Koirien ulosteet

ruskeatkengänpohjat

Eikös ole joku laki että koiranpaskat kuuluu kerätä pussiin? Vai onko se peruutettu? Asuttuani jo yli 20 vuotta Forssassa en ole kertaakaan nähnyt omistajan keräävän koiransa paskoja.

43

730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hauhauwuff

      Koiran jätökset pitäisi kerätä pois, se on tosi. Oletko muuten sattunut huomaamaan, miten paljon muutakin roskaa löytyy maastosta? Pikaruoka-kääreitä, tupakantumppeja, tölkkejä, tupakkarasioita? Ihmiset heittävät roskat luontoon auton ikkunasta. En ole muuten huomannut yhdenkään koiran käyttävän ko. tuotteita, joiden kääreet löytyvät maastosta. Onpa joillakin miehillä hieman koiramaisia tapoja, kuseskelevat mihin sattuu...

    • Koiruus67

      Juuri tuli katsottua Yle Häme uutiset. Luonnosta löytyy järkyttävä määrä roskaa ja jätettä, sohvista alkaen. Lieneekö ollut jonkun Mustin hylätty sohva. Koirien jätökset pitäisi siivota, mutta muuhunkin roskaamiseen pitäisi puuttua. Ihmiset on kummallisia, silmiin osuu koirankikkare, mutta ei muut roskat. Itselläni on tapana poimia roska päivässä, asuntoalueellani on hyvät roskikset. Ja kakkeli myös.

    • hä_hä

      Milläs ne sissontiaiset sitten herkuttelee?

    • ikävää111

      Ikäviä tietysti kaikki roskat on, mutta on siinä vähän eroa jos lenkillä astuu vahingossa tupakantumpin tai koiranpaskan päälle.

      • Noucow

        Miten lasinsirut narisee tossun alla? Ei kannata mennä keskustaan viikonloppuaamuna, voipi astua ihmisoksennukseen tai pissipläntille. Sitäpaitsi tupakantumppi ei maadu. Joo, koirankakat on siivottava, muun törkyn lisäksi.


    • kfkdmflld

      kyllä. jos muuttais katuvaloihin niin ei olis tätäkään ongelmaa. siellä tosin sitten voi astua lehmän läjään.

      • Käyoptikolla

        Miten sitä lehmän läjään voi astua, kun ei ole lehmiäkään katuvalojen paikkeilla nähty vuosikausiin? Kukkopillissä navetat on niin huonolaatuisia ja pieniä, ettei niissä saa edes pitää lehmiä. Oletettavasti katuvalojen älykkö siellä pohtii seuraavia aivopieruja.


      • Käyoptikolla

        Vielä tuohon äskeiseen sianpaskaan ei kyllä katuvaloissa pysty astumaan ja hajukin on mieleeni, tuntuu kotoisalta.


    • Missäpete

      Petehän oli viimeksi nähty katuvaloissa , Ooppeli ja on Vartija.missä lienee?

      • Hätiämitä

        Ei voi olla totta, koiranpaskat riesana, avaa silmätmaailmaan joka on tulossa.


    • Kurijajärjestys

      Järjestyslaki 14§ ja 3 momentti
      "pidettävä huolta siitä, että koiran uloste ei jää ympäristöön hoidetulla alueella taajamassa."

      Laitetaan myös 1 ja 2 momentti kun niidenkin noudattaminen tuntuu olevan vaikeaa:
      1) pidettävä koira taajamassa kytkettynä;
      2) pidettävä huolta siitä, ettei koira pääse kytkemättömänä kuntopolulle tai muulle sen kaltaiselle juoksuradalle eikä lainkaan yleiselle uimarannalle, lasten leikkipaikaksi varatulle alueelle, toriaikana torille taikka yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle tai urheilukentälle, jollei se ole erikseen sallittua

      • hfchewf

        Nuo ovat "kohtia" eivät "momentteja". Järjestyslain 14. pykälässä on 4 momenttia, joista ensimmäisen alla on 3 kohtaa. "Momentti" on suunnilleen sama asia kuin "kappale", kun taas momentin numeroidut alaosat ovat "kohtia".

        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030612#L4P14


      • tarkemminvielä

        Eli tämä sanoo, että jos alue on hoidettu. Se on silloin katu tai leikattu nurmikko tai kukkaistutus tms. Jos alue on hoitamaton ( ajamaton ruoho tai heinikko) voi koira kakkia rauhassa ilman siivousvastuuta.


    • Aikasatsi

      Paskaa tuli Parantolanmäelle monta autokuormallista.

    • paskakoira

      enkä minä ole vielä kenenkään tahallaan astuvan siihen paskaan.

    • PaskovaHumma

      Hevosen jätöksiä ei ainakaa tarvi kerätä vaikka sontis kaupungin keskustaan, koirien ja kissojen jätökset pitää omistajan kerätä taajaman sisällä. Näin sanoo laki. :D

    • Mäelle

      Kyllä suurin paskakuorma tuli Torniosta.

    • OnHyväOlla

      Hyvä kun on vielä "täydellisiä" ihmisiä kuten aloittaja, kerää koiranpaskat, ei kävele päin punaisia valoja, ei aja koskaan kolareita.

      Terveisiä vähemmän täydelliseltä, kolmen koiran omistajalta. Meillä vaalitaan vain rakkautta ja hyvää taloudellista tilannetta, muissa ollaan vajavaisia.

    • Raigaard

      Matuille hyvää terapiaa noukkia sonnat pussiin ja kuivata. Voivat sitten iltaisin rukoushetken päälle napostella pökäleitä ja tarjota suvakki ystävilleen...

      • hfgh

        helvetin hyvä kommentti.


    • Kvhiljane

      Nyt kun tuota ruskotusta meille tänne katuvaloihinkin suviaikaan, Matuja ei enään niinhyvin erota kansaväestöstä.

    • paskajuttuja

      kyllä sen koiranpaskan voisi vielä kerätä,mutta ei sitä viitsi ympäri Forssaa kanniskella,kun ei ole noita keräysastioita kaupungissa kuin muutama kappale,vai olisiko parempi heittää se paska siinä muovipussissa sinne lenkkipolulle.

      • Kikkare

        En todella ymmärrä , miten ihmisillä ei ole muuta asiaa, kuin koiranpaskat ja kissojen kyttäily. On aivot kyllä jäänyt johonkin nystyrään jumiin. Vaiko työttömyys lisännyt aikaa tämmöselle kyttäilylle


    • paskatpurkkiin

      saa kai niitä kerätä vaikka matkalaukkuun.

    • kakkamestari

      Koirille reilu vero jonka varoin kerätään jätökset kaupungeista. verolätkä kaulapantaan jota pistikokein tarkistetaan. reilu sakko vielä omistajalle mikäli veroa ei ole maksettu. saadaan ne p..kat sieltä kävelyteiltä pois.

    • Påskaa_polulle

      Mä kerään sitten vasta koiran jätökset pussiin kun ihmiset osaa viedä roskat roskikseen. Katselkaahan teiden varsia näin keväällä ja puhukaa sitten vasta koiran pa***koista.

      • Seliseliseli

        Juu en mää vaan ne muut... - Haista paska.


      • tyta
        Seliseliseli kirjoitti:

        Juu en mää vaan ne muut... - Haista paska.

        haista ihan ite paskas.


    • TupinAleksi

      Matut pitäisi ensin saada ulos maasta, sitten vasta keskustella muustapaskasta.

    • SalaFilmaaja

      Ratkaisu keksitty: Kuljen koiraa tai koiria ulkoiluttavan perässä ja kuvaan vaivihkaa samalla että antaako paskoa mihin sattuu ja korjaako jätökset pois. Jos jättää paskat maahan (erityisesti paikkoihin missä niihin voi astua), menen keräämään mukanani olevaan pussiin ja seuraan piittaamatonta koiranomistajaa kunnes näen missä hän asuu. Omakotitalossa jos asuu, niin käyn salaa kippaamassa paskat ulko-oven eteen mutta jos on kerrostalo, ne tulee postiluukun kautta ihan eteiseen asti!
      Tehkää samalla tavalla muutkin niin katsotaan alkaako meininki paranemaan ja jos niin hassusti käy että toimet huomataan niin on hyvä sanoa että sulla on videota josta voi nähdä miten em. tampio jättää kakat maahan ja sinä sitten astuit läjään niin eiköhän ala löytyä korvauksia ja mene turpa rullalle.

    • tule

      tuo paskaa mun postarista niin pääs lähtee kiertoradalle ja lujaa mouho.

      • Kepulikonstein

        Ai kauheeta ny si. Väkivaltainen koirankakattaja.


      • ÄläUhoa

        Heh heh, olishan sekin sulle vaihtelua maksumuistutusten ja ulosoton kirjeiden sijasta.
        Etkä sä vässykkä mitään jaksa tai uskalla kenellekään tehdä, vaikka uhoatkin. Ethän sä raasu jaksa nostaa edes koirasi paskaa maasta.


      • kokeile

        koita mut älä sitten vingu korvauksia niinku teil on tapana.


      • Uhoako
        kokeile kirjoitti:

        koita mut älä sitten vingu korvauksia niinku teil on tapana.

        No anna osoite niin saat kyllä kakkaa kun sitä oikein pyytämällä pyydät!'
        (Olethan yksi niistä hulttioista jotka antaa piskinsä vääntää mihin vaan vai aloitko vaan muuten vaan uhota?)
        Jos em. huolimattomuus on harrastuksenasi, niin:
        Sovitaan myös tässä julkisesti niin että KUMPIKAAN ei vaadi minkäänlaisia korvauksia jos tuon
        kakat kuten kerroin!

        Vastausta odotetaan.


      • torilla

        lauantaina torille sillalle tuo paskas toivotaan että osaat uida. KELLO. 13.oo. tunnet mut kyllä.


      • KoirallinenJaSiisti
        torilla kirjoitti:

        lauantaina torille sillalle tuo paskas toivotaan että osaat uida. KELLO. 13.oo. tunnet mut kyllä.

        Toivottavasti ei kakkavahti erehdy sekaantumaan torin sillanpielen roskasakkiin. Niille elämämkoululaisille on turha opettaa enää tapoja kun ei niitä ole aikoinaan kotona käyty läpi. Ne on aina joka kuun noin 3 viimeistä viikkoa pahalla rähjäpäällä kun sossun rahat on vedetty kurkusta alas. Loppukuu kiukutellaan, uhotaan ja puretaan pahaa oloa kunnon veronmaksajiin. Jättäisivät edes ne penkit vapaiksi vanhuksille ja pysyisivät pois näkyvistä pilaamasta Forssan loppuakin jäljellä olevaa mainetta. Myötähäpeää aiheuttavaa jengiä jota voi verrata aiheena olleisiin koiranpaskoihin. Löysiä haisevia läjiä.


      • Arvosta
        KoirallinenJaSiisti kirjoitti:

        Toivottavasti ei kakkavahti erehdy sekaantumaan torin sillanpielen roskasakkiin. Niille elämämkoululaisille on turha opettaa enää tapoja kun ei niitä ole aikoinaan kotona käyty läpi. Ne on aina joka kuun noin 3 viimeistä viikkoa pahalla rähjäpäällä kun sossun rahat on vedetty kurkusta alas. Loppukuu kiukutellaan, uhotaan ja puretaan pahaa oloa kunnon veronmaksajiin. Jättäisivät edes ne penkit vapaiksi vanhuksille ja pysyisivät pois näkyvistä pilaamasta Forssan loppuakin jäljellä olevaa mainetta. Myötähäpeää aiheuttavaa jengiä jota voi verrata aiheena olleisiin koiranpaskoihin. Löysiä haisevia läjiä.

        Sinä itse oletkin varmaan pimpanpäälle hyvä tyyppi, kun tollai arvostelet ihmiset. Siinä on töissä käyviä ihmisiä mukana. Ovat olleet ikuisesti kavereita. Mutta elämä vaan heittelee toisia huonommin tai traumojen kautta. Todelliset ystävät pysyvät. Kiitos on heitäkin .Huumeen käyttäjät ei ole siinä porukassa


    • lainkuuliansalainen

      Aloittajalle, kyllä on joku lali.
      On laki että ei saa pitää kännykkä korvalla kun ajaa autoa. Niitäkin tapahtuu kymmeniä joka vuosi, aina kun joutuu kolariin kannatta vedota mm. että toinen osapuoli puhui kännyyn. Asia tutkitaan ja jos on puhunut, se on paha asia, tuota ei tarvi sen kummemmin todistaa.

    • Vorsastako

      Aloittaja taitaa olla sen verran avuton ettei osaa pestä koiran paskaa pois kengistä. Sitten on toinen joka on ammatiltaan koiran paska kyttääjä jolle on elämän tehtävä tunkea paskaa postilaatikkoon. Kuulostaa siltä että forssan kaupunki on vajakkien luvattu maa.

    • Talpialainen

      Mistä juontaa tuo Forssan Lottotyttö juttu?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe