Kasvata lapsesi oikein

tiedätkylläkuka

Voi olla johtava hoitaja ja kuulua kirkkoneuvostoon ja marttoihin ja silti kasvattaa narsistihirviölapsen. Siinähän sitä kulissia oikein kerrakseen. Ei tainnu kasvatushommat mennä ihan putkeen vaikka ulkokultaa löytyy. Oisko parempi jättää ne lapset tekemättä jos ei osaa moraalia ja empatiaa ymmärtäviä kasvattaa. Tai ehkä se narsismi sitten on periytynyt. Ei siinä kirkkoneuvostot auta jos lapsi on suoraan s*atanasta.

17

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henrikkiaapeli

      Eiköhän se ole tällaisten viestiketjuje aloittaja jolla ei ole mennyt putkeen...

      Paljonko sulla on ystäviä?

      Niinpä...

      • ttn71

        Ihmisiä ne on

        Sopisi sinunkin yrittää joskus olla.

        Vieraannut vaan todellisuudesta sycemmälle näillä nettijutuillasi.

        Nytkin puhut kuin tietäisit kelle puhut...


    • tiedätedelleenkuka

      Ystävien määrähän riippuu siitä puhutaanko oikeista ystävistä jotka tukevat ja ymmärtävät vai jostain face- ja juoppokavereista jotka häipyvät tosi paikan tullen. Kunnollisella ja fiksulla ihmisellä voi olla esim. 5 ystävää ja luuserijuopolla 200 hyvänpäiväntuoppituttua. Montako tosiystävää sinulla on "henrikkiaapeli"? Sellaisia jotka eivät häviä kun sairastut tai tai tapahtuu jotain ikävää? Ei yksin ajan viettäminen ja itsenäisyys tarkoita sitä että ei ole ystäviä tai on yksinäinen, se on elämäntapa joillakin. Riippuvaisluonteisen ihmisen voi olla vaikea ymmärtää tätä kun aina pitää olla joku vieressä että tuntee itsensä ehjäksi.

    • henahei

      Totta joka sana. Paperilla. Eli sun kohdalla kyse on vaan siitä? Olet tosi loistava tyyppi, jolla on 5 tosiystävää jotka ei katoa kun sairastut? :D Ja vietät aikaa yksin vapaaehtoisesti? Näinkö on?

    • tiedätkyllä

      Voi olla noin tai sitten ei. Mitäpä sitä täällä tarvitsee jollekin "kaikkitietävälle" selitellä. Juorujen perusteella jos mielipiteesi muodostat niin tosi fiksu ja loistotyyppihän sinä sitten olet itsekin, vai mitä? Luuletko tosiaan että sinun sanomisesi paljon liikuttaa? Että nyt itken täällä että "Nyyyh minulla ei ole ystäviä ja olen yksin ja nyt joku tietää siitä, voi ei kamalaa.." Heh. Ja voin vastata viimeiseen että kyllä, todellakin vietän aikaa yksin vapaaehtoisesti koska nautin siitä. Mitäpä sinä siitä ymmärtäisit jos oletat että ihminen voi olla onnellinen vain toisten ihmisten keskellä. Ei se ole mitään vahvuutta että pitää jossain laumassa kokoajan elää vaan juuri toisinpäin. Jos todella haluat tehdä mielipiteen minusta niin tutustu minuun ja keskustele. Sitten tiedät kuka todella olen, et voi jonkun toisen sanomisen perusteella väittää että tunnet minut. Ei minun tarvitse hakea kaikkien hyväksyntää ja paskat välitän siitä mitä empatiakyvyttömät pellet minusta ajattelevat.

    • tiedätkyllä

      Jos sinua tuo aloitus niin häiritsee niin voithan pyytää sitä poistettavaksi, sitten vaan sinun nolausyrityksesi häipyy myös. Tai voit jatkaa yrittää lytätä minua "tietojesi" perusteella. Aika hupaisaa että ei ole muuta mistä "syyttää" kuin se että viettää joskus aikaa yksin. Hui, onpa hirveä rikos, kylläpä olen nyt paha ihminen. Niin, ihmisiä kun on hyviä ja pahoja ja joskus se on vaan niin mustavalkoista. Toiset vahingoittavat muita ihmisiä ja toiset eivät.

      • niskanpojat

        Eiköhän sinulle sopivin juttukaveri ole jatkossakin se oma peilikuva. Itseäsi kun ymmärrät, niin se on jo sinulle paljon. Vaikka ketään muuta et.

        Hassua, että ei kiinnosta mutta silti saat yhdestä lauseestakin aikaan monologin, jossa mennään syyttämisestä lyttäämiseen, nolaamiseen, empatiakin mainittu! Haha. Sussa taitaa olla paljon katkeruutta. Ja aivan selvästi vieläkin luulet tietäväsi kenelle puhut. Olenko oikeassa...?


    • alkaaollaihansama

      Joo sovitaan että olet oikeassa ja minä väärässä. Alkaa olla ihan sama mitä joku täällä "tietää" kun ei kuitenkaan tiedä koko totuutta. Menen sängyn alle itkemään kurjuuttani ja mene sinä kehumaan suurelle ystäväjoukollesi miten fiksu ja sanavalmis olet.

      • konnevedenkovamuna

        Mitä siinä surkuttelemaan, senkun sanot asiat kuten ne on. Se riittää. :)


    • alkaaollaihansama

      No ihan todella aion joo jäädä paikoilleni itkemään.. Aina on toivoa ja tunteita jäljellä vaikka kuinka kusipäät yrittävät tappaa ne.

    • aatosjalo56

      Taitaa olla lähinnä katkeruutta ja yksinpuhelua jäljellä. Veikkaan että voisit keskustella 5 tuntia niin, että toinen vastaa sinulle lauseella ja kirjoitat itse raamatun, joka kuulostaa lähinnä siltä kuin puhuisit itsesi kanssa.

      Mielisairaudeksikin sitä voisi joku nimittää.

      • zddrg

        Sinähän sen tiedät skitsofreenikko


    • Kiusatunläheinen

      Totta vaan että eräiden penskat koulussa saa kiusata jotakuta ja haukkua lihavaksi ym. Kiusaajan vanhemmat vain eivät halua uskoa lapsestaan tuota. Pitäisikö turvautua oikeustoimiin?

      • kokemustaonjoo

        Laukaassa nämä kiusaajat on lessujen pentuja marssii suoraan koululle rehtorin juttusille ja lyö vähän nyrkkiä pöytään eiköhän ala tapahtumaan.


      • nähtyonkiltitlapset

        Eihän ne vanhemmat ikinä meinaa omista lapsistaan uskoa mitään pahaa. Sehän on sama kuin myöntäisi itse epäonnistuneensa jossain..


    • Ilmoitussossuille

      Eivät varmaan ehdi vahtimaan mukuloitaan, kun niitä on niin paljon ja kasvatus isompien lasten vastuulla osittain, niin olen kuullut heidän kertovan. Itsekukin eläköön kuten lystää, mutta antakoot muiden perheiden lasten olla ilkkumatta.

      • heheheheeee

        Voimme jälleen todeta että Laukaa kierrä se kaukaa


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe