Rokotusjuttu

RAL-

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705292200169079_ul.shtml

Joku tässä jutussa ei nyt täsmää. Eikö muilla matkustajilla sitten ollut rokotukset
kunnossa? Miksi tuota yhtä lasta syytetään asiasta? Jos muut matkustajat olisivat
rokotettuja niin eihän heille olisi voinut tulla tuhkarokkoa. Juttu taitaa olla vain
rokotevalmistajien propagandaa.

3

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juttupahyvinkin

      Australia lienee aivan hysteerisessä tilassa rokotteidensa kanssa. Tuo juttukin kertoo selväsanaisesti, ettei rokotteista ole yhtään mihinkään, jos seurueessa sattuu olemaan yksikin lääkitsemätön, joka mennen tullen peittoaa kaikki etukäteen suojatut. Lääkitsemättömät tuhoavat koko maailman, tämähän se viesti on, ja alkujaan samainen viesti oli vallalla luomutuotteiden kohdallakin, kun nälänhädän piti seurata moisesta hulluttelusta. Ihminen on jostain syystä saanut päähänsä, että jos hän ei hääräile, määräile ja järjestele tulevaisuutta kaiken aikaa, maailma romahtaa. Ennustelusta on tullut muotiammatti, jonka edesottamuksia kukaan ei saisi edes epäillä.

      Viranomaiset kyselevät jo epätoivon partaalla, mihin lasten vanhemmat oikein uskovat. Uskottehan vielä rokotteisiin, edes osaan niistä?

      THL:n edustaja kauhisteli juuri alkoholin haittoja. Lääkkeet aikaansaavat huomattavasti suuremman riskin, mutta missä ovat kauhistelijat. Kun lääkkeillä aikaansaatu tasapainottomuus kallistuu voimaperäisten juomien puolelle, mikä on syy, mikä seuraus.

      Rokotteiden vapaaehtoisuus on pelkkä vitsi. Jos valitset väärin, joudut syrjityksi ja monin tahoin saat kantaa tämän "vapaavalintaisen" onnen seuraukset, jotka ikävällä tavalla puuttuvat valintaasi ja joista sinua alinomaa muistutetaan. Jos tahdot olla vakavasti otettava kansalainen, sinun tulee jo etukäteen tietää, kuinka menetellä. Lähes 100 prosenttia kansalaisista ei voi olla väärässä lastensa suhteen, tätähän meille viestitetään. Vai voisivatko? Sairaudet muuttavat muotoaan, mutta rokotteisiin niitä ei haluta yhdistää. Yhä nuoremmat pelkäävät muistinsa pettävän, mutta eiväthän rokotteet voi virusten tasapainoa häiritä, saatikka aivojen toimintaa, eiväthän? Kissoilla tehdyistä tieteellisistä tutkimuksista tiedämme, että tiettyjä aivojen osia ärsytettäessä niiden käytös muuttuu vihaiseksi, raivoisaksi. Nyt tiedämme narkolepsiastakin yhtä sun toista kiinnostavaa, mutta kun se liittyy rokotteisiin, kiinnostavuus lopahtaa saman tien. Rokotteita suojellaan joka käänteessä ja miltähän. Totuudelta. Lääketieteessä ja terveydenhoidossa olisi jo aika kääntää lehti ja alkaa suojelemaan myös ihmistä. Bisnekset kärsisivät, mutta ihminen voittaisi ja ajan oloon tiedekin. Lääkärit puhuvat usein ns uskomushoidoista ymmärtämättä lainkaan, kuinka läheltä ko asia heitä itseään liippaa.

    • Huonorokote

      Nykyiset nanorokotteet heikentävät immuniteettiä, kun viime vuosisadan rokotteet paransivat. Saihan useampi sikapiikin ottanut sikainfluenssan sekä enemmistö kausi-influenssarokotetuista influenssan.

      • Rodunjalostusta

        Voidaanko sairaudet välttää etukäteen kemiallisesti? Miten tällaiset sekoitukset vaikuttavat ainetta ohuemmilla tasoilla, kun jo materian tasollakin vaikutukset ihmisestä riippuen käyvät kovasti eri suuntiin. Sairaudet muuntuvat ilman rokotteitakin, mutta rokotteiden myötä ne ilmenevät aivan toisin, eikä vaihtoehtoja ole, koska kansa on saatu näin uskomaan, että ilman rokotteita heitä tuskin olisi olemassakaan. Poliota on pidetty malliesimerkkinä ja neuvoloissa lapsensa ko rokotteesta kieltäytyneet saavatkin helposti kuulla olevansa vastaisuudessa vastuussa pienokaisensa tetraplegiasta. Lapsen monimuotoiset allergiat, tulehdukselliset sairaudet kuten esim korvatulehdukset, diabetes, Guillanbare ym eivät terveydenhoitoammattilaista kytke rokotteisiin, sillä rokotteita on totuttu pitämään turvallisina ihmisen muusta aineenvaihdunnasta irrallisina täsmälääkkeinä. Rokotteet vaikuttavat elimistössä vuosikausia ja vaikka vaikutusajat tutkijoiden mukaan vaihtelevat milloin mitenkin, lääkeaineiden yhteisvaikutuksiin nämä eivät kajoa. Jos näin olisi, rokotteet olisivat kadonneet jo ajat sitten lääkevalikoimista. Mutta rokotteet ovatkin mystiikkaa, jota tavallisen ihmisen on mahdotonta käsittää.

        Lähes sata prosenttia lapsistamme ovat läpeensä rokotettuja. Ne tutkijat, jotka ovat asemansa rokotteiden kautta saavuttaneet, eivät hevin anna periksi. Heidän mukaansa rokotteet eivät vaikuta lasten ruoansulatuksen ja hormonitoiminnan häiriintymiseen, eivät hälyttäviin diabeteslukuihin kuin eivät myöskään heidän mielenterveytensä häiriintymiseen. Rokotteita on markkinoitu täsmälääkkeinä kuten lennokki-iskuja, joiden tuhovoima tosin käytännössä osuu toisin eli paljon laajemmalle. Kansallinen rokotusohjelma ohjelmoi jo etukäteen lapsen elämän monin lääkeainein, joiden enempää yksittäisistä haitoista kuin laajemmista yhteisvaikutuksistakaan tutkijat eivät ole innostuneet ja tuskin näin oma-alotteisia niin halutessaan saisivat edes olla. Jo alun pitäen rokote-epäilijät on viranomaisten taholta katsottu vastuuttomiksi ja laumasuojateorian myötä rokotebisnes on saavuttanut sen missä nyt ollaan eli ennennäkemättömät maailmanlaajuiset mittasuhteet.

        Se että rokotteilla tehtailu voisi olla ahneutta, ei juuri kantaudu julkisiin rokotekiistoihin. Ainettahan rokotteilla muotoillaan ja muun ihmiselle ominaisen voikin unohtaa saman tien. Italiassa puhutaan jo rokotepakolaisuudesta. Jos nykyisiltä jumalilta lapsiaan tahtoo suojella, on varauduttava isoihin päätöksiin. Rodunjalostusta maailmanhistoriassa on yritetty aiemminkin, mutta tuskin koskaan näin laajassa mitassa kuin nyt tapahtuu. Tulevaisuuden ihmistä koetetaan muotoilla tähän maailmaan sopivaksi, sairautta kokemattomaksi hyvinvoinnin edustajaksi aineellisen maailman lähtökohdista käsin. Kuinka lääketieteen edustaja voi suunnitella toisen ihmisen tulevaisuuden, kun tältä osin ei kykene päättämään omastaankaan, vaan sairastuu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe