samsung cover 4 8v Koululaiselle käyttöön?

androidkokematon

Elikkä ongelmani on seuraavan lainen, itsellä ja lapsilla aina ollut käytössä windows puhelimet ja nyt kun wp puhelimet alkaa olla historiaa, niin taloon tuli ensimmäinen android laite. Ja kysymys kuuluu että miten saan tuon puhelimen toimimaan kun ei lapsen ikä riitä google tilin luomiseen? Jos joku jaksaa asian minulle vääntää RATAKISKOSTA niin siitä suuri kiitos, koska google tilin ohjeista en saanut muuta apua kuin että ikä raja tilin luontiin on 13v.

9

2728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 0654321

      Itsellä oli joskus sama ongelma iphonen kanssa. Ajattelin toimia oikein ja tein itselleni tilin jota silloin alle 13v lapsi saa käyttää (hyvää tässä oli se että kun lapsi latasi jotain iphoneen niin piti kysyä minun salasanaani). Nyt on ongelmana se että tilin/puhelimen tietoja ei pysty mitenkään siirtämään lapseni uudelle tilille/puhelimeen (eikä lapseni haluaisi hävittää puhelimesta kaikkea). Enkä viitsisi antaa salasanojakaan kun tili on käytössä itselläkin.
      Eli olisiko kannattanut vaan valehdella lapsen ikä 13 vuotiaaksi? Tiedä sitten voiko ikää myöhemmin vaihtaa helpommin (vai onko haittaa että ikä näyttää tilillä väärin)?
      Toiselle lapselle tein androidiin oman tilin väittäen lastani yli 13 vuotiaaksi. Pieni ongelma on että lapsi pystyy nyt lataamaan play kaupasta itse pelejä. Ja ymmärtääkseni osa peleistä voi rahastaa puhelinta sim korttia käyttäen (tekstiviesteinä?). Luottokorttitietoja ei missään nimessä kannata lapsen tiliin yhdistää.
      Saattaa nykyään olla että voi tehdä jonkun rinnakkaistilin alle 13v lapselle, mutta jotenkin tuntuu että nämä ikärajan asettajat eivät ole ajatelleet että lapsetkin käyttävät puhelinta (pääsevätkö sillä jostain korvausvaatimuksista kun käyttäjät on yli 13 vuotiaita)?

      • androidkokematon

        Ei tullut mieleenkään puhelinta ostaessa että on tällainen ikä ongelma koska kaikilla muksuilla tuntuu olevan android puhelin. windows puhelimissa pystyy tekemään tilit lapsille ja olla niissä valvojana kunnes tulee ikää tarpeeksi ja saa tilin omaan hallintaan.


      • miettijä

        tuleekohan iän valehtelemisesta ongelmia jälkeen päin. 5v vuoden päästä lapsi onkin jo 18vuotias. mitenhän google tai apple suhtautuu iän pienentämiseen.....onnistuneeko edes.


    • minimerkkiisä

      Mikset anna lapsen käyttää oma tiliäsi. Ei noin nuori tarvitse omia tilejä mihinkään. Pidät vaan salasanat omina tietoinasi niin se ei voi ostaa mitään ellet itse sitä hyväksy.

    • aikapoikamies
      • 0654321

        Miksi tämä pitää olla näin pirun vaikeaa. Applen ios perhejako lapselle ei meillä onnistunut kun itsellä ei ole iphonea käytössä (itsellä oma apple tili vain vanhaa ipodia varten). Androidissa pitää opetella ja kikkailla kaikilla mahdollisilla tavoilla että alaikäisen kanssa toimisi edes suht laillisesti (eikä taida ihan laillisesti onnistua mitenkään jos alle 13v haluaa puhelinta täysin käyttää - ei taida ymmärtääkseni saada käyttää esim whatsappia). Ja nyt meillä esim kaikissa tableteissa joissa on oma tilini, näkyy myös kaikki omat kalentermerkinnät...
        Miksei vaan alaikäisen syntymäaikaa annettaessa voisi tilin luominen vaatia vanhemman salasanan, jota myös tarvittaisiin ohjelmien lataamisiin (olisi vanhempi vastuussa ladatuista ohjelmista ja että niitä käytetään oikein). Sitten kun lapsi tarpeeksi vanha niin salasanakysely poistuisi.


      • androidkokematon

        Juu vaikeaksi osoittautui, kokeilin ensin omaa tiliäni mutta en todellakaan halua jakaa lapseni puhelimeen kaikkia kalentereita, yhteys tietoja yms... Joten tein tilin lapselle väärällä iällä ja laitoin sovellus kauppaan lapsilukon päälle sopivalla ikärajalla ja mahdollisiin ostoihin käytetään vain niitä lahjakortti juttuja. Suurin osa ei windows puhelimista pidä mutta näissä toimi tuo lapsi käyttäjä puoli erinomaisesti.


    • hhhgfhgfhffhhhg

      Tässähän on kätevä keino bussikuskeille selvittää "tenavan" syntymäaika lastenlippukiistoissa. Eekun Android-puhelin esiin, ja sieltä selville.

    • pois-vaan-kaikki

      Kaikki puhelimet saisi kerätä pois alle 18-vuotiailta. Kun eivät niitä itse maksakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe