Johanna ja Veijo

Asdfcxz

Johanna huutelee että Jeesus pelastaa mutta jos aletaan miettiä niin Veijohan se aina Johannan pelastaa. Haki maijamista, haki ylläkseltä, maksaa laskut jne jne.
Osaako Johanna arvostaa tätä? Vaikuttaa että ei?

66

2844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fact

      Lisää pelastusoperaatiota tulee vielä jos madam lähtee ulkomaille paasaamaan sitä h-vetin "ilosanomaa".Ylee(i)nsähän ihmiset menevät kuuntelemaan erilaisia ilosanomia esim.."kokemukseni taivaasta".Nyt olisi tarjolla:" kokemukseni helvetissä kaikilla mausteilla(madot ym.)Miksi tuksu ei nähnyt Jeesusta ja mikä oli syy että juuri hänelle näytettiin se alakerta? olisiko se ollut se paikka johon olisi sillä hetkellä joutunut,siis henkilökohtainen ns.rangaistus? Paljonhan oli pahaa takanansa silläkin hetkellä,ts.syntejä syviä. Ei ollenkaan muille tarkoitettukaan? Mutta tapansa mukaisesti kierrättää kaiken epämiellyttävän muiden niskoille tyyliin:pelätkää, mulla on valtaa? Miksi ei kerro mitä lääkkeitä oli napsinut yöllä ja aamulla ennenkuin kellot pysähtyivät(hallusinaatio)? Ja mitä lääkkeitä antoivat hoitsut kotimaan lentomatkalle kun vielä lentokonekin oli täynnä piruja ja alieneita.Kertoi kuitenkin suomalaisen lääkärinkin kysellen lääkkeiden perään ja vastanneensa että kyllä, olivat antaneet.Nyt kun keksi alkaa tienaamaan näillä "faktoilla" rahaa, ei tietenkään enää muista vedenpaisumuksia eikä muutakaan.Ovelaa.Huom.ei ole vihakirjoitus,en puutu esim.ulkonäköön mutta epäilen VAHVASTI kertomuksiaan.Suomessa on mielipidevapaus.

    • oxu

      Nyt on lauantaipäivä.Normaalisti ihmiset nousevat aamuisin ylös,keittävät kahvit,lukevat päivän lehdet,suunnittelevat ruoka ostoksensa pyhiä vatten ja koirien kanssa lenkki ulkona.Pyykkiä koneeseen,pölynimuri esille ja siivoilemaan.Kätevä emäntä pyöräyttää taikinan nousemaan siivouksen ajaksi.Kaupassa käyntiä,ruokaostokset(muutakin kuin patonki).Soitellaan ehkä suvulle,jutellaan,( ei riidellä).Sauvakävelyä,iltasauna,rauhallinen illanvietto sponssin(!)kanssa.Vaihtoehtona:koko päivän kuvata omaa pärstää nettiin,jankuttaen samoja asioita over and over again.Vaikuttais että oman naaman esiintuominen olis se kaikkein tärkein asia? Kotihengettären rooliin on vielä pitkä matka.

      • J6jko

        Näyttäis siltä että sen kotiorjan rutiinit ovat samaa over and over again! Aina samat likapyykit ja imuroinnit ja taikinan väännöt. Ei voi luokitella netissä oloa sen huonommaksi. Ainakin itsekunnioitus säilyy.


      • Hölmöö tuhlata (vapaa) lauantaipäivä siivoomiseen ja kaupassa käyntiin. Siivoomisen ja kaupassa käynnin voi keskittää perjantaille ja/tai jakaa muillekin viikonpäiville. Siten kiireettömät lauantait ja sunnuntait jäävät lepäämiseen ja kaiken kivan tekemiseen.


    • WoiWittuuuuuuuuuu

      Woi wittu.......!!!!!! :-)

      • voisentään

        No mitäpä tuohon muutakaan.


    • Tavallaan on hyvä, että Johannalla on joku, joka pitää huolta, kun kaikki menee perseelleen (Johannan omasta toimesta), mutta liika on aina liikaa. Ei kait toi vällykkä voi oikeesti olla niin lapamato, että tekee kaiken, mitä Johanna vaatii? Toi liika hyysääminen vaan mahdollistaa Johannalle entisten elämäntapojen jatkamisen. Olis vällykkä jättänyt Johannan Lappiin ja sanonut, että tule sillä millä olet mennytkin.

      • määmäämää

        Samaa mieltä Railin kanssa.


      • hyväjahyvä

        Kyllä tekisit sinäkin jos vaihtoehtona olisi saada kunnolla pataan ...


      • tuksukosanelee
        hyväjahyvä kirjoitti:

        Kyllä tekisit sinäkin jos vaihtoehtona olisi saada kunnolla pataan ...

        Sekö olisi vaihtoehto?


    • Raili, just noin.

    • hankalaTilanne

      Onkohan edunvalvoja otettu mukaan kuvioihin? Kaikki linkit keskusteluihin ja kuviin tätä daamia koskien on peitetty.
      Veijo toimi ehkä äiti Marjan? pyynnöstä, kun muu perhe eri maassa eivätkä välit ehkä ole parhaat mahdolliset.

    • taskubiljardööri

      Lälly tekee kuitenkin vuosittain bruttona 60 tonnin tilin. Kyllä se voi Tunkkia rahoittaa tonnilla kuukaudessa.

    • Taalasmaanulla

      Viestini poistettiin sääntöjen vastaisena, ilmeisesti on sallittua ja luvallista esiintyä facebookissa toisen henkilön tunnuksilla kuten Tuksu tekee.

      • tu111

        Näköjään täältä poistetaan ihan asiallisiakin viestejä, minunki viesti juuri poistettiin.
        Ihme touhua.


    • viatonundulaatti

      Vaikka nuo viestit onkin poistettu ja ehkä myöskin hymyn palstalta on sinne kopiodut keskustelut poistettu, niin onhan ihmiset ne jo lukeneet ja turha mitää on enää maton alle lakasta. En voi käsittää niin lapsellisia ihmisiä jotka aina menee samaan huijaukseen. Kai se on joku tarve kuvitella, että joku olis muuttunut ja manipuloija osaa kertoa sen mitä häneltä odotetaankin. Sittenkun on sopivan pajunköyden katuvasta haavoittuneesta undulaatista kaikkine toivottuine muutoksineen kertonut, niin sitten alkaa näiden höynäytettyjen ihmisten hyväksi käyttö.Elleivät he siihen taivu voidaan uhkailla kaikelaisella lankeemisella ja että ottaako kyseinen pelastaja sen sitten vastuulleen ja jos siitä huolimatta ei mennä rinsessan pillin mukaan niin sitten alkaa tulla väärillä tunnuksilla totuuksia yhdestä sun toisesta lähteestä.

    • OnkoSeNäin

      Mielisairaus on vakava sairaus?

    • Anna-Bella-nyt

      Moikka vaan! Luin nää kommentit ja olen lukenut monta muutakin, koskien Johannaa. Se, mitä tiedän (enkä todellakaan voi kertoa lähdettä) on nyt näin: Veijolla ei ole mitään romanttista suhdetta Johannaan, vaan Johannan äiti on pyytänyt katsomaan perään,siis seuraamaan ja auttamaan. Veijoa ei ole "kupattu" vaan äidiltä tulee rahat. On todella outoa, myönnän, mutta kun te ette tiedä asiain todellista laitaa, tai no, jotkut ovat tienneet. Johanna tarttee ihan oikeasti apua, ihan kaikessa arjen pikku jutuissakin. Ei Johanna ole oikeasti paha, mutta on asioita joita hän ei hallitse ja se sitten vie. Ja näitä "ilmiöitä" ne uskikset sitten kammoksuvat ja kommentoivat. Ja se on väärin toimittu. Ei auta Johannaa yhtään uskovaisten kirjoittelu, oikeesti hän tarvitsee kipeästi hoitoa. Mutta kun tämä suomen "huoltolaitos" ei voi/saa ketään pakkohoitoon. Minä uskon, että Johanna vilpittömästi on ja haluaa olla uskossa, mutta veri vetää vanhoihin kuvioihin...en tiedä, ymmärtääkö kukaan, mitä yritän kertoa? Jos joku ymmärsi, niin hiukan armoa nyt.

      • PassskaValehtelija

        Puhut täyttä paskaa alusta loppuun. Häpeä!


      • yuyu11

        " Ei Johanna ole oikeasti paha "

        Miten ihmisellä voi olla pitkälti toistakymmentä tuomiota oikeudesta.
        No Johannan mukaan kaikki oikeudessa toimineet tuomarit,asianajajat ,syyttäjät olivat näätiä, niinhän se varmaan oli.

        Tuossa olet varmaankin oikeassa että Johanna tarvitsisi hoitoa, sekaisin hän on.
        Pakkohoitoon ei tosiankaan helpolla ketään saa.


      • Huomiosa

        No tuopa kuulostaa todella oudolta kuviolta!

        Eli AnnaBellan mukaan Veijo on äiti Tukiaisen maksama ja järjestämä ns. henkilökohtainen avustaja? Eli ne Tuksun mainostamat "Veijolta nyljetyt rahat" onkin itse asiassa olleet koko ajan äitinsä ja hänen itsensä rahoja?!

        Ja milläköhän logiikalla sairaalle henkilölle pitäisi sallia tai oikeuttaa yhtään sen huonompaa käytöstä kuin muillekaan?
        "Tarvitsee kipeästi hoitoa"? "Ei ole oikeasti paha mutta on asioita joita hän ei hallitse"?
        Kyllä sairaskin ihminen joutuu noudattamaan yleisiä moraali- ja muita lakeja. Vaikka ei lakihenkisyyttä omien sanojensa mukaan arvostakaan. Tuolla logiikallako ne jatkuvat identiteettivarkaudet facebookissa selitetään?


      • SÄHKÖPORA

        Eli voisi olettaa että mamma ja Velli myös tietävät sen että henkilö tarvitsee apuja ihan kaikissa arjen pikku jutuissa ja tarvitsisi hoitoa. Ihmetellä täytyy sitä että maksavat matkojakin kuten maailmanympärimatka ja Ylläs jotka eivät kovin otollisesti päättyneet. Onhan enemmän kuin paljon mahdollista että Turkin reissulla käyttäydytään huonosti mutta jos jotain pahempaa sattuu ovat myös maksumies tai -nainen syyllisiä.


    • valker

      Hyvä ja valaiseva kirjoitus AnnaBellalta.Olisin sitä mieltä että henkilö tarvitsisi eläkkeen(ei kai omasta mielestään) ja jonkinlaisen tuetun asumismuodon.Jonkun pitäisi auttaa kirjallisesti papereiden kanssa koska suomalainen byrokratia on aikamoista mongerrusta.Ei se olisi mikään häpeä,mitä sitten kun vanhemmista aika jättää,kuka toimisi "takapiruna"? Eläkkeellä oleva voi silti jonkun verran tienata ilman että summa pienenee.Ei tarvitsis alati olla juorulehtien pissipuuna.Sieltä ne jutut aina leviää,kun ensin itse antaa aihetta,ei kaikki ole "näätien syytä".Ei savua ilman tulta,on totta.Toivotaan nyt että matkalla kaikki sujuu jokseenkin hyvin.

      • PassssssskaValehtelija

        Kirjoitus oli pelkkää valetta alusta loppuun!!!!!


    • Uhvcgytfx

      Hyvä kirjoitus, oon miettinyt samaa että Veijon rooli on olla enemmänkin holhooja kuin kihlattu. Mutta miten äidillä riittää rahat Tuksun lentoihin, sairauksien hoitoon yms? Veikkaan että alkaa mammalla olla tili tyhjänä ja voimat lopussa :(

    • Anna_Bella_

      Olkoon tämä viimeinen kirjoitukseni ja avautumiseni. Ihmettelen muutamaa kirjoitusta tässä ketjussa, jos joku joka vähänkään tietää, oikeesti Johannan asioita, kertoo niistä, niin haukkumiset saa. Miksi? Eikö tämä ole julkkispalsta, jossa keskustellaan juuri suomalaisista julkkiksista? Käsittämätöntä. Enpä tule tämän jälkeen kertomaan yhtään mitään, mitä tiedän. Paskan puhujaksi ja valehtelijaksi leimattuna, ei kovin mairiteltava titteli. Shalom!

      • surkeaasakkia

        Haukkumiset saa siksi, kun näissä ketjuissa on muutama vatipää, jotka uskovat olevansa AINA oikeassa mielipiteineen.


      • Thbvg

        Tuossa oli myös kirjoituksia joissa sinua kiiteltiin mikä on aika harvinaista täällä :)
        Ei kannata välittää haukkujista! Täällä liikkuu jengiä, jonka kuuluisi olla jossain hoitolaitoksessa.


    • Tyrjäkki

      Täällä ei herkkänahkaset kestä. Se otettava huomioon jos tänne kirjottaa.

      • suuresti.naurattaa

        HEH, HEH oletko kovinkin pelottava?


      • totuus.tässä
        suuresti.naurattaa kirjoitti:

        HEH, HEH oletko kovinkin pelottava?

        Totuus sattuu.


      • suuresti.naurattaa
        totuus.tässä kirjoitti:

        Totuus sattuu.

        Sinäkö olet se totuuden puhuja?


      • Henkarille

        En tajua miksi nimimerkiltä toiselle nimimerkille kohdistuvat haukkumiset pitäisi ottaa henkilökohtaisesti?


    • veijokovaan

      Eikö Porvoon nallekarhumainen punaviinilähetti ole enää kuvioissa mukana?

      • Porrrvoo

        Taisi jäädä se Porvoon nallekarhulta vipattu 50€ ikuisesti saamatta. Sehän taisi sen lopullisen välirikon aiheuttaa: viinikuski ei tykännyt, kun hänen lainaamiaan rahoja ei ollut aikomustakaan maksaa takaisin. Ikinä.


    • Homenokka12

      Yle(i)nsä näädät pitää kyllä yhtä, mut jos vähään aikaan ei mitään tapahdu, alkaa mätkiminen. Ja nimenomaan täällä! Hymyn näädät ovat fiksumpia, sen teettää rekkauspakko. Uskon että täällä käy myös hymyläiset vähän tuulettamassa tapuleitaan. Heh heh. Älä suotta loukkaannu Anna-Bella, paskaa on tullut minunkin niskaaNI. Keskitytään nyt turkin ihmeeseen, kyllä sieltä vielä uutisia tulee.

    • valker

      AnnaBella kirjoitta vain jos on jotain mielen päällä.Täällä otetaan herkästi senkka nenästä mutta ei kannata pienistä hermostua. Rakkaudesta se hevonenkin potkii , nimittäin yhteisestä rakkaudesta kohteeseen.Vaikka täälläkin moni ns.kohdetta haukkuu,ei kukaan haluaisi että kävisi(hänelle)hullusti.Suomalaisen (demonisen) kuoren alla sykkii loppujenlopuksi reilu ja lämmin sydän.

    • Pepwerty

      Nyt se on jo itse muka käynyt taivaassa juttujensa mukaan. Aiemminhan ainoastaan pappa Muratti oli käväissyt siellä. Milloinkohan Lora tulee kuvioihin?

    • LänkiSääri

      Tästä sukeutuu vielä mielenkiintoinen pariviikkonen, heh, tulee näädille vappu ja juhannus kerta laakilla. Nyt oli tullut vihainen, paljon kirjoitusvirheitä sisältävä postaus Tuhnulta, hymyn keskustelussa oli linkattu. Siellä se haukkuu allahit ja muhametit, tosi viisasta. No ei. Hiiohei! Popparit mikroon 😀

    • polkop

      Jokohan ex-kihlattu/hlökohtainen avustaja/tms on soitettu apuun?

    • VeneenAlle

      Hienoa että lähipiiri alkaa avautumaan, käykääpä lukemassa Myhy-palstaa. Ei oo ollu päivääkään selvänä, taino yhden päivän. Nappeja menee ja on myöntänyt, että kusettaa uskovaisia. Herttaista.

      • Dsgffhfhhdsgdgad

        Laita vittu linkkiä.


      • yy1111

        Tälläinen kommentti siellä ainakin on.

        " Heissuli

        Monta kuukautta olen teidän kirjoituksia lukenut,välillä nauraen toisinaan kauhistellen.

        Olette niin monessa asiassa täysin oikeassa koskien tätä Jeesuksen morsianta,Johanna Tukiainen.

        Olen hänet valitettavasti tuntenut aikoinani lähikuppilassa tutustuttu,koko tämä

        sairas uskon vouhotus alkoi siitä kun muija oli täysin rahaton.

        Paattipastori oli vielä silloin kuvioissa ja lisäsi tulta myllyyn,ei ole näköjään enää.

        Johanna kuvitteli pienessä mielessään keksineensä huikean rahastus keinon,nutta

        kaikki kaatui sekoiluun nistä olette lukeneet.

        Johanna ei ole ollut raittiina hänelle on kannettu viinaa,on myös juonut kuppiloissa

        tämä nyt ei ole kenellekään yllätys.

        Johanna ei välitä kenestäkään,hän on täysin sairas mieleltään manipuloi kaikki ihmiset ympärillään.

        On uskomattoman hyvä valehtelija ja hyväksi käyttäjä,tuhoaa kaiken mikä häntä

        ei miellytä.

        Minä kirjoitan siksi että jokainen tajuaisi pysyä tästä ihmisestä kaukana,minä olisin

        jäänyr loukkuun ellei minua okisi varoitettu.

        Hän osaa vetää roolia mihin ei todellakaan kaikki pysty,en tiedä kuka tuon pystyy pysäytämään.

        Ei siihen ole pystynyt surkea Suomen oikeuslaitos,ei kukaan.

        Pysykää kaukana hänestä hän on ihmisen IRVI KUVA,joka yrittää nyt hyötyä

        uskovaisista höynäytettävistä ihmisistä.

        Valtonen ja kumppanit eivät tiedä mihin P…….kätensä pistivät,turha on leikkiä

        pelastajaa Tukiaisen kohdalla.


    • SÄHKÖPORA

      Komeroiden ovet auki,kyllä raitis kevätilma tuulettaa pois aiheet sekä kiristäjät,alhaisen ihmisrodun.

    • enkelikoira

      Olis kiva nähdä kuva koirista.Nyt kun ovat muualla hoidossa,saavat parempaa huolenpitoa,ulkoilevat säännöllisesti,turkit harjattuina,monipuolisempaa ruokaa.Eivät näytä enää pelokkailta vaan iloisilta ja terveiltä.Eikä kukaan enää nostele karvoista..ainakaan vähään aikaan.Laita lillasysteri kuva söpöliineistä?

      • sääli111

        Koirilla varmaan kauhea paniikki sitten kun näkevät että Tuksu tulee niitä noutamaan takaisin.
        Kyllä käy koiria sääliksi.


    • kuinkaKauan

      Ilman vanhempiaan ja ehkä Veijoakin Johanna saattaisi olla pahassa pulassa. En viitsi ennustella mitään, tekevät kuten tahtovat.
      Seiskan videolla kertoo menevänsä rintojen pienennysleikkaukseen ja juttelee ihan fiksusti. Arvatenkin lasku lankeaa taas äidille, joka jaksaa auttaa. Veijon apu helpottaa äidin "taakkaa" varmasti huomattavasti.

    • VinkVinkVinKki

      Juu, keskustelin facessa yv:nä erään henkilön kanssa , joka oli Johannan kaveri, hän vahvistaa sen, että Johanna on hirviö. Ihan järkyttävää on käytöksensä, ei ole ihmisen käyttäytymistä. Hänen tietonsa ajalta, jolloin Johanna ei ollut uskossa, että onko nyt muuttunut sitten...tuskimpa. Mikä pysäyttää tuon olion? Suomen oikeuslaitos ei siihen ole pystynyt, ainakaan vielä. Jos haluatte tietoja niistä pikkukoirista, niin kysykää Johannan ex-kavereilta, mutta älkää ilmiantako nimiä, en minäkään ilmaise nyt tässä. Kannattaa kysyä koirista. Ehdottomasti.

    • Veojoveijo

      Veijokin kertoo, jos kysyy asiallisesti ja pysyy asiassa, eikä paljasta olevansa näätä.

    • IlmestyskirjaNyt

      Ilmestyskirjassa kerrotaan portosta, joka istuu pedon selässä ja on juopunut pyhien(uskovien) verestä. On harjoittanut haureutta ym. Hmm....kukako tulee mieleeNI

    • SÄHKÖPORA

      Salome tanssii illalla tänään,ei huntujen vaan huispauskepin kera.Kenenköhän pää sitten taas vadilla?

    • ettäsellasta

      Taas on hotellihuonessa ollut vaikeaa ja näkyjä nähty!
      Kaikki suomalaiset on ihan suoraan tai epäsuoraan jotain demoneja!
      Huomannut uutisen jonka jo kaikki tietää, meilläkin nostettu turvaohjeita! Silti ei tarkoita niin kuin eräs nyt siellä on pikkasen taas vaihteeksi pihalla missä mennään. huutaa siellä, mä tiesin mä näi Jumala kertoi..Helsinkiin isketään ja te muut otte ihan pihalla!

      Iltalehden uutinen, maassamme on menehtynyt enemmän ihmisiä pitkään aikaan! Senkin hän tiesi!!
      Eikä hajuakaan miksi näin käynyt hällä! Jos ei ymmärrä ja yleistietos on nolla!
      Suuret ikäluokat jolla raskas lapsuus sota aikana syntyneet..He nyt jättävät isänmaamme yksi kerrallaan.niin paljon tehneenä!

    • YönTimppis

      Moi! Toisessa ketjussa luin, että suomessa on joku julkkis, joka kulkisi tampooni sisässä viikko kausia. Ei kai? Tietääkö kukaan mistä tällainen lähtenyt vai keksikö se kommentoija sen? Ei kai se ole Johanna? Ei pysty millään uskomaan.

    • Klunssi_Keekkinen

      Tainnut Tunkerolta mennä välit poikki venäläisen keikkakumppaninsa kanssa. Taisi Lora vaatia jonkinlaista palkkaa itselleen mutta eihän Tuhnu sellaiseen sorru.

      • Välirikko

        Loran ainoat kuvat ovat heti saavuttua rannalta ja siinäkin ilme aika totinen. Ei ole palkkiotaan saanut, ja lisäksi Tuksu meni julkaisemaan kokovartalokuvan, vaikka oli luvannut julkaista vain esitteen, eikä heti suostunut sitä poistamaan netistä. Lavalla ei Loraa näy.


    • Vastavierailu.jäsenmatka

      Tuksu menossa Jerulemiin suuren kansainvälisen järjestön mukana. Olisiko tuo se sama, jonka hoteissa vieraili Haiwaijilla yksin tehdyn matkan aikaan ja sitten Emmaponi matkusti äidin kustannukella Suomeen?

    • Keskeltäpohjanmaata

      Antaa sen mennä ja touhuta. Se mitä täällä ja tuolla on kerrottu Närhen Ruutista, ei pidä paikkaansa. Varokaa väärien tietojen levittämisestä. Tuksusta nyt näkee sokeakin, että roolia vetää, mut Ruut ei todellakaan ole hommassa mukana ollut feikkaamassa. Tunnen Ruutin jo nuoruudesta asti.

    • Prrpele

      Miks Veijo ei välitä et Tuksuu kirjoittaa sen tunnareilla faceen? Sen haluaisin siltä kysyy jos kehtaisin. Mut sen tiijän et Tuksu jättää usein oman fc:nsä auki ja porukat on kirjoitelleet mitä sattuu, muka Johannana. Tän kertoi se enkelisiivooja. Mikä noista ottaa selvää-tänää riidellään ja huomenna sovitaan.

    • Mlpoknbjiuhv

      Onko totta että Tuksun ja Loran välit on poikki? Ei löydy enää mainintoja.
      Mikään yllätys tää ei olisi... Tuksun selitys lienee että oli pakko katkaista välit kun ei Lora ollu tarpeeksi uskovainen. Lora ei kai osaa suomea niin ei ehkä tiedä Tuksun historiaa ja siksi on joutunut touhuun mukaan.

    • SÄHKÖPORA

      Ei ehditä siitä selkoa ottamaan kun vertailevat toistensa kiloja ja senttejä. Matami viimeeksi fanikuvan ja tarinoita laulubiisin tekemisestä Juulian kanssa koirarotuja unohtamatta laittoi.Huomio pois siitä kysymyksestä,missä Lora on.

    • Jhctdrljg

      Lora tuntuu olevan nyt vaiettu ja täysin kadonnut kuvioista! Mitä tapahtui? Välirikko joo, mutta miksi tällä kertaa?
      Oliko ylipainoinen Tuksu-Barbie kateellinen Loran saamasta huomiosta? Onhan noilla naisilla kuitenkin selkeä tasoero.

    • SÄHKÖPORA

      Lora ehkä kaatui pyörällä vai jäi hyrrää esittävän alle tämän kaatuessa.

    • rvaTillinLalli

      Olisko kapakan pitäjä pakottanut naikkoset jatkamaan yhteiskohellustaan?

    • Åäöpolki

      Lora ei kai osaa kunnolla suomea tai enkkua, eli siksi ei varmaan oo oikein perillä mihin on lähtenyt mukaan. Olisipa joku venäjää osaava joka voisi varoittaa Loraa ennenkun mitään ikävää tapahtuu. Turkki ei ole sieltä pahimmasta päästä, mutta tuksu nyt joutuu aina reissuillaan tekemisiin poliisin kanssa. Ja uskonnollisten materiaalien jako tuolla avoimesti on kyllä vaikeuksien kerjäämistä.

      • renhmpu

        pukeudun valkoiseen k*akkaisen


    • HISTSI

      HEH! Naurattaa, FB JT keskustelee muka jonkun RAn kanssa (itsensä kanssa) Englanniksi menään vai menneekö heh..välillä ei huoma RA vastaakin suomeksi..siis itse vastaa!
      Suomalaiset tietenkin haukutaan mennentullen siis JT=RA.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe