R-Kiekon ensi kauden valmentajaspekulaatiot

innokaslatkanseuraaja

Harmi kun Juice ei enää jatka. Olisi taktikkona ja pelaajien kehittäjänä ollut erinomainen vaihtoehto. Siihen kakkoseksi joku nälkäinen nuori tyyliin Johannes Lammi tai Aki Sarkkila, niin Suomisarja olisi kutsunut.

Nyt pitää päättää nopeasti uusi valmentaja, että saadaan jätkät pysymään Raahessa. Suikkanen voisi olla hyvä, mutta kallis vaihtoehto, mutta lienee menossa Lappeenrantaan. Samalla olisi voinut tuoda autolastillisen pelimiehiä Oulusta. Toisaalta rahaa on, jos niin halutaan. Useat paikalliset firmat varmasti maksaisivat muutaman tonnin, jos iso kala (=Suikkanen) saataisiin haaviin.

Tietysti pitää olla realisti ja kartoitaa paikalliset vapaana olevat valmentajat ensin. Luttisen Tinke lienee vapaana, mutta on kait menossa poikansa mukana Oulun seudulle. Rito pätevöityy asap, mutta riittääkö pitkäjännitteisyys? Eli rahat tiskiin ja kiekkoproffa Luttiselle pitkä pahvi allekirjoitukseen. Siihen mukaan joku edarin entinen palaaja, niin paketti on valmis. Muutama nälkäinen A- junnu harkkarosteriin. Hyvä täsätä tulee.

5

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • prässitsoseessa

      Ei taida Suikkanen tulla mutasarjaan. Omilla pitää mennä. Tinke ei lähe, koska on niin tekin mies kun vaan voi olla. juha Ring olis hyvä. Rahaa tarvitaan ainakin se 25k, joku paikallinen ottaa sen 18k. Kyseessä kuitenkin Raahen ehdottomasti näkyvin ja arvostetuin valmentajapesti. Sinne on turha ottaa ketään räpistelemään. Junnuista aikuisiin on pitkä matka myös koutsilla (coash=sohova) eli respektiä ja auktoa pitää löytyä myös valmentajalta. joku entinen pelimanni tai ulkopuolelta kova nimi. Samalla tyyppi ottaisi seuran valmennuslinjastrategian päivittämisestä vastuun.

    • Kiekkoniilo

      Rohkenen eppäillä noita valmentajapalkkioita. Ei taida saada kuin jotakin 12000-15000€ kaudesta eli saman kuin parhaat pelaajat. Itse ottaisin Riton. On juuri valmistumassa ammattivalmentajaksi. On tietoa, taitoa ja osaamista. Heikkoutena kirjalliset tuotokset eli treenien siirtäminen paperille/tietopankkiin. Asialla alkaa olemaan jo kiire, että saadaan ensi kaudelle vahvistuksia. Pelurit miettii, kenen valmennukseen kannattaa lähteä. Työpaikkakin olisi hyvä asia. Niitähän onneksi on Rautaruukilla kaupungilla.

    • reetu99

      Joku aivan ulkopuolinen tyyppi olis jo paikallaan. Jos sinne suomi-sarjaan on hinkua nousta, niin tekemisen tason pitää nousta. Nyt on vuodesta toiseen kaveri porukan puuhastelua. Valmentaja tappio pelien jälkeen, lehdessä selitellyt ettei ole saatu porukkaa treeneihin. Kyllä 2 divari on tuolla toiminnalla oikea sarjataso.

    • Lätkäheebo

      No niin! Saatiin joku Ylisaarinen Oulusta. Olis pitänyt ottaa joku paikallinen. Uusi koutsi hoitaa vaan pelit ja vie junioreiden vanhempien rahat palkkana Ouluun, jossa törsää ne makeaan elämään ym. herkkuihin. Ritoniemi olis tullut varmaankin jollakin 25k hinnalla ja olis jättänyt valmentajapalkkiot Raahen aluetta hyödyntämään (Pelipysäkki, Ärräkioskit, Jysk ja Ägsglobe). Siihen kakkoseksi joku nälkäinen entinen peluri tai junnuissa meritoitunut valmentaja (Luttinen, Sartorisio, Lunki, Poukkula, Lammi...) niin oltaisiin kolkuteltu mestiksen ovia vallan lähivuosina.

      Joukkue on hyvä ja nälkäinen.Pelaajat ovat vuoden vanhempija ja kesä on treenattu hyvin omatoimisesti kuten tavoitteellisen sakin pitääkin. Onneksi Kuksa jatkaa häkkärinä.

      Kuulin, että entinen maalipyssy Jukka Kodison muttanut Revonlahdelle. Eikö häntä olisi kannattanut kysyä ennemmin kuin Ylisaarista (nevöhööd). Kodiskella olisi merkanttina hyvät suhteet liikeelämään ja sitä kautta mittaviin sponsorituloihin. Osaisi opettaa pelaajille myös laukaisutekniikkaa ja taktiikkaa. Milloin Raahelainen hoki lopettaa rahantuhlailun ja katsoo lajia fanienkin kannalta. Jos halutaan, että meillä on tulevaisuudessakin paikallisten pelaajien edustus NHL -liigassa, niin on tajuttava realiteetit ja valittava entisiä pelimiehijä valmennustehtäviin. TAHTO HALU TAITO INTOHIMO LAHJAKKUUS PERINTEET KOVAT LAUKAUKSET TAKLAUKSET TREENIT =PELIMIES

    • toratoratoratorapois

      Joo tämä Ylisaari on jo kierroksen peräsimessä Raahessa käynyt ja mitään ei saanut aikaiseksi. Pysyis vaan siellä Oulussa, Raahessa ei kaivata. Kausikortti jäi ottamatta, kun tämä "pelimanni" tuli takaisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe