Martina ja Vicotrian asema

äideistä.parhain

17 Isabella tarhasta

Haen elämäni suuren rakkauden tarhasta ja ajetaan kaupan kautta kotiin

--- Isabelka on "elämänsä suuri rakkaus". Mikä Vicotria sitten on?

48

2527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aivan_mahtavaa

      Mietin, kenelle Martina noita juttujaan kirjoittaa. Ilmeisesti joku oikolukee ne kotona.

    • Ei.ymmärrä

      Pitkä on "työpäivä" Isabellalla. Ja sen jälkeen vielä kaupan kautta kotiin. Olis Martina voinut ees kauppa-asian hoitaa päivällä itteksee kun kuitenkin kotona kävi parikin kertaa meikkaamassa ym.

      • aina.aikaa.viinalle

        Martsu on kiireinen yrittäjä-johtaja eikä ehdi kauppoihin päivällä. Alkoon ehti onneksi punkkua ostamaan.


      • niin_rakas

        Onneksi lapsi sai särpiä sitä tuttua mehua ja järsiä välipalapatukoita autossa.


      • hirviömutsi

        Ne kakarat viedään vielä väkisin harrastamaan, vaikka ne ei niin haluaisikaan. Tulee siinä lapsien päivälle pituutta.


    • Eiooohääppöstä

      Siis pulla on hoidossa, jotta äiti voi istua kampaajalla ja käydä urheilemassa? Me muut naiset tehdään toi ihan työmme ohessa ja hoidetaan vielä muksutkin kunnolla:D

      • Y.S.L

        Niinpä..


    • rumatotuus

      Isbe on Maran kulissielämän tae, Vichy on vain muisto menneisyydestä Eskon kanssa.

    • pilkut.pisteet

      Isabella ja Victoria.

      • pilkut.pisteet

        Kiitos oikaisusta. Isabella on siis se "kaikkein rakkain" ja Victoria se "nuoruuden virhe"?


      • täysiturhakki

        Martina on surkea tapaus, jolle toinen lapsi ei näytä merkitsevän yhtään mitään, häpeäisi mokoma, mutta eihän se osaa sitäkään.


      • ennemminmaarepee

        Ei h..ra osaa hävetä.


    • Säälin.lapsiansa

      Niinpä. Lapselle ei suoda yhtään vapaapäivää, vaan hänen on oltava päiväkodissa klo 07-17, että äiti pääsee viettämään vapaapäivää. On siinä hoitopäivälle mittaa, 10 tuntia. Kuinka vajakki täytyy olla, että kertoo tällaisesta julkisesti? En ole kuitenkaan yllättynyt, raahaahan tämä äideistä parhain lapsensa aina yölennolta suoraan hoitoon/kouluun.

    • hömpäntuusablogi

      jospa kävis kaupassa ennen tyttären päiväkodista hakua. miten joku istuu päivät kampaamoissa ja tekoripsien huollossa. kuvittelee olevansa töissä, jkun sepustelee humpuuki blogia kampaamo tuolissa.

      • äveriäs_rikas_pohatta

        Mutku Martina on melkein Victoria Beckham!


    • Raharatkaisee

      Martina on niin paskan tärkee ja Stefan tosi nössö. Sanois akalleen ett laittaa ne snäpit hevon per***seen ja keskittyis elämässään tärkeämpään, vaikka lapsiinsa. Tollanen feikkielämä ei ole mistään kotoisin,eikä Suomessa tarvitse apinoida suuren maailman tyyliin, senkin kunnon mies lopettaisi heti alkuunsa, mutta Stefu on todella nöösipoika.

      • Y.S.L

        Samaa mieltä!!


      • personal_liar

        Martina kertoi Iltalehdelle (10.7.2015 ), kuinka hänen miehensä teki lopun Martinan julkisuuspelleilystä ja yksityiselämän retostelusta:

        "- Kun Stefu löi lehtijutut naamalleni, en pystynyt enää väistelemään totuutta. Näin, mitä kohujulkisuus teki lapsilleni ja parisuhteelleni. Se oli hirveää."

        "Martinan päätöksestä on kulunut kolmisen vuotta."

        "- Koko elämäni - lapset ja parisuhde mukaan lukien - oli niin pitkään julkista, Martina puuskahtaa."

        "Martina on tehnyt selväksi, että lasten lisäksi hänen parisuhteensa on tätä nykyä yksityinen asia."

        "Martinan liikunnallinen elämäntapa on tehnyt hänestä salonkikelpoisen hyvän olon lähettilään: vähäpukeisten kuvausten sijasta hän esittelee treenivinkkejä ja kertoo blogissaan triathloniin valmistautumisesta."

        Lähde: http://www.iltalehti.fi/tosielamaa/2015070319967638_ir.shtml

        Mitä tuumaatte, onko Martina muka oikeasti muuttanut toimintatapojaan?


      • hapantunutta

        On tai ei. Itselläni vastaan tökkii itsestäänselvyyksien esittely ennennäkemättöminä ihmeinä. Tietämättömyytensä huokuu itsekylläisyyttä, kaiken tietävyyttä ja ylenkatsetta, vaikka hänellä ei ole minkäänlaista pätevyyttä oikeastaan mihinkään. Martina ei ole käynyt kouluja ja sen huomaa. Ja tämä on tosiasia, ei instamaalailua. En voi pakottaa itseäni arvostamaan tai luottamaan asioihin tai ihmisiin, jotka eivät ansaitse sitä julkisuudessa. Puistattavinta on hänen itsekylläisyytensä, joka johtaa kaikkeen muuhun kuin salonkikelpoisuutteen. Toisaalta meitä on moneen junaan ja joillekin Martina on, uskomatonta kyllä, roolimalli.


      • hyihelevata

        Toivon todella, että Maratiinan kulissit kaatuvat ja Stefan ottaa ja lähtee lopullisesti. Siinä sitä sitten itketään laukkuröykkiön keskellä omaa avuttomuuttaan ja annetaan haastiksia ja kenties luottotoimittaja käy kuvaamassa tähden Virossa ratakiskoilla. Huudetaanko yhteiskuntakin apuun? Onneksi Stefanilla on sen verran järkeä päässä, ettei avioon astu Aitolehtykäisen kanssa. Siinä sitten #familytime jossain vuokrakolmiossa. Ja tietenkin lähdetään surulomalle, mutta kuka maksaa viulut? Mamma varmaan. Ollaanko suuren rakkauden ja sen toisen tarhassa/koulussa ihan sinisilmäisiä ja mennään Maran humputuksiin mukaan?
        Hyväntahdonlähettiläs? My a$$.


    • Raakakku

      Martina ei ole äiti materiaalia. En usko että menee lasten kanssa esimerkiksi uimaan, kirjastoon tutustumaan lasten kirjoihin tai lainaamaan niitä, lasten teatteriesityksiin, elokuviin, tapahtumiin joissa lapset saavat tehdä jotain kivaa, tuskin tekevät kotonakaan yhdessä mitään. Mara viettää aikansa vessassa selfieitä ottaen ja kuntosalilla notkuen. RAAKAKKU pyöräytetään kerran vuodessa ja siitä mieletön älämöly. Esko on varmaan ottanu Vikken suojelukseensa ja se olisi parasta lapselle, muuten olisi kuvia instassa.

      • kierretään_kaupat

        Lohtushoppailureissu "perheloman" jälkeen on aina kova juttu!


    • Voimartsua

      Totta kai Isabelka on Marun "elämän suurin rakkaus". Isbehän on hulppean elintason takaaja. Ilman Isbeä ei olisi Tähtitorninvuoren residenssiä, ei Hangon ranchia, ei Espanjan asuntoa puhumattakaan Levin huvilasta. Ei tulisi riitojen seurauksena kallita laukkuja eikä shoppailurahaa! Akkuja ei olisi varaa ladata vähän väliä. Martsuhan voisi joutua jopa oikeisiin töihin ilman Isbeä! Nyt hän voi keskittyä työpäivien aikana treeneihin, kampaajalla käynteihin ym. " töihin". Tyttö on tarhassa pitkät päivät äidin eläessä hektistä arkea kuntoilemalla, bloggaamalla diipadaapaa tai istuessa kampaajalla! Vicken kanssa ollaan joka toinen viikko, koska yhteishuoltajuus niin määrää.

      • GOGOMARTINA

        Minusta Martsu on upea esimerkki! Yrittäjä-äiti, johtaja ja urheilija.


      • kaunis.martina

        Samaa mieltä!!!


    • muovitissienesittelijä

      marsu ilmoitti vuosia sitten poistuvansa julkisuudesta. ei ole poistunut mihinkään. yhä näyttelee kulahtaneita muovitissejään. joita esitelly tuhansia kertoja.

      • vajaa_kassa

        "Martina Aitolehti julkaisi rintavan hellekuvan"
        http://www.is.fi/viihde/art-2000000972850.html

        Paras oli se juttu, kun Martina antoi kesällä 2015 haastattelun kertoakseen ehkä jättävänsä bikinikuvat nuoremmille ja samassa jutussa julkaistiin tissikuvia, koska ne olivat Martinan mielestä "niin onnistuneita." Sen jälkeenkin kamera on päässyt kurkistamaan Martinan tissivakoon, anteeksi -kanjoniin.

        "Maltan reissulla Aitolehti poseerasi näyttävissä bikinikuvissa, jotka Ilta-Sanomat julkaisee tämän jutun yhteydessä. Aitolehti julkaisi kuvat myös omassa blogissaan, jossa hän kirjoittaa, ettei ole pitkiin aikoihin suostunut bikinikuviin monestakin eri syystä."

        "– Koen olevani vähän vanha. Olen hyvässä kunnossa, mutta minulla on sellainen fiilis, että ehkä asian voisi jättää nuoremmille, Aitolehti kommentoi kirjoitustaan Ilta-Sanomille."

        "– Ehkä äitiys tuo myös sellaisen olon, että ei välttämättä halua olla niin paljastavissa kuvissa, hän sitten lisää."

        "Maltan kuvia Aitolehti kuitenkin pitää niin onnistuneina, että hän halusi julkaista ne."

        Lähde: http://www.is.fi/viihde/art-2000000976214.html?nomobile=4


    • voieimitätyyppejä

      Onneksi meillä sentään on Martina kun Tuksu on vetäytynyt julkisuudesta. Aina kun näitä aitolehmätuksukalinaisjuttuja lukee, niin jotenkin tuntee itsensä ihan normaaliksi suomalaiseksi veronmaksajaksi

    • Hartley

      Automatkat lapset kuuntelevat korvalapuista musiikkia. Äiti saa siten laittaa radion kovalle ja snäppää siinä sitten hienossa autossaan. Martina ei jouda kirjastoon lasten kanssa.!Kerran vuodessa vie uimaan lapset. Stefan on paljon poissa kotoa ja sitten kun tulee lähtevät dinnerille. Joka ainut askel pitää snäpätä, jopa saunaan kun astuu. Jalkoja on pakko kuvata kun astuu autoon. Autossa ajaessa nainen snäppää. Ja pe olivat dinnerillä niin siinä kuului kun kovasti Stefania ettei saa aloittaa ruokailee ennenkuin kaikki ovat saanet ruokaa. On tuonStefan aika nössö mieheksi. Ei halua julkisuutta mutta Martina kuvaa salaa häntä kotonaan ja jos nössö näkee niin se näyttää keskaria ja kieltään ja Martina nauraa kolkkoa nauruaan.
      Muistatteko kun Martina ravasi Dubaissa ? Ei enää hyödy Annin suosiosta. Eikä Jannan.
      Nyt on suosionsa saanut naapurin nuorikko miljonäärin avokki , malli Didem .
      Yhdessä viettävät aikaa hyvinkin paljon. Molempien miehet on miljonääriä. Didem mies on ehkä rikkaampi , hänellä on viisi kersaa, osa asuu ulkomailla.. Martinan pitää treenata ja juosta kovaa pitkin päivää , mutta naapurin nuorikko voi viettää laatuaikaa itselleen kunhan on vienyt Lucan tarhaan missä Isbekin on . Martina on kymmenen vuotta vanhempi ja yrittää elää kun naapurin Didem, mutta eroa niillä on yöllä ja päivällä.

      . Näin tähtitorninmäellä eletään.

      • vanhamara

        Mara on pian 40-v ja vaihto edessä uudempaan malliin. Tai vanhempaankin, mutta tatuoimattomaan ja vähänajettuun.


      • peltikii

        veti taas kännit pe ja la


      • tärpättiä.koneeseen
        peltikii kirjoitti:

        veti taas kännit pe ja la

        Se on viinaan menevää sorttia. Tärpätti on sille aina maistunut ja usein.


    • Aikamatkalla

      Ikä tuo yleensä järkeä mutta ei kaikille. Edestään löytää mitä on taakseen jättänyt, vai miten eteni julkisuuskuva Martinalla, Tuksulla, Kalinaisella, Mäntylällä, Kiurulla, Kalliolla, Pitkäsellä, H.Peltosella, Ruokolalla, plus monella pikku pissiksellä? Kaikkien tissit, perseet ja muut härpäkkeet on esitelty, dokaamiset, väkivalta, eroamiset, uudet naimiset, lapsista riitelyt, rahasta ja veloista ja niiden maksusta ilmoittelu ihan lehdissä ja TV:ssä. Lapsia, viattomia, pyörii näissäkin perhehelveteissä. Oi luoja mikä tulevaisuus!

      • eiloppuanäy

        Nämähän ovat vieläkin julkisuudessa. Julkisuuskuvat etenevät edelleen.


      • lisää.vasaraniskuja

        Nämä tuulellakäyvät tyrkyttävät itseään julkisuuteen. Mitään julkisuuden arvoista ja huomattavaa nämä eivät ole tehneet. Yrittävät shokeeraavalla käytöksellään pysyä kunsinhampain julkisuusrumbassa mukana. Odottavat ansiotonta arvonnousua typeristä tempauksistaan. Sairasta ja teeskenneltyä touhua. Menisivät oikeisiin töihin!


      • suuuresti.naurattaa
        lisää.vasaraniskuja kirjoitti:

        Nämä tuulellakäyvät tyrkyttävät itseään julkisuuteen. Mitään julkisuuden arvoista ja huomattavaa nämä eivät ole tehneet. Yrittävät shokeeraavalla käytöksellään pysyä kunsinhampain julkisuusrumbassa mukana. Odottavat ansiotonta arvonnousua typeristä tempauksistaan. Sairasta ja teeskenneltyä touhua. Menisivät oikeisiin töihin!

        Juuri niin! Ottaisivat Marasta mallia! Yrittäjä-johtajan haluaa kakki!


      • menetetty.maine
        suuuresti.naurattaa kirjoitti:

        Juuri niin! Ottaisivat Marasta mallia! Yrittäjä-johtajan haluaa kakki!

        Mara on huono esikuva. Jo nuoresta pitäen se on tehnyt vääriä/ huonoja valintoja, esim: syytteet, tuomiot, uo-laskut, väkivaltaisuus, vihanhallintaongelmat, abortit, huijaukset, pettämiset, valehtelut, alkoholin runsas käyttö, huono äiti lapsilleen, heikkolahjainen ja rahvaanomainen käytös, jne...
        Listaa saa jatkaa...


      • varoittava_esimerkki
        menetetty.maine kirjoitti:

        Mara on huono esikuva. Jo nuoresta pitäen se on tehnyt vääriä/ huonoja valintoja, esim: syytteet, tuomiot, uo-laskut, väkivaltaisuus, vihanhallintaongelmat, abortit, huijaukset, pettämiset, valehtelut, alkoholin runsas käyttö, huono äiti lapsilleen, heikkolahjainen ja rahvaanomainen käytös, jne...
        Listaa saa jatkaa...

        Hävettävä tapa, jolla hän kiipi julkisuuteen ja muut keinot, joilla hän pysyy julkisuudessa, riittävät perusteluiksi.


      • jokapaikanhöylänä
        varoittava_esimerkki kirjoitti:

        Hävettävä tapa, jolla hän kiipi julkisuuteen ja muut keinot, joilla hän pysyy julkisuudessa, riittävät perusteluiksi.

        Mikähän siinä on syynä, että on sponsoreiden suosiossa?


      • kakki.haluavat
        jokapaikanhöylänä kirjoitti:

        Mikähän siinä on syynä, että on sponsoreiden suosiossa?

        Ja SUURTEN sponsoreiden onkin! Selätin, velkasaneeraus-Ibero, tuntemattomat rätit. Pelkkää roskaa kaikki.


      • siinä_perustelut
        jokapaikanhöylänä kirjoitti:

        Mikähän siinä on syynä, että on sponsoreiden suosiossa?

        Miehet näkevät vain ne tekotissit. Mainoksiin kelpaavat töllötys ja pyllistys.


    • endslösung

      Parasta tai luultavasti pahinta tässä on se että täällä jaksetaan kaivaa vanhoja kuvia/juttuja esiin ja jauhaa niistä niinkuin ne olis oikeasti tän päivän juttuja .....aloittajan yleensä tajuamatta jo kyseistä juttua haukkuneensa....

      • Isabelka-elaripulla

        Niin. Se varmaan harmittaa teitä Martinan valkopesijöitä. Tämä "urheilija" kun on ainoastaan juoppo tyrkky salarakas. Totuus ei unohdu.


      • esiintyi_seksimessuilla
        Isabelka-elaripulla kirjoitti:

        Niin. Se varmaan harmittaa teitä Martinan valkopesijöitä. Tämä "urheilija" kun on ainoastaan juoppo tyrkky salarakas. Totuus ei unohdu.

        Totta, koska pikkutytötkin "haluavat" Martinan, on parempi, että he/äitinsä tietävät idolin kaikki puolet. Martinan menneisyys salarakas-nakumallina ei aivan heti vaivu unholaan!


    • Suomen_valloitus

      Idea!
      Mara, Jassu Mäntylä ja Tuksu löisivät hynttyyt yhteen. Siinä olis laulu-, tanssi- ja muotiesitystrio, jonka osaaminen vailla vertaa. Tietysti isot egot kolisisivat yhteen. Nämä neidot ovat niin menestyneitä. Jassu ollut naimisissa homon ja papan kanssa. Tukiainen on omien puheidensa mukaan leski ja asunut monessa maassa. Maralla nuoruuden hairahdukset (parin vuoden takaa) muisto vain ja on päässyt melkeinpä parempiin naimisiin. Kolmikkoa yhdistää myös vilkas mielikuvitus ja se, että kovasti suurentelevat tekemisiään ja saavutuksiaan. Ja ei kun kiertueelle. Perfact, just saying, Amen!

    • ss-nainen

      Minä en ymmärrä mitä ihannointia Martina aiheuttaa pikkulikoissa ja ehkä vähän isommissakin. Vaikka Marsulla ois Stefanin vanhat rikkinäiset kalsarit jalassa, niin aina samaa hehkutusta. Voi kun ihanat housut, mistä noita saa ja mikä merkki. Samaa tuo jatkuva jauheiden mättö purkeista. Pistäis kotimaista marjaa, kasviksia ja juureksia lautaselleen. Mutta ei, mennään rahflaan syömään kun taas palaveria pukkaa, tai kuvauksia. Mitähän tolle matamille tapahtuis, kun Stefan ihan aikuisten oikeasti ottais ja jättäis sen lopullisesti.

      • viiskytkuustuhatta

        Jatkaisi entiseen malliin.


      • entiseenmalliin
        viiskytkuustuhatta kirjoitti:

        Jatkaisi entiseen malliin.

        Eli Anne maksaisi ulosotot?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe