Voiko naiset olla yksinäisiä?

uteliasuuni85

Aihe jakaa keskustelua monissa ketjuissa, joten on parasta, että keskustelua siitä käydään vain yhdessä ketjussa.

Itse vastaan, että ei voi olla, ellei tietoisesti sitä halua. Koska kuka tahansa nainen saa treffipalstoilla kymmeniä jos ei satoja viestejä saman tien, ja myös huomattavasti enemmän kaveri-tutustumisviestejä muiltakin naisilta. Lisäksi naisia lähestyy monet kaupungillakin, ilman, että naiset useinkaan tarvitsee tehdä ensimmäistä siirtoa.

32

590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • f5h7j4gd4

      Huhhuh mitä pinnallista paskaa. Kirjoittajalla ei tunnu olevan mitään käsitystä siitä, mitä yksinäisyys tarkoittaa, ja mitkä sen yleisimmät syyt ovat.

      • nägätingg

        Nonii Joni mee takas ala-asteelle.


    • eivaijuu

      Kaikki eivät osaa tai uskalla treffipalstoja/nettideittailua käyttää. Yksinäisestä voi tulla arka. Voi olla arka vaikka ei olisi yksinäinenkään. On mielestäni järkevääkin olla myös varovainen.
      Ehkä joku voisikin kertoa, jos on hyviä kokemuksia treffipalstoilla tutustumisesta,
      se voisi avata yhden väylän seuraa ja kaveria kaipaaville.
      Pankaas juttua tulemaan kaikki treffipalstoilta kaverin/ystävän löytäneet !
      Ja varoittaviakin esimerkkejä saa tulla, vai ei …?

    • MaximGork

      Pappi Elisabeth'kin neuvoo toisessa aloituksessa etsimään ystävää nettpalstoilla.
      Pitäisi varmaan kysyä häneltä, mutta mitä palstaa muut suosittelee ?

      • mikäontilanteesinyt

        Sä haluaisit ystävän, jonka kanssa tapaisitte ja juttelisitte aina silloin tällöin vai mitä sä nyt ajattelet.


    • donna24

      Aloittaja on siis mies, jolla ei ole kokemusta naisena kuinka paljon tai vähän naisia lähestytään ja m i t e n !
      Harvemmin naisia aktiivisesti lähestyy muu kuin jurrinen mies kapakassa viimeisellä tunnilla tai henk.koht. palstoilla: "Haluan tavata naisen, tärkeintä on mahdollisimman isot tissit." Tämä ilmoitus oli tänään paikallislehdessä.

      Hyvin käyttäytyvä fiksu, selvä, sivistynyt mies harvemmin tohtii tulla ehdottelemaan mitään, sehän ei kuulu sivistyneeseen käytökseen.

    • Yksinäinenharakka

      Hohhoijaa, voin antaa naisen näkökulmasta kommentin, että mua ei ainakaan kiinnosta pätkääkään saada jotain treffi-viestejä miehiltä. Luuletko että naisten yksinäisyyteen auttaa jotkut helvetin treffi-viestit? Me naiset tarvitaan syvällisiä keskusteluja, ihmistä joiden kanssa viettää aikaa kasvotusten, pitkiä puhelinsoittoja yms. Eikä mitään perkeleen kymmeniä treffiviestejä. Sitä paitsi joku mies joka lähettää treffiviestin tai pyynnön EI SILTI OLE NAISEN KAVERI! Eikä naiset todellakaan lähde kaikkien treffiviestien lähettäjien kanssa treffeille, ystävysty tai ala seurustelemaan! Itse olen koittanut etsiä ystäviä netistä ja vaikka olen monelle viestejä lähettänyt, eivät ne kaikki automaattisesti tule mun kavereiksi. Siihen tarvitaan paljon enemmänkin, että ystävyyssuhde muodostuu.

    • ystävällinentintti

      Jostainhan se tutustuminen ja ystävystyminen lähtee ja eikö ole aika sama periaatteessa missä kohtaat sen ihmisen ensimmäisen kerran, netissä, puistossa, marketissa, bussissa, kerhossa, kirjastossa, elokuvissa, konsertissa, marjametsässä,
      lomamatkalla ? Sehän on oma valinta, kehen haluaa tutustua paremmin. Jokaisessa tapauksessa se vie aikaa ennenkuin ystäviksi tullaan ja että voidaan käydä niitä syvällisiä keskusteluja. Treffeistä se kuitenkin alkaa sanan laajassa merkityskessä.

    • oletväärässä

      Tästä aiheesta te naisettomat miehet keskustelette lähinnä tuolla "sinkut" palstalla. Älkää tulko levittämään sairasta ideologiaanne tänne muualle.

      1. Vain kauniit ja/ tai nuoret naiset saavat kymmeniä-satoja yhteydenottoja treffi-ilmoituksiinsa. Näistäkin valtaosa on asiattomia, seksinvonkausta, varatuilta miehiltä, tai miehen keskustelunavaus apukoulu/ heikkolahjaistasoa. Tavalliset, saati rumat ja vanhat naiset eivät saa lainkaan asiallisia yhteydenottoja.

      2. Ruma, vanha, lihava, ei-millään tavalla kiinnostava nainen voi "ostaa" seksillä itselleen miesseuraa yllämainitun tasoisilta meihiltä. Tämä "seksi" tapahtuu siten, että mies panee naista, pukee päälleen ja lähtee. Ottaa seuraavan kerran yhteyttä sitten kun ei saa muuaklta seksiä. Naisen nautinnolla ei oole merkitystä. Mies laukeaa minuutissa, nainen ei ollenkaan. Tapaamiset kestävät täten max puoli tuntia, sisältäen 5 min keskustelua ja koskettelua, 5 min pukemista ja riisumista, 5 min alasti oloa, 5-10 min miehen peseytymistä. Onko tämä ihan oikeasti jonkun mielestä "yksinäisyyden poistamista naiselle" ???

      3. Harva nainen nauttii ja saa tyydytyksen irtosuhteissa. Jos etsii ystävää, miten joku pelkkään seksiin perustuva irtosuhde voi edes teoriassa olla ap.kirjoittajan mielestä ystävyyteen ja arjen jakamiseen verrannollista sosiaalista kanssakäymistä?

      4. Kuten kohta 1. myöskään live-elämässä kontaktia otataan vain nuoriin ja kauniisiin naisiin. EI kukaan lähesty rumaa ja vanhaa naista!

      5. Et ole nainen, niin et ilmeisesti tajua ettei naiset ystävysty toisiinsa jossain ulkona randomina. Lapset/ nuoret/ teinit verkostoituu tällä tavalla, ei aikuiset. Ja aikuisilla on yleensä niin kiire elämässään, ettei edes ole tarvetta tutustua uusiin ihmisiin. On työ, perhe, sukulaiset, harrastukset, kotieläimet, ja jo hankitut verkostot. Ei siihen lisäksi aleta kaupan kassajonossa tutustumaan uusiin samaa sukupuolta oleviin siinä mielessä että "hei, susta haluan ystävän!"

      6. Myös naiset voivat olla ujoja ja/tai outolintuja, siten että tavalliset ihmiset karttavat heitä. Tällöin ei löydy sen paremmin ystäviä kuin parisuhdettakaan. Se vaan on niin, että ihmiset etsivät seurakseen mahdollisimman keskivertoa. Tästä on tehty tutkimuksiakin. Kumppaniksi halutaan "tavallinen". Myös ystäväksi halutaan "tavallinen". Ne jotka eivät täyty tavallisen määritelmää, jäävät syrjään.

      Olet aivan hakoteillä!

    • Hulahoop

      Olipa kipakkaa tekstiä.
      Olen tutustunut ja ystävystynytkin sekä naisiin että miehiin ihan siellä sun täällä.
      Hitaasti se tapahtuu, on se ensitapaaminen missä vain.
      Ystävyyden kehittymiselle täytyy antaa aikaa ja mahdollisuus joko tai.
      Ei kaikista tapaamisista kehity mitään, joistakin voi kehittyä ja kehittyykin.
      En koskaan ajattele ensimmäiseksi pakkomielteisesti että "tästä on tultava jotain".
      Suuret odotukset ennakkoon pilaavat kaiken jo ennakkoon.
      Ystävyys tulee jos on tullakseen.
      Sitä voi vähän avittaa, suhtautumalla mukaviin ihmisiin positiivisesti.
      Mulperon tunnistaa heti kättelyssä. Se pitää ohittaa tietenkin nopeasti. Ei niitä tarvitse olla huomaavinansakaan.

    • hakuturhaatouhua

      Joopa.....ehkä nuoret ja kauniit saa satoja viestejä.......kokemuksesta voin kertoo että jos olet jo 60 ja työtön, vaikkakin ihan siedettävän näköinen, niitä vastauksia ei tasan tarkkaan tule.......oman ikäisetkin hakee niitä kolmekymppisiä........ihan paskapuhetta että kaikki naiset saa satoja viestejä.........neljä kuukautta eikä ainuttakaan......

    • bvcvbcvbn

      Aloittaja taitaa nyt tarkoittaa, että naiset saavat helpommin seksiä. Noin yleisesti ottaen, kyllä. Mutta jokuhan niitä naisiakin panee?

      Yksinäisyys, ja yksinäisyyden tunne voivat olla myös eri asioita, eikä kumpaakaan tulisi mielestäni vähätellä. Vai mitä mieltä olet?
      Itse olen sekä että, kumpaakin.

    • YksinäinenRumilus

      Ihan helposti, itse olen sellainen. Minua välttelevät niin miehet kuin naisetkin, koska olen fyysisesti epäviehättävän näköinen. Valitettavasti suurin osa ihmisistä on todella pinnallisia olentoja, joista ei löydy sielukkuutta, älykkyyttä, omaperäisyyttä missään muodossa eikä paljon empatiakykyäkään. Koen ettei minulla ole monien ihmisten kanssa yhtään mitään yhteistä, valtaosa ihmisistä joihin törmään, puhuvat ihan turhanpäiväisistä asioista kuten televisiosarjoista.

      • cxvxcbvxb

        " Ihan helposti, itse olen sellainen. Minua välttelevät niin miehet kuin naisetkin, koska olen fyysisesti epäviehättävän näköinen. Valitettavasti suurin osa ihmisistä on todella pinnallisia olentoja, joista ei löydy sielukkuutta, älykkyyttä, omaperäisyyttä missään muodossa eikä paljon empatiakykyäkään. Koen ettei minulla ole monien ihmisten kanssa yhtään mitään yhteistä, valtaosa ihmisistä joihin törmään, puhuvat ihan turhanpäiväisistä asioista kuten televisiosarjoista. "

        Ei pahalla, mutta joidenkin mielestä televisiosarjat voivat olla hyvä keskustelun avaus. Aika subjektiivinen käsitys muutenkin tuo mainitsemasi "turhanpäiväinen asia". Jonkun mielestä sinun juttusi voivat olla turhanpäiväistä jaarittelua. Toiset haluavat vain elää tässä ja nyt.
        Veikkaan, että kaipaisit vain hyväksyntää. Niinhän me kaikki.


    • Nainen.yksin

      Ilman mitään tuttavaverkostoa on vaikea saada uusia ystäviä. Olen sosiaalinen ja iloinen, ihan ok näköinen yli 40v nainen. Eronnut vuosi sitten ja uudella paikkakunnalla, suku kaukana. Työpaikalla ei ystäviä, yksi ihan hyvä tuttava kylläkin.

      Ei tämän ikäinen missään kirjastossa, uimahallissa, teatterissa tms kehenkään enää tutustu. Ei miehiin eikä naisiin. Ihan yksin minä niissä käyn, siellä on ihmiset ystävineen eikä siihen voi mennä että "moi voinko mä olla teiän kaa", heh. Eivätkä miehetkään lähesty selvinpäin, ei kuulu tänne kulttuuriin semmoinen.. en minäkään uskalla miehelle mennä puhumaan vaikka kaupassa, varmaan sillä vaimo ja perhe kotona ja kattois päälle että mikäs hullu tämäkin nyt sitten :D.

      Harrastukset ovat yksinäisiä, en tiedä mihinkä tästä liittyisi edes. Ryhmäjumpassa käyn ja siellä joskus ohimennen nyökätään mut ei sielläkään juttusille aleta.

      Ja nettideitit. Juu tulee jonkin verran viestejä ja treffeillekin sentäs päässyt. Seksiseuraa saisi kyllä mutta sepä ei yksistään kiinnosta. Tapailinkin pari kertaa erästä mutta häntä ei kiinnostanut jatkaa. Ehkä sieltä joku mut onkii, tai sitten ei ja yksinolo jatkuu.
      Tuntuu, että tämä mun yksinäinen elämä vähän hävettääkin jo, kaikilla vaikka mitä touhua ja elämää ja minä vaan.. no, mitäs minä... "en tee paljon mitään, yksikseni olen möllötelly tässä". Ei silleen vaan voi sanoa :0

      • Yksin_jäänyt

        Kuin minun kynästänäni kirjoitti Nainen.yksin. Olen 50 v nainen. Seurustelusuhteeseeni päättyi, oltiin useampi vuosi. Nyt olen yksin ja todellakin tunnen olevani yksin. Käyn töissä, työkavereita siellä. Uudella paikkakunnalla. Pieni tuloinen, ei tarvise suunnitella ulkomaanmatkoja, saati edes kotimaanmatkoja. Ihan kuulemma ok näköinen ja kuntoinen nainen. Eron jälkeen exmiesystäväni löysi viikon päästä uuden naisen netistä, kyllä loukkaa. En todellakaan ollut hänelle siis minkään arvoinen. Itselläni kova tuska tästä erosta. Yksinäisyys tuntuu vielä rankemmalta kuin aikaisemmin. Usko uuden kumppanin etsimisestä ei tunnu realistiselta. Kuka tämmöisen surkimuksen edes haluaa, kun edes itse halua itseäni.


      • Mai6

        Hei, olen tykännyt olla yksin ja harrastaa kaikkea mukavaa. Odotan että lämpenee, ja laitan parvekkeelle kukkia. Yksinäisenä aikanani on ollut aikaa miettiä ihmissuhteitani. Olen suorastaan järkyttynyt millaisten ihmisten kanssa olen välillä jaksanut pitää yhteyttä ja "olla kaveri" tai seurustella. Naiset voivat toisilleen tosi epämiellyttäviä näennäisen ystävällisyyden nimissä. Miehet odottaa seurustelusuhteessa usein palveluita naiselta ja muuttuvat heti vastahakoisiksi, jos naisella on omia harrastuksia.
        Tunnen nykyään suurta kiitollisuutta siitä että voin elää, olla ja hengittää kotonani ja muuallakin niinkuin parhaaksi koen. Ilman mitään tunkeilevia, tylsiä ja mitätöiviä ihmisiä.


    • onnellisesti_eronnut

      Aloituksen tehnyt kolmikoipi nähtävästi ajattelee, että naiselle riittää, että saa melaa peffaan (halusi tai ei). Ensinnäkin moni mies etsii vain panoseuraa. Panoseuraksi alistuminen ei lievitä kenenkään yksinäisyyttä, päin vastoin, siitä saa pahemmat oireet kuin krapulasta. On suostunut välineeksi. Kenenkään ei pitäisi olla niin yksinäinen, että alistuisi netistä itsensä bonganneen häirikön seksileluksi.

      Jokaisella yksinäisellä yksinäisyyden takan on elämän pettymyksiä, ehkä myös synnynnäisiä ja/tai opittuja mielenrakenteita. Yksinäinen voi olla myös parisuhteessa, jos keskinäistä yhteyttä ei löydy tai se on kadonnut. Kummankin osapuolen omat ongelmat haittaavat kommunikaatiota. Kommunikaatiotaidon puutteet vaikeuttavat seuran löytämistä.

    • nägätingg

      Helppo vastaus helppoon kysymykseen. Ei.

    • Yksinäinen.mies

      Aloitta ja on täysin oikeassa. Nainen saa kumppanin helposti jos laskee kriterejään roimasti. Yksinäisyys on naisille valinta, seuraa naiset löytää kyllä helposti jos vain haluavat.

      • erakkonainen

        Millä tavalla se lievittää yksinäisyyttä jos takertuu seuraan, josta ei henkisesti saa mitään? Juu, kyllä minäkin saan seuraa vaikka heti, menen vaan bongaamaan puliukon tuolta puiston reunalta. Mutta antaako se mulle erityisesti mitään muuta kuin sääliä kyseistä henkilöä kohtaan?


      • bcvcxbxcv

        Hyvin sanottu.
        En ymmärrä itsekään mitä hittoa miehet oikein luulee itsestään että olisi jotenkin naisten tehtävä nostaa ne säälistä makaamasta.
        Ihme uhriutumista ei minkään vuoksi.


      • yksinootsinaihminen

        Ei todellakaan saa nainen helposti seuraa, jos nainen on ruma ja lihava. Minulla ei ole minkäänlaisia kriteereitä miehen suhteen, mutta silti edes rumat miehet eivät halua minusta mitään, ei edes seksiä. Rumalla naisella ei ole mitään sijaa parisuhdemarkkinoilla, edes ystäviä ei saa, koska ihmiset etsivät kauniita ihmisiä ystäviksi ja elämänkumppaniksi.


      • mjon
        yksinootsinaihminen kirjoitti:

        Ei todellakaan saa nainen helposti seuraa, jos nainen on ruma ja lihava. Minulla ei ole minkäänlaisia kriteereitä miehen suhteen, mutta silti edes rumat miehet eivät halua minusta mitään, ei edes seksiä. Rumalla naisella ei ole mitään sijaa parisuhdemarkkinoilla, edes ystäviä ei saa, koska ihmiset etsivät kauniita ihmisiä ystäviksi ja elämänkumppaniksi.

        Hei. Oletko muuten aivan varma että olet kaikkien mielestä ruma.... en oikein jaksa uskoa tuota.
        Ja mitä tuohon lihavuuteen tulee niin kaikki ei syty hoikista tytöistä.


      • yksinootsinaihminen

        Kyllä olen kaikkien mielestä ruma. Minua on kaikki sanoneet rumaksi. Ja syy, miksei kukaan halua nähdä uudestaan on juuri rumuuteni ja lihavuuteni. KUKAAN ei syty lihavasta ja rumasta naisesta. On vaan tyydyttävä yksinäisyyteen. Kurja on kohtalo rumalla ja lihavalla naisella tässä maailmassa ja yhteiskunnassa jossa arvotetaan ihminen ulkonäön perusteella. Pitäisi löytää sokea mies niin sille voisin kelvata.


    • erakkonainen

      Voiko joku ihan vakavissaan kysyä tällaista? Yksinäisyys on subjektiivinen kokemus. Ihminen voi kokea yksinäisyyttä huoneessa joka on täynnä ihmisiä. Minulla ainakin yksinäisyys on henkistä, sitä että kaipaa yhteyttä sellaiseen ihmiseen, jonka kanssa on samalla aallonpituudella. Ei sellaisia löydy mulle ainakaan helposti... Tyypillisesti ihmisten kanssa sosialisointi on jopa kuluttavaa kun en saa siitä mitään jos kuuntelen vaan jotain höpöhöpöjuttuja jotka eivät kiinnosta itseäni millään tavalla.

    • Yksinäinennainen0

      Jos yksinäisyyden näkee siten, että yksinäinen on se jonka seurassa kukaan ei halua olla, niin varmasti voisi sanoa ettei normaalin näköinen nainen voi olla yksinäinen.

      Itse yksinäisenä naisena määrittelen yksinäisyyden kuitenkin hieman toisella tapaa. Ei mun yksinäisyyden kokemusta vähennä se, että tuolla kaupungilla tulee vastaan miehiä jotka haluavat tunkea heppinsä muhun. Saisin varmasti kohtalaisen helposti yhdenyön seuraa (suomalaiset miehet eivät juurikaan lähesty, mutta toisinaan nuo ns. yön Timot tekevät itseään seksiseura mielessä tykö) mutta ei sillä ole mitään tekemistä yksinäisyyden kanssa.

      Ei irtoseksi ole sellaista sosiaalista kanssakäymistä, jota itse haen tai josta itse koen saavani jotain. Miehet ilmeisesti kokee seksin paljon merkityksellisempänä. Jos naisetkin kokisivat samoin, niin eihän seksinpuutteessa eläviä miehiä silloin edes juurikaan olisi, kun naisetkin juoksisivat innoissaan irtoseksin perässä. Mutta näin ei ole. Jos nainen siis saa miestä helpommin jotain sellaista, mitä ei kuitenkaan kaipaa, niin mitä ihmeen onnea se nyt sitten on?

      Koen itseni yksinäiseksi, koska mulla ei ole ketään kenen kanssa saisin minkäänlaista henkistä yhteyttä aikaiseksi. Ne vähät kaverit joita mulla on, ovat sellaisia etteivät kuuntele mua ollenkaan tai ole juuri kiinnostuneita elämästäni, yleensä ottavat yhteyttä kun tarvitsevat jotain. Harvat parisuhteeni elämän varrella ovat kestäneet maksimissaan parisen kuukautta kun miehet tuntuvat kyllästyvän.

      Uskon kyllä että löydän vielä parempia kavereita ja miehenkin, mutta tällä viestilläni halusin vain sanoa että lopettakaa määrittelemästä irtoseksin saamisen helppoudella sitä kuka on yksinäinen ja kuka ei!

    • minäkinyksin

      Täällä on useita kirjoittajia, joiden kanssa olen samaa mieltä.
      Olen 50 ja nykyisin yksin. Varsinais-suomesta. turusta.

      Mikään seksisuhde ei takuulla takaa yksinäisyyden loppumista, voi jopa pahentaa sitä,
      ja varmasti, jos kapakkaan menisi olisi äkkiä sitä seuraa tarjolla.. (kuulemma)
      Joskus tuntuu jopa, että ovatko miehet oikeasti noin tyhmiä.....sori nyt vaan.
      Monien puheet myös, sekä miesten, että naisten, voivat olla niin pinnallisia,
      että on enempi tunne kuin sitä kuunnellessakin tuntisi valtavaa yksinäisyyttä.

      En nyt tarkoita, että heti tervehtimisen jälkeen aletaan puhua syvällisiä,
      mutta kun sellaista monen muunkin kaipaamaa henkisyyttä ei tunnu löytyvän enää.
      Työ, raha, perhe, tv-sarjat,mainokset, muoti, ulkonäkö,kesälomat,juhlapäivät.....

      Mistä löytyisi sellainen vähän boheemi mies tai nainen, joka oikeasti uskaltaisi
      tutustua ihmiseen ihmisenä, eikä pelkkänä "ihmisen kuorena". ?

      Olen ehkä itsekin vähän "outo" sitten, kun pintaliito ei kiinnosta. Ennemmin olen yksin. :)
      Työttömiä vastaan minulla ei ole mitään myöskään.
      Joten,
      jos haluat väh henkisemmän (ei hengellisen) ystävän, kirjoita. [email protected]

    • nainen88yksin

      Kyllä nainen voi olla yksinäinen. Nimittäin ruma nainen ja jos siihen päälle on vielä ylipainoinennkin niin turha on seuraa odottaa. Itse olen ollut deittipalstoilla 10 vuotta, enkä ole mitään löytänyt. Olen tavannut varmaan 50 miestä, mutta kukaan ei ole ensitapaamisen jälkeen halunnut tavata uudestaan, koska olen epämiellyttävän näköinen. Edes seksiseuraa en ole saanut koska siihenkään en näköjään kelpaa.

    • einsteinkoasialla

      Yhtä fiksu aloituskysymys kuin "voiko varis olla harmaa" ?
      "Onko autossa neljä pyörää" ?

    • EiVainSinunTarpeesi

      Olen yksinäinen nainen, jota ei todellakaan lähesty kaupungilla yksikään mies- tai naispuolinen. Treffipalstoilla en pyöri, koska ei vaan kiinnosta saada jotain rivoja ehdotteluviestejä, ja yksinäisyys ei sillä ratkea, jos joku puutteessa oleva Reijo käy genitaaleihisi tarpeensa tyydyttämässä.

      Näissä viesteissä tulee hyvin esiin joidenkin miesten tapa nähdä suhteet vastakkaiseen sukupuoleen lähinnä vain seksin kautta. Se,että saa (todennäköisesti kehnoa) seksiseuraa on sama kuin olla ei-yksinäinen? Sanoisin, että huonot ja epämiellyttävät seksikokemukset saattavat vain aiheuttaa lisää varautuneisuutta ja suorastaan inhoa kanssakäymiseen miesten kanssa.

      Miehille huonoja seksikokemuksia ei näköjään ole olemassa, vaan joillekin näyttää olevan aivan sama mihin reikään elimensä survaisee. Se, nauttiiko nainen tästä tapahtumasta, tuntuu olevan yhdentekevää. Ja jos seksiä ei saa lainkaan, se on vain ja ainoastaan naisten vika, kun eivät suostu kanssakäymiseen jokaisen vastaantulevan miespuolisen kanssa näiden habituksesta, luonteesta, käytöksestä tai siisteydestä riippumatta?

      Kannattaneekin tässä kohtaa miettiä omaa naiskuvaansa ja suhtautumistaan naisiin yleensä. Se, että on mies ei automaattisesti anna omistusoikeutta jokaisen vastaantulevan naisen vartaloon ja seksuaalisuuteen. Kunnioittavalla, aidosti toisen persoonasta kiinnostuneella lähestymistavalla saattanee päästä pidemmälle kuin seksistisellä: hyvä perse, anna pillua- asenteella. Vaikka yksinäisyys on ankeaa, vielä ankeampaa olisi olla tekemisissä tällaisen miehen kanssa, joka suhtautuu naisiin vihamielisesti ja alentavasti.

      • KokoKesäYksinKotona

        Erinomainen kirjoitus. Olen myös yksinäinen nainen ja yritin aikoinaan etsiä menoseuraa erilaisista chateista. Miehet olivat pääsääntöisesti varattuja, huonokäytöksisiä, humalassa, asenne naisiin oli juurikin se että "reikä kuin reikä kelpaa", seksi oli 99% surkeaa ja sen tarkoitus oli tyydyttää mies parissa minuutissa. Ei ollut kiinnostusta jutella tai tehdä mtn kaverimielessä, vaikka etsin nimenomaan kavereita esim bändien keikoille tmv. Olin vain kertakäyttöesine, jota käytettiin pikaiseen miehen tyydyttämiseen, ilman ihmisarvoa. Kun sanoin miehelle suoraan (sen minuutinmittaisen aktin jälkeen) että voitaisiko kenties jatkaa, miehet suuttuivat ja lähtivät ovet paukkuen. Ei kuulemma pysty/ jaksa.... ei niin, kun himo laantui jo eikä minulla ollut muuta arvoa kuin tyydyttää se.

        IHMETTELEN miten paljon näitä miehiä on. Ihan monenlaisista taustoista, koulutustasosta ja ammatista riippumatta miehet jakavat naiset kahteen kastiin, niihin jotka ovat reikiä, ja niihin joiden kanssa mennään naimsiiin. Minä en selvästikään olesellainen jonka kanssa halutaan mtn vakavampaa suhdetta. Toisaalta, monet tällaiset miehet joiden kanssa olen aikoinaan harrastanut seksiä, ovat menneet naimisiin tai ovat parisuhteessa ja laittaneet sitten minulle viestiä että "vaimo ei anna blaablaablaa, ja avioelämä on perseestä" ja katuvat kun eivät alkaneet olla MINUN kanssani ihan vakavassa mielessä. Huvittavaa, oli motiivinsa miköä tahansa, mua ei kiinnosta.

        En ymmärrä miksi naisen pitäisi "maksaa kaveruudesta, juttuseurasta, lenkkiseurasta, terassiseurasta seksillä" ja jos nainen ei tähän alennu, häntä haukutaan nirsoksi?

        Olen totaaliyksinäinen. Ei ole ollut miesystävää yli 10 vuoteen, eikä ole sellaisia naispuoleisiakaan ystäviä jotka haluaisivat tavata useammin kuin kerran-pari vuodessa. Yhteydenpitoa on vain silloin kun heillä on riitaa siippansa kanssa tai muita murheita. Sukulaiset asuvat toisella puolen maata, eikä heitäkään ole sellaisia joiden kanssa voisi olla "kaveri".

        Masentaa lukea jatkuvasti näitä miesten valituksia että naisen yksinäisyys on oma vika. Kesä on taas tulossa ja odotan sitä kauhulla. Viime kesänä olin yksin kotona kuukauden, tapaamatta ketään muuta kuin kaupan kassat. Koko kesäaikana tapasin vain yhden kaverin. Tästä huolimatta olen mieluummin yksin kuin toimin randomreikänä jollekin sovinistisialle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe