Persujen populistinen aloite

Jo on taas populismi ja kansankosiskelu huipussaan, kun persut ovat tehneet aloitteen kansanäänestyksen järjestämisestä toriparkkiasiasta. Me olemme juuri käyneet äänestämässä kuntavaaleissa ja valinneet päättäjät PÄÄTTÄMÄÄN puolestamme. Onko nyt niin että PÄÄTTÄJÄT eivät osaakaan päättää tai päättävät väärin persujen mielestä? Tyhmä kansa ei osaa PÄÄTTÄÄ eikä tiedä tarpeeksi mistään asiasta voidakseen kansanäänestää (vrt. brexit). Sitä paitsi kansanäänestys maklsaisi maltaita. Mistäs persut siihen ottaisivat rahat kun muuten ovat kaikessa nuukailemassa ja haukkuvat muita tuhlailusta. Perkele, kansan pilkkaamista, sanon minä tällaisista kansanäänestyksistä. Toivottavasta aloite hautautuu omaan mahdottomuuteensa!
Ilmianna
Jaa

29 VastaustaEhkä osa kansalaisista tajuaa, että parkkipaikka ei voittoa tuota. Sitä haluaa torin laidan muutama liike ja kattoterassiasukkaat. Omistajat tiettysti haluaa kaupungin eli veronmaksajien osallistuvan kustannuksiin. Kun kokoomus ja demarit on yhteensä yli puolet valtuustosta niin maksettavaa kansalle tulee luulisin... ennakoin!
Ilmianna
Jaa
Ihan samaa mieltä, tässä on kyse vain Persujen uhriutumisesta. Persut vetää tätä linjaa: "olemme kansan puolella, poliittista eliittiä vastaan". Tähän sisältyy itse asiassa härski väite, että Suomi ei muka olekaan demokraatinen, vaan sitä hallitsee jokin eliitti joka on vienyt vallan kansalta. Kuitenkin Suomessa aina tietyn väliajoin mitataan poliittisten puolueiden kannatus rehellisissä vaaleissa. Ja viime kunnallisvaaleista Suomi sai kiitosta kansainvälisiltä tarkkailijoilta, jotka eivät löytäneet mitään huomautettavaa vaaleista.
Ilmianna
Jaa
Jos kaupungissa on nyt kaksi raskaasti tappiota tuottavaa erittäin pienellä käyttöasteella toimivaa pysäköintitemppeliä, niin millä ihmeellä kukaan voi väittää että kun rakennetaan kolmas ja neljäs, toiminta muuttuu jotenkin kannattavaksi? Keskustan uusi parkki vie asiakkaat näiltä nykyisiltäkin, ehkä niissä sitten havaitaan homeongelma ja ne puretaan. Toriparkin rakentaminen verovaroilla on kannattavaa keskustan talonomistajille, joiden nimien perään liitetään kirjaimet kok, ja he saavat peräänsä ajatusta kannattamaan aivottomat puudelit joiden perässä lukee dem.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tässä ketjussa aiheena on kansanäänestys eikä parkkitalot. Minustakin kansanäänestys on pöljintä, mitä joku voi ehdottaa, mutta persuthan ovat tunnetusti juuri niin pöljiä, että vain heidän kynästään voi tuollainen idea syntyä (Lulu kirjoitti Karin sanelusta).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kari on jäähyllä ja silti ottaa ahkerasti kantaa Lulun blogissa mm. tähän kansanäänestykseen, joka Karin mielestä - tietysti - on huippuhyvä ajatus ja jonkalaisen vain persut osaavat. Taas persut teettävät turhaa työtä virkamiehillä. Tuo aloitehan kaatuu täysin mahdottomana. Mitähän pikku persupuolue seuraavaksi keksii kansaa mielistelläkseen?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Juu, kyllä KokDemujen on syytäkin olla huolestuneita tuon kansan neuvoa-antavan äänestyksen suhteen ettei kävisi niin, ettei parkkitaloja rakennettaisikkaan veronmaksajain piikkiin!
Se olisi takaisku keskustan talogryndereille !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Populistipuolueen ydin on populismi. Miten se muuten toimisi kuin tekemällä populistisia aloitteita koska se muutoin lakkaisi olemasta populistipuolue.
Ilmianna
Jaa
Tulispa joku ja kääntäisi kaupungin lainahanat kiikkiin. Alikoulutetut AY-jyrät valtuustossa ja muualla luovat mauttoman ilmapiirin periferiaan - oikeasti ollaan aika kaukana normaalilla tavalla toimivasta yhteisöstä.

Onneksi muualla sentään tiedetään paikkakunnan asiat paremmin kuin täällä.
Ilmianna
Jaa
Kunnanvaltuutetun, joka ehdottaa kansanäänestystä voisi erottaa välttömästi. Hänet on valittu sinne ottamaan asioista selvää tarvittavan laajasti ja sitten äänestämään parhaaksi katsomallaan tavalla. Se, että tietää jäävänsä aina toiseksi, kun on joka asiasta periaatteen vuoksi eri mieltä kuin muut ,ei oikeuta alkamaan vielä entistä hölmömmäksi. Jos ei tähän sopeudu, ei ole oikeassa paikassa. Nyt kun on kyseessä selkeästi kanta-kaupungin asia, jonka maksaa kuitenkin jokainen kaupunkilainen, niin tuskin kauhean objektiivisia faktapohjaisia kantoja olisi odotettavissa esim. liitoskunnista, jotka ovat vain kustannustenjakajan roolissa. Täytyi oikein varmistaa, ettei ollut aprillipäivä, kun luin aloitteesta, käsittämättömiä kustannuksista piittaamattomia idioottipopulisteja. Suuntaa-antava rahantuhlaus, josta ei ole mitään muuta hyötyä, kuin se, että päästään mahdollisesti jatkamaan naukumista jonkun äänestyksen tuella. Parkkitalon rakentamiseen en ota kantaa, se on valtuutettujen tehtävä.
Ilmianna
Jaa
> Parkkitalon rakentamiseen en ota kantaa, se on valtuutettujen tehtävä.

Viestisi sisältää epäjohdonmukaisuuksia. Tokihan keskustan ulkopuolisia on enemmän kuin keskikaupunkilaisia äänioikeutettuja. Pitäisi ensin tietää valtuuston suhdeluku keskikaupunkilaisten ja muiden välillä.

Ei kai voi olla niin, että demokraattisesti laitetaan keskikaupungin ulkopuoliset maksajiksi, mikäli heillä ei ole määräänsä edellyttävää määrää edustajia valtuustossa?

Siten kansanäänestys on täysin demokraattinen tapa päättää asiasta - mitkään valtuutettujen suhdeluvut eivät tällöin vääristä lopputulosta.

Ehdotus onkin siis kaikista demokraattisin tapa ratkaista asia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eikös kaikki ota osaa jokaiseen kustannukseen, joka syntyy edes osittain veroahoilla? Sittenhän voidaan järjestää kansanäänestys tehdäänkö vaikka Hauholle 300m pyörätietä. Ei kantakaupunkilaiset sitä tarvitse. Sinulla menee nyt aika huolella kuntapättäminen yli ymmärryksen. Kansanäänestys on varmin tapa saada huonoin mutu-lopputulos, aina.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lupailivat EU äänestystä tänään, eli yritetään saa tulevissa eduskuntavaaleissa ääniä lupaamalla olemattomia, kun nyt hallituksessa olo aikana ei saa tehdä mitään aloitteita, kun hyvävelisopimus estää.
Ilmianna
Jaa
Hyvä persut. Ei mennyt ääni hukkaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Meni se, mitään ei saada aikaiseksi, kuin jotain lööppejä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nyt sitten tulevaisuudessa uuden valtuuston aloittaessa, voidaan odottaa, että pikkupuolueeksi kutistunut inisevä ja valittava PS tekee joka asiasta aloitteen kansanäänestyksestä, kun ei valtuustossa saa tahtoaan läpi. Johan menee sirkukseksi valtuuston hommat. Kyllä valtuutetut ovat velvollisia tekemään päätöksiä ihan itse omien tietojensa ja näkemystensä pohjalta eikä itkemään kansaa apuun joka käänteessä, jos demokraattinen päätös ei miellytä. Sitä varten teidät muutamat persutkin sinne valtuustoon on äänestetty. Nyt persut pelkäävät ilmiselvästi häviävänsä jokaikisen asiakysymyksen ja ovat paniikissa.
Ilmianna
Jaa
Eikö vaaleissa antamallani äänellä ollutkaan mitään merkitystä, kun valtuustoon valitut eivät muka osaa päättää ilman että taas vedettäisiin kansaa uurnille? Stop tykkänään moiset hullutukset. Ottakaa nyt persutkin vihdoin järki käteen! Kansa on jo äänestänyt.

Kansanäänestyksestä puhui myös Sampo Terho tänään tiedotusvälineissä. Persuilla on nyt joku kansanäänestysbuumi valtakunnallisestikin ja sitä myötä profiilinnosto menossa, kun tuli rökäletappio vaaleissa? Saiko Lulu vinkin Hesan puoluetoimistosta?
Ilmianna
Jaa
> Sittenhän voidaan järjestää kansanäänestys tehdäänkö vaikka Hauholle 300m pyörätietä. Ei
> kantakaupunkilaiset sitä tarvitse.

Tokihan joku pitää kirjaa jossain siitä paljonko hauho saa ja paljonko hauho antaa. Ja ne luvut ovat joko balanssissa mutta eivät ainakaan hauholaisten eduksi. Kyllä hämeenlinna on ehdottanut hauholle liittymistä hämeenlinnaan, eikä hauho ole ehdottanut hämeenlinnalle liittymistä hauhoon.

> Sinulla menee nyt aika huolella kuntapättäminen yli ymmärryksen.

Minulla ei mikään koskaan mene yli ymmärryksen - olen ymmärryksen yläpuolella ja katson asioita ylhäältä alaspäin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tätä on aika turha jatkaa pidemmälle, kun kommentit ovat tuollaista tasoa. Osaamaton, kyvytön ja tyhmä ei ole kauhean motivoiva haaste keskustelulle. Lopuksi voidaan järjestää kansanäänestys sinun oikeustoimikelvottomaksi tekemisestä. Toivotaan, että äitisi hoitaa homman loppuun saakka. Olet myös vakavasti otettava haastaja nolouden maailmanennätyksen haltijaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kaikkiin uhkauksiin suhtaudutaan tarvittavalla vakavuudella ja voidaan ryhtyä oikeudellisiin toimenpiteisiin uhkaajan tekemiseksi vaarattomaksi - olette riehuneet tarpeeksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ennen vaaleja varsinkin kokoomuslaiset vastustivat Toriparkkia, lähes kaikki. Nyt vaalien jälkeen tilanne on muuttunut, ehkä parkki sittenkin on hyvä idea. Ja demarit läähättävät puudeleina perässä, on se, ihan intopissa tirskahtaa kokoomuksen nilkoille.
Ilmianna
Jaa
Missäs tämä kokdemtrollipasko luuraa? Tulee jo oikein ikävä kun ei saa näitä K.Ari posess fantasioita ja ennen kaikkea vartia panputtaa?? On se perzuikkisarkasmikin ihan hyvä mutta pikkusen alkaa kyllästyttää. Tuu ny kumminki takasi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Jos Kaivoparkistakin olisi kysytty yleisöltä, eikä Goodmannin rakentaneen rakennusfirman konsultilta, maailma olisi paljon parempi paikka.
Ilmianna
Jaa
Kyllä persut nyt kaikkensa yrittää, että kaupunkilaiset kääntyisivät taas kannattamaan sankoin joukoin heitä - valehtelijoita - ihan turha yritys.
Ilmianna
Jaa
Naurattaa ihan tuo persujen epätoivoinen yritys!
Ilmianna
Jaa
Ei nouse kannatus tuollaisilla typerillä aloitteilla!
Ilmianna
Jaa
Ihan lapsellinen se Lulu.
Ilmianna
Jaa
nii onkii, kahdeksan lasta
Ilmianna
Jaa
Uusi
Persut mokasi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Uusi
Ei tuolla kannatuksella pysty edes mokailemaan, ainoastaan vinkumaan ja ulisemaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Persujen populistinen aloite

Jo on taas populismi ja kansankosiskelu huipussaan, kun persut ovat tehneet aloitteen kansanäänestyksen järjestämisestä toriparkkiasiasta. Me olemme juuri käyneet äänestämässä kuntavaaleissa ja valinneet päättäjät PÄÄTTÄMÄÄN puolestamme. Onko nyt niin että PÄÄTTÄJÄT eivät osaakaan päättää tai päättävät väärin persujen mielestä? Tyhmä kansa ei osaa PÄÄTTÄÄ eikä tiedä tarpeeksi mistään asiasta voidakseen kansanäänestää (vrt. brexit). Sitä paitsi kansanäänestys maklsaisi maltaita. Mistäs persut siihen ottaisivat rahat kun muuten ovat kaikessa nuukailemassa ja haukkuvat muita tuhlailusta. Perkele, kansan pilkkaamista, sanon minä tällaisista kansanäänestyksistä. Toivottavasta aloite hautautuu omaan mahdottomuuteensa!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta