Tarja Halonen voisi ottaa pakolaisia Näkinkujalle!

Suomitarja

Miksi Tarja ei ole esimerkki ja ota omaan asuntoon näitä pakolaisia. Näinhän sodan loputtua Karjalaisia majoitettiin ihmisten asuntoihin. Tarjalla on tilaa ja rahaa näyttää esimerkkiä kansalle miten toimtaan. Mediassa huudellaan, mutta mitään konkreetista ei tehdä.

7

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinmeillä

      Pitäis viedä molemmat kurpat saunan taa (Rehn ja Halonen).

    • sierjeg

      He jotka näitä maahan haluaa, odottaa että toiset ne elättää, He ei varmaan ole ensimmäisenä jonossa ottamaan huolen heistä isoturpasia ovat mutta saiihen jääpi autaminen, hävettää tuomoset .

    • mesuomalaiset

      Nyt en ymmärrä hyvä Tarja mitä tarkoitat kun sanot lakitedettä lukeneena, että mikä on LAILLISTA ei välttämättä ole oikeudenmukaista. Tunsin erään kaverin joka metsästi ja tappoi mitä halusi eläimiä milloin halusi, ja kun tiedustelin syytä oli aivan sama vastaus kuin sinulla. Kuulema jokainen ihminen saa tappaa ruuakseen niin poljon kuin haluaa, vaikka laki sanoo mitä haluaa. Nyt sinä omalla arvovallallasi laillistat kaikki lain rikkojat. Eli kun ens kerrallla kaveri " kaahaa" motarilla ja sanoo vain syyksi että on kiire töihin ja hankkimaan ruokaa perheelle hän P&&&&T piittaa laista kun se on epäoikeudenmukaista. Tai että kaupasta SAA tämän mukaan varastaa ruokaa kun se on vain lainvastaista, mutta ei epäoikeudenmukaista. E isinulla ole eritysoikeutta sanoa että vain sinun ja teidän oikeus on vääntää suomen lakia omiin tarkoituksiinne.

    • uskomaton_halonen

      Huono perii jos nuiden Halosen teesien mukaan aletaan elämään.

      " Kristityksi kääntyneitä"??? Höpö höpö.,
      Nehän kääntyvät kyllä vaikka mormooniksi kun pitäis leveän leivän maasta lähteä takaisin kehitysmaahan joka on heidän kotimaansa.Se nyt ei ole kun täyttä taktiikkaa koko muslimien kääntyminen kristityiksi.
      Halonen voi hölöttää mitä sylki suuhun tuo ilmeisesti,mutta todella vastuutonta tuo on omaa maataan ja kansaa kohtaan entiseltä presitentiltä.


      Halonen ei joko ymmärrä,tai halua ymmärtää minkälainen vetotekijä olis, jos yksin euroopassa lopetettaisiin pakkopalautukset.Koko maailman irtolaiset olis tänne työntymässä elätettäviksi.

      Sitä paitsi Halonen loukkaa islaminuskoa,väittäessään, että ne kohtelevat huonosti jopa tappavat muun uskoisia.

      • setänasse

        No, halonen on Halonen, kunhan nyt omiaan höpisee. Merkillistä,kun ei edes myöskin, näihin syytinkiläisiin lukeutuva Presidentti Koivisto ole mitään kantaa ole ottanut. Ei edes tämä afrikan kuvernööri Ahtisaari ole sanonut asiasta yhtään mitään. Niin..... onhan meillä vielä virassa oleva pressa, jolla on jotakin sanomista asiasta.


      • ihmisoikeuksia.tarwitaan
        setänasse kirjoitti:

        No, halonen on Halonen, kunhan nyt omiaan höpisee. Merkillistä,kun ei edes myöskin, näihin syytinkiläisiin lukeutuva Presidentti Koivisto ole mitään kantaa ole ottanut. Ei edes tämä afrikan kuvernööri Ahtisaari ole sanonut asiasta yhtään mitään. Niin..... onhan meillä vielä virassa oleva pressa, jolla on jotakin sanomista asiasta.

        Mielestäni presidentti Halonen otti erittäin hyvin kantaa YLE:n aamuTV:n haastattelussa 25.4 turvapaikanhakijoiden tilanteeseen.
        Miltä tämä vaikuttaa: setänasse, uskomaton_halonen, sierjeg, näinmeillä ja Suomitarja, sekä lukemattomat muut some:n käyttäjät arwostelevat pastori Toiviaista ja presidentti Halosta siitä, että he uskaltavat puolustaa julkisesti ihmisoikeuksia!
        Ihmisoikeuksien noudattaminen on yksi hyvinvointivaltiotamme kannatteleva pilari, eihän sahata omalta tulevaisuudeltamme mahdollisuuksia!


    • lisää-kivaa

      Nyt Halonen rupesi pressaehdokkaaksi ja varmaan sitten jos pääsee lupaa miljoona pakolaista lisää tänne. Samoin tekee Haavisto eli katsokaa tarkasti ketä äänestätte. Ne jotka haluaa lisää elätettäviä äänestää jompaa kumpaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe