Kuntavaalit.Lappeenranta.

Sleepy-Sleeper

Ketä sie äänestät Lappeenrannan valtuustoon.Mitä puoluetta?
-Persut?
-Kookoomus?
-Keskusta?
-Sdp?
-Vasemmistoliitto?
-Vihreät?
Kd?
Rkp?
Mie jään Nukkuviin.

43

519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nähtyjoOn

      En ainakaan Sdp.
      Se on nähty mihin niistä on.

      • Totuuden_torvensoittaja

        Kun lähes konkurssikypsästä kaupungista on kyse, tässä lista puolueista ja valtuutetuista, jotka tänne ökyteatterin rakentamisen puolesta äänestivät ja ovat halunneet jatkaa edelleen.
        Kepusta ainakin: Kekki Annikki, Kemppi Jouni, Kärri Panu, Lohko Jukka, Munnukka Riitta, Nisonen Jorma, Partanen Tuula, Pulli Jarmo, Torniainen Ari.
        Koksuista: Grönlund Joonas, Hakula Ilpo, Iitiä Markus, Järjenpää Heikki, Kopra Jukka, Laapas Helena, Lehtonen Kullervo, Lindh Tuula, Puolakka Helena.
        Krist: Moilanen Marjatta, Rantalainen Juha.
        Sossut: Arvela Eeva, Hyöppinen-Sipari Ulla Riitta, Iljin Harri, Jämsen Kirsi, Kokkola Asko, Vesterinen Marja-Liisa.
        Vihreät: Holopainen Hanna.
        Tässä puolueeton lista ehdokkaista myös niille, jotka kannattavat tehtyjä ratkaisuja. Tähän haluaisin kuitenkin vielä lisätä sen, että tämä nykyinen valtuusto hyväksyi myös sen, että monopoliasemassa olevan kaupungin energiayhtiön on tuloutettava kaupungin kassaan yli kymmenen miljoonaa asiakkailta pakkoperittyjä piiloveroja.
        Tähän ei muutosta saada vanhojen jäärien määräillessä. Nuoria pitäisi saada tätä nykyistä menoa muuttamaan, koska heidän niskoillehan nämä tämän hetken taloudenpidot loppujen lopuksi päätyvät.


    • kikai

      KYLLÄ se vissin persut on, ei ne ainakaan kannata tolle surkealle teatterille lisärahotusta EIHÄN.

      • Muistakaa-äänestää

        Persut eivät varmasti kannata teatterille lisärahoitusta. Hehän vastustivat kovasti uuden teatterin rakentamista, mutta eivät yksin voineet sitä estää. Äänestä vaan persuja. Heille tuleekin nyt ilmeisesti superjytky, koska ehdokkaita on paljon enemmän kuin viimekerralla.

        Tänään keskiviikkona 29.3. alkoi muuten ennakkoäänestys. Se kestää 4.4. eli ensi viikon tiistaihin. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 9.4. Muistakaa kaikki käydä äänestämässä. Olisi hyvä saada mahdollisimman paljon myös uusia ihmisiä valtuustoon.

        Äänestäessä tarvitsette vain henkilöllisyystodistuksen. Kotiin tullutta ilmoitusta äänioikeudesta ei tarvitse olla mukana.


    • haistakaapska

      en äänestä ketään. samassa paskassa ryvetään vuodesta toiseen

    • 324d3

      Persuille äänet.

    • ehkäjos

      Keskustaa varmaankin äänestän tai kokoomusta. Ehkä kuitenkin demareita tai persuja. Jos sittenkin vihreitä tai Myö liikettä. Yksi hailee ketä äänestää koska kaikki ajattelee omaa etuaan.

    • TumputSuorina

      Lappeenrannan työttömyys pahentunut lähivuosina rankasti, mitä teki demarit asian eteen??
      EI MITÄÄN!

      • kijus

        Eivät todellakaan mitään, kantavat vaan huolta teatterin olemassa olosta.


    • Kerrostalonmies

      Äänestän demaria, kun nyt tulit kysyneeksi.

    • 546548634

      Muistakaahan ketkä tuhlasi 20m€ veronmaksajien rahoja turhaan teatteriin. SDP.

      • jiuhys

        Ei tainut 20 miljoonaa riittää, muistaakseni se oli rapiat 30 miljoonaa tohon paska teatteriin, ja siihen vielä jokavuotiset käyttömenot päälle

        TÄMÄ kannatta muistaa ääniä annettaessa.


    • ahdistelijaraiskarimamu

      Muistakaa tämä, Älkää äänestäkö suvakkia.

    • IhanPyllystä

      De Gröna on perseestä. Ei siis sitä äänestetä, eikä sossuja!!

    • karvajussuffi

      Ja äätesin ennaäänellä.sain jo oikeuden ääntää vaaleissa.käsitys oli väärä kuin ollunna Asdat? numero oli ehkä oikein?

    • näinmeilläpäin

      Persut on ehdoton valinta. Se vastustaa musujen haittamaahanmuuttoa.

      • eieieiikinä

        Miten ne muka vastusti haittamaahanmuuttoa kun just niitten hallitukseen pääsyn jälkeen Suomi täyttyi matu-ukoista. Olivat päättäjän paikalla??????


      • Soinin-syytä-se

        Se olikin todella paha moka Persuilta, koska olivat hallituksessa ja eivät vaatineet rajoja kiinni 2015 syksyllä. Asia on niin, että Timo Soini ei ole maahanmuuttokriittinen, joten hän ei vaatinut rajoja kiinni silloin. Mutta kesällä vaihtuu puheenjohtaja Persuissa ja Jussi Halla-ahosta tulee mitä todennäköisemmin puheenjohtaja. Hän vastustaa maahanmuuttoa ja politiikka persuissa tulee sen suhteen muuttumaan paljon. Perussuomalaisissa aloitetaan uusi politiikka monessa asiassa, ja asiat päätetään niinkuin äänestäjät ja kansan enemmistö haluaa. Ylivoimainen enemmistö suomalaisista haluaa lopettaa maahanmuuton ja se myös tehdään. Suomi voidaan vielä pelastaa Ruotsin kaltaiselta katastrofilta, mutta aikaa ei ole enää hukattavaksi, vaan toimet on aloitettava mitä pikimmin.


    • Taavetin-ukko

      Kyll mie oon sitä mieltä jot Luumäki pittää liittää Lappeenrantaan.
      2019 alusta alkaen.

      • kylsieootsitämieltä

        Joutsenossa tarpeeksi elättämistä LPR veronmaksajille, Luumäki ja Lemi yrittäkää pärjäillä.
        Lisää siipeilijöitä ei tarvita, varsinkaan näitä junttikuntia.


      • Taavetin-ukko

        Elä sie nyt mäkätä.Kyll mie tiijjä.
        Ihan ehottomasti pittää kuntaliitos tehä.
        Luumäki ja viel Lemikii Lappeerantaa.Näin siinä vaa viel käyp.


      • kylsieootsitämieltä

        Sinun mielipiteelläsi ei ole merkitystä, osta menolippu Pietariin ja loppumatkan teet metrolla.


    • mörkö888

      Persut on paras 6 kaveriani äänesti saadaan mamut pois Suomesta ja näitä 30 millin Teatteri ym juttuja Ryssille rakenneta kun persujen oikea johtaja astuu pallille niin alkaa tapahtua Suomessa

      • eläluuekkaan

        Jos tarkoitat H-Ahoa, niin tiedoksesi vain, että hän suhtautuu myönteiseti Helsinkiin suunnitellun suurmoskeijan rakennusasiaan. Ettäs näin.


      • Ei-suurmoskeijaa

        Ei Halla-aho tietenkään kannata suurmoskeijaa Helsinkiin. Vihreät, Kokoomus ja Demarit sitä haluavat. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät äänestää stadissa perussuomalaisia ja muita kansallismielisiä ehdokkaita. Muuten sinne tulee se moskeija. Moskeijan tulo pitäisi torpata ehdottomasti, koska siitä tulisi vain terroristien koulutuskeskus, niinkuin muualla maailmassa on käynyt.


      • eläluuekkaan
        Ei-suurmoskeijaa kirjoitti:

        Ei Halla-aho tietenkään kannata suurmoskeijaa Helsinkiin. Vihreät, Kokoomus ja Demarit sitä haluavat. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät äänestää stadissa perussuomalaisia ja muita kansallismielisiä ehdokkaita. Muuten sinne tulee se moskeija. Moskeijan tulo pitäisi torpata ehdottomasti, koska siitä tulisi vain terroristien koulutuskeskus, niinkuin muualla maailmassa on käynyt.

        Tottakai sen tiedän, haluan vain kalastella SDP´lle ääniä.


    • EnMinäAinakaan

      JÄLLEEN:
      SDP:n ehdokasta epäillään törkeästä kavalluksesta - "Luovun kaikista luottamustoimistani ensi maanantaina"
      ---------------
      Kuka näitä äänestää?

    • jssjhdjdjd675

      Aiemmin äänestin Anneli Kiljusta ja Marja-liisa Vesteristä mutta nyt olen kääntänyt takkini ja ääneni saa joko Marja-Leena Leppänen tai Markku Papinniemi.
      Kumpaakaan en tunne mutta luettuani heidän vaaliteemansa tuntuu että Lappeenranta tarvitsee heidän osaamistaan.
      Sunnuntaihin on vielä aikaa lopullisen päätökseni tekoon.

      • eiloikkareilleääniä

        Se monikertaloikkari Papinniemi oli viime vaaleissa olevinaan vaihtoehto persuille, ja niin kääntyi takki vaikka haukkui persut alimpaan kastiin. Narsisti se on kun missään ei tajuta hänen erinomaisuuttaan vaikka jaarittelee ummet ja lammet asian vierestä jotta kuulisi omaa ääntään. Toinen persujen suvakkisiivestä, kd:n loikkarin kaa ajavat lisää maahanmuuttajia Lappeenrantaan. Kiva jos huijaavat äänestäjiä luulemaan KAIKKIA persuja maahanmuuttokriittisiksi.


    • KansaHaluton13

      Miksi sdp ei ole mukana hallituksessa, koska KANSA EI HALUA.

      • ReippainaRekkainAlle77

        Ei halua edelleenkään.
        Äänestä demareita, niin saat sitä, mitä Ruotsikin on saanut äänestämällä demareita.


    • hulluaho

      Persut ovat putinin ystäviä.

    • Motorsman

      Tarvitseeko sitä enää äänestellä ollenkaan kun on jo hulppea omakotitalo (arvo noin 230000e) ja kaksi autoa(ei halpoja) pihassa, heh heh. Hyvin menee mutta menköön, heh heh!

    • Arvosta-Suomalaisuutta

      Motorsman, etkö ajattele että Suomessa pitää olla elämää myös sinun jälkeesi ja minkälaisessa maassa haluaisit ihmisten elävän. Sehän se on pahin asia, kun ihmiset ovat niin välinpitämättömiä tulevaisuudesta, että eivät edes äänestä, koska omat asiat ovat nyt kunnossa.

      Pitäisi olla erittäin huolissaan tulevaisuudesta, koska etenkin Eurooppa on kokenut valtavan muutoksen huonompaan suuntaan viimeisten vuosikymmenien aikana. Eurooppaan on tullut kymmeniä miljoonia pakolaisia, jotka ovat muuttaneet eurooppalaisten elämän turvattomampaan suuntaan. Tulijoista ei ole ollut mitään hyötyä euroopalle. Ainoastaan haittaa ja sen vuoksi nyt on viimeiset hetket lopettaa tällainen toiminta. Nyt pitää äänestää kansallismielistä ehdokasta. Itse katson, että ainoastaan Perussuomalaiset ovat tällä hetkellä suomalaisten puolella. Kaikki muut puolueet sallivat Suomen tuhoamisen ja väestön vaihtamisen kehitysmaalaisiin.

    • KD-Lappeenranta

      Äänestä KD-ehdokasta.

      • Hups_vaan

        No en äänestä, en. Kun se ääni meni jo SDPn naiselle.


      • häpiäies
        Hups_vaan kirjoitti:

        No en äänestä, en. Kun se ääni meni jo SDPn naiselle.

        Huono valinta, häpeä.


    • persupekka

      Äänestä Persuja.

    • Kikkeliskokkelista

      Persut on viimeinen puolue jota kannattaa äänestää. Nyt on nähty mitä ovat saaneet aikaiseksi. Ei yhtään mitään. Turhia lupauksia,jotka on kaikki petetty. Pelkkää puhetta vailla tekoja. Ei suomi tarvitse tämmöisiä hörhöjä maata johtamaan. Mitään tietoa ei ole asioista,mutta puheet on niin paksuja,että naurattaa. Hakkaraiset ja elomaat joutaa takas sahalle ja bodisalile,jonne kuuluvatkin.

      • juhys

        Haluatko lappeenrantaan vieläkin isomman kaupungin teatterin, silloin valintasi on SDP, ja ajat sen johdosta kuoppaisilla teillä ja lapsesi tai lapsenlapsesi käy home koulussa silloinkin valinta on SDP.


    • Vähän-mietittävää

      Niin, ja haluatko että kaikki virat täytetään hyväveli-porukan kesken. Äänestä silloin SDP:tä. Ja haluatko, että Lappeenrantaan tulee paljon lisää maahanmuutajia elätettäväksemme. Äänestä silloin SDP:tä. Ja haluatko paisuttaa suojatyöpaikkojen määrää. Äänestä silloin SDP:tä. Ja haluatko, että kaikki maksut ja verot nousevat joka vuosi. Äänestä silloin SDP:tä.

      • KaikkiEiKelpaa

        Puolueella ei ole väliä, kunhan on maahanmuuttovastainen.
        Siis ei ainakaan SDP.


    • PulinatPois

      No nyt meni vaalit kyllä pyllylleen sillä islamisaatiolle sanottiin kansainvälisesti yes! Etelä-Saimaan toimittajatkin ovat onnesta soikeana.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe