Kuntavaalit 2017

Patriotten

Joku laittoi tälle palstalle noihin muihin keskusteluihin, että kuntapaikkapäätös 119:lle turvapaikanhakijalle maksaisi kahden vuoden päästä noin kaksi miljoonaa. Roskaa sanon minä! Jokaisella tänne tulijalla on perhe siellä jossain. Aivan jokaisella, sillä se liittyy kulttuuriin. Kun keskimääräinen perhekoko on siellä on noin 4-8 henkilöä, tekee se 119 perheenyhdistämisellä 418 - 952 henkilöä. Aivan valtavasti enemmän kun tuo arvioitu kaksi miljoonaa euroa, asiantuntijoiden mukaan Porvoossa puhutaan jopa 6 miljoonasta eurosta, ehkä jopa huomattavasti enemmästäkin. Ettei tarvitse enää ihmetellä, miksi Lundin alakerta tai Peipon koulu on niin värikäs. Peipon koulun oppilaistahan jo 80% on jo ulkomaalaisia. Miettikää tarkkaan, ketä äänestätte, ellette halua Porvoon muuttuvan Bagdagiksi. Lontoo eilen oli myös hyvä esimerkki, miksi suuntaa on aivan pakko muuttaa niin Porvoossa kuin myös muissa kunnissa. Ja kaikki näihin sijoitetut varat ovat poissa lapsiltanne.

29

433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Patriotten

      Ai niin ja tiedettiin kertoa, että valtiontuki juoksisi vielä kaksi vuotta, ennen kuin lasku kaikessa kurjuudessaan astuu Porvoolaisten maksettavaksi. Joka vuosi. Mutta ei tiedetty kertoa, että jos kiintiöpakolaisista on kyse, niin tuki jatkuu vielä kolme vuotta, eli vuoden pidempään. Omko meillä kiintiöpakolaisia täällä Porvoossa..?

    • Lyhyt_neuvo

      Iske kyynärpäätäsi kiviseinään. Se helpottaa.

      • nasevaneuvo

        Jonkun muun pitäis iskeäkin näköjään päätään siihen kiviseinään. Typerys ! Äänestän vain persuja, koska ne nimenomaan vastustaa muslimejen haittamaahanmuuttoa.


      • enoleidioottikutensinä

        Kuntavaaleissahan päätetään maahanmuutosta, vitun debiili.


      • Mietinytvieläkerran

        Deniili..? Et vissiin ole sisäistänyt, että kunnat ne juuri päättävät näiden muutaman vuoden päästä kalliiksi tulevien kuntapaikkojen myöntämisestä..? Jos mikään kunta ei näitä myönnä, niin valtio ei voi heitä lisää ottaa, sillä valtio ei voi heitä loputtomiin vastaanottokeskuksissa pitää. Myöskin vastaanottokeskusten perustamisista päättävät pääasiassa kunnat. Yksityiset yritykset voivat näiden päätösten yli halutessaan kävellä, mutta vain harvoin näin tekevät. Maahanmuuttopolitiikkaa tehdään imenomaan kunnanvaltuustoissa.


    • lastinen

      Kiintiöpakolaisia Porvoossa oli viime vuonna yli 700, jotka olivat kertyneet 25-30 hengen ryppäissä. Kyllä me nyt tiedämme, ovatko he mahdollisuuksia vai vaikeita haasteita. Tämän päälle tulivat sitten ne 119 "kunniavierasta".

    • Roskaehdokkaat

      Nyt on kovin hiljaista maahanmuuttoasioiden osalta, kun isojen puolueiden ehdokkaita on kielletty puhumasta näistä asioista. Nyt puhutaan vaan sotesta, puhtaasta sisäilmasta ja kaikesta muusta mukavasta. Tai sitten ei edes niistäkään, hörötetään vaan kuinka on kivaa ja mukavaa asua Porvoossa kun on niin ainutkertaisen hieno kaupunki. Samma special på svenska också. Sitten kun vaalit on ohi, niin alkaa taas keskustelu kuntapaikkojen lisäämisestä, kotouttamisen tärkeydestä, Islamin ihanuudesta ja ruikutetaan rahaa jos jonkinlaisiin tehottomiin kotouttamisrituaaleihin. Mediaseksikkäistä asioista puhuminen taas loppuu, tyydytään vaan toteamaan että koulut on homeessa ja rahat loppu, tilataan lisää parakkeja jos rahat sattuvat riittämään. Näin aina.

      • vähänonnellinen

        Noin se vaan tulee olemaan. Tulijoille pitää kaikkee hyvää saada, omista ei ole niin väliä juu.


      • Rautaheimo

        Vaan jos Persut tekevätkin taas jytkyn..? :)


      • HA_HA_mies

        Persut, jytkyn!
        Ha ha
        Persut tippuu valtuustosta, niillä on niin hyvä lista.


      • vähänonnellinen

        Käytin oikeuttani ja kävin äänestämässä. En äänestänyt listaa vaan Perussuomalaista ehdokasta. Käyttäkää tekin oikeuttanne. Tämä oli minun valintani ja tietääkseni olen vieläkin henkisesti ja fyysisesti suhteellisen normaali eli yhteiskuntakelpoinen, potra ukinrotjake.


      • EIlistavaaleille

        Ukki luulisi sen verran jo tietävän Suomen demokratiasta ja vaaleista, että ensin tulee lista, sitten ehdokas. Näin ne äänet lasketaan.

        Se on vähän kuin eka tulee poliitikon etu, sitten puolueen etu, ja jos jotain jää jäljelle, sitten saattaa äänestäjä saada rääppeet?

        Mutta kukin taaplaa tyylillään.


      • vähänonnellinen
        EIlistavaaleille kirjoitti:

        Ukki luulisi sen verran jo tietävän Suomen demokratiasta ja vaaleista, että ensin tulee lista, sitten ehdokas. Näin ne äänet lasketaan.

        Se on vähän kuin eka tulee poliitikon etu, sitten puolueen etu, ja jos jotain jää jäljelle, sitten saattaa äänestäjä saada rääppeet?

        Mutta kukin taaplaa tyylillään.

        Ka enpä minä huomannut listalle numeroa. Joka ehdokkaalle on oma numeronsa. Näin se äänestys tapahtuu.
        Mutta näin minä sen näin minkä näin, myös näin jälkeen päin.


      • HA_HA_mies

        Tyhmä saa olla, ja persu, sehän on sama asia.


    • Terveistenvälittäjä

      Tässä Mauri Peltokankaan terveiset Kaustiselta:

      "Kehoitan jokaista isänmaallista äänestämään (itse kävin jo) ja ottamaan mukaan sellaisen isänmaallisen kaverin, naapurin, tutun tai sukulaisen, joka muuten nukkuisi vaalit. Vaikka lahjomalla. Tiedättekö muuten, miksi Kaustisilla ei ole yhtään matua, ja matut eivät edes halua sinne?

      Siksi, että Kaustisilla perussuomalaisten kannatus viime kuntavaaleissa oli 37,3 %. Tuolla kannatusluvulla Kaustinen on saanut niin paljon persuja kunnanvaltuustoon, että Vaasasta ja muista länsirannikon kaupungeista ei suositella matujen hakevan turhaan Kaustisille asumaan.

      Ainoastaan kunnanvaltuustot päättävät paljonko turvapaikanhakijoita ja pakolaisia kuntaan sijoitetaan ELY-keskuksen ja valtion toimesta. Valtio ja ELY-keskus eivät tässä asiassa kävele kunnanvaltuuston yli, vaan nämä asiat ovat nyt täysin äänestäjien käsissä.

      Pienemmissä kunnissa yksi ääni voi ratkaista läpimenijät, ja teoriassa myös isommissa. Kaikki on nyt mahdollista, se riippuu vain ja ainoastaan äänestäjistä. Vaalien jälkeen katsotaan, nousivatko ne perseet penkistä."

      Mauri Peltokangas puhuu usein asiaa ja asiaa on tämäkin.

      • kotimainen.ensin

        On sitten Kaustinen yksi niistä harvoista paikoista joissa jonkin asteinen järjenvalo ohjaa päätöksentekoa.
        Kyllä piityneimmäkin suvakin ja maturakastajan pitäisi tajuta, että kaikki se mitä matuihin satsataan antaa samanverran kuin jos ne rahat polttaisi.
        Suomi suomalaisille ja matut välittömästi sinne mistä ovat tulleetkin.


    • Homesweethomesweethome

      Porvoossa on paljon tyhjillään olevia asuntoja. Hyvä että niihin saadaan asukkaita ja vipinää kaupunkiin.

      • Hahhahhaahahaa

        Niinkö..? Mielenkiintoista. Miksiköhän a-asuntojen jono venähti noin 300 hakijasta 450 hakijaan..? En nyt sano, että turvapaikanhakijat olisivat yksinään tätä nousua aiheuttaneet, asiaan vaikutti muutama muukin asia. Joka tapauksessa asuntoja vapautuu a-asunnoilta vain noin kymmenkunta kuukaudessa, joten ihmettelen kommenttisi sisältöarvoa. Tuulestako tempaisit ajatuksesi?


    • Poisvaan
    • Karkoitusnoille

      Miksi näitä oikeudenkäyntejä käydään Suomessa; tuhlataan suomalaisten veronmaksajien rahoja tällaiseen. Heti vaan pois Suomesta sinne kotimaahansa eikä ikinä oikeutta tulla Suomeen!

    • minäkinite

      Persujen ja kepun ottaessa hallitusvastuun muutamassa kuukaudessa muslimien määrä kymmenkertaistui Suomessa verrattuna edelliseen hallitukseen toimiin.

      • Persuraattori

        Niin joo, olisiko syynä moiseen voinut olla edellisen hallituksen päätökset vai unohtivatko Persut heti ensimmäisenä päivänä muuttaa vallitsevat lait ja asetukset? Keskusta ja Kokoomus varmasti ilahtuivat siitä, että Persuille sattui tällainen nolo kömmähdys.Onneksi Persut kuitenkin hallituskautensa aikana ovat laatineet 80-kohtaisen turvapaikkapoliittisen toimenpideohjelman ja vaativat nyt kiirehtimään sen täytäntöönpanoa. Tämä on varmasti melkoinen piikki lihaan näille kahdelle hitokseen paljon suuremmille hallituskumppanipuolueelle. Pienenä puolueena ja ensimmäistä kertaa hallitusvastuussa olevana PS on selvinnyt erinomaisen hyvin. P.S. Lisää jytkyjä on tulossa!


    • ÄrräKoopee

      Milloin RKP oli viimeksi hallitusvastuussa? Ei taida ihan lähivuosina ollut, taas yksi hyvä syy äänestää Persuja. RKP:n kuntavaaliohjelma ei oikein auennut huonosta ruotsinkielen taidosta johtuen, ajavatko oikeasti jotain asioita, vai pitävätkö vain keskenään hauskaa puoluetukien avustamana?

    • minäkinite

      Ei edellisen hallituksen vaan PS edeltäneen SMP Urpo Leppäsen lupaaman täystyöllisyyden puolessa vuodessa moniosaajat on rynnänneet sankoin joukoin
      Suomeen.

    • Käytänettiä

      Pirkon vetoavun puuttuminen ei merkitse niin paljon, kuin jotkut väittävät. Näistä äänistä suurin osa tulee näissäkin vaaleissa käyttöön ja mitä ihmisiltä olen kysellyt, niin pysyy enimmäkseen puolueessa. Pirkkohan jäi pois siksi, ettei halua tulla valituksi, koska aika ei muiden toimien johdosta riitä valtuustossa istumiseen. Kannattaa tutustua Persujen kuntavaaliohjelmaan, se on järkevä. Löytyy osoitteesta https://www.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit-2017/kuntavaaliohjelma-2017-arjesta-alkaa/ .

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe