Voidaanko ydinsota vielä estää?

viimeisellärajalla

USA:n ohjusisku Syyriaan tekaistuin perustein (a la Saddamin ydinaseet 2003) vei ihmiskunnan lähemmäksi ydintuhoa kuin mikään tilanne sitten Kuuban kriisin. Yhdysvaltain maailmanherruuspolitiikka on täysin vastuutonta ja ihmsikunnan kohtalosta piittaamatonta. Kun mihin tahansa maahan voidaan hyökätä vastoin kansainvälisiä sopimuksia ja lakeja, ei tällaisen maan johtajilta voida odottaa muutta kuin kolmatta maailmansotaa ja ihmiskunnan ydintuhoa.

Kaikkien ajattelevien ihmisten maailmassa on noustava tätä politiikkaa vastaan. Kysymys on siitä, onko meidän lapsillamme minkäänlaista tulevaisuutta tällä maapallolla. Suomalaisten on painoistettava omaa hallitustaan, jotta se irtisanoutuu USA:n ja sen eurooppalaiatsen juoksupoikien sotapolitiikasta. Tämä on turvallisuuskysymys joka menee kaikkien muiden kysymysten edelle.

10

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TrumpSytyttääSodan

      Mitään ei voida enää estää.

      Rahanahne Trump = USA saa sotansa.

      Jenkkien aseteollisuudella ei selvästikään pyyhi hyvin. Siksi luodaan uusi, maailmanlaajuinen sota.

      • wqw

        Joo ohjuskoe voi Laukaista 3 MAAILMANsodan, jos se tehdään huomenna (15.4) ja jos Trumpin johdolla jenkit vastaavat ennakoivalla ISKULLA, nii seuraukset voivat alkaa pian tämän jälkeen ja "SE" on valmista...


    • MediaMoguli

      Ydinsota on erittäin vakavasti otettava vaara. Miksi yksi ydinvaltio on ottanut kaikki tiedotusvälineet haltuunsa. No. Tietysti siksi, että johtajat saava tehdä mitä tahansa kansan tietämättä.
      Tämä on se valtio, jonka suuri johtaja ei tappanut yhtään kansalaistaan, ei ampunut Mainilan laukauksia eikä tappanut yhtään puolalaista upseeria Katynissa.

    • Älyjonne

      Mä oon pelannu paljon Fallouttia. Ois oikeestaan aika kiintoisaa elää ja selviytyä postapokalyptisessa maailmassa. Ei ainakaan tylsää.

      • DoomdayPrepperit

        Jenkki doomsday prepperit on jo ihan innoissaa että kohtaa tulee ydinsota, ja pääsevät vihdoinki siihen post apocalytiseen elämiseen ^^


    • paskaUSa

      Toivotaan koko sydämestä että Kiina ja Venäjä hoitaa yksissätuumin maailman häirikön päreiksi!

    • KaikenlaisiaTampioita

      Youtubes oli yks hillbilly prepperi joka esitteli punkkeriaan ja kehui että on varannut useita raamattuja ja kopioita itsenäisyysjulistukseta ^^ .. lol .. sillä oli isot pinot nascar,monster truck ja ase lehtiä varattuna kans maailmanlopun varalle ^^

    • Järki.lähti

      Miltä porukasta kuulostaa tämä? Sota nousisi Coudenhove-Kalergi -suunnitelman puolesta. Sen aloittaisi Angela Merkeliä tukeva joukkio. Nato on majoittunut Romaniaan Arys-nimiseen kaupunkiin.

      Koska ei puhuta Coudenhove-Kalergi -suunnitelmasta, vaan EU:sta, niin ihmiset pidetään illuusiossa, että johto olisi vielä "täyspäistä".

      Katsokaa tätä, kuka alkaisi G & S:n avustajana kiihkeästi vaihtaa koko yhteiskuntajärjestelmää Euroopassa, jossa se koskisi 500 miljoonaa asukasta. Uusiot eivät välitä, koska heille tehdään tilaa.

      http://www.express.co.uk/news/world/805814/Angela-Merkel-Brexit-immigration-Theresa-May-Germany

      http://www.westernspring.co.uk/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/

      • Uhkaa.kaikk.vuorotell

        Joku olettaa, että Merkel vain patistaa netitse Brittejä kasamaan ryhmänsä ja maksamaan läksiäismaksut, jotta hän voisi tasapainottaa valtionsa budjetin. Nainehan maksoi 4-6 miljonaan mm. H. Clintonin vaalikampanjaan säätiölle verovaroista. Jos olisi kyse vain maksusta eikä matujen pakottamisesta toisiin maihin, virkamiehet hoitaisivat maksut ja neuvottelut, mutta kun johto julistaa, uhkailee ja huutaa netin yli, jotta koko maailman näkisi, hänellä on kuviossa selvästi suurempi sapluuna ja tavoite, ei ole kyse velasta, vaan coudenhave-kalergi-suunnitelmasta, eli NWO:sta.


        http://www.express.co.uk/news/world/805814/Angela-Merkel-Brexit-immigration-Theresa-May-Germany

        Kommentteja.

        1. "HELL: lla ei ole raivoa kuin nainen, joka on pilkannut," Step Forthin pääministeri uudistumisvalta Suurin osa kasvaa kymmenkertaiseksi Joka kerta, kun tämä typerä dementoitu diktator avasi suukappaleensa ja suulakkeensa verbaalisen Diaroeahinsa, Nien on BrrXit-äänestäjien vastaus Verboten! "


        2. "Hän yrittää vain tasapainottaa kirjoja 6 miljoonalle hänen maastaan, jotka on lähetetty kotiuttamiseen".

        3. "Onko kukaan huomannut, että Merkel on onnistunut muuttamaan EU: n omaksi" neljännessä valtakunnallansa "- täydentää sen miljoonien vahvuisten" armeijoiden "ansiosta Merkelin, joka tuodaan 7. vuosisadan tuhoisat misogynistiset, homofobiset, demokratianvastaiset, rasistiset (Islam ei ole 'uskonto') - jonka räkkinä, murhissa, terrorismissa ja ryöstämisessä tsunamissa kaikkialla Euroopassa on pidettävä natiivi eurooppalaisia ​​jatkuvassa pelossa ja terrorissa, ja siksi noudattaa DICTATORIAL Ja yhä enemmän MARXIST / FASCIST "Neljäs Reich", että hän on onnistunut muuttamaan EU: n. Nämä m'lim barbarians ovat Merkelin "myrskytuet"

        Tässä on, mitä hänen roolimallinsa (Adolf) oli sanottavaa "Mohammedilaisista" (muslimeista). Hän oli aivan fani - ja käytti heitä omana armeijansa paljon pienemmässä mittakaavassa kuin Angela Merkel .:

        "Mohammedan uskonnolla olisi meille paljon enemmän sopusoinnussa kuin kristinusko. Miksi sen on oltava kristinusko sen omuvuuden ja heikkouden kanssa?" [6] Adolf Hitler.

        Puheenvuorossa Hitler toi ilmeisen lämpimät viittaukset muslimikulttuuriin, kuten: "Islamin kansa on aina lähempänä meitä kuin esimerkiksi Ranska". [1] (Huomaa Macron).

        Hän sanoi, että viime kädessä arabit, mutta islamisoituneet saksalaiset, eivät olisi voineet pysyä Mohammedin valtakunnan johtajana. [4]

        "Meidän olisi todennäköisesti muutettava Mohammedanismiksi, kultiksi, joka ylistää sankarillisuutta ja joka avaa seitsemännen taivaan pelkästään rohkealle sotamiehelle. Sitten germaaniset rodut voisivat valloittaa maailman." [5]

        Nyt Merkelin vapauttaminen "kuoleman kultin" seitsemännen vuosisadan barbaarisen heimon joukot alkaa olla järkeä, eikö niin? "

        Hitlerin kommentit vahvistavat yhteyden islamiin, ehkä Merkel haluaa ratsastaa muslimien hyökkäyksen takana ja toivoa olevansa alamaisimmassa asemassa tulevassa kalifaatissa. Noin: Euroopan päävaltuutettu? "


    • etyf

      Trump on kyllä kauppamies, hän erehtyy ehkä allekirjoittamaan, jos armeijan herrat niin päättävät.
      Trumpilla on sisäpoliittisia ongelmia, NWO-agendan kannattajat.

      Obama soti ja teki pahoja interventioita predatoreilla. Niitä on ollut noin 130. Wikistä löytyy. Eilen oli Zero Hedgessä juttu Trumpin syrjytystouhusta, kommenteissa oli listoja, mitä teki Obama eikä kukaan puuttunut siihen, saati sitten, että olisi tullut virkasyyte.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe