Kiva tunne kun toinen

vovoovovovovovovov

eroo uuden takia. Minä ainakin olen iloinen ja ylpeä että olen miehen mielestä parempi ja siksi hän eroo perheestään. Onhan se kurjaa mutta kukapa ei ota semmosta miestä josta tykkää, hulluhan se olisi. Mies pääsee lapsistaankin eroon tai vähemmälle, ei tarvi kuunnella meteliä ja hoidella lapsia, vaan olla rauhassa kotona.
Syytä en ota itselleni, vika on tottakai ex vaimossa, jos parempi läytyy niin ei se mieskään mieti.
Otamme miehen lapset joka kolmas kk jotta saamme kerätä voimia niiden kasvatukseen ja hoitamiseen, onhan se suuri muutos mullekin tulla äidiksi yllättäin vieraille lapsille. Innokkasti halusi minut tavata ja kuvia on nähneet että olen kuulemma todella kaunis ja kivan tuntuinen, että luulen pääseväni heidän kanssa yhteisymmärrykseen siitä kuka määrää ja sanelee ehdot.
Kiva voin olla mutta en ajattele niin että olisin. Tiukka täti ja periksiantamaton, tehdään kuin snaon, eikä siitä keskutella. Koti onmun mää määrään.

20

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samojalaulujalaulat

      Vaihtaisit jo levyä. Nämä sinun tyhjäpäiset satusi on jo niin nähtyjä. Samaa jorinaa joka viikko uudelleen ja uudelleen.
      Oletko tosiaan noin urpo ettet tajua, että sinun juttusi tunnistetaan jo kaukaa :).

    • Hoidahyvinroolisi

      Kuviteltu tarina sulla? Tuskin kukaan noin kiittelisi puolisoaan. Keskity nyt uuteen mieheesi ja nauti. Upealta kuullostaa teidän elämä. Tuosta on hyvä jatkaa! Tsemppiä parempi vaihtoehto! Kerrankin mies löytänyt kunnollisen naisen! Nam! hyvältä näyttää! Onpahan miehellä parempi nyt mitä näyttää!

    • entoivopahaamutta

      naurattaa tuo itsevarmuus kun on päässy ykköseksi, eiköhän se kohta muutu eli kohtelu sama kuin edellisella puolisolla..

    • mitähänhaet

      Makeat naurut. Että ihan joka kolmas kk kasvatetaan kurissa lapsia, joista eroon päässyt isä on tyytyväinen. Hae hoitoa harhoisiisi.

    • äidiessäoneroa

      Hyvä kirjoitus, kyllä se niin on että miehet ottaa ekan vaimon summassa ja toinen on vasta se oikea. Lapsistakin on kiva kun on monta äitipuolta ja tutustuu moniin ihmisiin, eikä aina siihen äitiin joka on usein tylsä kun ei jaksa tehdä mitään. Äitipuoli on rikkaus lapsille ja ilman heitä monet lapset eivät kasva normaaleiksi.
      Meillä minä leivon lasten kanssa, piirrän käyn ulkona, opetan koulutehtävissä, ja luen heille paljon kaikkea, mutta oma äiti ei tee mitään senkun telkkua kattelee.

      • Jopas.jotakin

        Hah hah.. .On sinulla harhaiset sadut. Et nyt sitten parempaa keksinyt. Tai olisiko tuo jo mielenterveyspuolen asia hoitaa kuntoon. Jos taas näillä foorumeilla ei ole tuon viisaampia jutun aloittavia ja aiheita on parempi sulkea koko sivut.


      • gjhhkvbkbvg

        Luultavasti tekee noita kaikkia itse. Maanisvaiheessa pokaili ukkomiehiä ja nyt lennon laskettua makaa sohvalla ja tekstaa nettiin.


    • kamalaatekstiä

      Hohhoijaa pitäiskö sun ystävä hyvä vähän kasvaa....

    • gkjhlldmm

      Onnea uuteen suhteeseen. Kerro puolen vuoden päästä miten menee oikeasti kun olet harhoistasi ja olemattomista unelmistasi päässyt eroon. Tuskin se uusperheen arki kovin mukavaa (ei muillakaan ole) ja kumppanin rahat elareihin. Käykös panemassa myös ex-vaimoa?

      • 332211

        Meillä oli kyllä paljon mukavampaa se uusperhe-elämä kuin ennen eroani vanhempien lasten isän kanssa. Eli ei todellakaan kannata yleistää etteikö uusperhekin voisi onnistua ja olla ihan harmonista elämää.
        Aloittajan jutut nyt on mitä on. Aika monella palsalla viitsii näitä ihme juttujaan vääntää.


    • joopatajoo

      Tämä ei pääty hyvin.

    • Onkovarmastinäin

      Niin onko ex se paha kaappijuoppo mistä piti päästä eroon mistä muut eivät tienneet. Hyvä kun et ota tuota eroa syyksesi vaan parempi se on laittaa tuon huonon ex syyksi. Kerro vielä kylillä ne syyt miksi olit kakkosena toiselle sen ajan että mies uskalsi eron ottaa. Sillä sitä on mistä ponnistaa uuteen suhteeseen. Kyllä mies saa paremman näkeehän sen jo tarinasta mitä kerrot. Aina pitää vaihtaa parempaan. Onneksi aina löytyy se parempi vaihtoehto. Mutta voisit pikkuhiljaa jo keskittyä siihen mieheen äläkä parhaat sitä ex huonoutta alkaa tuntua jo aika puisevalta lukea sun vannottelut ja perustelut teidän suhteelle. Jospa se huono perhe älyään jättää teidät rauhaan. Kun nyt oot niin upee!

    • buuuuuu

      Ja hölön pölön. Olis kivempi lukea oikein kunnon provoja, tää jo kyllästyttää.

    • tattistavaan

      suuri helpotus ex vaimolle kun pääsi siitä luuserista eroon, voi jopa kiittää siitä kakkosta..

    • Kakkonenolenollut

      On se kiva tunne täytyy myöntää.

    • hdhjdfhjdhjdhjdf

      On se tietää olevansa parempi kuin se edellinen muija. Eronneet miehet on joskus säälittäviä, mutta heitä on helppo ohjailla.
      Kun sanon että ei oteta tässä kuussa niitä lapsia, niin mies ei ota, en jaksa aina kokkailla ja siivota. En ole lasten äiti joten mun oikeus on estää heitä tulemasta. Olen yrittänyt mennä heille kotiin, mutta ei kuulemma ole soveliasta, miksi on soveliasta sitten kersojen tulla meille. Mieskin on kivampi kun ei ole menneisyyttä kotonamme.

      • päiväunta

        Ootko ihan sunnuntain kunniaksi päässyt pehmusteiden keskeltä päivähuoneeseen? Noo, älä huoli, kyllä sä kohta ne pillerit taas saat.


    • vttujuunääspäivää

      Tämä oli satiiria, mut kaikki eivät sitä ymmärrä. Aika osuva pikkukakkosesta, joka kiukkuaa paskimmista puheista toisella palstalla.

      • Lissukat

        Juu, tämä "lissu" on uusperhepalstan "älykkö".


      • pelkkääpilkkaa

        No eipä ole kovinkaan tasokasta satiiria. Tarkoituksenmukaista ilveilyä uusperheiden kustannuksella. Itse olen tutuilla nähnyt hyvin toimivia uusperheitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe