Martinan SÄÄLITTÄVÄ brassailu

HämeenHölmöin

martinaaitolehtiofficial
Perinteitä kunnioittaen @tikkurilafestivaali #girlsnight #tikkurilafestivaali2017 #businessvip

HAHAHAA!

"businessVIP" V A N T A A L L E !!

Valtavan mahtavaa! Vain kv-starat käyvät Tikkurilassa.

39

2688

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • soPoor

      Martsun piti mainita tuo VIP, ei vain siksi, että on leveilevä lähiöstä noussut typerys, myös sen vuoksi jotta tajuamme, että hänen aikaisempi käyttäytymisensä VIP tiloissa, ei aiheuttanut pysyvää vauriota "parempien piiriin" pääsyyn.
      Niin säälittävää tuoda jokaisessa postauksessa tai kuvassa, jotenkin julki (mukamas by the way) , että parempia ollaan ja tilillä on katetta...tai ainakin Steppuli- lampaalla on.

    • Harpie

      Siel hää Hangossa esittelee kuinka meidän omaa on siellä ja täällä. Stefan ei niin esittele mitään, mutta köyhätytönsynroomaa potevan on pakko näyttää mitä me omistamme. Huh

      • omaa_pihaa_nähnytkään

      • teer.is.mill

    • köyhiskehuu

      eipä taida elaripullan mutsi omistaa, kuin paljaan perseen.

      • noloistanolointa

        "Pääsi" kuitenkin arvostettujen kv-tason Tikkurilafestareiden VIP-aitioon. Ihan siihen lehmänpaskakasan viereen Vantaalla.


    • Uussyyte

      Onkos se perinteitä kunnioittaen ollut väkivaltainenkin siellä?

    • steffimaksoiliput

      BUSINESS VIP (K-18)

      Ei myynnissä kuluttajille eikä yleisissä lipunmyyntipisteissä. Tilataan erikseen osoitteesta [email protected].
      Henkilökohtainen BUSINESS VIP -lippu on tarkoitettu yritysvieraille sekä heidän asiakkailleen, sidosryhmilleen ja yhteistyökumppaneilleen. BUSINESS VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille. Vain BUSINESS VIP -vieraillemme varaamme vielä lisäksi erillisen BUSINESS VIP -loungen, josta löytyvät veloituksettomat ravintolapalvelut. BUSINESS VIP -lipun hintaan sisältyy siis ruokailu VIP-alueella BUSINESS VIP -loungen omat ravintolapalvelut. Huomioithan, että BUSINESS VIP -loungen ulkopuolella ravintolapalvelut ovat kuitenkin maksullisia myös BUSINESS VIP -vieraillemme.

      • vainvipit

        Sillä lailla. Tuohon ei jokainen pystykään.


      • upeahommaon
        vainvipit kirjoitti:

        Sillä lailla. Tuohon ei jokainen pystykään.

        Ei niin. Tarttee olla muutama kymppi, jotta saa "VIP"-liput Vantaalle.


    • härskibärski

      Tosi-rikkaiden ei täydy mainita omistuksillaan mutta tämä onneton nainen köyhyydessä elänyt leveilee lapsen isän omaisuudella.

    • kesämorsian

      Kuka nyt sai turpaan?

    • Vandaalainen

      Haha business vip oli vaan pieni rajattu alue keskellä "normaalia vip" aluetta. Pääsee seisomaan korokkeelle that's about it.

    • ÄläTuuMullr

      On varmasti järkkärit antaneet erityishuomiota sporttigurulle. Silmä kovana jahdanneet, milloin tukka alkaa pöllyämään ja mono heilumaan.

      Mara se ei vaan tajua miten jengi sielläkin osoitteli, supisi ja hihitteli sille. Osa varmasti pelkäsinkin.

    • Viphuussit

      Jos tilaisuus sattuu olemaan ihan mitään sanomaton pieni tapahtuma Korso, Kerava tai Vantaan suunnalla, niin mihin tarvitaan Vip-Tilaa, joka on postimerkin kokoinen rajattu alue? Ehkä tällä Vip sanalla houkutellaan paikalle turhuuksia, jotka maksavat Vip-lipuistaan ylihintaa siis vain ollakseen jotain Vip-Henkilöitä? On eri asia olla Vip-alueella kutsuttuna, vaikka jonkun maailmanluokan bändin keikalla tai Channellin muotiviikoilla Pariisissa.
      Se, että Riihimäen grillillä saa Vip-Passin ei mua säväytä.

      • onsevaanjuntti

        Marulla on vippi myös Kakkilan Raja-Tupaan.


    • Kitkerät_lunttanat

      Tätä lunttanoiden katkeruutta! Itä-Helsingin yksiömurjuista yh:t kateellisina haukkuvat kaunista Martinaa, jolla upea ura tv:ssä, omat missikisat, bisneksiä, rikas mies, kaunis koti keskustassa. Herättää se kateutta lunttanoissa. Onneksi Martina ei täällä juttuja lue, koska tekee töitä, bisneksiä ja nauttii laatuaikaa.

      • miss.kaasupullo

        :DDD

        Hahaa...


      • ÄläIskePataanKuitenkaan

        "Martina tekee bisneksiä" No tuohon ei ookaan mitään lisättävää :D


      • Oksettavanaikkonen

        Mitä hemmetin bisneksiä ja mitä hemmetin laatuaikaa toi surkea suttura nyt on viettänyt ,tikkurilassa no jopas on tasokasta tätäkö nyt pitäis kadehtia?ketä se nyt siellä mätki turpaan perinteitä kunniottaen ja oliko vessan lattia suikkareihin pitkäkin jono meinaan jos oli bisneksiinsä hankkimassa uusia asiakkaita ennen kuin myyntiaika menee auttamattomasti umpeen


    • Fgdfvb

      Vip-Passi rikkaan miehen seuraksi?

    • tisumisuja..yhdistää

      persaukisuus.liki kaikilla lööppilehtien kaunottarilla on luottotiedot kuralla,mutta nou hätä,aina löytyy ns.makean VIP-elämän sponsori. Kesäkissana on nyt pyörinyt erään tunnetun rintaliivimerkin ex-malli, vielä kiinteisiin E-luomumuotoihin olen tosi tyytyväinen,mutta tyhjään lompsaan ja ylä sekä alapäähän en.
      Njoo,tämä kisu tuntee selkeää ylemmyyttä aina kun pääsee istuksimaan Mersuni ilmastoiduille nahkapenkeille.. Väkivahvaa luxusvarusteltua meseä on siis hyvin tärkeää näytättää naapureille ja muille kotolähiön hamppareille,et näin tätä neitiä viedään...siis tähän vaatimattomaan 106 neliön yksiööni

    • Martviina

      Esko jo varoitti facessaan, ett Martina festareilla ja kommentoi, ett pääseekö lehtiin? Aika osuva kirjoitus Eskon facessa, rahasta ja rakkaudesta, liekö piikki heitetty exän suuntaan. Martinan snäpissä tosi fiksu veto, Ferrarin avaimet ja Chanelin luotto-/pakkikorttikotelo ja tekstinä Hankoon...mitähän v...tua Martinan päässä liikkuu.😵

      • kv-hälytysvalmius

        Kuvassa olevan naisen instassa Esko piruilee "ettei vaan olis kannessa taas"
        Raivolehmän instaan ei uskaltanut vai poistettiin jo?
        On varmasti ollut järkkereiden erityisseurannassa koko illan?


    • TuhatkaatooDVD

      Onko Martsu menossa kenties Mäntyharjulle kuvauksiin? Misterin kanssa voisi nauttia kyydistä siis myös Ferrarissa.

    • syytetynpenkillevip

      pääseekö myös VIP, aitioon SYYTETTYJEN penkille, sinne ei kuka tahansa pääsekään. marsu ollut jo monta kertaa syytettynä pahpoinpitelystä, huumeista ja rattijuopumuksesta. taas odottaa kaksi pahoinpitely syytettä. siinä on VIPIN VIPPIÄ oikein kunnolla.

    • manikyriristi

      Taisivat varpaankynnet leikata siellä sairaalassa, ei selkäleikkauksessa olleet tollain pysty liikkumaan kuukausiin.

    • IJaneAusten

      Mara emännöinyt Hangon residenssissä rapujuhlia mm. Teemu Selänteelle. Ylpeänä esittää myös uutta rakennustyömaata Hssa. On se Steffuli niin rakastunut Martta-tätiin, uudet tuulet puhaltavat suhteessa.. Pieni tauko saattaa tulla vankila-ajalla vai joko Steffi on maksellut....?

      • huvittavaa

        HEH, HEH vai ihan vankilaan.


      • linnavippi

        hienoa päästä linnaan lusimaan. siinä saa tavikset vaan kateellisina määkiä, ei ole mahiksia päästä linnaan täysihoitoon. ehkä pääsee yhteiskunta palveluun katuja lakaisemaan, tai vessoja siivoomaan.


      • jdkkilsan
        huvittavaa kirjoitti:

        HEH, HEH vai ihan vankilaan.

        Niinpä, kyllä tuolla pitkällä rikosrekisterillä olis jo suljettu laitos paikallaan. Kuka vaan saattaa joutua Martin hyökkäyksen kohteeksi, sillä aggressiivinen käytös on jatkunut jo monia vuosia. Jos aina pääsee pienellä nuhtelulla pälkähästä, mitä se auttaa pitkässä juoksussa.


    • siituripissis

      Jos Martina saa tuomiona yh. palvelua, niin missäköhän sen suorittaisi?

      • vessajumalatar

        Vessoissa. Tuttu paikka. Selfiet ja Levi CV:ssä.


    • vippaajan_paskantärkeys
    • Kaikkikeinotsallittu

      Norakin oli Tikkurila festareilla, kas kun ei tullut pataan. Jotainhan siellä puukotettiin ja puukottaja etsitään....taisi muuten Martina olla ainut akka Stefanin rapukekkereillä juomankaatajan ja ruoanlaittajan lisäksi. Taitaa olla kartanonherralla pallo jalassa ja vapaus mennyt vähäksi aikaa.

      • Ällööllöt

        Martinan snäpissä oli Teemu ja Sirpa Selänne. Martinalla ja Sirpalla on yhteistä pettävät miehet ja oma sairaalloinen mustasukkaisuus niistä ja muiden naisten ulkonäöstä. Martina & Teemu taas on molemmat narsisteja, joten oikein hyvin sopivat Sirpa ja Time seurueeseen😂


      • ei_voi_jatkaa
        Ällööllöt kirjoitti:

        Martinan snäpissä oli Teemu ja Sirpa Selänne. Martinalla ja Sirpalla on yhteistä pettävät miehet ja oma sairaalloinen mustasukkaisuus niistä ja muiden naisten ulkonäöstä. Martina & Teemu taas on molemmat narsisteja, joten oikein hyvin sopivat Sirpa ja Time seurueeseen😂

        Onko Martina päässyt oikein "piireihin"? Martina on missanut rikkaat jääkiekkoilijat, kun haksahti taannoin varattuun potkupalloilijaan. Ha ha ha! Ajatelkaa, jos...


    • Toni70-2222

      Enpä viitsi kirjoittaa enenpää,mutta kaunis nainen hän kylläkin on...Minulta saisi kyllä pysyvän Vip-kortin käyttöön..Mutta antaa olla.. Toivottavasti tulee järkiinsä,mutta vasta 10 vuoden päästä. Heh...Nuoruus ja sinisilmäisyys kulkevat vielä hetken.....

    • Gdfhghfee

      Säälittävää

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe