Sapatin korvaaminen sunnuntailla pedon merkki

mikki87634523

Ilmestyskirjassa on vakava varoitus pedon merkin ottamisesta. Tämä tilanne, että peto ja pedon kuva tulevat yleismaailmallisesti pakottamaan kaikkia ottamaan pedon merkin saattaa olla hyvin lähellä. Raamatuntutkijat ovat tutkineet tän asian huolellisesti. Raamattuhan selostaa tavallaan itse itseään ja usein eri symbolien selitykset löytyvät joistakin muista Raamatun kohdista. Ilmestyskirjan varoitus pedon merkin ottamisesta on hyvin vakava, koska pedon merkin ottanut joutuu helvettiin.
Mutta mikä on tämä pedon merkki? Ensinnäkin tulee selvittää mikä on peto. Kaikki uskonpuh´distajat Martti Luther mukaanlukien olivat samaa mieltä, että ilmestyskirjan hirmuinen peto on Roomalaiskatolinen kirkko. Mikään muu järjestelmä ei täytä kaikkia pedosta annettuja tuntomerkkejä, vain Roomalaiskatolinen kirkko. Ja tosiasiahan on, että tämä järjestelmä on historian aikana murhauttanut yli viisikymmentä miljoonaa ihmistä "kerettiläisenä". Ehkä enemmänkin ja myös myrkyttänyt maailman pahoilla harhaopeillaan ja spiritismillään(Maria-kultiksi naamioituna).
Peto on Rooman kirkko, eli pedon merkin täytyy olla joku Rooman kirkon erityismerkki. Mitä Rooman kirkko pitää merkkinään? Mikrosiru, jota useat tahot pitävät pedon merkkinä, ei missään tapauksessa ole Rooman kirkon merkki, se on erään amerikklaisen bisnesfirman tuote. Mikrosiru ei muutenkaan täytä pedon merkistä annettuja tuntomerkkejä, ja vaikka sitä ei kannata ottakaan, jos se tulee, niin missään Raamatun kohdassa ei oloe sanottu, että metallisirun ottaminen ihonsa alle olisi helvetinrangaistukseen johtava synti. Useiden sapatinviettäjien edustama näkemys , pedon merkistä, että pedon merkki olisi sapatinvieton korvaaminen sunnuntainvietolla taas sopii täysin pedon merkin tuntomerkkeihin. Tosiasiahan on että oikea Raamatullinen pyhäpäivä on lauantai-sapatti, joka on oikeastaan vuorokausi joka alkaa perjantain auringonlaskusta ja päättyy lauantain auringonlaskuun. Vanhan Testamentin aikana juutalaiskansa/Israelin kansa oli Jumalan erityinen valittu kansa, ja he ovat aina viettäneet pyhäpäivänään lauantai-sapattia, ja Uudessa Testamentissa ei ole yhtään mainintaa, että pyhäpäivän vietto olisi siirretty sunnuntaille, vaikka Jeesus nousikin ylös kuolleista sinä päivänä. Päinvastoin Jeesus opetti vuorisaarnassaan ettei laista katoa yksikään kirjain eikä pieninkään piirto, ennemmin taivas ja maakin katoaisivat, eli ei koskaan. Eli myös sapattikäsky velvoittaa pyhittään saman päivän kuin aiemminkin, eli lauantai-sapatin.
Toinen tosiasia on, jonka voi tarkistaa kirkkohistoriasta, että juuri katolinen kirkko, joka on ilmestyskirjan peto, on muuttanut sapatinvieton sunnuntaille ja ottanut sunnuntainvieton käyttöönsä. Tämän he itsekin myöntävät kirjoituksissaan. Tämä tapahtui tuitkimusten mukaan 320-luvulla. 320-luvulla Rooman valtakunnassa oli käynnissä suuri kalenteriuudistus. Keisari Konstantinus oli muuttamassa Rooman valtakunnan 8-päiväistä nundical-cykle kalenteria lopullisesti 7-päiväiseen viikkokalenteriin, jossa viikon eka päivä, auringon päivä, olisi pyhä- ja vapaapäivä. Silloinen paavi, paavi sylvester laati myös oman ehdotuksensa Rooman kalenteriksi, vaikkakaan sitä ei Rooman kalenteriksi hyväksyttykään. Se kuitenkin otettiin käyttöön Rooman kirkon sisällä. Tähän kalenteriin paavi nimesi viikon ekan päivän Herran päiväksi, ja antoi käskyn että sitä tulisi nyt pitää pyhänä vanhan sapatin sijaan. Myöhemmin Laodicean kirkolliskokous (toinen lähde 330-luvulla/toinen 360-luvulla) vahvisti tämän muutoksen ja liitti sen kirkon lakiin. Näin oli Jumalan lain neljäs käsky rikottu ja muutettu, aivan kuten Danielin kirjassa oli ennustettu tapahtuvan. Ja Rooman kirkko, peto, ilmoittaa pyhissä kirjoituksissaan ja katekismuksessaan että TÄMÄ PYHÄPÄIVÄN MUUTOS SUNNUNTAILLE ON SEN ERITYINEN VALTASUURUUDEN MERKKI. Eli tässä on tuleva pedon merkki. Ja tää sopii tosiaankin myös kaikkiin muihin pedon merkistä annettuihin tuntomerkkeihin, sapattikäskyn rikkominen korvaamalla se sunnuntainpyhittämisellä on myös selkeä tahallinen synti, joka myös johtaa kadotukseen, jos siitä ei tee parannusta.

5

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • finne2

      Kumpi kymmenen käskyn rikkomus on pahempi pedon merkki, sapatin korvaaminen tai jopa sen unohtaminen tai vaikka epäjumalan patsas kotona? Tai mikrosirun ottaminen käteen tai internetin www (666 data) loistaa illan hämärtyessä otsaasi, kuten tälläkin hetkellä? Nämä asiat eivät perustu Raamatun sanaan, vaan ovat sieltä ulkopuolelta. Ihmisten järkeilyä ja ihmisoppeja, joita ei löydy Raamatun sanasta.
      Onkohan niin, että kun olet rikkonut jotakin 10:nen käskyä vasteaan, niin sinussa on pedon merkki?
      Ei ole. Meissä uskovissa on Pyhän Hengen sinetti

    • finne2

      Sapatti ei ole pelastuskysymys, vaan yksi käsky kymmenestä käskystä.
      Nämä peto- asiat ovat monilla menneet aivan arvailun pyolelle. Toiset tarjiavat katolista kirkkoa portoksi ja väärää profeettäa paaviksi ja pedoksi vaikka islamia.

    • 7779

      PEDON MERKKI ON RFID MIKROSIRU IMPLANTTI. ÄLKÄÄ OTTAKO SITÄ!
      Antikristus on o b a ma ja paavi franciscus on Väärä Profeetta.

    • sinetit

      Olet oikeassa että sapatinvietto on kuuliaisuuden merkki niinkuin muidenkin käskyjen pitäminen.
      Ei kuitenkaan ole niin että voi olla varma pelastuksestaan kun vain pitää sapatin. Pelastus on yksin armosta, ja Jumalan Henki on hänen lapsillaan sinettinä.
      Kun tulee uskon koetuksia, on varmempaa luottaa Jumalaan kuin luottaa pelkästään sapatinpitämiseen. Eihän siinä silti tarvitse olla ristiriitaa.
      Sapatti on luomisen muistomerkki. Nykyajan suurin koetus on luottaa luomiseen eikä kehitysoppiin. Tarvitsee tutkia uskonsa perusteita ettei joudu harhaanjohdetuksi. Ellei luomista pidetä totena, miksi viettää sapattia sen muistoksi!

      Toinen ongelma on että monta kertaa keskitytään niin paljon sapatinviettoon, että toivoo että se vihdoinkin olisi ohi ja saisi olla vapaa. Monet katsovat kelloaan hermostuneesti, etteivät vaan riko sapattia koskevia omia sääntöjään. Onhan tunnettua että sapatti alkaa kello yksitoista perjantaina pohjois-Norjassa keskitalvella, jos palvotaan aurinkoa.

      Raamattu ei sano että sapatti alkaa keskipäivällä, vaan "illasta iltaan..."
      Jos kysyt joltakin milloin ilta on niin saanet vastaukseksi: Kun päivä'n työ on päättynyt ja tullaan kotiin ja syödään illallista , eikä enää jatketa päivän töitä vaan levätään hiukan ennen nukkumaanmenoa"
      Sellainen määritelmä on varsin ärsyttävä omatekoisen uskonnon kannalta, koska ei voi sanoa naapurille että sapatti on jo alkanut, jos naapuri aina tekee töitä pitkään. Hänen iltansa alkaa myöhemmin.
      On paljon helpompaa katsoa taulukosta: Sapatti alkaa 15:47. Silloin voi saada pisteitä kun alkaa auringonlaskusta, mikä voi olla iltapäivällä tai myöhään yöllä. Voi sanoa: minä ainakin pidän sapatin!

      Tosiasiassa pidät vain silmällä auringonlaskua. Sapatinpito on lepoa ja vapautta viikon työn jälkeen, seitsemäntenä päivänä, ei kuudentena.
      Illasta iltaan tarkoittaa että saat levätä koko sapatin, ei tarvitse pelätä että lepopäivä päättyy jo iltapäivällä lauantaina. Sinun ei myöskään tarvitse selitellä työnantajalle miksi sinun pitää lähteä kotiin kello yksi perjantaina, jos vietät lauantaita lepopäivänäsi.
      Käytä sapatinpäivä lepoon ja seurusteluun Jumalan ja Hänen lastensa kanssa, ei auringonpalvontaan tai kaikenlaisten pikkusääntöjen noudattamiseen. Todellinen sapatinvietto on vapautta omista kuolleista teoista ja iloa ja virkistystä eikä rasitusta.
      Siellä missä Jumalan Henki on, siellä on vapaus. Hengen sinettiä tarvitsevat myös sapatinpitäjät, joten ottakaamme vastaan molemmat sinetit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe