Terroristit joutuvat helvettiin, uhrit paratiisiin

Pelisuomi

Terrorismia ei saada loppumaan pommituksilla, väkivallalla ja pidätyksillä, vaan niillä samoilla tavoilla, joilla terroristeja tehdään. Sanoilla, kuvilla, äänellä ja videoilla heihin voidaan vaikuttaa, ja luopumaan terrorismista ja itsemurhapommituksista.

Aloin pohtimaan sitä, että miten ja millä tavoilla Isis, ja toiset terroristijärjestöt, ovat saaneet kannattajia. Mikä on se syy, että ihminen tekee itsemurhaiskun ja on valmis riemulla päättämään oman elämänsä vahingoittaen ja surmaten toisia?

Ihminen, joka on valmis luopumaan ennenaikaisesti elämästään on epätoivon partaalla nykyisessä elämässään, elämänpelko on voittanut kuoleman pelon, ja odottaa saavansa palkinnon tai paremman kuolemanjälkeisen elämän.

Terroristi on houkuteltu tulkitsemaan uskonkirjoja vääristyneellä tavalla. Heitä on koulutettu helvetin pelolla ja paratiisin autuudella. Jopa koulutetut ihmiset on onnistuttu käännyttämään toisia vastaan, vihamaan toisia ihmisiä, jotka tunnustavat toista uskoa tai eivät ole lainkaan uskovia.

Keinot ovat samat, kuin kristityillä aikoinaan. Saarnastuolista paasattiin helvetin pelkoa ja paratiisin autuutta. Suomalaiset näkevät ne tänäkin päivänä eri kirkoissa, joista esimerkkinä Kuva 1. Paltamon kirkosta, jossa kuvataan paratiisi ja helvetti.

He, jotka haluavat terroristien näin toimivan ja uskovan, eivät ole oikeita uskovaisia vaan maallisen vallan sanansaattajia. Heidän ainut tavoitteensa on lisätä omaa ja heidän rahoittajiensa maallista valtaa.

Keinot, joilla terroristeja voitaisiin saada luopumaan aseellisesta toiminnasta.

Nyt meillä on paremmat mahdollisuudet vaikuttaa terroristien mieleen ja ajatteluun enemmän, kuin koskaan historian aikana. Meillä on käytettävissä valtavasti kanavia, niin äänellä, kuin kuvalla, joilla lähettää viesti terroristeille ja terroristiksi aikoville. He, jotka on houkuttelulla, pakolla, saarnoilla, lääkeaineilla ja pelolla saatu ryhtymään terroristeiksi, niin he ovat erityisen alttiita, ja valmiita vastaanottamaan viestejä ja tietoa, kuinka voisivat säästää oman maallisen elämänsä.

Maailman valtioiden on käytettävä pari miljardia euroa, joilla tehdään pelottavia julisteita eri kuvilla ja kielillä, joissa terroristit ovat helvetissä ja heidän uhrinsa paratiisissa. Niitä julisteita täytyy levittää lentokentille, rautatie- ja metroasemille, yleisiin tiloihin, vastaanottokeskuksiin ja jakaa sosiaalisessa mediassa. Samoin on tehtävä radio- ja tv-ohjelmia, joissa maltilliset uskovaiset kertovat, että terroristeja odottaa ikuinen helvetti, ei paratiisi, joka on varattu heidän uhreilleen. Lyhyitä filmipätkiä nettiin levitettäväksi, joissa terroristit kärsivät helvetissä ja heidän uhrinsa nauttivat paratiisin iloista. Terroristit on mahdollisuus saada näillä tavoilla ymmärtämään, että he itse joutuvat helvetin kärsimyksiin, jos eivät muutu ja luovu toisten ihmisten vahingoittamisesta. Tein yhden, Kuva 2, esimerkiksi siitä, kuinka visuaalisella viestinnällä saadaan oikea sanoma perille. Terroristin viattomat uhrit, niin itsemurhapommista surmansa saaneet, kuin raiskatut ja teloitetut homot pääsevät suoraan nauttimaan paratiisin iloista ja terroristit joutuvat helvetin ikuiseen kärsimykseen.

YK-alaiset vastaanottokeskukset terrorismista luopujille

Täytyy ymmärtää ensin se, että missä tilanteessa terroristit henkisesti ovat, jota kuvaa hyvin tämä terroristin testamentti: ”Syyttäjän mukaan itsemurhapommittaja Ibrahim El- Bakraoui oli kirjoittanut testamenttiinsa: ”Minulla on kiire. En tiedä, mitä tehdä. Minua etsitään kaikkialta. En ole turvassa. Jos tämä pitkittyy, voin joutua selliin hänen viereensä”. Lähde Iltasanomat 23.3.2016.

Terroristit ovat pelon luoman ilmapiirin sisällä, josta he eivät näe ulospääsyä, joten ”elämän pelko voittaa kuolemanpelon”, silloin he ovat valmiita itsemurhaiskuun. He pelkäävät joutuvansa kiinni ja väkivaltaisiin kuulusteluihin, eli he pelkäävät enemmän fyysistä ja henkistä kipua, kuin kuolemaa.

Siksi heille on turvattava vapaaehtoinen antautuminen ja väkivallaton kuulustelu sekä mahdollisuus psykiatriseen hoitoon ja puolueettomaan oikeudenkäyntiin. Varmuus siitä, että heitä ei tuomita kuolemaan. Vain tällainen vastaantulo mahdollistaa terrorismista ja itsemurhapommituksesta luopumisen. Terroristilla täytyy olla toinen vaihtoehto, kuin tappaa ja taistella kuolemaan saakka, surmaten lisää viattomia ihmisiä.

Viattomien elämän turvaaminen ja säilyminen täytyy olla etusijalla, ei kosto!

1

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iloajaonneatulevassa

      Hyvä kirjoitus.Euroopassa meillä on mahdollisuus hyvään elämään,tarkoituksenmukaiseen elämään,opiskeluun ja löytää upeita asioita ihmisten kanssa niin yksityisessä elämässä kuin työssä.
      Uskonnoilla,poliitiisilla liikkeillä ja ideologoiden maailmassa on muutos menossa.Muslimit,katoliset,luterilaiset kuin muutkin enemmän tai vähemmän konservatiivisia arvoja ja ryhmiä edustavat yhteisöt joutuvat miettimään suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä ja hyväksyntää erilaisuutta kohtaan.Euroopan Unionin peruskivi on tasa-arvossa,ihmisoikeuksissa ja taata ihmisille hyvät elämän puitteet ja perusteet.Euroopan Unionilla on ymmärrystä ja kärsivällisyyttä niitä kohtaan jotka haluavat pitää vanhoista arvoista kiinni muuta muutos on väistämätön tulevaisuudessa ja se muutos on se että ihmiset hyväksyvät erilaisuuden ja tasa-arvon ja kuppikuntien aika on vähenemään päin ja toivottavasti elämän ilo ja onni rakentuvat ja voimistuvat yhteiselon,kuuntelemisen ja avoimuuden kautta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe