Onko Antti Häkkänen NARSISTINEN ÖYKKÄRI?

HäkkäsenHelpeitä

Häkkänen vaikuttaa mieheltä, joka olisi työntämässä köyhät vaikka paaliin...

Mutta millainen mies Häkkänen on?

1. Onko hän rikkaasta perheestä

2. Onko hän saanut lapsena kaiken?

3. Onko köyhyys ja sairaus hänestä aina oma vika?

4. Halveksiiko hän heikoimpia?

5. Pitääkö hän itseään muita parempana?

Antti Häkkänen on julkisissa esiintymisissään antanut itsestään kuvan, jossa esiintyy itsevarma, jopa narsistinen nuorimies, joka on päässyt hyvään asemaan ja ansaitsee paljon rahaa. Siksi mies on ärjynyt työtä löytyvän, kunhan on valmis tekemään - palkastahan ei tarvitse niin puhua... itse Häkkänen ei ole varmaankaan valmis ministerinpalkkiostaan tinkimään.

Eli onko Häkkänen niitä minä minä tyyppejä, joka itse paljon saatuaan ei haluaisi antaa muille juuri mitään, kenties muuta kuin paikan vaikka keskitysleirillä?

NYT: Millainen mies on Antti Häkkänen, kertokaahan mäntyharjuiset, onko ylläoleva kuvaus sittenkin täyttä ja totisinta totta Antista?

54

6217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitäsköyhät

      Tuskinpa öykkäri. Mutta miksi arvelet "piikipaikkojen" olevan niin haluttuja ? Kyllä siinä raha on suurin houkutus. Monilla on myöskin halu päästä konstilla, tai toisella pomoksi ja vaikka edes hiukan " kyykyttämään"

      • KOK.vie.nahatkin.selästä

        KANSALAISET !! Katsokaa yle textv, sivu 107 !! Ja osallistukaa..


      • KotkatKuuntelee

        Kokoomuksen oikeusministeri Antti Häkkänen on sekin varsinainen Mäntyharjun lahja tälle maalle ja maakunnalle. Kotkan käräjäoikeudesta pitäisi nyt eduskunnan päätöksellä siirtää istunnot ja työpaikat kouvostoliittoon, mutta kun sinne ei edes mahdu. Ei n. 20 työntekijää eikä konnat. Upeata ja järkevää päätöksentekoa. Totisesti!!
        On aivan saman tekevää onko ministerinä kuusankosken laborantti vai mäntyharjun juristi. Mutta parasta tosiaan on, että vuonna 1909 valmistunut Suomen Pankin graniittitalo saatiin Kotkassa arvoiseensa kuntoon 4,6 miljoonalla eurolla, jotta Kotkan käräjäoikeus pääsi muuttamaan sinne 1. toukokuuta 2012. Taloon valmistui käräjäoikeudelle 2000 m2 tilat.
        Mitähän kaikkea muuta järkevää nykyinen maalaisliitto-sekoomus-persu-hallitus vielä keksiikään tuoda eduskuntaan??


    • Miettikääpä

      Järkyttävä poroporvari. Sauli Schubakin "heikompi aines" kohun aikoihin ollessa Kok nuorten pj hesarissa tällasta tekstiä: Kokoomusnuoret ylpeilevät sillä, että he sanovat ikävät asiat ääneen: nuoria pitäisi voida irtisanoa helpommin, tukia pitäisi leikata ja pettymyksiä oppia kestämään. Pahoinvointivaltioita tuollaset miehet ajaa kaikille muille paitsi hyvin toimeentulevalle piirille. Oksettaa koko äijä muiden Orpojen kanssa.

      • OnseKomee

        Upea mies kerrassaan.Käyttäisin kyllä ;)


    • khhk

      Tyypillinen poliittinen broileri. Ei ole päivääkään eläessään tehnyt rehellistä työtä. Siis sellaista, että verokortti on oikean kapitalistin pöytälaatikossa. Eikä sellaisessa pärjäisikään.

      Jos aikuisen miehen pitää vetää eläkkeellä oleva isäpappansa mukaan kuvioihin, onhan se säälittävää.

      • Tästä_yltä

        Kopi on poistattanut kommentin jossa todettiin ettei sekään ole eläissään rehellistä palkkatyötä tehnyt. Asia pitää paikkansa ja on kiusallinen asia Kopille joka tuntuu aina arvostelevan muiden työntekoa tai tekemättömyyttä.


    • AnttionParas

      Retee ja smooth 😉

    • Brej

      hehän ovat kuin kaksi marjaa

    • Unelmienvävy

      Aivan mahtava nuorimies.

      • Anonyymi

        Orpon orpo rahat afrikkaan ja muille rötös valtiolle kuten italia mahfia perheelle.Kuoleva kunta tätä haluaa.Mies on aivopesty kokkari puudeli.


    • Naama.Kumia

      Ichmeellinen kuminaama. Naama on jotenkin venähtäneen oloinen. Olisko paljo paskon puhuminen vaikuttanu asijaan???

      • Sortavalan.seppo

        Onneksi maanmiehelläsi ja idolillasi Putinilla on luonnolliset, kauniit kasvot.


      • TietovaonRobotti

        Mitäs helevettiä sortavalalalaiset täälä suutaan soittaa. Sortovalta on Putiniassa.


    • gramonski

      On se poju? Palkkaa ministerinä ryvettyneen merkonomin avustajakseen. Onko tämä kokoomuksen arvopohjaista tekemistä? Minusta ei, vaan kaverien tukemista. Aivan samoin he tekivät perussuomalaisten kanssa. Hyväveli sessioita minun mielestä. Eli. Laittomia tekoja lain edessä.

    • kuppilan_filosofi

      Vanha totuushan on, että on tärkeää, että poliitikosta kirjoitetaan julkisessa sanassa. Olkoon se vaikka tämä keskustelupalsta.
      Se mitä poliitikosta kirjoitetaan, on suurin piirtein yhdentekevää. Valtaosa lukijoista ei ota sitä kuitenkaan vakavasti.
      Katkeroitunut voi olla poliitikko, jota julkisessa sanassa ei käsitellä laisinkaan. A.H. voi olla tyytyväinen, ettei kuulu tuohon unohdettujen joukkoon.
      Ilmeisest täällä vähän pahakin tahtovat kirjoittajat palvelevat itse asiassa A.H.:n etuja tehden häntä yhä tunnetummaksi.

      • Pimu_seuraa_sivusta

        Näinhän se asia on. Kopi on auttanut Anssia eteenpäin urallaan pitämällä häntä esillä ahkerasti päivästä toiseen ja lisännyt mielenkiintoa filmitähteä kohtaan laukomalla omia monen mielestä kiehtovia ja kiihottavia totuuksiaan palstalle. Anssi on saanut näin korvaamatonta vaikka ilmaista apua markkinointiinsa josta lankeaa varmasti Anssin nöyrä kiitos Kopille pyyteettömästä uran edistämisestä.


      • selvennystävielä

        Ei noihinkaan todisteisiin kykene Anssi eikä ylläpito vastaamaan yhtään mitään! Lakaisevat vain rikoksensa maton alle poistamalla jatkuvasti totuudet!

        Jatkuva rikollinen valheellisella omakehulla mainostaminen ja pikkutyttöjen grooming ei sen sijaan herätä mitään poistohaluja! Päin vastoin, on täysin selvää, että moderointi on täysillä tuon jatkuvan rikollisen touhun takana!!!


    • Ent_murjulainen

      Kannattaa muistaa, että Antti Häkkänen on kokoomuksen oikea laidan edustaja, kuten Susanne Koskikin. Sen takia kommentit ovat varsin rajuja työttömiä ja sairaita kohtaan. Kokoomuksen tavoitteena lienee muuttaa Suomi jenkkien suuntaan, eli jokainen on onnensa seppä, eikä yhteiskunnalla ole vastuuta yksilöiden hyvinvoinnista. Voihan toki olla, että ministerinä ei voi enää lausua samanlaisia asioita kuin kokoomuksen nuorisojärjestön edustajana. Mutta te olette hänet eduskuntaan äänestäneet, joten olkaa ylpeitä siitä, mitä olette saaneet.

    • loistavasuoritus

      Hienosti on Antti noussut poliittisella urallaan, presidentti ainesta.

      • einolouttakukaankopioi

        Laitahan pelle TODISTEITA väitteillesi, äläkä jankuta pelkkää todistettua p***aa!!!


      • Anonyymi

        Mäntyharjusta karannut kettu Antti Häkkänen, hienosti on Antti noussut , ollut Jyrki Käteisen kansssa samassa stailaustoimistossa. Puheet , eleet, kädet, veemäinen hymy puhujille eduskunnassa, asentoa pystyyn kun ei jonkun mielipiteet miellytä.

        Mäntyharjun metsissä muodostuu jo ulkonäkyäkin ketunluolaan.


      • Anonyymi

        Ikävä juttu Syomen suosituin poliitikko ei ole kuvioissa mukana kaunis hyvä tanssimaan ja hyvin hoiti Suomen asiat.Tosi surullista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mäntyharjusta karannut kettu Antti Häkkänen, hienosti on Antti noussut , ollut Jyrki Käteisen kansssa samassa stailaustoimistossa. Puheet , eleet, kädet, veemäinen hymy puhujille eduskunnassa, asentoa pystyyn kun ei jonkun mielipiteet miellytä.

        Mäntyharjun metsissä muodostuu jo ulkonäkyäkin ketunluolaan.

        "Mäntyharjun metsissä muodostuu jo ulkonäkyäkin ketunluolaan."

        Siitäkös se näätämäinen naama johtuukin?

        Ei huonoista vanhempien geeneistä.


    • GummiFace

      Ichmeellinen kuminaama. Vois olla vaikka semmonen alien vai mitää avaruusjäbät on? Oon simppareissakin niitä joskus ollu.

      • OletVainLuuseri

        Höpö höpö ainesta presidentiksi.Akan ku vielä löytäs.Ottas vaikka jussin mirkun😆


    • UpoMankeli

      Mitä sitä akalla kun nyrkkipyykki on ihan jees kun on tottunut. Onhan siihen hommaan kaikenlaista apuvälinettä ja sähköistäkin vemputinta.

    • valtaonseksikästä
    • mikkelistäminä

      Antti on seuraava Kokoomuksen puheenjohtaja.

      • Anonyymi

        Olisi kyllä olisi mies paikallaan. Uskaltaa sanon asiat niin kun ne ovat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi kyllä olisi mies paikallaan. Uskaltaa sanon asiat niin kun ne ovat.

        Niin afrikan elättejä lisää kortistoon.Ja rahan syytäminen ulkomaille.2kaitainen suomen tuho.M-H ja suomen turhin mies.Me italian mahfia porukkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi kyllä olisi mies paikallaan. Uskaltaa sanon asiat niin kun ne ovat.

        Kerran kokeilin ottaa yhteyttä häneen sähköpostilla kysyäkseni erästä asiaa,,ei vastannut yhtään mitään,samoinkuin ei Sari Essayahkaan.Eivät piittaa kansalaisten yhteydenotoista rahdun vertaa.Huono kuva jäi.Köyhemmistä ihmisistä eivät selkeästi piittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi kyllä olisi mies paikallaan. Uskaltaa sanon asiat niin kun ne ovat.

        Ainoa joka ottanut venäjän kauppoihin
        kantaa veljeskansalle myyty huoneistoja sodasta huolimatta.Osa itäsuomesta venäläisten omistuksessa.


    • Anonyymi

      Ostaisitko auton tältä kaverilta?

      • Anonyymi

        On ikävä lukea näitä mielipiteitä .Mutta mikä nyt aiheutti tämä raju häneen kohdistuva hyökkäys.
        On todella ikävä lukea nämä kommentit.
        En voi kun ihmetellä.
        Muistakaa on kaikkien etu että meillä on Antti .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On ikävä lukea näitä mielipiteitä .Mutta mikä nyt aiheutti tämä raju häneen kohdistuva hyökkäys.
        On todella ikävä lukea nämä kommentit.
        En voi kun ihmetellä.
        Muistakaa on kaikkien etu että meillä on Antti .

        Ei ole kaikkien etu että meillä on Antti. Ihmetyttää se fanaattisuus millä Häkkänen ajaa nollatuntisopimuksia ja paikallista sopimista.

        Tunnen yhden henkilön joka oli nollatuntisopimuksella töissä. Hänellä oli tunteja viikossa alle 10 pienimmillään ja jotain 30 enimmillään. Kunnes hän erään kerran kysyi yhdestä työturvallisuuteen liittyvästä asiasta. Siis vain kysyi, ei vaatinut mitään. Tunnit loppuivat välittömästi, seuraavalle viikolle luvattu päiväkin peruutettiin. Joku 3-4 kuukautta meni ilman tunteja.

        Paikallinen sopiminen taas on kiertoilmaus työehtojen ja/tai palkkojen heikentämiselle. Nykyään sopimukset määrittävät minimin, esimerkiksi parempaa palkkaa saa maksaa. Mihin siis tarvitaan paikallista sopimista? Palkkojen ja työehtojen laskuun.

        Jos on työnantaja joka haluaa riistää työntekijöitä, heille on etu että heillä on Antti. Tavalliselle palkkatyöläiselle Antti on huonoin mahdollinen vaihtoehto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kaikkien etu että meillä on Antti. Ihmetyttää se fanaattisuus millä Häkkänen ajaa nollatuntisopimuksia ja paikallista sopimista.

        Tunnen yhden henkilön joka oli nollatuntisopimuksella töissä. Hänellä oli tunteja viikossa alle 10 pienimmillään ja jotain 30 enimmillään. Kunnes hän erään kerran kysyi yhdestä työturvallisuuteen liittyvästä asiasta. Siis vain kysyi, ei vaatinut mitään. Tunnit loppuivat välittömästi, seuraavalle viikolle luvattu päiväkin peruutettiin. Joku 3-4 kuukautta meni ilman tunteja.

        Paikallinen sopiminen taas on kiertoilmaus työehtojen ja/tai palkkojen heikentämiselle. Nykyään sopimukset määrittävät minimin, esimerkiksi parempaa palkkaa saa maksaa. Mihin siis tarvitaan paikallista sopimista? Palkkojen ja työehtojen laskuun.

        Jos on työnantaja joka haluaa riistää työntekijöitä, heille on etu että heillä on Antti. Tavalliselle palkkatyöläiselle Antti on huonoin mahdollinen vaihtoehto.

        Minä tunnen monta hyvin ansaitsevia yksityisiä sekä yrittäjiä ja kaikki ovat tyytyväisiä kyseiseen henkilöön.
        Pysykää asiassa ja hakekaa joskus hyviäkin puolia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä tunnen monta hyvin ansaitsevia yksityisiä sekä yrittäjiä ja kaikki ovat tyytyväisiä kyseiseen henkilöön.
        Pysykää asiassa ja hakekaa joskus hyviäkin puolia.

        Mikä tuolla edellisellä ei ollut asiassa pysymistä? Kyllä Häkkänen ministerinä ollessaan telkkarissa lujasti puolusti nollatuntisopimuksia, pikkuisen kiemurteli mutta lujasti puolusti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä tunnen monta hyvin ansaitsevia yksityisiä sekä yrittäjiä ja kaikki ovat tyytyväisiä kyseiseen henkilöön.
        Pysykää asiassa ja hakekaa joskus hyviäkin puolia.

        Mitä yritetään tuolla toistuvalla mollamisella saada aikaan. Antti tekee parhaansa, eikä se tietysti voi kaikkia miellyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä yritetään tuolla toistuvalla mollamisella saada aikaan. Antti tekee parhaansa, eikä se tietysti voi kaikkia miellyttää.

        Samaa sanoi Jumalakin Paholaisesta kun Jumalaa pyydettiin sanomaan jotain hyvää vihollisestaan:

        - On se ahkera ja kyllä se parhaansa yrittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä yritetään tuolla toistuvalla mollamisella saada aikaan. Antti tekee parhaansa, eikä se tietysti voi kaikkia miellyttää.

        Onko se mollaamista kun jotakuta ihmetyttää se fanaattisuus millä Häkkänen ajaa nollatuntisopimuksia ja paikallista sopimista? Vai onko Häkkinen muuttanut mieltään?


    • Anonyymi

      Mäntyharjulla miehekkäitä, komeita ja kyvykkäitä miehiä riittää. He osaavat esiintyä edukseen mediassa ja vankka osaaminen paistaa lävitse. Hyvä Häkkänen ja muut taitavat komistukset!!

      • Anonyymi

        Ministerismiehessä on särmää.


    • Anonyymi

      Ei ole Häkkäsen vika jos on taidokas poliitikko.

    • Anonyymi

      Asiallinen kundi , hoitaa duuninsa

    • Anonyymi

      Haemaelaisen pariskunta on öykkäreitä.Kerran heittivät vanhallakiepintiellä lehetkin maahan.Hienoja postipoikia.Kunnon paskiais narsisteja.

    • Anonyymi

      Minkäs Mäntyharjun miehet sille voi jos ovat muiden silmissä suosittuja. Antti ja Anssi nousevat molemmat säännöllisesti listoille, kun kysellään komeiden miesten nimiä. Tulosta saattaa auttaa kun kerta nämä miehet ovat tunnettuja myös valtakunnan tasolla. Naisten silmissä he ovat parasta A-ryhmää.

    • Anonyymi

      Muistan Häkkäsen opiskeluajoilta ja kaikki muistikuvani hänestä olivat miellyttäviä ja positiivisia. Hän oli aina mukava, ystävällinen, asiallinen ja rauhallinen, kaikkia kohtaan. En todellakaan voi allekirjoittaa että olisi öykkäri.

    • Anonyymi

      Häkkänen kuuluu kokoomuksen ykkösvaikuttajiin. Lisäksi Häkkänen on ollut hyvän aikaa johdonmukaisesti Natoon liittymisen puolella.

    • Anonyymi

      Näytä Häkkänen ITSE esimerkkiä ja mene kertausharjoitukset käymään NATOJOUKOISSA?!! Taitaa sulla tulla jo KOKKAREET housuun? Kysynpä vaan.
      Vanhan liiton tosimies

    • Anonyymi

      On hienoa muistaa kuinka he ovat kasvaneet erilleen kaikesta normaalista arjesta.

    • Anonyymi

      Penkkariajelulta pudonnut narsistinen pentu!

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe