Uuden sairaalan paikka.

Sp.x

Vaikuttaa hölmöläisten toiminnalta että suunnitellun uuden sairaalan tilalta puretaan suuret hyväkuntoiset tiilimakasiinit jotka tulisi purettavaksi, juurikin katselin ohi ajaessani miten hyväkuntoisilta ne näyttävät peltikattoineen , minkälaisilla kustannuksilla saadaan uudet tilalle jostain.

Aivan lähettyvillä on vapaata tonttia, mm,Katisten kartanon pellon pientareita eikä tarvitsi purkaa erittäin hyväkuntoisia armeijan makasiineja ja hommata uusia tilalle.

Tilastoissa vuodelta -15 K-HKS, oli johdossa potilasvahinko tilastossa , tokkopa asiat korjaantuu uuden sairaalan myötä vaikka rakentaisivat sairaalan Rautatien päälle.

61

898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jätä-viisaille

      Vaikuttaa siltä että kuin suolikanavan paras älykkö olisi taasen ns. ajatellut. Se on ongelma.

    • sairaalaatarvitaan

      Voi kauhistus ajattelijoiden syvää tyhmyyttä.

    • 567830

      Tulee ihan peltikatto purkaa.

    • ÄllöttävääJankkaustaTaas

      Aloittaja on Hml:n kuuluisia jarruttajapersuja, joitten mielestä täällä ei saa tehdä mitään.

      • Äkkiä.sairaala

        Peltikaton suojelun vaatiminen on huippu.


      • ÄllöttävääKokDemLinjaa

        Jaahas, samainen KokDem-Trolli vastailee jo neljään eri kertaan omien juttujensa pontimeksi ja omien näkökulmiensa esiinnostamiseksi !
        Vähempikin rummutus riittäisi muttei KokDem-Trollille mikään riitä !

        Ei kai tuo ratakiskojen vierustontti nyt ainoa rakennuspaikka olisi, onhan sitä joutomaata muuallakin kun jo rakennetulla tontilla?

        Jos ja kun uutta sairaalaa joskus rakennetaan, olisiko hyvä miettiä mitä sitten tehdään tälle nykyiselle, tyhjäksi jäävälle sairaalarakennukselle?
        Missä ja miten sitä tuossa laajuudessa voi käyttää vai voiko mitenkään?
        Sekin että jos se rakennus puretaan, on kyseessä valtava kustannuserä ja samoin on ellei sitä pureta niin sen lämmitys- ja käyttökustannukset on tähtitieteelliset!

        Mutta, oli miten oli, varmaan KokDem-Trollilla on siihenkin jo valmis aivopierunsekainen suunnitelma ?

        Ällöttävää KokDem-Idiotismiako taas tulossa ?


      • ÄlytöntäPuhetta

        Ajateltu varmaankin on ja tietysti tehdään museo Persujen vaatimuksesta.


      • ÄlytöntäPuhetta
        ÄlytöntäPuhetta kirjoitti:

        Ajateltu varmaankin on ja tietysti tehdään museo Persujen vaatimuksesta.

        ÄlytöntäPuhetta edellä kirjoittaneella...!
        Ajateltu varmaankin on ja tietysti tehdään taas uusi hukkainvestointi KokDemujen vaatimuksesta.


      • Perzukin.elämä.on
        ÄlytöntäPuhetta kirjoitti:

        Ajateltu varmaankin on ja tietysti tehdään museo Persujen vaatimuksesta.

        Perzukit vaatii vanhan purkua ja uutta tilalle, kun kaupunki on peruskorjauksen kannalla, jos kaupunki on purkamisen kannalla, niin perzukki vaatii peruskorjausta. Pääasia että saa kitistä ja valittaa.


    • Karifani

      Vanha sairaalarakennus on toiminut ja toimisi 30-50 vuotta eteenpäinkin, mutta pitäähän sitä rahaa panna menemään kun on millä mällätä KOK/DEM loistavan taloudehoidon jäljiltä:-))))

      • persu.KI

        Olen laskenut vanhan sairaalarakennuksen toimivan vielä 120 vuotta ilman mittään korjauksia. Miksi se olisi vanhentunut. Uusi on tuhlausta.


    • SunnyJournalist

      Vanhan sairaalan käytävät on ihan liian pitkät. Potilaat tulee nopeammin hoidettua 8-kerroksisessa Sunny Hospitalissa, kun kun verinäytettä ei tarvi enää viedä potkulaudalla eteenpäin.

      • Ritan.luoma

        Johan se on marketeissa käytössä alipaineputkiposti, lienee sairaaloissakin.


    • Botilas

      Uuden sairaalan voisi rakentaa Ahvenistolle . Nykyisen sairaalan pohjoispuolella olevalla parkkipaikalla olisi tilaa. Nykyisestä sairaalasta voisi hyödyntää käyttökelpoiset hyväkuntoiset ja uudehkot rakennukset . Nykyisen sairaalan korkea osa nurin ja tilalle pysäköinti talo

      • persu.KI

        Älä höpötä hoe koska olen laskenut että vanha sairaala kestää 120 v. Sairaalat ei vanhene koita tajuu ja uusi on kokdem tuhlausta


    • OmahoitoToimii

      Mihin sairaalaa tarvitaan? Netistä saa hoidon nykyään.

      • Omahoito.kunniaan

        Näin o. Ilotalojakaan ei tarvita.


    • Sp.xx

      KokDEM-Paskotrolli on keksinyt että sairaala on vanha vaikka vasta rakennettu. Nyt KokDEM-Paskotrolli haluaa uuden sairaalan vaikka vanha on loistavassa kunnossa, ei remonttiin tule olemaan tarvetta vuosikymmeniin. Persut käyttävät tässäkin järjen ääntä.

    • väärä.turismisuunta

      > Mihin sairaalaa tarvitaan? Netistä saa hoidon nykyään.

      Uutta sairaalaa ei pidä laittaa - vaikka valtio maksaisi perustamisen niin jatkuvat käyttömenot jäävät kaupunkilaisille. Alueen väestöpohja ei riitä uudelle sairaalalle, eikä tänne ole tulossa "terveysturisteja".

      Päinvastoin järkevä asia on ryhtyä kehittämään terveysturismia täältä poispäin muille paikkakunnille tai vaikka muihin maihin. Jossain on jo tuliterä huippumoderni sairaala, jonne pääsee pikkurahalla potilaaksi.

      • Rätinki

        Väärältä turismisuunnalta hyvä huomio, nimenomaan poispäin, täällä ei lääkärikunnalta riitä osaamista vaikka muualla on huomattavasti vanhemmat rakennukset jotka eivät sijaitse Rautatiaseman läheisyydessä, ja tosin osaavaa lääkärikuntaa on Tampereella sekä Hesassa.


    • kokdempers

      Muualla tässä maassa sairaalat, myös ns. paremmat sairaalat, on pääsääntöisesti paljon vanhempia kuin meidän Ahvenisto, ei niistä silti olla luopumassa. Tays, Hyk, Tyks jne. Toisaalta, miten olisi torisairaala, alle kolme kerrosta toriparkkia, maan pinnalle tori, ja siitä ylöspäin 12-kerroksinen sairaala? Eikös tämä olisi uusi, raikas avaus?

    • kokdempers

      Niin ja unohtui vielä, siitä saisi köysiratoja ja riippusiltoja viereisten talojen katoille, sairaalahan on nykyään elämysmatkailukohde, näin olen ymmärtänyt kun olen lukenut tämän nykyisen piirimielisairaalan liittohallituksen julkaisuja ja perusteluja.

      • Ei-koske-sinua

        Tarvitset heti idiootti sairaalaa.


    • PersutHoitoon

      Mielisairaala tänne tarvitaan!

    • JoOnPrkle

      Päättäjillä lienee jokin kiitollisuudenvelka rakennusliikkeille, on mua ainakin hyvin hoidettu joka kerta tualla vanhassakin. Että jopa sairaalaa käytetään veromarkkojen siirtämiseen rakennusliikkeille kun sitä v*tun rautakauppakeskusta ei saatu.

      • no.on.kele

        Olet asianytimessä. Onneksi me PERSUT käytämme järjen ääntä. Vanha sairaalaa on vaan koko-demien hämäystä koska ei sairaala ole vanha vaaan vasta rakennetu. Minä myös saanut hyvä hoitoa. Tarkotuss on korrubtoida rakennusliikkeitä.


    • Hölmölinna

      Jos hyvä hoito siirretään toiseen paikkaan niin paraneeko se siitä? Oisko siellä se rakennuskonsultti hieman kuiskutellut? Keskustahan me jo siirrettiinkin.

    • Alue.Arkkitehti

      Uuden sairaalan budjetti on noussut 80 miljoonalla eurolla, vaikka ei ole edes aloitettu rakentamaankin! Ei varmaan kenelläkään ole lopullista tietoa mikä tulee tuon "tehtaan" hinnaksi! Haudataan koko puuhastelu!

      • Haudan.vaivaaja

        Siihen tarvitaan uusi hautaustoimisto.


    • tarralappuko

      Tampereella on 50 km päässä hyvä sairaala. Mitä ihmetta hingutte uutta sairaalaa. Vai pitääkö jollekkin kokdem ääliölle joku sairaajajohtajan paikka hankkia.? Eiköhän tarralappujen liimaaja riitä vanhaan sairaalaan päästään pienemmillä kuluilla.

      • PenaPersu

        Missäs semmone Tampere 50 km on ka sairaalako


      • Hanki.kartta

        Iittalastakin yli 60 km


    • demariperseennuolija

      "Muualla tässä maassa sairaalat, myös ns. paremmat sairaalat, on pääsääntöisesti paljon vanhempia kuin meidän Ahvenisto, ei niistä silti olla luopumassa. Tays, Hyk, Tyks jne. Toisaalta, miten olisi torisairaala, alle kolme kerrosta toriparkkia, maan pinnalle tori, ja siitä ylöspäin 12-kerroksinen sairaala? Eikös tämä olisi uusi, raikas avaus? "

      Väärin ajateltu. Pitää olla 12-kerroksinen pysäköintitalo, ja sen päällä kolmikerroksinen sairaala. Näin kokoomuksen ja demariperseenhaistajien mielestä asiat hoituvat. Ja voidaan nostaa pysäköintiliikelaitoksen johtajan palkkaa kun vastuu ja velat kasvavat.

      • Persunääni

        Meillä on hyvä sairaala jossa ei ole tarvetta remontin suhteen ainakaan 10v. KokDem keksi että sairaala vanhenee mikä ei ole totta koska siellä potilaat.


    • 29645

      Mieletön avaus ja jatko samaa.

      • Rätinki

        Jaa, ettäkö oikein junalla tuotaisiin potilaita, siksikö uusi sairaala on ängettävä jo muutenkin ahtaaseen paikkaan,, liikennejärjestelyt , vaikka kello 15-16 välillä samoin aamulla ennen yhdeksää risteyksessä on ruuhkaa, saatikka silloin sekaan vielä hälytysajoneuvo-ja.

        Ja oletan , että sairaalan henkilökunta on vuosien saatossa rakentanut/ asuttautuneet kaupungin Länsipuolelle, mikä liikenne siitä keskustan kautta sinne työmaalle mennen /tullen.

        Öhöm, Rokkipuistossa olisi tilaa, olisi Vesibussi-yhteydet, josko niillä rahdattaisiin potilaita näin kesäaikaan, matka olisi kansipaikoilla jo tervehdyttävä vaikutus, tontti olisi jo kaupungin hallussa valmiina, ei rakennusten purkamista, rakennusta joka olisi valmiina Rautatien vieressä , ikään kuin varusvarastona, liikekannalle panon sattuessa varusteet jaettavissa lähellä R- asemaa josta miehistön kuljetus järjestyisi .

        Nykyisellä varusvaraston sijainnilla R- aseman läheisyydessä on turvallisuusnäkökantakin, olettaisi että kaupungin johdossa olevien Upseerien mieleen olisi tullut myöskin tällainen näkemys.


      • terveyspuolelta

        Terveiset peruskouluun ja opettajallesi heti kun koulu taas alkaa. Kerro opelle, että Rautatie ja Upseeri kirjoitetaan pienellä. Hän opettaa lisää vastaavia sanoja! Sairaalan asiat ovat sinulla aivan tuntemattomia.


      • järjetöntä

        Rätinki uskoo Upseerien tietävän että uusi sairaala on vihollisen hyökkäyksen kohde.


      • Taipuisa

        Enpä halua itsekään saivarrella.
        "Sinulla" on kuitenkin tässä yhteydessä väärin taivutettu.


      • Rätinki
        terveyspuolelta kirjoitti:

        Terveiset peruskouluun ja opettajallesi heti kun koulu taas alkaa. Kerro opelle, että Rautatie ja Upseeri kirjoitetaan pienellä. Hän opettaa lisää vastaavia sanoja! Sairaalan asiat ovat sinulla aivan tuntemattomia.

        Eipä terveyspuolelta paljon lukemaansa ymmärtänyt, jopa kaksi sanaa,,, kun ottaa huomioon kun ja jos terveyspuolelta toimii sairaalassa joka johti valtakunnallisesti potilasvahinko tilastoja, joten Sairaalan asiat eivät ole ihan tuntemattomia


      • Taipuisa

        Enpä halua saivarrella, mutta sairaala kirjoitetaan pienellä kirjaimella.


    • Varuskarikko

      On haihattelua, että joku "tuntematon hyökkääjä" antaisi maan rautateiden toimia sodan aikana nykyäivänä. Rautatiet pommitetaan solmuun ensimmäisinä päivinä, ihan sama missä kledjuja jaetaan.
      Sikäli ei sairaalan paikka tuossa ole huono. Liikenteellisesti nykyjärjestelyin saattaa olla.
      Uskon kuitenkin myös, että sujuvuutta parannetaan ensin ja sairaala mahdollisesti rakennetaan sitten.
      Toisaalta, kun ajatellaan Meilahden sairaalaa...ei se liikenne sinnekään niin ongelmatonta ole.
      Jos tässä kylässä ruuhka-aika on noin vartti pari kertaa päivässä, ei se kauhea ongelma ole.

      • Sp.x

        Varuskarikolle tiedoksi Hämeenlinnan historiasta,ensimmäisenä pommitetaan kuten on pommitettu aikoinaan rautatieasemat ,mutta eivät osuneet H; linnan asemaan historiatietojen mukaan, joten konfliktin sattuessa sairaaalakin olisi radanvarressa ensimmäisenä vaarassa.

        Nykyinen meidän terveyskeskus oli sodan aikana toiminnassa ja on edelleen, oli senverran sivussa että lentopommit meni ohi, perimätietojen mukaan siellä sairaalassa ( nyk Terv, keskus )hoidettiin myös rintamalla haavoittuneita.

        Allekirjoittanutkin on tarvinnut sairaalan palveluita kohta sodan jälkeen jolloin sairaaalan päällikkönä toimi Rafat Karatau, Muistaako Varuskarikko em, Lääkärin jonka potilaana olin.

        Tai muistaako nimim, terveyspuolelta em, mainitun huippu-osaajan, epäilen suuresti ettei ole koska ei ollut postauksestani ymmärtänyt kuin kaksi sanaa, saapi nähdä montako sanaa ymmärrät tästä postauksesta.


      • tähänpäivään

        Mitkä lentopommit?
        Kyllä nykyään tulee järeämpää kamaa ihan ilman lentokonetta.
        Se mikä toisessa maailmansodassa meni ohi, ei päde 2000-luvulla.
        Pointtihan oli, ettei Varusvarikon paikka junaradan varrella ole mikään etu. Ei niinkään se, selviytyykö sairaala, vai ei.
        Ei varusvarikko rätteineen mikään kohde ole, rata on ja sitä ei siis ole enää seuraavana päivänä.


      • kaipaat.apua-lääkkeitä
        Sp.x kirjoitti:

        Varuskarikolle tiedoksi Hämeenlinnan historiasta,ensimmäisenä pommitetaan kuten on pommitettu aikoinaan rautatieasemat ,mutta eivät osuneet H; linnan asemaan historiatietojen mukaan, joten konfliktin sattuessa sairaaalakin olisi radanvarressa ensimmäisenä vaarassa.

        Nykyinen meidän terveyskeskus oli sodan aikana toiminnassa ja on edelleen, oli senverran sivussa että lentopommit meni ohi, perimätietojen mukaan siellä sairaalassa ( nyk Terv, keskus )hoidettiin myös rintamalla haavoittuneita.

        Allekirjoittanutkin on tarvinnut sairaalan palveluita kohta sodan jälkeen jolloin sairaaalan päällikkönä toimi Rafat Karatau, Muistaako Varuskarikko em, Lääkärin jonka potilaana olin.

        Tai muistaako nimim, terveyspuolelta em, mainitun huippu-osaajan, epäilen suuresti ettei ole koska ei ollut postauksestani ymmärtänyt kuin kaksi sanaa, saapi nähdä montako sanaa ymmärrät tästä postauksesta.

        Mene Sp.x äkkiä lääkäri Rafat Krakataun yksityispotilaaksi.


      • Anonyymi
        Sp.x kirjoitti:

        Varuskarikolle tiedoksi Hämeenlinnan historiasta,ensimmäisenä pommitetaan kuten on pommitettu aikoinaan rautatieasemat ,mutta eivät osuneet H; linnan asemaan historiatietojen mukaan, joten konfliktin sattuessa sairaaalakin olisi radanvarressa ensimmäisenä vaarassa.

        Nykyinen meidän terveyskeskus oli sodan aikana toiminnassa ja on edelleen, oli senverran sivussa että lentopommit meni ohi, perimätietojen mukaan siellä sairaalassa ( nyk Terv, keskus )hoidettiin myös rintamalla haavoittuneita.

        Allekirjoittanutkin on tarvinnut sairaalan palveluita kohta sodan jälkeen jolloin sairaaalan päällikkönä toimi Rafat Karatau, Muistaako Varuskarikko em, Lääkärin jonka potilaana olin.

        Tai muistaako nimim, terveyspuolelta em, mainitun huippu-osaajan, epäilen suuresti ettei ole koska ei ollut postauksestani ymmärtänyt kuin kaksi sanaa, saapi nähdä montako sanaa ymmärrät tästä postauksesta.

        Muistan hyvin Rafat Karataun. Hän leikkasi sisareni ja minun nielurisat hiihtolomaviikolla vuonna 1962. Silloin ei nukutettu. Ei kovin miellyttävä homma ollut. Karatau kirosi minulle, kun oli pakko yökkäillä, enkä oikein pysynyt paikoillani ja verikin siinä vähän lensi. Mutta angiinat loppuivat :). Terveisin AK.


    • Varuskarikko

      En oikein ymmärrä, mitä väliä tässä keskustelussa on jonkun hoitohistorialla tai sillä, muistanko jonku sodan jälkeisen ajan lääkärin? Muistan nimeltä tasan kaksi lääkäriä, jonka vastaanotolla olen joskus ollut. Työpaikkalääkärin ja yhden aiemman.
      Aika vähän tarvii hoidoissa poikkeilla.

    • hullujen.hanke.HML

      Yliarkkiatri perttuiisakin, kaupunginpsykologi ritvan ja huonomuistisen sairausjohtajan sairaalaan ei ole tulossa yhtä ainoaa maksavaa terveysturistia.

      Unohtakaa sairaalahäröily ja hörhöily ja keskittykää johonkin realistiseen ja aitoon asiaan.

      • stop.hullutukset.HNML

        Keskittykää johonkin toteuttamisekelpoiseen hankkeeseen - vaikka sen laivan siirtämiseen ja purkamiseen satamasta. Tällä paikkakunnalla ei kukaan tiedä mitään sellaisista sairaaloista, jonne joku haluaa saapua itseään hoidattamaan ja siitä maksaa käyvän hinnan.

        Olette aivan huuhaa-hattaroita täällä sairaaloittenne ja sosiaalipalveluittenne kanssa - mielipuolia huru-ukkoja ja -akkoja.

        Sinne sairaalaan saapuu aivan yhtä monta maksavaa asiakasta kuin aurkinkoattoiseen autotaloon. Lopettakaa nyt ihmeessä hullutukset.


      • Kokdem-Hullutukset
        stop.hullutukset.HNML kirjoitti:

        Keskittykää johonkin toteuttamisekelpoiseen hankkeeseen - vaikka sen laivan siirtämiseen ja purkamiseen satamasta. Tällä paikkakunnalla ei kukaan tiedä mitään sellaisista sairaaloista, jonne joku haluaa saapua itseään hoidattamaan ja siitä maksaa käyvän hinnan.

        Olette aivan huuhaa-hattaroita täällä sairaaloittenne ja sosiaalipalveluittenne kanssa - mielipuolia huru-ukkoja ja -akkoja.

        Sinne sairaalaan saapuu aivan yhtä monta maksavaa asiakasta kuin aurkinkoattoiseen autotaloon. Lopettakaa nyt ihmeessä hullutukset.

        Juuri noin kuin edellä kirjoittanut toteaa....
        <Keskittykää johonkin toteuttamisekelpoiseen hankkeeseen>

        Noin hän sanoo ja siihen kiteytyy koko totuus ja toimintamalli mihin nykyhallinnon eli KokDemujen pitää pyrkiä!

        Tällä nykymenolla kuntahallinto on aivan tuuliajolla ja mitään järkeä tämän tuppukylä-kaupungin hallinnossa ei todellakaan ole vaikka on jopa kaksi kaupunginjohtajaakin, tyhjänpanttina hekin !

        Hämeenlinnaa voisi kaupunkina verrata laivaan joka seilaa ilman peräsintä...KokDem-puhuri antaa kylmää kyytiä ja vie tämän purren perikatoon !
        Vastuuta ei kanna kukaan näistä nykyjohtajista, päät vaan pensaaseen ja mihinkään ongelmiin ei oteta jämäkästi kantaa !


      • Heheeee

        Koitteles käyttää peräsintäs perziikkihönö.


      • Heheeee
        Heheeee kirjoitti:

        Koitteles käyttää peräsintäs perziikkihönö.

        Koitteles käyttää järkees KokDem-Trollihönö.


    • palvelut.muualta.HSL

      Etsin juuri parhaillaan keski-euroopasta ja Unkarista meille sopivia terveyspalveluita - siellä on alan palkat vain kolmannes täkäläisestä mutta niin on hintatasokin. Palvelut ovat suunnattoman hyvälaatuisia, kun löytää sopivan toimittajan.

      Me hoidatamme jatkossa terveytemme siellä - näitä paikallisia hallinnon ja terveyden aivan uskomattomia yhteenliittymiä ei enää tarvita.

      Hämeenlinnan aikakausi sairaala- ja vankilakaupunkina on ohitse - aika entinen ei palaa enää milloinkaan.

    • TäysinNyhveröHallinto

      Hämeenlinna niminen laivahan on jo pahasti karikolla ja uppoaminen on jo alkanut. Kannattaa hypätä laivasta pois ennen sen lopullista uppoamista ja viimeinen sammuttaa sitten kajuutasta valot niin kuin täysin autioituneesta keskustastakin. Kyllä Meillä Osataan.

    • nauraisin.jos.en.itkis

      > Hämeenlinna niminen laivahan on jo pahasti karikolla ja uppoaminen on jo alkanut.

      Sehän on muualla suunniteltu juttu eli kyllähän esimerkiksi yliopiston opettajankasvatuslaitos hyvin tiesi miksi on syytä nostaa kytkintä - ei mitään epäselvää ole asiassa eli poltetun maan taktiikka ollut käynnissä jo pitkään - poltetaan maa jalkojen alta ja tuodaan uusi väestö paikalle pusseilla.

      Pussilasteittain vain ei ollutkaan tarjolla uutta ruskeampaa väestöä eli hiljaiseksi menee kylätie.

      Naurattaisi, jos ei itkettäisi.

      • Säälinn

        Olet ilmeisesti hullu.


      • mikä.ei.ole.hullua.HSL

        Onko täällä vielä opettajankasvatuslaitos? Minusta se otti ritolat suunnilleen 2012. Jos ei tarvitse kasvattaa opettajia, niin eikö kyse ole siitä ettei ole oppilaitakaan?

        Minusta tämä päättelyketju on ihan aukoton. Onko tämä hullua sinusta?


      • Shukrtf

        Kasveja kasvatetaan.


      • TolvanalleOppia
        Shukrtf kirjoitti:

        Kasveja kasvatetaan.

        Joku voisi kasvattaa tuota KokDem-trollipaskeakin....se kun on aivan ääliö ja perustyhmä tolvana vailla järkeä sivistystä, ainoa minkä on oppinut, on kopiointi ja muu plagiointi, liekkö ollut Ficy-Kopion listoilla työharjottelussa kopiokoneenkäyttäjänä?

        Ehkä vankeinhoitolaitos järjestää kenties hälle koulutusta vaikka pesukoneenhoitolinjalle, hällä kun on taipumusta likapyykinpesuun niin pääsee peseen paremmin KokDem-mustat likalikapyykit puhtaanvalkoisiksi !
        "Wartia" saattaa ehkä auttaa?


      • PaineetPois

        Siinä pääsi joku mielenterveyden potilas purkamaan itseään.


      • PaineitaAvohoitoon
        PaineetPois kirjoitti:

        Siinä pääsi joku mielenterveyden potilas purkamaan itseään.

        Juu, se kokdemtrollijosta tossa puhuttiin, on kyllä hyvinkin mielenriivaama ilmestys jopa täällä suoli24-parantolassakin


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe