Kommunistin vaalimainos

humaani.yksilö

Olenpa laittanut merkille kotikaupunkini vaalimainoksia katsellessa että jotkut kommunistin mainokset on joutuneet ilkivallan kohteeksi. Vaalimainoksen tärveleminen on laissa määritelty rikolliseksi teoksi!
Surullisna ihmettelen millaiset ihmiset menevät tuhoamaan kommunistin vaalimainoksen?

Kommunistinen Työväenpuolue on hyvän asialla esittäessään mm. Sote-uudistuksen hautaamista. Uudistusten tulisi yleensä olla parannuksia mutta nyt valtapuolueet ovat taas kerran yksityistämispuuhissa, joissa kansalaisten verovaroilla rakennettu sosiaali- ja terveydenhoitojärjestelmä ajetaan kansainvälisen suurpääoman käsiin ja terveydenhoidon kustannukset nousevat moninkertaisiksi. Tämän me tavalliset palkansaajat joudumme lopulta maksamaan tavalla tai toisella.
Hanketta on ajettu eteenpäin kiireellä kuin käärmettä pyssyyn, jotta yksityistäminen ja kansallisomaisuuden hukkaaminen saataisi tehtyä mahdollisimman nopeasti ja ilman suurempaa vastustusta. Soten yksityistämisen jälkeen tässä maassa ei enää yksityistettävää juuri olekaan muuta kuin tieverkot ja pohjavesivarat.

9

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1tätimoonika

      Yksityistäminen ja rahojen valuminen yhä harvempien käsiin on varmasti kirosana useimmille suomalaisille. Eikä mitään vaalimainoksia saisi tärvellä vaikka mieli tekisi. Mutta miksi kommunistinen puolue ei uusiudu vaan on vuodesta toiseen harmaiden vanhojen ukkojen puolue? Ai niin, sillä tavallahan ne uusiutuu että nytkin ovat Oulussa puolustaneet laittomien turvisten leiriä...

      • perehtynyt

        Kommunistisia puolueita on Suomessa itseasiassa kaksi, joista toinen eli SKP (vuonna 1994 perustettu uudempi versio) vetää puoleensa myös nuoria eli uudistuu.
        Heidän puheenjohtajansakin on ajatuksiltaan nuorekas homoseksuaali ja keskuskomiteassa on useita häntäkin nuorempia toimijoita. KTP voisi toki tehdä samoin mutta nuoria, jyrkintä Marxismi-Leninististä linjaa tukevia taitaa olla sen verran harvassa ettei heitä juuri näy puolueen toiminnassa.


      • jipikaijee
        perehtynyt kirjoitti:

        Kommunistisia puolueita on Suomessa itseasiassa kaksi, joista toinen eli SKP (vuonna 1994 perustettu uudempi versio) vetää puoleensa myös nuoria eli uudistuu.
        Heidän puheenjohtajansakin on ajatuksiltaan nuorekas homoseksuaali ja keskuskomiteassa on useita häntäkin nuorempia toimijoita. KTP voisi toki tehdä samoin mutta nuoria, jyrkintä Marxismi-Leninististä linjaa tukevia taitaa olla sen verran harvassa ettei heitä juuri näy puolueen toiminnassa.

        On Kommunitisella Työväenpuolueellakin nuoria tässä yksi Yle Novostin haastattelussa: http://areena.yle.fi/1-4093130


    • Hoikka-erkki

      Mistä tietää että ulkona on kylmä? No siitä että kommunistilla on kädet omissa taskuissa! Samaan porukkaan kuuluvat SDP, Vihreät, RKP ja Vasemmistoliitto. Kyseisen komukka-porukan ydinajatus on se että valtio on taikaseinä josta raha ei lopu ja se ettei kenenkään pidä rasittaa itseään töillä jos ei huvita, aina joku muu maksaa.

      Onneksi tämän ymmärtää suurin osa suomalaisista, osalle riittää toki elämänkoulu, mitä sitä ponnistelemaan kun sosku maksaa. Mutta uutinen teille kommareille, ei muuten maksa pitkään. Lyijypersesyndrooma ja lorvikatarri poistetaan ICD-10 tautiluokituksesta.

      • Porokarkki

        Taidanpa käydä kakalla.


      • Tuohtunut_äänestäjä

        Ei kiinnostanut Haminan kommunistia kiittää äänestäjiä, vaikka äänet nousivat viime
        kuntavaaleista.


    • itkut

      Hah tosi kommunisti; Soini sanoi oikein - kun ottaa kommunistin taloon, niin se on siellä niin kauan kunnes talo on tyhjä.
      Ikonenkin on ollut ehdolla joka vaaleissa eikä ikinä tuu valituksi. Harhakuvitelmia on monenlaisia ja kommunismi on jo ajatuksena tuhoon tuomittu: ei toimi.

      • haistakaa.percttä

        Ja mitä Soini on muuta kuin petturi ja pelkkä huijari ? Eipä ole enää luottoa häneen eikä hänen laisiinsa pätkän vertaa! Äänet kelpaa kyllä, mutta mikään ei muutu; samaa paskaa vaan vuodesta toiseen, rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy.


    • beethooven

      Ei näytä toimivan tämä kapitalismikaan kovinkaan kummoisesti. Vääjäämättä näyttää kulkevan kriisistä toiseen kohti lopullista tuhoa kohden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe