Onko ok pyytää

Epävarmaaaa

Onko väärin pyytää kumppania viemään loppuun asti. Olenko sairas ja likainen mies jos haluaisin kokea tuon edes kerran? Seurustelen tällä hetkellä yli vuoden naiseni kanssa eikä ole kertaakaan tehnyt sitä toistaiseksi. Kerran ainakin on tullut puheeksi jolloin hän mainitsi että voisi tykätä tehdä sen mutta eipä kai sitten.

Toisaalta en usko että osaisin edes nauttia siitä jos joudun erikseen pyytämään. Jotenkin tuntuu että teen jotain väärin tai olen sairas jos kehtaan mennä ehdottamaan tai pyytämään tällaista. Onko normaalia?

- M27

5

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sexguru

      Ainahan sitä voi ehdottaa, eipä ehdotuksessa mitään sairasta ole. Vaatiminen tai jatkuva ruinaaminen taas menee vähintäänkin säälittäväksi touhuksi ja useimmiten on kumppanille turn off.

      Oletko valmis tekemään hänelle saman? Voisit hyvin hoitaa homman maaliin saakka nuolemalla naisellesi orkun (useimmat naiset saa orgasmin helpoiten suuseksiä saadessaan) ja seurata tekeekö saman sinulle parin viikon sisällä? Tällä tavalla ei tarvitse välttämättä ehdottaa asiaa, jos ehdotus on sulle turn off (en kyllä ymmärrä miksi näin olisi)..

      Ehdottaa voi toki monella tavalla. "Ottaisitko suihin loppuun asti", kuulostaa aika töksyltä ja jopa vaativalta, kun taas "olisipa todella kiihottavaa kokea miltä tuntuu laueta suuseksiä saadessa" kuulostaa enemmänkin toiveelta, jonka haluaa mieluusti "antaa lahjaksi".. Ymmärrät varmaankin pointin, vaikka itse parhaiten osaat valita omat sanat..

      Jos hän on jo ottamassa suihin, tilanne on helppo viedä maaliin varsinaisesti kysymättä, "juuri noin, tuntuu ihanalta, jatka kulta".. Kehumalla innostat jatkamaan, "miten joku voikin tuntua näin hyvältä" jne..

      Jos etukäteen juttelet, kysy myös haluaako varoituksen ennen kuin saat.. Jotta voi päättää ottaako spermasi suuhun vai vaikkapa rinnoilleen. Muista myös, että se on naisen oma valinta nieleekö vai antaako lemmenliemesi valua vaikka palleillesi.

      Jospa näillä saisit asiaa edistettyä sopivan hienovaraisesti..

    • Epävarmaaa

      Kiitos vastauksestasi.

      Voisin hiukan tarkentaa taustaa sillä että olen tosiaan useasti vienyt loppuun asti parilleni. Luulisin myös hänen olevan tietoinen että tykkäisin myös toiseen suuntaan sillä on kuitenki käyty keskustelua jonka aikana hän on maininnut että saattaisi tykätän tehdä näin ja olen vihjannut että olisi ihan kiva jos tapahtuisi. En todellakaan halua vaatia tai ruinata asiaa.

      Pyytämisessä se turnoff liittynee siihen että toivoisin sen tapahtuvan spontaanisti. Jos erikseen joudun pyytämään jää tunne että toinen ei välttämättä tykkää ja tekee sen vain koska kokee sen velvollisuudeksi. En osaa tämän paremmin oikein selittää.

      • sexguru

        Ehkä etenisin sinuna niin, että juttelisin siitä miten tärkeänä pidät saada kokea tulla suihinotossa.. Toisin myös esille, että hän voi itse valita mitä tekee laukeamisen hetkellä ja haluaako varoituksen. Tai toinen tapa lähestyä samaa asiaa, on kysyä millä tavalla toimien loppuun saakka suihin olisi hänestä miellyttävin hoitaa? Moni nainen haluaisi antaa tämän nautinnon miehelleen, mutta sperma suussa tai varsinkin sen nieleminen voi jo ajatuksena inhottaa. Toiset on valmiita jopa nielemään, osa antaa tulla suihin, mutta valuttaa suupielistään lastin kalunvartta pitkin jälkihoitoa antaessaan, jotkut haluaa varoituksen ja jatkavat loppuhuipennuksen käsin. Jos sperma on se ongelma, aina voit hommata makukondomeja, jolloin tämä ei ole esteenä naisellesi.. Kannattaa jutella tämä juttu auki, niin hänelle selviää kuinka tärkeänä pidät asiaa ja toisaalta tietää että olet valmis toimimaan hänen ehdoillaan asiassa. Toivottavasti myös osaat arvostaa että hän ylipäätään suuhoitoa sinulle antaa, kaikkien naisten kohdalla se ei onnistu lainkaan.


      • sexguru

        ... Ja tosiaan, juttele silloin kun et odota suuseksiä, näin se antaminen voi kuitenkin tapahtua spontaanisti, kuten haluat. Toimiva kommunikaatio on peruseväs ylipäätään laadukkaaseen seksiin, kun molemmat tuntee toistensa toiveet ja mieltymykset, on helpompi osata miellyttää toisiaan.


    • Niina-88

      On ok,eikä siinä että mies haluaa suuhunkin tulla mitään sairasta ole vaan kuuluu ihan normaaliseksiin minusta!Tää on ehkä tyly ehdotus mutta vuoroin vieraissa ja jollei nainen ota sulta mällejä suuhun niin älä säkään nuole orgasmia sille,sama asia periaatteessa..Kokeile pikku'kiristystä'ja kyllä jos kumppaniaan rakastaa haluaa nautinnon antaa eikä se nyt niin ylivoimaista oo spermat niellä,asenekysymys vain!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe