Telttailemaan Helsinkiin

lässynlässyn

Teillä saa siellä näemmä telttailla vapaasti Rautatietorilla ja poliisit vielä vartioivat.

Ihmetyttää tämä lepsuilu,miksei pakoiteta niitä pois torilta. Taitavat olla vihervasemmiston suojeluksessa. Todennäköisesti kaupunki kustantaa vielä ylläpidonkin.

21

639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfvcb

      Rautatientorilla ei kauan telttailla. Luistelurata puretaan sunnuntaina ja sen jälkeen on iso remontti koko Rautatientorilla. SE saa olla vielä ensi viikon. Sen jälkeen kumpikin porukka joutuu siirtymään muualle. Poliisin ja rakennusviraston kanssa oli eilen asiasta neuvonpitoa. Poliisi yrittää työntää kummatkin mahdollisimman sivuun. Tähän ei kumpikaan porukka suostunut. Nämä tiedot ilmenevät eilisistä SE-videoista.

    • sinäkinmaksat

      Leirit tosiaankin siirtyvät, järjestäjät keskustelivat eilen poliisin kanssa asiasta. Se mikä oli yllätys niin toisen leirin pääjärjestäjä on joku punahiuksinen pappi. Rahoituksen ja ruuat hoitaa seurakunta ja SPR:ä vihreät, vasemmisto ja SDP:npolitkot hoitavat näkyvyyden ja säälipisteiden keruun.

    • pakanapappi

      Joo sen leirin oli järkännyt punapää pappi kirkollisvero rahoilla. Siellä pimu juoksentelee pi..u hiessä matujen perässä !!

    • Haakertitmessiin

      Romanitkin voisivat pystyttää teltan ja vedellä iltanuotiolla zardasta viuluillaan. Ovat jääneet vähän syrjään noiden vuohipaimenten vuoksi. Timo Soini suojelemaan länget kaulassa.

    • tbdf

      Voisiko joku etsiä noille viestien poistelijoille oikeita töitä!!!!!

    • Ihanhurjaa

      Ja se on vielä joku Janitskinin presidenttivaaliteltta mukamas olevinaan, ihan hurjaa!

      • HurjaaOn

        Onhan tosiaan mv-porukan oma telttakin siellä. Juu, mv-roskajulkaisun etsintäkuulutettua omistajaa kuulutetaan Suomen presidentiksi v 2018 vaaleissa. 🤣

        Tosin siellä ei juuri ketään vieraile. Pari kertaa joku melkoisesti 'viihteellä' oleva kaljapurkki kädessä sokeltava tyypillinen peruskannattaja kertoo yksikseen omia viisauksiaan.


    • leireilyn_kokenut

      Kaikilta on tainnut unohtua Occupy-leiri muutamia vuosia sitten (oisko viisi tai jotain) Kansalaistorilla. Itsekin oleilin siinä. Kyseessä oli oikeasti paljon sotkuisempi paikka, jossa porukka myös yöpyi. Kukaan ei järjestänyt huoltoa, ja konflikteja oli siinäkin. Raviontoloista palaavat nuoret heittelivät jotain painavia esineitä aamuyöstä armeijatelttaan, missä oikeasti joku olisi voinut kuolla tai haavoittua. Suurin vaaranpaikka oli lienee joulunseudun myrsky, jolloin kokonaisia rakentaita lenteli ilmassa. Silloin musiikkitalon nurkalla ei ollut vielä edes pisuaaria, eli vessaa ei käytännössä ollut. Alueella jopa saunottiin liikuteltavassa saunassa (olen nakuillut siis keskellä kaupunkia). Eipä porukka hävennyt pössytelläkään, eikä se ketään haitannut (esim. aluetta partioivia poliiseja).

      Rautatietorin "leirit" ovat kesyjä. Eipä paljoa siitä poikkea, että seisoskelisi sateenvarjon kanssa torilla. Itse tuskin tajusin "leiriä" ohikulkiessani. Näytti pikaisesti tavanomaiselta esim. putkityöhön liittyvältä suojateltalta. Eihän niitä edes huomaa!!!

    • Alealee

      Helsingin kaupungilla on leiriytymis Ale käynnissä. Syrjäisimmilläkin leirintäalueilla pyydetään min. 5€ telttapaikasta per yö, mutta Helsingin rautatientorilla saa pitää paperittomien leiriä viikkoja. Vantaan punapääpappi ravaa tuhero vaahdossa leirissä.

    • CaiusCesar

      Kyllä se on vaarallinenpaikka tuo kameliteltta. Kerrostalon katoltahan saattaa pudota vaikka mitä teltan päälle.

    • VartioituLeirintäalue

      Sinne voi vapaasti mennä leiriytymään ja grillaamaan makkaraa kuka tahansa.

    • rikastuskulttuuri

      Siellä lappuja jakavan naisen mukaan kyseinen alue on mellakka-aluetta ja kyseinen tyyppi alkoi jotain räyhäämään, kun menin epähuomiossa kävelemään kaljapussin kanssa siitä läpi. Näköjään Suomessa aletaan rajoittamaan myös liikkumisvapautta kyseisellä alueella.

    • Temosenos

      Viherpipertäjät ovat laittaneet oikein ekoteltan Narikkatorille katos on tehty viimeisen päälle muovista ja vihreä muoviPressu takana Anni Sinnemäki loistaa pressun päällä. Näin viherpeikot odottavat rautatientorin muuttajia!!

    • GrilliinTulta

      Joo, sinne vaan kaikki leiriytymään ja sisäfilettä grillaamaan, yhteiskunta maksaa kaiken.

    • matkailuvirkistää

      Terve tuloa helsnkiin lomailemaan,sitä paitsi nythän alkoi kesäaikakin mikä tarkoittaa loma sesonkia.Täällä on ilmaiset leirintä alueet aivan helsingin sydämmessä,missä meno ei tule pitkäksi lukuisia ravintoloita joista jokainen voi valita vapaasti mieluisensa viihdepaikan.Samalla voi käydä ihailemassa eduskuntataloa,finlandiataloa,kiasmaa ja paljon muita kohteita.Muuta ei tarvita kuin reipas mieli ja rohkeus kokeilla jotain aivan muuta kuin on aikaisemmin kokenut.

    • HyväLeiripaikka

      Sinne on tulossa paljonkin leiriytyjiä, kunhan vain ilmat tästä vielä lämpenevät.

      Grillitarvikkeet ja sinappituubit vain mukaan.

      • joukollalaulamaan

        Jepulis,ja yks juttu vielä lisäksi että kokoporukalla lauleltaisiin joitakin leirilauluja.


    • 4535435fsfds

      Tänne vaan.

      Muista ilmoittaa Helsingin kaupungille, että kyseessä on mielenosoitus -ihan mikä vaan, niin saat leiriytyä ihan ilmaiseksi. Ruokahuoltokin pelaa jos keksit riittävän tunteisiin vetoavan teeman. '

      Pistä teltta pystyyn, niin tuon ensimmäiset makkarat ja keskarit. Ja tää on lupaus, mikä pidetään!

      • ihmeelliskeksonmenny

        Ei muuta kuin kesällä asuntoautolla parkkiin hesan keskustaan ja kotimatu mukaa, pitempiaikainen leirintä on kerta siellä sallittua, näemmä.


    • huh_huh

      Vasemmisto ehdottaa sosiaaliturvaa paperittomille eli jos näin tehdään telttailijat asuvat kohta taloissa ja valtion "piikki on auki".

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe