Taidetta ja sontaa!

Järki.hoi.missä.oot

Kukahan lie ollut niin välkky että antoi tuollaisen paikan Seppo Mölsän taideteokselle? Nyt on kaikenhuippuna tehty niitetty polku teokselle jätelaitoksen paskavarasto kopin edestä! Karmiva löyhkä aina tuossa Teboilin nurkilla, paska haisee päivittäin!
Eikö teokselle olisi ollut parempaa paikkaa, vaikka siinä pappiantien varressa teboilin takana, museon vieressä, eikä siinä paskakikkarekopin edessä jossa paskalavojen kanssa touhutaan?
Järki hoi!

30

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosi.huono.paikka

      Teos on lisäksi liikenneympyrän vieressä, josta sitä ei ehdi liikenteen takia ihailemaan. Parempi paikka olisi Pappilanaluhdan polun alkupään lähettyvillä. Teboilin takaa sen näkisivät vain harvat ja valitut kuten puliparkin puisen karhun.

    • suyruyuyu

      No, museolla kävijät näkisi ainakin!

      • piiloon.jäisi

        Eli erittäin pieni määrä ihmisiä. Muutama turisti päivässä käy museossa.


    • Kateellistenpanettelua

      Kateellisten panettelua. Seppo Mölsä teke kun muut vaan vikisivät. Pulinat pois. Voi mennä ite värkkäilemään jos luulee osaavansa. Näkyyhän tuo mitä aina valitatte!!

      • kun.ei.näy.niin.ei.näy

        Ei kirjoituksissa ole arvostelu taideteosta, taitelijaa eikä hänen taitojaan, vaan teoksen sijoituspaikkaa. Jos luetun ymmärtäminen ei ole nimimerkillä "Kateellistenpanettelua" hallinnassa, niin ei kannata tulla tänne kirjoittelemaan puuta heinää.


      • Kunnioitantekijää

        Nimenomaan! Teos on hieno mutta sijoitus väärä.

        Jos kysyt viikoittain vierailijoilta, eivät ole huomanneetkaan teosta ennen kuin sanoin.

        Liikenneympyrään ei siis taideteosta!

        Jos pienikin älynpisara olisi ollut mukana suunnittelussa kuin vaikkapa minä, sen paikka on missä ihmisillä on aikaa pysähtyä sitä katsomaan.

        Tekijälle extra kumarrus. Teit työsi loppuun vaikka auttajat siirtyi metsäkaartiin.


    • hyhhyhhh

      Minä ainakin katselisin teosta ilman paskanhajua! Mahtaa ne turistit arvella museollakin kun paskanlöyhkä leijuu sopivalla tuulella, kun vaihtavat niitä paskalavoja! Varmaan mukavaa nauttia pullakahvista ja paskanhajusta museon ulkoterassilla!

      • KuuluuKulttuuriin

        En usko että teos kiinnostaisi sinua vaikka olisi kukkakedon keskellä. Sinua kiinnostaa vain mahdollisuus päästä haukkumaan sitä jostakin aiheesta.


      • lalaooaoa

        hävittäkää vittuu tuo tekele


    • LiekanItkijänaiset

      Joutavilla pitää olla jotain sisältöä elämässä, haukutaan ihmisiä ja kotikaupunkia päivästä toiseen.

    • hyhhyhhhh

      Nauttikaa vapaasti paskanhajusta taidetta katsellessanne, jos se haju teistä kuuluu asiaan! Taideteos on hyvä, mutta teoksen paikka on väärä!

    • Lolrasse

      Taas rasse tykkää omasta aloituksestaan ja kommenteistaan.

    • lol.lol.lol

      Ja sulle sattui kohdalleen kun tykkäät paskanhajusta,,moinenkin taiteenymmärtäjä!

      • Zooep

        Aloittaja kuvittelee. Museolla on käyty monta kertaa eikä siellä paska haise ikinä. Eikä haise varmasti pqtsaankaan luona.


    • Taidekriitikko

      Paskanhajukin voi olla osa taideteosta. Kaiken taiteen ei tarvitse olla miellyttävää, vaan ajatuksia herättävää.

    • vakavaaTaidetta

      Tuota työtä olen ihmetellyt, mutta ja sen tekijää, tarvittaessa, osaan arvostaa ja suuresti. Paikasta viis kun jotain luovaa tekee ja oikein ponnistaa.
      Eikös yhdessä laulussakin sanota, että maailma hukkuu paskaan ja me vain luemme lehtiä?
      Taide on ollut kuitenkin iänikuisen ymmärryksen ja epäymmärryksen kohde. Mielestäni paikka ei ole epäkelpo. Taitelija Seppo on sepittänyt kuitenkin, olipahan miten tahansa, teoksen, joka näkyy paikassaan nyt, ja jää mieliin. En itse olisi ollut edes 10% viitseliäs ja ahkera. Eräs Victor sanoi ja kutsui minua vähemmän tekeväksi jo kouluaikoina. Valittajat ovat usein kateellisia, nykyisessä sosiaalisen median mahdollisuuksien monimuotoisissa ymmärtämättömyyden otannoissaan. Tänne on helppoa suoltaa omista läteistään sitä suin tätä... Todelliseen eloon vaikeampia aidosti jotain näyttää ja vaikuttaa merkityksellisesti todella. Menkääpä itse tekemään ja laittamaan itsenne likoon. Tietäen, että siitä seuraa niin täyttä tätä...

      Paskaa ja lokaa on helpompaa taas syytää, kuin siivota edes omat sotkunsa?
      https://www.youtube.com/watch?v=ZMlQa5uWF1Y

      Mitä tästä opimme? Vitsiniekat sanovat spontaanisti, emme mitään. Osaan minäkin tarvitessamme vitsailla.
      Tietyt työtunnit aidolla vilpittömyydellä, suomen kielen taitajana, olisivat vitsini vähissä; tai niitä tulee täysi laidallinen;)

      Aloittaja toki kommentoinee motiivinsa ja muutkin navetattomat;)

      • lietuokyrpäjooseppi

        Tunnenhan miekii tän ¨-monialayrittäjä sepon!
        Taitelijaksi nykyään tuntuvat kutsuvan ja ansiopohjana on mitä on!
        Hän on ITE taiteilija jolla ei ole taiteellista koulutusta muuta kun paikallisen kansalaisopiston, iltaryhmissä opittu oppi, jonka sain monet muutkin!
        Mielestäni teoksen paikka hyvä sekä teos onnistunut hyvin!
        PS: Terkkuja sydämmellisiä Marjalle!


    • paskataidetta

      Paskahan on taidetta ja taide paskaa, ainakin jossain teatterissa viskottiin paskaa ihmisten päälle aikoinaan!

    • Niinpä. Pitäisi nopsaan laulaa rastan rastaan, jos se meinaa ehtiä.

      Ehtiä mihin? Kyllä on osaehtijöitä moneen lähtöön. Minun lähtööni vielä ehtii toivottavasti monikin. On se ehkä joskus sanoin kuvaten, hankalaa. Parasta on oiva aika ja sen muistot, kuten vanhuus herättää.
      Rastan ja rastaan eron neroa on räkättäen minulle turhaakin turhempaa korrektisti selittää. Osakaidan, jopa taidan, kahdenlaisen väittelytekniikan. Tämä johtuu lukemani omasta olevasta, ja jatkuvasta, olevan olevasta verbaalista näkökykyisyydestäni, meidän kaikkien herkkien ja epäherkkien tekstituotostemme kera.

      PS. Äsken lukemani uutinen Lieksan Lehdestä oli se, että Jätkän patsas saa vettä virratakseen. Jo oli aikakin. Tosi HYVÄ UUTINEN. Sano. Virta venhettä vie, vesi kantaa osin kehoakin. Naurakaa, ja olkaa hyvällä päällä. Ken siihen pystyy, ei ole läpipaha.

    • järki.hoi.missä.oot

      Nimimerkille vakavaa taidetta! Et taida olla lieksalainen tai vain sitten olet muuten aistiton ihminen, jos sinulle pitää erikseen kommentoida miksi paskalaitoksen pihasta paskavaraston ovelta on kulkutie Sepon taideteokselle?
      Otappa ja käy katsomassa, jätä autosi siihen paskavaraston oven eteen, mutta varo kenkiäsi, sillä sitä paskaa on siinä ulkopuolellakin!
      Jos et sittenkään vielä haista, niin vaikka maista, ja jos et vieläkään saa tuntumaa, niin mene lääkäriin, aistisi eivät ole kunnossa!

      • Turhia-luuloja

        Se jätevesilaitoksen nurkalla nurmikon laidassa oleva väylä on ollut siinä jo vuosia. En muista edes miten kauan. Ei sitä nyt ole tehty. Siitä ajetaan mm. nurmikon leikkuuseen ja muihin sen alueen huoltotehtäviin.


      • Turhia-luuloja
        Turhia-luuloja kirjoitti:

        Se jätevesilaitoksen nurkalla nurmikon laidassa oleva väylä on ollut siinä jo vuosia. En muista edes miten kauan. Ei sitä nyt ole tehty. Siitä ajetaan mm. nurmikon leikkuuseen ja muihin sen alueen huoltotehtäviin.

        Lisäys edelliseen. Se jätevesilaitoksen piha ei ole yleinen parkkipaikka. Sinne pysäköinti voi haitata kiinteistöllä luvallisesti liikkuvien ajoneuvojen toimintaa.


    • kertokaa.taiteilijat

      Mistäs sinne taiteenluokse mennään, mihin voi auton jättää? Mistä sinne sitten on reitti tehty?

      • miksi.lähelle

        Taideteos hahmottuu parhaiten kymmenien metrien päästä. Ei sen lähelle tarvitse mennä. Puolen metrin päästä näkyy vain runsaasti pajun oksia. Pyörä/kävelyteiltä se näkyy parhaiten. Vesitornikin näkyy parhaiten satojen metrien päästä. Metrin päästä näkyy betoniseinä.


    • klfjpo978oj

      Eikös siinä taideteoksen vieressä ole joku kyltti? Olisko sekin ollut viisainta jättää kymmenienmetrien päähän, vaikka siihen tienvarteen! Näkyisi paremmin!

    • Lieksalaine

      Hatun nosto Seppo Mölsälle!
      "teeppä ite"????
      Ja kyllä huomaa tuli miltä suunnalta tahansa.
      Haisi tai ei.

    • haisee

      LIEKSA pensaat on ihan vieressä...siinä kantatiellä?

    • yå9å9å09åp90

      Eihän kukaan ole teosta moittinutkaa, vaan päivastoin kehunut, mutta eikö olisi ollut parempi paikka vaikka Rotkon tontilla, siinä missä ol seki oljista tehty teos talvella!

      • Ohikulkijaa

        No jospa se sepi sinne sitte seuraavaksi jotain nysvää...mutta pitää kyllä myöntää:On se hieno tuo sellonsoittaja.Waskiviikolla lienee kuvatuimpia.
        Muuten Timitraan päin kävellessä ohi jätelaitoksen haiskahtaa.No minua ei haittaa,mutta turistit voivat vähän ?????
        Onhan siellä museo ja leirintäalue.


    • tiedän-tilanteen

      Silloin kun siitä kakkakopista vaihtavat sitä kakkalavaa, niin katku on oika rapsakka ja tuhti! Monesti on timitraan autolla ajellessa laitettava lämmityslaitteen ulkoilmanotto kiinni, joskus ei kerkiä ja ajaa laskeumaan,,käry on hirvittävä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe