No nyt heitän herkkää tekstiä

Saa_ottaa_kantaa

Puhutaanhan täällä monta muutakin juttua ihan selko kielellä :D tai tietysti kirjoitetaan.

Kun puhutaan seksistä, puhutaan tietysti paljon rakastelusta, hellyyden osituksista jne. Mutta monesti sitten, kun joku mies (yleensä mies) kirjoittaa "panemisesta", niin heti "älähdetään", "että minä ainakin rakastelen". Tottakai jokainen meistä rakastelee, mutta eihän se rakastelu pois sulje paneskeluakaan. Ymmärrettekö mitä tarkoitan, nyt en siis tarkoita, että pitäisi liehua turuilla ja toreilla paneskelemassa, mutta puhun vaikka oman partnerin, läheisimmän kanssa paneskelusta. Siis haluna ja toimintana, kunnon äkshöninä :D. Eihän ihminen ole aina sillä tuulella, että "tässä ollaan niin herkästi kosketeltu ja uinutaan ja yhdytään. Kyllä minä ainakan haluan joskus kunnon panot, se antaa ihan erilaisen panoksen :D Mutta heti, jos joku täällä tai vaikka ihan missä vaan mainitsee "panemista" (siis yleensä mies), niin sitä heti lytätään pukkina ties minä. Ei se ole mistään kotoisin. Ja nimenomaan tarkoitan, että eihän "paneminen" tarkoita, että pitää olla yhden yön juttu tms. Tehdäänhän pikaisetkin aina silloin tällöin, eikä se ole yhtään vähämpiarvoista.

Moninaisuus ei ole yhtä kuin eri asennut, se voi olla myös ja onkin tunnelatausta, toimeenpanoa tai mitä hyvänsä muutakin. Kunhan tuli mieleen, kun tuntuu, että tämä on jotenkin "tuomittava" ja "leimaannuttava" aihe, ainakin miehen esittämänä.

12

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eisenihmeellisempää

      Ja ssia tuli mieleen, kun luin just yhden jutun seksistä

      • kirjvirhsatelee

        "asia"


    • SeksiäOnMonenlaista

      Jos olet nainen, loistava kirjoitus. Samaa mieltä miehenä. Tunnelataus vaihtelee, joskus herkkää nautiskelua, pitkän kaavan mukaan. Tunnelmointia, hyväilyä..
      Joskus kummallakin voimakas intohimo päällä ja tunne saada panna kunnolla. Myös naisella. Voi olla nopea tapahtuma ja molempia tyydyttävä:)

      • hyvin_ilmaistu

        nimenomaan "molempia tyydyttävä". tätä juuri hain takaa, mutta en onnistunut sitä ilmaisemaan. tietysti ylipäätänsä pitää näin niin kuin muutoinkin käydä yksiin nämä jutut. joskus käy toisinaan ei sitten millään :D olen kuullut isoilta pojilta :)


      • SeksiäOnMonenlaista

        Hyvin ilmaisit jos oot aloittaja. Meni heti jakeluun. Eräs nainen jonka kanssa olin vuosia, välillä sanoi suoraan että halua intohimoista panemista. Sen kyllä tuntee ja vaistoaa että kutaa tekee molemmille. Näistä voi estottomat parit keskustella etukäteen ja seksiin saa uusia ulottuvuuksia.


    • Mieli_Pide

      Mulle on ainakin ihan sama mistä kukin puhuu. On ihan sama puhuuko toinen rakastelusta vai panemisesta kun seksi on kuitenkin mielessä ja sama tarkoitusperä. Sitä paitsi olen sitä mieltä henkilökohtaisesti että miehet eivät rakasta tosissaan eivätkä he koe helliä tunteita ja syvää rakkauden/ihastuksen tunnetilaa. On vain naissukupuoli jolla on alapää ja se siitä.

      • ei_muuta

        joo moro


    • eimilläänjaksaenää

      Kun kerran pyydät ottamaan kantaa, niin otan.
      Lehdet, telkkari, keskustelupalstat, netti, some on täynnä naimajuttuja, duunissa väännetään joka kahvitauolla milloin kenenkin intiimiasioista läppää, arvostellaan muiden ihmisten ulkonäköö, kerrotaan rasvasia seksijuttuja, ja puidaan esmes nyt viimeksi tänään miten kaksi bodattua keski-ikäistä apinaa, sorry apinat, oli hotellissa ilman rihmakiertämää ja poliisi ryntää sisään että muka se nainen on kaapattu, ei hyvää päivää.

      Tissejä, isoja perseitä, alastomuutta, parisuhde- ja panemispaskaa joka paikka täynnä, ei edes Itsenäisyyspäivän juhlaa/Jussi/Emma-gaalaa päästy läpi ilman että liki alastomat tissit on framilla ensimmäisenä "juhla-asuissa".
      Maailmalla naiset liikkuu jo pelkät teipit hehtaariryntäiden peittona ja kuvittelee että he ovat hienoja ja rohkeita kun uskaltaa ulos kalaverkossa paljain ryntäin ja hullut ihmiset maksaa joka kerran kun klikkaa ko. matamin kuvaa, eli niillä tehdään rahaa.

      En ole nipo, en ole seksivastainen enkä edes se ruma vanha läski nainenkaan, mutta tämä nykymeno on syvältä. Jotain h****in viettelysten saarta tulee tuutin täydeltä ja tästä pitää jokaisen Yle-veroa maksaa. Telkkarin voi aina sulkea, mutta verosta ei pääse mitenkään eroon vaikkei televisiota enää edes tartte.
      Mutta mä olen nyt täynnä tätä avautumista ja seksiä, panemista, muiden ihmisten intiimiasioita.
      Joten pliis, jos sun tekee mieli paneskella, mee sen kumppanis tykö ja kysy siltä suostuisko se, ja pidä jatkossa panos omana tietonasi, kiitos.

      • hihihahahahah

        Nyt tämä juttu kyllä naurattaa! Hyvä kieliasu kirjoituksessasi :D


      • asdaffsgjjd

        Sama mietteet. Ihmiset on vtun sekasin!


    • niinainaei

      tosiaan jaksais vaan miettiä.....en kyllä jokaiseen seksiin liittyvään vastailekaan mutta aina ei jaksais miettiä jokaisen sanan merkitsevää merkitystä täällä jossa joutuu kuitenkin olemaan enemmän ja vähemmän syystä. suora puhe ei poista tunnetta. jos joku ymmärsi niin hienoa..........

    • suihin_vai_turpiin

      Suuseksi rakastelu on ihanaa. Poskeen paneminen on ok. mutta korvantaakse paneminen on pervoo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe