Martina ja Stefan hempeissä tunnelmissa

Belorf90

Vaikeudet ovat taakse jäänyttä elämää, rakkaus roihuaa ja matka jatkuu. Tämä on hieno uutinen kaikille niille, jotka uskovat rakkauteen. Kateelliset voivat itkeä krokotiilin kyyneleitä.

Kaikkea hyvää Martinalle, Stefanille ja lapsille.

http://www.is.fi/viihde/art-2000005302506.html

59

5041

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suuresti.naurattaa

      Taidan riipaista kunnon kännit.

    • euronni

      Kunpa rahaa riittäisi.

    • ottaisinvaimokseni

      Martina on kaunis noissa kuvissa, viimeisessä kuvassa suorastaan namupala.

    • ilmankosnoin
    • wernex

      Ei ole ainakaan paikalleen jämähtänyt tylsä suhde.

      • Yrityshyvänolla

        Juu ei todella tasapainoton ,kahden vajakin riitaisa yritys ,joka oli tuhoontuomittu jo alkumetreillä siellä levin vessan lattialla ,sinne olis saanut jäädäkin ,mutta ei elaripullan jälkeen oli kätevää kiristää veskoja ja merkkikamaa tolta vätykseltä ,kai sitä sitten voi suhteeks sanoa noissa piireissä missä mikään ei ole minkään arvoista ainoastaan pintaliito merkitsee


      • suuresti.naurattaa
        Yrityshyvänolla kirjoitti:

        Juu ei todella tasapainoton ,kahden vajakin riitaisa yritys ,joka oli tuhoontuomittu jo alkumetreillä siellä levin vessan lattialla ,sinne olis saanut jäädäkin ,mutta ei elaripullan jälkeen oli kätevää kiristää veskoja ja merkkikamaa tolta vätykseltä ,kai sitä sitten voi suhteeks sanoa noissa piireissä missä mikään ei ole minkään arvoista ainoastaan pintaliito merkitsee

        Voimia peräkammariin...


      • Yrityshyvänolla
        suuresti.naurattaa kirjoitti:

        Voimia peräkammariin...

        Sitä samaa sinne lähiöhelvetiin...mara karavaani kulkee ja idarit hurraa


      • suuresti.naurattaa
        Yrityshyvänolla kirjoitti:

        Sitä samaa sinne lähiöhelvetiin...mara karavaani kulkee ja idarit hurraa

        Martina vie ja peräkammarin poika vikisee :D


      • Yrityshyvänolla
        suuresti.naurattaa kirjoitti:

        Martina vie ja peräkammarin poika vikisee :D

        Taas se kusettaa stefua ,poika parka ei se tosta horosta koskaan eroon pääse ,ei ole pojalla selkärankaa kun tollaseen vanhaan luuskaan tyytyy ,jotenkin täytyy olla pervo ,että ton tasonen lumppu jaksaa kiinnnostaa ,jotku haluaa rypeä paskassa huvikseen


    • historiankäänne

      Lappiin en pariskuntana lähtisi, kun se Ex-Eskonkin parisuhde päättyi juuri siellä. Mistä sen tietää, jos Levillä väijyy taas joku uusi salarakas, josta tulee uus avokki ja jonka kanssa tehdään lapsi?

      • jdjdkllsj

        Esko oli köyhä, ei Mara hevillä Stefustaan luovu. Raha on voittanut. Ja mikäs on Maralla ollessa, töitä ei tarvitse tehdä, valkopyykkäys käy kuumana, Stefu maksaa sovittelurahat parille väkivaltaisesti kohdellulle, moraalia ja katumusta ei ole eikä tunneta. Paatunut sydän sykkii "rakkaudelle". Kaikki on hyvin, kuten Mara itse on todennut useaan otteeseen.
        Mutta eiköhän jossain kohtaa kolahda totuudet silmille.


    • Hanek

      Stefan on ihan masentuneen tuntuinen. Lihonut kovasti. Jospa Martina sais eloa mieheen . Martina komppaa kovasti lenkille.
      Niin kauan kestää suhde taas kun toinen ottaa omaa aikaa ja käy vieraissa .
      Hyi olkoon molemmat kutevat muiden kanssa ja sit ollaan taas lipevän onnellisia .
      Martina käytti Hannesta pelinappulana jolloin Stefan tuli mustasukkaiseksi ja pyysi ämmän kotiin. Toivottavasti Hannes antaisi syvällisen haastattelun seiskaan miten se meni?
      Ja Sofialle ja Nikolle toivon pahoinpitelystä kunnon korvaukset.
      Huomaatteko silloin kun Martina on aivan pohjalla henkisesti niin tuleee liirum laarum kuvaa instaan ja snäppiin kuinka hienosti meil menee!!!!!

    • Voi_Martsua_

      Stefan vaikuttaa uskomattoman tyhmältä, koska sietää pirullista Martinaa. Hannes Hyvönen puolestaan on vedätyksen uhri ja toivottavasti juoksee pakoon vedättäjä-Martinaa ja pysyy kaukana hänestä! Ei ole oikein, että tuollaisella elämäntyylillä (kuten Martinalla) ja toisten ihmisten aliarvioimisella ja kyykyttämisellä voisi pitemmän päälle menestyä! Joskus se mitta tulee muillakin täyteen ja karman laki iskee!

    • Yääääk

      Oksennus!!@@

      • hoitoonheti

        Pitikö sinun taas ryypätä liikaa?


    • MietiEn

      Olisi hoitanut asian toisin kuin hakkaamalla välillä ihmisiä alamaailman tyyliin. Ja nytkö Stefan ei taas olekaan yksityishenkilö?

      Kyllä on arvaamaton sekopää tuo Martina. Hetken aikaa tulee näitä hempeitä kuvia, sitten lisääntyy laukkukuvat ja lopulta tunnustus "Elimme olikeastaan erillämme ja raha teki minut onnelliseksi".

      Showtahan Martina tietysti haluaakin järjestää, kun on niin julkisuusriippuvainen, että sama mitä hänestä puhutaan, kunhan puhutaan...

      Ohessa ovat kuitenkin 2 hämmentyvää lasta. Aikuiset ihmiset ja lyömättä ainakaan muita tehkööt, mitä tykkää. Tuommoinen epäterve sekoilu luo lapsille tunteen, että miään ei ole vakaata ja koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Toisaalta, se kuvio on Martinalle tuttu lapsuudestaan.

    • laplandia

      Lapin loma tulee varmasti tarpeeseen, saavat olla hetken aikaa rauhassa ilman Sofian ja muiden tyrkkyjen häiriköintejä.

      • kv-dragqueen

        Tai tyrkyt saavat olla rauhassa salapanon on-off miehen häiriköinniltä. Maskuliinisen ja elähtäneen silaribimbon kanssa seurusteleva mies kaipaa säännöllisin väliajoin nuorten kauniiden naisten seuraa. On muuten kuolannut jo vuosia Sofian perään.


      • Huumorinkukkanen

        Ja loma muutenkin tarpeen, onhan taas töitä tehty kohta vuosi. Hyvää lomaa avoparille, rentoutukaa nyt täysillä rankkojen työputkien jälkeen. Kyllä sitten taas jaksaa painaa duunia.


    • tytti-69

      Ties vaikka pikku Stefan saisi alkunsa Lapin lomalla. Kevätvauva olisi ihana.

      • gladiaattoripanoa

        Oltava tarkkana ettei ulos putkahda pikku-Hanski.


    • Harpie

      Stefan ei ole julkisuuden henkilö .! Mutta Martina tuo hänet koko ajan julkisuuteen ...tyhmältä tuo mies vaikuttaa.
      Martinalle käy tyhmä ja rikas

    • Huupponen99

      Parisuhde kannattaa juuri perustaa sille miltä ulkopuolelle näyttää. Kel onni on onnen kätkeköön. Mutta nää kaks sopii hyvin yhteen. Harmi että Martina ehti iltapäivälehdille keväällä paljastaa miten kurja suhde on ollut. Ei muuta kun uusia tuulia kohti! Ps. En ois ikinä uskonu että Steffu ottaa Maran viel takas..

    • Justisjoo

      Ja pa***t ne vaikeudet ole mihinkään hävinneet, lakaistu maton alle ja Martina uskottelee , että kaikki on hyvin. Stefan on päättänyt lähteä Lappiin ja Martinan tunkee mukaan, samoin kuin kundien rapujuhliin Hankoon viikonloppuna. Samat rakkauden löpinät kuin Stefun 30, kun tunki itsensä väkisin Espanjaan, jonka jälkipyykkiä pestään vieläkin. Vasta kun Stefan vannoo rakkauttaan, voi sanoa, että vaikeudet on voitettu. Mikään ei ole muuttunut tuon parin elämässä.

    • riidassaeläjät

      Lähtevät Stefanin kanssa pyöräilemään Lappiin. On yhteinen päämäärä.
      Käyvätköhän Levillä kertaamassa menneitä? Napataanko peilistä selfie?

      • kjkjkju

        Tuossapa sinulle päänvaivaa, toivottavasti saat nukuttua edes jotenkin.


      • woimia.töihin
        kjkjkju kirjoitti:

        Tuossapa sinulle päänvaivaa, toivottavasti saat nukuttua edes jotenkin.

        Sinulla se alkoikin pitkä päivystysputki. Joudut roikkumaan täällä 27/7 kun idolisi ja Steffi ovat Lapissa.


    • hemmeottelu

      Huvittavia nuo Ilta-Sanomien lukijakommentit tuon "jutun" yhteydessä.

      Martina vannoo rakkauttaan, ei Stefan. Tuskin mies edes tiesi tuosta julkaisusta, onhan sen aiheena yksityisasia, joista piti visusti vaieta. Onko Stefan ikinä kirjoittanut mitään rakkaudesta Martinaan?

      Huomaatteko Martinan uuden tavan "hymyillä"? Hautakivet pidetään pääosin pois näkyvistä ankkaturvokkeiden takana. Onkohan se alaleuan ristihammas saatu jo oiottua sponsorihammaslääkärin avulla?

      Uusin valhe on "yhdessä treenaaminen."

    • Emänäätä

      Mun käy Martinaa sääliksi. On päässyt Stefun kanssa materialistisesti hyvän elämän makuun ja nyt ei pääse siitä nilkistä eroon. Hannes lienee ollut selvitys, olisiko Hanneksesta tarjoamaan samanlaista elämää, mutta joko sillä ei ole rahaa tai ei ollut halukas nopeisiin liikkeisiin (siis M suoraan lapsineen asumaan samaan), niin Martinan on pakko taas jaksaa Stefanin kanssa. Se ei ole vaihtoehto, että hakisi jonkun pienen luukun jostain slummista. Koska uutta elättäjää ei ole vielä löytynyt, on pakko hengata tuon Stefanin kanssa.... Stefan taas. No, tuskin kelpaisi ilman rahojaan.

    • A-ruptsi

      Mara on kuin torakka, joka selviää ydinräjähdyksestäkin. Steffillä on todistettavasti pari inkkaria tippunut kanootista. Ikävä juttu Isabelkalle, jolla ei ole yhtään järkevää ja normaalia vanhempaa vaan lapsiraukka on kahden vajukin vaikutuksen alla 27/7.

      • superfoodia_ja_treeniä

        Aivan, ja ip-lehdet hehkuttavat uskollisesti salarakas-nakumallin satuilun uusimpia käänteitä. Siksi IS ja IL pysyvät edelleen boikotissa muiden Martinasta kirjoittavien lehtien tavoin. Lukijakommenteissa ihmetellään, miksi Aitolehden tekemisistä pitää uutisoida, kun Martinan mukaan perheasioiden piti pysyä poissa julkisuudesta.

        Perheteatteri jatkuu ja meillä on taas hauskaa Martinan puolitotuuksia ja kaunisteluja lukiessa! Sääliksi ei käy pariskunnasta kumpikaan, kersat kyllä.


    • eilähdeikinä

      Martinahan ei luovu Stefanin rahoista. Niin kauan kuin ei löydä parempaa elättäjää Stefan saa tehdä IHAN mitä haluaa. Ja Martinan tapaiselle neljääkymppiä lähestyvälle miesmäisen näköiselle pari kakaraa pukkaiseelle mammalle ei niitä rikkaita elättäjiä enää muualta tule. Stefan taas on todella tyhmä, hölmö, säälittävä ja yksinkertainen.

      • vaikeaalapsuutta

        Victorian ja Isabellan isät joutuvat toimimaan Martinan mielen mukaisesti, koska lapset joutuvat aina kärsimään Martinan teoista, jos asiat eivät mene hänen mielensä mukaan. Johan oli ennen "sovintoa" Isabellan kuvat netissä. Kun tyttäret ovat aikuisia, tilanne muuttuu ihan täysin. Siihen asti noiden lasten ja miesten tarvitsee vaan kestää. Martinan "äidilliset otteet" Sofiaa kohtaan. Millaista on sitten kontrollifriikin kotona, kun kynienkin pitää olla värijärjestyksessä.


    • uskonniin

      Martina ja Stefan ovat tarkoitettuja toisilleen,

    • sopurauha

      Hyvä, jos Stefan on lapsensa äidin tukena. Kaikkea yhteistä hyvää kannattaa vaalia negajulkisuudesta huolimatta. Myrskyisä suhde sopii ehkä molemmille.

      • vanhempia

        Myrskyisä suhde sopii joillekin ja on-off-parisuhteita on joillain ihmisillä.

        Mutta, kun on lapsia, silloin tilanne on toinen. Joku vakaa tie pitäisi valita lasten takia. Joku, mikä ei hämmennä lapsen mieltä.

        Tietysti Martina on itse lapsuudessaan nähnyt saman, hänen äidillään on 3 lasta eri miehille. Mikään niistä suhteista ei jäänyt pysyväksi. Martina vaan toimii kuten on van hemman nähnyt lapsuudessaan toimivan.

        Usein on myös niin, että kun lapsi on tottunut "jännittävään" (turvattomaan) elämään lapsena, hän haluaa aikuisenakin koko ajan jotain samaa. Tuollaisen sukupolvien yli jatkuvaan kierteeseen auttaa vain terapia jonkun sukupolven kohdalla. Jonkun, jonka rohkeus ja itsetunto on sen verran hyvällä tolalla, että kykenee myöntämään kyvyttömyytensä tavalliseen elämään.


      • klsgjpijNGVSL

        Rikkinäisen ja epävakaan lapsuuden eläneelle sellainen on "normaalia", ei hän ymmärrä periyttävänsä omaa pahaa oloaan jälkipolville. Niinhän moni narsistin puolisokin on sanonut, että tavallinen tasainen parisuhde tuntuu tylsältä kun on tottunut jatkuvaan vuoristorataan. Silloin on täysin hämärtynyt, mitä rakkaus on ja miten se näkyy arjessa. Pieniä päivittäisiä huomiointeja ei tajua todelliseksi rakkaudeksi kun odottaa vain ylistystä, lahjoja ja nostoa jalustalle. Sitten kun sieltä jalustalta paiskataan pää edellä alas, kaikki annetaan anteeksi kun ajatellaan että tämä on vain hetkellistä, jalustalle ollaan taas matkalla.

        Lähipiirissä on narsistinen nainen joka on miestään nostanut ja paiskonut alas monet kerrat. Aina kun miehellä on epäilys suhteeseen herännyt, nainen on aloittanut hurmaamiskampanjan ja luvannut yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Lapsella mies on sidottu suhteeseen tiukasti. Nainen on lähtenyt kotoa pariin otteeseen lapsen kanssa ja näyttänyt kuinka paskan elämän voi lapselle järjestää jos mies ei tottele. Ero tietäisi hirvittävää mustamaalaamiskampanjaa, huoltajuustaisteluja, lapsen vieraannuttamista ja pelottelua, lapsen viemistä ahdistaviin tilanteisiin. Henkistä väkivaltaa jota on vaikea todistaa ja johon on vaikea puuttua, mutta joka voisi tehdä lapsen elämään todella pahaa jälkeä. Mies on alistunut ja elää jonkinlaisessa kuplassa jossa myötäilee pitääkseen jonkinlaisen rauhan, sulkee silmänsä vaimon sikailulta ja sekoilulta. Mies tavallaan on päättänyt rakastaa naista koska ei tästä eroonkaan pääse. Mies on kuin kurja rakki joka uskollisesti seuraa isäntäänsä huonosta kohtelusta huolimatta. Puolustaa isäntäänsä vaikka isäntä ei sitä ansaitse.


    • roskasakkia

      Tuommoinenhan se on sitä oikeaa rakkautta, joka syttyy ja sammuu napista painamalla. Erotaan, kun on niin paha olla huonossa liitossa ja käydään välillä vieraissa ja taas mennään yhteen "rakkaudesta". Tuo porukka ei edes tiedä, mitä se sana tarkoittaa.(ei ainakaan rahaa ja tavaraa.)

    • uhkailujakiristystoimii

      pakko tannssia elaripullan mutsin mukaan. muuten mutsi vetää muksunkin lokaan, juorulehtien kuviin.

      • kdkkflfkdj

        Ei Stefan pelkästään tyttärensä takia ole kiinni Marassa, kyllä ne muut syyt pitävät hänet yhdessä muijan kanssa. Ovatko eroperheiden lapset, esim. viikko ja viikko -systeemillä, yhtään sen onnettomampia/onnellisempia kuin perusperheessä elävät lapset.
        Maraa pitää liitossa raha ja muu omaisuus, Stefan saa halutessaan toimia kuin sinkut konsanaan, mutta oma koti ja sen tuomat puitteet yhdessä Maran kanssa sopivat Stefanille kuin naula seinään. Winwin -tilanne.


      • fjkbdd
        kdkkflfkdj kirjoitti:

        Ei Stefan pelkästään tyttärensä takia ole kiinni Marassa, kyllä ne muut syyt pitävät hänet yhdessä muijan kanssa. Ovatko eroperheiden lapset, esim. viikko ja viikko -systeemillä, yhtään sen onnettomampia/onnellisempia kuin perusperheessä elävät lapset.
        Maraa pitää liitossa raha ja muu omaisuus, Stefan saa halutessaan toimia kuin sinkut konsanaan, mutta oma koti ja sen tuomat puitteet yhdessä Maran kanssa sopivat Stefanille kuin naula seinään. Winwin -tilanne.

        Mieti nyt itse, haluaako kukaan muuttaa koko ajan kahden kodin välillä, ja vielä jonkun toisen sopiman aikataulun mukaan. Tuskinpa haluaa.


    • asdfgtyu

      jotenkin on outo tuo kuva,onko aito?

      • kfofi

        Peräkammarin Sherlock tuli taas paikalle, siitä se taas lähtee. Käyn hakemassa poppareita...


      • 0digits

        No haepa Martina esiin EMI:n kellarista


    • Kuvottavapari

      Sairas kahden pipipään suhde. Lapsia säälin. Väkivaltaa rattijuoppoutta pettämisiä. Vielä kk sitten Martina kertoi olleensa riitaisassa huonossa suhteessa ja otti heti uuden eli Hanneksen. Kunnes tajusi Hannes onkin peeaa. Ja äkkiä takaisin rahamiehen luo.

      • Belorf90

        Jaksuhali peräkammariin...


      • jännittää_jo_nyt

        Martina tekee tuota julkisesti ja antaa outoja lausuntoja julkisuuteen. Jutut ovat epäjohdonmukaisia ja ristiriitaisia aiempien lausuntojen suhteen. Kiinnostavaa seurata, kuinka lopulta käy. Veikkaan, ettei käy hyvin.


    • erittäin vahva ja aistillinen.

    • ttrttrtr

      Kuva on silti otettu jostakin keväällä, kun on vielä luntakin, toki lapissa oli lunta vielä kesälläkin.
      Ennuste on silti huono koko Martinan porukalle. Toivottavasti pää kestää.

    • dingeli

      Martina ja Stefu, seksikäs pariskunta. He diggailevat toisiaan ja siinä ei pikkuriidat haittaa, on niitä riitoja muillakin.

      • perfact.fife

        Seksikäs :)

        Tatskattu transsu ja pulskan plösö maitoparta-mullet.


    • kylvö

      Stephun viimeaikaisissa on kuvissa on katseesta nähtävissä avoin hätähuuto. Stephu kärsii Tukholma-syndroomasta. Stephu on alistettu uhri, Martti paha manipuloija, kiristäjä, lohikäärme.

      • sukulaisiako

        Ketä tarkoitat, Martti Syrjääkö? Stephu nimeä en ole nähnyt missään aiemmin.


      • kylvö
        sukulaisiako kirjoitti:

        Ketä tarkoitat, Martti Syrjääkö? Stephu nimeä en ole nähnyt missään aiemmin.

        Sitäpä hyvinkin. Stephu on hätää kärsimässä.


    • LenaLisbet

      Martinan ja Stefanin rakkaus kiukuttaa kateellisia.

    • Vastaa.ihailijoille

      Mitenkähän Martina vastaa noihin "ihailijoiden" kysymyksiin?

      Taitaavat haihtua kuin tuhka tuuleen

    • Nyrkkiä

      Onko Martina jo pahoinpidellyt Stefua!?

      Voiko turhempia ihmisiä maapäällään kantaa.

      Esko vois ottaa tyttärensä häneltä pois jos vaikka lapsiaan lyö,
      kun on noin väkivaltainen luonne.

      Näistä hormoni naisista ei koskaan voi tietää mitä he tekevät vaikka
      lapsilleen. iLjettävää.

      • nyrkillänaamaan

        Luuletko he käyttäytyvät samoin kuin teillä kotona?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe