Pakolaisvyöry tuhoaa valkoisen rodun!

kurnelius

Tämä väittämäni on täyttä totta ja siksikö se poistetaan?

NWO eli uusi maailman järjestys on lahjonut kaikki kärkipoliitikkomme ja näin tapahtuu. Uusi tyhmä kansa on sitten halpaa orjamassaa eliitille.

10

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TässäTietoa

      EU-eliitti on vasemmistoliberaalia lähes kokonaan. Sehän on kaunisteluilmaus kulttuurimarxismille ja paneurooppalaisuudelle. Noiden molempien aatteiden pääagenda on muuttaa eurooppalainen väestö ei-valkoiseksi sekaroduksi.

      Kuulostaa hurjalta, mutta totta se vain on. Siksi tuo pääagenda piilotetaan kaikenlaisen näennäishumanistisen kapulakielen alle.

      Valitettavasti kansa on yleensä liian hyväuskoista ja siksi se herää useimmiten liian myöhään puolustamaan olemassaoloaan.

      Koska koululaitoksemme ja mediamme on valjastettu tuon hämäyksen suorittamiseen. Lapset aivopestään ns. suvaitsevaisuuskasvatuksella jo kouluissa ja aikuiset valtamedian hellittämättömän propagandan avulla.

      • Asiaa puhut. Globalistit pyrkivät muodostamaan kaikkialle saman sävyn. Helppo ohjailla. Ei tarvinne enempää avata. Trumpin valinta oli isku vasten globalistien kasvoja, koska amerikkaa eivät vielä saaneet. Amerikka vie nyt valtavasti globalistien resursseja ja tämä mahdollistaa Trump-ilmiön tapahtuvaksi myös muualla ja niin käy vielä Suomessakin. Periksi ei anneta.


    • Röhkäle

      Ylläpito poistaa kaikki viestit joissa kerrotaan zionistien suunnitelmista. Arvaa ketkä omistavat Suomi 24 :?

      • En_arvaa_vaan_tiedän

        Tanskalaisomisteinen Aller-media omistaa tämän foorumin. Tarkemmin sanoen Aller-median Suomen tytäryhtiö. Siten Suomi24 on alistettu valtamedian sensuurin alle!


      • asioihin.perehtynyt
        En_arvaa_vaan_tiedän kirjoitti:

        Tanskalaisomisteinen Aller-media omistaa tämän foorumin. Tarkemmin sanoen Aller-median Suomen tytäryhtiö. Siten Suomi24 on alistettu valtamedian sensuurin alle!

        Allerin ja monen muunkin valtamedian omistajakuntaan kuuluu keskuspankkeja, joita hallitsee mm. Rothschildin, Goldmanin jne. suvut. Ei tämä ole enää uutta. Kuten eräs judeoglobalisti sanoi, "kun hallitset mediaa, hallitset kansaa." Siellä tämä nykyinen informaatiomalli on päätetty... sensurointi, muunnellut faktat puhumattakaan valheuutisista. He jopa itse julkaisevat anonyymisti valheuutisia "rasistien" nimissä, jotta saavat (teko)syyn radikalismiinsa. Heidän käsialaansa on noitavainot, joiden uhreja on oman maansa hyvinvointia puolustavat tolkun ihmiset. Keinotekoistahan se on median kautta jakaa kansaa oikeutettuihin ja jahdattuihin. Sille on täysin normaali selitys, miksi yhtäkkiä normaalit asiat muuttui epänormaaleiksi ja päinvastoin. "Hajoita ja hallitse". Sitä samaa vanhaa paskaa, joka ei koskaan mihinkään muutu.


    • ei.tule.tapahtumaan

      Niin, kyllä yritystä siihen Coudenhove-Kalergin hengessä on, mutta ei tule tapahtumaan, koska nukkuva jättiläinen eli valkoinen mies on heräämässä.

    • iuyt

      Nämä ihonväriltään ja tavoiltaan toisenlaisiksi etelässä sopeutuneet (oliko tarpeeksi korrektisti) eivät näytä olevan lainkaan pahoillaan että heidän määränsä jyrää valkoiset. Päinvastoin. Mutta he eivät ole rasisteja, koska se sana tunnetaan vain valkoisten keskuudessa. He vain jyräävät. Käy kuin neandertaaleille, jotka taisivat olla loistokavereita.

    • muumitjää

      Mitä sitte?

      • Yhki

        Mitä niin mitä sitte?


      • muumitjää
        Yhki kirjoitti:

        Mitä niin mitä sitte?

        Niin mitä sitten tosta otsikosta-pakolaisvyory-tuhoaa-valkoisen-rodun! Sitähän te katsotte kuin jotain köyhää tv-jatko-ohjelmaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe