Halvin ryhmä myy aina seksiä, ei ihmiskauppaa

AsiaanPerehtynyt

Vastoin yleistä ennakkoluuloa seksin ostajat ovat pienituloista porukkaa. Hyvätuloiset miehet kelpaavat puolisoiksi ja ovat haluttuja puolisokandidaatteja, ja saavat sitten seksiä parisuhteissa tai heidän kanssaan parisuhteisiin haluavilta naisilta. Tiger Woodskin sai aina ilmaista seksiä myös pornotähdiltä ja prostituoiduilta, sillä näillä naisilla oli ajatus päästä naimisiin tämän miljonäärin kanssa.

Seksiä ostavatkin lähinnä syrjäytyneet tyypit, jotka ovat niin köyhiä, että eivät kelpaa puolisoiksi naisille. Siksi hinta on äärimmäisen tärkeä tekijä seksin ostossa. Ostajat etsivät melkein aina halvinta vaihtoehtoa. Siksi seksiä myyvät aina ne ihmisryhmät, jotka ovat valmiimpia painamaan hintoja alas. Ennen narkomaanit olivat ryhmä, joka myi aina muita halvemmalla ja ajoivat näin markkinoilta ei-narkomaanit pois. Ei-narkomaaneille naisille ei enää riittänyt asiakkaita, kun narkkari myi aina halvemmalla. Näin suurin osa seksin myyjistä olikin ennen pitkää narkomaaneja. Mutta sitten tilanne taas muuttui, kuin maahanmuuttajat tulivat kuvioon mukaan. Laittomasti maassa olevat siirtolaiset myivät seksiä vielä halvemmalla kuin narkomaanit ja ennen pitkää maahanmuuttajat ajoivat hintakilpailullaan narkkarit pois markkinoilta. Tästä oli seurauksena se, että lähes kaikki seksin myyjät olivat ennen pitkää maahanmuuttajia.

Syntyi sitten väärinkäsitys, jonka mukaan kun suurin osa seksiä myyvistä naisista oli maahanmuuttajia, että tämä muutos johtui laajasta ihmiskaupan lisääntymisestä. Näin syntyi myytti ihmiskaupasta ja ihmiskauppa nähtiin prostituution syynä. Kyse ei kuitenkaan ollut ihmiskaupasta, vaan siitä, että maahanmuuttaja myi aina halvemmalla ja ajoi näin pois kilpailluilta markkinoilta narkkarit ja muut kotoperäiset seksin myyjät. Hinnat laskivat näille ryhmille liian alhaisiksi, kun esimerkiksi Italiassa ja Espanjassa paperittomalta maahanmuuttajalta saa seksiä yleisesti 20 euron pilkkahintaan.

Ruotsissa kehitys vei toiseen suuntaan. Narkomaanien tehokas hoito subutexilla ja muilla korvaushoitolääkkeillä vei narkomaaneilta tarpeen myydä seksiä ja poliisi estää maahanmuuttajien seksin myynnin seksin ostokiellon kautta. Ruotsissa halvimmaksi seksiä myyväksi ryhmäksi jäivätkin koululaiset. Koululaistytöt hankkivat pientä taskurahaa myymällä seksipalveluja, ja koululaisten seksin myynti on hyvin yleistä Ruotsissa. Ostajat ostavat seksiä koululaisilta, koska he ovat Ruotsissa halvin ryhmä jolta voi ostaa seksiä.

Seksin osto on paljolti syrjäytyneiden miesten hommaa. Siksi poliitikkojen tulee huolehtia siitä, että syrjäytyneiden harjoittama seksinosto osuu oikeisiin kohteisiin. Maahanmuuttajat olisivat paras ryhmä seksikaupan harjoittamiseen, mutta feministit sekoittavat markkinoiden lainalaisuudet ja ihmiskauppamyytit, ja pyrkivät vetämään seksikaupan Ruotsin linjoille, eli koulutyttöihin.

5

401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gfgfggf

      Seksiä ostavat eniten varakkaat, hyvin koulutetut ja parisuhteessa elävät miehet. Tämän käsityksen olen saanut tutkimusten ja prostituoitujen kertomusten mukaan. Parisuhteessa monella seksi hiipuu ja kaivataan vaihtelua nuoremman naisen kanssa. Tällöin prostituoitu on helppo ja turvallinen tapa saada tätä seksiä. Rahakaan ei ole ongelma. Syrjäytyneet ovat usein kiltimpiä ja ujompia tapauksia. Raha ja rohkeus ei riitä alkaa harrastamaan maksullisissa käymistä. Seksittömyyteen on saatettu jo jollain tapaa tottua. On helpompi laittaa rahat vaikka sen Fleshlightin ostoon.

      http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/616193/Tutkimus Eniten seksia ostavat hyvin koulutetut miehet

    • asdasdasdasd99

      Seksii ostaa kaikki miehet. Sitä ostaa vähävaraset ja rikkaat molemmat. Peräkamarin vanhatpojat ja kiltit perheenisät ostaa. Eronneet ja sinkut ostaa. Viidenkympin villitystä läpi käyvät ostaa. Poikuudesta eroon haluuvat ostaa. Linnakundit ja poliisit ostaa, koska on ihmisiä hurvittelu haluineen molemmat.

      Syrjäytyneet käyttää palveluita samallai kuin pomot ja yrittäjät. Ero näitten välillä on, että sihteeriopistolle aktiivikirjottelee ne keillei oo hirveesti muuta elämää ja ovat hitusen katkerii. Siks kannattaa lukee sitä palstaa varauksella.

    • Yhvlölmn

      Aloitus on huonoa mututietoa.

      Ulkomaalaiset tuontitytöt olivat todistetusti 80-luvulta vuosituhannen alkuun hyvinkin usein paritettuja. Räikeäksi kääntynyt katuprostituutio nosti asian julkiseen keskusteluun.

      Poliisin toiminnalla ja lainsäädännöllä on saatu törkeää paritusta kitkettyä. Toimintaa pyörittivät varsin yleisesti rikolliset tai vastaavat hyötyjäorganisaatiot.

      Narkomaanit eivät ole koskaan vallanneet markkinoita keneltäkään. Käsittämätön väite. Narkomaanit ovat yksi asiakkaiden eniten kaihtama p.tarjoajaryhmä. Ilman elämänhallintaa, huumeriippuvaisena on epätodennäköisempää tarjota hyvää turvallista palvelua. Ehkä suojattoman halpaseksin hakijat suosivat narkkareita, mutta he ovat marginaalissa -ja leikkivät terveydellään.

      Seksityöntekijöiden itsenäinen toiminta, yleinen arvostus ja itsemääräämisoikeuden suomat edut ammatinharjoituksen kaikilla osa-alueilla ovat parhautta. Yksilö- ja joukkotasolla, nyt ja tulevaisuudessa. Toki jotkut toivovat, ettei ilotytöillä olisi niin paljoa (ääni)valtaa esim.hintoihinsa, mutta hepä ovatkin tarinan pahiksia. Niitä, jotka omahyväisesti puolustelevat paritusta tai vaativat tytöille polkuhintoja.

    • Yksinäinen.mies

      Ostaisin seksiä mutta ei naiset myy minulle koska olen erittäin ruma mies naisten mielestä. Mielestäni olen normaali, ylipainoa 10 kg, en todellakaan ole alkoholisti enkä narkkari. Röökiä en ole koskaan polttanut. Olen täysin terve myös. Tarjosin 300-400 euroa mutta ei kelvannut. Jopa 500 olen tarjonnut 1,5 tuntia ja 800 euroa yöltä.

      • Ananasam

        Taas rumamies täällä provoilemassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe