Kiemunki kusessa kaulaansa myöden

KäyKalliksi

"Sunny Car Centerin konkurssipesän haastehakemus luettelee 29 erisuuruista tilisiirtoa ulkomaille. Näiden siirtojen yhteissumma on 5 232 700,21 euroa.

Lisäksi haastehakemuksessa luetellaan ulkomaiseen rahoitukseen liittyviä epäselviä eriä, lähinnä tilisiirtoja ja maksuja kaikkiaan kahdeksan kappaletta.

Näiden perusteella pesän julkisselvittäjä Jorma Tuomaala vaatii Sunny Car Centerin hallituksen puheenjohtajalta Markku Ritaluomalta korvauksia kuusi ja puoli miljoonaa, josta runsaat 6,2 miljoonaa yhteisvastuullisesti hallituksen jäsenen Iisakki Kiemungin kanssa.

Kiemunki oli SCC:n hallituksessa ollessaan Hämeenlinnan kaupunginhallituksen ja vuoden 2014 alussa kaupunginvaltuuston puheenjohtajana."

Makupaloja YLEn uutisesta. Koko ruma tarina http://yle.fi/uutiset/3-9526583

Joko Kiemunki on alkanut holaamaan omaa omaisuuttaan piiloon velkojilta?

96

2044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OikeaSyyllinen

      Tuo 6,2 milliä pitää vaatia Karilta, joka kaatoi hankkeen.

      • HungalaBungalaKeihäs

        Taitaa Kiemunki päätyä ainakin makusumiehen paikalle ellei peräti syytettyjen penkille. Nyt demaria grillataan oikein kunnolla omista munauksistaan. Jos sieltä miehen takin liepeistä saadaan vielä tiristettyä maksurahoja, niin saavat velkojat edes jotain pelastettua.

        Hyvin ovat SCCn hallituksen vastuulliset siunanneet ja junailleet rahavirrat ulos firmasta ja ilmeisesti uittaneet rahat jonnekin turvasatamiin. Missäs päin maailmaa se Kiemunki tässä ihan äskettäin just reissas?

        Ei ollut afrikan leski Chiluban epäselvät miljoonat ainoa hämärä rahakuvio SCC puhalluksessa. Kiemungilla ja Ritaluomalla on vähän seliteltävää, minne hävisi vielä reilut 6 miljoonaa €.

        Aikamoinen poppa-liikemies tämä Iisakki Kiemunki.


      • mitesoneduskunta

        Eikös sen Kiemungin pitänyt päästä Ritaluoman avulla eduskuntaan, tuohon unelmiensa paikkaan. Nyt ei taida kengät ainakaan niissä portaissa kulua.


    • Hupaisaa

      29 sähköpostia puolin ja tosin. Aikamonen sattuma:-)

      "Sunny Car Centerin konkurssipesän haastehakemus luettelee 29 erisuuruista tilisiirtoa ulkomaille. Näiden siirtojen yhteissumma on 5 232 700,21 euroa".

      • Eläkeputkimies

        Paikallinen Pravda (Hämeen Sanomat) ei nähnyt tässä uutisessa mitään tiedottamisen/julkaisemisen arvoista ainakaan tämän päivän lehdessä !


    • ilmeisesti

      Ilmeisesti rahoja on jo hyvissä ajoin viety turvaan ulkomaiden veroparatiiseihin. Nigeriajuttukin on hämäystä.

    • SaikoPuolue

      On Iisakki osansa saanut.

    • Jkfkfkdkd

      Yli 6 miljoonaa rahaa ulkomaille! Kyllä siinä jo jokusen tyypin on kiva naureskella partaansa palmun alla. Ei haittaa yhtään, vaikka suomessa ihmiset pitäisikin hyväuskoisena hölmönä, joka retkahti nigerialaiskirjeeseen. Täydellinen rikos!

    • mutkunmenipieleen

      Jos hanke olisi onnistunut eli nyt olisi olemassa se autotalo, kyllä olisi kunnian jakajia.

      • K-Express

        Ainoa sinnikäs kunnian jakaja on nyt enää kuitenkin tuo typerä KokDem-Trollipasko joka vieläkin jaksaa hännystellä *rokkikukon* perään....aivan kuin hän ei edelleenkään tajuaisi tapahtunutta ja totuutta ympärillään!

        Mahtaakohan hän olla ollenkaan *älyllisesti läsnä*, ehkä hän elää muussa virtuaalitodellisuudessa, kenties Matrixissa?


      • jgd6340

        Jokainen täysissä järjissä olevahan ymmärsi jo hankkeen alkumetreillä että ennen koiras poikii kuin Kirstulan pellolle mitään Euroopan Suurinta Automarkettia nousee. Hämeenlinnan Hallinto ei vaan sitäkään silloin tajunnut ja ei taida oikein tajuta vieläkään, että kuinkas tässä nyt taas meille Hämeenlinnalaisille näin pääsi käymään


      • Yhdistellen

        Hankettahan ei siis ollut koskaan olemassakaan.Kuinka se olisi voinut toteutua? Ritaluoma käytti hyväkseen ( ja lahjoi) Hämeenlinnan kokdemvihruidiootteja.


      • totuushoi

        joo, mahdoton yhtälö. Turha edes kuvitella että hankkeella olisi ollut mitään mahdollisuutta toteutua. Aivan turha syyttää realistisesti jalat maassa olleita. Sen sijaan pitää ottaa vastuu kadonneista rikollisesti piiloon viedyistä rahoista, ihan reilusti. Ja pitää osata uutisoida asiasta hämeenlinnan valtalehdessä oikein. Kyse on 6 miljoonasta ei 600 000 eurosta.


    • Yhteiskuntavastuu

      Hämeenlinnan koko valtuusto toimi vastuuttomasti. Kaupungin pitäisi toimia yhteiskuntavastuullisesti, sitä ei ole kehitysmaan päämiehen vaimon rahojen sijoittaminen. Lähtökohta koko toiminnalle oli outo ja vastuuton. Tuksin menisi läpi muussa Suomen kaupungissa. Jonkun olisi pitänyt huutaa, että keisarilla ei ole vaatteita. Verirahojen paikka ei ole länsimaisessa demokratiassa.

      • cannelloni

        (Ranne ja Ilkkala huusivat. Leimattiin riitelojöiksi. Haastettiin oikeuteen. Muut eivät uskaltaneet. )Varmasti on käytetty myös lahjuksia. Tavan mukaan. Mitähän Issu on saanut? Entäpä Isosuo? Sartsa? No kyllä se selviää.


      • jxknxnfnk

        Hämeenlinnan kaupungin valtuusto ei kuulunut millään tavalla scc:n hallitukseen joten sen yhteisvastuullisuuden voi unohtaa.


      • jxknxnfnk
        jxknxnfnk kirjoitti:

        Hämeenlinnan kaupungin valtuusto ei kuulunut millään tavalla scc:n hallitukseen joten sen yhteisvastuullisuuden voi unohtaa.

        Erittäin selvä ja perusteellinen oivallus edellä kirjoittaneella henkilöllä! :))

        Ei tietenkään Kaupunginvaltuusto toimielimenä voi edes kuulua SCC:n hallitukseen kun se ei ole samalla tavoin *fyysinen henkilö* niin kuin Ritsku ja Kieronki on kumpikin yhdessä ja erikseen mainiten!


    • veroparatiisienkauttako

      Paljonkohan mukana olleille aktiivisille puuhastelijoille on tullut lisää hyvää, tuskinpa pelkästään kaikki Markulle. Yhteinen kusetus pistää suut mukavasti kaikilta suppuun.

    • tuttua_juttua

      Suomea kiertää aina "liikemiehiä", joilla on omasta mielestään esittää jonkun kaupungin kannalta erinomainen bisnesidea. Jos hankkeet käynnistyvät, on lopputulos yleensä se, että lasku jää kaupungille, ideanikkarit rikastuvat.

      Yleensä rahankerjäystapaukset ovat niin läpinäkyviä, etteivät hankkeet mene läpi päättäjien seulasta. Hämeenlinnassa nielaistiin viehe ja muutama metri siimaakin.

      • Paroooni

        Sen vertta et tiedä että eniten rahaa hävisi yksityiset yritykset kuten Siemens ja Pohjantähteet.


      • Taksat.nousivat

        Pohjatähteen eläkkeeltä tätä kauppaa edistämään tullut ex-toimari näkyi vähin äänin siirtyneen pois tästä keskinäisestä. Lampin säästöpankki myös aika vaiti.


    • Tre_man

      Kummasti on ne Kiumunkia puolustelleet ja näitä äänekkäitä vastustajia mollanneet äänen kadonneet täältäkin. Taisi tulla paskat housuun, kun tajusi mitä tuli tehtyä. Todella harmi, jos Kiemunki ei ymmärtänyt itse piilottaa omaisuutta, vaan on vain valittu syntipukki poliitikoista. Ritaluoma tippuu taatusti jaloilleen, ei hän niin tyhmä ole miltä vaikuttaa. Poliitikoissa ei valitettavasti ole niitä penaalin terävimpiä kyniä.

      Edelleenkin ihmettelen Hämeenlinnan äänestäjiä. Olette te aikamoisia pässejä!

      • Heheeeeeehh

        Samaa mieltä että ei Ritakuona tyhmä ole koska sai Pilkkalan sotkettua SCC suhmurointiin ja käräjille josta tulossa ehdotonta sanoo asiantuntijat.


    • Pullonkerääjä

      Iisakki prkl jumitti päivällä Prisman pullopalautuskoneen.

      • Prkll

        Se oli Kari kun sai vapaata Miekkalinnan kuulusteluista.


    • Prkll

      Katsokaas Kieamunkin Facebookia, ei ole sillä miehellä jauhot suussa. Eikä kaikki kotona.

      • KylmäPose

        Tarkoitat tietysti K.Aria posess


    • KylmäPose

      Iisakki otti permanentin ja eikun kohti uusia haasteita! sari hurraa vierellä! K.Ari on posess, perzuikit sarkastelee ja vartia panputtaa

      • HysHysNytVaan

        Sarikin on ollut ihan hissukseen samoin Luxus-huvila Juha


    • K-Ankeuttaja

      Kyllä tuo Kok-Sdp-Vankila/Posejauhaja on kyllä jotenkin mielenhäiriöinen ja harhainen persoona, tuota samaa idioottimantraa jaksaa suoltaa joka päivä ja samalla kaavalla !
      Onni on kuitenkin siinä, ettei luultavasti kuulu edes sukulaisiini ettei ole sitäkään kautta ilo tuntea !
      Suvussani ei ole ketään tuon kaltaista idioottia.....mikä lie kylähullu onkaan ?

      • HeiSerkku

        Terve Kari! Tässä sukulaisesi joka on suvun älykkö ja kertoo sinusta kaiken.


    • KylmäPose

      Juu, ja sama Kok-Sdp-Vankila/Posejauhaja on runkkari joka päätyi uralleen kun yritti panna vanhaa äitiään. Tulikin äitinsä reisille, mutta sai korvilleen. Ei ole sen koomin uskaltanut kuin runkata, äitinsä tissit silmissään. Sitten fantasioi että miekkalinnan vartiat panputtaa persiiseen, ja taas tulee mählää pilistä. Ja äänestää kokdemiä

      • Stnghg

        Keskiverto Persu lahjoineen.


      • Stnghg-KylmäPose

        Olipas tyhmät aivopierut jälleen KokSdp-suunnilta mutta niihin on viime aikoinakin totuttu!


    • VoikoTälläistäOikeastiTa

      Kaupungin avulla huijattiin myös firmoilta hillot. Ovelaa käyttää kaupunkia ikään kuin takaajana huijauksessa, kaupunki kun ei mene konkkaan ainakaan heti ja sillä on kansalaiset pankkina. Ilman kaupungin läsnäoloa ei siemens ja muut pohjantähteet varmasti olisivat vaatineet ihan erilaisia takuita miljoonilleen. Kuten Iisakki totesi Ritskulta saadaan varmasti rahat, niin Siemens kenties totesi, kaupungilta saadaan varmasti rahat, jossei onnaa tai kyseessä on huijaus. Ritsku on vedättänyt kaikkia tai ainakin varmistanut selustansa joka suuntaan. Huvittaa kyllä nyt muistella niitä kaikkia Iisakin hehkutuksia, kuten eipä sinne köh köh pätevämpääkään köh mukaan löytynyt. No, Ritskullehan tämä varmasti sopi oikein hyvin.

      • UskomatontaKK

        Eikä nero Kari Ilkkala huomannut mitään vaan oli vielä lopussa tukemassa tonttikauppaa huijarille ja tulossa kova tuomio SCC sotkuista.


      • RepaKeskusta

        Tyhmä maksaa tyhmyydestä.


      • UskomatontaKK
        UskomatontaKK kirjoitti:

        Eikä nero Kari Ilkkala huomannut mitään vaan oli vielä lopussa tukemassa tonttikauppaa huijarille ja tulossa kova tuomio SCC sotkuista.

        Nero Kari Ilkkala huomasi kaiken, Kokdem-trolli mitään vaan oli vielä lopussa sokeana pässinä tukemassa muiden KokDem-pässien kanssa tonttikauppaa huijarille ja trollille tulossa kova tuomio SCC sotkuista.

        *Tyhmä maksaa tyhmyydestä. *
        Repa, tuo Keskustajuippi, jelppii Kepun puoluerahoista loput maksurästit jos tarvii ! :)

        Aurinkoista kevättä:
        Hml:n persut


    • vedänkaljuksijos

      Kiemura ja muut aineellista hyötyä saaneet taitavat viettää nyt unettomia öitä

      • Sccsccscc

        K.Ari valvoo öitä posess


      • Sccsccscc
        Sccsccscc kirjoitti:

        K.Ari valvoo öitä posess

        KokDem-Trolli valvoo öitä kusess


    • eirikollistatyövoimaa

      liimalappujen liimaajalla taitaa kohta olla jo uusi palkkiotyöpaikkakin katkolla

    • jokurotisentäänon

      Täh. Mä äänestän ainakin ainoastaan persuja just sen asian takia, että ne vastustaa muslimejen haittamaahanmuuttoa. Kokoomushan ei tätä tee.

      • En.todellakaan

        Kari vastusti sotkemalla persupuolueen scc skandaaliin.


      • sinä.juuriTodellakin
        En.todellakaan kirjoitti:

        Kari vastusti sotkemalla persupuolueen scc skandaaliin.

        Kari puolustautui ja vastusti kun KokDem halusi tosiasiat kiistämällä ja ne sotkemalla liittää persupuolueen scc skandaaliin.


    • aijaajärkevää

      no enpä usko että kusessa, mutta aika liemessä kuitenkin. luulisi että järkevä ihminen olisi ajoissa eronnut hallituksesta kun huomaa, että ei saa asiakirjoa nähtäväkseen, joista ilmenee mistä on vastuussa.

    • OikeuttaJaKohtuutta

      Hei, jättäkää nyt Iisakki rauhaan. Hän on vetäytynyt politiikasta ja on tavallinen kansalainen. Tällainen julkisuusmylly on turhaa mustamaalausta ja vanhojen muistelua. Ei kai yksityishenkilöllä voi olla tuollaista rahaa, joten eiköhän anneta olla ja keskitytä uusiin asioihin.

      • Sattuinytomaannilkkaan

        Eipä jättänyt Kiemunki syyttömiäkään rauhaan, kun SCC-lipunkantajana riehui.


      • avoimuus.tragediana

        Vai on rikostutkintakin "turhaa vanhojen muistelua". Ilmankos kynnätte syvällä.


    • OnhanSeKamalaa

      *Rosvot kiinni*-julisti Veikko Vennamokin aikanaan, Iskulauseinaan myös :

      -Seteliselkärangattomat
      -Unohdettu kansa
      -Kyllä kansa tietää
      -Monopolikaruselli jauhaa
      -Hämärämiehet
      -Ym.Ym.....

      Kiemunki sai omista ansioistaan omanlaiseensa maineen, sen kanssa on nyt elettävä!
      Asiat ja niiden seuraukset on kuitenkin punnittava ja selvitettävä , se on hänenkin velvollisuus luottamustoimessaan äänestäjiään ja muita kuntalaisia kohtaan!

      Varmaankaan tämä Suomi24 ei ole se oikea väylä missään nimessä, se on selvää, täällä kuitenkin tavallinen, rahvas*vaalikarja* on äänessä, ei herrain kabineteissa, ei saleilla eikä lehtereillä.

      Velvollisuus ja työn vastuut painaa itse kullakin meistä ja meidän eletystä elämästä!

      Onhan se ikävää kun *lyötyä lyödään*, tottakai se on totta eikä sitä kukaan kiistä mutta lainatakseni hänen omia sanojaan:


      /-- Olisi täysin käsittämätöntä, jos keskeisessä poliittisessa tehtävässä olevan henkilön toimintaa ja moraalia ei voisi julkisuudessa kyseenalaistaa tämän henkilökohtaiseenkin elämään liittyvien asioiden osalta, kun samaan aikaan netti on täyteen uhkailuja suoraan ihmisten henkeen ja terveyteen liittyen.

      Kiemungin lisäksi syytteeseen joutuvat Kaupunkiuutisten päätoimittaja Kari Karppinen ja SDP:n Hämeen Kaiku -lehden päätoimittaja Pekko Oksanen-/

      Linkki:
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122220870094_uu.shtml

    • SOSOSOSO

      Itse Kiemunki on soppansa keittänyt.

    • Syyttömänpuolella

      Suoraselkäisesti Kiemunki vastaa scc-asioista, joista ei edes tiennyt! Toivottavasti herra palaa politiikkaan, kunhan nyt vetää pari vuotta happea ja tuo ikävä asia saadaan pois häiritsemästä.

      • Hrheeeee

        Kari vastaa oikeudessa.


      • krsdtr

        Kiemunki ei tiennyt! Tiesi kyllä ja siksi vainosi Rannetta ja Ilkkalaa. Focus muualle, Trumpin tapaan. Mies, joka pettää vaimoaan ja valitsijoitaan. Suoraselkäinen. Viimeksi eilen valehteli feisbookissaan niin että Ylen vastaava joutui korjaamaan valheita. Kiemunki on aina valehtelemassa toivoen, etteivät ihmiset ota selvää tosiasioista. Miksi muuten sai tuomion? Miksi käskettiin jättää politiikka? Kaveri ei tiedä mitä totuus tarkoittaa. Toivottavasti häviää kaikista kuvioista mahdollisimman pian. Ja niin varmaan tekee, sillä tämä SCC-sotku on Kiemungin, joskin myös monen muun ( Isosuo, Vekka jne), ihan itse aiheuttama. Kiemunki tietää sotkusta kaiken , on ollut siinä tekijänä . Ainoa mitä ei tiennyt oli, etteivät edes hyvätveljet kaikkea osaa etukäteen arvata. Ja että joskus oikeus voittaa. Ja näin kävi . ainakin 2-5 vuoden oikeusjuttu edessä. Ja taatusti ainakin jonkinlainen korvaus, ei tietenkään yli kuusi miljoonaa, mutta ihan tuntuva. Ei hoitanut työtänsä sillä huolella, jolla olisi pitänyt.


      • OletKusess

        Kovin epätoivoista K.Ari posesta.


      • Hrheeeee
        Hrheeeee kirjoitti:

        Kari vastaa oikeudessa.

        kokDem-Trollipasko vastaa vaikkei siltä ees kysytä !
        Kovin epätoivoista vastata oikeudessa.

        OletKusess


    • Heheeeeeeeh

      Kumma että Ilkkala on oikeudessa ja Iisakki muka kusessa.

      • Heheeeeeeeh

        Kumma että KokDem-Trolli on oikeudessa ja samalla muka kusessa.

        Heheeeeeeeh :))


    • Äänestäkokomustaa

      Uskon että kyllä kaikki tulevat vielä saamaan omansa pois tuosta pesästä. Markku nyt huilaa hetken; varmasti tulee Suomeen hoitamaan asiat kuntoon. Tiedä vaikka vielä saisi Ameerikan rahaakin ja SCC hanke voisi nähdä uuden aamun nousun.

      • Rhhfffff

        Kari Ilkkalan oma tulee oleen SCC tuomio oikeudessa.


    • KylläkaiomassaSellissään

      Voiko vankeustuomion saava ihminen jatkaa ilmoitustauluvastaavana?

      • 2688543

        Karin tulisi itse ymmärtää jättää politiikka ja keskittyä SCC oikeudenkäyntiinsä.


      • Kovaaaaa
        2688543 kirjoitti:

        Karin tulisi itse ymmärtää jättää politiikka ja keskittyä SCC oikeudenkäyntiinsä.

        KokDem-Paskotrollin tulisi itse ymmärtää jättää politiikka ja keskittyä SCC oikeudenkäyntiinsä.


    • HarriK59

      Kiemunki, Rautio, Isosuo, Vekka ja muut virkavastuulla talutusnuorassa hännystelleet. Siinä troikka, minkä tekemisiä ja kytköksiä SCC:ssä on syytä tutkia.

      • eiihankaitalkoilla

        Juuri noin, kuka sai ja mitä?


      • Uftyrrrtt

        Pilkkala tulee saamaan kovan tuomion SCC suhmuroinnista.


      • Uftyrrrtt
        Uftyrrrtt kirjoitti:

        Pilkkala tulee saamaan kovan tuomion SCC suhmuroinnista.

        KokDem-Paskotrollin tulisi itse ymmärtää jättää politiikka ja keskittyä omaan SCC oikeudenkäyntiinsä.


    • Uftyrrrtt

      Perziikki-Paskotrollin tulisi itse ymmärtää jättää politiikka ja keskittyä omaan SCC oikeudenkäyntiinsä.

      • Böägh

        Hermostuttaa nähtävästi kovasti?


      • Ghfhhdhgfg

        Pilkkalan on pakko olla hermostunut. Niin jokainen Poliisin kuulusteluissa.


      • Ghfhhdhgfg
        Ghfhhdhgfg kirjoitti:

        Pilkkalan on pakko olla hermostunut. Niin jokainen Poliisin kuulusteluissa.

        KokDem-Trollipaskon on pakko olla hermostunut. Niin jokainen Poliisin kuulusteluissa.


    • Kunnonäijii

      Onhan ne vaalit edessä ja kun katselee Ilja Janitskin lehteä ja tutkailee mitä erilaisempia rikoksia kukakin ehdokas ympäri maata on tehnyt, niin silti vaan ehdolla ja osa valitaankin. Joten ei muutaman suoli24 trollin kommentit vaikuta juurikaan millään tapaa lopputulokseen. Itse aion ainakin äänestää jotakuta täällä mollattua tapausta. Oli sitten posessa tai kusessa tai jopa ihan paskassa. Hienosti ovat hommat hoitaneet kun ovat tilisiirtoja tehneet. On se kuka vain, niin hieno tapaus!Kuinka helppo tyhmiä onkin vetää nenästä ja lujaa. Tyhmiä on ne jotka usko tohon paskaan kokoajan:)

    • Ghfhhdhgfg

      Perzuikki-Trollipaskon on pakko olla hermostunut. Niin jokainen Poliisin kuulusteluissa.

    • kjwdkhsk

      Kiemungin syytteet tullaan hylkäämään. Kyllä oikeus näkee ettei miehellä ollut mitään syytä toimia lainvastaisesti, eikä hän ollut omilla rahoillaan edes mukana, silloinhan hän ei edes teoriassa olisi voinut pyrkiä mihinkään henkilökohtaiseen hyvään. Jos yritykseltä ei kertakaikkiaan irtoa laillisia tietoja sääntöjen mukaan, ei syyllistä tällöin ole. Lopettakaa turha piinaamisenne vahingoniloiset.

      • HuvittaaHL

        Antaa tyhmien nauraa tyhjästi.


      • MaalaisJuristi

        Kyllä tuossakin oli oikein löysä aivopieru, ei voi kun löysästi nauraa tuollekkin kyhäykselle!

        Tarkastellaampas hiukan asiaa:
        -->Kyllä oikeus näkee ettei miehellä ollut mitään syytä toimia lainvastaisesti, eikä hän ollut omilla rahoillaan edes mukana, silloinhan hän ei edes teoriassa olisi voinut pyrkiä mihinkään henkilökohtaiseen hyvään. <----

        Oikeus tarkastelee subjektiivisesti mitä on tapahtunut ja miten?
        Se, onko SYYTÄ toimia lainvastaisesti, on toissijanen asia...Oleellista lain kannalta on vain jos on toimittu niin on toimittu tai sitten ei....välitilaa ei ole!

        Mitä tulee oman tai vieraan rahan käyttöön niin puhutaan korruptiosta tai harmaasta (pimeästä) rahasta. Korruptoituneita poliitikkoja on aina ollut ja tuota virka-asemaa on aina käytetty astinlautana hyväksi kun siihen on vaan ollut mahdollisuus joko aseman, aineellisen edun tai muun oman hyödyn saavuttamiseen!

        Vielä tuo loppuosa:
        -->Jos yritykseltä ei kertakaikkiaan irtoa laillisia tietoja sääntöjen mukaan, ei syyllistä tällöin ole.<--

        Osakeyhtiön hallituksen jäsenellä on tietyt lakiin perustuvat velvoitteet ja henkilökohtaiset vastuut yhtiön edun mukaisesta laillisesta hallintokulttuurista jolla estetään juuri vilpillinen yhtiön hallintokulttuuri ja konkurssikeinottelu!

        Ei mitenkään voi olla noin niinkuin kirjoittaja esittää että hallituksen jäsenellä ei olisi mitään vastuuta jos hän ei niitä saa nähtäväkseen. Tämä on osakeyhtiölain vastaista ja se, ettei saa joitain tietoja yhtiöstä, kertoo keinottelusta yhtiössä jolloin on erottava yhtiön hallituksesta viipymättä.
        Kirjoittajan väittämä jättäisi juuri keinottelulle täydet, rajattomat mahdollisuudet suosia esim. tiettyjä velkojia tai ohjata yhtiön rahavirtoja tiettyyn suuntaan konkurssimenettelyssä tms.

        Se, mitä tässä kirjoitin, on yleisellä tasolla olevaa tekstiä joka ei liity mainittuun henkilöön eikä muuhun yllä mainittuun asiasisältöön kuin vain niiltä osin osakeyhtiölain oikeudellisesti tiukempaan tulkintaan kuin mitä yllä kirjoittanut henkilö esittää!


      • turismia.todella

        MaalaisTuristi kirjoitti yleisellä tasolla ja nyt voimme ihan kaikki ottaa sen naurun merkeissä.


      • Kovatt

        Päivän naurut!


      • KokDem-turismia.todella
        turismia.todella kirjoitti:

        MaalaisTuristi kirjoitti yleisellä tasolla ja nyt voimme ihan kaikki ottaa sen naurun merkeissä.

        KokDem-Trollipasko Turistina kirjoitti yleisellä tasolla ja nyt voimme ihan kaikki ottaa sen naurun merkeissä.

        Päivän naurut!
        Päivän pierut kaupan päälle vielä! :))


    • kiemunkiulos

      Kiemunki on itse sopan keittänyt, johon on uponnut vakavasti. Kiemunki ansaitsee joutua vakilaan.

      • Ikgfeefre

        Pilkkala sinne uhkaa joutua SCC rötöksistä. Aiheesta.


      • Ikgfeefre
        Ikgfeefre kirjoitti:

        Pilkkala sinne uhkaa joutua SCC rötöksistä. Aiheesta.

        Päivän naurut ja pierut jälleen kerran KokDem-Trollille!

        Herää jo poika, ota mielialalääkkeesi ja ryhdistäydy, älä kuuntele enää yhtään KokDem-propagandaa, se ei tee sinulle hyvää, ota neuvosta vaari, liity Persuihin, siellä on ystävä ja sairaalle sielullesi lämmin koti


      • EpätietoinenHJ

        Tuleeko Persujen jäsenyyden yhteyteen automaattisesti vankilan jäsenyys? Joutuuko vastuuseen Ilkkalan SCC-sotkuista?


      • TäysinTietoinenJH
        EpätietoinenHJ kirjoitti:

        Tuleeko Persujen jäsenyyden yhteyteen automaattisesti vankilan jäsenyys? Joutuuko vastuuseen Ilkkalan SCC-sotkuista?

        KOK/DEMujen jäsenyyden yhteyteen tulee automaattisesti vankilan jäsenyys? Joutuu myös vastuuseen KokDemujen SCC-sotkuista ja kaupungin kassavarantojen ylenmääräisestä hävityksestä ?


    • Valettavaleenperään

      Kiemunki puhuu itseään pussiin. Se muuttaa mielipiteitään kuin kameleontti värejään.

    • Ritaluoma

      Kaksi asiaa ovat äärettömiä. Universumi ja ihmisten tyhmyys.

    • Oileusjakohtuus

      Kiemunki julkaisi sähköpostikirjeenvaihtoa, ja siitä selviää hyvin kuka tiesi mitä on tehty. Mielestäni mahdollinen oikeudenkäynti on vain verorahojen haaskausta, totuus kun jo tiedetään.

      • KHSP

        Tarkistakaa viestipäiväykset ja verratkaa pitääkö paikkaansa, täytyy ottaa kaikki huomioon niinkuin kunnon viestintäpäällikön tuleekin ottaa !


    • TäysinTietoinenJH

      Perzuikkien jäsenyyden yhteyteen tulee automaattisesti vankilan jäsenyys? Joutuu myös vastuuseen Perziikkien SCC-sotkuista ja kaupungin kassavarantojen ylenmääräisestä hävityksestä ?

      • TäysinTietoinenJH

        KOK/DEMujen jäsenyyden yhteyteen tulee automaattisesti vankilan jäsenyys? Joutuu myös vastuuseen KokDemujen SCC-sotkuista ja kaupungin kassavarantojen ylenmääräisestä hävityksestä !


    • TäysinTietoinenJH

      Perzuikkien jäsenyyden yhteyteen tulee automaattisesti vankilan jäsenyys? Joutuu myös vastuuseen Perziikkien SCC-sotkuista ja kaupungin kassavarantojen ylenmääräisestä hävityksestä !

    • Taavi5000

      Jättäkää jo Ilkkala rauhaan!!! eikö hän ole kärsinyt jo tarpeeksi syyttä suotta, oikeat rikkolliset kiinni. Tällä loan heittelyllä yritetän Karilta viedä vaali menestystä, ihmihiset tietävät kumminkin mikä on totuus. Turha venkoilu pitä lopettaa !!! Onhan suomessa vielä laki olemassa ei olla afrikan viidakossa. Mihinkähän VEROPARATIISIIN rahat katosivat. Ja kaiken lisäksi Ilkkalaa nöyryytettiin vaaliväittelyssä törkesti verkatehtaalla Kirsi Ojansuun toimesta. Tämä vihreiden tunnettua tyyliä ei mitään käytöstapoja en ainakaan äänestä vihreitä, ristiriitaista ylimielistä porukkaa. Kuinkahan monta syyllistä vielä paljastuu tässä SCC:n jutussa.

      • Katsotaanxx

        Hyvä kysymys. Riippuu kertooko Ilkkala totuuden SCC-casessa tuskin. Veikkaan että Ranne tulee joutumaan myöskin syytettyjen penkille.


      • prsstg
        Katsotaanxx kirjoitti:

        Hyvä kysymys. Riippuu kertooko Ilkkala totuuden SCC-casessa tuskin. Veikkaan että Ranne tulee joutumaan myöskin syytettyjen penkille.

        Väärin! Ranne on tutkittu kaikilta osin, myös koskien Kiemungin SCC-rikosta. Ranne on ainoa, jolla ei ole mitään yhteyttä Ritaluoman hulluuksiin. Poliisi ja oikeuslaitokset tietävät sen. Turha yrittää levittää katkeraa kakkaa. Mutta muut!!! Saas nähdä tuleeko apulais-ja kaupunginjohtaja lomilta takaisin. Ja Kiemunki istuu syytettyjen penkillä seuraavat viisi vuotta. Kari vapautuu kesäksi. Karihan pelasti kaupungin.


    • KansanSuosikki

      Kari on kuin Clint Eastwood joka ratsastaa kaupunkiin ja puhdistaa sen mädästä ei aina ihan lain kiemuroiden mukaan mutta silti tehokkaasti.

    • Mahtisanko

      Äänestäisitkö Kokoomusta taikka Demareita - minä en

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe