EU on Euroopan tuho!

HerääEurooppa

EU-hanke on paljastanut karmean totuuden. Koko maanosa pyritään tekemään vasemmistoliberaaliksi liittovaltioksi. Ikivanhat maat, kansat, kulttuurit ja kielet pyritään tuhoamaan ja muodostamaan sekakulttuurinen demariunelma eli dystopia.

Eurooppalaisten on aika nousta vastustamaan yhtenä joukkona tuota salakavalaa hanketta, joka on naamioitu näennäisedistyksellisellä ja -humaanilla sanahelinällä. Niinhän Neuvostoliitossakin osattiin kaunistellen vääristellä tavoitteet. Euvostoliitto on sen jälkeläinen.

28

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EEC_takaisin

      Tosiaan liittovaltioistuminen on kiero hanke! Se ei voi tuoda mitään hyvää mukanaan. Pitäisi palauttaa EU takaisin EEC:ksi. Eli keskittyä taloudelliseen ja poliittiseen yhteistyöhön, jota harrastavat itsenäiset ja vapaat kansallisvaltiot. EEC-aika oli Euroopan parasta.

      • Pakittamalla-ei

        päästä eteenpäin, vaikka EU-vihaajat eivät sitä käsitä.

        EU muuttuu kansalaisten vapaissa vaaleissa ilmaiseman tahdon mukaisesti.


      • EdessäJyrkänne
        Pakittamalla-ei kirjoitti:

        päästä eteenpäin, vaikka EU-vihaajat eivät sitä käsitä.

        EU muuttuu kansalaisten vapaissa vaaleissa ilmaiseman tahdon mukaisesti.

        Kehitysuskosi on liikuttavaa. Ihan kuin aina mentäisiin eteenpäin? Kaikki kehitys ei todellakaan ole edistystä, vaikka kulttuurimarxistit niin väittävätkin. Myös syöpä kehittyy!


      • kehittyy.mikä.kehittyy
        EdessäJyrkänne kirjoitti:

        Kehitysuskosi on liikuttavaa. Ihan kuin aina mentäisiin eteenpäin? Kaikki kehitys ei todellakaan ole edistystä, vaikka kulttuurimarxistit niin väittävätkin. Myös syöpä kehittyy!

        Globaalia kapitalismia on kuvattu syövän kaltaiseksi ja kerrottu sen tuhoavan markkinatalouden.


    • UnionFan

      EU-vihaaja; "EU-hanke on paljastanut karmean totuuden. Koko maanosa pyritään tekemään vasemmistoliberaaliksi liittovaltioksi."

      Paksua valetta. Kyse on EU:n kehittäminen entistä toimivammaksi ja yhteistyökykyisemmäksi.

      "Ikivanhat maat, kansat, kulttuurit ja kielet pyritään tuhoamaan ja muodostamaan sekakulttuurinen demariunelma eli dystopia."

      Jäsenvaltiot säilyvät täysin entisellään.

      "Eurooppalaisten on aika nousta vastustamaan yhtenä joukkona tuota salakavalaa hanketta, joka on naamioitu näennäisedistyksellisellä ja -humaanilla sanahelinällä. "

      Eurooppalaiset ilmaisevat mielipiteensä vapaissa vaaleissa, ei EU-vihaajien valeissa.

      "Niinhän Neuvostoliitossakin osattiin kaunistellen vääristellä tavoitteet. Euvostoliitto on sen jälkeläinen. "

      Neuvostoliitto oli kommunistinen diktatuuri. EU on hyvin demokraattinen ja perustuu vapaaehtoiseen liittymiseen.

      • Kuplat.puhkeaa

        Olet sä melkonen venkula homoksikin :) Kun väität EU-operaatiota demokraattiseksi, on se sama kuin väittäisit, ettei Stalin ollut diktaattori. EU:n despotismi nimenomaan tuhoaa demokratian tavoitteidensa tieltä. Miksi vänkkäät, kun se on jo nähty! Myös se on nähty, että jäsenmaat, kuten Suomi, on täysin alistettu mm. velkaannuttamalla ja tukahduttamalla kaikkea mahdollista. Miten kävi muuten niiden lupausten joilla meidät kusetettiin äänestämään liittymisen puolesta? Saatiinko vaurautta ja työpaikkoja? Entä miten käy itsenäisyyden, kun Federaatio julistetaan? Kerro lisää valheita, trolli :)


      • qåaäzm

        Jäsenvaltiot sulautetaan liittovaltioon, eikä kansallisia tunnusmerkkejä enää ole. Sananvapaus on tuhottu ja se on diktatuurin näkyvämpiä tunnusmerkkejä. Näin tulee käymään ellei hallitsematon maahanmuutto sitten aiheuta valtavan selkkauksen koko Euroopan mittakaavassa. Turha on sinisilmäisenä luulla että eu-eliitti ei lisäisi löylyä tässä tuhoisassa kehityksessä. He ovat vihkiytyneet luomaan rajattoman maailman, eivätkä luovu siitä elleivät tule uskoon.


      • eunpilkkaaja

        Eu on hyvin byrokraattinen sekä vanhoilinen järjestelmä,joka perustuu pienten jäsenmaiden hyväksukäyttöön sekä valehteluun eilen ja tänäänkin pilkkaan sinun ihanne eutasi:) pilkkaa sinäkin eeutasi:) pilkataan kaikki yhdessä euta


      • Oiotaas.taas

        >Eliittien Eurooppa – Eliittien petos

        Eliittien vai kansalaisten EU?

        ”Talouskriisi on tuonut entistä selvemmin näkyviin myös EU:n demokraattisuuden ongelmat. EU itse kärsii demokratiavajeesta monin tavoin, ja lisäksi edustuksellisen demokratian uskottavuus horjuu jäsenmaissakin, kun valtionpäämiehet tekevät neuvostossa päätökset, jotka vain vahvistetaan kansallisissa parlamenteissa....Euroopan idea, suuri hanke, Euroopan Unioni on eliitin hanke.

        Se ei ole (enää – josko on koskaan ollutkaan) kansalaisten foorumi, se ei ole kansalaisten hanke tai kansalaisten asialla oleva organisaatio.

        Siksi ei ole yllättävää, eikä petoksellista, vaan yksinomaan luonnollista ja väistämätöntä, että ”kansa” sanoutuu irti EU:sta ja sen monetaarisfiskaalisesta kukkasesta, Euro-Zonesta...

        *
        Eliittien sota kansaa vastaan

        http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200182-eliittien-eurooppa-–-eliittien-petos

        >Eliittien rikosta voidaan kutsua nimellä ”klerkkien petos”

        ”Klerkkien petos” –termiä käytettäessä sovelletaan aatehistoriasta tuttua ajattelua (mm. Julien Benda) , ja tarkoitetaan ilmaisulla sitä, että intellektuellit, älymystö ei ole nähnyt sellaisia asioita ja epäkohtia, jotka ovat täysin ilmeisiä kansalaisille.

        Tai – mikä kenties vielä pahempaa – eliitti ei omien etujensa vuoksi ole halunnut ”nähdä” näitä asioita ja epäkohtia.>


    • Kuplat.puhkeaa

      Mukavaa, että pikkuhiljaa ihmiset herää unestaan. Moni kuitenkin vetää hirsiä edelleenkin ja herää vasta sitten kun Federaatio roiskaisee ämpärillisen hyhmäistä vettä naamalle.

      Itse näin EU:n todelliset kasvot jo yli 10 vuotta sitten. Sen toimintatapoja, lainsäädäntöä, asenteita yms tarkastellessani tajusin, miksi ne mahtiunelmaiset lupaukset oli pelkkä houkutuslintu. Ennen kaikkea näin EU:ssa samoja ilmiöitä kuin maailmansotia aloitettaessa. Aloin tosissani pelkäämään kolmannen maailmansodan puhkeamista. Melko nopeasti kuitenkin osasin yhdistää maailmansotien ideologian ydinaseuhkaan ja huokaisin helpotuksesta. Ydinsodan tuho on niin massiivinen, ettei keskuspankkiirit, eli sotalordit, hyödy mitään. Silloin ymmärsin myös EU:n olevan itse "kolmannen maailmansodan". Aseet vain on tällä kertaa erilaiset, mutta tavoite sama. Valta.

      EU on siis todellisuudessa operaatio, jonka toimintatapoja on
      - sitouttaa jäsenmaat
      - luoda alistava järjestelmä
      - hallita maiden politiikkaa
      - hajottaa kansaa ja tukahduttaa demokratia
      - tukahduttaa maiden omavaraisuutta
      - lisätä maiden velkataakkaa
      - saada/pakottaa puolelleen kätyreitä (esim Stubb, Katainen, Sipilä)
      - heikentää maan työllisyystilannetta

      Kaikki tämä on tuttua Suomessa. Nyt valtionvelka on n. 105 Mrd €, kokonaistyöttömyys n. 500 000 - 1 000 000 hengen välillä, työpaikkojen määrä vaihtelee tuhansista n. kolmeenkymmeneen tuhanteen, maatiloja lakkautetaan, tuotantoa siirretty halpamaihin, yritystoimintoja sulautettu tai myyt ulkomaisiin korporaatioihin jne jne ja kaiken tämän takana on keskuspankkiirit.

      Myös poliitikkojen selvä kääntyminen maataan ja kansaansa vastaan, federalisteiksi, oli selvä signaali, että meidät on petetty. Puhumattakaan selvästä demokratian estämisestä (esim. laillisen EU-äänestyksen rikollisesti toteutettu estäminen).

      Ja sitten lävähti viimeinen todiste valtauksesta, HALLINTAREKISTERI, jonka Stubb toi Bilderberg-meetingin tuliaisina. Sen tärkein asia on piilottaa julkisuudelta luonnonvarojemme, kiinteistöjemme, tieverkostojemme, maaoikeuksiemme jne. yhtiöittäminen ja yksityistäminen, sekä tämän omaisuuden siirto keskuspankkiirien omistukseen.

      Kaikki tiet/toimintatavat johtaa siis Euroopan Federaation julistamiseen. Kun se tapahtuu, olemme menettäneet käytännössä kaiken. Itsenäisyytemme, kotimaamme, Suomen.

      Jos haluamme vielä pelastaa sen mitä on vielä jäljellä, sen pitää tapahtua heti. Brexit sekä Puolan ja Unkarin asenteet vauhditti EF:n julistamista. Kun se julistetaan, ei tarvitse enää perustella Rajat Kiinni -yhteisöjä, ei mv-lehtiä, ei rasmuksia yms. Silloin toimii järjestö, joka on pelkkä toisinajattelijoita tarkkaileva ja ilmiantava.

      The End Suomi - Finland
      1917 - 201X

    • Liittovaltio

      Se on ihan sama mitä tänään oli lehdessä ihmis evoluutiosta. Miljoonia vuosia sitten.
      Jos kerran tulvasta on merkkejä ja jääkaudesta ja jääkausisista, niin mitä silloin
      sitten tapahtui Tekikö alkuihminen lautan, kuten Nooa ? Mammuteille ja Dinosauruksisille
      kävi huonosti. Alkuihminen 10 miljooonaa vuotta .... Hoh hoijaa.

      Huomatkaa EU:n tavoite, että jokaisella on mahdollisuus asua ja olla siellä missä haluaa.
      Jokaisella on oikeus paikalliseen terveys ja sosiaaliapuun. EU tarkoittaa nimen omaan
      vapaata liikkuvuutta.

      Suomi ei täytä tällä hetkellä edes EU: velvoittamaa sosiaaliturvaa ja on saanut siitä
      nootin, sillä EU suojelee myös kansalaisiaan. Ja tämä hyvä uutinen, että juuri sinä
      olet sen EU:n kansalainen ja saat asua ja olla missä tahansa EU:n alueella ja saada
      samat oikeudet ja terveydenhuollon. Itse olen ajatellut Espanjaa tai Portugalia eläkkeellä.

      • trollit.putoo

        Huomatkaa EU:n tavoite? Wtf? EU-projektin johtajat tavoittelee koko Euroopan autoritääristä hallintaa. Silloin jokainen asuu siellä missä voi ja menee sinne mihin voi mennä ja syö jos saa ruokaa.

        Ja miten luulet, että Suomi voi hoitaa sosiaaliset velvoitteensa, kun EU vie rahat? Syy miksi EU ärähtää on se, että nyt otatte lisää velkaa. Arvaa mikä on velkarahan kuittaamiseen käytettävä maksutapa? Vihje: Suomi on satojen miljardien eurojen maa. Miksi hallintarekisteri? Jotta luonnonrikkauksien, maaoijeujsien, pohjavesien, tieverkostojen jne yhtiöittäminen ja omaisuuden siirto keskuspankkien hallintaan tapahtuu suljettujen ovien takana. Kansa on autuaan tietämätön mitä selän takana puuhastellaan. Tule nyt vaan kehuskelemaan kuinka hieno juttu EU on. Jos tällainen moraalittomuus on mielestäsi hyvä ja oikeutettu juttu, myös itse oken oikeutettu hakkaamaan susta sisuskalut ulos heti kohdattaessa. Kysyttävää, trolli?


      • Ihan_perusasioita

        "Suomi ei täytä tällä hetkellä edes EU: velvoittamaa sosiaaliturvaa "

        Taas joku joka ei tiedä mistä puhuu tai kirjoittaa ja sekoittaa vieläpä järjestöt keskenään. EU ei ole sekoillut tuolla tapaan Suomen sosiaaliturvaan, päinvastoin, EU ei olisi mitenkään sitä vastaan että suomalaisillakin nykyiset kreikka tasoiset sosiaaliturvat...

        Toki EU:n mielestä ne huonotkin turvat kuuluu kaikille eurooppalaisille ja lähes koko muulle maailmallekin...

        SE joka noista sosiaaliturvan tasoista on valittanut on EU:hun kuulumaton Euroopan neuvosto johon kuuluu mm. Venäjäkin. EU on ihan eri asia.

        Asioista mitään tietämättömille alottelijoille, Euroopassa on ollut paljon asiallista yhteistyötä jo ennen älytöntä EU:takin,kutenesim. mainittu Euroopan neuvosto.

        >Euroopan neuvostoa ei pidä sekoittaa Euroopan unionin neuvostoon eikä Eurooppa-neuvostoon.>

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_neuvosto

        Euroopan unioni toki on yrittänyt kaapata Euroopan neuvoston omiin tarkoituksiinsa väliin melko härskistikin.

        Suomalaisetkin ovat saaneet matkustaa ympäri Eurooppaa ja maailmaakin, jo paljon ennen EU:takin, lisäksi jo aikoinaan voimassa ollut ETA-sopimus (jollainen on esim. Norjalla) takasi heille kaikki kuvitteellisetkin oikeudet/edut, eli norjalaiset voivat matkustaa EU-maissa ihan samalla tavoin kuin suomalaisetkin kuulumatta Euroopan unioniin, myös sveitsiläiset voivat matkustaa EU-maissa samaan tapaan vapaasti vaikka eivät kuulu edes ETA-talousliittoon.

        Noissa EU-kannattajissa silmiin pistää suuri tietämättömyys asioista ja paljon virheellisiä luuloja ja ymmärtämättömyyttä näkyy myöskin heidän kirjoituksissaan ja jopa puheissaankin, ehkä se vuosia medioissakin spämmätty EU-propaganda on todella tuottanut tulosta ja väki on ihan pihalla todellisuudesta.


      • qåaäzm
        Ihan_perusasioita kirjoitti:

        "Suomi ei täytä tällä hetkellä edes EU: velvoittamaa sosiaaliturvaa "

        Taas joku joka ei tiedä mistä puhuu tai kirjoittaa ja sekoittaa vieläpä järjestöt keskenään. EU ei ole sekoillut tuolla tapaan Suomen sosiaaliturvaan, päinvastoin, EU ei olisi mitenkään sitä vastaan että suomalaisillakin nykyiset kreikka tasoiset sosiaaliturvat...

        Toki EU:n mielestä ne huonotkin turvat kuuluu kaikille eurooppalaisille ja lähes koko muulle maailmallekin...

        SE joka noista sosiaaliturvan tasoista on valittanut on EU:hun kuulumaton Euroopan neuvosto johon kuuluu mm. Venäjäkin. EU on ihan eri asia.

        Asioista mitään tietämättömille alottelijoille, Euroopassa on ollut paljon asiallista yhteistyötä jo ennen älytöntä EU:takin,kutenesim. mainittu Euroopan neuvosto.

        >Euroopan neuvostoa ei pidä sekoittaa Euroopan unionin neuvostoon eikä Eurooppa-neuvostoon.>

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_neuvosto

        Euroopan unioni toki on yrittänyt kaapata Euroopan neuvoston omiin tarkoituksiinsa väliin melko härskistikin.

        Suomalaisetkin ovat saaneet matkustaa ympäri Eurooppaa ja maailmaakin, jo paljon ennen EU:takin, lisäksi jo aikoinaan voimassa ollut ETA-sopimus (jollainen on esim. Norjalla) takasi heille kaikki kuvitteellisetkin oikeudet/edut, eli norjalaiset voivat matkustaa EU-maissa ihan samalla tavoin kuin suomalaisetkin kuulumatta Euroopan unioniin, myös sveitsiläiset voivat matkustaa EU-maissa samaan tapaan vapaasti vaikka eivät kuulu edes ETA-talousliittoon.

        Noissa EU-kannattajissa silmiin pistää suuri tietämättömyys asioista ja paljon virheellisiä luuloja ja ymmärtämättömyyttä näkyy myöskin heidän kirjoituksissaan ja jopa puheissaankin, ehkä se vuosia medioissakin spämmätty EU-propaganda on todella tuottanut tulosta ja väki on ihan pihalla todellisuudesta.

        He elävät joissain pilvilinnoissa ja haavemaailmassa, vailla kosketusta reaalimaailmaan. Aivan samoin kuin suvakit kehitysmaalaistaessaan ja islamisoidessaan Suomea. Samaa porukkaahan he ovat, suvakit ja eu-hörhöt.


    • RakastanSaksaa

      Euroopassa ja maailmassa yleensä ei ole muita uhkia kuin islam ja Putin.

      • EU-uhka

        Kohta ei sitä rakastamaasi Saksaa ole olemassakaan! Se tulee oleman sekakulttuurinen liittovaltion maakunta. Kiitä siitä unionia...


      • EU-uhka kirjoitti:

        Kohta ei sitä rakastamaasi Saksaa ole olemassakaan! Se tulee oleman sekakulttuurinen liittovaltion maakunta. Kiitä siitä unionia...

        Hyvinhän tuo liittovaltio tuntuu toimivan Saksassa jo nyt... Ja se monikulttuurisuus siellä on oikeasti rikkaus. Käy vaikka katsomassa, jos et usko.


      • opastetaas-taas
        TheRat kirjoitti:

        Hyvinhän tuo liittovaltio tuntuu toimivan Saksassa jo nyt... Ja se monikulttuurisuus siellä on oikeasti rikkaus. Käy vaikka katsomassa, jos et usko.

        Voit katsoa tuolta mm."satiiria Saksasta" yms. videoita.

        https://www.youtube.com/channel/UCOBVMxQc8l14NHj6iyRKWVw


      • opastetaas-taas kirjoitti:

        Voit katsoa tuolta mm."satiiria Saksasta" yms. videoita.

        https://www.youtube.com/channel/UCOBVMxQc8l14NHj6iyRKWVw

        Ei minun tarvitse, olen käynyt paikan päällä tutustumassa. Hieno maa.


      • opastetaas-taas
        TheRat kirjoitti:

        Ei minun tarvitse, olen käynyt paikan päällä tutustumassa. Hieno maa.

        Niin minäkin ja tuo joka noita juttuja on tuonne tubeen keränyt asui siellä pitempäänkin, kuin myös Kreikassa.

        Harz IV ei ollut mitenkään kehuttava asia. Saksan keskiluokka on alkanut kutistua melko vauhtia kuten Yhdysvalloissakin.


    • eu_tulevaisuus

      Kumartakaamme kaikki Mekkaan....
      Allahu Akbar!

    • Ierika

      Keittiöfilosofi taas aloittajana.
      Ilman yhteisöä Putistan napsii maan kerrallaan kieroon keittoonsa.

      • sitten.todellisuuteen

        Vain Venäjällä peloteltujen harhaisissa mielikuvituksissa, tosiasiassa se on EU joka on laajentunut ja ainoa alue jolla on oma laajentumiskomissaari ja eu pyrkii edelleen laajenemaan.

        Venäjällä ei ole laajentumiskomissaaria, mutta luonnollisesti pyrkivät säilyttämään poliittisia ja totta kai myös sotilaallisia asemiaan länsimaiden mm. EU:n käydessä kuvaannollisesti ylle monilla eri tasoilla. Laaja länsimaiden tuottama propaganda sitten on muokannut asian niin päin, että Venäjä on jotenkin hyökkäämässä ja yksinkertaisimmat ovat menneet uskomaan siihen.

        Tietysti sellainen lännen toiminta aiheuttaa vastareaktioita samaan tapaan kuten esimerkissä muutaman vuoden takaa jolloin Yhdysvaltojen turvallisuusraja ja ärsykekynnys oli ylittymässä...

        ". Kenraali Norton Schwartz sanoo, että ydinaseita kuljettavien koneiden tuominen Kuubaan ylittäisi Yhdysvaltain "turvallisuusrajan".

        – Jos he tekevät niin, meidän täytyy pysyä tiukkana -- Yhdysvaltain ärsykekynnys ylittyisi, Schwartz totesi.

        https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/30285-jenkkikenraali-huhuista-venaja-koettelee-usan-arsykekynnysta


    • hunzer

      ei tommos,,kolhoosi koskan onnistuu,,,,joka heimo/kansa/ on luonut oman imagon/kuvan/ erilaisista tekijoista,,aiheista,,kuten OMAT puvut,,,ruuat,,,laulut
      ritualit y.m.y,m, sen kautta oman kansallis,ylpeys,,isänmaalisuus,,,ja niidenkautta
      omanmaan puolustamisen,,,
      ei saksalainen,,panssarisotilas helppo lähte uhrautuman portugalian fai kreikan puolella,,,hän halua syödää oman voileipäkin,,,

    • Liitttovaltio

      Tottakai euroopan unioni on kehityksen jarru ja eusta hyötyvät eniten ne euroopan unionin byrokraattiset virkamiehet,joihin mm jyrki katainen ystävineen kuuluu me emme tarvitse euata missään nimessä suomessa on siis järjestettävä pikimmiten vaalit eusta eromisen puolesta se on totuus

      • paha-eu

        Eniten Eu:sta hyötyvät ylikansalliset yhtiöt ja niiden taustavoimat, nehän EU:n perustuslainkin ovat laatineet, tai sen sopimuksen jota eu:n perustuslaiksikin sanotaan ja joka ylittää Suomen omat lait.


      • LuettavaaTietämättömille
        paha-eu kirjoitti:

        Eniten Eu:sta hyötyvät ylikansalliset yhtiöt ja niiden taustavoimat, nehän EU:n perustuslainkin ovat laatineet, tai sen sopimuksen jota eu:n perustuslaiksikin sanotaan ja joka ylittää Suomen omat lait.

        Se on fakta se. Tiedettiin jo vuosia sitten, mutta nää uudemmat ei enää tunnu tietävän, eivätkä ilmeisesti osaa edes nettiä ja sen hakukoneita käyttää..

        http://www.tammilehto.info/eunnakymaton.htm

        Eikä ne varmaan ole paljoa lukeneetkaan edes paperikirjoja...tuosta on hyvä lähteä:

        >Balanya - Doherty - Hoedeman - Wesselius

        Oy Eurooppa Ab – EU:n ja teollisuuden vaaralliset kytkennät

        Kirja on ensimmäinen laaja selvitys suuryhtiöiden vaikutuskanavista Euroopan unionissa. Se on kylmää luettavaa niille, jotka pitävät EU:ta demokraattisena, eurooppalaisten enemmistöä edustavana järjestönä>

        http://like.fi/kirjat/oy-eurooppa-ab-eun-ja-teollisuuden-vaaralliset-kytkennat/


    • Liittovaltio

      Anteeksi. Olen vain tyhmä suunpieksijä joka halusi vain pitää hauskaa. Häpeän. Enoni käytti minua hyväksi ja äiti hakkasi päätäni patteriin. En voi sille mitään, että usein ahdistaa. Olen myös yökastelija. Ollut jo 51 vuotta. Käytän aikuisvaippoja. Joskus on myös vaippaihottumaa ja sekin saa minut kiukkuiseksi. Anteeksi. Häpeän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe