Moskeijakatu Joensuuhun

mussulima

Mitä mieltä olisitte jos rakentaisimme Kirkkokadun tapaan uuden kadun keskustaan niin että toiseen päähän rakennettaisiin shiia-moskeija ja toiseen päähän sunni-moskeija? Minun mielestäni olisi oikein hyvä idea, sillä kaupungissa on jo niin paljon muslimeita. Olisi tasa-arvoa saada heillekin tärkeitä asioita Suomeen, sillä he ovat ikävistä syistä joutuneet jättämään kotimaansa.

Enkä usko että tilanne johtaisi esimerkiksi samanlaiseen menoon kuin Ulkolinjan Sharia-laki -dokumentti antaa kuvan Tanskasta, sillä Joensuussa ja yleisesti kotimaassani Suomessa ollaan niin hyväksyviä ihmisiä, että mitään ongelmaa ei syntyisi. :)

16

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • never!!!!!!

    • USKONMIES

      LUSIVERIN TOUHUA. TÄMMÖISET MOSEIJAT JA MUUT LUOLAT ON LUSIVERISTA
      VARO IHMINEN LUSIVERIN JUTTUJA

      • scaaania

        saisiko sillä kadulla rekat ajaa?


      • ooooooooooooooooooops

        Ei tietenkään, nehän ajelee kaikilla muilla teillä vääräuskoisten päälle.


    • KöyhäPorvari

      Aloittelijalle suosittelen lobotomiaa

    • llooooll

      Paras sijainti olisi kyllä IsoMyyn yläkerrassa oleva käytävä tälle Moskeijakujalle. Ei tarvitsisi turhan pitkää matkaa kävellä kohderyhmän sinne.

    • Erno_Susimaa_

      Asiaa on käsitelty parivuotta sitten IL Pohjois-Karjala -foorumilla, joten alustavat ehdotukset on jo siltä osin tehty. Valitettavasti hanke ei ole edistynyt mainittavasti, joten uusi viestiketju asian eteenpäin viemiseksi onkin varsin aiheellinen.

      Tämä siis Iltalehdestä lainattua:

      MOT1:
      Eiköhän Moskeijan suunnittelu Joensuuhun / Kontiolahteen liene jo käynnissä, sitä ei vaan vielä julkisteta. Asiakkaitahan tulee takuu varmasti riittämään. Myös mattokauppiaiden kulta-aika alkanee...
      "Suurmoskeijahanketta Helsinkiin on kiirehdittävä, vaatii punavihreän valtuustoryhmän viime viikolla jättämä ryhmäaloite."

      Mr.Molotov
      Eikö pohjoiskarjalaisten päättäjien olisi näytettävä edes tässä asiassa esimerkillisyyttään. Noin huomattavan mainosarvon käyttämättä jättäminen maakunnan eduksi on suorastaan rikollista josta päättävät tahot on asetettava henkilökohtaiseen vastuuseen, mikäli se ei kaikessa laajuudessaan toteudu.
      Olen jossain akaisemmassa vaiheessa ehdottanut suurmoskeijan paikaksi Ukko-Kolin korkeinta kohtaa, mutta lähemmin asiaa mietittyäni päädyin katsomaan sopivimmaksi paikaksi Tikkamäkeä sen mitä erinomaisemman sijainnin ansiosta. Joku asioita ymmärtämätön voisi kuvitella sen olevan jo täyteen rakennettu, mutta Mr.Molotov tietää paremmin: Jos ei sopu, niin kyllä Caterpillar sijaa antaa!

      Ukkotuumii
      Lainaus: Mr.Molotov kirjoitti:
      , mutta Mr.Molotov tietää paremmin: Jos ei sopu, niin kyllä Caterpillar sijaa antaa!

      Noissa sanoissa asuu syvällinen viisaus. Herra Katipilleri on todellinen sijan antaja.
      Mutta kun näinä ankeina aikoina on valtion ja kunnan säästettävä rahoja, niin josko tuosta Areenasta vuoden yritys saisi tuunattua moskeijan. Eihän sen reunoihin tarvitsi rakentaa kuin neljä tornia. Sisustamiseen en puutu kun ei ole vahvoja lajejani. Ja Tiedepuiston tyhjänä käyvästä tornista olisi kätevä modifioida minareetti. Siinä sitten uskomukset ja tieteet somasti kättä löisivät.

    • Perjantai-moskeija

      Huolestuneet virkamiehet muslimi penskan oikeuksia huutaa. Omat traditiot pois, ettei loukkaa maahanmuuttajaa. Uudet tuulet toi mamut kyllille outoine tapoineen. Raha, telkkari, pelit ja kosketusm omaa eksotiikkaa. vitun välii vaikka muut leipäjonoon menossa on. poika suomen katsoo maailmaa. Uudet tuulet kaivaa hautaa isänmaan. Odottaen myyttistä rautaotteista johtajaa.

    • buahahahaaaa

      Iso myyssähän toimii jo lapsivaimomarkkinat. Miksei moskeijakin voi olla talossa. Kirkkoja voitaisiin muuttaa myös moskeijoiksi. Ainakin osa pitäisi purkaa, koska uussuomalaiset voivat loukkaantua, kun on niin hienot pytingit kilpailevalla liikkeellä. Itse asiassa suomalaiset voisi siirtää Venäjälle. Ovat häiriötekijöitä monikulttuurisessa suomessa. Paitsi tietty tytöt. Tällä estetään nuorten miesten syrjäytymistä, kun yksin ovat tänne vihamieliseen rasistiseen pottunokka suomeen saapuneet. t.suvakki

      • kansalainen_piste_fi

        "Itse asiassa suomalaiset voisi siirtää Venäjälle."

        Mikäpä siinä muuten, mutta muistetaanpa seuraavanlainen kansalainen.fi sivulta julkaistu uutinen:

        Unkari toivottaa tervetulleeksi monikulttuurisuutta pakenevat eurooppalaiset pakolaiset

        Unkarin pääministeri Viktor Orbán sanoo, että hänen maansa avaa sylinsä länsieurooppalaisille pakolaisille, jotka pakenevat massasiirtolaisuutta ja globalistisen politiikan herroja.

        “Me päästämme maahamme todelliset pakolaiset,” Orbán kertoi hurraavalle yleisölle: “saksalaiset, hollantilaiset,ranskalaiset ja italialaiset, kauhuissaan olevat poliitikot ja journalistit, jotka haluavat löytää täällä Unkarissa sen Euroopan, jonka he ovat kotimaissaan kadottaneet.”

        Kansallismielistä Orbánia pidetään keskisessä ja itäisessä Euroopassa EU:n avoimien rajojen politiikkaa ja Brysselin keskusjohtoa vastustavien maiden itseoikeutettuna johtajana ja äänitorvena

        Globalistipoliitikot, Orbán väitti, etsivät vain “tilaisuutta pyyhkäistä pois demokraattinen keskustelu ja korvata se poliittisen korrektiuden demokratialla”, missä “todellinen valta, päätökset sekä vaikutusvalta on hallituksilla, jotka on valittu – ei suinkaan vaaleilla, vaan globaalien verkostojen, mediagurujen ja kansainvälisten organisaatioiden toimesta.”

        Hän viittasi Britannian päätökseen lähteä Euroopan unionista ja Donald Trumpin valintaan Yhdysvaltojen presidentiksi tapahtumina, jotka hän näkee osana tavallisten ihmisten vallankumousta globaalin eliitin häikäilemättömyyttä ja ylimielisyyttä vastaan – tavallisten ihmisten, joiden suut ovat olleet tukittuina aivan liian kauan.

        Orbán totesi, että vuonna 2016 tapahtunut historian suunnan muuttuminen “sille merkityltä uralta tyrmäsi liberaalipolitikan profeetat kanveesiin, juuri ne profeetat, jotka ovat syyttäneet tavallisten “ihmisten olevan vaara demokratialle”.

        “On syntynyt maailmanhistorian oudoin ihmissalakuljettajien, ihmisoikeusaktivistien ja Euroopan poliittisen eliitin koalitio, ja vain tuodakseen tarkoituksellisesti miljoonia siirtolaisia Eurooppaan,” Orbán alleviivasi.

        Fideszin johtaja ennustaa, että Brysselin yritykset kaapata lisää valtaa muun muassa siirtolaisuuden ja verotuskysymyksen avulla tulevat johtamaan siihen, että vuodesta 2017 tulee taas seuraava EU:n sisäisten konfliktien vuosi.

        Hän myös varoitti, että ulkomailta rahoitetut järjestöt etsivät tilaisuuksia kaapata valtaa paikallispolitiikassa: “”Suurissa vesissä ui isoja petoja – ja sellainen on George Sorosin ylikansallinen valtakunta.”


    • eiVenäläisiä

      "Itse asiassa suomalaiset voisi siirtää Venäjälle."

      Ei suomeen mitään venäläisiä haluta. En venäläistä naapurikseni haluaisi kerrostalossa.

      • kyselenpävaan

        Entä rivitalossa?
        Kävisikö valkovenäläinen kerrostalossa?


    • moskeija

      Johan näillä matuilla/mamuilla on moskeijan tyylinen paikka torikadun varressa samassa rakennuksessa missä on soroppi.

      • Karjalainen_uutisoi

        Jostain syystä alla oleva uutinen johdatti ajatukseni tähän viestiketjuun. Mistä se sitten johtuneekaan.

        Paiholaan etsitään lammaspaimenia kesäksi
        Paiholan kylään Kontiolahdella kaivataan lammaspaimenia alkavaksi kesäksi. Asiasta kerrotaan Facebookin Paihola-ryhmässä.

        Lampaille rakennetaan talkoilla noin 1,5 hehtaarin suuruinen laidun kahvilan rantaan.

        Eläimille kaivataan paimenia, joiden tehtävänä on antaa lampaille vettä ja kivennäisiä. Paimenvuorot jaetaan kaikkien halukkaiden kesken, eikä paimenena tarvitse toimia koko kesää.

        Lampaat, joita on viisi, tulevat Paiholaan tilalta, jonne ne myös palautetaan syksyn tullen.

        Paimeneksi voi ilmoittautua Paiholan Facebook-ryhmän kautta.

        Lammaskesän järjestävät yhteistyössä Paiholan vastaanottokeskus, Masters-yhtiöt, Maaseudun sivistysliitto ja Paiholan kyläyhdistys ry.


      • MamunKesäKaveri

        Helppohan se on niiden ilmoittautua jotka on fsebookissa.Mä en ole fasebookissa en voi siis ilmoittautua ei ole reilua kaikkia kohtaan tollanen fasebook rasismi.Voiko kirjeellä tai tekstarilla ilmoittautuu?


      • Mahdollisuus_tämäkin
        MamunKesäKaveri kirjoitti:

        Helppohan se on niiden ilmoittautua jotka on fsebookissa.Mä en ole fasebookissa en voi siis ilmoittautua ei ole reilua kaikkia kohtaan tollanen fasebook rasismi.Voiko kirjeellä tai tekstarilla ilmoittautuu?

        Eipä ole minullakaan Facebookissa profiilia, eikä tule!
        Tosin ei jääne ihan vaan yhteen tai kahteen peroonallisuuteen jotka esiintyy siellä keksityllä henkilöllisyydellä..joten mikäpä estäisi sinua tai minua toimimasta samoin.

        Voithan ottaa puhelimella yhteyttä Saija Rouhiaiseen: 044 539 2522

        Saija Rouhiainen
        Eilen 8:06
        LAMMASKESÄ 2017!!!
        Paiholan kylä saa kesäks kesälampaita. Nyt, jos sinussa heräsi kaipuu lammaspaimenen hommiin niin ilmianna itsesi mulle yv:nä! :) hommiin kuuluu kivennäisten ja veden antaminen lampaille. Vuorot jaetaan halukkaille, koko kesää ei ole pakko olla paimenena :)
        Lammaskesän kylälle järjestää yhteistyössä Paiholan vastaanottokeskus, Masters yhtiö, Maaseudun sivistysliitto (MSL) ja Paiholan kyläyhdistys ry.
        Lampaat tulee meille kotitilaltaan, johon ne myös palaavat syksyn tullen. Lampaita tulee 5 kpl ja ne tulee kahvion rantaan.
        Lampaille rakennetaan noin 1,5 hehtaarin laidun talkoilla, aitaus tulee osin pistoaitana ja loput verkkoaitana.
        Pistoaidan tulee tekemään loppuun MSL:n porukka maanantaina 29.5 aamusta alkaen ja verkkoaita tehdään tiistaina 30.5 klo 14.00 alkaen.
        Syksylle on suunnitelmissa lammasjuhlat, jotka päättävät lammaskesän kylällä :)
        Pidetään yhdessä hyvä huoli lampaista :)
        TykkääKommentoiJaa


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe