Son pojat niin, että Thaikkuja kiva duunaa

cittarimieseestaas

Son pojat kokemuksen äänellä, itse koettujen asioiden äärellä taas minä, cittarimies.

Thaikkuja on kiva duunailla, mutta aviovaimoina ovat aivan tavallisia, pikku asioista kitiseviä naisia, joita löytyy jokaisesta maapallon kolkasta.

Numero 1. duunaa, älä rakastu. Kuka järkevä mies vie vihille Thaikun ja sitoutuu duunaamaan vain tätä yhtä ja samaa reikää ( onnellisimmilla 3 holee, mut sekin menee rutiiniks parissa vuoessa) loppu ikänsä? No ei kukaan pelimies ainakaan, se hoikka nätti ja koulutettu kelan tukea saava 23 v tuontivaimo on 5 vuoden päästä 28 ja sä oot vaan onnellisesti naimisissa? Elät arkea ja tottakai teidänkin arjessa on pikku riitoja?

Pelimies ottaa uuden 23v, ilman paperisotaa kun tyttöystävä alkaa vanhenemaan, elää niitä ihania kuherruskuukausia. JOKA VUOSI uudestaan ja uudestaa. Vain toukohousut tuovat vaimon Thaimaasta ( itseni mukaan lukien).

16

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cittarimieseestaas

      Oletan, että kaikki näistä vaimon tuojista ymmärtävät omakohtaiseen kokemukseensa nojaten, että Thaimaasta saa vaimon kuka tahansa ja kun kyllästyt nykyiseen et jää erakoksi, vaan halutessasi 15 min sinkkuna Pattayalla on ajallisesti varsin kohtuuton. Eikä tarvi vaihtaa vanhempaan eikä rumempaan varsinkaan, jos omat vuositulot ovat edes lähellä suomalaisen työntekijän keskimääräistä vuosipalkkaa. Jo pelkkä 29 000e/vuodessa, antaa sinulle mahdollisuuden kulkea AINA 10-20v itseäsi nuoremman, hoikan " Aasialaisen nymfomaanin" käsikynkässä.

      Ainakin lomaillessasi kerran vuodessa paikassa, jossa on hyvät "harrastus mahdollisuudet" ja upea luonto, puhtaat rannat ja turkoosin värisenä hohtava meri.

      Niin ja tietenkin se äitinne rakastama miniä kokelas 1000Thb/yhteinen lomapäivänne. Tai parin viikon lomasi jälkeen 25 000Thb " ruokarahaa ressukalle"
      Ettei tarvi ihteensä myyä? Näin toimii SUOMALAINEN MIES: Joka ei jostain syystä saa minkäänlaista kontaktia " haluamaansa sukupuoleen" kotimaassaan.

    • Kertoiko Lerppa-ThainAviomies joku sulle nämä asiat hyllyrivien 22 ja 24 välissä, kun olit tarkkailemassa taas asiakkaita? ;)

      Viimeksihän sulla oli ollut jo viisi vuotta thaimaalainen avovaimo. Se "cittarimiehen" hahmossa esitetty satu on ilmeisesti jo unohtunut niin sun sitten piti keksiä uusia.

      Eiköhän se ole jokaisen oma asia haluaako vaimon ja millaisen ja mistä.

      Itse olen täysin vakuuttunut että suomalaisesta puolisosta on enemmän harmia kuin thaimaalaisesta. Minulla on kokemusta kaikenlaisista suominaisisista.

      Thaimaalainen hyväksyy sen että mies on mies, eikä yritä mitään feminismisoopaa heittää. Thaimaalainen ei ahdista eikä hänellä ole asioihin sellaista aloittamisen kynnystä kuin suomalaisella. Hän painelee tiskaamaan kun on tiskattavaa ja siivoaa kun on siivottavaa eikä tee siitä mitään numeroa. Mies saa maata ihan rauhassa sohvalla lukemassa sanomalehteä.

      Samaten seksi sopii milloin vaan. Jos on hilloviikot niin sitten otetaan reippaasti kypärään.

      Vanha viisaus on että ei se vaihtamalla parane. Hyvästä kannattaa pitää kiinni tai sitä saa myöhemmin katua. Se kiinni pitäminen tarkoittaa sitä että myös sen naisen eteen tehdään töitä eikä kohdella sitä kuin kodinkonetta tai alempiarvoista ihmistä.

      Thainaiset ovat ihmeissään kun joku osoittaa heille rakkautta ja huomiota. Thaikkukundit kun ei sitä tee muuta kuin sen hetken että saavat pesää ja karkaavat toisen luokse.

      Palaute hyvin kohdellulta ja rakastetulta thainaiselta on jotakin aivan ainutlaatuista ja erittäin kuumaa. Siihen intensiivisyyteen ei pysty kalpeanaamainen suomalainen siskonsa.

      Sitä ei vaan koskaan tule kokemaan Cittari-Lerppa-ThainAviomies. Sen voi kokea vain me kunnolliset, hyvät ja reilut miehet.

      Sellaiset miehet kuin sinä, jotka ajattelevat kaiken rahassa ja hyödyssä, eivät voi koskaan sitä kokea.

      • cittarimieseestaas

        Luetun ymmärtämisesi askarruttaa minua edelleen? Aloitukseni viimeinen kommentti ( joka on suluissa) valaisee ehkä sinuakin? En toki tunne sinua joten varma en voi olla.

        Poika (sinä) jonka vaimon etsinnän tärkeimmät vaatimukset ovat, vaimo tiskaa, sä makaat sohvalla ja vaimoa saa panna aina ja jos vaimolla menstruaatio se imeskelee mielellään sun kypärää?? Nuo kertomasi asiat kertovat paljon sinusta itsestäsi SAAMAMIEHENÄ joka ei ole koskaan saanut/ tai hyvin harvoin, Seksiä siksi että joku nainen olisi sitä ilman rahaa kanssasi halunnut. Uskon, että tiedät sen itsekkin, varsin hyvin.

        Suomalaista naista et ole saanut koskaan. Thai on sinulle oikea valinta 1000Thb yö. Vaimona thait ovat samanlaisia kun kaikki ne Jyväskylän naiset joihin et saa kontaktia


      • cittarimieseestaas

        Muista aina kaksi asiaa.

        " Thainaiset ovat ihmeissään kun joku osoittaa heille rakkautta ja huomiota. Thaikkukundit kun ei sitä tee muuta kuin sen hetken että saavat pesää ja karkaavat toisen luokse."

        A Thaikkukundit eivät osoita rakkautta ja huomiota Thainaisille, mutta HE SAAVAT PESÄÄ.

        B. Sinä osoitat Thainaisille rakkautta ja huomiota, mutta JOUDUT MAKSAMAAN SIITÄ PESÄSTÄ.


      • cittarimieseestaas

        Sitä vaan, että tuntuuko sinusta yhtään siltä, että taas tyhmää viedään?


      • Kyllä sä oot cittari sekaisin. Olet enemmän sekaisin kuin Lerppa, joten perun puheeni. Et ole Lerppa.

        Jos haluat tietää saamisistani niin olen niistä aiemminkin kertonut täällä vastaukseksi noihin saamattomuus-väitteisiin.

        Minulla on 4 lasta kahden eri vaimon kanssa. Muutin 16 vuotiaana yhteen ekan tyttöystävän kanssa.

        Keskisuurena yrittäjänä tuonti-myynti-vienti-alalla reissannut maailmaa puolet elämästäni. Suomalaisia ns "maksuttomia" kaatoja on noin 90kpl. Maksullisia noin saman verran.

        Olen seurustellut eritrealaisen nuoren kaunottaren kanssa, venäläisen kanssa, moldovialaisen kanssa, virolaisen huoran kanssa ja saksalaisen stripparin kanssa ulkomaalaisista jos puhutaan.

        Huorissa olen käynyt ulkomailla noin 300 kertaa joista noin 280 tapausta ei ole sama nainen.

        Vakipanoja löytyy edelleen Suomesta tusinan verran. Olen ollut jo pitkään tosin uskollinen thaimorsiamelleni, enkä jaksa enää seksihurjastella. Minulla on hyvä muisti. Se riittää hurjasteluksi vaikka kymmeneen ihmiselämään.

        Sinä taasen olet himarunkkari. Se on selvää kaikille.


      • cittarimieseestaas

        Heh, jos joku kerran tai kaksi eronnut 4 lapsen isä osaa kertoa panonsa noin tarkkaan?? Niin en voi kun ihmetellä ja NOSTAA HATTUA?? Katsoppa nyt kaveri sinne housuusi? LOL!

        " Olen seurustellut eritrealaisen nuoren kaunottaren kanssa, venäläisen kanssa, moldovialaisen kanssa, virolaisen huoran kanssa ja saksalaisen stripparin kanssa ulkomaalaisista jos puhutaan."

        Siinäpä tärkeimmät? Saksaa lukuunottamatta mainitsemasi maat ovat, JUURIKIN NIITÄ MAITA, joissa vain todella komeat SUOMEN LEIJONAT VOIVAT SAADA AIKAAN SEURUSTELUSUHTEEN....... LOL!LOL!

        Muut mainitsemasi maat ovat itselleni työni kautta tuttuja, mutta paljonko maksoi " seurustelu" Eritrealaisen nuoren kaunottaren kanssa? LOL!


      • MaijaVexVexVexJaVex

        Cittari, Vuodesta 2010 ja 2O1O, TerveisiäSoi...,

        MAIJA.... ja tietysti Totuustarkkailija on sama henkilö,

        eli näin tää kusipää viettää lauantaipäivää väitellen itse itsensä kanssa.


      • cittarimieseestaas kirjoitti:

        Heh, jos joku kerran tai kaksi eronnut 4 lapsen isä osaa kertoa panonsa noin tarkkaan?? Niin en voi kun ihmetellä ja NOSTAA HATTUA?? Katsoppa nyt kaveri sinne housuusi? LOL!

        " Olen seurustellut eritrealaisen nuoren kaunottaren kanssa, venäläisen kanssa, moldovialaisen kanssa, virolaisen huoran kanssa ja saksalaisen stripparin kanssa ulkomaalaisista jos puhutaan."

        Siinäpä tärkeimmät? Saksaa lukuunottamatta mainitsemasi maat ovat, JUURIKIN NIITÄ MAITA, joissa vain todella komeat SUOMEN LEIJONAT VOIVAT SAADA AIKAAN SEURUSTELUSUHTEEN....... LOL!LOL!

        Muut mainitsemasi maat ovat itselleni työni kautta tuttuja, mutta paljonko maksoi " seurustelu" Eritrealaisen nuoren kaunottaren kanssa? LOL!

        Eritrealainen kaunotar työskenteli Malmin Mäkkärissä. Moni varmaan tietää kenestä puhun. Tutustuttiin ruotsinlaivalla. Ainoa musta nainen muutes ketä olen tuikannut.

        Sivuutit taitavasti ne 90 siviilinaista Suomesta joita olen myös tuikannut. Useimpia heistä useasti.

        Olet kateellisin persereikä ikinä etkä ole naista koskaan nähnytkään, niin keksit muista saamattomuustarinoita omaksi lohduksesi.

        Olet vammainen sekä fyysisesti että henkisesti ja se on tehnyt sinusta ulkopuolisen normaalille ihmiselämälle.

        Myönnän olevani aktiivinen mies ja olen elänyt moneen keskivertoon verrattuna monta elämää jo. Naisiin on mennyt karkeasti arvioituna miljoona euroa. Viinaan toinen mokoma. Matkoihin kolmas. Liikevaihtoni on sadanmiljoonan luokkaa ollut joten tuo pikku menekki ei tunnu missään 15% tuloksella ja toiminta jatkuu.

        Kuis sulla? Runkkasitko tänään?


      • cittarimieseestaas

        Olet kyllä, etten sanoisi AHKERA mies LOL. Olen runkannut tänäänkin. Olen seksuaalisesti ehkä aktiivisempi kun sinä?? Mutta minä elän avoliitossa Thaimaalaisen vaimoni kanssa.. Vaimoni ei ole alkanut lihomaan, eikä muutenkaan tylsistynyt seuraani en ole eronnut, eikä minulla ole vesipää kakaroita, niinkuin sinulla.. Seksi sujuu, mutta Panen enemmän kun vaimoni ymmärtää antaa, minulla on sen verran rahaa ja omaisuutta, että avokkini suostui heti siihen, että hänen kotonansa tai Pattayalla ollessamme saan pitää 2-4 nuorempaa mia noita, mutta hänen pitää ne ensin hyväksyä. Silti runkkailen aina silloin tällöin. Kuis itselläsi ?" Suomen järkevimpään vähemmistöön kuuluvalla nettiyhteisöissä itseään kehuvalla oliolla? Onko rakkaus ja raha-asiat kunnossa? Vai mistä sun pilhan puute kumpuaa? Olemattomista lapsista? Olemattomista seksisuhteista vaiko Seppälän lihavista naiskassoista? LOL On sulla raasulla ainakin rahaa? LOL!LOL!


      • cittarimieseestaas

        Oletko nyt ajellut "moottoripyörälläsi" Euroopan serpentiinejä? Vai vatkannut vaan omaa ulokettasi netin ääressä? Google on ihan hyvä keksintö. Teille oman elämänne sankareille ja keskisuurten "vienti ja tuonti firmojen" PÄÄJOHTAJILLE?? Nauruni ei meinaa loppua. Mutta hyvää, rahakasta ja pilhan täytteistä kesää siullekkin. SENKIN PANOMIES?


    • eiedesäitikestänyt

      cittarimiehen ainoa kokemus naisen sukupuolielimestä on kun äitinsä ennen hylkäämistä synnytti hänet.

    • hulluseon

      TÄÄLLÄ VÄNKÄÄMINEN SAAMIESTA TAI SAAMATTOMUUDESTA ON TYHMÄÄ.

      • Jalleralleraa

        Totta. Tyhmää mutta pakollista. Vähän sama mitä sun työnantajakin miettii sun duunistas. Jos miulta menee 4min siihen, että pystyn vastaamaan latvakakkosten viesteihin tunnistamalla tien?? Niin antaa tän forkan vaan levätä.


    • pistäkääparemmaksi

      Ennen seurustelin shakiran kanssa, mutta sitten tuli se vitun fudis pelle ja vei sen.
      Nykyään paneskelen beyoncen kanssa silloin ku se ei kiertueella silloin joudun tyytytnyt muihin vastaaviin tyrkkyihin.
      ps mel b oli meidän seurusteluaikoina kyltymätön.

    • Haittaohjelma

      Ihme juttua täällä. Niinkuin naiset olis joku elämän ykkösasia. Ihme tyyppejä. Mies tarvitsee naista vain vähäksi aikaa kerrallaan, ja senkin aikaa olisi suotavaa jos sen suu pysyisi kiinni. Se joka pärjää kintaaseenvedolla on onnellisessa asemassa. Sen ei tarvitse sekaantua naisiin edes hetkeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe