Putin paljastamassa tietoa avaruusolennoista !

Putin.versus.Vco

Yhdysvaltalainen ufo-tutkija Stephen Bassett on viettänyt viikon Venäjällä, Express kertoo

Väitetysti Bassettin matkan tarkoituksena on vakuuttaa Venäjän presidentti Vladimir Putin siitä, kuinka tärkeää olisi murtaa maailman johtajien väitetty salaisuus siitä, että avaruusalentoja on olemassa ja kenties jopa käynyt planeetallamme.

Bassettin mukaan avaruusolennoista ei ole kerrottu totuutta, sillä sen vaikutuksia uskontoihin ja lakeihin pelätään.

Bassett uskoo, että salaliitto avaruusolentojen olemassaolosta on kestänyt vuodesta 1947 saakka, jolloin Roswelliin väitetysti tipahti lentävä lautanen.

Bassett kertoi venäläisten tekemässä haastattelussa, että hänellä on useita eri vaihtoehtoja, miten hän voisi saada Putinin vahvistamaan avaruusolentojen olemassaolon Maapallolla. Haastattelu näytetään Venäjän televisiossa elokuussa.

16

378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valitseneliot.Cum

      annan tän ilmi jollein sossutantalle prkl.... vitun työtän paska... leikkaavat sun hilloo kohta. shutta fok up the BS bitch

      • OutoaHöpinää

        Venäjän KGB:ssä opeteltu suomenkieli muistuttaa kyllä Roswellin avaruusolioiden kieltä.


    • fgh.gfh

      Ufoaihe on hyvin arka, koska mm. uskonnolliset ihmiset ja materialistista tiedemaailmaa edustavat pelkäävät maailmankuvansa ja etujensa puolesta. Ihmisille tulisikin siksi kertoa
      myös Taivasvoimien (mm. Enkelit) olemassaolosta ja läsnäolosta.

      Toistaiseksi vain hyvin harvat elokuvatkaan ovat käsitelleet ET-aihetta totuudenmukaisesti.

      "Jumala" ei ole jokin kaukainen vaikuttaja, vaan konkreettinen läsnä oleva voima (Enkelit ja muut palvelijat).

      • UfojenPikkuJumala

        Joidenkin trollien mielestä Putin on kaikkien marsilaisten jumalan reinkarnaatio Universumin Kansantasavallassa.


    • KaikenlaisiaKaistapäitä

      Eihän tuossa jutussa ole mitään viitettä siihen suuntaan, että Putin olisi paljastamassa jotain ufoista. On vain hörhö, joka toivoo saavansa Putinin paljastamaan jotain ja ehkä vieläpä jotain sellaista, mistä Putinilla ei edes ole tietoa.
      Taitaa Putella olla kiireellisempääkin tekemistä.

      • VenäjäOnNatsiValtio

        Putinilla on kiireitä ukrainalaisten lasten ja naisten silpomistöissä.

        Kolmessa vuodessa on saatu riekaloitua tuhansia tonneja ihmislihaa, mutta ei se riitä, ei!

        Normit on täytettävä! Lihalaarit lastattava! Verisammiot täytettävä! Ukrainalaiset tapettava!

        Eteenpäin Nasit Putinin viitoittamalla tiellä!


    • Wilho87

      Newton, Kopernicus, Einstein, Edison, Plato jne.. Kaikki FreeMason tiedemiehiä, jotka toteuttavat Luciferin valtaan nousua, jo 500-vuotta jatkunut juoni, jonka avulla he ovat mitätöineet meidät ja korvanneet Luojan isolla alkuräjähdyksellä... Maailman suurimmat johtajat tukevat homo, lesbo ja sun muita trans juttuja.. nykyinen paavi on Jesuiitta joka on muinoin ollut Musta maagi... Jos olette nähneen paavin "kuulutus" hallin... se näyttää käärmeen päältä. sisältä ja ulkoa...
      Meitä on jo vuosia aivopesty todella tehokkaasti TV:n ja muun median avulla hyväksymään Nasan studio huijaukset jotka muuten maksavat 18 Miljardia vuosittain veronmaksajien taskusta... De Grasse Tysonit ja Bill Nye The Science Guy... Palkattuja näyttelijöitä... ja FreeMasoneita...Samoin kuin miltei jokainen Nasan näkyvistä työntekijöistä... miettikääpä esim tätä todisteena nasan huijauksesta: ISS eli International Space Station lentää noin 300-400Km korkeudella maan pinnasta... Termosfääri alkaa 100Km korkeudesta ja jatkuu seuraavat 900Km ylöspäin... Nasan laitteet sun muu mitä "avaruuteen" lähetetään ovat tällä alueella... laitteet ovat rungoltaan alumiinia tai titaania... ongelmana on kuitenkin se että termösfäärin lämpötila vaihtelee 500-2500 Celsius asteeen välillä... Avaruus kävelyyn tarkoitettu puku jota ISS:llä käytetään huoltotoimenpiteissä kestää 250 asteen lämmön, Alumiinin sulamispiste on 660 astetta ja titaanin 1660 astetta... need i say more?
      Olemme Litteällä Kupolin peittämällä Pienen, samankokoisen ja lähellä olevat auringon ja kuun ja tuhansia vuosia muuttumattomana pysyneen tähtitaivaan alla... Pizza Planet Auto löytyy Jokaisen Pixarin tekemän elokuvan sisältä Easter Egginä :) Eliitti antaa vihjeitä kyllä ne vaan pitää löytää... mm. UN United Nation Logo on oikea maailman karttamme :) Tiedemiehemme ovat koittaneet todistaa mm. painovoiman, sen että me olemme pyörimisliikkeessä tai ylipäätään liikeessä lainkaan, mutta saamme vain epäonnistuneita testejä ja keksittyjä lukuja johon uskomme sokeasti... Tiede ja FreeMason tiedemiehet ovat tulleet korvaamaan uskontomme..
      Nikola Tesla sanoi että nykyajan tiedemiehet vaeltavat kaavasta toiseen tekemättä mitään todellisuuteen pohjautuvia testejä... koska niiden oli pakko..
      Meille ei myöskään kerrota että Magneettisella pohjoisnavalla on reitti Paratiisiin... Tästä kertoo lähes kaikki muinaiset kulttuurit eri nimillä mm. Shagri-la, Eden, Agartha, Shambhala, Hyperborea...
      Ikuisen auringonlaskun maa, jossa loistaa niin monista biiseistäkin tuttu Musta Aurinko... vihreähehkuista valoaan ja tiettyyn vuodenaikaan tämä näkyy pohjoisilla alueilla revontulina... Nazit kutsuivat tätä energiaa nimellä Vril... Nazit tiesivät muinaisesta rodusta, joka eli ennen meitä ympäröivällä alueella nimelta Antarctis, johon on muuten maailmalla kimppasopimus ettei sinne saa pahemmin menna koluamaan paikkoja... Kannattaa tutkia Richard E Byrdin reissuja pohjoisessa ja etelässä.
      Sinne ei kuitenkaan hyväksytä kuin puhdasmielisiä ihmisiä, jotka siirtyessään paratiisiin muuttuu Hiilipojaisesta olennosta Silica pohjaiseksi upeaksi olennoksi, jolla on paljon uusia ominaisuuksia... Muinoin myös meidän auringon puoli on ollut Silica pohjaista ja todella paljon suurempaa... puut olivat moni sataa metrisiä ja ihmiset jopa 25-30m pitkiä.. miltei Avatar maista settiä ;)
      Mutta jos joku pässi uskoo että nasan kuvat ovat aitoja tai että olemme olleet kuussa sillä roskaläjällä, jonka sisällä oli muuten mukana sitä isompi kuu-auto XD ja joku jäi kuuhun kuvaamaan ja kääntään kameraa kun ne poistu sieltä XD Nasan virallisissa Plue Marble maa planeetta kuvissa on Selvästi Käytetty Photoshoppia.. mantereet kooltaan ihan päin helvettiä... ja mantereista puheenollen... kun kattot googlesta maailamn kartan... vaikka World Map kuvahakuun... se on se yleisin hyväksytty maailmankartta, jota meille opetetaan ja näytetään... mutta verratkaa Grönlantia ja Afrikan mannerta... niillä ei kartan mukaan ole juuri koko eroa??
      Mutta jos kerronkin että Grönlanti on pinta-alaltaan noin 2Milj km2 ja Afrikan manner noin 30Milj km2... huomaatte että mitä pohjoisempaan kartalla tullaan (mitä valkoisempaan kartalla tullaan) sitä muhkeammin alueilla pröystäillään... edes kartalla.
      Sanonpa vaan että USGS eli United States Geological Service käyttää litteän maailman karttaa, koska se on tarkin kartta :D... ja merenpinnan yläpuolella olisi täysin turha mittasuhde pyöreällä planeetalla... satelliittejä ei ole olemassakaan vaan 99% Datasta kulkee merenalaisia piuhoja pitkin... muutama satelliitti on mutta nekin leijuu Heliumilla pallon varassa :D... Kattokaa youtubesta hakusanalla: Nasa Helium Antarctica :D... Nyt kun meidät on aivopesty hyväksumään että Alieneja on olemassa ja että ne tulee jostain kaukaa... Eliitti voi suorittaa Viimeisen Grand Deceptionin, joka on Feikki Alien hyökkäys käyttäen Laser Hologrammi teknologiaa ja ihmisten valmistamia lentäviä lautasia.

      • luizifer

        Tuen vapautta, tasa-arvoa ja veljeyttä sekä erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen, tummaihoisten ja naisten oikeuksia siinä missä eläintenkin oikeuksia. Sekä ns. skepot että hörhöt toimivat monissa asioissa tähän samaan suuntaan.

        Olen itse ollut laittamassa alkuun yhteiskunnan feminiinisten arvojen esilletuloa vastapainoksi maskuliinisille koville arvoille. Kaikissa ryhmittymissä on kannattajia heidän sitä itse tietämättä. Kyse on inspiraatiosta, ken sitä pystyy vastaanottamaan on toimeenpanijana. On tässä mukana muitakin kuin lucifer, koko valkea veljeskunta on tähän muutokseen valjastettu. Muutos ei tule yhdeltä suunnalta, vaan ehkä yllättävästi kaikkialta. Mikä se muutos on? Se, minkä sydämessänne jo tunnette.


      • maailmanvakio
        luizifer kirjoitti:

        Tuen vapautta, tasa-arvoa ja veljeyttä sekä erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen, tummaihoisten ja naisten oikeuksia siinä missä eläintenkin oikeuksia. Sekä ns. skepot että hörhöt toimivat monissa asioissa tähän samaan suuntaan.

        Olen itse ollut laittamassa alkuun yhteiskunnan feminiinisten arvojen esilletuloa vastapainoksi maskuliinisille koville arvoille. Kaikissa ryhmittymissä on kannattajia heidän sitä itse tietämättä. Kyse on inspiraatiosta, ken sitä pystyy vastaanottamaan on toimeenpanijana. On tässä mukana muitakin kuin lucifer, koko valkea veljeskunta on tähän muutokseen valjastettu. Muutos ei tule yhdeltä suunnalta, vaan ehkä yllättävästi kaikkialta. Mikä se muutos on? Se, minkä sydämessänne jo tunnette.

        Tuollaiset mielipiteet vievät vielä tänäpäivänäkin mestauslavalle useassa maassa.


      • luizifer
        maailmanvakio kirjoitti:

        Tuollaiset mielipiteet vievät vielä tänäpäivänäkin mestauslavalle useassa maassa.

        Suomi on nyt mallimaa, johon maailman kansat katsovat. Kaikki on suhteellista, mallimaassakin on parannettavaa. Opetusjärjestelmäämme saapuu pian saudit ihailemaan yli 100 hengen voimin, suomalainen osaaminen levittäytyy Persianlahden alueelle. Saimme naisille varhain äänioikeuden, eläinoikeusaktivistejakin täällä on nähty. Oi Suomi sä muinaisten rishien maa, pian Venäjäkin mallia ottaa.


    • tämä_on_totuus

      Totta puhut !
      On ilahduttavaa todeta, että joku palstalla näkee todellisuuden oikein ja ilman piintyneiden ufoskeptikkojen rajoittunutta maailmankuvaa !

      • Pahapave

        Kirjoitit trollauksen isolla vaivalla osoittamaan ufohullujen hulluuden, mutta kukaan muu ei sitä kommentoinut kuin sinä itse. Otan osaa.


      • tämä_on_totuus
        Pahapave kirjoitti:

        Kirjoitit trollauksen isolla vaivalla osoittamaan ufohullujen hulluuden, mutta kukaan muu ei sitä kommentoinut kuin sinä itse. Otan osaa.

        En minä sitä kirjoittanut, mutta hyväksyn sen.
        Taidat itse olla skeptikkotrolli !
        Muista, että moni tiedemies epäili vielä 1900-luvun alkupuolella kuulentojen mahdollisuutta !
        KAIKKI ON MAHDOLLISTA !


    • PutinPaljastelee

      Putin paljastelee pikkupoikien vatsoja.

      Sellaista avaruustutkimusta..

    • Varmatori

      Lol ^^. Ainoostaan usalla on tietoo avaruusolennoista jos sellaisia on, muitten maitten kertomat ufo jutut ei kiinnosta ketään eikä merkkaa mitään. Esim jos vaikka britit ilmoittas että juu ufot on totta, ei se hetkauttas ketään eikä kiinnostas

      • JIMMISTON__

        Pennistonoin binäärit kiinnostaa !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe