Varausten välittäjiin ei ole luottamista

Kerran-pettynyt

Uskokaa pois, tämä voi mennä myös näin (linkki).
Yksi mahdollisuus on myös käydä Googlen Street View.lla vilaksemassa mitä sieltä kohteesta löytyy. Tuokaan ei läheskään aina onnistu.
Paras on kun varaa hotellin suoraan sieltä hotellin omilta sivuilta tai vaikkapa soittamalla sinne.
Eikä sitten mitään torakkaloukkoja.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705042200119673_u0.shtml

5

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omamoka

      Höpö höpö, Tuo juttu haisee tänne asti. Mikähän tuossa oikeasti on ollut vikana? Aivan varmasti Booking hoitaisi asian kuntoon, jos siinä olisi jotain korjattavaa heidän puolelta, hehän ovat vain välittäjiä. Erittäin luotettava sivusto, toimii ja hinnat ovat usein kaikista alhaisimmat, Kyseessähän ei edes ole hotelli vaan asunto, jota sivunkin mukaan vuokraa Italialainen eli street view ei kyllä näytä yhtään mitään. Oma veikkaus. Kaveri on mennyt maksamaan etumaksun ja huijari kerää rahat pois. Missä muuten on ne hyvät kokemukset? Kai kannattaa katsoa myös muut sivut.

      Ja ei ole lainkaan harvinaista, että hotellin omilla sivuilla on kalliimmat hinnat. Nämä välittäjät sopimuksissaan vaativat ettei huoneita myydä edullisemmalla hinnalla muualla. Hevosmiesten tietotoimiston juttuja ja toimii 1-2 tähden hotelleissa,

    • Enluotamihinkään

      Kuka vain voi tehdä palautteita!
      tästä on kokemusta, myös loma-asuntojen yksityiset vuokranantajat huijaavat usein, joskus jopa joka toinen kerta. On myös asunnon omistajia jotka eivät edes vauvaudu päivittämään kalenteriaan eivätkä vastaa. Näin ollen matkailija ei tiedä onko se kysytty asunto edes vapaana ja yleensä ei ole jolloin jää kadulle tai joutuu etsimään toisen kalliin majoituksen..

      Myös tripadvisorissa on aivan liian helppo maksaa työntekijät antamaan hotellille/residenssille hyviä palautteita, näin yritykset hyötyy. Joskus managerit jopa maksavat huonot palautteet pois. Ehkäpä sama systeemi toimii muillakin varaussivuilla, että joku managerin työntekijä varaa huoneen yhdeksi yöksi, "maksaa" sen ja antaa sitten erinomaisen palautteen muka turistina. Näin muut matkailijat luulevat että on rehti majoitus, vaikka ei olisi. Joskus hotellit yms. palkkaavat myös matka-alan työntekijöitä (toimittajat, matkasivujen työntekijät yms.) jotka saavat yhden ilmaisen yön, jotta kehuisivat tietyn majoituksen maasta taivaisiin.

      Ketjuhotellit eivät saisi huijata, mutta jos ketjuhotellilla on k'sipää omistaja ja työntekijät niin silloin kyllä sekin onnistuu. Kokemusta yli 10 maasta ja paljon tullut nähtyä ja elettyäkin hotelleissa, kehuihin en enää yksistään luota.

    • eivoiluottaakaikkeen

      "Aivan varmasti Booking hoitaisi asian kuntoon, jos siinä olisi jotain korjattavaa heidän puolelta, hehän ovat vain välittäjiä. Erittäin luotettava sivusto, toimii ja hinnat ovat usein kaikista alhaisimmat"

      Joopajoo, juuri tuolla sivulla löysin kerran loma-asunnon jossa ei ollut luvattua keittiötä (keittiönä toimi mikro vessan allas) ja asunto sijaitsi kellarissa, mutta asia ei kuvista selvinnyt. Mitä vain saa tarjota. Asunnossa ei ollut lämmitystä ja jotkut vuokrasivat sen jouluksi. Vuokranantaja oli yksityinen ja sivusto tuo samainen.

    • roskaaroskaaa

      Italian mafia omistaa runsaasti hotelleja Euroopassa ja he huijaavat jatkuvasti, tarjoavat huonosti korjattuja roskia, kaikissa samat värit ja aikaiset lähtöajat, haluavat mielellään maksun käteisellä ettei verottaja tiedä.

    • Omamoka

      Vielä kertaalleen. Booking.com on välittäjä ja heitä ei kiinnosta pätkän vertaa palautteet. He vain välittävät hotelleja ja heillä ei ole mitään vastuuta puuttuuko sieltä jotain. Ihan samanlainen kuin muut välitysfirmat. Jokainen varmaan tsekkaa myös muualta kommentteja ja tuolla asunnolla oli Booking.com sivulla arvosana 6.2 eli ei siitä mitään hyvää palautetta ole annettu. Hälytyskellot pitää soida, jos saat muutamilla kympeillä majoituksia, joissa on esim. 9 keskiarvo tai muutamia kommentteja. Melkoisen hyvin voit arvoida hotellin, jos siellä on satoja tai jopa tuhansia palautteita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe