Kohtalotoverista tukea kaipaan...

Loppuunpalamassa

Tarina pitkä ja perussuomalaimen, vanhemmat alkoholisteja,eteen tullut lisää kivikkoja ja kaipaan keskustelua jonkun kanssa, joka tietää mistä puhun. Läheisiä on, mutta liian läheisiä...al-anon ryhmä.siintää näkökentässä, mutta silti...sinä aikuinen, samaa kokenut!!!

12

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokenut.auttaja

      Juo rohkeasti suositellut 17 alkoholiannosta päivittäin.

    • viinaliuottaaelämän

      Jos viina on ongelma, siitä on päästävä eroon. Sen voi tehdä vain ihminen itse. Juttukerhot eivät auta. Ongelma on täysin henkilökohtainen. Älä yritä levittää pahoinvointiasi muihin ihmisiin. Hoida itsesi tai turvaudu terveydenhuollon palveluihin.

      • Loppuunpalamassa

        Itse en ole alkoholisti...Vaan elänyt lapsuuteni alkoholin varjossa. En pyytänyt neuvoja vaan toista ihmistä, joka yhtälailla voi jakaa omia kokemuksiaan. Mutta kiitos näistä helvetin kannustavista kommenteista :D Tämä on just se suomalainen tapa, todella.


      • viinaliuottaaelämän
        Loppuunpalamassa kirjoitti:

        Itse en ole alkoholisti...Vaan elänyt lapsuuteni alkoholin varjossa. En pyytänyt neuvoja vaan toista ihmistä, joka yhtälailla voi jakaa omia kokemuksiaan. Mutta kiitos näistä helvetin kannustavista kommenteista :D Tämä on just se suomalainen tapa, todella.

        Ole hyvä vaan. Olisit voinut alustaa vähän paremmin, mistä ja miten tahdot keskustella alkoholismi -palstalla?


      • Viinaaa

        Minun orastava alkoholismini saatiin aisoihin nimenomaan lääketieteen keinoin, alettiin hoitamaan vaikeaa masennusta ja unettomuutta. Sivutuotteena viina jäi. Juominen on usein lopullisin seuraus jostain, ei syy mihinkään.


    • mietipävielä

      Juopot ovat harvoin mielestään alkoholisteja. Alkoholistit ovat sensitiivisiä, mutta huomionkipeitä. Äsähtelevät herkästi ja monesti mielelläänkin, mikä sekin on huomionkipeyttä. Alkoholistit haluavat keventää syyllisyyttä jakamalla pahoinvointiaan ympärilleen. Alkoholistit pyrkivät ovelasti aloittamaan "syvällistä" keskustelua hyvää tarkoittavien, herkkien lähimmäisten kanssa. Alkoholistit ovat pirullisia paskiaisia, jotka saavat lähimpänsä kärsimään loppuelämänsä. Tunnistatko tästä itsesi?

    • Loppuunpalamassa

      Kyllä monestakin kohtaa tunnistan, ainoa ero on siinä että en juo viinaa ollenkaan. Mikä saattaa olla aika iso osa alkoholismia. Kyseisen asian päätin jo lapsia itse halutessani maailmaan saattaa...ettei samaa lapsuutta heille koskaan. Lähdin palstalle kirjoittelemaan koska läheiseni kuoli, osallisena kuolemassa vahvasti mukana alkoholi. Ja vaikka omasta lapsuudestani olen puhunut ja myös omien sisarusteni kanssa, jotka samaa elämää elivät niin kaipasin lähinnä ihmistä, jonka kanssa jatkaa keskustelua kahden kesken ja vaikka en viinaa juo niin silti se kaikki on jälkensä jättänyt..eikä tarkoitukseni ole kaataa paskaa kenenkään niskaan vaan jakaa asia jonkun samaa kokeneen kanssa ja löytää ehkä yhtäläisyyksiä ja sitä kautta myös oivaltaa joitain juttuja, jotka kalvaa. Mutta alustinko sitten huonosti, oli miten oli, turha oli tämä tänne kirjoittelu. Kyllä saa olla ylpeä teistä kaikista, vielä ihmetellään miksi ihmiset voi yhä huonommin. Maailma täynnä besserwissereitä, ai että, varmasti saitte olonne paremmaksi. Tähän jäi tämän palstan lueskelut mun osalta, mutta jatkakaa toki ketjua jakaen omaa paremmuuttanne.

      • ehkäsittenensikerralla

        Ihan kiva, että kävit vilauttamassa omaa erinomaisuuttasi! Sinullakin olisi oma, hieno kärismystarinasi, mutta se ei nyt tainnut kiinnostaa ketään.


    • e3qr4r4

      Mitä te nössöilette? Juokaa sitä viinaa älkääkä valittako.

    • 6000-päivää

      Päihdelinkin keskustelualueet ovat asiallisempia.

    • Myötäeläjänä

      Voimia aloittajalle, jospa voisin auttaa. Sitä ihmettelen, mitä nuo ilkeilijät näissä ketjuissa pyörivät. Mitä antaa se että käy tuomitsemassa ahdingossaan kiemurtelevia?

    • ffaktaa

      Alkon käytössä vain ihminen itse pystyy/päättää itse jatkaako vai ei. Tuttuni laittoi paljon rahaa palamaan kakenlaisiin minnesota ym. ja ryyppääminen jatkui ja jatkuu edelleen. Ap. pelkkää sympatiaa mutta hän itse tekee ratkaisunsa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe