menee omalla kulkuneuvolla, niin Pohjois-Norjassahan voi sitten pyörähtää samalla, jos aikaa on.

      Tärkeintähän kuitenkin on, että on rauhallista ja turvallista. Ja se hyvä netti, nyt kun puhutaan thaimaalaisista. :) Taitaapa tuo olla ihan yhtä tärkeää suomalaisillekin nuoremmille ihmisille tuo netti ja keski-ikäisillekin näyttää ja tuntuu olevan.

      • cittarimies

        Höpö höpö, Suomalainen, suomalaisuuden edustaja se satuillee, vakavasta asiasta. Suomi on ihana maa? Vie thai tyttiksesi Ruotsin ja Tallinnan laivalle ja käy Pohjois- Norjassa? Tarjoa ekana päivänä mustaa makkaraa ja jälkiruuaksi piimää ja talkkunaa, illalla voitte nauttia pikku krovet 10 mämmiä? Palan painikkeeksi, tönäse liköörikonvehti tyttösi suuhun, ota aika, kuinka nopeasti sylkäsee sen pois, mun muijalla meni sekuntti.

        Viddu mitä shaibaa?? Älä teeskentele. Ole oma itsesi.

        Vedä kossu lärviin tulopäivänä ja kerro tyttiksellesi, että vapautat hiukan tunnelmaa. Vedä kossu lärviin myös muina päivinä samasta syystä. koska selvinpäin olet aika ujo, ettekä kuitenkaan ole tunteneet kun vasta 2 viikkoa. Sammu keittiön lattialle ja kuse housuusi, tyttis siivoa mielellään ja on kiva, kun hän kokee olevansa tarpeellinen myös silloin kun ette ole sängyssä. Se vahvistaa hänen itsetuntoaan.

        Käytä pelkkää pankkikorttia, älä pidä käteistä rahaa, koska hönösimmiltä pettereiltä menee yllättävän paljon käteistä fyrkkaa, kun vetäsee kalsarikännit thaityttiksen katsellessa vieressä, pelkästään kotona ollessaan? Käy ostamassa thai kaupasta tytölle ruokaa, näin osoitat olevasi herrasmies ja ajattelet vieraita "Thaimaalaisittain kohteliaasti" ? Aina kun olen muijani kotona niin koko suku syö karjalanpaistia, perunaa ja ruisleipää, karjalanpiirakoita iltapalaksi, notta vieras tuntisi olonsa kotoiseksi? Ei vais.


      • 654767567657

        Thaimaalainen kun revitään alkuperäisestä elinympäristöstä ollaan vaikeuksissa, pahin ongelma on kylmyys ja kontaktiverkoston puute, thaikut on varsin sosiaalisia, viihtyvät toistensa seurassa... Eli pitää etsiä muita thaikkuja Suomesta, kylmyydelle ei mitään voi, jokaisessa thai-falle suhteessa tulee ainakin nämä ongelmat, yleensä vielä kulttuurista johtuva vanhempien ja suvun elatusvelvollisuus, josta tulee suuren rahan tarpeen takia ongelmia farangille.


      • eihättää
        654767567657 kirjoitti:

        Thaimaalainen kun revitään alkuperäisestä elinympäristöstä ollaan vaikeuksissa, pahin ongelma on kylmyys ja kontaktiverkoston puute, thaikut on varsin sosiaalisia, viihtyvät toistensa seurassa... Eli pitää etsiä muita thaikkuja Suomesta, kylmyydelle ei mitään voi, jokaisessa thai-falle suhteessa tulee ainakin nämä ongelmat, yleensä vielä kulttuurista johtuva vanhempien ja suvun elatusvelvollisuus, josta tulee suuren rahan tarpeen takia ongelmia farangille.

        thaikkuja rittää nykyään ihan tarpeeksi , meeppä citymarkettiin joka toinen on taikku ja loput mus eiku maahanmuuttajia


    • ThainAviomies10

      Johan on kiukkunen tämä kauppakeskusmies.
      Nyt jos oikein ymmärsin, niin hänelläkin "kesäkissa".
      Voi herttinen sentään jos Thaimaalainen tyttö on uunotettu tuon miehen talouteen.

      • cittarimies

        Kuinka paljon oikein tiedät Thaimaasta ja thaimaalaisista? Jessus! Tyhmempikin ihminen tietää ettei niitä tarvihe uunottaa, bongaat netistä, teet kutsun ja lähetät tarvittavan määrän rahaa, lippuihin, vakuutukseen ja muihin keksittyihin kuluihin. Sitten vaan pengraa mutusteleen ja sängylle oottamaan, " naisen kosketusta"


      • tsohtsohpoitsu
        cittarimies kirjoitti:

        Kuinka paljon oikein tiedät Thaimaasta ja thaimaalaisista? Jessus! Tyhmempikin ihminen tietää ettei niitä tarvihe uunottaa, bongaat netistä, teet kutsun ja lähetät tarvittavan määrän rahaa, lippuihin, vakuutukseen ja muihin keksittyihin kuluihin. Sitten vaan pengraa mutusteleen ja sängylle oottamaan, " naisen kosketusta"

        Kaikki ei halua tuollaista elämää kuin sinun ajatusmaailmassasi. Sanot muutes stalkkaaja olevasi kolmevitonen ja olleesi kuusi vuotta naimisissa thain kanssa. Se on aika harvinaista Suomessa noin nuorelle miehelle edelleenkin. Vielä harvinaisemmaksi sen tekee se, että olet noin negatiivinen ja ärtynyt näistä suomithai liitoksista, edustaen kuitenkin itse sellaista. Päästä nyt hyvämies se tyttö kotiin kärsimästä luotasi, jos noin koville ottaa!
        Jos olisit 75v ja heikossa kunnossa, niin ymmärtäisin että et tarvi muuta kuin palvelijan ja sairaanhoitajan, mutta kyllä tuon ikäisellä jampalla pitäis olla muutakin mielessä.
        Nuo liput ja vakuutukset ovat muutes pakollisia ostoksia, eikä keksittyjä. Sieltä on polkupyörällä tai liftaamalla melko pitkä matka tulla Suomeen. Meillä on "keksittyinä" kuluina lisäksi talolainan lyhennys ja sähköt 14000 bahtia kk ja lasten koulu, siskolle vähän kodinhoitorahaa yms. silloin kun ollaan Suomessa. Kaikki on kylläkin ihan todellisia kuluja. Mutta halpaa se silti on, verrattuna siihen että asuisin hotellissa Thaimaassa ollessani. Suomessa kun kaikki on maksettu jo 15 vuotta sitten mökkeineen päivineen.


      • 656546456456
        cittarimies kirjoitti:

        Kuinka paljon oikein tiedät Thaimaasta ja thaimaalaisista? Jessus! Tyhmempikin ihminen tietää ettei niitä tarvihe uunottaa, bongaat netistä, teet kutsun ja lähetät tarvittavan määrän rahaa, lippuihin, vakuutukseen ja muihin keksittyihin kuluihin. Sitten vaan pengraa mutusteleen ja sängylle oottamaan, " naisen kosketusta"

        Noinhan se menee, erinomainen kirja thai - falle suhteista on rahasta lähimmäistäsi, ei ole kysy kirjoitusvirheestä se todellakin on rahasta...

        Falle - Thai parisuhde vaatii kummaltakin osapuolelta todella paljon, Thaikku joutuu luopumaan perheestään joka on heille kova juttu, falle joutuu yleensä elättämään koko puolisonsa suvun, ja ne on laajoja... kahdeksan lasta ei ole mikään poikkeus, joka tapauksessa isä ja äiti... sitten on jos jonkinlaista vesipuhvelin hoitokulua, siis kusetusta...

        Olennaista on tehdä puolisolle selväksi se että ettei hän ole suhteessa miljonäärin kanssa, jokainen thaikku luulee aluksi niin, pitää muistaa että esim. vanhempien elatusvastuu päättyy vanhempien kuolemaan, ja joka tilanteessa pitää repiä satasesta kolmeen sataan ylimääräistä kuukaudessa, että he pysyvät hengissä... se on paljon rahaa muuttavassa elämäntilanteessa... esim. jos työttömyys iskee... vuodesta 1999 naimissa thaimaalaisen kanssa on opettanut paljon...


      • lerpanpuhveliasiat
        656546456456 kirjoitti:

        Noinhan se menee, erinomainen kirja thai - falle suhteista on rahasta lähimmäistäsi, ei ole kysy kirjoitusvirheestä se todellakin on rahasta...

        Falle - Thai parisuhde vaatii kummaltakin osapuolelta todella paljon, Thaikku joutuu luopumaan perheestään joka on heille kova juttu, falle joutuu yleensä elättämään koko puolisonsa suvun, ja ne on laajoja... kahdeksan lasta ei ole mikään poikkeus, joka tapauksessa isä ja äiti... sitten on jos jonkinlaista vesipuhvelin hoitokulua, siis kusetusta...

        Olennaista on tehdä puolisolle selväksi se että ettei hän ole suhteessa miljonäärin kanssa, jokainen thaikku luulee aluksi niin, pitää muistaa että esim. vanhempien elatusvastuu päättyy vanhempien kuolemaan, ja joka tilanteessa pitää repiä satasesta kolmeen sataan ylimääräistä kuukaudessa, että he pysyvät hengissä... se on paljon rahaa muuttavassa elämäntilanteessa... esim. jos työttömyys iskee... vuodesta 1999 naimissa thaimaalaisen kanssa on opettanut paljon...

        Lerpalla on sangen ikäviä kokemuksia thaivaimostaan, koska koko vaimon suvun joutuu elättämään, ei ihme että riisipussikin on arvokas sijoitus lerpalle. Onneksi thaivaimoni on puhvelivapaasta suvusta ja suku sen verran varakasta, että sinsotin jälkeen ei ole avustuksia tarvinnut ja sinsot ei ole avustus vaan kuuluu kulttuuriin.
        Antakaamme lerpan hoitaa sairaita puhveleita ja korjailla mädäntyviä liiterien kattoja, kaiken muun osaamisensa lisäksi, omatekoiselle lento kapteenille sopivaa hommaa.
        ps. mites se ILS -laskeutuminen Luonettiin sujuikaan, pysyitkö hyvin...???


      • VanhojaKirjoja
        lerpanpuhveliasiat kirjoitti:

        Lerpalla on sangen ikäviä kokemuksia thaivaimostaan, koska koko vaimon suvun joutuu elättämään, ei ihme että riisipussikin on arvokas sijoitus lerpalle. Onneksi thaivaimoni on puhvelivapaasta suvusta ja suku sen verran varakasta, että sinsotin jälkeen ei ole avustuksia tarvinnut ja sinsot ei ole avustus vaan kuuluu kulttuuriin.
        Antakaamme lerpan hoitaa sairaita puhveleita ja korjailla mädäntyviä liiterien kattoja, kaiken muun osaamisensa lisäksi, omatekoiselle lento kapteenille sopivaa hommaa.
        ps. mites se ILS -laskeutuminen Luonettiin sujuikaan, pysyitkö hyvin...???

        Se mainittu kirja on niiden ekojen kielitaidottomien vanhapoikien kirjoittama, jotka oli kuulleet Leningradin sukkahousumatkoista ja lähtivät pitkät alushousut jalassa ja Menneniä ajamattomaan partaansa hieroneena hihkuen naisen hakuun, ja ajattelivat että traktorin perävaunurahalla irtoaa neitsyt joka rakastaa hullun lailla sankariaan.

        Kun sitten heidän taidot, rahat ja naama riittivätkin vain pariin hauskaan iltaan niin syvästi katkerana raapustivat tuon juntin käsikirjan.

        Juntit lukee sitä edelleen.


      • 654767567657
        VanhojaKirjoja kirjoitti:

        Se mainittu kirja on niiden ekojen kielitaidottomien vanhapoikien kirjoittama, jotka oli kuulleet Leningradin sukkahousumatkoista ja lähtivät pitkät alushousut jalassa ja Menneniä ajamattomaan partaansa hieroneena hihkuen naisen hakuun, ja ajattelivat että traktorin perävaunurahalla irtoaa neitsyt joka rakastaa hullun lailla sankariaan.

        Kun sitten heidän taidot, rahat ja naama riittivätkin vain pariin hauskaan iltaan niin syvästi katkerana raapustivat tuon juntin käsikirjan.

        Juntit lukee sitä edelleen.

        Resuperse sen kirjan on kirjoittanut, Australialainen Neil Hutchison joka on asunut vuosia Pattayalla ja nähnyt kaikki temput mitä nämä thaikut yrittävät rakastaa eikun rahastaa lähimmäistään... Muuten sen on gismo suomentanut... Taitaa olla menossa jo 5 tai kuudes painos.


      • 654767567657
        lerpanpuhveliasiat kirjoitti:

        Lerpalla on sangen ikäviä kokemuksia thaivaimostaan, koska koko vaimon suvun joutuu elättämään, ei ihme että riisipussikin on arvokas sijoitus lerpalle. Onneksi thaivaimoni on puhvelivapaasta suvusta ja suku sen verran varakasta, että sinsotin jälkeen ei ole avustuksia tarvinnut ja sinsot ei ole avustus vaan kuuluu kulttuuriin.
        Antakaamme lerpan hoitaa sairaita puhveleita ja korjailla mädäntyviä liiterien kattoja, kaiken muun osaamisensa lisäksi, omatekoiselle lento kapteenille sopivaa hommaa.
        ps. mites se ILS -laskeutuminen Luonettiin sujuikaan, pysyitkö hyvin...???

        Sinä et siis resuperse et tiedä mitä tuo vesipuhvelin hoito tarkoittaa, onneksi olkoon jo melkein uskoin mitä kirjoitit nyt en enää sanaakaan, reppana...


      • ihansamase
        654767567657 kirjoitti:

        Sinä et siis resuperse et tiedä mitä tuo vesipuhvelin hoito tarkoittaa, onneksi olkoon jo melkein uskoin mitä kirjoitit nyt en enää sanaakaan, reppana...

        Juntteja on myös, ja varsinkin australiassa. Minä omistan viisi vesipuhvelia ja kaksi vasikkaa ja tiedän niiden oikeasta hoidosta kaiken, päinvastoin kuin tuossa ikivanhassa katkerassa junttiteoksessa hätäänsä huutava urbaaneja legendoja viljelevä luuseri. Kaltaisesi luuseri.


      • 656546456456

        Resuperse olet todellinen rattayanpoissi et edes ymmärrä mistä puhuttiin... reppana. vai oikein vesipuhveli, ne on korvanneet 10 vuotta sitten traktorit, vai on vaimosi pattayan suurtilallisia... johan vitsin murjasit...


      • voijumasunkanssas
        656546456456 kirjoitti:

        Resuperse olet todellinen rattayanpoissi et edes ymmärrä mistä puhuttiin... reppana. vai oikein vesipuhveli, ne on korvanneet 10 vuotta sitten traktorit, vai on vaimosi pattayan suurtilallisia... johan vitsin murjasit...

        Ei ole kuin pientilallinen. Tiedän kyllä mistä puhut. Sen kirjasi informaatio on nimenomaan juntin kirjoittama ja suunnattu umpijunteille ja sinä luet sitä kuin raamattua. Meinaatko dorka ettei puhveleita muuten kasvateta kuin työkoneiksi? :DDD


      • jätälerpparauhaan
        voijumasunkanssas kirjoitti:

        Ei ole kuin pientilallinen. Tiedän kyllä mistä puhut. Sen kirjasi informaatio on nimenomaan juntin kirjoittama ja suunnattu umpijunteille ja sinä luet sitä kuin raamattua. Meinaatko dorka ettei puhveleita muuten kasvateta kuin työkoneiksi? :DDD

        Turhaan sä ton idiootin kanssa vänkäät. Sehän luulee edelleenkin että kanaloissa kasvatetaan vain pääsiäisruohoa ja tipuja, ja että munat tulee Fazerilta.


      • cittarimies
        tsohtsohpoitsu kirjoitti:

        Kaikki ei halua tuollaista elämää kuin sinun ajatusmaailmassasi. Sanot muutes stalkkaaja olevasi kolmevitonen ja olleesi kuusi vuotta naimisissa thain kanssa. Se on aika harvinaista Suomessa noin nuorelle miehelle edelleenkin. Vielä harvinaisemmaksi sen tekee se, että olet noin negatiivinen ja ärtynyt näistä suomithai liitoksista, edustaen kuitenkin itse sellaista. Päästä nyt hyvämies se tyttö kotiin kärsimästä luotasi, jos noin koville ottaa!
        Jos olisit 75v ja heikossa kunnossa, niin ymmärtäisin että et tarvi muuta kuin palvelijan ja sairaanhoitajan, mutta kyllä tuon ikäisellä jampalla pitäis olla muutakin mielessä.
        Nuo liput ja vakuutukset ovat muutes pakollisia ostoksia, eikä keksittyjä. Sieltä on polkupyörällä tai liftaamalla melko pitkä matka tulla Suomeen. Meillä on "keksittyinä" kuluina lisäksi talolainan lyhennys ja sähköt 14000 bahtia kk ja lasten koulu, siskolle vähän kodinhoitorahaa yms. silloin kun ollaan Suomessa. Kaikki on kylläkin ihan todellisia kuluja. Mutta halpaa se silti on, verrattuna siihen että asuisin hotellissa Thaimaassa ollessani. Suomessa kun kaikki on maksettu jo 15 vuotta sitten mökkeineen päivineen.

        No niinpä tietenkin, nyt joku onnellinen aviomies tulee sössöttämään, että on vähän niinkun erikoista, jos alle kolmikymppisenä suomalainen ottaa thai vaimon, miksi ? Eivätkö ne olekkaan ihania kuin yli 60 vuotiaille?

        Sössötät että " Jos olisit 75v ja heikossa kunnossa, niin ymmärtäisin että et tarvi muuta kuin palvelijan ja sairaanhoitajan, mutta kyllä tuon ikäisellä jampalla pitäis olla muutakin mielessä." Miksi? Kyllä vaimoni aviolliset velvoitteensa hoitaa ja miksi ei hoitaisi? Hänellä on nyt ikää tasan 30v.

        Kotiinsa päästäisin sen koska tahansa, jos haluaisi lähteä. Elän aikaa vapaata suhdetta ja tiedostin sen vaimolleni silloin kun hän kanssani halusi Suomeen muuttaa, kerroin että minulla ei ole rahoja lentojasi maksella, mutta tule jos haluat. Meni noin vuosi, hän pokaili jotain ruotsalaista 60v miestä joka otti hänet vaimokseen Ruotsiin, no sitä avio-onnea kesti sen puolivuotta, kunnes tyttö soitti minulle Helsingin satamasta ja kysyi tulisinko hakemaan hänet? Minä menin koska olin joskus luvannut.

        Tyttö oli hakeutunut Ruotsin sossun huostaan ( kaverit olivat neuvoneet) Kertonut että mies hakkaa häntä. Kertonut, että hänen serkkunsa asuu Suomessa, eropaperit täyttivät sossussa ja sossu maksoi tytön matkan lautalla Helsinkiin, tytöllä ei ollut matkatavaroita, eikä hän halunnut Ruotsista mitään mukaansa, asui luonani kunnes ero astui voimaan. Tässä tapauksessa meni puolivuotta eli pelkkä ns. harkinta aika. Teimme kuulutukset ja menimme naimisiin. Muijalle siitä hyötyä on, mulle se on ihan sama, kunhan saan tehdä mitä haluan ja kulkea miten haluan nyt ja aina. 75 vuotiaana voi tosin minullakin olla toiset ajatukset, mutta nyt näin.


      • raharaharaharaha
        654767567657 kirjoitti:

        Resuperse sen kirjan on kirjoittanut, Australialainen Neil Hutchison joka on asunut vuosia Pattayalla ja nähnyt kaikki temput mitä nämä thaikut yrittävät rakastaa eikun rahastaa lähimmäistään... Muuten sen on gismo suomentanut... Taitaa olla menossa jo 5 tai kuudes painos.

        money comes first jne... siinähän ne tärkeimmät jutut
        kannattaa oikeasti lukea hiukan ja kaikki on sitten ihan samasta tuutista
        joo minun vaimoni riisip..yliopi...jne.. paaarista ne on lähes kaikki 99,3%
        jos on taikulla rahaa niin ei taatusti falangeja katsele. jämpti o nii
        raha-asiat kunnossa = kaikki kunnossa


      • Kokkeele
        raharaharaharaha kirjoitti:

        money comes first jne... siinähän ne tärkeimmät jutut
        kannattaa oikeasti lukea hiukan ja kaikki on sitten ihan samasta tuutista
        joo minun vaimoni riisip..yliopi...jne.. paaarista ne on lähes kaikki 99,3%
        jos on taikulla rahaa niin ei taatusti falangeja katsele. jämpti o nii
        raha-asiat kunnossa = kaikki kunnossa

        Vastavuoroisesti kokeile suomalaiselle naiselle ehdottaa, että minä poika jään nyt kotimieheksi kun sulla on noita töitä. Piereskelee sohvalla muutaman vuoden ja otan vähän keppanaa. Pena ja Rode tulee illalla pelaa korttia ni sä voisit laittaa jotakin suolapalaa kulta ja pitää kakarat pois jaloista ok?


      • huumoriamaailmaan
        654767567657 kirjoitti:

        Resuperse sen kirjan on kirjoittanut, Australialainen Neil Hutchison joka on asunut vuosia Pattayalla ja nähnyt kaikki temput mitä nämä thaikut yrittävät rakastaa eikun rahastaa lähimmäistään... Muuten sen on gismo suomentanut... Taitaa olla menossa jo 5 tai kuudes painos.

        Jos et ole sattunut huomaamaan, niin se kirja on luumu poskessa kirjoitettu satiirinen huumorikirja. Muistuttaa suomalaista kirjaa "Eniten vituttaa kaikki". Ihan hauska kirja, ei siinä mitään, mutta hieman sellaista amistasoa.


    • ThainAviomies10

      Kauppakeskusidiootille.

      Vedä kätees kusipää, muuta järkevää sinulle ei voi sanoa eikä ole aihetta muuta keskustella tuon kaltaisen asenteen omaavan kanssa.

      Minä elän perhe-elämää Thaivaimoni ja yhteisen lapsemme kanssa varsin onnellisesti, enkä katso tarpeelliseksi tuon perhe-elämämme sisältöä sen enmpää sinun kaltaiselle idiootille joka ei kunnioita mitään muuta liikkuvaa kuin itseään.

      • cittarimies

        10 aviomiehelle. Kyllä sitä tulee vedeskeltyä vielä silloin tällöin käteenkin. Toi Rahasta lähimmäistäsi" on ihan hyvä kirja. Paljon Pattayalla reissaavat eivät voi väittää, etteikö kirjassa kerrottuja kusetuksia olisi tehty tai yritetty tehdä itselle? Thaitytöt on ahkeria yrittämään, joskus ne onnistuu ja puuskuttava 174cm lyhyt läski, taluttaa tytön avioliiton satamaan. Silloin tyttö tietää, että on onnistunut...... Sitten alkaa kusetuksen toinen näytös, ja pullukkapoika hymyilee ja lyö rahaa tytön sukulaisille


      • AussitTyhmiäKuinLerppa
        cittarimies kirjoitti:

        10 aviomiehelle. Kyllä sitä tulee vedeskeltyä vielä silloin tällöin käteenkin. Toi Rahasta lähimmäistäsi" on ihan hyvä kirja. Paljon Pattayalla reissaavat eivät voi väittää, etteikö kirjassa kerrottuja kusetuksia olisi tehty tai yritetty tehdä itselle? Thaitytöt on ahkeria yrittämään, joskus ne onnistuu ja puuskuttava 174cm lyhyt läski, taluttaa tytön avioliiton satamaan. Silloin tyttö tietää, että on onnistunut...... Sitten alkaa kusetuksen toinen näytös, ja pullukkapoika hymyilee ja lyö rahaa tytön sukulaisille

        Vain tyhmät menevät kusetuksiin. Suomen telkkarista tulee Austraalialainen TV-sarja Suurlähetystön arkea todistaa hyvin sen kuinka hölmöjä ne aussit ovat.


      • onneaCMroskalaatikoilla
        cittarimies kirjoitti:

        10 aviomiehelle. Kyllä sitä tulee vedeskeltyä vielä silloin tällöin käteenkin. Toi Rahasta lähimmäistäsi" on ihan hyvä kirja. Paljon Pattayalla reissaavat eivät voi väittää, etteikö kirjassa kerrottuja kusetuksia olisi tehty tai yritetty tehdä itselle? Thaitytöt on ahkeria yrittämään, joskus ne onnistuu ja puuskuttava 174cm lyhyt läski, taluttaa tytön avioliiton satamaan. Silloin tyttö tietää, että on onnistunut...... Sitten alkaa kusetuksen toinen näytös, ja pullukkapoika hymyilee ja lyö rahaa tytön sukulaisille

        Onpa cittarimiehelle käynyt todella huonosti vaimonsaannissa, mutta ihmekös tuo hänen älykkyyosamäärällään. Apukoulukin jäi käymättä raasukalla, mutta äiti yksinhuoltajana sai säästettyä Pattayan matkan verran. Kuvittelin kyllä cittarimiehen 160 senttiseksi, mutta tuossa asiassa erehdyin, onneksi en muissa.


      • 654767567657
        onneaCMroskalaatikoilla kirjoitti:

        Onpa cittarimiehelle käynyt todella huonosti vaimonsaannissa, mutta ihmekös tuo hänen älykkyyosamäärällään. Apukoulukin jäi käymättä raasukalla, mutta äiti yksinhuoltajana sai säästettyä Pattayan matkan verran. Kuvittelin kyllä cittarimiehen 160 senttiseksi, mutta tuossa asiassa erehdyin, onneksi en muissa.

        Kuules nyt resuperse ainoa jolla täällä on jäänyt koulut koulut kesken olet sinä reppana, näetkö senkin kristallipallosta sitten että cittarimies on lerppa, eikös se ole vakio... Kaikki jotka ovat erimieltä kanssasi on moisia... Harmi että pippeli mitta ketjut on poistettu, ilmeisesti aiheuttaa sinulle ongelmia, kun et pysty keskustelemaan kaltaistesi kanssa...


      • jättäkääserauhaan
        654767567657 kirjoitti:

        Kuules nyt resuperse ainoa jolla täällä on jäänyt koulut koulut kesken olet sinä reppana, näetkö senkin kristallipallosta sitten että cittarimies on lerppa, eikös se ole vakio... Kaikki jotka ovat erimieltä kanssasi on moisia... Harmi että pippeli mitta ketjut on poistettu, ilmeisesti aiheuttaa sinulle ongelmia, kun et pysty keskustelemaan kaltaistesi kanssa...

        Ahaa. Jaa että lerppa on sitten tämän cittarimies nimimerkinkin. Olisi pitänyt arvata. Älkääpä siis vastatko tällekään lerpan uudelle nimimerkille.


      • 654767567657

        Resuperse tämä on toinen vainoharhaisi, reppana


      • lerpankielisetuutiset
        654767567657 kirjoitti:

        Kuules nyt resuperse ainoa jolla täällä on jäänyt koulut koulut kesken olet sinä reppana, näetkö senkin kristallipallosta sitten että cittarimies on lerppa, eikös se ole vakio... Kaikki jotka ovat erimieltä kanssasi on moisia... Harmi että pippeli mitta ketjut on poistettu, ilmeisesti aiheuttaa sinulle ongelmia, kun et pysty keskustelemaan kaltaistesi kanssa...

        Lerpankieliset iltapäiväuutiset menossa, tavalliseen tapaan niissä ei ole muuta kuin ala-arvoista tekstiä. Ihmekös tuo evp apukoululaiselta.


      • manimanimani

        elät niin kauan kun on rahaa , jos raha loppuu niin loppu onnikin , kokeileppa huvikseen...


    • ThainAviomies10

      Cittarimies siis on Lerppa ja numeromies ainakin tuon yllä olevan ketjun mukaisesti, joka alkoi hänen aivopieruillaan vastaamalla minulle, jonka johdosta lyhyesti seuraavaa:
      "Laitoin sen suuhun konvehdin ja otin aikaa".
      Minunkin suuhuni laitettiin esim. papaijasalaattia ja otettiin aikaa, joten se siitä.
      Mitä tulee kirjallisuuteen ja miljoonakansan tapahtumiin, ei tarkoita että kaikki on sitä mitä yhdelle ryhmälle tapahtuu.
      Täsmälleen samoilla perusteilla voisi mollata suomen ja mailman joka ikisen maan.
      Mutta kun tämä Lerppa-Nainen on päättänyt elämäntehtäväkseen tämän mollauksen ottanut yhdistettynä siihen, että hänellä on jokapäiväinen tarve trollaamisnautintonsa hankintaan, niin tämä ei lopu ennenkuin hänet haudataan.

      • olemmemukana

        Meitä onnitteluadressin allekirjoittajia, lerpan hautajaisten johdosta, on uskomattoman suuri joukko.


      • 654767567657

        Onnea vaan resuperse...


      • 654767567657

        Onpas harvinaisen sekopäinen kirjoitus olet siis thain 10 aviomies, on Papayya pok pokkia, miljoonakansaa, mailmaa. Miten nainen voi olla lerppa?... Kovin on sekavaa... Reppana...


      • lerpanomatketjut
        654767567657 kirjoitti:

        Onpas harvinaisen sekopäinen kirjoitus olet siis thain 10 aviomies, on Papayya pok pokkia, miljoonakansaa, mailmaa. Miten nainen voi olla lerppa?... Kovin on sekavaa... Reppana...

        Lerppa jaksaa noita omia pippelinmittaketjuja ikävöidä aina, me toiset olemme vain tyytyväisiä, että ovat mieliketjusi poistaneet.


      • puhveli-bill
        654767567657 kirjoitti:

        Onpas harvinaisen sekopäinen kirjoitus olet siis thain 10 aviomies, on Papayya pok pokkia, miljoonakansaa, mailmaa. Miten nainen voi olla lerppa?... Kovin on sekavaa... Reppana...

        Vetäisehän sinä taas ne viikonloppukoomat ja kerro satujasi. Ketään ei kiinnosta. Kehtaatkin hyökätä toisten keskusteluihin solvaamaan. Nämä asiat ei kuulu sinulle pätkääkään.


      • cittarimies

        "Mitä tulee kirjallisuuteen ja miljoonakansan tapahtumiin, ei tarkoita että kaikki on sitä mitä yhdelle ryhmälle tapahtuu."

        Kyllä se tarkoittaa,että kaikki on sitä mitä yhdelle ryhmälle tapahtuu, jos ryhmä sattuu olemaan FARANGIN ELÄTETTÄVIKSI HALUAVAT THAIMAALAISET NAISET.


      • duodaduodad
        cittarimies kirjoitti:

        "Mitä tulee kirjallisuuteen ja miljoonakansan tapahtumiin, ei tarkoita että kaikki on sitä mitä yhdelle ryhmälle tapahtuu."

        Kyllä se tarkoittaa,että kaikki on sitä mitä yhdelle ryhmälle tapahtuu, jos ryhmä sattuu olemaan FARANGIN ELÄTETTÄVIKSI HALUAVAT THAIMAALAISET NAISET.

        Sekä sinä että Lerppa (todennäköisesti sama henkilö) kerrotte olevanne naimisissa thaivaimonne kanssa.

        Kumpikin teistä vihaa Thaimaata, sen kulttuuria, sen naisia, siellä matkailevia miehiä, siellä asuvia miehiä, sieltä vaimon löytäneitä miehiä ja kaikkea mikä liittyy Thaimaahan.

        Huomaatko että jokin ei nyt ihan täsmää jutuissasi?


      • cittarimies
        duodaduodad kirjoitti:

        Sekä sinä että Lerppa (todennäköisesti sama henkilö) kerrotte olevanne naimisissa thaivaimonne kanssa.

        Kumpikin teistä vihaa Thaimaata, sen kulttuuria, sen naisia, siellä matkailevia miehiä, siellä asuvia miehiä, sieltä vaimon löytäneitä miehiä ja kaikkea mikä liittyy Thaimaahan.

        Huomaatko että jokin ei nyt ihan täsmää jutuissasi?

        En vihaa Thaimaata, en Pattayaa, en Thaimaan kulttuuria. En Thaimaalaisia. Avioliiton aikana olen oppinut baaritytöistä ja vaimoni ystävistä, eli "Thaimaalaisista naisista" sen verran, että jaan oikeaa tietoa ja tosiasioita falloksellaan ajatteleville suomalaisille miespoloille, välillä tosin hiukan karrikoituna. Tuntuu tyhmältä, että joku ressukka ajattelee, että jossain maan osassa elävät naiset olisivat luonteeltaan täysin erilaisia kun esimerkiksi suomessa?

        Samaan aikaan haukutaan esim Iranin kulttuuria ja kiitellään Thai naisten palvelevaa asennetta? Thain kulttuuri on lähempänä sitä, että miestä palvotaan kun sitä, että elettäisiin tasa-arvossa niin kuin esim Suomessa. Tosin thain kulttuuri on muuttumassa, lapset eivät enään välttämättä huolehdi vanhemmistaan ja muutenkin maa alkaa länsimaistumaan.

        Ei siellä enään kaikennäköiset puhvelinaamat saa edes ostettua haluamaansa naista baarista, eikä rantakadun paremmat freelancerit hikisten pömppövatsojen mukaan lähde? Jonkun tietenkin aina saa ostettua. Sen oikein totta huomaa, jos seurailee cittareissa noita Thai-Suomi pareja. Nämä vaimot eivät todellakaan ole Thaimaan kauneimpia yksilöitä. Sen tietävät kaikki jotka ovat Thaimaassa käyneet ja paikallisia naisia siellä nähneet.


      • Mäkisenlate
        cittarimies kirjoitti:

        En vihaa Thaimaata, en Pattayaa, en Thaimaan kulttuuria. En Thaimaalaisia. Avioliiton aikana olen oppinut baaritytöistä ja vaimoni ystävistä, eli "Thaimaalaisista naisista" sen verran, että jaan oikeaa tietoa ja tosiasioita falloksellaan ajatteleville suomalaisille miespoloille, välillä tosin hiukan karrikoituna. Tuntuu tyhmältä, että joku ressukka ajattelee, että jossain maan osassa elävät naiset olisivat luonteeltaan täysin erilaisia kun esimerkiksi suomessa?

        Samaan aikaan haukutaan esim Iranin kulttuuria ja kiitellään Thai naisten palvelevaa asennetta? Thain kulttuuri on lähempänä sitä, että miestä palvotaan kun sitä, että elettäisiin tasa-arvossa niin kuin esim Suomessa. Tosin thain kulttuuri on muuttumassa, lapset eivät enään välttämättä huolehdi vanhemmistaan ja muutenkin maa alkaa länsimaistumaan.

        Ei siellä enään kaikennäköiset puhvelinaamat saa edes ostettua haluamaansa naista baarista, eikä rantakadun paremmat freelancerit hikisten pömppövatsojen mukaan lähde? Jonkun tietenkin aina saa ostettua. Sen oikein totta huomaa, jos seurailee cittareissa noita Thai-Suomi pareja. Nämä vaimot eivät todellakaan ole Thaimaan kauneimpia yksilöitä. Sen tietävät kaikki jotka ovat Thaimaassa käyneet ja paikallisia naisia siellä nähneet.

        Sinulla on pari ongelmaa. Ajattelet olevasi muiden yläpuolella ja kuvittelet puhuvasi joillekin mielikuvituksesi luomille typerille alamaisillesi esittäen kokenutta Thaimaan ja muiden maiden kulttuuri- ja ihmissuhde asiantuntijaa.
        Kuitenkin näyttää siltä, että ainoa kokemuksesi asiasta on Jyväskylän Citymarketista, josta olet kertonut jo useita tarinoita.
        Minä olin Thaimaassa ekan kerran vuonna 1987. Yhteensä ollut siellä vajaat 5 vuotta. Kolme pitkähköä suhdetta paikallisten kanssa, 2 lasta ja toistasataa sukulaista. Toistakymmentä suomalaista kaveria kenellä on thaiperhe. Yksikään heistä ei ole mikään puhvelinaama eikä hikinen pömppövatsa.

        Puhu miespoloista ja miehistä yleensäkin kuin alieneista. Olet siis nainen. Katkera nainen. Joten älä viitsi enää ruokkia tuota roolihahmoasi "cittarimiestä" yhtään tuon enempää. Olet ilmeisimmin sama ämmä, jota lerpaksi kutsutaan ja nyt olet innoissaan tästä uudesta sankarihahmostasi. Painuhan vittuun sairastelemaan.


    • NasseAloittaja

      Dodii. Kutsut laitettu ja sovittiin että lennellään yhdessä ku eihän tuo uskalla yksin lentää elämänsä ensimmäistä lentoa. Ei kuulema osaa. Saanpaha siinä sitte viikon valohoitoaki ennen Suomeen tuloa. Enempään ei itellä ole aikaakaan ennen kesää. Yksi kaveri jeesii Suomessa pikku yllärin kanssa, johon idea jo aiemmin..
      Alkusäikähdyksen jälkeen tää tuntuu jo hyvältä idealta!

      • myskihärkä

        Vai ei osaa eikä uskalla yksin lennolle lähteä, kyllä on avutonta touhua aikuiselta ihmiseltä, voi hyvää päivää. Itse lensin 16v Kanadaan vaihtolennolla, eikä ollut ongelmia uskaltamisen eikä osaamisen tiimoilta. Mukavaa kesää kuitenkin yllärin kera!


      • Nasselentää
        myskihärkä kirjoitti:

        Vai ei osaa eikä uskalla yksin lennolle lähteä, kyllä on avutonta touhua aikuiselta ihmiseltä, voi hyvää päivää. Itse lensin 16v Kanadaan vaihtolennolla, eikä ollut ongelmia uskaltamisen eikä osaamisen tiimoilta. Mukavaa kesää kuitenkin yllärin kera!

        Siltähän se äkkiseltään tuntui minustakin. Mutsini ja faijani tosin eivät lentäneet koskaan elämänsä aikana. Faija tosin kuolikin liian varhain muutenkin ja Helsingissä käynnistä puhui usein kuin ulkomaista. Mutsia koetettiin saada perhematkalle Välimerelle mukaan, kun lapset varsinkin olis tykänneet, mutta hänpäs suorastaan suuttui tarjouksesta, että häntähän ei koneeseen laiteta että sinnehän kuolee notta meinaattekos tappaa hänet. Tallinnaa pidemmälle ei mutsi koskaan sitten päässyt ja faijan ainoa ulkomaan matka rajoittui velipoikansa ruumiin hakemiseen Ruotsista.
        Ei se tuotakaan JO päälle kolmikymppistä tytsyä ole maailma päässyt kauheesti avartamaan. Sisaketissa kotinurkat ja Pattaya ovat vain tuttuja seutuja. Lentoasemalla on käynyt sen verran että saattamassa. On hieman arka luonteeltaan ja pelkää huijareita ja ihmiskauppiaita. Pelkää jos tyhmyyttään menee väärään koneeseen ja niin edespäin myöhästyy tai muuta sellaista kun eksyy. En sitten viitsinyt ruveta tyhmäksi kuitenkaan haukkumaan. Kun ei luota omiin kykyihinsä lentää niin ei sitte. Lennellään sitte kimpassa. Kiitos :)


      • pelottavaa
        Nasselentää kirjoitti:

        Siltähän se äkkiseltään tuntui minustakin. Mutsini ja faijani tosin eivät lentäneet koskaan elämänsä aikana. Faija tosin kuolikin liian varhain muutenkin ja Helsingissä käynnistä puhui usein kuin ulkomaista. Mutsia koetettiin saada perhematkalle Välimerelle mukaan, kun lapset varsinkin olis tykänneet, mutta hänpäs suorastaan suuttui tarjouksesta, että häntähän ei koneeseen laiteta että sinnehän kuolee notta meinaattekos tappaa hänet. Tallinnaa pidemmälle ei mutsi koskaan sitten päässyt ja faijan ainoa ulkomaan matka rajoittui velipoikansa ruumiin hakemiseen Ruotsista.
        Ei se tuotakaan JO päälle kolmikymppistä tytsyä ole maailma päässyt kauheesti avartamaan. Sisaketissa kotinurkat ja Pattaya ovat vain tuttuja seutuja. Lentoasemalla on käynyt sen verran että saattamassa. On hieman arka luonteeltaan ja pelkää huijareita ja ihmiskauppiaita. Pelkää jos tyhmyyttään menee väärään koneeseen ja niin edespäin myöhästyy tai muuta sellaista kun eksyy. En sitten viitsinyt ruveta tyhmäksi kuitenkaan haukkumaan. Kun ei luota omiin kykyihinsä lentää niin ei sitte. Lennellään sitte kimpassa. Kiitos :)

        Aivan normaalia toimintaa tytöltä. Muistan kuinka valtavasti eräs thaityttönen pelkäsi yksin tulla Suomeen lentokoneella. Usein jouduin rohkaisemaan ja selittämään, että helppoa on, lopulta suostui. Tämä tapahtui Don Mueangin aikaan ja neitonen oli Bangkokissa yliopistossa opiskellut, eikä mitenkään erityisen arka muutoin, mutta eka kertaa yksin lentokoneella oli melkoinen koettelemus.


      • cittarimies
        pelottavaa kirjoitti:

        Aivan normaalia toimintaa tytöltä. Muistan kuinka valtavasti eräs thaityttönen pelkäsi yksin tulla Suomeen lentokoneella. Usein jouduin rohkaisemaan ja selittämään, että helppoa on, lopulta suostui. Tämä tapahtui Don Mueangin aikaan ja neitonen oli Bangkokissa yliopistossa opiskellut, eikä mitenkään erityisen arka muutoin, mutta eka kertaa yksin lentokoneella oli melkoinen koettelemus.

        Jokainen thaityttö jolla on yliopistosta saatu mainoskynä tai t-paita, on juttujensa mukaan opiskellut kyseisessä yliopistossa.

        Se, että joku Thai ilotyttö ei uskalla lentokoneeseen yksin, ei tarkoita, että näin käyttäytyisivät kaikki thai ilotytöt? Tiedän " ROHKEITA" Thai tyttöjä, jotka ovat lentäneet Suomeen vain 50Thb mukanaan ( miehen luo, jonka ovat tunteneet noin yhden kuukauden), Jos kutsun lähettäjä ei nyt jostain syystä asemalle vastaan ilmaantuisikaan, niin tytöillä on sitä varten aina perse mukana. Ne tekee sillä selviytymiseen tarvitsemansa rahamäärän, ja nukkuvat hotellissa.

        Tiedän myös Suomessa asuvia, jonkun " panomiehen" tuomia vaimoja tai entisiä vaimoja, jotka eivät kehtaa myydä torilla herneitä tai marjoja, mutta kypärän saa lykätä kyllä suuhun ja muuallekkin kehon onteloihin rahaa vastaan, koska pitävät sitä luonnollisempana kun torimyyntiä. Mistähän tämäkin johtuu?


      • sörkänkähmy
        cittarimies kirjoitti:

        Jokainen thaityttö jolla on yliopistosta saatu mainoskynä tai t-paita, on juttujensa mukaan opiskellut kyseisessä yliopistossa.

        Se, että joku Thai ilotyttö ei uskalla lentokoneeseen yksin, ei tarkoita, että näin käyttäytyisivät kaikki thai ilotytöt? Tiedän " ROHKEITA" Thai tyttöjä, jotka ovat lentäneet Suomeen vain 50Thb mukanaan ( miehen luo, jonka ovat tunteneet noin yhden kuukauden), Jos kutsun lähettäjä ei nyt jostain syystä asemalle vastaan ilmaantuisikaan, niin tytöillä on sitä varten aina perse mukana. Ne tekee sillä selviytymiseen tarvitsemansa rahamäärän, ja nukkuvat hotellissa.

        Tiedän myös Suomessa asuvia, jonkun " panomiehen" tuomia vaimoja tai entisiä vaimoja, jotka eivät kehtaa myydä torilla herneitä tai marjoja, mutta kypärän saa lykätä kyllä suuhun ja muuallekkin kehon onteloihin rahaa vastaan, koska pitävät sitä luonnollisempana kun torimyyntiä. Mistähän tämäkin johtuu?

        Varmaan siitä että kaikki ei tykkää marjoista, mutta kaikkihan nyt kyrvästä tykkää, kuten sinäkin horo. Sinähän nämä kaikki tiedät, kun olet oikein Citymarkettiinkin asti päässyt matkoille. ;)


    • NainenTampereelta12

      Tuli tämmöinen palsta eteen, ymmärsinkö oikein hyypiöt roudaavat maksullisia naisia Suomeen, onko näillä business mielessä, tiedoksi parittaminen on suomessa rikos josta käytännössä aina tulee vankeustuomio, outoa porukkaa, outo palsta kaikenlaisia seko avauksia.

      • onkosielläcittarimies

        Hyväile itseäsi jossakin muualla "nainen", ja nauti elämästäsi. Älä kuitenkaan kouri palleja liian kovakouraisesti masturboinnin yhteydessä. Se on kivuliasta.

        Tässä ketjussa nääs ei käsitellä maksullisuutta eikä parittamista, vaan matkailua ja seurustelua ulkomaalaisen kanssa. Rasismi on myös rikos ja koventamisperuste rikokselle.


      • NainenTampereelta12

        Mistä vastauksesi kertoo palstasta, pattayan kävijöistä vai sinusta itsestäsi poikarukka, vai näistä kaikista.
        Eräs ystäväni kertoi tästä palstasta ja sen sairastelusta, ja hän oli täysin oikeassa.


      • buullllllssshittt
        NainenTampereelta12 kirjoitti:

        Mistä vastauksesi kertoo palstasta, pattayan kävijöistä vai sinusta itsestäsi poikarukka, vai näistä kaikista.
        Eräs ystäväni kertoi tästä palstasta ja sen sairastelusta, ja hän oli täysin oikeassa.

        Äläpäs puhu paskaa. Sinä olet trolli ja sinulla ei ole ystäviä, koska olet paskamainen ihminen. Tulet itse sontimaan palstalle omia huorajuttujasi ja perverssi-juttujasi koettaen tunkea ne jutut tuntemattomien matkailijoiden jutuiksi. Se ei mene niin. Ne ovat aina vain sinun juttujasi. Ei muiden.

        Tämäkin ketju oli täysin asiallinen normaalia ihmisten välistä deittailua ja matkailua koskeva, kunnes sinä tai kaltaisesi likainen törkyturpa tulet katkeruuksissasi vääntämään juttua mieleiseksesi, eli likaiseksi.

        Sinä olet ihan yhtä yksinäinen, katkera ressukka, vaikka kukaan suomalainen mies ei koskaan matkustaisi Suomen rajojen ulkopuolelle. Vika ongelmiisi kun löytyy peilistä.


      • NainenTampereelta12

        Poju miten tuollaiseen kirjoitukseen pitäisi vastata, en tiedä. Normaalien ihmisten väliseksi, ehkä meillä on hieman eri käsitys mikä on normaalia, mikä taas ei ole, selkeästi tämä palsta ja tämä avaus ei ole normaali, kuten et sinäkään, jos sinä joudut hommaan seurasi tuhansien kilsojen päästä, lienee viisasta katsoa peiliin vakavasti, ja miettiä mitä sieltä löytyy... joo kyllä totesin että ongelmasi löytyvät varmasti sieltä peilistä mitä minulle suosittelet, mutta toinen asia on tunnistako niitä edes.

        Olen käynyt muutamia kertoja Pattayalla Thaimaan matkoillani, joita on yli 20 kpl... ensimmäinen jo parikymmentä vuotta sitten, harmi vain että paikka on täysin rapistunut, tosiasiassa Pattayalla ja Thaimaalla ei ole juurikaan mitään yhteistä, jos sieltä tulleet uutiset pitävät paikkaansa, Pattaya tulee muuttumaan toivottavasti parempaan suuntaan.


      • vaimitätampere
        NainenTampereelta12 kirjoitti:

        Poju miten tuollaiseen kirjoitukseen pitäisi vastata, en tiedä. Normaalien ihmisten väliseksi, ehkä meillä on hieman eri käsitys mikä on normaalia, mikä taas ei ole, selkeästi tämä palsta ja tämä avaus ei ole normaali, kuten et sinäkään, jos sinä joudut hommaan seurasi tuhansien kilsojen päästä, lienee viisasta katsoa peiliin vakavasti, ja miettiä mitä sieltä löytyy... joo kyllä totesin että ongelmasi löytyvät varmasti sieltä peilistä mitä minulle suosittelet, mutta toinen asia on tunnistako niitä edes.

        Olen käynyt muutamia kertoja Pattayalla Thaimaan matkoillani, joita on yli 20 kpl... ensimmäinen jo parikymmentä vuotta sitten, harmi vain että paikka on täysin rapistunut, tosiasiassa Pattayalla ja Thaimaalla ei ole juurikaan mitään yhteistä, jos sieltä tulleet uutiset pitävät paikkaansa, Pattaya tulee muuttumaan toivottavasti parempaan suuntaan.

        Niin sairaita ovat kaikki joilla on ulkomainen mies tai vaimo.Varsinkin eri värinen tai erikulttuurista tuleva.


      • joo_morovaan
        NainenTampereelta12 kirjoitti:

        Poju miten tuollaiseen kirjoitukseen pitäisi vastata, en tiedä. Normaalien ihmisten väliseksi, ehkä meillä on hieman eri käsitys mikä on normaalia, mikä taas ei ole, selkeästi tämä palsta ja tämä avaus ei ole normaali, kuten et sinäkään, jos sinä joudut hommaan seurasi tuhansien kilsojen päästä, lienee viisasta katsoa peiliin vakavasti, ja miettiä mitä sieltä löytyy... joo kyllä totesin että ongelmasi löytyvät varmasti sieltä peilistä mitä minulle suosittelet, mutta toinen asia on tunnistako niitä edes.

        Olen käynyt muutamia kertoja Pattayalla Thaimaan matkoillani, joita on yli 20 kpl... ensimmäinen jo parikymmentä vuotta sitten, harmi vain että paikka on täysin rapistunut, tosiasiassa Pattayalla ja Thaimaalla ei ole juurikaan mitään yhteistä, jos sieltä tulleet uutiset pitävät paikkaansa, Pattaya tulee muuttumaan toivottavasti parempaan suuntaan.

        Hiekkaharjun Otahanuriinpojuhan se siellä esittää tällä kertaa tamperelaista naista ja pojuttelee tuttuun malliin. Onko lääkitys vaihtunut nyt ja minne laitoit Lerpan?


      • kerrankäynyt
        NainenTampereelta12 kirjoitti:

        Poju miten tuollaiseen kirjoitukseen pitäisi vastata, en tiedä. Normaalien ihmisten väliseksi, ehkä meillä on hieman eri käsitys mikä on normaalia, mikä taas ei ole, selkeästi tämä palsta ja tämä avaus ei ole normaali, kuten et sinäkään, jos sinä joudut hommaan seurasi tuhansien kilsojen päästä, lienee viisasta katsoa peiliin vakavasti, ja miettiä mitä sieltä löytyy... joo kyllä totesin että ongelmasi löytyvät varmasti sieltä peilistä mitä minulle suosittelet, mutta toinen asia on tunnistako niitä edes.

        Olen käynyt muutamia kertoja Pattayalla Thaimaan matkoillani, joita on yli 20 kpl... ensimmäinen jo parikymmentä vuotta sitten, harmi vain että paikka on täysin rapistunut, tosiasiassa Pattayalla ja Thaimaalla ei ole juurikaan mitään yhteistä, jos sieltä tulleet uutiset pitävät paikkaansa, Pattaya tulee muuttumaan toivottavasti parempaan suuntaan.

        No niin lerppa omana itsenään.Oikein älä enään käytä hua hinnin miestä.
        Rehellisemää olla nainen suomesta.Valehtelu ei sinulta kuitenkaan lopu.t ole käynyt pattayalla.


      • NainenTampereelta12

        Mikä helvetin idioottilauma täällä on hiekkaharjua, otahanuriinpojua, lerppaa... onko tällä porukalla kusta päässä.


      • 654767567657
        kerrankäynyt kirjoitti:

        No niin lerppa omana itsenään.Oikein älä enään käytä hua hinnin miestä.
        Rehellisemää olla nainen suomesta.Valehtelu ei sinulta kuitenkaan lopu.t ole käynyt pattayalla.

        Terveiset resuperseet jenkeistä eilen laukaistiin Space X avaruusohjelman mukainen falcon raketti taivaalle, joten olen ollut muutaman päivän pois netistä, netin käyttäminen maksaa tällä suht. runsaasti joten en viitsi reppanan takia roikkua... Resuperseet miten Pattayalle, onko poliisi laittanut paikan kiinni, palaillaan hörhöt.


      • LerpsiksenSeikkailut
        654767567657 kirjoitti:

        Terveiset resuperseet jenkeistä eilen laukaistiin Space X avaruusohjelman mukainen falcon raketti taivaalle, joten olen ollut muutaman päivän pois netistä, netin käyttäminen maksaa tällä suht. runsaasti joten en viitsi reppanan takia roikkua... Resuperseet miten Pattayalle, onko poliisi laittanut paikan kiinni, palaillaan hörhöt.

        Sieltähän se huippuluokan hävittäjä-ässä ilmestyikin kommentoimaan suomikaksnelosen matkailupalstalle suoraan miljardööri Elon Muskin juttusilta Space X projektin pyörteistä!

        Kiharsitko vaimon hiustenkuivaajalla tällä kertaa kuidun oikein, kun laukaisu onnistui?

        On sulle jutut. Välillä olet nainen tampereelta ja sitten oletkin jo avaruusraketteja laukaisemassa.

        Kannattaa ihan oikeesti tsekkaa toi lääkitys nyt kuntoon, Lerppa. Maailma on ihmeellinen paikka, mutta netissä kokemukset jäävät hieman latteiksi.

        Mites on, meinaatko tulla Trumpin ja Putinin tapaamiseen mukaan suurlähettilään kanssa Suomeen, vai oletko silloin purjehtimassa seitsemällä merellä meribiologien kanssa vai kenties amerikkalaisseurueessa vetämässä gourmeeta?

        Mikä on päivän riisikilon hinta? :DDD


      • 656546456456

        Resuperse en tunne miestä, mukava auto alla kaverin cadillac escalade muutaman vuoden vanha, mukavasti meni matka miamista orlandoon, tuo sateliittiradio on hauska peli kunhan opin käyttämään, samoin tuo sos systeemi... on jenkit pitkällä tuossa elekroniikassa, mutta jatketaan... en pääse huomenna ja yli huomenna koneelle jos ei hotellissa ole halpaa nettiyhteyttä, maanantaina lennän vielä las vegasiin... heippa reppana.

        Ps en syö täällä riisiä, reppana.


      • happyweekend
        656546456456 kirjoitti:

        Resuperse en tunne miestä, mukava auto alla kaverin cadillac escalade muutaman vuoden vanha, mukavasti meni matka miamista orlandoon, tuo sateliittiradio on hauska peli kunhan opin käyttämään, samoin tuo sos systeemi... on jenkit pitkällä tuossa elekroniikassa, mutta jatketaan... en pääse huomenna ja yli huomenna koneelle jos ei hotellissa ole halpaa nettiyhteyttä, maanantaina lennän vielä las vegasiin... heippa reppana.

        Ps en syö täällä riisiä, reppana.

        Kuunvaihde sattui perjantaille ja työkyvyttömyyseläke on Lerpalle näköjään saapunut. Nousuhumalassa elämä hymyilee Lerpallakin ja raketit ne vaan lentelee tsuiiiiihhh...

        Niin että mukavat viikonloppukännit vaan sinne Vantaalle myös! Vältä sekakäyttöä kuitenkin. Sinä tiedät miten kamala olo on taas alkuviikosta.


      • KukaanEiUskoJuttujasi
        656546456456 kirjoitti:

        Resuperse en tunne miestä, mukava auto alla kaverin cadillac escalade muutaman vuoden vanha, mukavasti meni matka miamista orlandoon, tuo sateliittiradio on hauska peli kunhan opin käyttämään, samoin tuo sos systeemi... on jenkit pitkällä tuossa elekroniikassa, mutta jatketaan... en pääse huomenna ja yli huomenna koneelle jos ei hotellissa ole halpaa nettiyhteyttä, maanantaina lennän vielä las vegasiin... heippa reppana.

        Ps en syö täällä riisiä, reppana.

        Et syö riisiä mutta heräät jenkeissä keskellä Yötä Pattaya palstalle trollaamaan.


      • hiemanlogiikkaa
        KukaanEiUskoJuttujasi kirjoitti:

        Et syö riisiä mutta heräät jenkeissä keskellä Yötä Pattaya palstalle trollaamaan.

        Heh noita lerpan juttuja...

        Tuollaisessa lerpan kuvailemassa ameriikan seikkailussa menisi pelkästään lentoihin odotuksineen lentokenttäkyyteihin sellaiset 60 tuntia aikaa.

        Rahaa halpalentoihin turistiluokassa 1200 euroa, suorempiin lentoihin enemmän.

        Perushotelli Orlandossa 3 yötä yht noin 600 euroa.
        Vegasissa pari yötä perushotellissa 200 euroa.

        Eli Lerppa heittää tuollaisen muutaman päivän retken avaruusrakettihommiin, josta kuluu 3 vuorokautta matkustamiseen ja päälle muutama hotelliyö. Kustannukset vähintään 3000 euroa.

        Eihän se kolmetonnia nyt mikään kummoinen raha ole normaalille ihmiselle, mutta Lerpalle se on valtaisa omaisuus ja tuollaisessa retkessä ei olisi mitään järkeä, koska jet lag pilaisi koko minireissun.

        Ja sitten Lerpalle tiedoksi: -En ole löytänyt Vegasista enkä Orlandosta yhtään hotellia jossa ei olisi maksutonta langatonta internetyhteyttä. Tästäkin taas nähdään, että rahju elää mielikuvituksessaan edelleen jotakin 90-lukua, milloin on oikeasti saattanut käydä jenkeissä.

        Mitäs se Lerppa tässä sadussa sinne Orlandoon? Sieltähän on sinne Vegasiisi 35 tunnin automatka tai 4 tuntia lentäen? Sieltäkös sitten lennät Bangkokiin vai?

        Taisi nyt karata taas mopo lerpan hanskasta eläkepäivänä ja kosteasti.


      • 656546456456
        happyweekend kirjoitti:

        Kuunvaihde sattui perjantaille ja työkyvyttömyyseläke on Lerpalle näköjään saapunut. Nousuhumalassa elämä hymyilee Lerpallakin ja raketit ne vaan lentelee tsuiiiiihhh...

        Niin että mukavat viikonloppukännit vaan sinne Vantaalle myös! Vältä sekakäyttöä kuitenkin. Sinä tiedät miten kamala olo on taas alkuviikosta.

        Resuperse heräilen silloin kun ei nukuta, eläkkeet maksetaan valtiolla 20. päivän tienoilla, riippuen kuukaudesta, ilmeisesti tiedät eläkkeiden maksupäivät, kun kela maksaa ilmeisesti kuun lopussa, ja varsinaiset eläkeyhtiöt kuun ensimmäinen maanantai, reppana.


      • 656546456456
        hiemanlogiikkaa kirjoitti:

        Heh noita lerpan juttuja...

        Tuollaisessa lerpan kuvailemassa ameriikan seikkailussa menisi pelkästään lentoihin odotuksineen lentokenttäkyyteihin sellaiset 60 tuntia aikaa.

        Rahaa halpalentoihin turistiluokassa 1200 euroa, suorempiin lentoihin enemmän.

        Perushotelli Orlandossa 3 yötä yht noin 600 euroa.
        Vegasissa pari yötä perushotellissa 200 euroa.

        Eli Lerppa heittää tuollaisen muutaman päivän retken avaruusrakettihommiin, josta kuluu 3 vuorokautta matkustamiseen ja päälle muutama hotelliyö. Kustannukset vähintään 3000 euroa.

        Eihän se kolmetonnia nyt mikään kummoinen raha ole normaalille ihmiselle, mutta Lerpalle se on valtaisa omaisuus ja tuollaisessa retkessä ei olisi mitään järkeä, koska jet lag pilaisi koko minireissun.

        Ja sitten Lerpalle tiedoksi: -En ole löytänyt Vegasista enkä Orlandosta yhtään hotellia jossa ei olisi maksutonta langatonta internetyhteyttä. Tästäkin taas nähdään, että rahju elää mielikuvituksessaan edelleen jotakin 90-lukua, milloin on oikeasti saattanut käydä jenkeissä.

        Mitäs se Lerppa tässä sadussa sinne Orlandoon? Sieltähän on sinne Vegasiisi 35 tunnin automatka tai 4 tuntia lentäen? Sieltäkös sitten lennät Bangkokiin vai?

        Taisi nyt karata taas mopo lerpan hanskasta eläkepäivänä ja kosteasti.

        Hui onpa kallista, resuperse... mulla menee tähän kolmen viikon matkaan noin 10.000 euroa, eikä siinä ole vielä edes kaikki... sinun puolen vuoden palkka kun noin itkettää reppana.


      • terkkujavantaalle
        656546456456 kirjoitti:

        Hui onpa kallista, resuperse... mulla menee tähän kolmen viikon matkaan noin 10.000 euroa, eikä siinä ole vielä edes kaikki... sinun puolen vuoden palkka kun noin itkettää reppana.

        Hehhehehheh, Lerppa oikeesti nyt rauhoitu! Sun jutut paisuu aina promillejen mukana samaa tahtia, kohta se on 100 tuhatta ja sitten miljoona. Ai niin sun liioittelukerroinhan on tuhat, eli olet siis tekemässä 10 euron retkeä. Ostarille?

        Katsos Lerppa, kun jos mies tekee kymppitonnin retken jenkkeihin, niin hän lentäisi silloin busineksessa, asuisi 5 tähden hotelleissa eikä olisi lainkaan huolissaan hotellin internetin hinnasta, kuten sinä sanoit olevasi.
        ""en pääse huomenna ja yli huomenna koneelle jos ei hotellissa ole halpaa nettiyhteyttä""

        Hotelleissa kun Lerppa on ilmainen netti ja jenkeissä se on vielä pirun nopeakin. Siellä kun on nopeudelle alaraja määrätty. Tietäisit nämä asiat, jos joskus matkustaisit oikeasti.


      • raporttia_odotellessa
        656546456456 kirjoitti:

        Hui onpa kallista, resuperse... mulla menee tähän kolmen viikon matkaan noin 10.000 euroa, eikä siinä ole vielä edes kaikki... sinun puolen vuoden palkka kun noin itkettää reppana.

        Mielenkiinnolla jäämme odottelemaan raporttiasi ja valokuviasi raketin laukaisuista ja Las Vegasin sekä Orlandon riennoistasi! Pidäpäs oikein hauskaa ja laita matkakertomusta tulemaan!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe