Keisari on paras!

huutokauppalainen

Olipas eilen huutokaupassa taas rempseä meininki ja paljon hyvää tavaraa. Kyllä Akilla vaan kauppa käy ja elintaso vaan paranee. Ja markun makkarat menee kuin kuumille kiville.
Joko on Akin uusi kirja ostettu, seuraava kirja on jo kässärivaiheessa!

426

6069

    Vastaukset

    • Jytky-Jytky-Jussi-Voitti

      Juu... eihän se maho lehmäkään vasikoita tee. Dynastiaan ei tunnu perillistä tulevan, niin keisari kerää sitten omaisuutta Kristalle... Vielä tulee aika, että kololeuka-Rengi saa paistella makkaroita kahdestaan hajareisi-Barbaransa kanssa ja silloin meille nauru maittaa. Tehkääpäs joku taas ihan uusi parempi totuudenmukainen aloitus ja otsikko, mihin tulee taas seuraavat 500 viestiä, ennen kuin moderaattorikone automaattisesti sulkee ketjun. Tähän ketjuun ei kannata enää minun lisäksi uusia viestejä kenenkään kirjoitella. Huutolainen-köyhäläinen on laittanut tähän ketjuun niin naurettavan otsikon. Katsotaan sitten, minkä otsikon alle alkaa kirjoituksia tulemaan?

      • Paavotar

        Mikäs se sinä niinkun luulet olevas?
        Toisia vaan nimittelet. Et ole vissiin käynyt lähelläkään sivistävää oppilaitosta ? ?


      • opeopeopeee

        Jos minä kävisin siellä ryhävalaiden huutokaupassa, niin olenko minä silloin käynyt lähellä sivistävää oppilaitosta??


      • aivottomatasialla

        Rakit ne räksyttää, mutta karavaani kulkee. voi, että tätä kateellisten valtakuntaa.


    • huutokauppalainen

      Paavotar on oikein fiksun tuntuinen ihminen, toisin kuin monet kateelliset saamatomat vässykät täällä palstoilla. Ei saisi edes kirjoitella mielipiteitään. Kirjoitellaan vaan ketkä tykkää kirjoitella ja jaetaan mielipiteitä asioista. Nähdään huutokaupoissa ja pidetään lippu korkealla!

    • huutamaanhuutamaan

      Nyt on Markku siirtynyt kalastuspuolelle tekemällä tosi designkatiskan. Korkeutta on reilusti ja pitkä aita nielun edessä. Varmasti pyytää kalaa reilusti, kannattaa käydä huutamassa pois! Mitähän kaikkea tuo Keksijämarkkui vielä tekeekään.
      Perjantain huutokaupassa on paljon monenlaista tavaraa, puukkojakin oikein laatikkotolkulla ja pari hyvää taideaarrettakin.

    • kesäviihdettä

      Onneks on Paimelat korvaamassa kesän ajan Huutokauppakeisaria. Viime jaksossa tuunattiin hieno Burgertaksi Beetlevolkkarista. Taitavia kavereita. Ja mansikkana päälle upeita tyttöjä tutustumassa Lincolniin, kyllä siinä silmä lepäsi muillakin kuin isännällä. Pikkupojalla on aikuismaisia kommentteja, aika kypsynyt mieli ikäisekseen!
      Tällaisia realitysarjoja pitää tehdä lisää, onneksi syksyllä alkaa uudet keisarin jaksot.

    • kesäpelastettu

      Onneksi aloittivat uusintana esittämään viime tuotantokauden keisarin jaksot. Niihin vaan jää koukkuun. Nähdään Pinoccion sisko ja Daltonin pojat sun muut legendaariset hahmot.
      Sitten päästäänkin jo upouusiin jaksoihin syksyllä! Nam!

    • HuijaustahanSeOn

      En kyllä yhtään tykkää tuollaisista huutokaupoista, joissa myydään pääasiassa meklarin omia tavaroita. Niissähän kirjuri (tai sovitusti joku takapiru) korottelee kaikkia arvokkaampia tavaroita mukamas ennakkotarjouksilla...Erikseen huokeammat tavarat ja etenkin asiakkaiden tavarat, jotka saavat mennä millä menevät.

    • KaikkiKelpaaJunteille

      Jaa, jotta hyvää tavaraako? Ei kyllä muut huutokaupat huoli huutoihin tollaista roinaa ja ihan tavallista uutta tavaraa...

      • kuklarimerko

        Ei muita huutokauppoja enää ole, että mistähän keksit verrata?


      • AuttakeeSokkeeta
        kuklarimerko kirjoitti:

        Ei muita huutokauppoja enää ole, että mistähän keksit verrata?

        Ai eikö? Pysy vaan laput silmilläsi siellä peräkylän töllissäsi.


    • kukkenheimi

      Minkähänlaisen juhannuskokon Aki ja Heli laittaa? Saattaapi olla Markun rakentama erikoiskokko, on se vaan niin idearikas ja taitava kaveri tuo Markku. Olispas kiva nähdä uuden ajan kokkoluomus!

      • NannukhaJaNunnukha

        Sais kyl jo pallaa koko paikha, perskeles, lähtisivät Jounin luo Lapphiin joikhaamaan ja myymhään poroloill klommosii kuparipannui ja kulahtaneit höylii ja kahavimyllyi


    • hippelihurraa

      Opettele kangashäkkiläinen oikeaa murretta ennekuin kirjoottelet tommottii. Pelle!

      • hippelihurraa

        Minä olen Kangashäkin Pelle Peloton ja saan sanoa mitä vaan


    • kaupassasaahuutaa

      En kyllä ymmärrä, miks kokoajan Markkua mollaa?
      Markku on fiksuin kokoporukassa ja hänen naisystävä nyt ei luulis kuuluvan näihin kirjoituksiin lainkaan.
      Joku muu henkilö voi herättää hilpeyttä nauramalla kuin jakoavain, mutta sekai kuuluu imagoon!

      • MollottaaSuuAaki

        Juu, hönökkihän tykkää hönökistä, niinhän se ylleensä männöö...


    • huutokauppalainen

      Teille Kangashäkkiläisille hönöille on ilmeisesti annettu porttikielto huutokauppailtoihin, selkis tuokin asia miksi katkeruuksissanne kirjoittelette kaiken maailman bullshittiä!
      Mutta hyvä asia että rahakkaat ja sivistyneet ostajat käyvät huutokauppailloissa, muutenhan kunnon kansa ei tulisi huutokauppailtoihin jos siellä pesii jotain sisäsiittoista mölvästiporukkaa!

      • HuvinsaKullakin

        rahakkaat ja sivistyneet

        Jaa-a, ei taija nuo määritteet sopia huutokauppamölliköihin, melkoista rupusakkia näkyy siellä käyvä harvahampainen vakiokalusto olevan


    • surkeeta

      Onko tuo huutokauppalainen ihan sokea tai niin keisaripariskunnan lumoissa ja nuoleskelija että ihan tosissaan puhuu sivistyneista ja rahakkaista ostajista. Voisivat laittaa roponsa ulkonäköönsä kun nyt heittävät eläkkeet kankkulan kaivoon ja täyttävät hyllyjensä reunat noilla kipoilla. Niilläkin seteleillä saisivat vaikka parempaa ruokaa, ei tarttisi viikkoa syödä pelkkää perunaa ja imeskellä uivuneita leivän kannikoita ja turvottaa itseään. Jälkipolvi kiittää siivotessaan romuja, syytävät ne kaatopaikkakuormaan. Ruotsalaisilla on muuten paremman näköistä porsliinia, heillä on paremmat taiteilijat ja pitkät perinteet, on silmää desingnille. Siinä Arabiat kalpenee. Nyt huutokauppakeisari on vaan saanut sumutettua velttolihaiset taikinanaamat ostamaan ja huutamaan ARABIAAAA ja tämä tammannahkasilmilläkansa uskoo kaiken.

      • HölmöläistenHuutoseurat

        Kluhmuiset möllisköt ne vaan ostelevat kluhmuisia kuparipannuja, maksoi mitä maksoi, jotta saavat vinon taikinanaamasa ja hampaattoman leipäläpensä telkkuun


    • JaSamatPölhötOstavat

      Huutakee, ostakee rössäkkää, makkaroo, rähmäpulloo...

    • NaatitaanNaminami

      Kyllä oli tuas hyvvee makkaroo ja sinappia

    • huudetaahuudetaan

      Nyt on taas paljon hyvää tavaraa myytävänä! Arabiaa paljon, kannattaa tulla kauempaakin!
      Heli se on kohta rantakunnossa Akin kanssa, kuntoilu puree! Kelpaa sitä syksyllä taas lähteä Espanjaan kun köyhälistö jää räntäsateeseen odottelemaan seuraavia huutokauppoja josko saisi ostettua jonkun vanhan porakoneen tai rälläkän.

      • JottaSellaistaHöpinää

        Ihan tavallista tavaraa taas kerran. Joka huutokaupasta ja kirppareilta tollaisia saanee paljon halvemmalla. Kukaanhan ei nykyaikana huonalaatuista fajanssia käyttöönsä ostane eikä kovin moni enää keräilekään, ei ainakaan tuollaisia aika yleisiä astioita eikä markettien tarjouksista edullisesti saatavia, tosi yleisiä muumimukejakaan.


    • Rähmäpullaa

      Kohta se älämölö taas alkaa Tervatehtaantiellä, höyrypäät juoksujalkaa ahtautuvat katsomoon huutelemaan kluhmuisia kympin kuparipannuja, jotka on tussikynällä sotkettu, jopa sadoilla euroilla, jotta saisivat vinot taikinanaamansa telkkuun

    • sijoittelija

      Se vaan on niin ihmeellistä tuo eri asioihin sijoittaminen. Kuparipannut legendaarisilla monen tuotantokauden huutokaupan myyjien nimmareilla voi maksaa muutaman vuoden päästä jo nelinumeroisia lukuja, tai sitten ei. Kaikessa on riskinsä. Joitain vuosia sitten vanhat pyöreälamppuiset Ladat oli pelkkää romurautaa, nyt niistä vähänkään kuntopeleistä maksetaan maltaita, niinkuin NL:n aikaisesta kaikesta krääsästä! Sama pätee moniin muihinkin asioihin ja tavaroihin, mieli pitää vaan olla avoin, ahdasmielinen mustavalkoinen mieli ei johda mihinkään!
      Kuuluisa taiteilija Vincent Van Gogh ei myynyt kuin yhden teoksen koko työuransa aikana, senkin veli osti säälistä. Missä hinnoissa nykyään hänen teoksensa ovat tänä päivänä!
      PS. Uuraisten kateelliset juntit voi sitten googlettaa edellämainitun taiteilijan niin sivistys vähän - ehkä - lisääntyy!

      • KaikkeeSitäKirjoitellaan

        Ja höpö höpö


      • JaapaJaapa

        Taikinanaama tyhjäpää köllykkä luulee vaan


    • kosmopolitiikko

      Onko sieltä Kangashäkistä käyty koskaan Äänekoskea kauempana?
      Käykää edes joskus kesällä huutokaupassa niin saatte vähän jopa kansainvälisiä tuulahduksia elämäänne, elämää ja on muuallakin! Ja erityisesti sivistystä!

      • ummikotulkomailla

        no onhan keisaripariskunta jo käynyt melkein joka paikassa, epsanjassakin, jotta sivistyneitä kangashäkkiläiset ovat


    • kosmisukko

      Ei taida kovinkaan moni kuitenkaan...

      • UuraistenKännääjät

        Kyllä kuulemma monet käyvät ainakin Tallinnassa, siis viinanhakureissuilla


    • mixihmeessä

      Miksi sitä Tallinnasta asti viinaa pitää roudata kun sitä saa Hirpparin ABC:ltäkin?

      • MölliskötOsaavat

        Katsos kun juntti on juntti, syntymästä alkaen


    • huutokauppalainen

      Kyllä Aki pani taas eilen parastaan ja kauppa kävi hyvin! Ja rahaa tuli posaan niin että ranteita pakotti!

    • huudetaanhuudetaan

      Eikö peräkylän juntit osaa kirjoittaa kun on täytynyt poistella viestejä? Kyllä se varmaan ottaa pannuun kun toinen hankkii hyvin ja itsestä ei ole duuniin!

    • läskiä-lotinaa

      Silavaleukaa ja laardipeppua ottaa kuparipannuun. Hah, hah... Tervatehtaantien juntit...

      • keisarinlinssiluteet

        perjantaina taas kaikki hampaattomat vääräleukaiset taikinanaamat juoksevat kilpaa parhaille paikoille poseeraamaan kameran eteen, kyllä sukulaiset kadehtivat kun näkevät telkusta kuvaruudun täyttävät silavatynnyrit


    • naurua_naurua

      Pelikaanin leukapussista taas rössäkkätä idiooteille!

    • hihittelijä

      Kyllä se varmasti ottaa luupannuun kun Pelicanssi otta rahaa kuparipannuilla ja muilla rössäköillä!
      Mitä väliä sillä millä se raha tulee, jotkut ottaa kovalla duunilla, jotkut ottaa liiketoiminnalla!
      Jotkut eivät vaan osaa tehdä mitään, heittelevät vaan paskoo kateuksissaan kun eivät muuta osaa!
      TÖIHIN SIELTÄ KANGASHÄKIN LUUSERIT NIIN OLISI TEISTÄKIN ILOA VERONMAKSAJILLE!

      • HuolestunutEmakko

        Sinähän se taidatkin varsinainen isoin luuseri olla kun on aikaa huolehtia muiden asioista, eikö omia asioita ole riitävästi, siis muita kuin perjantainen rössäkkähutikauppa?


    • naurua_naurua

      Nyt on pelikaanin leukapussissa taas uusia löytöjä. Mitäs sieltä nyt oikein löytyy? No sieltähän löytyy ainakin pistolapio ja öljypönttö... ja ruosteinen Fiskars 10 kyntöaura.

      • ammattistailaaja

        ihania taravoita nuo kaikki, laitan olohuoneeseemme nuo koristeiksi kluhmuisten kuparipannujen ja kahveemyllyjen kera, kyllä kyläilijät lentävät persselleen kun näkevät uudet huipputrendikkäät sisustuskaluni (eivät sentään näe sisuskalujani)


    • kauniskotilainen

      En kyllä laittais mitään lapioita ja auroja ja öljypönttöjä sisustukseen, ootteko ihan pönttöjä?!
      Onhan siellä kaunita tauluja ja lasiveistoksiakin ihan nimitaiteilijoiltakin.
      Mutta kukin tyylillään...

      • kaaheenkaanistakottiin

        juu on, mariskooleja ja kivituikkuloita ja tuhruisia markkinatauluja joka huudoissa ja hullut huutavat niitäkin kilpaa kuin ne olisivat ne viimeiset koriste-esineet mualimassa


    • munamankel

      n
      Ne taulut joita siellä on myynnissä on ihan arvottomia, osa kuin lapsen tekemiä. Joissakin on aikas hienot kehykset, niistä Markku munamankeli vois tehrä peilejä. Kyllä naiset niitä huutaa kilvan kun Markku on niitä käsitellyt siittiösormin.

    • kauppaaseurannut

      Ei taida siellä peräkylillä tuo kultuuri ja sivistys olla ihan prioriteetteja!
      Kyllä siellä on jatkuvasti esim suomalaisen huippumuotoilija Oiva Toikan lasilintuja kaupan. Myös Arabian arvostetuimpien taitelijoiden töitä kuten Heljä Liukko-Sundström.
      Öljyväri- ja grafiikkatöitä on matrikkelitaiteilijoilta! Kyllä sieltä huippusijoituksia löytyy, naurattaa usein kun ei ole oikein tietämystä suurimmalla osalla ostajista. Mutta ihan hyvä että kansa haluaa kuparipannuja ja muuta apinapeliä sun muuta rösäkkää kuten väärennettyä militariaa! Mikä niissä ihmisiä kiehtoo? Itse teen sillointällöin oikein hyvän sijoituksen oikeisiin kohteisiin!

      • taidettajataidetta

        "Myös Arabian arvostetuimpien taitelijoiden töitä kuten Heljä Liukko-Sundström."

        Siis tehtaassa prässättyjä kaakelilevyjä, joihin poltettu jokin painokuva kiinni ja joita on valmistettu kymmeniä tuhansia samaa aihetta. Ovatko nuo muka ihan taiteilijan töitä, siis taidetta tai sijoituksia?


    • röörin_valtsu

      eikö se aki oo joskus ollu kankkusen kartturina jyskälässä, näin muistelin.

      • katteuvestavihree

        siis sekkiin vielä, no jo on kuuluisa, hän


      • relluttaja

        Silloin ei Juha pärjännyt, kun autosta kartturin puolimainen sivu laahas koko ajan jouset pohjassa! Mistähän tuo mahtoi johtua? Ei siellä kärsinyt Juhalla hyppyreissä paljon kaahailla, että pääsee maaliin saakka..


      • rumpalipoikanakinjuu

        no eikö se aki oo joskus ollu hurriganeseissa rumpalina kun remu ei ollu täydessä terässä


    • satasella-rössäkkätä

      Kyllä siellä keisarin dynastia nauraa hohottaa illalla sänkypainissa läskien lotinan säestyksellä, kuinka pölkkypäät huutaa heiltä huutokaupassa arvotonta rössäkkää kovalla hinnalla. Kankkunenhan on taas kuuluisa olemattomasta asiantuntemuksestaan taiteen ostossa, kun on ostanut suuret määrät väärennettyä taidetta kovalla hinnalla. Hah, hah, hah, haaa... tyhmiä hööpötetään... hah. hah. haaa...

      • arvotaidettahuudoissa

        Ja Palsan huudoista ostavat aitoa "nimitaidetta" ja kovilla hinnoilla. Turvallisia ostoksia siis, ei mee taikinanaamojen eläkerahat ainakaan kankkulankaivoon


    • Sijoittelija

      Mikäpäs siinä! Mitä vidun väliä sillä on mitä myydään, kunhan myydään ja rahaa ropisee! Ja kateellisia viduttaa kun ei pysty samaan! Siinähän se kauppa- ja liikemiehen osaaminen punnitaan että pystyy myymään vaikka pakastimia Pohjoinavan asukkaille ja muuraushiekkaa Saharan valtioille!

    • utelias-saara

      Onko keisari pitänyt oikhein lomhaa heinäkuussa kun ei ole kalenterissa minkaanlaista merkintää. Minnehän päin pariskunta liehittelijöineen lienee matkannut. Oispa hauska tietää onko nyrkki heilunut lomalla. Onko siitä Espanjan tappelusta kuulunut mitään, menikö se käräjille asti oikeasti.

      • kohta-lysti-loppuu

        Kyllä tuommoinen nyrkillä lomakohteissa suomalaisia vanhuksia hakkaava rössäkkäkauppias pitäisi laittaa pariksi viikkoa ulos sateeseen karhunrautoihin. Kohta päästään nauramaan, kun huutikeisarin televisioinnit loppuu. Köyhyys on jo tulossa Tervatehtaantien portin takana...


    • utelias-saara

      Oispa hauska tietää onko näin sateisena kesänä piha ollut täynnä ostavia asiakkaita. Onko Markku saanut kaikki makkaransa myytyä vai onko pariskunta saanut syödä suurimman osan. Onhan heillä vetävät mahalaukut.

      • venyväpussi

        kyllä sinne pelikaanin pussiin makkaroita vielä mahtuu


    • huutiapölvästeille

      Toivottavasti Aki on antanut kunnolla huutia joutaville suunsoittajille. Semmoisille peräkammarin junteille kun ne saa vähän kaljaa niin ollaan sitten euroopanomistajia ja kateus ja katkeruus purkautuu vittuiluna kun näkee menestyviä liikemiehiä!

      Eikä lopu televisioinnit, kansansuosio pitää siitä huolen. Kirjakin alkaa olla loppuunmyyty ja uusi painos on tulossa. Ja kohtahan ne alkaa eläketulot olla säästössä, noila ansioilla kertyy roima eläke sen lisäksi mitä ovat saaneet säästettyä ja sijoitettua. Kyllä katellista junttia kyrsii, Fugessa on mukava ajella Mesellä ja harrastella vaikka - huutokauppaa!

      • pelikaanin-leukapussi

        Kristako se siellä avautuu...?


      • kuluttavaaelämää

        kuules, kun minusta tuntuu, jotta pikemminkin ajelevat jossain hoitolaitoksessa rollaattorilla mikäli sama mene jatkuu vieä kauan...


    • naurua_naurua

      Kylläpä sitä sadetta nyt riittää ihan loppuviikolle asti. Tekee oikein hyvää tulevan perjantain rössäkkähuutokaupalle.

      • ennakkojaennakko

        joopa, kyllä nyt keisarinnan kaapit ja makuukamarin seinätkin täyttyvät rössäköistä kun "ennakkotarjouksia" tullee niin runsaasti sadesäällä


    • suoraahuutoavaan

      Kyllä on taas hyvä tarjonta perjantain huutokauppaan! Suomalaista muotoilua parhaimmillaan - Oiva Toikkaa, Aaltoa, Liukko-Sundströmiä. Huipputaidetta - Heickell, Pylkkönen!
      Arabian arvostetetua astiastoa ja monia käyttötavaroita ja kaikkea muuta kivaa!
      Lisäksi erikoisuus - olisko Markun oiva askartelu pyykkipojista! Kaikkea se luova mielikuvitus saa aikaan!
      No perjantai-iltana tulee lämmin ja mukava keli, kyllä makkara maistuu kansalle. Tulkaa köyhätkin haistelemaan, jospa Markku heltyy antamaan loppujämämakkararoita kun näytätte oikein nöyriltä anovilta ajokoirilta!

      • Keisarinparasta

        toivoo Aki


      • City-people

        Heh, heh... ole huoletta... ei varmasti tulla sinne korpeen.


    • naurua_naurua

      Nyt kaikki arvokasta antiikkia hakevat Tervatehtaantielle ylihuomenna. Kohde numero 70 on myynnissä. Lantalapio. Kyllä joku mehtäkylän tollo maksaa siitä sontaisesta talikosta vielä useita satoja euroja.

    • itku-pitkästä-ilosta

      Kyllä perimmäinen totuus tuli tuossa jonka kaunis Riina sanoi. Kymmenen vuotta lisää pariskunnan ikään niin alkaa miettimään lapsetonta elämää, voi siinä Aki miettiä vitsiään "lasken lakanoille". Ei naurata enää silloin ja Helistä ei ole enää synnyttäjäksi. Muut puhuu lapsistaan ja elävät heidän kanssaan mahdollisesti jo ukkina ja mummona, Pariskunta patsastelee kaksistaan rössäkkälaatikoittensa kanssa tai ovatsitten niin sika rikkaita siellä Fugessaan ja syövät ja juovat kun ei ole muuta elämää ja muistuttavat itsekin sikoja. Säälin jo heitä.
      Ymmärrän ihmisiä jotka oikeasti eivät saa lapsia mutta tälle pariskunnalle tuntuu se olevan vain hauska vitsi. Ja suu ammollaan Heli poloinen nauraa.

      • paskanjauhantaa

        Onko kiva yöllä keskustella itsensä kanssa, mee jo hoitoon.


    • aaaaaaaaaah

      Yön hyvin nukuttuasi sinäkin heti ylösnoustuasi tukka pystyssä ruskea raita alushousuissasi pesemättömänä lösähdit sohvalle ja avasit tämän sivun, kahvimuki sohvapöydällä jättäen ikuiset jäljet tietokoneen tuijottamisesta. Minä luin Keskisuomalaisen ja nautin aamukahvit terassilla, suihkunraikkaana. Nyt otan aurinkoa, mene sinäkin ulos.
      Toivottavasti Palsa pariskunta istahtaa myös parvekkeelleen nauttimaan kesäisestä päivästä.

      • osuijaupposi

        Taidatkin kertoilla vaan omista aamupuuhistasi kun noinkin tarkkaan osasit kuvailla niitä ?


    • Kaunis-Riina

      On se vain ihanaa saada Äitienpäivänä omilta lapsiltaan kiitolliset muistamiset. Ihan toista, kuin pyöriä sekin päivä lommoisten Johanna-kahvipurkkien ja muun rössäkän keskellä pelkkänä rojukauppiaana.

      • KatteellinenKöyhäAkka

        Ei taija Maho-Riinalla lapsia ollakkaan, kunhan vuan uhoaa toisten asioilla


    • heinähame-heilahtaa

      Taitaa Aki pohjimmiltaan olla aikas rasisti vaikka julkisuudessa muuta varmasti väittää koska ei ole turvautunut sijaissiittäjään. Mutta nyt ei enää auta muu kuin turvautua afrikkaiseen alkuasukasheimoon. Sambon kulttuurissa penis venytetään taikakaluilla, niinpä se pitkänä kaluna löytää tiensä Helin herkkuun. Huuletkin täytyy venyttää joilla yltää mahan yli suuteloimaan ja kiihotuttamaan tunnelmaan. Ja hupsis, 9 kk kuluttua pyörähtää lakanalle iloinen kikkaratukka kauniit korvarenkaat pienissä korvissa kilkkuen. Siitä se sitten vauva-arki alkaa Palsojenkin perheessä ja elämän arvot muuttuu, ei kaksinokkamaitokannu ole mitään pienokaisen rinnalla. Kummitätejä ja-setiä riittää ja Fuge muuttuu Mombasaan.

    • ARI-Fugen-Kingi

      Sitten kun lapsettomat Tervatehtaantien Maharadja ja Maharani vaihtavat hiippakuntaa, niin kenelle myymättä jääneet rössäkkälaatikot jää perinnöksi, jos ei omia jälkeläisiä ole? Mitä valtiokaan arvottomalla romulla tekee?

      • kylläpiankelepaa

        sinulle varmaan ne jäävät, jatkat sitten huutokauppiaana tv:stä tuttuun tyyliin "katuojasta huutokauppakingiksi", muistakin ottaa säntillisesti beroccat, vitaeproot ja muut mömmöt, jotta jaksat keplotella siihen onnenpäivääsi asti


    • ähkyäääh

      Kyllä oli taas satteinen perjantai-ilta Keski-Suomessa. Pariskunnan asunto jo pullistelee romppeista kun pihalla ei ole istujia eikä kipot ja kapot kiinnosta huutamaan. Maitokannut saa Aki laittaa pissa-astiakseen kun yöllä ei jaksa nousta sängystä koska on joutunut syömään myymättömiä makkaroita ihan halkeamispisteeseen saakka.

      • naurajat-voittaa-aina

        Ostikohan sitä lantalapiota kukaan? Millä hinnalla meni?


      • trendikäsjuttu
        naurajat-voittaa-aina kirjoitti:

        Ostikohan sitä lantalapiota kukaan? Millä hinnalla meni?

        eiköhän se johonkin uuraisten mökkiin olkkarin seinälle koristeeksi (lue kärpäspyydykseksi) päädy


      • UteliasKyläläinen

        Ai kävit sitten sateessa tarkistamassa tilanteen


    • Makkarabaari

      Melkosesti tuli katetta 10 euron puukoille..huh huh.

    • markinatalous

      Eihän se hölmö ole joka pyytää, tyhmä on se joka maksaa! Markkinatalous määrittää hinnat, jos menee kaupaksi vain idiootti jättää myymättä ja tekemättä rahaa! Näin se vaan menee, köyhät jää kyykkyyn!

      • oletpersseennuolija

        Sinä köyhähän sen tiedät kun kyykyssä siellä jonkun perssettä nuolet


    • markkinatalous

      Senkun nuoleepi vaan, sinultahan se tuntuu käyvän kun asian otit puheeksi. Minä se ostelen ja myyn tarvittaessa kun on tuota rahnoo kertynyt! Noita hölmöjä ostajia kun on vielä riittänyt!

    • Kaunis-Riina

      Minullapa on kitaran muotoinen vartalo. Tutkitusti tämän malliset naiset ovat olleet miehille halutuimpia jo kivikaudelta lähtien ja parhaita synnyttäjiä. Lommoiset Johanna-kahvipurkit, lantalapiot ja muu rössäkkä ei minua kiinnosta. Hyvän näköinen nainen saa varakkaita ja hyvässä asemassa olevia miehiä. Rupusakki käy Fuengirolassa, mutta varakkaat miehet ja kauniit naiset käyvät Floridassa.

      • Kreivi-von-Rämänen

        Kaunis-Riina puhuu asiaa. Fiksut naiset eivät myöskään alennu nauraa hohottamaan suu selällään ja silmät ympyriäisinä, vaikka ohjelman typerä käsikirjoittaja vaatisi heitä niin tekemään.


      • fiksutnaisethuudoissa
        Kreivi-von-Rämänen kirjoitti:

        Kaunis-Riina puhuu asiaa. Fiksut naiset eivät myöskään alennu nauraa hohottamaan suu selällään ja silmät ympyriäisinä, vaikka ohjelman typerä käsikirjoittaja vaatisi heitä niin tekemään.

        Fiksut naiset istuvat huutokaupassa jalat levällään ilman pikkareita ja välillä nostelevat helemojaan, korjailevat kampaustaan ja lisäävät välillä punaa huuliinsa (siis suun huuliin), joskus vahingossa sattaa heiltä sormi mennä sieraimeen kun raatokärpänen yrittää sinne pesäänsä tehdä


      • SellaisiaFiksujaTäällä

        Fiksujen naisten tuskin tarvitsee tällä saitilla ja etenkin tässä aihepiirissä käydä itseensä kehuskelemassa...


      • KärpästenHerkkuhetki
        fiksutnaisethuudoissa kirjoitti:

        Fiksut naiset istuvat huutokaupassa jalat levällään ilman pikkareita ja välillä nostelevat helemojaan, korjailevat kampaustaan ja lisäävät välillä punaa huuliinsa (siis suun huuliin), joskus vahingossa sattaa heiltä sormi mennä sieraimeen kun raatokärpänen yrittää sinne pesäänsä tehdä

        Hoearojen väleissä ne sontakäpäset pörräävät, ilimankos huudoissa etupenkin fiksut naiset kaivelevat välillä alapeätään ja huitovat käsillään


    • miehen-näköiseksi

      Sille keisarille pitäisi pujottaa kaulaan semmoiset n€€ kerien kaulanvenytysrenkaat, että tulisi siihen kaulaan edes vähän pituutta.

      • lettoräme

        Rengillä on taas kaulaa, kuin rimpisuon nälkäkurjella.


      • AsiantuntijaOsaa

        Sinä taijat käyttää sellaisia venytysrenkaita alapeässäs


    • suoraahuutoataas

      Kyllä on perjantaiksi taas monipuolista ja laadukasta tarjontaa! Oiva Toikan lasilintua, Arabian erilaisia kannuja, taidetta Kai Stenvall, Olavi Vehviläinen, Arvo Tarvainen, muumi- ja muita veistosfiguureja ja paljon muuta mielenkiintoista tavaraa! Sokerina pohjalla taas Markun hieno oivallus heinäseipäiden uusiokäytöstä - terassipöytä. Kukahan senkin huutaa niin saa kyllä maksaa kohtalaisesti mutta saa todellisen designtuotteen kotiinsa jonka arvo nousee vuosien mittaan!

      • TaikinanaamojenJoulu

        Voe vittu, tuon nälkäkurjen askartelun ja erikeeperiliimailun tuotoksista kukaan mitään tulevaisuudessa maksa, kaatiskamaa kaikki, syyntakeettomien koukkuleukavanhusten kusettamista koko juttu


      • idiottien_kuningas_renki

        Ei sitten Renki-hölmisköllä riittänyt järki tehdä pöytää muuten, kuin että valmiiseen tyhjään kaapelikelaan kiinnitteli heinäseipäistä sahattuja pätkiä ja kanteen ruuvaili muutaman laudanpätkän. Ähä, ähä, kun on Rengillä järki vähä...


      • fdgojdsfgdiil

        Mistä tuo muuten johtuu, että tavaravalikoima on tosiaan aika kapoista? Katsoo jotain American Pickersiä, niin poimivat kaiken maailman ruostekasoja ja myyvät hyvällä hinnalla. Suomessako ei vain ole hyvää ruosteista, vaiko ei niiden ostajia? Vai AP täysin feikattu?


    • kielipitkällä

      Kohta alkaa taas uudet jaksot tv:ssä. Tuskin maltetaan odottaa mitä kaikkea Markku onkaan ideoinut! Joko fanit olette ostaneet kirjan? Vai pitääkö köyhien odottaa alennusmyyntiä?

      • naurua_naurua

        Vessapaperia on jo kotona riittävästi. Huutikeisarin Virossa painetun kirjan sivut joutaisi kyllä vessapaperiksi, mutta kun huonoa oksapahvia sen sivut siihenkin hommaan.


      • Laatulukemistako

        Ennen ostaisin vaikka Sahuri Teuvon elämänkertakirjan "Märät uneni". Sen sivut ovat liimautuneet toisiinsa kiinni, joten sitä ei tartte edes lukea, sen passaa suoraan laittaa sinne nimikoitujen lohmuisten kuparipannujen väliin olohuoneen vitriiniin kodin koristeeksi


    • kymöltä

      Se muuten on sellainen juttu että jos Sahuriteuvo tekee elämänkertakirjan niin siinä on takuuvarmasti kymmenkertaisesti tavaraa normikansalaiseen verrattuna.
      Ja Teuvon jututhan ne sensaatiohakuiseen kansaan puree, varma Bestseller joka sen joskus kirjoittaa! Mutta Teuvolla on vielä paljon tekemätöntä kirja- ja elämänkerta-ainesta!

      Niinkuin Akilla ja Helilläkin, nuoria ihmisiä, ainakin tämän päivän eläkenormien mukaan, ja muutenkin! Kaikista kirjoitelijoista ei ainakaan - noin henkisesti - voi sanoa samaa!

      (PS Heittäkää taas se kommentti että kohta köyhyys koittaa kun tv-ohjelmat loppuu, se on niin hauska!)

      • remonttireiskako

        Miettikäähän vähän?! Valas pariskunta kiertää ympäri Suomea ja vaikka saisivat 50 % voittoa muutaman satkun ostoksista, niin kun laskette kaikki kulut, auto, palkat sosiaalikuluineen ja sitten vielä tämän liima rengin touhut! Liimailee tuntikausia jotakin juttua ja siitä saa n. 15- 20 €!! Paljonkohan sille maksetaan palkkaa? Taitaa ne ainoat tulot olla TV- tuotot ja jos ne loppuu, niin silloin loppuu varmasti koko touhu..


    • tuotantomies

      Se on hyvä kun on kokemusta köyhyydestä! Lähtee läskit ja terveys paranee! Liikuttava tuo ihmisten sosiaalisuus huolenpito toisten köyhyydestä ja terveydestä. On se ihanaa kun jotkut pyyteettömästi ovat huolissaan naapureíden terveydestä ja hyvinvoinnista! Tällaista Kangashäkin tapaista kyläkuntaa saa todella etsiä koko valtakunnasta. Seuraaviin tuotantojaksoihin etsitäänkin juuri tuollaisia yhteisöllisyydestä kiinnipitäviä ihmisiä ja tullaan haastattelemaan koko kyläkunta ja ottamaan mukaan ohjelmiin! Pikku taskurahaakin on tietysti luvassa!

      • Kangashäkin.navettapiika

        Ei nyt olla pienen rahan tarpeessa, eikä rössäkän tarpeessa senkään vertaa.


    • huutelemaanvaan

      Kyllä se navettapiiallekin raha kelpaa, älä nyt heittäydy tekopyhäksi! Mukaan vaan, pidetään sitten yhdessä oikein hauskaa!

      • lapslukk

        Heh heh. Joku kirjoitti aiemmin, että lapseton pariskunta. Sehän se on tänäpäivänä paras diili. Miksi tehdä penikoita tänäpäivänä? Vetää niitä perässään 70v. Ja siinä se elämä onkin. Miten pärjäävät siitä eteenpäin? Ikinä ei työpäivää ole lapselle suotu.
        No Suomen muu kansa elättää. Voi lapsia, onneksi en ole näkemässä Heidän elämäänsä.
        Eivätkä varmaan lapset ala tuohon hommaan, mitä Aki ja Heli jaksavat tehdä.
        Kaikkien pitäisi istua tietokoneen vieressä.
        Ja rahan pitäis tulla suoraan tilille.
        Onnea Aki Ja Heli, ettei Teillä ole penikoita.


      • penika

        kirjoitin jo


    • exit-only

      Mitä vittua se voi kenellekään kuulua onko lapsia vai ei, sehän on jokaisen oma asia!
      Joka ylipäätään tuollaisella asialla spekuloi ja ottaa kommentteja, osoittaa todellisen älynlahjansa!
      Ei tarvinne kommentoida mihin osamääräluokkaan se kuuluu!

    • kiljuenmukaan

      Ja taas on perjantaina hyvää tavaraa mistä kannataa huutaa! Todellista keräilykamaa eri alojen keräilijöille! Talonpoikais-museotavaraa, käyttötavaraa, taidetta, militariaa jne!
      Markun yllätys jäänee iltaan!

    • huudellaantaas

      Olipas Markku keksinyt tyylikkään koristeen - kukkajunan perjantain myyntiin! Ehtymätön on tuon miehen idearikkaus!
      Paljon hyvää taidetta taas Juhani Palmusta lähtien: Aira Samulin-faneille varsinainen happyhour!
      Arabiaa, lasitaidetta, talonpoikaistavaraa, antiikkia!
      Kyllä Keisarin kelpaa porskuttaa ja kansa saa hyvää tavaraa tarpeisiinsa.
      Kohta alkaa taas TV-lähetykset, tuskin malttaa odottaa mitä kaikkea lystiä on keksitty!

      • OmaSukuParas

        Suku taas kehuskelemassa paskalastia?


      • paneskelijako

        Hyvää taidetta Juhani Palmulta ja Aira Samulinin fanit?! BBBBBBBBBBBUUUUUUUUAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Kierrätyskeskusko

        Joo, ihan samaa paskaa lähes kaikki kohteet, varmaan rojut "pelastettu" jostain jätelavalta.
        No, tavara on taas ihan yleisön mukaista...kyllä kelpaa huutaa!


      • LaatutaravoitaKaikki
        paneskelijako kirjoitti:

        Hyvää taidetta Juhani Palmulta ja Aira Samulinin fanit?! BBBBBBBBBBBUUUUUUUUAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Varmaankin Airan fani tuli perjantaina ikionnelliseksi ja myös Palmun pa(i)nokuvien ystävä..?


    • pelikaanileuka

      Taitaa olla aika vähissä kävijät, aikansa kutakin. Ja tokkopa ole kun utelijaat ja muuten heikulat ketkä eksyy sinne. Vieläkö siel pyörii se lovileuka remonttimies.

      • SellaistaYlhäisöä

        Kaikilla heillä on joko lovileuka, vino- tai taikinanaama, hampaaton suu tai pallomaha


    • Pinokkion-Suku

      Voi kun se Pinokkion Sisko tulisi vielä sinne huutokauppaan sen keskeltä naamaa lähtevän pitkän nenänsä kanssa.

    • hööpötykset-huomataan

      Eipä tule enää ensi kesänä kuvausryhmät kuvaamaan huutikeisaria Tervatehtaantielle, mutta köyhyys tulee rautaporttien taakse, se on varma. Optiot jatkokuvauksiin on nyt tämän kesän vähäisten kävijämäärien jälkeen ollutta ja mennyttä. Mitä tyhjässä pihassa kuvaamista on? Bussikuljetukset Niuvanniemestä Uuraisille on jo lopetettu. Renki saa painua kilometritehtaalle vanhan mersunsa ja olkihatun reuhkansa kanssa. On se taas ensi talvena hienoa Seiskasta katsella kuvia, kuinka satakiloinen ameba leijuu Fugen uima-altaassa. Eikä Venloja huutikeisarille enää tule. Kansa on läpeensä kyllästynyt tuohon väkivaltaiseen romukauppiaaseen, joka pahoinpitelee ulkomaanreissuillaan Fugessa suomalaisia vanhuksia.

      Paimelan autoParonia kun 2016 kesä kuvattiin, niin Paroni sanoi Seiska-lehden jutussa, että oli lähellä mennä konkurssiin, kun kuvausryhmä norkoili kolmena päivänä viikossa siellä navetalla. Pelkkää katsojien sumutusta oli nekin kuvaukset. Joku mies oli aikoinaan myynyt sen keltaisen VW Beetlen Paronille hienoilla nahkapenkeillä. Ohjelmaan sitä autoa purettiin roisin näköiseksi ja tungettiin se jonnekin takariviin "mukamas hylättynä raatona". Sitten innolla ryhdyttiin kunnostamaan tätä "raatoa" ja kuinka ollakaan, kun kaverin käytettyjä autojen varaosia kauppaavasta liikkeestä löytyi täysin samat penkit "edulliseen hintaan" takaisin laitettavaksi VW Beetleen. Samaa filunkipeliä pitivät kaikkien "korjaamiensa" romuautojen kanssa.

      • Paskanjauhantaa

        "Optiot jatkokuvauksiin on nyt tämän kesän vähäisten kävijämäärien jälkeen ollutta ja mennyttä."

        Mistäs tuon tiijät, ootko ollu sopimusneuvotteluissa? Tai ootko ollu joka kerta huudoissa pihamaalla laskemassa yleisömäärää?


      • köyhyys-tulee

        Kyllä huutikeisarin uhon loppuminen tämän kesän kuvauksiin näyttää täysin selviöltä ilman, että koskaan ja ikinä ei ole tullut kyseisellä romulaanilla käytyä. Näkeehän tuon nyt jo sokea kepillään...


      • TaasPelkkääPanettelua
        köyhyys-tulee kirjoitti:

        Kyllä huutikeisarin uhon loppuminen tämän kesän kuvauksiin näyttää täysin selviöltä ilman, että koskaan ja ikinä ei ole tullut kyseisellä romulaanilla käytyä. Näkeehän tuon nyt jo sokea kepillään...

        Ja höpö höpö


    • Lomosonov
    • huutolaispoikanen

      Huutikeisari saa olla ylpeä tekemisistään! Huutokaupoilla rahnaa tulee ja kansa tykkää!
      Naapureita toki viduttaa kun eivät pysty muuhun kuin kiljun juontiin ja sätkien käärimiseen!
      Kyllä noilla tuloilla viime kymmenen vuoden ajalta plus muut tulot on työeläke tienattu hyvinkin. Se mitä ylimääräistä tulee on vaan plussaa, sen voi vaikka ryypätä!
      Ja oikein hyvä että huutikeisari antaa huutia kaikenmaailman narsistiöykkäreille, oppivat vähän sivistynyttä käyttäymistä!

      • pinotexia-pintaan

        Keis@rinnan naama on rupsahtanu viime vuodesta.


      • CuperosaUhoaa
        pinotexia-pintaan kirjoitti:

        Keis@rinnan naama on rupsahtanu viime vuodesta.

        Mitä sitten, kahtele vaan omaa naamaasi peilistä ja ala pakkeloimaan sitä


      • Redneck_Uurainen

        Keis@rin naamassa tuore läski pingottaa nahkat tiukalle, niin siinä ei rypyt näy, niin kauan kun silava pingottaa nahkaa.


      • Jokihaara_Uurainen
        Redneck_Uurainen kirjoitti:

        Keis@rin naamassa tuore läski pingottaa nahkat tiukalle, niin siinä ei rypyt näy, niin kauan kun silava pingottaa nahkaa.

        Silavaa kai naamassa ja kainaloissa kun niin kovasti aina pinta kiiltää


    • huutolaisukko

      Tulipa kuparipannulle hintaa, 500 €! Kyllä se ottaa kateellisia sieluun kun Keisari tekee rahaa että ropisee. Ei näytä köyhyys olevan lähelläkään. Siksi toisekseen Uurainen julistetaan ensi vuonna Keisarikunnaksi ja Helista ja Akista tulee sen pormestereita! Jonkinlainen vuosittainen Uuraisten PRhenkilö-korvaus on neuvoteltavana!

      Markku se keksii aina vaan uutta ideaa ja kaikki menee kaupaksi hyvällä hinnalla. Alkaa se Markunkin eläkekassa olemaan aika pullollaan kun on noin monta vuotta jo tuunannut erikoisia esineitä hyvällä palkalla!

      Harvinaisia tavaroita taas myynnissä, lasipenis, varmaan maistuu viini monelle naisellesiitä!
      Harmi että Freemanilla ei ollut tandemia myynnissä, se taisi mennä kässärin tekijöiltä ohi!

      Lähtiköhän Aki ja Heli Fugeen hyvin ansaitulle lomalle taskut täynnä tuohta kun seuraava huutokauppa on vasta 8.9. Toivottavasti Aki antaa taas huutia köyhille pikku narsisteille ja euroopanomistajiille kun ovat niin isoa herraa siellä etelässä!

      • silliäkullekin

        "Harvinaisia tavaroita taas myynnissä, lasipenis, varmaan maistuu viini monelle naisellesiitä!"

        Maistuu varmaan tyhjänäkin...kunhan ei vaan riemun hetkellä katkee sissään


      • mehtäkylän-merenelävä

        Jos ne Fugeen menee, niin kyllä lehdessä on taas kuva, kun satakiloinen ameeba kelluu altaassa.


      • JaLäskitLotisevat
        mehtäkylän-merenelävä kirjoitti:

        Jos ne Fugeen menee, niin kyllä lehdessä on taas kuva, kun satakiloinen ameeba kelluu altaassa.

        Ja sitten illalla mennään jatkoille nyrkkeilybaariin


    • Örkki-Erkki

      Ei paksun tytön kannata laihduttaa, kun sitten tulee niin ryppyisen näköiseksi.

    • konstit-on-monet

      Nykyaikana on helpoa kiristellä ryppyjä plastiikkakirurgilla. Kun on tuohta millä mällätä!

      • paavotar

        Jaahas , te sitä sitten jaksatte vuodesta toiseen Palsanmäkiä ja Markkua moittia ja syytellä ! Eikä sekään vielä riitä , huutokaupassa kävijätkin on ulkonäköä myöten arvosteltava . MISTÄ SE KENKÄ PURISTAA , VAI , AHISTAAKO MUUTEN VAAN ????????????


      • KäämitKärysivät
        paavotar kirjoitti:

        Jaahas , te sitä sitten jaksatte vuodesta toiseen Palsanmäkiä ja Markkua moittia ja syytellä ! Eikä sekään vielä riitä , huutokaupassa kävijätkin on ulkonäköä myöten arvosteltava . MISTÄ SE KENKÄ PURISTAA , VAI , AHISTAAKO MUUTEN VAAN ????????????

        Ahistaako paavotarta kun pittää huutaa vai onko vaan pieru eksyksissä tai menopaussi


      • paavotar

        Eipä tässä meikäläistä ahista. Ja kun ei turhista hermoile, niin mitäpäs sitten huutamaankaan.
        Jos hymyä haluais joku elämäänsä, niin you tubettaa vaan " Salli mun nauraa"


    • Kusi-Keisari-kunta

      Kun se rimpisuon pitkäkaulainen nälkäkurki väsäsi siitä vanhasta ikkunasta sitä häkkyrää, mikä siitä nyt yleensä tuli, niin kyllä tuli jo suuri myötähäpeä meille oikeille ihmisillekin. Kyllä jos työtä tekee, niin siinä pitäisi olla sentään edes vähän jotain järkeä mukana... tuossa köpöstyksessä ei kyllä ollut. On siellä Uuraisilla näköjään hulluja joka lähtöön...

      • LiimaillaanLiimaillaan

        Hän on paikallinen Pelle Peloton sillä erotuksella, että tällä heinähatulla on peukalot liimautuneet erikeeperillä keskelle kämmeniä


    • rengillä-aivot-narikassa

      Mitä se pitkäkaulanen nälkäkurki siellä Tervatehtaantiellä vielä koikkelehtii? Sehän olis pitäny laittaa liimapurkkeineen Niuvanniemen autoon jo monta vuotta sitten !

    • leegot-suussa

      Konsepti ei ole muuttunut, ei mitään uutta. Sama vakava pölötys markulta kuin tekisi oikein jotain tärkeää ihmishenkeä uhkaavaa työtä. Ei taida osata huumori heittää muuta kuin paskasia muniaan kopeloi välillä ja emäntä istuu sillille haisevan lohvan päällä.

      Kyllä "nauratti" se legohammasuuno joka maksoi pannusta 600 euroa. Mitähän miettii nyt kun katsoo kuvaansa TV:stä, tajunneko että ihmiset nauraa hänelle. Jos kyljessä istui morsmaikku niin kehoittaisin lähtemään nyt viimeistään etsimään järkevämpää ja fiksumpaa sulhoa. Tuollainen höynäytettävä, yhden hetken TV-tähti. Vai alkoiko ylämäki nyt jossain peräkylällä kun tyhjensi lompakon ja näytti palikat suustaan ja lausui muutaman yksinkertaisen ajatuksen,
      Tässä kohtaa jopa tunsin sympatiaa Palsanmäkiä kohtaan kun on niin tomppeliporukkaa huutamassa. Ihan sama vaikka tyhtävätkin tuollaisilta lompakot.

      • HölmisköjenTouhuja

        Nythän filmiryhmä taas etsii uusiin jaksoihin lisää höynäytettäviä hölmisköjä, jotka tohtivat aarteitaan tuoda keisariparin eteen vähäteltäviksi ja alhinnoiteltaviksi. Veikkaan, jotta niitä hölmisköjä vieläkin löytyy, jotka haluavat naamansa ruutuun hinnalla millä hyvänsä.


    • huudellaanvaan

      Sitä ei tietysti köyhä ymmärrä että jollain varaa pistää vaikka tonni kuparipannuun. Tonneja voi panna vaikka huoran perseeseenkin, eihän sillä ole väliä mihin sen rahan panee kun sitä on. Toisilla vaan ei ole. Muutakuin kitinää! Siinä on se ero!

      • KeisarikoAlkemisti

        Kluhmuinen kuparipannu sinun kädessäsi on lähes nollan arvoinen ja Keisarin kädessä se muuttuu hopeaakin kalliimmaksi, jopa kullaksi...mietihän sitä!


    • huudellaanvaan

      Sekös se ottaakin köyhien ja kateelisten henkeen...! Ja sekin kun joilla on varaa pistää tonni ihan mihin turhuuteen vaan - ihan huvikseen!

      En sano että huoran perseeseen laittaminen turhuutta olis mutta onhan se halvempaa kun oman akan pito. Mitä sitä koko lehmällä tekee kun haluaa vaan litran maitoa?

    • KulkusetKulkuset

      Milloinkahan Keisari huudattaa omat kulkusensa tarpeettomina

    • artamateur

      Keisarin kellit on jo testamentattu Uuraisten Keisarikunnan Museo ry:lle säilytettäväksi vitriinissä ikäänkuin Rasputinin vastaavat Pietarissa.

      • RoinassaLöytyy

        Juupa juu, paavin pallit ja nunnan nännit, nehän ovat myös tarpeettomia


    • duunariukko

      Ja johtajan kiitokset pikkujouluissa!

    • harvinainen-meren-elävä

      Nähdäänkö Fugen uima-altaassa kohta kellumassa se jättiläisameeba?

    • välimerestä-noussut

      Se taitaa olla siellä Fugen uima-altaassa paremminkin Meduusa. Semmoinen ohut sifonkimekko leijuu vedessä valtoimenaan semmoisen valtavan isokokoisen keskiruumiin ympärillä.

    • uidaanuidaan

      Ja merimursu varmaankin sitä saalistaa!

      • TaitaaTehdä

        Jaa-a, tekisikö mielesi saaliinjaolle...?


      • pitkä_kurkkutorvi

        Lentääköhän sinne Fugeen saman uima-altaan reunalle myös kaukaa pohjoisesta rimpisuon nälkäkurki koikkelehtimaan pitkine koipineen, sekä pitkän mutkaisen kaulansa kanssa nokkimaan maahan pudonneita sattumia suuhunsa, kun itse huutikeisari syö makkaraperunoita altaan reunalla.


    • VoeTokkiisaHeitä

      Kyllä taas on perjantain huudoissa suuri osa kohteista 5-15 euron roinaa, joita monet laittavat roskiin tai lahjoittavat pois vaikka Katulähetykselle (Konttiin eivät edes kelpuuttaisi...) ja samat hölmisköt tuntikausia niitä taas kyttäävät pullaa ja makkaraa mussuttaen

    • Aapiskukko_

      Heeeh, heh, heee.... taas Tervatehtaantielle raahustaneita väkäleukoja ja muita tietämättömiä tolloja jymäytettiin oikein kunnolla ison kissakannun myynnissä. Kannua huutikeisarille myyvä nainen kertoi kyllä ihan asiantuntevasti kannun olevan kohtalaisen arvokas ja myi kuitenkin koko tavarakuormansa kissakannun kanssa Tervatehtaantien maharadza-parille 310 € hintaan. Sitten huutokaupassa keisarinnan kännykässä "tuntematon ja näkymätön ostaja" tarjosi selvästi arvoltaan alle 500 € kannusta 815 €. Olisivat maharadzat vielä huuto-hollituvassa niuvanniemeläisille sanoneet, että sieltä soitti Nilsiän Öljysheikki ja tarjosi moisen summan, niin yleisön joukossa tällä kertaa oleva Niuvanniemen vaihtomiehistö olisi yleisön joukossa kohahtanut vielä lisää.

      Harvahampaat ja väkäleuat, sekä kauhu-gallerian pellenaamariin kasvonsa muottiin malliksi antaneet siis kohahtivat yleisön joukossa tarjouksen kuultuaan... montako kertaa "kohahdusta" piti harjoitella, että se höpö, höpö-tuotantoyhtiön kuvaajille lopulta kelpasi? Aina vaan röyhkeämmäksi valheet näiden maharadza-pullukoiden huutokaupoissa käyvät, mitä lähemmäksi ohjelman tuotannon loppu tulee. Se humpuukiohjelman loppuminen on pakko, kuin köyhän kuolem@, eikä sille loppumiselle mitään voi. Köyhyys on jo tulossa Tervatehtaantien portin taakse yhtä takuuvarmasti, kuin lisäkilot maharadza-parin vyötärölle.

      • KissakannuHuudoissa

      • Alma-Hyysäri

        Eipä näytä löytyvän huutajia isolle kissakannulle 700 € lähtöhinnalla. Ettei olisi mennyt huutikeisarilla oleva iso kissakannu takaisin sille Jyväskylän pimulle, miltä se huutokauppaan alkuaan tulikin. Tyttö yritti huutikeisarin kautta, että jos joku toope kannusta huutokaupassa 500 € maksaisi, niin hän voisi siitä ihan oikeasti luopuakin. Kun ei huutokaupan hollituvassa hölmisköt innostuneet kannua huutamaan, niin kannun tuoja soitti sitten huutokaupassa itse rva mahradzalle, että hän "maksaa" kannusta 815 € niin saadaan hölmöläiset kohahtamaan. Luultavasti kannu oli Jyväskylän naiselta huutikeisarilla vain lainassa ilman, että siitä huutikeisari maksoi yhtään mitään ja nyt kannu palautui takaisin omistajalleen.


      • KullitetutPannut

        Joo-o, ja romukauppurit ja jopparit kautta Suomen toimttavat keisarille kuparipannuja, pääsevät vihdoinkin varastojensa ongelmajätteistä eroon


      • jätteenkierrätys

        Oikein !! Rössäkkä ja arvoton romu huutikeisarille myyntiin !!


      • PaskanjauhajaOlet
        Alma-Hyysäri kirjoitti:

        Eipä näytä löytyvän huutajia isolle kissakannulle 700 € lähtöhinnalla. Ettei olisi mennyt huutikeisarilla oleva iso kissakannu takaisin sille Jyväskylän pimulle, miltä se huutokauppaan alkuaan tulikin. Tyttö yritti huutikeisarin kautta, että jos joku toope kannusta huutokaupassa 500 € maksaisi, niin hän voisi siitä ihan oikeasti luopuakin. Kun ei huutokaupan hollituvassa hölmisköt innostuneet kannua huutamaan, niin kannun tuoja soitti sitten huutokaupassa itse rva mahradzalle, että hän "maksaa" kannusta 815 € niin saadaan hölmöläiset kohahtamaan. Luultavasti kannu oli Jyväskylän naiselta huutikeisarilla vain lainassa ilman, että siitä huutikeisari maksoi yhtään mitään ja nyt kannu palautui takaisin omistajalleen.

        Siinä sulle kateellinen Juntti-Einari:

        https://www.huuto.net/kohteet/arabia-kissa-kannu-oranssi-2l/452646279


    • älä-pamlaa-skeidaa

      Ei lopu vielä pitkään aikaan Keisarin ohjelmat. Ensi tuotantokauttakin jo kasataan ja etsitään esiintyjiä. Ei lopu suomalaisten suosikkiohjema ei! Nythän on päästy vasta vauhtiin.
      Eikö köyhyys iske milloinkaan, niin hyvä eläke on jo tienattu Keisarikuntaan!

      Hyvää tavaraa on taas myynnissä perjantainakin. Markku on tehnyt hienon jakkaran harmaasta laudasta. Ja miksi sitä aina tekemään mitään niistä laudoista, antaa viisaiden asiakkaiden askarrella itsekin välillä, eli on myytävänä harmaata lautaa pelkästään.
      Varmasti Lassin vanhasta ladosta mitä purettiin viime ohjelmassa, kulttuurihistoriallista lautaa, kannattaa ostaa!

      Hienot pipot saivat, meni päähän kuin CultanConture miten Aki sanoi!
      Markulla oli kissanpäivät kauniiden tyttöjen kanssa, taisi tytötkin pitää Markun maukkaista makkaroista!

      PS. Eivätpäs ole ketkään tölvineet ohjelman hieman hiljaista tyttöä, muut asiakkaat tulikin jo raadeltua, olisihan sekin siinä mennyt sikakirjoittelijoiden toimesta!

      • JurmutiJurmuti

        PS. Sinähän voisitkin raadella loputkin esiintyjät seuraavassa viestissäsi kun mieltäsi näkyy se vaivaavan


      • macryver
        JurmutiJurmuti kirjoitti:

        PS. Sinähän voisitkin raadella loputkin esiintyjät seuraavassa viestissäsi kun mieltäsi näkyy se vaivaavan

        Mie ooon nii ilonen että TV väki pitää ton Akin kiireisenä. Miulla ja johtajalla on. Aina kun Aki poistuu "ostoksille" Niin kivaa ja mukavaa. Laitetaan sänky myyntikuntoon. pelmautetaan ja uuesti laitetaan kuntoon...Ja Aki ei huomaa mitään. Olihan se hiukan vaikea työ mutta. Mutta löysin käyttökelpoisia ruuveja ja liimaa. Mutta kyllä se nyt kestää rytkyttää. Ainaski meitä.:)


      • TurhaElvistelläEnää

        Sun kulkusista ei taija enää tulla muuta kuin kuumaa ilmaa...huoh


    • arvot-päälaellaan

      Heh, heh... alkaako Takapajulan TV:n optiovuodet vähentymään...? Mitäs minä sanoin... köyhyys tulee Tervatehtaantielle. Se on pelkkää arvottoman rössäkän myyntiä sitten loppuelämä huonolla katteella. Mutta vaikka rahat vähenee, niin kilot lisääntyy. Ikävä ja tyhjä lapsettoman pariskunnan vanhuus on tulossa, eikä sitä ikävyyttä vanhusten Fugessa taapertaminen muuksi muuta. Jotain jäi elämästä puuttumaan... siispä valtio vie perinnöt.

    • tööt-tööt

      Minäpä voin raadella tätä tarjoilija tyttöä.
      Hänhän oli laittautunut nyt oikein näpsäkäksi. Meikattuna ja hiukset kiharrettuna. Kunnon vaatteet oli tuotantoyhtiö hommannut ettei enää näyttäisi niin maalaismoukalta.
      Ylväästi hän kanteli tavaroita ja käveli suorana. Hymyillä ei passannut kun ehkäpä keltaiset hampaat olisivat vilkkuneet punahuulien lomitse.
      Mutta keskellä kasvoja oli edelleen töpselin mentävär reiät. Ja seuraavan jakson alkua katsottaessa oli hän laittanut entiset kulahtaneet vermeet päällensä ja sipulin päälaelleen. Se siitä, takapajulan tyttö ei jaksanut tsempata, lieneekö hän jo kihlattu lippalakkipääpojalle joka ajaa opelilla nopat ja hajusteet kaarteissa hulmuten. Elämä on jo mallillaan.

      • Armi-Kusella

        Juu, se romunkantaja-tyttö oli kyllä huutikeisari-höpöstelyjen alussa semmoinen aloittelevan navettapiian oloinen... niin kuin maalaismöllisköt yleensä on. Höpö, höpö-tuotantoyhtiöllä on ilmeisesti joku, joka vähän fixailee tyttöä ohjelmiin vaatetuksen ja muunkin olemuksen puolesta, ettei näyttäisi nyt aina ihan niin rimpisuon takana maakuopassa asuneelta.


    • uuraisten-missi

      Onko tuosta missiksi muunto-ohjelmasta jo vuosi, millaisessa moodissa tyttö nykypäivänä jo kulkeekaan. Jos on kovin ylpistynyt kauneudestaan niin sieraimiin sataa, ovat niin pyöreät kaivot ja taivasta kurkottavat. Uuraisten marketin myyjät ja kylän miehet ihan kumartavat ja niiaavat tämän römutarjoilijan edessä.

    • näkisvaan

      Olisi hauska nähdä minkä näköisiä horiskoja näitä juttuja kirjoittelee. Ei varmaankaan kehtaa edes itse peiliin katsoa. Yleensähän se on niin että mistä toisia arvostelee, se löytyy juuri omasta itsestä!

      Niin että pitäkää sateenvarjo päällä sateella ettette huku ja kiristelkää verkkareita vaan, muut kamppeet ei taida mennä päälle. Taidettiin teidänkin koulukuva ottaa helikopterista että mahtui kaikki kuvaan!

      • TonniTuula

        Min oon siin saatnan ruma etten oo uskaltanu vuosiin peiliin kahtoo kun pelkään sen särkyvän, veskinpytylle en uskalla ennää istua kun paikat on niin venynneet jotta puolet menis ohi ja seinillekkin, on vaan laskettava kaikki vaippaloihin


      • paavotar

        Ootta te , ootta , pöljiä ootta ! Vaihtakaa jo puheenaihetta , vai aattelitteko jauhaa maailman tappiin asti , yhtä ja samaa ? Palsanmäet sitä ja tätä.
        Kirjoituksista päätellen , tätä keskustelua ei taida valvoa kukaan ! On senverran alatyylistä tekstiä monelta , mutta ymmärtäähän sen, kun on pöljät kyseessä .


      • KauneusHäikäisee
        paavotar kirjoitti:

        Ootta te , ootta , pöljiä ootta ! Vaihtakaa jo puheenaihetta , vai aattelitteko jauhaa maailman tappiin asti , yhtä ja samaa ? Palsanmäet sitä ja tätä.
        Kirjoituksista päätellen , tätä keskustelua ei taida valvoa kukaan ! On senverran alatyylistä tekstiä monelta , mutta ymmärtäähän sen, kun on pöljät kyseessä .

        Kato pöljä ihtees peilistä, osui ja upposi


      • paavotar

        JUST ! Niinkö kävi ? Kalahtiko kalikka ? Hups !


    • Armi-Kusella

      Kohta nauretaan, kun kuvaukset loppuu ja köyhyys tulee Tervatehtaantielle.

      • paavotar

        Toisille köyhyyttä toivot ! aatteleppa omalle kohdalle , vieläkös sitten naurattais ?


    • huutelija

      Kuinkahan monesti tuo kusija-armin kommentti on ollut jo täällä?!!

      Mutta köyhyyttä ei vaan tule! Päinvastoin Keisrikunta menestyy, líhoo ja vaurastuu rössäkkämyynnillä, aina löytyy ostajia!
      Köyhät kateelliset ne rutistuu ja katkeroituu entisestään!

      Menkää Fugeen käymään niin jos se iloksi muuttuisi kun pääsee Helin ja Akin kanssa polskuttelemaan lämpöiseen altaseen! Ai niin... ei taida kaikilla olla varaa...!

      • KateellinenPiereskeli

        Ei taija sullakaan olla varaa muuhun kuin huutokaupan parasta ennen makkaraan


    • huutelija

      Täältä Fugestahan minä kirjoittelen. Shotti maistuu!

      • OsuinTaas

        Eikös sun olis pitäny edellisessä viestissäsi sanoo, jotta tulkaa Fugeen käymään,,,joten paskaa puhut köyhä


    • huutelija

      Kun on varaa tässä reissata eestaas, kun on vakkarikämppiä siellä sun täällä. Leviltä Fugeen. Ja siltä väliltä. Mitäs köyhät?

      • KankitienSatusetä

        Mä kyllä tuon sulle kossupullon sinne Kankitien kämppääsi


    • hirmumyrsky-Krista

      Huutaako tuotantoyhtiön "rengit" Tervatehtaantien rössäkkähuutokaupoissa aloituskuparipannun hintaa ylös?

      • pannujakannujahuudellaan

        Paljon sinua köyhää taitaa kismittää kun olet jo monta kertaa jäänyt ilman pannua, jotta pitää kaikenlaisia fantasioita kehitellä. Entä jos vaikka Remu puhelimella huutelee pannuja itelleen...hällähän on nurkat täynnä muutakin "arvotavaraa"


    • romu-hinnoissaan

      Kuparipannun oikea hinta on 10-20 € missä tahansa kirpputoreilla tai huutokaupoissa. Siis: vedättääkö huutikeisarissa tuotantoyhtiö huutajillaan kuparipannun hintaa ylöspäin?

      • kateellinenolet

        Jokuhan siellä huudoissa paikalla olleista pannun on monesti ostanut ja naamaansa tv:ssä huutojen jälkeen näyttänyt, joten väliäkös sillä kunhan joku maksaa korkeimman hinnan, revihän siitä taas


      • ne-hööpöttää-katsojia

        Kieroa peliä Tervatehtaantiellä. Viidakkorumpu rummuttaa monta kauppaa menneen oikeasti ihan eri tavalla, mitä ulostulleessa ohjelmassa näytetään.


      • JaneEiUsko

        Ai niin-köh, Tarzan


    • huutokauppias
      • KansaJanoaaLisää

        Siinä se nähtiin kuinka "vaativa" formaatti kyseessä ja vuosikausia samaa toistoa näytetään ja vielä monta kertaa kaikki uusintoina, kyllä on alas tv-ohjelmatarjonta menny!


    • hoitaja-tietää

      Kun on nähnyt ne kuvaajat niin ei järki paljon päätä pakota, ei mitään kunnianhimoa tai mielikuvitusta. Todellakin tuo juutuup kuvaaja olisi voinut kulkea tuon lössykkä pariskunnan ja heinäseipään kintereillä, aivan sama tulos - ja vuodesta toiseen samaa sontaa.

      Romuntarjoilija tyttö pyöristyy matamiksi hänkin, siinä suurin muutos ulkonäössä. Ehkä hän nuorimpana ja rengi laihimpana viimeistään 10 vuoden kuluttua työntelee pariskuntaa pyörätuoleissa ja nostavat valjailla vessanpytylle tai portatiiville. Takapuolta on pestävä ja etuvinkurat pyyhittävä. Yövuorotkin tulee kuvioon kun kankkua on käännettävä ettei paikat puudu ja tule makuuhaavoja.

      • SeniorienHoivaKoti

        Teilläkö on jo menossa tuollaiset hoitotoimenpiteet, kun noin tarkasti osasit niitä kuvailla?


    • hoitaja-tietää-taas

      Osaan ennkoida heidän tulevaisuuden kun olen nähnyt niin monta tapausta ja ei koske pelkästään vanhuksia. Nuoret paksukaiset ovat tuossa tilassa 40-vuotiaina kun eivät liiku eivätkä hanki itselleen lihaskuntoa. Kuten eivät Heli ja Akikaan. Ootteko katsoneet miten Heli istua lähnöttää autossa, ja jalat koulussa kävelee kun takapuoli painaa niin mahottomasti.

    • huppaheijaavaan

      Toivotaan että kukaan buddhauskovainen, ainakaan radikalisoitunut näe tiistain ohjelmaa. Buddhan patsaan pyhäinhäväistys - astronautin näköiseksi maalaaminen takaa Markun kaulan katkeamisen. On ne samanlaista porukkaa kuin islamislaiset!

      • kuparipannu600

        Nythän rykäs. pulleropariskunta myy karibian risteily lippuja halpa hinta

        http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005367600.html

        Kyllä mummojen ja kuolinpesien kusetus kannattaa.
        Mutta Akia lainaatekseni. Sehän ei ole hullu joka ei yli puolia tingi. Muuten ei reissulle pääse. M olis varmaan H saanu tiineeks... vai onko jopa nyt.


      • kaikkeakanssa
        kuparipannu600 kirjoitti:

        Nythän rykäs. pulleropariskunta myy karibian risteily lippuja halpa hinta

        http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005367600.html

        Kyllä mummojen ja kuolinpesien kusetus kannattaa.
        Mutta Akia lainaatekseni. Sehän ei ole hullu joka ei yli puolia tingi. Muuten ei reissulle pääse. M olis varmaan H saanu tiineeks... vai onko jopa nyt.

        Siellä sitä on paikallinen kerma edustettuna! Olin lähdössä tuonne risteilylle, mutta tarvii kyllä vaihtaa ajankohtaa nyt, tai lähden kuubaan pariksi viikkoa


    • huutikauppalainen

      Perjantaina on taas laatuastiastoa, antiikkia ja muuta taidetta myytävänä!
      Moneen lähtöön käyttö- ja koristetavaraa!

      Ei Keisari ketään kuseta, myyminen on vapaaehtoista. Jos tuntuu että hinta on halpa, voi jättää myymättä ja myy itse tavaransa kalliimmalla, eikö se ole simppeli homma!?

      Kuudes tuotantokausi on kuvattavana, ei tule köyhyys Tervatehtaantielle, monen kateellisen harmiksi. Olisi hauska nähdä moniko noista narisijoista pystyy 100 tuntiseen työviikkoon? Veikkaampa että ovat jo niin työelämästä vieraantuneita korvauksilla eläjiä etteivät pysty minkäänlaiseen työelämään! Osuiko ja upposiko?

      • rehellinenpalauttaasen

        Keisari myi toisen omaisuutta viime huutokaupassa! Jalkaproteesi on yksilöllinen apuväline ja siihen on myöntänyt maksusitoumuksen kaupunki/kunta tai vak.yhtiö ja niissä sitoumuksissa lukee "apuväline on palautettava käyttö tarpeen loputtua palveluntarjoajalle" tämän lisäksi siinä on vielä käyttökelpoisia osia jotka on kullan hinnoissa, sieltä löytyy titanuimista valmistettu nivel jne., mitkä maksavat maltaita ja on häpeällistä edes ostaa tuollaista toiselle ihmiselle kuuluvaa proteesia saatikka myydä se vielä eteenpäin


      • paavotar
        rehellinenpalauttaasen kirjoitti:

        Keisari myi toisen omaisuutta viime huutokaupassa! Jalkaproteesi on yksilöllinen apuväline ja siihen on myöntänyt maksusitoumuksen kaupunki/kunta tai vak.yhtiö ja niissä sitoumuksissa lukee "apuväline on palautettava käyttö tarpeen loputtua palveluntarjoajalle" tämän lisäksi siinä on vielä käyttökelpoisia osia jotka on kullan hinnoissa, sieltä löytyy titanuimista valmistettu nivel jne., mitkä maksavat maltaita ja on häpeällistä edes ostaa tuollaista toiselle ihmiselle kuuluvaa proteesia saatikka myydä se vielä eteenpäin

        Ei muuten myynyt ensin, vaan osti, kun joku möi , ja sitten joku taas osti, vieläpä vapaaehtoisesti. Kukas mielestäsi nyt sitten on tehnyt väärin ? Entäpä, kenenkähän se jalkaproteesi on alunperin ? ?


      • otanosaa

        stna samat kurpat täällä aina kurnuttamassa, taitaa olla eläkeläisen ainut ilo


      • paskanmäki
        paavotar kirjoitti:

        Ei muuten myynyt ensin, vaan osti, kun joku möi , ja sitten joku taas osti, vieläpä vapaaehtoisesti. Kukas mielestäsi nyt sitten on tehnyt väärin ? Entäpä, kenenkähän se jalkaproteesi on alunperin ? ?

        Keisarin moraali kyseenalainen, luulisi kauppamiehen tietävän ettei tuollaista osteta ja ei sitä myöskään myydä. Ostajalla on myös vastuu tavaraa ostaessa ja Palsanmäki ei voi väittää olevansa kokematon kauppamies, kertaalleenhan se on jo käräjillä ollut varastetun tavaran vuoksi!

        Tuosta "apuvälineestä" on käyttäjä saanut varmuudella ohjeen kenen omaisuutta se on ja se ei ole kauppatavaraa sen ymmärtää jokainen täysijärkinen ja on tainnut tuolla huutokaupassa liikkua myös mm. rollaattoreita, jotka kuuluu palauttaa kunnan tai kaupungin apuväline palveluun käyttötarpeen loputtua, eikä niitä romukauppiaan pidä ostaa kuolinpesiltä muuten, kuin jos on kuitti esittää siitä!!


      • tohtorinnako

        Hei ''huutikauppalainen'' olen kuule työelämässä ja saan vielä enemmän vuodessa, kuin nuo pellet ryhävalaat yhteensä, mutta rehellisesti! 100 tuntinen työviikko näillä tolloilla?? BBBBBBUUUUUUUUAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!


    • Luxustakehiin
      • RisteilyMerieläimille

        Pelikaani- ja merileijonaristeilyllekkö, ei kiitos, niitähän näkee eläintarhoissa


    • Valpas-Krista

      Tehkää oikein lujasti töitä, että joku saa sitten hyvät perinnöt, kun noita omia perillisiäkään ei näytä siunaantuvan.

    • paperipojat

      Tottakai risteilylle lähdetään, ainakin ne kenellä on on varaa!
      Tänään taas huudetaan oikein tosissaan, kenellä on varaa!

      • köyhä-huutolainen

        Tämä pelle se on helppo tunnistaa aina kirjoituksistaan, kun tarjoaa tuota huutomerkkiä jo viidettä vuotta joka lauseen perään.


      • AutaVähälahjaista

        Taidat olla pahvi


    • paperipoijat

      KATOS KUN JOILLAIN ON VARAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • HuutoSairaus

        Joo-o, sairautta on niin monenlaista...varakkaat tuskin käyvät rössäkkähuutokaupoissa


    • Lucas-se-huono-sähkömies

      Lapsettoman pariskunnan elämä on kovin ontto ja tyhjä. Eivät tiedä oikeasta elämästä yhtään mitään, mitä muut ikätoverit nyt parhaillaan kokevat. Parhaat elinvuotensa uhraavat toisten hylkäämälle arvottomalle romulle, rössäkkä-alttarin kertalyönti-laatikoihin ja 15 euron kuparipannuihin. Tuotantoyhtiön värväämät agentit huutelevat huutokaupoissa luhmuisia aloituskuparipannuja monen sadan euron hinnalla, jotka joku onneton on mennyt vielä mustalla tussilla sotkemaan. "Leipää ja sirkushuveja" televisiosta janoava idioottilauma ympäri maan saa näin himonsa tyydytetyksi ja voivat taas painua rauhallisin mielin tunnin mittaisen höpö-ohjelman jälkeen peittojensa alle tuttuun pierun hajuun, minne ovat painuneet jo viimeiset 35 vuotta. Nivelrikkoisina elämänsä ehtoopuolella olevat maharadzat sitten lopulta lysähtävät pyörätuoliin toisten työnnettäviksi. Ei tunnu elämä edes Fugessa pyörätuolissa yhtään miltään. Eivät käy omat lapsoset katsomassa... ei yleensä kukaan käy katsomassa... eikä kukaan muista... Parhaat elinvuodet tuhlattiin arvottomalle romulle, silloin kun olisi pitänyt elää...

      • HullujaJokaJunaan

        Kyllä olet valtavan kateellinen, mikähän pelle mahdatkaan olla?


      • Lucas-se-huono-sähkömies

        Johan minä sanoin... Luukas oli kyllä hyvä apostoli, mutta hel*etin huono sähkömies.


    • Åålandis

      Kyl hävettää Suomalaisten puolesta...Miten paljon siellä on vielä maalaisjuntteja.

      • SellaistaJunttilanVäkeä

        Mitäs ihmeellistä tuossa muka on, maaseutuhan on täynnä juntteja, katso telkusta vaikka Ummikot ulkomailla tai Maajussille morsian -ohjelmia...tai Suomen Huutokauppakeisari -ohjelmaa


      • naurua_naurua

        Totta tuo !! Noissa ohjelmissa näkyy tämän yhteiskunnan hölmöimmät idiootit. Kyllä saa nauraa niille hampaattomille vääränaamoille sun muille navetan nurkalle jämähtäneille heinähatuille.


    • jaa-että-mites

      Niillä hampaattomilla vääränaamoilla menee vaan hyvin kun vetävät veronmaksajien tukiaisia tekemättä yhtään mitään. Niitähän se elämä naurattaa, voittehan tekin nauruanaurua-porukka nauraa. Voi vaan kysyä missähän ne idiootit oikein ovatkaan!

      • pannuolen

        Oi Heli olit taas ihana. Oot kyllä ovela kun saat A .n katoamaan jotain antiikkia hakemaan. Olet ihana juuri siinä kuosissa. ps. eihän minun cowboy hattu jääny teille :) :P


      • SellaisiakoPohattoja

        Noinkohan porskuttavat rahoissa, eppäillä soppii, aika tiukoilla useimmat maamme maajussit ovat nyt EU-aikoina


      • MärätPäiväunet
        pannuolen kirjoitti:

        Oi Heli olit taas ihana. Oot kyllä ovela kun saat A .n katoamaan jotain antiikkia hakemaan. Olet ihana juuri siinä kuosissa. ps. eihän minun cowboy hattu jääny teille :) :P

        Siinä taas yksi hampaaton huru-ukko muna punaisena unelmissaan hourailee, mees kuule imeskelemään omaa rumaa akkaasi, jos sulla ylipäätään akkaa onkaan, muuta kuin aina valmista Nyrkki-Kyllikkiä


      • maanilveilijä

        Hei ''jaa-että-mites''pelle ja muut hörhöt! Miksi ette itse aloita maanviljelystä, jos luulette sen olevan noin helppoa ja rahassa kierimistä?! Ne maanviljelijät ne elättävät teidätkin sossuluukkulaiset!


    • heli-on-ihana

      Heli on aivan rubensilaisuuden ruumiillistuma: Ihana, rehevä, uhkea nainen jollaista jokainen mies unelmoi itselleen! On mistä ottaa kiinni ja puristella sydämensä ja sielunsa kyllyydestä ja laueta lopuksi seitsemänteen taivaaseen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Kyllä Aki on onnepekka eikun onnenaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • HÄN-seonHÄN

      Katsoin eilen Uuraisten huutokauppaohjelman.
      Anopille kuva: Heli sanoi että TUO otti tämän kuvan. K yllä korvaan särähti moukankieli siiiiiiiiiis TUO OTTI TÄMÄN KUVAN. Mikä TUO, ihan kuin joku merkityksetön hylkiö ja juuri nuo kuvaajapojat ovat mahdollistaneet heidän ÖKYelämän. Vähintä voisi että ihmisestä sanotaan HÄN. Joskus Heli on käyttänyt sanaa KETÄ kun yksinkertaisin kielioppi neuvoo MITÄ, esim. MITÄ NÄMÄ TAVARAT OVAT eikä KETÄ? Apua, huomaa että on todellakin käynyt sen Salon apukoulun ja pussittanut osia Nokian tehtaalla.

      • naurua_naurua

        Joo, piirikortteja laitteli Salon tehtaalla muovipusseihin. Vaan kyllä vakka kantensa valitsee... ihan samaa tasoa on myös huutikeisari.


      • TyhjäntoimittajaRienaa
        naurua_naurua kirjoitti:

        Joo, piirikortteja laitteli Salon tehtaalla muovipusseihin. Vaan kyllä vakka kantensa valitsee... ihan samaa tasoa on myös huutikeisari.

        Kilttejä immeisiä ovat molemmat, mitä heitä rienaat, luuletko olevasi jotenkin parempi ihmisenä?


      • tukka.pois.ja.linnaan

        Mikä kiltti tuommoinen ukko on, joka Fuengirolassa hakkaa nyrkillä toisia suomalaisia vanhuksia sairaalakuntoon? Sitten vielä Seiska-lehden sivuilla oikein elvistelee asialla.


    • asianoikealaita

      Se öykkäri Fugessa sietikin saada turpaansa. Aivanoikein. Akille täydet pointsit!

      Salo on sellainen kaksikielinen kaupunki missä kukaan ei osaa puhua oikein ruotsia eikä suomea. Varsinaissuomen varsinaisia kielipuolia!

      Markku kyllä taas näytti luovuuttaan, hieno taulu anopille ja kuvan voi vaihtaa jos ei miellytä.

    • masennun

      Onko tuo Markku muussakin elämässä noin yksinkertaisen oloinen. Vakavalla naamalla tekee kötöstyksiään. Ilmiselvästi pitää jo itseään taiteilijana, sillä varmaankin tyynynpehmeä Barbara rouva haarat levällään istuen kehuu häntä ja paksupariskunta toistaa samaa. Ja Markku yksinkertaisuudessaan tekee lisää roskataidettaan.

    • tilhi-tarjoilee

      Ei ollut ei enää romutarjoilija tyttöä stailattu, on varmaan liian kova homma tuotantotiimille. Niin taas tilhi heilui pään päällä ja viemärit naamataulussa kurkoittivat kohti taivasta.

      • JaSieltäSeLähtee

        Sulla taitaa takapään viemäri kurkoittaa kohti taivasta


    • mesenaattiostaja

      Älä hauku Markkua, taiteilijaa luonnon armosta. Katsopas millainen upea baarijakkarakin on myynnissä ensiperjantaina. Haravakoneen ja polkupyörän osista uusiokäyttöön rakennettu tuote. Ei tuollaista kuka tahansa jäykkis osaa keksiä. Markulle pitäisi perustaa oma keksintösäätiö johon voisi liittyä kaikki nuoret keksijän alut, Uuraisten kuntakin varmasti tukisi hanketta ilomielin, sehän olisi positiivista mainetta ja jota tuottoa kunnalle kaupankäynnin myötä.

      On se hyvä että Uuraisten kunnalla on tuollainen julkisuuden tuoja, ahkera yrittäjäpariskunta.
      Ei pikkukunnalla ole koskaan ollut ketään tuollaisia julkisuuden henkilöitä. Korkeintaan Huutosen Matti ja sen kaunis sisko. Kankaanniemikään ei varmaakaan saanut muuta kuin negatiivista julkisuutta aikaan. Niin, olihan aikoinaan Nykäsen Matti pienenä huumoripilkahduksena, jopa valtuustossa asti.
      Kyllä Aki ja Heli on ylivoimaisia tähtiä, mikähän siinäkin on että se joitain peräkorven kusteja niin ottaa henkeen?

    • ihrakasat

      Huutokauppakeisari ohjelma on katsojatilastoissa vasta sijalla 18! 491 000 katsojaa! Nybergilläkin yli 50 000 katsojaa enemmän. Mitäpä arvelette, kuinka tämän kauden jälkeen käy?? Katsojaluvut tippuvat kuin lehmän häntä!

      • liukastaherkkua

        höpö höpö, meet vaan kiltisti perjantaina huutokauppaan ja kahvilassa sanot keisarinnalle: laitetaan kahvi ja vielä ripsipiirakkaan munaa voilla


      • Alma-Hyysäri

        Totta on, katsojaluvut Uuraisten pellesirkukselta tippuu koko ajan, eikä uusia tuotantokausia huutikeisarin höpöohjelmalle enää tule. Paimelan autoParoni sanoi, että meinasi mennä kesällä 2016 konkurssiin, kun tämä sama huutikeisaria kuvaava yhtiö notkui kolmena päivänä viikossa hänen työpaikallaan... autoParonin kuvaukset loppuivat sitten yhteen kesään. Mutta KÖYHYYS tulee Tervatehtaantielle. Venla-gaalan äänestyksessä huutikeisari ei pääse tänä vuonna enää edes 5 eniten ääniä saaneen joukkoon. Naurua, naurua... Se on laitettava Tervatehtaantiellä kohta suu säkkiä myöten, kun pitää tulevina vuosina pelkillä kertalyönnin rössäkkälaatikoilla koittaa saada särvintä leivän päälle.


    • vaiköyhyys

      Buaaahhaaaa! Ei tule köyhyys Tervatehtaantielle. Sen sijaan joillain muilla se on ollut koko ajan.
      Rössäkkäkauppa ei näy laantuvan ollenkaan, kuparipannuistakin lähtee edelleen kovia hintoja.
      Venlagaaloja ei tarvitakaan, joutavaa hömppää. Kunnon duuni se joka tiellä pitää.
      Kaikki ei tietysti duunista mitään tiedäkään, ainakaan nuo almahyysääjät.

      • jämsänäijältäterkkuja

        Ja Markusta tullee pian Kunnallisnevos, hän kun on niin sopiva mannekiini tuolle perähikiän kunnalle


      • Pihtiputaan-Mummo

        Vieläkö tuotantoyhtiöllä on rahaa huutaa aloituskuparipannuille uusia ennätyshintoja? Kukaan täysijärkinenhän ei niistä tuommoisia hintoja huuda.


    • Hävetä-saa

      Kyllä minua mietityttää tuo militaria myynti. Ansiomerkit on aikoinaan saatu taistelemalla itsenäisyydestä, miehet olleet kovissa paikoissa, itkua vääntäneet peloissaan, ja mitä traumoja se on jättänyt koko iäksi. Ja tämä pelikaani tekee niillä rahaa ja oikein hinkuaa korkeaa hintaa. Kauhea pettymys jos rivasta saa satasen. Kyllähän sen tajuaa ettei tuo pariskunta osaa hävetä mitään, rahaa, rahaa vain kaikesta pitää saada. Tietysti välikätenä ovat sukulaiset jotka eivät myöskään osaa arvostaa kunniamerkkejä, sossu ja liitto jakaa rahaa, maha kasvaa ja pieru haiseen.
      Kiinnostaisi tietää mitä ostajat tekevät niillä, arvostaako he niitä vai tekevätkö avaimenperiä mm.

      • Kannaksen.risti.1.tyyppi

        Sanoisin näin, että kyllä oikea militarian KERÄILIJÄ niitä ansiomerkkejä enemmän arvostaa kuin mitä se perikunta, joka ansiomerkit on alkuaan myyntiin laittanut. Monelle perikunnalle isoisän ansiomerkit on saman arvoisia, mitä papan vanhat piirongin laatikosta löytyneet kalsarit. Eivät ymmärrä niistä merkeistä yhtään mitään, eivätkä siitä senkään vertaa, minkä vuoksi ne on saatu. Hyvillään ovat, jos joku niistä kummallisista merkeistä jotakin maksaa.

        Huutikeisarilla taas ei tuommoiset omantunnon asiat mieltä paina, koska päällimmäisenä ajatuksena hänellä on muijansa kanssa vain ja ainoastaan rahhoa, rahhoa, enemmän rahhoa. Siinä ei uhrata enää ajatustakaan sille, millaisella verellä ja hiellä jotkut merkit on aikoinaan saatu.


      • PäässäVähänViiraa

        Kaikissa maamme huutokaupoissa myydään jatkuvasti kunniamerkkejä ja valtavia määriä, niitähän riittää. Mikä nyt mättää kun Keisaria erityisesti pitää niiden myymisetä mollata, eikö muuten mollausaiheet riitä, kuparipannut ja kortonkien kuivaustelinekin kun on jo läpikotaisin koluttu?

        Vittuilijoilla lienne päässään vikaa ja joillain aika paljonkin...


      • KauppaVoiKannattaa
        Kannaksen.risti.1.tyyppi kirjoitti:

        Sanoisin näin, että kyllä oikea militarian KERÄILIJÄ niitä ansiomerkkejä enemmän arvostaa kuin mitä se perikunta, joka ansiomerkit on alkuaan myyntiin laittanut. Monelle perikunnalle isoisän ansiomerkit on saman arvoisia, mitä papan vanhat piirongin laatikosta löytyneet kalsarit. Eivät ymmärrä niistä merkeistä yhtään mitään, eivätkä siitä senkään vertaa, minkä vuoksi ne on saatu. Hyvillään ovat, jos joku niistä kummallisista merkeistä jotakin maksaa.

        Huutikeisarilla taas ei tuommoiset omantunnon asiat mieltä paina, koska päällimmäisenä ajatuksena hänellä on muijansa kanssa vain ja ainoastaan rahhoa, rahhoa, enemmän rahhoa. Siinä ei uhrata enää ajatustakaan sille, millaisella verellä ja hiellä jotkut merkit on aikoinaan saatu.

        Eikös kaikki kauppiaat, oli sitten huutokauppias, kivijalkakauppias tai nettikauppias, toimi samoilla periaatteilla: ostetaan mahdollisimman edullisesti ja myydään mahdollisimman hyvällä voitolla, markkinavoimat&kilpailu pitää kyllä huolen "oikeasta" hintatasosta ja asiakkaat tavaran laadusta.
        Höynäytettäviä sinisilmäisiä (ja nykyisin ruskeasilmäisiäkin) ostajia ja myyjiä kylläkin aina on, kaikillehan ei ole annettu lahjoja riitävästi...


    • huutolaispoikanen

      Jokainenhan voi omaisuudellaan tehdä mitä haluaa. Jos jonkin suursuomen tekijän kunniamerkit ei jotain vanhaa kommaria tai muuta rauhantahtoista ihmistä kiinnosta niin miksi ei myisi hyvällä hinnalla vanhoja prenikoita pölyttymästä. Ostajathan ostaa kyllä rahantekomielessä keräilytavaraa, ei niitä kiinnosta mitä niiden eteen on jouduttu tekemään.

      Muista tavaroista voi sanoa että ei Keisari ketään pakota myymään tavaroitaan, jokainen päättää itse myynnistä, voi olla myymättäkin. Turha siinä on rahastajaksi ja rosvoajaksi kutsua. Perikunnat varsinkin ovat tyytyväisiä kun pääsevät rössäkkälaatikoista eroon ja saavat rahaa kun toinen vaihtoehto on kaatopaikka. Hyvä vaan että joku viitsii penkoa niitä pappojen vanhoja kalsareita ja jäämistöjä ja luo itselleen työpaikan ja muutamalle muullekin. Olisiko se parempi olla sitten korvauslinjalla imemässä verorahoja, nyt Keisarin porukka tuottaa verorahoja reilustikin.

      Pitäsi aina vähän harkita mitä kirjoittelee ja suustaan päästelee.

    • me-jaksetaan-odottaa

      Heh, heh... pelleporukkaa Tervatehtaantiellä niin yleisössä kuin myyjissäkin. Köyhyys on tulossa... televisioinnit loppuu... ja sitten meillä naurua riittää...

    • kaupankävijä

      Kuinkahan monta kertaa tokin kommentti on toistettu, taitaa kirjoittajalla olla aika surkeat olot.
      Ja minkähän takia toivoo toiselle köyhyyttä ja surkeutta saadakseen nauraa?
      Täytyy sanoa että kohtalaisen omituinen, jopa sairaanloinen mielenlaatu tuollaisella kirjoittajalla.

    • hoh-hoijaa

      Sehän alkaa olemaan jo kurkien muuttoaika. Vieläkös se pitkäkaulainen nälkäkurki penkoo romuvajaa siellä Tervatehtaantiellä? Renki se jaksaa selittää kameralle aina niin tosissaan jokaisen naulan lyönnin ja liiman purskautuksen. Kuvitteleeko se puhuvansa kehitysvammaisille?

      • mycreiver

        No kyllä on oikea "remonttireis....eiku mar.." Lapsikin tietää miten joku korjataan. Hokee että olihan se hiukan vaikea tehtävä, jos joutuu liiman kanssa nauloja lyömään. Ja vielä totisena selittää sen. Kiilapoika se on siellä H ja A kammarissa.


    • remppumies

      Mikä se kiilapoika oikein on? Aina on siitä kuultu mutta kukaan ei selitä mitä se oikeasti tekee. Meillä kiilalla halkaistaa puita.

      • SinneUppoaa

        Sehän laittaa kiilan remppumiehen pemppuun


      • panisinjos

        No kiilapoikahan on se. Joka hoitaa hommat kotio. Eli kiilapoika käy tyydyttämässä kun toinen ei pysty.:)


    • huttua.päässä

      Onko tuo Markku ihan täyspäinen kun tänäänkin selosti vakavissaan niitä arkartelujaan. Joku oli tuossa kommentoinut että kuvitteleeko se lukevansa kehitysvammaisille. Täytyy todeta että ruudun tällä puolen jo tuo itse näyttää niin kehitysvammaiselta että. Oikea yks Taneli.

    • katsojien-mukaan

      Näistä kirjoituksista päätelleen Markun selittämiset ja opastukset menee aivan oikeisiin osoitteisiin.
      Ja Helihän on salskea muotoisa upea suomalainen nainen. Monien miesten unelma, kateuksissaan monet kirjoittelee kun oma puoliso tuntuu siltä kuin rankakasan päällä hyppisi.

      • eläintarha

        Yksi on pitkäkaulainen nälkäkurki ja toinen on norsu. Merimursu kolmantena.


    • JaHarvahampaatHurrasivat

      Hah, hah... taas tyhmiä rimpisuon takaa tulleita tolloja kusetettiin oikein olan takaa. Huusiko näkymätön tuot@ntoyhtiön edustaja Aminin nyrkkeilyhanskat hintaan 1050 €, vaikka Amin oli HÄVINNYT niillä hanskoilla euroopanmestaruusottelun. Eihän kukaan täysijärkinen huuda tuommoisia hintoja häviäjän nyrkkeilyhanskoista.

      • PilleritYöksi

        Eikö siellä Niuvanniemessä anneta enää unilääkkeitä?


      • RojuaRojua

        Ehkä yleisössäkin on päähänhakattuja pahveja, jotka arvostavat tollaisiakin vermeitä yli kaiken...


      • oonpelimies

    • roskaa-roskaa-roskaa

      Samanlaista arvotonta tyhjänpäiväistä roskaa on myytinräjäyttäjät kuin huutikeisarikin. Eihän suomalaiset puupäät mitään ohjelmia itse osaa kehitellä. Ei voi enää surkeammin epäonnistua ohjelman teossa, mitä tuo myytinräjäyttäjien apinointi on alkuperäisestä amerikkalaisesta Myytinmurtajista.

    • jyräysjykke

      Nyt päästään asiaan. Kansa pitää kunnon viihteestä ja jyräyttelystä. Markku on oikea uusi TV-tähti lukemattomine uusine ideoineen. Aki ja Heli vielä komppaa pitkään, heillekin on suunniteltu jo uutta TV-showta.
      Ei tule köyhyys Tervatehtaantielle vaan vaurastumista ja paikka vielä ristitään Keisarilinnaksi!

      • kuopankaivaja

        Heh, heh... katsotaanpa vaan, mikä noiden lylleröitten ja nälkäkurjen kohtalo tulee lopulta olemaan? Se parhaiten nauraa, joka toiselle kuoppaa kaivaa... Oliko sänkipää-pullerolle ohjelma "Hyvät kaupat" oikein suurikin menestystarina?


    • a.n.t.t.i

      Rengi... tuo rimpisuon veivikaulainen nälkäkurki.

      • maksaakiveroja

        No kyllä on tosi teevetä. Eihän kukaan edes "hullu" maksa 600 egee kuparipannusta! Mutta kun katsoja luvut putoaa niin täytyy keksiä bulvaaneita jotka nostaa hintaa. Ja pelikaani ja suuauki antaa rahat , Mukamas ostamiseen. Missähän on se kuitti et se summa on maksettu?? Ja kaupat oikeasti tehty. Verottajan nähden.


    • sensuroitusuomi

      mitä veetä, täällähän poistellaan nykyään melkein kaikki viestit

    • MITKÄonSÄÄNNÖT

      Mikä on erityisesti huutikeisaripalstalla sääntöjen vastainen kirjoittelu kun tuntuu kaikki poistettavan. Kun lukee Äänekosken sivua niin kyllä on raskasta tekstiä ensi kesän suviseuroista tai siis kuten siellä kirjoitetaan, pedofiilien ajo, orgiat jne.

    • pyhäkoulunopettaja

      Niitä närästää nyt jo, kun tietävät kuv@usten kohta loppuvan. Köyh*y$ tulee Terv@tehta@ntielle... ei voi mitään... Se on moder@@ttori saanut hu*tikeis@rilta 5 euron kert@lyönnin rö$$äkkäl@atikon puoleen hintaan, niin poistaa kiitokseksi kaikki vie$tit, missä Keis@rin Dyn@stiasta lausutaan yksikin poikkipuolinen sana. Syöttävät moder@@ttorikoneelle kaikki itselle vastenmieliset sanat ja jos yksikin semmoinen sana löytyy viestistä, niin kone poistaa viestin automaattisesti. Niin se menee. Kannattaa korvata vie$tei$sä kirjaimia erilaisilla kirjoitusmerkeillä, niin kone ei osaa lukea viestiä oikein.

      • kyllämyötiejetään

        joo, varmaan aika iso k/rpä kasvaa m/teraattorin piässä


    • testaaja-rääväsuu

      Edellinen viesti on poistettu kun kirjoitin siihen vaan sanoja jotka alatyylisesti ilmaisivat etnisiä vähemmistökansalaisia - ja ihmisiä, ulkomaalaisia ja kotimaisia, eli paljon käytetyillä haukkuma sanoilla. Totta se on että joku automaattikone poistelee tietyt sanat!

      • Kiero-Tervatien-porvari

        Totta on... kone poistaa automaattisesti kaikki viestit, missä on yksikin koneelle ohjelmoitu vastenmielinen sana. Kokeile kirjoittaa samat sanat niin, että korvaat a:n merkillä @ ja s:n merkillä $... loppuuko siinä vaiheessa koneelta järki, eikä pysty enää viestiä poistamaan?


    • teho-testaaja

      Onko Uuraisille asettunut asumaan minkä verran n€€k€reitä?

    • naurua_naurua

      Köyhyys tulee kohta Tervatehtaantielle... odottelee jo Reppumutkassa sopivaa hetkeä tulemiselleen...

      • KöyhäPaperimiesPahvi

        Kateellinen paperimieskö siellä yövuorossa jatkuvasti kirjuuttelee kun onniin pirun kateellinen keisariparille, joiden molemman tienstit ovat ainakin triplasti paperimiehen taivaallisten ansioiden verran?


    • lystiä-tulossa

      Harjoitellaan tässä jo semmoisia kallepäätalomaisia selkäkeikkanauruja, kun televisioinnit loppuu kohta Tervatehtaantieltä. Tilalle tulee köyhyys ja yleisö ei saavu enää Tervatehtaantielle, kun myynnissä on pelkää arvotonta rössäkkätä.

      • OletVaanKadePieru

        Se parhaiten nauraa, joka toiselle kuoppaa kaivaa - niin-köh?


    • naurajat-voittaa-aina

      Katoavaista on maine ja kuuluisuus, kun naamat häipyy televisiosta. Muistatteko Napakymppi-Salmelaisen 80-luvulta? Oli sentään televisiossa vähän suuremmassa kansansuosiossa, mitä huutikei$@ri on koskaan ollut. Säälittävän näköinen räähkä on tänä päivänä.

      Köyhyys jo unohdus saapuvat Tervatehtaantielle ihan kohtapuoliin. Renki joutuu etsimään uusia rooleja, missä näyttelee maalaishölmi$koä... tai ei hänen tarvitse edes näytellä semmoista... riittää aivan hyvin, kun on vain ihan oma itsensä...

      • VaroEtteiPeiliSäry

        Minkähänlainen taikinanaama-rupinenä-pulloperse itse mahdat olla, köyhä kuin kirkonrotta olet ainaskin


    • ei-stringejä

      Keisarinnan pyllyyn tulee aina hyvin lisää kiloja kuvausten välillä. Siellä on farkkujen sisällä 10XL:n Sloggi Maxit tarkasti täynnä tuhtia tavaraa,

      • VääntäjältäTuliJo

        Mies heräsi puoli kuudelta, mutta kakka taisi tulla jo viideltä, ainakin haisee tänne asti


    • asioista-tietoinen

      Heli ei muuten käytä pikkuhousuja ollenkaan!

      • harvahammas-huutaja

        Olisit vaan Renki laittanut nimesi reilusti näkyviin tuohon nimimerkin kohdalle.


      • Sioista-tietoinen

        "Heli ei muuten käytä pikkuhousuja ollenkaan!" No ei varmaan käytäkkään kun perunasäkki on ainoa mihin lihansa saa mahtumaan.


    • voitin-vedon

      Löin vetoa siitä Helin pikkareista että kuinka nopeasti tulee vastaus ettei sille ne sovi.
      Väitin että alla 5 tuntia. Hyvin menee see you later alligator!

    • kurki-rimpisuolta
    • ookkona-Oulusta

      Heh, heh... kyllä tästä maasta näköjään löytyy julkisuudenkipeitä puup@itä, jotka tulee vielä huutikeis@rissa omalla na@mallaan televisioon kehumaan, kuinka osti 200 €:lla aloituskuparipannun lasten leikkimökkiin. Olisi ostanut kirppikseltä 15 €:lla samanlaisen kuparipannun sinne leikkimökkiin ja antanut sen 185 € lapsille puhtaana rahana käteen. T/hmyy$ on Suomessa ehtymätön luonteenpiirre...

      • kylläkelpaahuutaa

        tulevana perjantaina juhlahuutokaupassa on hienoja kohteita, varmaan jotain sullekin ja ilmaiset kohveet rähmäpullan kera


      • mötikät

        Jep, mietin samaa. Tavallisen näköinen eläkeläisukko tulee televisioon rehvastelemaan että ostinpa 200 eurolla leikkikalun lapsille. Ja Virve Rostikin on nyt MURZU-pariskunnan niin kaveria jotta. Ollaan sitä piireissä. Ja P€RSSIET LAAHAAN VAAN MAATA.
        Markku muuttuu kokoajan enemmän ja enemmän taulapääksi.


    • Huudellaanvaan

      Markku se keksi huiman idean trukkilavoista - yrttilaatikot. Ihan Helsingistä asti tulivat nuoret kauniit neidot hakemaan niitä. Kyllä Markku on Suomen kansan suuri julkkis ja vientiä riittää joka puolelle, Sara Forsbergikin oli aivan myytynä myytinräjäyttäjät ohjelmassa.
      Miehellä on kysyntää joka puolelle Suomea ja voi kohta aloittaa kokonaan uuden uran realitytähtenä.
      Akilla ja Helillä pyyhkii myös hyvin, myytävää riittää ja ohjelmatarjouksia on paljon.
      Ei tule köyhyys Hirvaskankaalle heille vaikka joillakin se tuntuu sillä suunnalla olevan hyvinkin kroonista.

    • naurua_naurua

      On ne näköjään Rengille apukoulussa ja suojatyökeskuksessa opettaneet, miten tikkuinen vanha trukkilava töhritään mustalla mönjällä... opettamiset on kyllä menneet ihan oppilaan mukaan...

      • KatellinenUhoaa

        No et sinäkään poropeukalo parempaan pystyisi!


    • ahneet-ensin

      Nyt kaikki Kangashäkin ja Hirvaskankaan köyhät perjantaina huutokaupalle. Ilmaiset rähmäpullat, ei tarvitse päivällä syödä mitään kun menee hakemaan jonoon parikin kertaa.
      Öky-Aki tarjoaa ennekuin lähtee Fugeen antamaan huutia narsistihäiriköille!

      • MarkunMakkaraSuuhun

        Ääh, tätyykin huomenna valmiiksi rasvata rollaattorin pyörät, jotta jaksaa sinne perjantaina kävellä pullaa syömään


      • nyt.ahdetaan.pullaa

        Eikö 400 saa pullan ja kahvin. Kertokaahan oliko värkätty pienempiä kuin tavallisesti. Ja ensimmäiset, laittakaa molemmilla käsillä suuhun niin saatte vastinetta kun tulitti taas tv-yleisöksi, vai onko siellä vieläkin ne kamarat pyörimässä.


      • rähmäpullaanam

        kamaroita ja taikinanaamojapa hyvinkin, suurin osa suu auki hohottajista


    • pellet-ostaa-tavaraa

      Hyvät kaupat... hah, hah... Riihimäen kommunisti-pelle ja huutikeisari, sekä Jethro. Mitä huutikeisari ja Riihimäen komukka teki rahamiehen seurassa? Ilmankos ohjelma loppui ja näivettyi surkeisiin katsojalukuihin, kun ei ollut kuin yksi rahamies arvotonta roinaa ostamassa siinäkin ohjelmassa. Pääsihän siinä jokusen kerran huutikeisarikin ääneen, kun oli joku sota-aikainen rispaantunut reppu myynnissä. Muutamalla kympillä kun kaatopaikka-roinaa sai, niin huutikeisari möykkäsi repun ostoaan, että "kun siinä oli repun kyljessä puukko... puukko on aina puukko", hoki huutikeisari.

    • sieraimiin.sataa

      Ilta-sanomat näytti tätä juhlahuutokauppaa ja nokka kiinni nyt tarkkaan katsoin ja analysoin muutamat taikinatiinut:
      Eniten näytettiin tätä sieraimet kattoa kohti kävelevää tilhipää kanniskelijaneitokaista. Tuntui alussa nuorille poikamiehille kehuvan autoaan jossa on käsivaihteet. Kovasti kihersi ja kehui tätä systeemiään. Mutta kun ohjelma alkoi niin kokoajan räki ja yski ja niisti kämmeneen ja hihaani. Valkoinen liha kaula-aukosta paistoi, housujaan nosteli kokoajan. Yritti keikuttaa missikävelyä mutta navettapiian kuvan silti antoi. Aki käski välillä ottamaan kurkkupastillia jos on yskä. Tuollainen räkäkäsi käy asiakkaiden luona, yskii päälle, olisi jäänyt kotiin. Mutta TV:ssä vaan pitää olla. Tuli muuten muisto kun kävin joskus paikanpäällä huutokaupassa niin tämä rössäkkätyttö yski ja räki silloinkin. Voisiko ensi töikseen laittaa kunnon lämpimän puseron ja kaulahuivin. Ei tuo hänen valkoinen rintavarustus kummoinen ole. Ja vielä huomasin että patvinut on tyttö, taikinanaama on jo ja pelikaanileuka kasvamassa.

      • HopiHopiHoitoon

        Sulla tuntuu olevan jokin pakkomielle tuo kanniskelijaneitonen, mikä päässäsi oikein mättää ???

        Siellä taitaa olla mättää ja aika paljon sitä, mee jo tutkituttamaan pääsi (samalla molemmat pääsi) !


      • yskä.ei.lähde.rykimällä
        HopiHopiHoitoon kirjoitti:

        Sulla tuntuu olevan jokin pakkomielle tuo kanniskelijaneitonen, mikä päässäsi oikein mättää ???

        Siellä taitaa olla mättää ja aika paljon sitä, mee jo tutkituttamaan pääsi (samalla molemmat pääsi) !

        Tuo patvinut tyttö on nyt julkkis ja katseiden alla. Ihmiset huomaa tuollaisen nenänypykän. Hänhän saattaa olla kovin imarreltu valtakunnan tason julkisuudestaan.
        Kuulin apteekista myytävän edelleen mustanparrantippoja. Seuraavaan huutokauppaan tuliaispullo tytölle ken sinne on menossa, vaikka joku sulhasehdokas noppa-autollaan voisi hurauttaa viedä.


      • hoitoon
        HopiHopiHoitoon kirjoitti:

        Sulla tuntuu olevan jokin pakkomielle tuo kanniskelijaneitonen, mikä päässäsi oikein mättää ???

        Siellä taitaa olla mättää ja aika paljon sitä, mee jo tutkituttamaan pääsi (samalla molemmat pääsi) !

        Jos sinnäe roikut tämmösellä turhakepalstalla niin hoetoa kaepaat sinäkin. Ihan tunnut kiehuvan siellä kun otat joka sanan niin tosissaan.
        Mutta kyllä tuo tyttö tarvitsee meistä ensimmäisenä apua tuohon jatkuvaan yskään ja räkätautiin.


    • enkehtaisikyllä

      Onko kaikki uuraislaiset yhtä näppäriä käsistään,kun Markku on?Itse tunnen lähinnä myötä häpeää,kun katselee hänen tekeleitään.

      • törötörö

        Eikö tuo Markku hölmöilyineen ole Äänekosken lahja Uuraisille. Onneksi menee uuraislaisten piikkiin.


    • markku-is-cleaaan

      Markku on yksi parhaita ja karismaattisimpia esiintyjiä realitysarjoissa kautta aikain. Kässärit on kässäreitä mutta Markku tulee jatkossa omassa realitysarjassaan näyttämään todellisen osaamisensa ja oivallus-ja keksijäkykynsä.

    • huudellaan-taas

      Kyllä Markku teki oivallisen katiskan puutarhaverkosta, korkean mallisen mihin menee kirjolohikin. Noita pitäis saada lisää. Ja pikkukatiska saunakaljoille on oiva homma kalareissulla kun sauna on lämpeämässä, pistää vaan syvään veteen ja olut on juuri sopivan kylmää!

      Taitaa Aki olla kouluttamassa Fugessa itseään täynnä olevia räyhääjiä kun ei ole huutokauppaa tänä viikon loppuna. Toivottavasti on hyvä loma että on taas virtaa tehdä duunia talven päälle ja saada kunnon hankkeita. Kateellisten kiusaksi.

      • hölmöläistenhommia

        vae niin, ketä kiinnostaa


    • huutelija

      Nyt sai sitten Lassi-isän lato kyytiä. MItähän Markku keksiikään hienoista kymmeniä vuosia vanhoista harmaantuneista laudoista. Myyntiartikkeli sinänsä jo nuo laudat. Mutta hieno mölkkypeli syntyi kuitenkin, ei jää Markku toimettomaksi!

      Perjantaina on taas hienoa harvinaista talonpoikaistavaraa myytävänä ja hyvää arvotaidetta, kaikkea kaikille!

      • pannuolen

        Makehan tekasee uuen parittelupedin. "vähän oli vaikea tuo työ mutta, pikkasen mittailin H.oota ja itteeni" "ja vahvikkeita ja A.an ruuveja ja liimaa lisäten uskoisin sen kestävän seuraavan talaven." Kun A taas loistaa kameroiden edes. H ei enään mahdu. On se nii suur. Ai niin onko joku nähnyt yhtä mölkyn kalikkaa... jotenki tuntus että johonkin unohdin? täytyy tarkistaa löytyskö puomuista. Mersun hanska lokerossa ei..... Jovain löytypi. 50L Kupari pannussa, lämpösessä ja tatska vieressä. hmmmm nythän täytyy tuumia tarkkaan että mitta suhteet toimii. Ei yksi poski voi olla niin suuri että etu nimi ei mahdu yhteen. Tai siis jos kadottaa mölökyn nii voihan sinne yks make ja A,kin kadota.


      • TaidanHuutaaKaikki

        Todellakin, hienoa arvotavaraa ja myös tosi tosi hienoa taidetta ;o)


    • kanavanvoivaihtaa

      Esitän kysymyksen teille jotka solvaatte ohjelmaa,MIKSI TE KATSOTTE OHJELMAA JOS SE KERRAN ÄRSYTTÄÄ???Mitä ihmeen tyydytystä te saatte siitä kun pakottaudutte katsomaan ohjelmaa ja rohkeana haukutte ja solvaatte täällä palstalla nimettömänä.Teissähän sitä vikaa taitaa olla kun ette ole käsittänyt että sitä pientä muovikapulaa missä on paljon nappuloita,kutsutaan kaukosäätimeksi ja siitä kun painelee nappuloita niin vaihtuu eri ohjelma.Olettaisin että televisiostanne näkyy muutamia muitakin kanavia kuin pelkkä nelonen.Jos ei näy niin sitten on tv-kauppias kusettanut .Jos siitä kapulasta ette löydä sammutusnappia niin vetäkää töpseli pistorasiasta,tai kääntäkää pääkatkaisijasta virrat pois ja istukaa pimeässä ja miettikää onko tuo terveen ihmisen merkki kun solvaa ja haukkuu toisia.ELI KAIPAISIN ASIALLISTA VASTAUSTA MIKSI KATSOTTE OHJELMAA ???ETTEKÄ VOI KATSOA JOTAIN MUUTA.
      Tunnetteko olevanne ylpeitä itsestänne ???

      • OmituinenHöpisijä

        Koeta nyt sinäkin lutjake eres oma nimes näkyville laettaa, puskista haukut muita immeisiä....


      • säädin

        kanavanvoivaihtaa kommentoija. Myös tämänkin saitin voi sulkea. (itse)Ja jättää omaan arvoonsa. Ei provosoidu. Voi jatkaa elämäänsä. Mutta jos kommentoi, voi olla että itse laittoi bensaa tuleen. Ja sitähän täällä kaikki odottaa.


      • kanavanvoivaihtaa

        No eipä tässä kukaan ole provosoitunut sen kummemmin,ihmettelen vaan että mitä tyydytystä siitä saa kun nimettömänä uskaltaa solvata ihmisiä ja minkä takia???
        Eiköhän siinä oman yksinkertaisuutensa näytä kun ei ymmärrä yksinkertaista kysymystä :MIKSI PITÄÄ OHJELMAA KATSOA JOS SE ÄRSYTTÄÄ??? MIKSI EI VOI VAIHTAA KANAVAA???
        Kenties joku luettua tekstiä ymmärtävä solvaaja voi tähän vastata eikä suoltaa muuta joutavaa paskaa .


      • säädinkö
        kanavanvoivaihtaa kirjoitti:

        No eipä tässä kukaan ole provosoitunut sen kummemmin,ihmettelen vaan että mitä tyydytystä siitä saa kun nimettömänä uskaltaa solvata ihmisiä ja minkä takia???
        Eiköhän siinä oman yksinkertaisuutensa näytä kun ei ymmärrä yksinkertaista kysymystä :MIKSI PITÄÄ OHJELMAA KATSOA JOS SE ÄRSYTTÄÄ??? MIKSI EI VOI VAIHTAA KANAVAA???
        Kenties joku luettua tekstiä ymmärtävä solvaaja voi tähän vastata eikä suoltaa muuta joutavaa paskaa .

        Kiinni jäit. Täällä kun kirjoittaa ISOILLA kirjaimilla tarkoittaa että HUUTAA. Kauhea kiima on silti puollustaa joitakin? Itseään. Laita esto listalle tämä saitti niin voit nukkua yösi hyvin. Ja ei heitä A.ta ja H.oota ole kukaan pakottanut tulemaan ohjelmaan. Julkisuudella on toinenkin puoli. Kuten kolikolla.


    • huudahtelija

      Millä muulla ohjelmalla on noin paljon tuotantokausia? Ei se voi olla huono! Jopa legendaarisen Kari Väänäsen sarjat ovat jääneen hopealle! Kyllä kansa tietää!

      • MoniaSaippuaOhjelmia

        Onhan noita ollu ja on edelleen: Salkkarit, Kotikatu, Kauheet ja rohkeat, Emmerdale jne kaikkia varmaan esitetty yli 10 vuoden ajan


    • kusHaisoo

      Eiköhön se huutipariskunta ole vaan mielissään kun kirjoitetaan niin hyvässä kuin pahassa. Ei olisi naama telkkarissa jos kukaan ei kommentoisi ohjelmaa ja pariskunnan persposkien kokoa ja kainaloläskejä. Hehän olisivat silloin hajuttomia ja mauttomia. Kyllä heitillä on rahankuva silmissä kiilunut jo pitkään ja keltasta nestettä päässä hölskynyt.

      • SellaistaSeElämäOn

        No joo, köyhän pitää kaikkensa yrittää ja joitakin saattaa onnistaa, eräitä ihan sattumalta ja sitten jatkossa hölmisköjen, joita riittää, kustannuksella


    • työtätekevä

      Näyttää olevan katkera paikka joillekin työtävieroksuville luusereille kun joku menestyy tekemällä duunia ja pitkää päivää.
      Mutta joidenkin on ne työt tehtävä ja verot maksettava että saa elätettyä nuo loiseläjät ja kateelliset valittajat! Kannattaisi kuitenkin muistaa kuka on se joka elättää ja kiittää ennemmin kuin viduilla, se voi joku päivä loppua se elättäminen ja voi joutua tekemään elantonsa eteen hommia, vaikkapa lakaisemaan Keisarin pihaa, siivoamaan lattioita, pesemään H:n ja A:n pöksyjä ja kaikkea sellaista kivaa. Näinkin voi käydä.

      • huutolainen

        elä, ootkohan nyt ihan tosissas ja täyvessä tolokussa tuon kirjoottannu. mee kuule soskun luukulle hakemmaan lissää rahoo, jotta peäset taas kilipaa huutelemmaan arvotavaroita, rössäköitä ja kluhmuisia kuparipannuloita


    • kanavanvoivaihtaa

      Voi pyhä yksinkertaisuus, ei näköjään ymmärretä yksinkertaista kysymystä, kirjoittaa isolla tai pienellä.Kukaan ei pakota katsomaan ohjelmaa eikä näyttämään omaa sairasta mieltään sillä että kirjoittelee mitä sairaampia solvauksia ihmisistä jotka kuitenkin tekevät töitä ja maksavat veronsa.
      Käsittääkseni ulkonäöllä ei ole mitään tekemistä työnteon kannalta.
      Ilmeisesti jollain sairaalla tavalla siitä saa tyydytystä kun voi nimettömänä haukkua ja kiusata,kerrohahan solvaaja onko sinua kiusattu koulussa,kotona tai jossain muualla vai eikö sinulla ole kavereita vai mikä aiheuttaa noin kovan katkeruuden toisten menestymistä kohtaan?
      Parantaako haukkuminen itsetuntoa?Oletko koskaan harkinnut ammattiauttajan apua?
      Edelleen kaipaan vastausta kysymykseen :miksi ohjelmaa pitää katsoa jos ärsyttää???
      Katsotaan ymmärrätkö luetun kun kirjoitetaan pienellä.Sitä piti kysymäni vielä että tunnetko muuten itsesi koskaan tyhmäksi tai hieman yksinkertaiseksi?

      • KorreitaNeitejä

        No olipa perjantaina taas repseä meininki, rähmäpulloo, makkaroo ja oli siellä jottain laatutavarookin, ainakin muutamilla tuoleilla


      • sinkoko

        No miksi luulet sinä ns. "keisari" että se tuottaa hyvää mieltä. Kun ensin yli puolen tinkii ja sitten julkisesti ilmoittaa mitä niistä sai? Mietippä sitä? miltä tuntuu siltä myyjä raukalta? "olisko niistä voinut saada niinkin paljon?" Suomen kielellä se on KUSETUSTA! Nyt varmaan tiedät mitä on kirjoittaa suurilla kirjaimilla. Mutta kansa halua tv.hen maksoi mitä maksoi. Mutta mahtuuko H ja A samaan kuvaan. ? A .lla on jo muuta viritteillä ja en tiiä..... Rahalla saa kapeampiakin leidejä.


    • puomuihinkadonnut

      Noo. Huomenna tiiraillaan verotietoja. Löytyykö mitään viivan alle jäävää. Ja mistä on verot maksettu.? Ja edelleen kaipaan vastausta. Miksi kommentoit täällä jos kaikki on hyvin?? Katsotaan ymmärtääkö A vai H vai M. Talkoohommat tai ns. Auttaminen katsotaan verolliseksi tuloksi ja ne pitää ilmoittaa verottajalle. Ei ilimaasia aterioota ole missähän:)

    • poimuajo

      Onko siellä Uuraisten junttipäiden luvatussa maassa kaikki tuollaisia hömisköjä?
      Jutut ovat todella peräkammaritasolla.
      Jos joku tekee duunia ja hankkii onko se väärin? Jos joku haluaa myydä tavaroitaan niin se on hänen oma asiansa, ei Keisari niitä väkisin osta. Ja jos on ostanut niin omalla omaisuudellaan saa tehdä mitä haluaa, jopa myydä sillä hinnalla millä joku ostaa! Mitä ihmeen kusetusta sellainen voi olla?
      Eikä talkoohommat ole todellakaan mitään veronalaista toimintaa. Kaveria saa auttaa niin paljon kuin haluaa!
      Missä ihmeen tynnörissä siellä landekorvessa oikein asutaan. Hypätkää jo edes puusta alas!

    • aikatuo

      Mie vaan yhtä asiaa ihmettelen? Miksi noin kaunis nainen pyörii pers aukisen kanssa? Rahaa tulee hyvin. Suhteita on. Bisnes omissa käsissä. Uudet tuulet odottaa. Ja uudet tienestit kanssa. Se vaan on nii julmaa kun joutuu olemaan siellä ns.autotallissa. Meklari on meklari. mut bisnes nainen painii ihan omassa luokassa. Kiss Heli. :)

      • KaksiHuutoKyyhkyläistä

        Sulle ihmeisesti raha=rakkaus, ei voi kun ihmetellä mielipidettäsi


    • huutolainen

      Ei tule köyhyys Tervatehtaantielle ei, kun lukee A:n ja H:n verolukuja. Tuollaista tuloa on ollut jo useita vuosia ja muutama tuotantokausi vielä niin saa TV:n hommat jäädäkin. Siellä on jonkinmoisen lottovoiton verran hyntsää jemmassa millä porskuttelee loppuelämänsä paksusti - kateellisten kiusaksi ja harmiksi!

      • KylläMuistetaan

        Ostakee rähmääpulloo ja makkaroo niin suahaan öly- ja bensalaskut maksettua!


    • varsågåd

      Ihan mukavata porukkaa Markun kanssa oltiin luokkakamuja nuorena,ihte lähin sillon jo
      melkein heti koulun jäläkeen trollhattaniin öihin ja sille tielle jääty.Muista,kun Markku sai tehtäväkseen koulussa korjata urkuharmoonin,kun siinä oli jotakin vikkaa ja hyvin pelas varmaa useemmpia vuosia,että oli näppärä käsistään oli jo sillon.Sitä ei harhoomia kovin moni pysty laittamaan kuntoon,melekeen vaattii jo soitinrakentajan taitojakin.

      • opeopeopeee

        Äidinkielen opiskelu teillä molemmilla taisi jäädä vähemmälle?!


      • VaihtoehtojaLöytyy
        opeopeopeee kirjoitti:

        Äidinkielen opiskelu teillä molemmilla taisi jäädä vähemmälle?!

        Ei se niin haittaa, eihän Ruotsin kuningaskaan osaa kirjoittaa ruotsia oikein. Sen puutteen voi korvata jollain muulla. Voi alkaa vaikka huippu-urheilijaksi tai valtionpäämieheksi tai vaikka huutokauppakeisariksi. Tai jos mikään ei tunnu onnistavan niin lähtee sitten vaikka syrjittynä pakolaisena johonkin vauraampaan maahan.


    • Markkufanclub

      Markku se ylitti neroudessaa itsensä keskiviikon ohjelmassa. Kaapelikelasta pöytä ja rahaa 100 €. Tuollainen veto ei kaikilta poropeukaloilta onnistukaan.

      Nyt esiteltiinkin upea uusi tyttö, ei tursu läskit eikä ole mökintyllerön näköinen, luonnonkaunis kaunotar ketä ei tarvitse stailata!

      Huutokauppa näytti vetävän taas hyvin porukkaa ja myynti hurjaa, hyviä tavaroita paljon.
      Emsi keskiviikkona onkin taas Espanjaspesial, siellä onkin tunnelmaa ja raha liikkuu kun on kunnon rahaihmiset asialla.
      Jokohan häiriköt sai taas huutia?

      • häirikkökö

        Voi Tsiisus. Aki hyppää isänsä saappaasiin ja jatkaa samaa hommaa(kusetusta) Ainut mikä huvittaa tässä hommassa. Yli puolet kirjoituksista on palsanmäeltä. Puolustusta aina kun keppi sattuu. Ei saanu huutia ei. Odotellaan....


    • pientärajaa

      Ei ollut Akin isä kusettaja. Tunsin hyvin ja erittäin asiallinen rehellinen mies. Paperiduunari aikoinaan ja piti osto-ja myyntiliikettä sivutöinään! Ettäs turha mollata ja puhua pas#kaa asioista mistä ei tiedä mitään!

    • Huutokauppalainen

      Hyvä Fuengirolan reissu oli Akilla ja Helillä. Hyvät meklaukset ja tavaran keräämiset. Markku se on ansainnut luxus-sviitinsä. Kyllä kelpaa kohta jo jäädä eläkepäiviä viettämään Fugeen ja elämään sijoituksillaan. Etelän lämpöön pois Uuraisten ja Kangashäkin irvinaamojen katkerista kommenteista!

    • Stadi_Bättre_folk

      Onpas täällä katkeraa sakkia, olisitte kiitollisia, että Keisarin ja Helin kovasta työstä kertyy veroeuroja Uuraisen kassaan! Me helsinkiläiset olemme kypsiä elättämään teitä.

    • Huutolaispoikanen

      Olipas Markku taas osoittanut loistavaa luomiskykyä, maitotonkan nokasta valaisin. Ei monella pojalla välähdäkään tuollainen. Haitarimekaanikon työkin sujuu. Venäläinen Beriozka-haitari meni todella hyvällä hinnalla kun on kauppamies asialla yli 80€. Alkuperäinen hinta on 10€, matkamuistoja kun ovat ja soivat riitasointuisesti. Mutta eihän se tyhmä ole joka myy ja ottaa rahat pois! Hyvä Aki!
      Perjantaina näkyy taas olevan latutavaraa, Arabiaa, taidetta, militariaa jne. Ja kassa kilisee!

      • albatrossiko

        Tommosta ns "sontaa" liikkuu joka paikassa. Mutta lyön vetoa että tämä pari eroaa ja.....verottaja jäänuoleen näppejään. Ainut pelikaani leuka jää itkemään....albatrossi joka vapaana voi liitää...se onkin heli... eikä kukaan muu...(junnu vainio) Näin kertoi mulle muuan tosi pelimies. Helin seurassa voin vapahana liitää. Ja tornatoriakin kaipaan kuka ties...:)


      • VeitSanatSuustani

        Nimen omaan "latutavaraa" on taas perjantain huudoissa


      • seonpuupää

        Kiinnitin semmoisen huomion tuohon valaisimeen, että oli hengenvaarallinen tuote kyseessä, koska alumiinikupu (metalli) niin pitää ehdottomasti maadoittaa ja siitä johdon pistokkeesta näkee, ettei ole maadoitettava pistoke/johto.. askarrellessa varsikin myyntiin syytä ottaa asioista selvää, ettei aiheudu vaaraa ulkopuolisille


    • huutolaispoikanen

      Olipa taas hyvä ohjelma tiistaina. Hieno Suomi-kitara myytiin ja muuta mielenkiintoista tavaraa.
      Markku-monitaitomies se verhoili Akin vanhasta nahkatakista päällisen tuoliin ja hieno tuli, ja rahaa tuli!

      Oikein sääliksi Markkua käy, niin negatiivista palautetta tulee kun parisuhde on mennyt uusiksi.
      Kyllä sitä arvostelijat voisivat hieman miettiä mitä huutelevat, varsinkaan kun eivät tiedä mitä eri asioiden taustalla on. Onkohan noilla huutelijoilla omat asiat oikein kunnossa?
      Huutelisivat huutokaupassa tavaroita.

      Ensi perjantaina on taas huutolistalla hyvää tavaraa, Arabiaa, taidetta ym. Lisäksi oikein hyvä kattaus talonpoikaistavaraa. Keräilijät varmaan huutavat kilpaa.

      • huudellaanjätteitä

        no kyllä onkin tosi hyvää taidetta, ihan silmiä häikäisee


      • kusikeisari

        Keisuri hei. Lopeta itte omat puollustus ja kehumis puheet täällä. Olisit päässyt helpommalla. Itte lähit tähän rumbaan ja siitä ei hevillä irrota:P Lisää tulossa historiaa....Ja faktaa


      • kuskuskus
        kusikeisari kirjoitti:

        Keisuri hei. Lopeta itte omat puollustus ja kehumis puheet täällä. Olisit päässyt helpommalla. Itte lähit tähän rumbaan ja siitä ei hevillä irrota:P Lisää tulossa historiaa....Ja faktaa

        Onko tuo kuskeisa jokin vinkki. Kyllähän tuolla kunnolla kusi saattaa jo lirahdella housuun. Onneksi miehetkin jo käyttää vaippoja, tosin paljon vanhemmat. Mutta eihän se ikää katso.


    • Keisuri

      Hienoa tavaraa taas ensi perjantain huutokauppaan. Kannattaa tulla kauempaakin, itse aion myös huutaa!
      Kuntsi oli vähän hankkinut kiloja, Aki ja Heli on ihan fittness-mannekiineja. Espanjassa kuntoilu tekee ilmeisesti hyvää. Mihin kaikki ei pysty matkustamaan.
      Markulta huippuoivallus taas kerran, lusikoista naulakon ripustimia. Kyllä siinä taas kelpaa uutta ideaa tuoda markkinoille, kohtahan niitä kaikki kopioi. Mutta pääasia että juna kulkee ja rakit räksyttää!

      • Pullukoitten_Iltapala

        Toivottavasti eivät kaikki makkarat ja rähmäpullat mene kaupaksi, jäisi edes jotain nälkiintyneen näköiselle pariskunnalle iltapalaksi


    • Ihmettelijäinen

      Outoa tavaraa myytävänä perjantain huutokaupassa - pistimiä, tähtäimiä, lippaita, kk:n syöttövöitä jotka ovat nykyisen lainsäädännön mukaan luokiteltu aseen osiksi jotka ovat luvan varaisia tarvikkeita. Jopa ns. deaktivoidut aseet ovat laittomia myydä tai lahjoittaa.
      Mitenkähän käy?

      • KitisevätAlamaiset

        Keisarihan on aina kaikkien lakien yläpuolella , saa tehä mitä haluaa ja jos joku estää niin nyrkit sitten käyttöön


      • lankapalaajo

        Keisari on aikaisemminkin kärynny varastetusta tavarasta. Ja yksi on vielä tulematta julki.! Ja ei liity näihin teksteihin. Kyllä kuiteski. Laki on laki.


    • hyväkeisari

      Oma vikansa sellaisilla örveltäjillä kun saavat kuuppaansa. Olisivat omissa oloissaan eivätkä menisi pätemisen tarpeesaan häiritsemään toisten lomaa. Hyvä Keisari, pistä tuulemaan vaan, täydet propsit!

    • naurava-uuden-ostaja

      Eipä näkyneet Tervatehtaantien Maharadzat päässeen renkinsä kanssa Linnaan pressan vastaanotolle. Venloja on turha tämän "sortin sakin" enää koskaan kuvitella saavansa.

    • Juhlija

      Ei näkynyt uuden-ostajiakaan. Eikä koskaan tule näkymäänkään. Korkeintaan peräkylän junttien kiljupikkujouluissa.

    • huutolaisheikki

      Aivan ikävä tulee kun TV:stä ei tule uusia jaksoja Keisarista. Toivottavasti 8:s tuotantokausi alkaa pian, näemme Helin hoikistuneena ja Markun uusien ideoiden kera uuden elämän kumppanin toimiessa tehokkaana muusana! Maltetaan tuskin odottaa.

      • OnkoKytättäviäLähellä

        Kuule, kyttää sä vaan naapureitasi, jo siinä on sulle ihan kokopäivähomma!


    • 7635

      Ohjelma alkaa jo kyllästyttämään,vaihdetaan levyä.

    • Tsemppaajat

      Voi että kun perjantain huutokauppa on peruttu, olisi ollut mielenkiintoista tavaraa.
      Saikohan Aki jonkin pöpön joulureissulla? Mutta ei muuta kuin tsempataan Akia porukalla kuntoon ja voimaa uudelle vuodelle ja hyviä kauppoja!

    • tubesta

      Kyllähän useat näistä apumiehen suurista oivalluksista ovat youtubesta kopioituja. Osa jo vuosia vanhoja ...siis oikea ideanikkari tämä tuottaja joka näitä kehittelee

    • huudellaantaas

      Aki is back! Hyvää kamaa taas tulossa 26 .1. huutokauppaan. Taidetta , keramiikkaa, lasia, käyttötavaraa, sota-ajan antiikkia, militariaa.
      Ainoa mikä saisi olla pois se Brittiläinen sonni millä on sammakon räpylät päässä!

    • SittenLähtiHyvätHuudot

      Kylläpäs oli taas viime perjantaina rempseä meininki kun ei tarvinnu lähtee huuteleoihin ja sain rauhassa tissutella ja vetää perjantain kossupullollisen

    • yrrrrjööö

      Eipä olis sulla jalat kantaneetkaan sinne!

      • AkiHei

        Miten niin kun asun samassa talossa


    • wannabeebee

      Niin asut siellä Lassin vanhassa liiteriisä?

      • pökkelökö

        Liiteriisä?? Olet ihan sopiva sinne huutokauppaan! BBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!!!


    • what-the-hell

      Puupökkelötkö täällä on alkaneet höpinöimään?

    • Moneymaking_Stadi

      Täällä haisee nappiverkkari-lantsarikansan kateus niin, että nenää kirvelee. Ilman Helin ja Akin verorahoja teilläkään ei olisi sossurahoja, joilla ostaa Koskenkorvaa ja Campingia henkenne pitimiksi,olkaa hiljaa kateelliset köyhät!

    • voi-tätä-onnen-päivää

      Televisioinnit loppuu... köyhyys tulossa Tervatehtaantielle...

    • kaatopaikkaroinaa

      Miksi huutikeisarin televisioinnit loppuvat? Koska kaikki Suomessa unholaan vaipuneet B-luokan julkkikset on koluttu jo läpi ja ovat vielä kerran saaneet televisiossa naamansa näkyviin myydessään arvotonta roinaa huutikeisarille. Hyvä kun loppuu...

    • nauretaanjoillekin

      Nauretaan noille noille kateellisille köyhille vielä jossain vaiheessa. Lökäpöksyt joutuu duuniin kuin aktiivimalli laitetaan käytäntöön. Toivottavasti nuo naureskelijat ja köyhyyden ennustajaluuserit joutuu Akin ja Helin hommiin 3 tuntia viikossa putsaamaan ketsupin jämät ja makkarapaperit huutokaupan jälkeen. Markku sitten tarkistaa sheriffinhattu päässä onko homma kunnolla hoidettu. Talvella tehdään lumityöt ja syksyllä haravoidaan pihaa.
      Katsellaan sitten mistä sitä naurua tulee ja tuleeko köyhyys mihin suuntaan kun TE-keskus käskee velttoilijat aktivoitumaan! Bjuaaaahhhaaahhaaa!

      • KylläOvatAhneita

        Ehei, hehän jo nyt käyttävät raskaimpin ja likaisiin töihin ilmaista orjatyövoimaa, riskejä nuoria urheilijoita, makkarapalkalla


    • naurajat-voittaa-aina

      Huutikeisarille ei orjaksi tulla eikä edes osteta sieltä yhtään mitään.

    • Rimpisuon-Ukko

      Onko huutikaupassa perjantaina rössäkkätä myynnissä?

    • Äänekoski-City

      Minä meinasin tulla kerran Tervatehtaantielle huutikauppaan huutamaan tuotantoyhtiön antamilla rahoilla aloituskuparipannua, mutta jo heti tien alkupäässä tuli karhu tiellä vastaan ja susia juoksenteli tien poikki. Ajattelin, että turha on tänne korpeen tulla ja lähdin takaisin Äänekoskelle.

    • eläintensuojelija

      Sinuakos mörkörölliä ne eläimet pelkäsikin kun olivat niin paniikissa. Onneksi et tullut, olisivat muutkin saaneee painajaisia. Pysykin poissa, hushus!

    • kuka-viimeksi-nauraa

      Pakkohan se on lököpöksy-naurajienkin lähteä duuniin keisarikuntaan kun TE-keskus määrää.
      Taikka vähenee kiljurahat.
      Markku onkin tehnyt sellaisen korkean 3 metrisen keisarintuolin pihaan jossa Massa Aki tarkkailee alamaisiaan kuinka pihatyöt sujuu.

      Työläiset saa sitten laulaa työtehon kohentamiseksi sopivia lauluja, esim:
      "Eespäin eespäin tiellä Palsisten,
      rinta rinnoin astukaamme siskot veljet!
      Soipi laulu meidän joukkojen,
      pihateillä haravoiden!
      Me käymme luutimaan,
      puolesta Keisarikunnan näin,
      ja makkarapaperit ja ketsupin sotkut poistamme!"

      • naurajat-voittaa-aina

        Hoh, hoijaa... älä yritä, kun et kerran osaa... ihan tuosta surkeasta yritelmästä jo myötähäpeä tuli. Renki on renki ja arvottomana tallirenkinä pysyy. Maharadzat joutuu jo totuttelemaan uuteen olotilaan nimeltä köyhyys, kun ei ihmiset tule enää Tervatehtaantielle rössäkkätä ostamaan.


    • sellua.sellua.enemmän.se

      Heh, heh... on teille Uuraisten maalaistolloille hyvä nauraa täältä Äänekosken isojen sellupatojen ääreltä. Tehtaalta mennään suoraan vuoron loputtua taas vaihteeksi isoon uuteen omakotitaloon isojen lihapatojen ääreen, eikä minnekään Tervatehtaantien korpeen rengin paistamia makkaroita ja rähmäpullia syömään jonkin arvottoman romun keskelle. Huutikeisarin renkiä ei kelpuutettaisi tänne edes WC:n siivoojaksi paitsi sitten, jos olisi vielä ulkohuussit.

      • Rasvamaksa-Liitto

        Pata kattilaa soimaa... heh,heh... ryhtykää nyt kiireesti ennen konkurssia myymään siellä Tervatehtaantien huutikaupassa myös prinssinakkeja, että keisarikin juolahtaa edes joillekin ostajille mieleen. Nyt myynnissä olevilla käyrillä renki piilomainostaa vain itseään.


    • Moneymaking_Stadi

      Kateellliset luuserit täällä haukkuvat kuorossa Uuraisten ainoita menestyneitä ihmisiä, ei voi kuin nauraa. Ja nimimerkille PölvästilläPimahti tiedoksi, että minulla on enemmän rahaa kuin sinulla ja koko sinun lantavarvas-suvulla yhteensä, ja nautin ainoastaan kalleinta shampanjaa ja kaviaaria, näin viikonloppuisin myös Remy Martinia asuntoni kattoterassilla, kun VARAA ON, kuten on myös Akilla ja Helillä

      • sulla-ei-suksi-luista

        Ei sinusta ole jutun heittäjäksi... teet vain itsesi naurunalaiseksi noilla avuttomilla sepustuksillasi. Ne on ihan eri kirjoittajat, jotka osaa rengin ja huutikeisarin mollaamisen... ja sitä muuten tulee riittämään...


    • ainakaton

      Sympaattinen pari.Vakka on kantensa löytäny.

    • roskaa.tuutin.täydeltä

      Ne on huutikeisarin katsomiset nyt katsottu !! Köyhyys tulee Tervatehtaantielle, kun televisioinnit on loppu. Eiköhän aikuisia ihmisiä nolota tulevina vuosina pitää huutokauppoja tyhjälle salille. Kaikilla on jo romua ihan tarpeeksi. Hyvä kun loppui....

    • a.n.t.t.i

      Täällä Äänekoskella sitä tehdään sellua ja rahaa. Ei tarvitse rahakkaan paperiliiton miehen tehdä itseään naurettavaksi seisomalla huutokauppasalissa polvihousut jalassa lommoinen kuparipannu kourassaan. Ei tarvitse alentua lähtemään huutikeisarille rengiksi laittelemaan linnunpönttöjä puihin, eikä vokottelemaan harmaita kirjastomuumeja. Sellutehdas on sellutehdas, eikä mikään rössäkkälaatikoita kertalyönnillä kaupitteleva pikkupulju.

      • KöyhäVuorotyöläinen

        Pullistelet ihan kuin se sellutehdas olisi sinun oma pulju.
        Se huutokauppatalo on sentään keisarillisen pariskunnan oma pulju ja Fugessa vielä toinen oma pulju, revihän siitä haiseva köyhä sellumies!


    • sellunpilaajaukko

      Niinhän ne onkin Metsäliiton tehtaat omia, omistetaan osakkeita ja sitä kauttahan sitä ollaan osakkaita ja omistajia! Nostellaan osinkoja ja paukutellaan hinkseleitä, osakkeiden arvo nousee että rytisee!
      Ei niitä köyhällä ole varaa ostaa.

      Vai on sellumies köyhä, aina ja jokapaikassahan se on valitus paperiliiton liian isoista palkoista. No, miten se on? Onko paperimies palkkaeliittiä vai rupusakkia? 80.000 € vuodessa on vähän suhteellista.

      Muuten se missä sitä sellua keitettiin ennen oli sellukattiloita. Nykyään on vaan SELLUKEITIN.
      Ei taida olla peräkylän ukkeleilla paljon tietoa asioista!
      Ja huutokaupassa on paljonkin paperimiehiä, jopa pomoja. Ei sitä köyhillä olekaan varaa huutokaupoissa ostella keräilytavaroita kun hilkut menee niin S-Marketin punahintalappuisiin jäämätuotteisiin!

      • naurajat-voittaa-aina

        Hyvä kun tunnustit... sellu-nuija. Ihmeteltiinkin jo, ketä ne idiootin näköiset tollot on aina olleet niissä huutikaupoissa?


    • ha.ha.ha.ha.ha.ha

      Miltäs nyt tuntuu, kun huutikeisarin kuvaukset loppuu?

    • huudahtelija

      Ei lopu kuvaukset, jatkuu edelleen. Ja hyvillä vanhoilla ja uusillakin formaateilla.
      Ja Keisarikunta vaurastuu. Köyhät ja Katkerat jatkaa narinaa. (Sitä sarjaa ei kuvata)

    • näin-se-menee

      Huuti-ukko tietää, että televisiointien loppuminen tuo köyhyyden Tervatehtaantielle.

    • tietäjäinen

      Huutikeisari käynnistää vielä tervatehtaankin uudestaan osana biotuotetehdasta. Siinä on sitten Kangashäkin köyhälistölle duunia jos osaa kiltisti pyytää. Ja isot rahat alkaa pyöriä, ei tarvitse tosiaan rössäkkälootia kaupitella!

    • persekipiä

      Lukasin lehdestä että olisi joku silmäpuutos tällä huuti keisarilla on vaan persesilimä kipeä piästää liian suuria könttejä persereiästä

    • UkkoTukossa

      Onkohan ummetusta jos paksuja könttejä harvakseltaan tiputtelee.
      Onhan sillä yläpäässäkin erivärinen silmä, eihan se tietenkään niin tavatonta tietenkään ole, eikä siitä pidä kiusata ihmisraukkaa. Saanut varmaan lapsukaisena kiusaajat niskaansa ja ahdistukseensa ahminut alkukilot, joista vaikea nyt vähän liikkuvana päästä eroon.

      • silimällinen

        Taitaa sponsorit ja jutun tekijät kadota kun lehti vaihtuikin toiseen sarjaan. Ei enää suurissa lööpeissä. Varma arvaus että seuraavassa Seur.... On juttu kadonneesta kolmasta jalasta. Ja ei tuo ummetusta ole. Normaalia kuratautia kun pisnes pysähtyy. Mutta jos M kerkisikin hoonaamaan A.n kyllä rengin vehkeellä silimätkin pullistuu päästä. Niin meillä kotopuoles puhuttiin ku piiat riensi aina riiheen. Ja takasin silimät seisovana :)


    • hihheihellurei

      Kussu mummoja silmään, niin pitkään että sekin näkyy jo näössä..

    • aplodit-sille

      Onko huutikaupan harvahampaat hukanneet perjantain huutokaupassa tekohampaansa, kun ei ole luat louskuneet viikonloppuna palstalla?

      • UskossaanAutuas

        Onko paperiduunarilla yövuoron kitutunnilla ikävä heitä?


    • paperiduunari

      Paperiduunari laskee tässä rahojaan ja miettii mihin lähtis taas mälläämään. Voisihan sitä huutokaupassakin käydä, upeita Arabian kannuja ja posliineita, taidetta ja muuta keräilytavaraa näkyy olevan myytävänä.
      Vähän ei oikein tiedä mihin noita rahojaan laittaisi, täytyy ryypätä viikonloppuna oikein kallista viinaa. Ostosten päälle. Vai mitä köyhät!?

    • arvotonta-roskaa

      Rimpisuon takaa maakuopassa asuvat harvahampaat kun tulee huutokauppaan, niin siinä kansalaiskoulusta suoraan 6,1 keskiarvolla paperitehtaalle menneet paperijullit kalpenee. Piti mennä aikoinaan suoraan kansalaiskoulusta paperitehtaalle, kun tuommoisella keskiarvolla ei päässyt edes ammattikouluun. Tuo yllä olevan "paperiduunari" nimimerkillä kirjoituksen kirjoittanut lehtolapsena syntynyt äpärä ei ole koskaan paperitehtaalla edes käynytkään... ei sinnekään nyt sentään ihan noin tyhmiä oteta.

      Rimpisuon harvahampaat huutaa 5 € rössäkkälaatikoita ja mutustelevat ikenillään rengin paistamia makkaroita. Salissa oleva väki muistuttaa kovasti laitapuolen kulkijoita. Semmoista on yleisö, kuin on myytävä tavarakin.

    • keisari-kanveesiin

      Koska tulee nyrkkeilyssä uusintaottelu Ari vs Aki.

      • asfalttiprinssi-

        Sehän tulisi olemaan täysin epätasainen ottelu. Toisessa ottelijassa on pelkästään luut ja nahka ja toinen on taas kuin pehmoisilla höyhentyynyillä vuorattu jauhosäkki. Vaikka luuviulu tarjoaa kuinka teräviä suoria, niin sinne iskut uppoavat pehmoiseen taikinamaiseen ihraan, vaikuttamatta yhtään mitään. Toinen on nyrkkeilijä ja toinen sumopainija.


    • palsisfanittaja

      Uudet jaksot sitten alkoivat 30-vuotis juhlahuutokaupalla. Upeata tavaraa oli myytävänä.
      Markun makkarabaari toimii ja askartelumestari on taas valmiina uusiin haasteisiin.
      Keisarinkilju onkin kesällä uusi myyntimenestys makkaran kera Markun kioskilla.
      Vanhoja tuttuja esiteltiin, taidemies Erkki on aivan vakiokalustoa jo ohjelmassa.

      Ensi perjantaina on taas todella laatutavaraa myytävänä, taidetta, Arabiaa, jne.
      Zippokeräilijän onnenpäivät!

      • AikuispoikienVermeitä

        Kyllä pitää olla päässä paljon vikaa, jos tollaisia uusia zippoja keräilee. No joo, ehkä aivottomat mc-ukkelit niistä jopa orkanismeja saavat


    • huutolaistapukkaa

      Aki senkuin porskuttaa ja Heli kaunistuu. Dieetti on tehnyt Salon lahjasta Suomen kansalle uuden TV-kuningattaren. Kyllä niitä Venloja alkaa taas ropisemaan, kansa pitää ohjelmasta!

      Huipputavaraa taas huutokaupassa ja rahaa ropisee!

      • Tervatehtaantiellä

        Läskiä lotinaa... ja renginpä pyllyä ihanaa...


    • huudahtelija

      Hienoa tavaraa on taas perjantaina kaupan. Keisari takoo rahaa että kassa kilisee. Kohta kelpaa taas lähteä reissuun ja haistelemaan etelän lämpöä.
      Kunhan pysyisi vaan ne tyhjäntoimittaja-häiriköt kaukana ettei Akin tarvitse antaa taas huutia!

      • oikeasuora

        No akihan on reilu tappelija. Pyytää kaverit pitään kiinni ja pieksee. Reilupeli on persiistä. Kuhan vaan ei karmanlaki kävisi.


      • läski-siinä-läsähtelee

        Sitten kun huutikeisarin kuvaukset loppuu, niin Tervatehtaantien verkkoon kääritty kinkkurulla voi mennä polvihousuissaan nyrkkelysalille tuuraamaan sitä hakattavaa nyrkkeilysäkkiä.


      • Rimpisuon-Ukko

        Sitten minäkin tulen salille harjoittelemaan nyrkkeilyä.


      • OnkoKaikkiOK
        Rimpisuon-Ukko kirjoitti:

        Sitten minäkin tulen salille harjoittelemaan nyrkkeilyä.

        Mikä pani sinut kirjoittamaan tuollaista, onko joku asianosaisista sinua niin loukannut?


      • Turvaa-vanhuksille

        Huutikeisari on tunnettu väkivaltaisesta käyttäytymisestään eläkeläisiä kohtaan. Tiettävästi viimeksi pahoinpidellyt vanhuksen sairaalakuntoon Fuengirolassa.


    • landeltavaan

      Ne on nuo metsäläiset noin kateellisia toisilleen, irvistelevät ohimennessään naapureille.
      Ja sitten kun joku onnistuu vähän hommissaan niin se on henkilökohtainen katastrofi, niin kommareita ja tasapäisiä sitä maalaiset ovat!

      • OikeinKateellisiaOvat

        Etenkin Keski-Suomessa, ei niinkään muualla


    • tietoo-on

      Paitsi pohojanmaalaaseet - ne ne vasta yksiä öykkäreitä onkii!

      • SillaiSe

        Ääntä voi heistä lähteä, mutta eivät todellakaan ole kateellisia naapureillensa kuten keskisuomalaiset, jotka eivät ole mistään kotoisin, väliinputoajia ihan kaikessa...enemmistö metsien keskellä kasvaneita tollukoita


      • pohjanmaan-pölkkypäät

        Mitä pillereitä se kyläkaupan omistaja koko ajan vetää, kun sillä silmät seisoo päässä sillä tavoin? Ihan on ukolla kuin kalan silmät. Sillee se... Pohjalaiset on muutenkin ihan täyttä pelleporukkaa ja tyhjänpäiväistä höpösakkia. Pohjalainen yrittäjyys ei ole mitään muuta kun suurta naapurikateutta. Kun naapurin vanhassa navetassa on mattokutomo, niin "meirään navettahan tehrää viälä suurempi mattokutomo..."


    • justniinseon

      Aivan niin! Juuri viime lauantaina Järviradioon soitti puhelinkeskusteluun aiheesta "suomalainen luonteenpiirre", niin se on juuri niin kun joku laittaa jonkun pikkuyrityksen, olkoon se vaikka mattokutomo, huonekaluvalmistus, hirsiveistämö, mansikkaviljely, matkailijoille mökin vuokrausta jne. niin jokainen laitttaa samanlaisen yrityksen. Todella outoa toimintaa, eihän se voi olla muuta kuin katkeruuta ja kateutta - eihän naapuri saa menestyä paremmin kuin itse!!!!!

      Ja muutenkin pohjanmaalaiset luulee olevansa jollain tavoin parempaa kansanosaa kuin muut suomalaiset. Onhan se nähty mitä öykkäreita muualla Suomessa pohjanmaalta tulleet henkilöt työelämässä ovat. Se on tuo Lapuanliike mikä on sekoittanut ns. "herrakansaksi" itsensä luulevat
      jälkeläiset!

    • nimet-sopimuspaperiin

      Kylläpä oli taas eilen illalla huutikeisarissa sen näköistä huutiyleisöä, että tuolla porukalla pystyisi tekemään helposti uutta sarjaa nimeltä Hölmölän väki.

    • huudahtelija

      Ouuu, ihan Oulusta asti oli tullut porukkaa huutokauppaan, kyllä siinä huutokauppahommassa täytyy olla sitä glamouria. Mielenkiintoista tavaraa oli taas kaupan ja kansaa pihallakin toista sataa.
      Rikkaita riittää ja köyhät puree hampaitaan yhteen.

      Markulta ei vaan ideat lopu. Helposti pannaan pari laudanpätkää rahoiksi kun teki A-tikkaat.
      Joku tyhmenpi olisi pannut hellapuiksi.

      Ei muuta kuin uutta putkeen ja täyttä eteen!

      • Aasien-valtakunta

        Lapset katsoo huutikeisaria sen vuoksi, kun se tallirenki on ihan Aasin näköinen. Ei tarvitse lähteä kuskaamaan niitä Ähtäriin.


      • Näin-meillä-Savossa

        Meillä ei polteta hellassa muuta ku höölättyä tammee ja renki-uasi suap tehä purkulaatojesa kansa iha mitä tykkee.


      • SillaiSeVaanOn

        "Rikkaita riittää ja köyhät puree hampaitaan yhteen."

        Kuules kun kukaan rikas ei aja Oulusta Uuraisille seisomaan ulkona oviaukossa tuntikausia inuen jotain muutaman euron kaatispaskaa. Tai jos sellaisia sinne tulee niin sitten heillä ei kyllä ole kaikki muumit kanootissa (eikä kovin monella huutisyleisöstä olekaan)


    • mitessenytonkahan

      Ei sitä köyhäkään aja 300 km ihan vaan huvikseen jos ei ole rahnaa! Varma totuus.

      Polttopuista voijaan meill sanoo että poltellaan visakoivua - tosi hyvä lämpöarvo. Ja ryyppättään Renaultin gognaccia (eikä ole se romuauto) ja poltellaan kunnon cigarria.

      • huviajeluja

        kyllähän köyhätkin ajelevat, vaikka perheineen rahoitusyhtiön tai firman työsuhdeautolla kiinan pandoja kahtomaan tai tuuriin mustaa makkaraa haukkaaman, niin miksei sitten vaihteeksi jotain uuraisten keisarikuvatusta suu auki toljottamaan
        ei ole monilla ajelijoilla kaikki pandat autossa


    • Zoolandia

      Lapset joskus haluaa nähdä televisiosta "Me Hirviöt". Silloin aina katsotaan huutokauppakeisaria. Hirviöitä on yleisön joukossa joka puolella ja nähdään vielä kaupan päällisenä kokoelma muitakin omituisia eläimiä kuten talliaasi, leukapussipelikaani ja merimursu.

    Ketjusta on poistettu 74 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe