KiPan romahdus 2017

kytänniemi

Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, että joukkue romahtaa tänä kesänä. Haapasalo pomona - säälittävää. Tyyppi joka osaa huutaa kentän laidalla vain: "vittu,vittu, vittu"

106

2742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VeronmaksajaIhmettelee

      Jokohan seura on maksanut kaupungin myöntämän 60 000 euron velan? Asiaata oli ihan lehdessä juttu kun lainan antoivat.

    • Kylläminätiiän

      Ei ne juniorit pelasta tätä laivaa raha puhuttaa tässäkin lajissa

      • kipankähminnät

        maksettiinko sopupelikorvaukset junnujen rahoilla. entä kuka kähvelsi 90 luvulla lippukassan rahat. liippasko jälet hienostoon päin ja ryöstö painettiin willasella. vai oliko oma lehmä ojassa.


    • lyhyestävirsikaunis

      Sai joukkue tänään sentään viisi juoksua. Ikävä vaan, että toiset saivat melkein kolme kertaa enemmän :)
      Noo, reippaasti kohti uusia pettymyksiä....

    • PesisIsPest

      Missä niitä tien varteen väärin pysäköityjä autoja on?

      • PoliisiEiToimi

        Lain mukaan moottoriajoneuvoa ei saa pysäköidä maastoon ilman maan omistajan tai haltijan lupaa. Kadun ja tonttien välinen alue on kaupungin tulkinnan mukaan lain maastoksi määrittelemää aluetta.

        Ennakko päätöskin on olemassa:

        Taltio:
        04/0395/3

        Maastoliikennelain soveltaminen kadun viereisellä viheralueella, joka oli katupiirustuksen mukaista katualuetta.

        X oli pysäköinyt autonsa kadulle siten, että auto oli osittain kadun viereisellä viheralueella. Hänelle oli annettu pysäköintivirhemaksun maksukehotus luvattomasta maastopysäköinnistä. Katupiirustuksesta ilmeni, että katualue ulottui pysäköintiin käytetyllä alueella 1,25 metriä katupäällysteen reunan ulkopuolelle viheralueelle.

        Hallinto-oikeus katsoi, että katuun rajoittuva viheralue ei ollut tieliikennelain 2 §:n 1 kohdassa tarkoitettu tie. Näin ollen se oli maastoliikennelaissa tarkoitettua maastoa, jossa moottorikäyttöisen ajoneuvon «pysäköinti» ilman lupaa oli kielletty. Pysäköimällä autonsa osittain tällaiselle viheralueelle X oli tehnyt pysäköintivirheen, jota ei ollut pidettävä ilmeisen vähäpätöisenä. X:lle oli voitu antaa maksukehotus.

        Pysäköinti
        Maastoliikennelaki, 4 pykälä:
        Moottorikäyttöisellä ajoneuvolla ei saa liikkua eikä sitä saa pysäyttää tai pysäköidä maastossa maa-alueella ilman maan omistajan tai haltijan lupaa.

        Taajama-alueen ulkopuolella lupaa ei tarvita, jos turvallinen pysäköinti sitä edellyttää eikä siitä aiheudu alueen omistajalle tai haltijalle kohtuutonta haittaa.

        Tieliikennelaki, 27 pykälä:
        Ajoneuvoa ei saa pysäyttää eikä pysäköidä sellaiseen paikkaan eikä siten, että siitä aiheutuu vaaraa tai että liikenne tarpeettomasti estyy tai häiriytyy.

        Tästä on olemassa myös hallinto-oikeuden päätös, eli jokainen auto, joka on tienvarteen pesäpallo ottelun ajaksi on pysäköity lainvastaisesti sekä RIKKOO RÄIKEÄSTI tieliikennelain pykälää 27.


      • PesisIsPest

        Hallinto-oikeuden päätös ei ole ennakkopäätös. Korkeimman hallinto-oikeuden olisi jos sellainen olisi olemassa. Pientareelle pysäköidyt autot eivät tarpeettomasti estä tai häiritse liikennettä. Turisti ei taida olla ihan juristi.


      • Pysäköintiloppuu
        PesisIsPest kirjoitti:

        Hallinto-oikeuden päätös ei ole ennakkopäätös. Korkeimman hallinto-oikeuden olisi jos sellainen olisi olemassa. Pientareelle pysäköidyt autot eivät tarpeettomasti estä tai häiritse liikennettä. Turisti ei taida olla ihan juristi.

        Hallinto-oikeuden päätöksessä mainitaan aina, voiko päätöksestä valittaa ja tarvitaanko jatkovalitukseen valituslupa. Useimmissa asioissa hallinto-oikeuden ratkaisuun tyytymätön voi valittaa edelleen korkeimpaan hallinto-oikeuteen tai hakea siltä valituslupaa. Joissakin asiaryhmissä on valituskielto.


    • realistikitee

      Yleisön määrä tippunee tänä vuonna noin 15000 katsojaan - koko kaudelta. Tai alle. Kun väki vähenee, kannustus pienenee, joukkue pärjää huonommin, väki vähenee entisestään, talous romahtaa, parhaat pelaajat lähtevät, joukkue pärjää huonommin, väki vähenee entisestään...

    • Sivustaseuranut55

      Noh noh koitetaan nyt jotenkin pitää kasassa tää pesis Kiteellä vaikka totta se on että Kiteeltä porukkaa lähtee töiden/koulutuksen perässä ym halvempaa ruokaa ja niin eespäin tää Kitee on aika sisäsiittoinen paikka. Jos pesis haluttaisiin pitää hyvällä tasolla Kiteellä rahamies pitäisi löytyä tai sit tippuminen ykköspesikseen ja päästään joman farmiksi sillä juniorituotanto lopahtaa kohta kesken kun laitetaan 15 vuotiaita poikia pelaamaan huvittavaa kylläkin ja toinen homma on myös se miten juniorit lahjakkaat pidetään Kiteellä esim toni Laaksonen on hyvä merkki tällä hetkellä meni kpl sai hyvän alun uralle kiteestä.? Nämä on sellaisia asioita missä rahakin puhuttaa.

    • miljonäärit

      Raha on ainut, mikä ratkaisee pesäpallossa menestymisen, se koskee joka seuraa.

      • realistikitee

        Eiköhän se tärkein voimavara ole kuitenkin osaavat ihmiset, ne pystyvät sitä rahaakin järjestämään.


    • mitäsnyttehdään

      Eilen rantakentällä seitsemän vuoroparia ilman juoksuja. Kovin pitkään eivät katsojat enää vaivaudu paikalle! Alkaa olla kriisipalaverin paikka johtoryhmällä.

    • paikatparempaankäyttöö

      Jokohan kohta on rantakenttä myytävänä? Voisi olla moni yrittäjä kiinnostunut, ainakin minä olen.

    • kipakipapipo

      Tänään uusi matsi ja uusi mahdollisuus

      • huonostivaihuonosti

        Miten kävi?


    • 6-tie

      Miksi Kitee pelasi eilen kotiottelunsa Savossa.

      • kuiskaavarallijoukkue

        Koska kotikentällä ei enää käy katsojia


    • voihanvimpeli

      Ups! Sarjan huonoin joukkue vastassa ja siltäkin tuli turpiin.

    • keppimiesräp

      Hienoa, että nuoret pojat pelaavat noinkin hyvin. Annetaan poikien pelata muutama kausi, niin taistellaan mitalleista. Pelinjohtaja saatava omalta paikkakunnalta, ja kunnon jokerilyöjä porukkaan, niin hyvä tulee.

      • realiteetit

        Miten monta kautta vielä? Tappiota tappion jälkeen. Kannattaisi kaupungin sijoittaa rahaa semmoiseen lajiin, jossa saattaisi oikeasti pärjätä Euroopan ja maailmantasolla. Esim. jalkapallo ja jääkiekko. Kiteen painonnostajatkin ovat paremmin tunnettuja maailmassa kuin pesäpallin pelaajat.


      • Kipakaatuu

        Eiköhän ne nuoret pelaajat vaihda joukkuetta tulevaisuudessa kun ison läjän rahaa latoo tiskille tervetuloa rakkaat lahjakkaat juniorit jomaan!!


    • konkkaapukkaa

      Ei kestä joman talous montakaan vuotta pelata ostopelaajilla ja nimenkin voisi muuttaa eurojoma.

    • Sakkoa

      Taas autot laitettu parkkiin miten sattuu. Jos ajaisi suoraan omaa kaistaan niin pelti rytisisi. Milloinkohan poliisi puuttuu asiaan?

    • Joensuunmies85

      Sen lauluja laulat kenen leipää syöt osaavat ihmiset Kiteeltä on jo siirtynyt jomaan.Kipa on tällähetkellä ahdingossa rahat ei riitä yleisömäärä vähenee sponsorit siirtyvät Joensuuhun kannattaisi pudota ykköseen ja sieltä nousu takaisin ilman velkoja ja puhtaalta pöydältä tai viimeinen sammuttaa valot . Kipa vastaan minulla ei ole mitään faktat on vaan nyt nämä ja toivon että näihin reagoidaan Kiteellä ennenkuin käy huonosti.

    • Kultajunapuuskuttaa

      Joko paniikkinappulaa painetaan? Miksi koko aika kantautuu huhuja että kipa luovuttaa superpesispaikan jos talous ei tule kuntoon. Rantakentällä puhutaan vakavasti kipan tulevaisuudesta juniorit eivät kanna tätä joukkuetta ja vanha kunnon eko alkaa olemaan jo lopettamassa kaikkea hyvää kiteelle!

    • Nöyrtykää

      surullista nähdä miten kipa vajoaa koko ajan vuosien ajan.. eikö olisi kaikkien parhaaksi hakea näillä junioreilla Ykköspesis paikkaa ja maksaa velkoja pois joskus joutuu nöyrtymään myös kiteeläisten peli ei vaan kulje näillä junioreilla ja juniorit karkaavat 3 vuoden sisään muille maille kun rahakkaampia sopimuksia tarjotaan toivotaan nyt parasta kiteelle tarvitaan osaavia ihmisiä ja ymmärtäväisiä mikä on tämä tilanne kipassa ja se on vakava.. fanit katoavat kukaan ei jaksa monien vuosien juniorituotantoa kun kypsät hedelmät viedään käsistä

    • realistikitee

      Joukkueen johtoon tarvitaan koulutettuja ja fiksuja ihmisiä, eikä pieni sivistyskään olisi haitaksi, muuten ...

    • JokoJokoPalli

      Täysin turha ja joutava laji!!!
      Eihä tuolla urheilun kanssa oo mittää tekemistä!?
      Naistenki kannalta toivos ettei mitään "mestaruus" juhlia kiteelle ikinä tulis!

    • Kiteellä_lehmää_pannut

      Kentän paikalle voisi laittaa LIDL:in parkkipaikatkin on valmiina.

    • Riemuitkaamme

      Hehheh kyllä se Lidl muualle tulee kiteelle ja kovaa vauhtia kuulemma porsaat ovat painaneet paniikkinappia jo Kiteellä. saa nähä miten nyt estävät tulemisen...:/ Kiteelle on rantautunut isoja kihoja Lidlistä.

    • Jomafani90

      Kipa90 on nähnyt jo parhaimmat päivät tehkää jotakin idiootit kiteeläiset tämä teidän Mudassa ryöpyminen on jatkunut monta vuotta.. missä osaajat kylältä miks ei näy junioreissa tulosta lahjakkaat juniorit vaihtavat kylää ym kun kipassa pelataan pari vuotta ja päästään maailmalle jossakin menette vikaa ja pahasti nyt.

    • kelkakaupassakusetettu

      No mikä se tämän haapasalon koulutus on, valmentaja ja vai markkinoinnin huippuammattilainen? Vai henkilöstöhallinnon osaaja? Tunnetusti rehellinen henkilö? Pitäisi muistaa, että Kipan johtajana hän edustaa koko Kiteetä ulospäin!

    • Missävanhatpelastajat

      Jos katsotaan suoraan silmiin niin Kipahan tarviisi osaavia ihmisiä sekä talous pitäisi saada nousuun joukkueen talous on kuulemma huonossa jamassa.. toivotaan nyt parasta toisaalta tippuminen ykköspesikseen ei tekisi pahaa olen samaa mieltä muiden kanssa rakentakaa uusi alku uusilla osaavilla ihmisillä pyritkää pitämään juniorit kasassa joukkueessa sekä maksakaa velat pois niin nähtäisiin Kipa viellä loisteliana tulevaisuudessakin liian monta vuotta on mennyt hukkaan kun asioille olisi voitu aikasemminkin tehdä jotain. tsemppiä Kitee!

    • hophophophop

      Nyt herätys siellä kipan toimistolla! Nettisivut on ilmeisesti päivitetty viimeksi 20.6. Hyvinkään ottelustakaan ei ole mitään tietoa vaikka kipa sai sieltä ensimmäisen vieraspisteensä!

    • missäkohonen

      No niin. Nyt on paniikkinappulaa sitten painettu. Saiko kuitenkaan oikea henkilö kenkää? Muutaman ottelun jälkeen asiaa kannattaa pikaisesti harkita uudestaan. Rahoittajat ja katsojat ottakoot kantaa. Kiteen kunniakas pesishistoria häpeää nykytilannetta!

    • Jokolopetetaan

      Ei se Kohonen pelasta sen verran ikää miehellä... junioreissahan se tulevaisuus on mutta Kiteeltä nämä lahjakkaat aina poimitaan ensimmäisenä pois. rahatkin ovat lopuillaan kuka hullu rahoittaa vuodesta toiseen jos junioreita ei saada pidettyä Kiteellä vaan lähtevät muualle rahan perässä ja töiden jotakin täytyy tehdä tätä on kohta jatkunut muistaakseni 11 vuotta? joko jatketaan samalla tyylillä ja pilkuhiljaa lopetellaan koko pesistoiminta Kiteellä tai sit joku osaava mies tänne näin joka pitää kurin ja tietää mitä Kitee tarvitsee. ja tottakai rahamies/nainen ei olisi pahaksi. pidetään peukkuja..

    • Mitämitänyt

      Siirtyykö Latvala jokeriksi vai maksaako Kitee loppukauden tyhjästä? Ei se Braggekaan ilmaiseksi tule ja melkoinen riski tiettävästi persaukiselta joukkueelta.

      Voi myös kysyä lähtikö nyt oikea mies

    • missäkohonen2

      Huonosti kävi taas! Ei lähtenyt oikea mies.

    • eteläkutsuu

      Ulkomaanmatkoja on varmasti kiva tehdä kun seuran tulos on miinuksella.

    • Jomafani

      Arkkua veistetään täällä jo Kiteen kunniakkaalle pesäpallolle tämähän tie oli välttämätön.

    • Kultajunapuuskuttaa

      Noh noh jomapoika me ollaan eka raunioilla Kiteeltä vapautuu ensikaudella mukavasti pelimiehiä tervetuloa Sotkamoon!!

    • KiteenSukurutsaaja

      Joensuussa on rahaa, joten Kiteeltä voi pesiksen lopettaa. Lisäksi kun matseja käydään Joensuussa katsomassa, niin samalla voi poiketa LIDL:iin, samalla päästäisiin tuosta tienvarsipysäköinnistä eroon.

      • ponsorikonkkaan

        ennenkiteellä ex pulju sponsoroi kipaa. puljulle kävi köpelösti, ponsorille koitti konkka.


    • Kakkospesä

      Taas hävittiin!

    • Huolestuttaa

      mitä tehdään oikein me mennään alas kovaa vauhtia joko pasi piriselle soitettu?

    • Uteliasturisti

      Missä on Ville Posti? loukkaantunut?

    • koulutettunainen

      Viimeisessä kotiottelussa pudotuspeleissä alle 500 maksanutta katsojaa!!!
      Nyt KiPan johtokunnan jäsen kommentoi naispuolista päätuomaria hilloviivaterveisin - hyvin vedetty pojat!
      Kaikki naiset, tai kaikki muutkaan katsojat, eivät ole idiootteja. Nyt touhu ihan uusiksi tai ensi kesänä katsomossa on vain kourallinen kuusikymppisiä törkeyksiä huuteleviä ukkoja.

    • koffikoo

      Montakohan kaljaa meni, ennen kuin tuollainen ulosanti.

    • sutisenmöläys

      sutisen möläys päässy jo iltikseen. pitäs jäpä turpasa kiinni, jos sieltä ei tule muuta kuin p@$k@@.
      siinä poju näytti typeryytensä.

    • poikottiipukkaa

      laitetaan naiskatsojat kipan pelit boikottiin, samoin sutisen läävä.

      • HahahaaaHihiiii

        Byhyy!
        Feministit ovat feministejä silloin, kun se on heidän etujensa mukaista. Vai että oikein boikottiin, huh huh!


      • sovinistisiat

        saa olla poikotissa mualiman tappiin. mie en oo rahojani tuhlannu pesikseen. poikottiin, poikottiin. kipalla pääsee itku kun katsojat äänestää jaloillaan. tuollanen kielenkäyttö ei kuulu sivistykseen.


      • Viekää.se.jo.häkkiin
        sovinistisiat kirjoitti:

        saa olla poikotissa mualiman tappiin. mie en oo rahojani tuhlannu pesikseen. poikottiin, poikottiin. kipalla pääsee itku kun katsojat äänestää jaloillaan. tuollanen kielenkäyttö ei kuulu sivistykseen.

        Ihan on Aki Sutinen itse kaiken aiheuttanut omalla röyhkeydellään.


    • hovimyynnissä

      kiteen hovi myynnissä ketin sivuilla. hotellissa 34 huonetta. hotelliin pääsee sisään kolmesta ovesta. eipä ole mikään houkutteleva myynti esittely.

    • Sutiset-boikottiin-prkl
      • Uskomatonta-totta

        Sutinenpa repi KiPan kovalla vaivalla valehdellut kulissit alas. Tuo kommentti on vain jäävuoren huippu siitä, mitä seuran mustissa vesissä vielä on.


      • Nähty-vasta-alun-alku
        Uskomatonta-totta kirjoitti:

        Sutinenpa repi KiPan kovalla vaivalla valehdellut kulissit alas. Tuo kommentti on vain jäävuoren huippu siitä, mitä seuran mustissa vesissä vielä on.

        Draaman kaaren seuraava vaihe voisi olla, että joku kiteeläinen nuori tyttö tai nuori nainen avautuisi julkisuuteen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai sukupuolisesta ahdistelusta, jota hän on kokenut seuran toimitsijoiden toimesta. Anyone?


    • Kiukkuinen-Siiderivalas

      Pesäpallo on hiipuva urheilulaji, joka myös Kiteellä tulee ajaa alas sekä ohjata nuoret todellista fyysistä liikuntaa ja terveyskuntoa edistävien lajien pariin.

      Kuten hiihto, juoksu, suunnistus, uinti ja yleisurheilu sekä kuntosaliliikunta.

      Pesäpallo laiskistaa aktiivisen, liikkuvan nuoren juuri kun kunto ja toimintakyky pitäisi rakentaa elämää varten.

    • nuoretliikkuu

      kaikki urheilu on hyvästä nuorille. meillä harrastettiin myös pesistä. kiitos valmentajille jotka toimi nuori suomi hengessä. kaikki sai pelata, koska kaikki oli maksanu joukkue maksut. kiteellä on myös kansainvälistä tasoa oleva nuori mäkihyppääjä antti aalto. onhan täällä myös jäähalli, jossa nuoret harrastaa.

      • Halli-purkuun

        Jäähalli on raskaasti tappiollinen, eikä yksi mäkihyppelijä kesää tee.


    • peppipohju

      Pesäpallo on hieno ja hyvä laji kaikenikäisille, on hyvä että on vaihtoehtoja ja monipuolista liikuntaa, jokaiselle jotakin. Harrastamaan.

    • Artjärven-Ahjo

      Pesäpallo Kiteellä perustuu seuran itse hankkimaan kehnoon maineeseen.

      • Ja-sponssit-maksavat

        Kiteen Pallon johtokunnan vinoutunut maailmankuva vei rahaa seuran kassasta. Kukahan sponsoroi summan takaisin; Kiteen Apteekki, Keti Oy, Veekmans Oy, Kiteenhovi, Koneveijarit Oy? Niin tai näin, Sportti.com raportoi:

        "... Pisimmälle meni Kiteen Pallo -90:n johtokunnan jäsen Aki Sutinen, jonka Twitter-kirjoitus osoittaa Pesäpalloliiton johtokunnan mukaan kunnioituksen puutetta ja epäurheilijamaisuutta sekä on naisen arvoa alentava.

        Pesäpalloliitto määrää tapauksen vuoksi seuralle 750 euron sakkorangaistuksen..." Koko artikkeli 11.9.2017:
        http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=4-5&ID=347815
        --


      • Hoikkalan-Ville
        Ja-sponssit-maksavat kirjoitti:

        Kiteen Pallon johtokunnan vinoutunut maailmankuva vei rahaa seuran kassasta. Kukahan sponsoroi summan takaisin; Kiteen Apteekki, Keti Oy, Veekmans Oy, Kiteenhovi, Koneveijarit Oy? Niin tai näin, Sportti.com raportoi:

        "... Pisimmälle meni Kiteen Pallo -90:n johtokunnan jäsen Aki Sutinen, jonka Twitter-kirjoitus osoittaa Pesäpalloliiton johtokunnan mukaan kunnioituksen puutetta ja epäurheilijamaisuutta sekä on naisen arvoa alentava.

        Pesäpalloliitto määrää tapauksen vuoksi seuralle 750 euron sakkorangaistuksen..." Koko artikkeli 11.9.2017:
        http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=4-5&ID=347815
        --

        Tviitti oli vain jäävuorenhuippu siitä, mitä pinnan alla Kiteen Pallon toiminta ja kulttuuri oikeasti ovat. Yle Uutiset:

        "Pesäpalloliitto päätti rangaista Kiteen Palloa ja antoi seuralle 750 euron sakkorangaistuksen. Liiton johtokunnan mukaan Sutisen Twitter-kirjoitus osoitti kunnioituksen puutetta, epäurheilijamaisuutta ja oli naisen arvoa alentava." Yle 11.9.2017: https://yle.fi/urheilu/3-9826668?origin=rss
        --


      • Valltseva-olotila
        Hoikkalan-Ville kirjoitti:

        Tviitti oli vain jäävuorenhuippu siitä, mitä pinnan alla Kiteen Pallon toiminta ja kulttuuri oikeasti ovat. Yle Uutiset:

        "Pesäpalloliitto päätti rangaista Kiteen Palloa ja antoi seuralle 750 euron sakkorangaistuksen. Liiton johtokunnan mukaan Sutisen Twitter-kirjoitus osoitti kunnioituksen puutetta, epäurheilijamaisuutta ja oli naisen arvoa alentava." Yle 11.9.2017: https://yle.fi/urheilu/3-9826668?origin=rss
        --

        Tuon hilloviiva-asennekulttuurin alla on eletty jo niin monta vuotta Kiteellä, että eroonpääsy siitä vaikeutuu koko ajan.


    • kuinkahankäynee

      KiPan romahdukset kesällä 2017
      - pelillinen
      - taloudellinen
      - moraalinen

      • Out.there

        Tuo on täysin totta. Nyt ei auta KiPan johtokunnan jäsenten muu kuin vetää ranteet auki tai ryypätä loput aivonsa. Pesäpallopeli on menetetty kanta Kiteellä. Parempi kertarytinä kuin ainainen natina. Mitään ei ole tehtävissä.


      • Heikko-Signaali
        Out.there kirjoitti:

        Tuo on täysin totta. Nyt ei auta KiPan johtokunnan jäsenten muu kuin vetää ranteet auki tai ryypätä loput aivonsa. Pesäpallopeli on menetetty kanta Kiteellä. Parempi kertarytinä kuin ainainen natina. Mitään ei ole tehtävissä.

        Vastauksia/kommentteja on tullut ketjuun ihan kiitettävästi.
        Mitä siitä voimme päätellä? Ainakin sen, että Kiteellä monet asiat ovat hullusti, tarvetta rajuun tuuletukseen ja perusteelliseen uudistamiseen on olemassa.


    • Alaskipa90

      En ymmärrä miksi haetaan pelimiehiä kuten Hämäläinen ym ja Pekkinen päästetään pois.. eikö tätä ole jatkunut monta vuotta rahaa vaan kuluu ja menestystä ei ole näkynyt 11 vuoteen junioritkin karkaavat muualle.. sponsorit ei riitä yleisö häviää mitä pitäisi tehdä?? Kertokaa se kaikki on päin persettä.

    • popppupesä

      Koska kaikista pelaajista on tullut rahanahneita, juostaan seurasta seuraan rahan perästä, montakohan pelaajaa jomassakin on omia kasvatteja. Ei kaikista tule hyviä huippupelaajia, vaikka vaihtaisi seuraa kuinka usein ja nämä seuranvaihtajat ehkä ovatkin juuri niitä keskinkertaisia.

    • TakaaLaiton

      KiPan pitäsi saada nuoria pelaamaan paremmin ja siten päästä edustukseen !

    • Kyllästynyt88

      Jaa-a tottahan se on , että joukkue tarvitsee uuden alun, ei tätä kukaan hullu jaksa.

    • KeisarinVaatteet

      Nyt kun Sotkamo hävisi Finaalit toistamiseen !

      niin se antaa voimia ja uskoa että pienemmätkin paikkakunnat

      voivat pärjätä !

    • tosimiehetttt

      Kaikki tukemaan ja kannustamaan ensikesänä, niin sillä niitä mestaruuksia voitetaan. Tehdään Kiteeläiset Vimpelit.

    • Pidetäänpeukutpystyssä

      Jos tehdään vimpeliläiset ostojoukkue pitäisi ostaa. Ei tää joukkue junioreilla pyöri pelaavat pari kautta ja rahan perässä muille maille.Olisi kiva kyllä nähdä Kipa90 edes välierissä mutta haavetta taitaa olla.. mutta on tärkeämpiäkin asioita missä yleisö ja sponsorit? rahaa ei tule. Rahaa kylläkkin kuluu. Mites Kiteen tulevaisuus edes kannattaako pesäpalloa pitää työpaikat vähenee asukkaat muuttavat isommille paikoille Joma suurimman osan varastanut huomiosta ja sponsoreistakin joitakin.. ja juniorituotanto loppuu kesken ja näillä näkymin joukkuetta ei saada pidettyä kasassa kahta vuotta pitempään kiitos tästä kuuluu mainiokkaalle kiteen herroille ketkä pyörittäävät tätä pesäpallotoimintaa kiteellä ongelmiin olisi pitänyt jo puuttua 3 vuotta sitten katsotaan miten käy ensikauden toivotaan parasta.Ykköspesistä en näe vaihtoehtona vaan me tarvitaan enemmän rahaa ja yleisö paikalle sekä pari täsmähankintaa mutta pelkään pahaa että tämä Kipa90 on jo 3 vuoden sisään suomensarjaa pelaamassa....

    • KiteenVimpelit

      Nyt olisi hyvä alkaa jo miettiä että miten Kiteeläiset Vimpelit !

      Miten tulisi treenata ja mitä syödä - ja miten saada uusia ihmisiä toimintaan mukaan ?

      Olisko hyvä kysellä että kutka haluaisivat muuttaa takaisin Kiteelle ?

      • KimpelitVitee

        Täytyy vain uskoa tekemisiinsä ja harjoitella heikkouksiaan !

        Kun harjoittelee heikkouksia ja pelaa vahvuuksillaan - niin silloin on lähes kaikki mahdollista !


    • Joensuussaontulevaisuus

      kyselty on kuulemma harva tänne eksyy jos ei ole edes kunnon työtä tarjota pesäpallopelaajalle jos tulisi kauempaakin eli ei pelkällää pesäpallolla elä mutta me tarvitaan pari kovaa vahvistusta ei tämä joukkue pitkälle pötki ensikaudella... jukka latvala palloa lyömään ja pasi pirinen ja bragge valmentajaksi niin voisi olla mielenkiintoinen yhtälö ainiin unohtu! rahat ei riitä:).

      • TerästeMies

        Täytyisi saada enemmän ihmisiä puhaltamaan samaan hiileen ja siten aktivoitua KiPan taakse !

        Nuoria tarvitaan ja sellaisia jotka valmiita astumaan suuriin saappaisiin !


    • KukkaHaastaa

      Itse olen valmis jopa lyömään vetoa että Kipa on kolmen joukossa ensi kaudella !

    • Rahaaonajanaudilla

      Miepä oon valmis lyömään vetoa, että koko pesäpallon pelaaminen loppuu Rantakentällä ennen vuotta 2020. Voin laittaa vaikka 6000 euroa sen puolesta ja samanverran, jos Kiteen kaupunki alkaisi tukemaan OIKEITA lajeja, joissa voi menestyä Euroopan ja maailmanlaajuisesti kuten jalkapallo tai jääkiekko.

    • masuri21

      Kiteellä on huippujoukkue,Vain jokeri-kotiuttaja puuttuu,Ensi vuonna neljän joukossa kun nuoret vielä parantaa.Ihmettelen Partasen hyytymistä koplapeleissä ,Todellinen huippu parantaa tärkeissä peleissä.
      Kipa pelasi 5 vuoroparia kuin miehet. Lopussa koplalaiset osoittivat ,että pesäpallo on miesten peli ei poikasten

    • Kyllästynyt88

      Edistystä on tullut viimekauteen verrattuna Kipan pelaamiseen.Kuka korvaa Partasen vahvojen huhujen perusteella menossa Imatralle?.Kuka pelastaa Kiteen pesäpallon yleisöä ei näy ja yleisölaskurit mennyt radikaalisti alas.Miten talous joko kaupunki tajuaisi lisätä sitä rahaa sinne kipan kassaan jotta saataisiin kunnon vahvistuksia.Mites markkinointi Kiteellä..täysi huti.Näistä pitäisi rakentaa Kipa2019.Aloitetaan vaikka yleisöstä.

      • rahantuhlausta

        Kiteen kaupungilta ei senttiäkään minkään helvetin urheiluseuran tilille. Onhan tuo ihme, kun verorahat päätyisivät seuralaisten taskuihin palkkojen ja palkkioiden muodossa. Jos jotain urheilua pitäisi tukea niin jääkiekkoa, jalkapalloa ja painonnostoa. Noissa lajeissa on mahdollisuus edetä EM ja MM tasoon eikä vain jäädä ruohonjuuritasolle niin kuin pesäpallo.


    • TerveempääLiikuntaa

      Turha ainakaan ulista muista kuluista,jos tähän turhuuteen monissa keskusteluissa mainittuja "meidän rahoja" syydetään.
      Innokkaat rahoittajat voi sponsoroida mielensä/kykynsä mukaan,vaan kovalla verotuksella nyljettyä rahaa ei moiseen pidä kaupungin uhrata.
      Lisäksi tämän pallottelulajin paikallinen maine on ryvettynyt erinäisissä kohuissa,lailla jo pitäisi kieltää moinen touhu.

    • 2005onmuistovain

      Joo ei tästä kesää enää tule.Uudet ihmiset sinne kipan hallitukseen päin persettä mennyt koko systeemi naurettavaa miten Kiteen pesäpallo on mennyt alas.Itse lopetin katsomisen siihen kun nuoret ryöstettiin paremmille maille Kiteellä ei ole intressejä/mennä välieriin ikinä. Näin on näreet uusia nuoria ajetaan joukkueeseen ja eiköhän nekin mene paremmille maille.Joman uusi farmijoukkue ennen oli toista.Joensuun katsomoissa puhutaan ja nauretaan että taitaa Joma ottaa pohjoiskarjalan herruuden ja Kipa olisi jaloissa kinuamassa farmiinsa nuoria pelaajia.Raha se on mikää puhuu tässäkin lajissa.Tulos tai ulos!! ei pidä pelata Kiteellä pesäpalloa jos menestystä ei ole tarjolla/tule ei yleisö jaksa tämmöistä vuodesta toiseen.

    • Kentänpössyttelijät

      Kuka poltti viime pelissä ganjaa katsomossa? Ilmassa leijaili tuttu makea tuoksu ;)

    • ministerpää

      Tottahan se on,että rahalla saa hyvän joukkueen, mutta eipä taida pitemmän päälle riittää missään rahoittajia, jos ei omaa kasvatti porukkaa pelaamaan ja mistä aina joku hyvä nousee mestaruussarjaankin. Heistä pidettävä kiinni kynsin ja hampain. Kipa pelasi hyvän kauden, kaikesta huolimatta. Jokeri lyöjä, kunnollinen tarvittaisiin lisäämään lyöntivoimaa, vanhojen on aina aika väistyä, kuten partasenkin, hyvän työn tehnyt kiteellä, jos nyt on minnekään lähdössä. Pelinjohto saatava paremmaksi ja pysyvämmäksi, niin hyvää jälkeä tulee nuorella joukkueella. Missäpä muussa lajissa kiteelläkin on tuhansia katsojia peliä kohden. Joten kipakasti iskee Kitee jatkossakin, kun kannatetaan poikia pelaamaan.

    • Valoanäkyvissä2019

      Aivan näillä mennään mitä on.Isoimpia ongelmia 2019 on yleisö ja kuka korvaa Partasen ja mistä hyvä lyöjäjokeri,sekä Kiteen oma panostus pesäpalloon,sekä miten saadaan Kipa90 nostettua takaisin mitalikantaan.Kipa90 hallitus pitäisi vaihtaa laittaa osaavat ihmiset sinne ja sitä kautta rakennetaan menestyvä joukkue.Kuulemma nämä ihmiset eivät osaa hallita urheilujoukkuetta jotka päättävät Kipa90 asioista.Kyllä tästä noustaan kun nämä asiat korjataan:).Partaselle kiitos kuluvasta kaudesta!toivottovasti mies nähdään viellä pelikentillä (tai imatralla).

    • Kipaout

      Hommatkaa maahanmuuttajien joukkue, niin kaupunki kyllä tukee.

    • 74vukkohuolissaan

      Siis kyllähän kiteen pitää totaalinen muutos tehdä johtoportaassa sekä pelikentällä rahalla jos ostettaisiin hyvä lyöjäjokeri niin osakkeet nousisi kummasti nuorista ottaisin Partasen tilalle jonkun joka pystyy täyttämään Partasen saappaat(Ja saappaat on aika isot!)ja yleisöä enemmän paikalle onhan tässä monta vuotta menty ilman mitalia mutta iso remontti pitää tehdä se on fakta minne kaikki rahat menee kipa90 kassasta sen haluaisin tietää ja toinen homma päivittäkää nettisivut tähän päivään jotta vaikutettaisiin vähän sivistyneeltä bragge pitää hyvän kurin Viuhkassa tavoitteet aina täyttynyt mitä on annettu ja tällä materiaalilla ei enempää voi vaatia kuin puolivälieräpaikkaa herätkää Kitee! Kiteen maineikas pesäpalloa ei kukaan muu pelasta kuin yleisö ja tämä iso remontti kipa90 kohdistuen osaavia ihmisiä kaivataan mainostus on täysin hukassa vai markkinointiko se on!

    • hienoopaa

      Ei vaan pienellä paikkakunnalla riitä rahoittajia tarpeeksi, johti joukkuetta kuka tahansa. Niillä miehillä mentävä mihin rahat riittää. Eipä noita talkoolaisia tunnu liikaa löytyvän, eli eikun vaan hommiin valittajat. Paljon on porukassassa sellaisia, jotka panneet jopa omia rahojaan likoon ja tekevät ilmaista työtä pesiksen hyväksi. Kaikki kynnelle kykenevät ensikesänä pelejä katsomaan, niin siitä se nousu alkaa.

    • Jomavoittoon

      Kannustetaan joma voittoon!,yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta on aika saada mestaruus Pohjois-Karjalaan.Olette lämpimästi tervetulleita Kiteeläiset vaikka omissa faniasusteissa:) katsomaan Joman pelejä.Kitee pelasi hyvän kauden ja ei pidä unohtaa sitä että ensikausi on myös edessä.Itse ihmettelen Ville Liukun hankkimista joukkueeseen mitä annettavaa hänellä on joukkueelle.?

    • valoanäkyvissä

      Uskoisin Liukun antavan sisäpeliin vahvuutta enimmäkseen lukkarin tontille en usko että laittaavat mikähän tilanne lie onko ketään tulossa pelaamaan kiteelle ensikaudeksi lyöjäjokeri olisi kova sana.

    • Rautaarajalta2019

      Jaahas pitäisikö tiivistää kautta.Partanen lähti saa nähdä lopettaako uran Kiteellä kun IPV kanssa sopimus päättyy.huhujen mukaan Pekkinen Joensuusta tulossa takaisin isompaa roolia hakemaan.Huhuja liikkuu Simo Rahusesta jättäisi kipan kuulemma mikä olisi valtava isku.Onko Kiteelle tulossa vahvistuksia?kotiuttajaa tarvittaisiin.Muuten joukkue näyttää hyvältä vanhat pelaajat alkaa eläköityä pesäpallon parissa ja uudet alkaa astumaan saappaisiin.Talous kuntoon ja markkinointi 2019 todella iso pettymys oli paikalliselle pesäpallolle yleisö.. missä oli yleisö ja se tekemisen meininki Kiteellä.Joku voisi avata ketjun 2019Kipa90 ensi kausi alkaa valoa näyttämään jo!uskoisin näin.

      • mikäihmeenpesäpallo

        Missä yleisö ja tekemisen meininki? Eli porukan pitäisi siis väkipakolla tulla katsomaan peliä, joka: ei kiinnosta, jossa ei pärjätä ja jonka seuran talous on kuralla?
        Jo vain!
        Kaupunki voisi panostaa järkevämpiin kohteisiin, kuten jalkapallo, jääkiekko, hiihto ja lentopallo. Noissa kun voi pärjätä urheilijat mjös Suomen ulkopuolella.


    • Mikko_Iloliemi

      Kitee voisi panostaa golfiin. Keskeiselle paikalle saisi rakennettua helposti 18 reikäisen kentän. ABC:stä tehtäisiin klubitalo 9 reikää vasemmalle puolelle ja 9 oikealle puolelle.

    • Kipavittuunsuomest

      Joutas Kiteellä jo tuo pesäpallon pakkosyöttö lopettaa.. Paskalammen nurkkaan työnnetään viimesetki ropot ja haistatetaan kaikelle muulle harrastustoiminnan tukemiselle.. Tolosenmäestäkin löytyisi mahtavat puitteet monellekkin moottoriurheilulajille jos joku kävis sen superkuulosen mulkun mökin tuikkaamassa tuleen.

    • Joensuu68

      Aika paljon nosti "fiilistä" kun Hannes Pekkinen tuleekin heti yhden JoMa-kauden jälkeen takaisin.
      Minä ajattelin, että loikkari pitäisi tuomita neljän vuoden ehdottomaan porttikieltoon Rantakentälle.
      Partasen lähtö säästää merkittävästi rahaa, oli kallis ukko mutta tietysti arvokas joukkueelle. Ihan jeesi ryhmä tuossa on, paitsi se kova lyöjäjokeri tietysti puuttuu.

      Hemmetti, onko ennen ollut noin pieniä yleisömääriä kuin tänä vuonna. Jotain 700-800, harvemmin taisi olla edes tuhatta vaikka ennen se oli alaraja. Ensi kaudella jokainen ottaa tavoitteeksi käydä vähintään kolmessa pelissä. Kaikilta nyt se 15 euroa löytyy että voi peliin mennä, se on meidän velvollisuutemme kantaa muutama korsi kekoon.

    • ottooseet

      Näkyy verottajakin kantavan kortensa kekoon, taitaa olla sievoinen summa hakusessa.

    • Huijariko

      Kuka ne kipan rahat vei

    • hienoopaaa

      Kaikki Kipan kannattajat ja katsojat nyt jos koskaan talkoisiin, jokainen panee 20 euroa etukäteen ensi kesää varten kipalle apurahaa. Halutaan katsoa pesistä myös ensikesänä ja vielä pitkälle eteenpäinkin, hyvä kipa.

      • Hilloviivanmaistelija

        Juu juu.
        Miten olisi ennemin 20 euroa etukäteen kaupungin tilille jokaiselta jolla sitten parannettaisiin Kiteen keskustan ulkonäköä?
        KiPa on jo ennestään auki kaupungille kun sai lainaa tappiolliselle toiminnalleen, vieläkö pitäisi miten paljon satsata lisää?


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe