Kimin ohjukset pahvia

vpfsiupitupiu

26

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hiivaus

      Luuletko että vievät paraatiin toimivat ohjukset? Kyllä ne ihan lepäävät siiloissa valmiina laukaistaviksi.

      • öfjdaökjökaj

        Kyllä ne ei lepää yhtään missään, koska vain liikkuvalla alustalla on edes jotain mahdollisuuksia ampua ennen kuin tulee ammutuksi.


      • ergftfsd
        öfjdaökjökaj kirjoitti:

        Kyllä ne ei lepää yhtään missään, koska vain liikkuvalla alustalla on edes jotain mahdollisuuksia ampua ennen kuin tulee ammutuksi.

        No ei niitä ainakaan paraateissa kuljetella. Nehän on siellä, kuin tarjottimella.


    • Totta ja muutenkin ihme hermoilua kun ajatellaan paljon USA:lla on ohjuksia. pohjois-korealla muutama hassu paukku ja todennäköisesti ei varmuudella jokunen ydinkärjillä?

      http://yle.fi/uutiset/3-8776445

      • niinjuuriheikuulkaas

        Ai ihme hermoilua? Koko ajan ovat uhkailleet ydiniskulla. Veikkaan, että saavat maksaa siitä huvista. Kyllä sotahullu pohjois-korea saisi paljon tuhoa aikaan etelä-koreassa.


      • egtfhjkl

        Samaa mieltä, että turhaa hermoilua. Omasta mielestäni jokaisella valtiolla pitää olla mahdollisuus ydinaseisiin. Myöskin jokaisella urheiluseuralla, tai yhdistyksella voisi omat ydinaseensa.


    • kamoflaassia

      - kukapa sitä nyt paraateissa oikeita jos plasti hylsyillä selviää. - paino ero saattaa olla 50 tonnia.

    • Lyhytmuisti

      Paperia tai ei, niin koko maailman ne ovat saaneet tutisemaan kuin hyytelön.

      Mitä uutisointia kysisetä asiasta olen seurannut, niin ihmetyttää Suomalaistenkin sotaintoilu tyyliin: "Tuolla valtiolla ei ole mitään mahdollisuuksia usaa vastaan" "Jee diktatuuri tuhotaan" "Pommittakaa se kivikaudelle" Tuossakin mahdollisessa konfliktissa suurin kärsiä olisi tavallinen kansa, joka joutuisi maanpakoon ja suuntaisi miltei varmasti Eurooppaan. Suomessahan on merkittävä Vietnamilaisten vähemmistö USAn aiemman Aasian seikkailun takia.
      Sama sotaintoilu oli taannoin kun Lähi-itään alettiin viedä demokratiaa ja sen seikkailun uhrit ovat nyt runsaslukuisina pakolaisina pitkin Eurooppaa.

      Euroopan pitäisi yhtenä rintamana vastustaa sodanlietsojia ja sotia joilla ei ole muuta lopputulosta kuin humanitaarinen katastrofi, joka jää lopulta Eurooppalaisten hoidettavaksi.

      • Kim_III_Viimeinen

        Jokainen vuosi mikä konfliktia lykätään tekee sen pahemmaksi. Lukaisepa taustaksi vaikka Winston Churchillin muistelmista, miten länsivallat käyttivät viisi kuusi vuotta Hitlerin lepyttelyyn, vaikka olisivat voineet poistaa koko kukkoilijan pelikentältä helposti ja nopeasti. Niin suuri oli vastenmielisyys sotaa kohtaan, että sitä yritettiin kaikin keinoin lykätä, vaikka voitto oli varma. Sota siitä kumminkin lopulta tuli, kun Hitler oli kerännyt riittävästi voimaa, ja silloinpa meinasikin käydä länsivalloille suorastaan kalpaten.

        Mitenkähän muuten Venäjä toimisi sellaisen valtion suhteen, joka ilmoittaisi aivan julkisesti rakentavansa ohjusta voidakseen toimittaa ydinpommin Moskovaan? Kokeillaanko vaikka täällä Suomessa?


      • joopajoohei
        Kim_III_Viimeinen kirjoitti:

        Jokainen vuosi mikä konfliktia lykätään tekee sen pahemmaksi. Lukaisepa taustaksi vaikka Winston Churchillin muistelmista, miten länsivallat käyttivät viisi kuusi vuotta Hitlerin lepyttelyyn, vaikka olisivat voineet poistaa koko kukkoilijan pelikentältä helposti ja nopeasti. Niin suuri oli vastenmielisyys sotaa kohtaan, että sitä yritettiin kaikin keinoin lykätä, vaikka voitto oli varma. Sota siitä kumminkin lopulta tuli, kun Hitler oli kerännyt riittävästi voimaa, ja silloinpa meinasikin käydä länsivalloille suorastaan kalpaten.

        Mitenkähän muuten Venäjä toimisi sellaisen valtion suhteen, joka ilmoittaisi aivan julkisesti rakentavansa ohjusta voidakseen toimittaa ydinpommin Moskovaan? Kokeillaanko vaikka täällä Suomessa?

        Kyllä nykytietojen valossa suomen kannattaisi kokeilla hankkia oma ydinase.
        Naapurihan on hyvin ymmärtäväinen asian suhteen.


      • Lyhytmuisti

        Jossitteluksi menee, mutta olikohan länsivallat (poislukien Yhdysvallat) Vielä 30-luvun lopulla niin hyvin varustautuneita, että olisivat ennaltaehkäisevän iskun kyenneet tekemään? Ranska ei ainakaan ollut, koska sen paperilla valtaisa armeija kukistettiin parissa kuukaudessa. Britannian onni oli siinä, että se sijaitsi saarella. Länsivallat aktivoituivat kunnolla, vasta kun Saksa oli heikentynyt Neuvostoliittoa vastaan.

        "Mitenkähän muuten Venäjä toimisi sellaisen valtion suhteen, joka ilmoittaisi aivan julkisesti rakentavansa ohjusta voidakseen toimittaa ydinpommin Moskovaan?"
        Ei Neuvostoliitto ainakaan uhoamista ja uhittelua kummempaa saanut aikaan kylmässäsodassa.
        Venäjä tuskin on sen kummenpi.


    • Funlandiankansalainen

      Pahvia tai ei, mutta pisti Trumpin armandan pakenemaan Australian takamerille. Viikkoja Trumpin armadan uhotiin valemediassa tulevan ja pistävän Kimin polvilleen. Tosiasissa Trumpin armada pakeni. Aika noloa suurvallalta, paeta pahvi ohjuksia.

      • Jättiläinen_savijaloilla

        USA on kova räkyttämään, mutta eipä ne paljon muuhun kykene.


    • jörba

      ...toi armada tapaus pisti kyllä ihmetyttämään,kuulemma sotaharjoitukset etuasemassa? lupailtiinhan tosin että tulevat ensi viikolla korean niemimaalle? liekkö pitää paikkaansa.

      • jake744

    • joodas12

      ..mulle ois sama vaikka ton kimin paska dynastian tuhois vetypommilla,niillä aivopestyillä vinkuintiaaneilla ole minkäänlaista yhteiskunnallista merkitystä. pommi keskelle paskakasaa ja ne mitkä jää reunoille hoituu helposti vaikka napalmilla.

      • tomppa755

        ja helikoptereilla niillä hyvä roiskia :) hoituu kuin muurahaisia polttelis


      • ApocalypseNow

        Pitää vain muistaa soittaa Wagneria täydellä volyymilla samalla kuin hyökkää!


    • Joopjoo

      Oikeita ovat. Kiihdytysrakettien kärjet ovat epäsymmetriset, jotta ne irrotessaan kääntyvät pois ohjuksesta.
      Vietnamilaiset pakolaiset pakenivat kommunistisia murhamiehiä.

    • neljäratsumiestä

      Toivotan näille kummallekkin riitapukarille että: Se joka pirua kutsuu.....

    • Uranusukki

      Jenkit on panneet armejansa liikekannalle pienemmästäkin syystä. Vuonna 2003 Irakissa ilmestyi julkisuuteen putkenpätkiä, joista piti tulla atomipommi. Loppu on historiaa. Eurooppa täyttyy pakolaisista.

      • worldorder

        Irakissa juuri ennen sotaa meinattiin muuttaa dollaripohjainen öljykauppa europohjaiseksi ja se ei kertakaikkiaan yhdysvalloille käynyt. Niin kauan kuin dollari on ainoa valuutta, jolla voi maksaa öljystä, voi USA jatkaa muiden valtioiden verottamista. Jos dollari menettäisi valta-asemansa öljykaupassa, seurauksena olisi yhdysvaltain imperiumin luhistuminen.

        Pohjois-Koreassa ei ole öljyä, joten sinne on korkampi kynnys hyökätä.
        Ja kylmänsodan jälkeisessä maailmassa sodan perusteeksi ei käy enää kommunismin leviämisen estäminen kuten Vietnamissa aikoinaan.


    • UusiKokemusNykyUsalle

      Joka tapauksessa jos usa aloittaa sodan, niin tällä kertaa sillä on vastassa maa jonka koko olemassaolo on perustunut/perustuu armeijaan ja sotaan valmistautumiseen. Eli usa saa vastaansa tällä kertaa maan jolla on jättiarmeija ja joka kykenee/ sotii vastaan raivoisasti, eli täysin eri asia kuin usan aikaisemmat hyökkäykset eri maihin.

      • sodanlieskat

        Tuo on se suuri kysymysmerkki mahdollisessa konfliktissa.
        Tuolla vauvasta vaariin opetetaan vihaamaan yhdysvaltoja ja eikä siellä todellakaan kansa toivota tervetulleiksi valtaajia. Tuolla ei ole ensimmäistäkään ryhmää tai osapuolta jota voisi tukea ja varustaa maan hallintoa vastaan, toisin kuin USAn aiemmissa konflikteissa.
        Yhdysvallat voittaisi Pohjois-Korean varmasti, ellei sitten oma kansa alkaisi yhtenä rintamana vastustamaan sotaa ja ellei Kiina tai Venäjä puuttuisi peliin. Hintalappu voitolle olisi kuitenkin suunnatoman suuri ja voitto saataisi vain julmalla teuratuksella. Senkään jälkeen ei olisi mitään takeita, että maa saataisiin "länsimaistettua" ja myös pysymään sellaisena kun valtaaja poistuu(muistetaan Vietnam)

        Vanhaa Blazing Combat sarjakuvaa lainaten: "Olisi varmaan ollut paras, ettei Yhdistyneet kansakunnat olisi koskaan kuullutkaan sellaisesta maasta kuin Korea"


    • Jenkittutisemassa

      Jenkkien lyömiseen ei tarvittaisi kuin noin 200 05-3 mt ydinpommeja muutama EMP- pommi lamauttamaan elektroniikka aluksi,sekä ohjupuolustusjärjestelmän ohittavia ohjuksia sekä lähelle USA:ta pääseviä sukellusveneitä.
      N.100 pommia maakohteisiin ja 100 ydinsukellusveneisiin sekä lentotukialuksiin.
      Tuolloin maa olisi jo lyöty.
      Eli ei loppujen kovin paljon,PKorealla ei taida vielä olla kaikkia noita sotavälineitä mutta koko ajan kehittävät ja joku päivä yrittävät lyömistä,ennemmin tai myöhemmin.
      Kiina ja Venäjä auttavat joka tapauksessa Nkoreaa saamaam teknologiaa ja materiaalia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe