Ahtaaksi käy

tuhkattu

Jos sekään olisi yhtään ymmärtänyt välittää perheestään, tai jos sekään olisi yhtään ymmärtänyt välittää muista ihmisistä ja ihmislasten tuskasta. Vaan ei, koppavan piti saada kaikki virunalttarilleen uhrattavaksi. Aika on korjata satoa. Vainka kuinka menneen kuppeja järjestät ja jaat kotisi orsille ja kirpputoreille, niin entistä syvemmälle astut omaasi.

25

575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ykköseltäkakkoselle

      Näin se on kolme kun ei mahdu samaan suhteeseen ei millään. Eihän nuo salasuhteilijat ymmärrä miltä tuntuu olla se petetty jolle ei kerrota mitään. No ei voi kovin vakavasti olla kun ei eroa pyydä hoitonsa takia. Muistat sitten kakkonen pysyä hiljaa kun on on perheen aika. Äläkä häiritse tulee se kun ehtii. Tiedän että sillä kiireitä ollut paljon. Ja kun toki näkyy huononevan. Lenkillä kun käytiin piti pysähtyä monta kertaa. Ja tiedoksi että raukka puhuu sinusta unissaan ja tappelee sun kanssa. Voisitteko joko lopettaa tai sydärin se saa kohta. Etkö välitä kakkonen panosi voinnosta? Ei näy kunto riittävän. Saa nähdä mihin tämä johtaa? Kerron sitten sinusta jos sille tapahtuu jotain. Arvostavat lapsetkin sen jälkeen julmaa kakkos naista joka harrastaa varatun kanssa. Mitä aiheutti mies paralle. En voi kuin sääliä. Toki nautin muista eduista sen myönnän. Ja jatkan tätä teatteria juuri rahan takia. Olenko siis pahempi kuin tuo kakkos nainen? Tuskin eihän minulla hätää ole kun sinua kakkonen ei ole olemassa!

    • sivuuuullinen

      Kannattaisko jo hakea asiantuntijan apua, jos pakkomielle on paha. Aloitus ja kirjoitus samalta ihmiseltä.

      • ParempiHuominen

        Mieleen tuli sama asia. Onneksi tarjolla on apua elämän kriisitilanteisiin., apua kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti ennen kuin oma elämä ja mieli on lopullisen solmussa.


      • Säälittävääääääää

        Sairaanpaa on poistaa vastaus jossa kerroin, etten ole ap. vaikka samanlaisia horoja olen tavannut, jotka huushollaavat toisten kotona kuin omassaan. Pitää sinulla olla pahasti pipiä päässäsi. Säälittävä olet. Ja todella sairas. Huvittaisi, jollei säälittäisi enemmän.


    • aputarpeen

      Täällä on jotenkin ahdasmielistä ja jollain tavalla erikoista sakkia.

      • ap.kuittaa

        Ahdistaako paskan kuuleminen jos itse olet siten tavoin tulevaisuuttasi järjestämässä?


    • Sullemullekin

      Joo niin on. Jonkin aikaa täältä poissa ja ei mitään kunnon rymistelyä. Ennen tappeli vaimot ja kakkoset oikein kunnolla sanallisesti. Nyt hymistellään tykkää vai ei viesteillä. Minä ainakin kehotan vaimoja rokottaa ukkojaan kunnolla kun jäävät kiinni petturuudesta. Samoin kakkoselle kunnon sanallinen ryöpytys.

      • hivutusta_molemmille

        Naiset pettää samalla mitalla, turha erotella.


      • Ykköseltäkakkoselle

        Kyllä yritin tavoitella ilmi tullutta kakkosta ja olisin kysynyt. Ei suostu edes vastaamaan. Joten paha tässä on antaa "palautetta kun ei saa yhteyttä edes. Tapella toki osaan. Yksinään on huono tapella. Toki pettäjän olen ryöpyttänyt todella hyvin. Ja nyt sitten tiedät kakkonen että pettäjä joutuu nyt yksinään ottamaan kaiken vastaan. Varsinkin kun näyt vastaavan sille muttet minulle. Menkööt sitten näin.


      • kakkoseltaykköselletai
        Ykköseltäkakkoselle kirjoitti:

        Kyllä yritin tavoitella ilmi tullutta kakkosta ja olisin kysynyt. Ei suostu edes vastaamaan. Joten paha tässä on antaa "palautetta kun ei saa yhteyttä edes. Tapella toki osaan. Yksinään on huono tapella. Toki pettäjän olen ryöpyttänyt todella hyvin. Ja nyt sitten tiedät kakkonen että pettäjä joutuu nyt yksinään ottamaan kaiken vastaan. Varsinkin kun näyt vastaavan sille muttet minulle. Menkööt sitten näin.

        Eihän se miehesi toinen nainen ole sulle lainkaan tilivelvollinen. Ukkosi on. En mäkään kenenkään vaimon yhteydenottoihin vastaisi. Päinvastoin. Estäisin sun viestien tulemisen. Ukkosi kanssa sun pitää hommat selvittää. Ja jos ukkosi vielä naisen kanssa viestittelee, ei suhde ole ohi. Äijä valehtelee puoleen ja toiseen.
        Tai sitten nainen on niin fiksu että tajuaa sun vihoittelen eikä halua sun kanssa tapella pettävästä miehestä. Kuka haluaisi? Et sinäkään kun tarkemmin mietit. Menköön menojaan. Se mies. Eikö vaan?


    • yijyjhrgdsgdfx

      On nää kyllä niin ihme kirjoituksia... Sadeiltana tulin näitä lukemaan, aikaa on kulunut ja uskottomuus ei enää myrskyn jälkeen mua kosketa. Aivan sama, tekikö aloitteen se naikkonen vai ex - ex olisi sanonut "ei kiitos", jos olisi ollut sitoutunut muhun ja meidän yhteiseen elämään. Ei sanonut, joten jouti mennäkin. Mitä mä tekisin miehellä, johon ei voi luottaa?! Jossei olisi tehnyt temppujaan nyt, niin myöhemmin kuitenkin - eikä petoskumppani tai hänen motiivinsa voisi vähempää kiinnostaa. Kohtalotoverin kanssa nostettiin taannoin malja tulevaisuudelle: tätä kesää eivät petolliset ukot enää pilanneet, ovat muiden riesoina.

      • komppaansua

        Sä ajattelet ja olet toiminut niinkuin minäkin. Miehestä tuli todellakin ex kun pettäminen paljastui. Jonkun mielestä on itsekästä ja kamalaa lapsia ja muita läheisiä kohtaan laittaa lakanat jakoon kun toinen pettää. Mä ajattelen niin, että ansaitsen itse parempaa. Mitä tekee pettävällä puolisolla?
        Ei eksääni se toinen väkisin vienyt ja vietellyt. Ihan itse hän siihen läksi, omasta halustaan. Koska ei kunnioittanut eikä arvostanut mua, rakkaudesta puhumattakaan. Surullista, että niin moni jättää asian käsittelemättä, jää liittoon ja syyttää loppuikänsä vierasta ihmistä hyvän puolison viettelemisestä. Kissa vaan olisi pakko heidänkin nostaa pöydälle ja puhua pettäjän kanssa asiat halki. Jos jää liittoon, se on vapaaehtoinen valinta. Varmastikaan ei ole helppoa elää pettäjän rinnalla mutta kun sen tietää, ruikutus pois.


      • Ykköseltäkakkoselle

        Petolliset ukot tosiaankin pitäisi saada pois kiusaamasta. Kunhan hoitaisitte edes oikein sen lopun. Mulle ei vastannut eikä halua yhteyttä. Toisaalta näen tuon kostona petturille kun petetylle ei vastaa. Mutta vaikeaa se on jäädä ja luottaa kun pitää sen sanaan luottaa. Mutta vastaukseni sain kun suostunut vastaamaan.näkyy vastaavan kylläkin petturille.


      • yijyjhrgdsgdfx

        Pakko sanoa, että nämä kommenttisi ovat niin "kryptisiä", että en ymmärrä, kenen pitäisi jotain oikein loppuun hoitaa? Ja kuka nyt ei sinulle vastaa ja kuka kostaa petturille mitä kun ei vastaa petetylle..?

        Vaikeaa on jäädä ja luottaa - totta, mutta jos sen päätöksen tekee ja antaa pettäjälle mahdollisuuden, pitää molempien tehdä töitä. Pettäjällä toki on isoin homma: saada petetty luottamaan itseensä, mutta ei kerran rikottua luottamusta pelkästään pettäjän panostuksella kuntoon saada. Jos petetty lupaa yrittää ja antaa anteeksi, siitäkin lupauksesta on voitava pitää kiinni eikä heti huonon hetken tullen vetää pettäjää "kölin alitse".


    • Miakimaukimir

      Onko täällä muita entisiä kakkosia jotka uskaltavat tunnustaa roikkuneen ukkomiehessä? Minä olin rakastunut työkaveriin ja sekin vannoi rakkautta niin paljon että lupasi erota vaimostaan. Kun vaimo sai tietää aloin itse painostaa miestä eroon. Käytiin vaimon kanssa nokittelua puhelimessa ja niinhän siinä lopulta kävi että mies kyllästy ja lopetti suhteemme. Eikä ole vastannut viesteihini joita jurrissa lähettelin. Roikkuja olin enkä tajunnut kuinka tyhmäkin. Ei ikinä enää varattua.

      • Kakkosenjonkatiedän

        Näin minäkin näen tuon kakkosen roikkumisen miehessä. Näyttää nyt sille että mies kyllästynyt tuohon kakkoseen. Eikä minulle kylläkään vastaa edes. Näen kun laittaa viestiä lukee mutta yleensä lyö kiinni eikä vastaa sille. Arvaan ettei mies ole sille totuutta kertonut miksei eroa. Eikä halua ärsyttää sitä ettei käy kimppuuni. Itse sanoi sen vielä esittävän että olisivat ystäviä. Sanoi kylläkin että ärsyttää sen esittäminen. Kysyin miksei voi suoraan sanoa miten asiat on sanoi että tietää sen käyvän minun kimppuun. Nyt sitten sovittu että näyttää ne viestit ja onkin näyttänyt. Näyttää olevan hankalaa sillä. Toisaalta ymmärrän kun tuo polonen luulee miehen itsensä kertoneen niistä. Jos niin olisi ollut erottu olisi ja silloin myös mies olisi halunnut erota. Mutta joku muu käräytti. Mies epäilee tuon kakkosen itsensä sen tehneen. Myös taitaa juopotella kun Kiukuttelee edelleen miehelle muttei minun yhteyden ottoon vastaa. Tunnustanut on ja anteeksi pyytänyt. Ja jatkoimme mutta en kerro miksi. Nyt nolona otamme vastaan sen "raivon" pikkuhiljaa on hiljentynyt ja vähentänyt yhteyksiä. Kai sekin on pikkuhiljaa nähnyt että mies valehteli sille kyllä törkeästi. On kuulemma anteeksi pyytänyt muttei ole tainnut sitä hyväksyä.


      • Suhteetkuntoon

        Ymmärrettävää oli roikkumisesi kyllä. Toinen kun valehteli minkä kerkesi. Eipä ollut kovin kummoista rakkautta sinua kohtaan. Sinä uskoit kaiken? Näinhän se menee kun tietoisesti alkaa suhteilee varatun kanssa. Riski on iso. No pelasit täysillä ja teit kaikkesi. Oli varmaan karmeaa voin kuvitella tilannetta. Kysymys mikä jäi mieleen mistä tuo vaimo sai tietää? Kauanko kerkesitte suhteilla ennenkuin vaimo tiedon sai. Sinä kuitenkin vastasit vaimolle. No nyt kun kaikki osapuolet tietävät niin se lopputulos on vain hyväksyttävä. Se mitä ihmettelen on se naisissa miten alunperinkään kun alkaa tietoisesti suhteilla varatun kanssa luulevat ettei sillä olisi vaikutusta suhteeseen kun ihan varmasti on. Jopa pettävällä on omatunto ja senkin pitäisi pystyä antamaan itselleen anteeksi. Ja yrittää nauttia uudesta suhteesta kun takaraivossa jyskyttää vaimon pettäminen. Riippuen niistä syistä miksi suhteeseen ryhtyi. Oliko pelkkää seksin hakua vai kyllästyminen vai jokin muu syy. Varatun pitäisi kyllä erota heti jos tuntee tunteita toista kohtaan ja myöntää tunteet todelliset. Monesti on vaan niin että hakevat jännitystä ja vaihtelua arjen harmauteen. Ja kun toinen niin tietäen halukkaan antaa ja vielä sen mahdollisuuden antaa käyttää tilanteen hyväksi. Kun tulee aika kun toisen pitäisi sitten erota käykin ilmi ne valehtelut ja vedättämiset. No toivottavasti opit jotain. Kunhan kaikki oppisivat miten suhteillaan ja miten eletään. Surullista kuultavaa. En toki sinua tuomitse koska noinkin avoimesti myönnät omat tekosi. Tällä varmaan useampikin kakkonen huomaa tekemisensä.


      • nytenkomppaasua
        Kakkosenjonkatiedän kirjoitti:

        Näin minäkin näen tuon kakkosen roikkumisen miehessä. Näyttää nyt sille että mies kyllästynyt tuohon kakkoseen. Eikä minulle kylläkään vastaa edes. Näen kun laittaa viestiä lukee mutta yleensä lyö kiinni eikä vastaa sille. Arvaan ettei mies ole sille totuutta kertonut miksei eroa. Eikä halua ärsyttää sitä ettei käy kimppuuni. Itse sanoi sen vielä esittävän että olisivat ystäviä. Sanoi kylläkin että ärsyttää sen esittäminen. Kysyin miksei voi suoraan sanoa miten asiat on sanoi että tietää sen käyvän minun kimppuun. Nyt sitten sovittu että näyttää ne viestit ja onkin näyttänyt. Näyttää olevan hankalaa sillä. Toisaalta ymmärrän kun tuo polonen luulee miehen itsensä kertoneen niistä. Jos niin olisi ollut erottu olisi ja silloin myös mies olisi halunnut erota. Mutta joku muu käräytti. Mies epäilee tuon kakkosen itsensä sen tehneen. Myös taitaa juopotella kun Kiukuttelee edelleen miehelle muttei minun yhteyden ottoon vastaa. Tunnustanut on ja anteeksi pyytänyt. Ja jatkoimme mutta en kerro miksi. Nyt nolona otamme vastaan sen "raivon" pikkuhiljaa on hiljentynyt ja vähentänyt yhteyksiä. Kai sekin on pikkuhiljaa nähnyt että mies valehteli sille kyllä törkeästi. On kuulemma anteeksi pyytänyt muttei ole tainnut sitä hyväksyä.

        Sun mies on kyllä munaton luuseri kun ei osaa edes toisen naisen kanssa hoitaa välejä selväksi. Jos hän olisi mies, hän kyllä uskaltaisi ja tajuaisi kertoa toiselle, ettei halua enää mitään yhteydenottoja. Ihan peetä sulle sanoo että pelkää vieraan käyvän sun kimppuun. Kaikkea sä uskotkin. Vai uskotko ihan tosissasi? Kuulostaa ulkopuolisesta siltä, että suhde vaan jatkuu ja jatkuu ja sä tietoisesti annat itseäsi vedättää. Uskottelet itsellesi että näin sen täytyy olla mitä mies kertoo.
        Miten sä jaksat vuodesta toiseen tuollaista menoa? Eikö susta tunnu että ansaitset rehellisen ihmisen vierellesi?


      • minäpäkomppaan
        nytenkomppaasua kirjoitti:

        Sun mies on kyllä munaton luuseri kun ei osaa edes toisen naisen kanssa hoitaa välejä selväksi. Jos hän olisi mies, hän kyllä uskaltaisi ja tajuaisi kertoa toiselle, ettei halua enää mitään yhteydenottoja. Ihan peetä sulle sanoo että pelkää vieraan käyvän sun kimppuun. Kaikkea sä uskotkin. Vai uskotko ihan tosissasi? Kuulostaa ulkopuolisesta siltä, että suhde vaan jatkuu ja jatkuu ja sä tietoisesti annat itseäsi vedättää. Uskottelet itsellesi että näin sen täytyy olla mitä mies kertoo.
        Miten sä jaksat vuodesta toiseen tuollaista menoa? Eikö susta tunnu että ansaitset rehellisen ihmisen vierellesi?

        Et voi tietää,, et kertakaikkiaan voi tietää. Minä tiedän, kun olen vastaavassa tilanteessa ollut kuin tuo kakkosenjonkatiedän. Kakkonen uhkaili ja pelotteli ja kävi ns. kimppuun - ilmeisesti olin suurin este hänen onnelleen. Tämä soitteli/viestitteli miehelleni, kun oli minut jossakin nähnyt ja uhkaili lapsellisuuksissaan, jonka jälkeen mieheni soitti minulle huolissaan/hengen hädässä, että ei kai minulle ole sattunut mitään. Kakkonenkin oli siinä mielessä tietämätön, että ei tiennyt, että alusta asti tiesin heidän kuvionsa, mutta koska minulla oli omat periaatteeni asiasta, niin pidin häntä vain onnettomana toisten parisuhteisiin sekaantujana, joka tietoisesti ryhtyi leikkiin ja halusi katsoa, kuinka pitkälle toinen menee, kun tarpeeksi houkuttelee. Tiedän mieheni torjuneen luoksepyytämisiään monin eri tavoin, kuten ettei nyt ehdi, on töissä, harrastamassa, on kiirettä yms. ja jopa kovempaa sävyä, että eikö sulla ole siellä nyt ketään toista joka voi auttaa. Ihmettelin jopa ammattietiikaansa, kun yövuorossa oli aikaa pommittaa miestäni viesteillä, että ilmeisen helppo duuni, vaikka sitä miehelleni niin rankaksi väittikin valitellessaan sen raskautta ja saaden mieheni hakemaan hänet jopa töistä perjantaisin. Kerran menin jopa sinne takaovelle katsomaan, miten sujuvasti hän hyppäsi paikalleni autooni, yritystä siis oli ilmassa. Tiesin jo silloin senkin, ettei mieheni ollut hänen ainoa "saaliinsa", vaan jallitti samaan aikaan muitakin. Ymmärrettävää siis, että mies haluaa jotenkin ystävyyden kautta päästä irti, kun toinen on paljastanut todellisen luonteensa.


      • Mitäteenpäätänitse
        minäpäkomppaan kirjoitti:

        Et voi tietää,, et kertakaikkiaan voi tietää. Minä tiedän, kun olen vastaavassa tilanteessa ollut kuin tuo kakkosenjonkatiedän. Kakkonen uhkaili ja pelotteli ja kävi ns. kimppuun - ilmeisesti olin suurin este hänen onnelleen. Tämä soitteli/viestitteli miehelleni, kun oli minut jossakin nähnyt ja uhkaili lapsellisuuksissaan, jonka jälkeen mieheni soitti minulle huolissaan/hengen hädässä, että ei kai minulle ole sattunut mitään. Kakkonenkin oli siinä mielessä tietämätön, että ei tiennyt, että alusta asti tiesin heidän kuvionsa, mutta koska minulla oli omat periaatteeni asiasta, niin pidin häntä vain onnettomana toisten parisuhteisiin sekaantujana, joka tietoisesti ryhtyi leikkiin ja halusi katsoa, kuinka pitkälle toinen menee, kun tarpeeksi houkuttelee. Tiedän mieheni torjuneen luoksepyytämisiään monin eri tavoin, kuten ettei nyt ehdi, on töissä, harrastamassa, on kiirettä yms. ja jopa kovempaa sävyä, että eikö sulla ole siellä nyt ketään toista joka voi auttaa. Ihmettelin jopa ammattietiikaansa, kun yövuorossa oli aikaa pommittaa miestäni viesteillä, että ilmeisen helppo duuni, vaikka sitä miehelleni niin rankaksi väittikin valitellessaan sen raskautta ja saaden mieheni hakemaan hänet jopa töistä perjantaisin. Kerran menin jopa sinne takaovelle katsomaan, miten sujuvasti hän hyppäsi paikalleni autooni, yritystä siis oli ilmassa. Tiesin jo silloin senkin, ettei mieheni ollut hänen ainoa "saaliinsa", vaan jallitti samaan aikaan muitakin. Ymmärrettävää siis, että mies haluaa jotenkin ystävyyden kautta päästä irti, kun toinen on paljastanut todellisen luonteensa.

        Olipas tarina voitte varmaan ymmärtää kun en yhteyttä saa mitä nyt kuvittelen? Eli mihin helvettiin minun on uskottava? Miehen kertomaan tarinaan vai tuohon kakkosen vastaamattomuuteen? Vetää itse mielipide mitä tapahtui? Pahinta on se kun näin ne viestit edelleen puhelimessa? Voisiko olla kyseessä tuollainen kakkonen josta kerroit? Oisko vielä sama ihminen kyseessä? Kamalaa tämä on ja yritän asiaa selvittää. Kun miehelle tunnustin lukeeni viestit kertoi saman syyn. Haluaa olla sille "kiltti ettei käy kimppuuni? Siksi vastaillut viesteihin. Kylläpä kuullostaa niin samankaltaiselta. Eli annanko miehelle mahdollisuuden? Vai nakkaanko ulos? Toki ne perustelut miksi oli pettänyt olivat loogisia ja ymmärrettävää. Juuri samoin kertoi mistä tunsi sen ja miten loukkuun itsensä ajoi. Laittoi kuitenkin vähän liikaa tuon kakkosen syyksi. Toisaalta mitä kertoi siitä ja sen elämästä mitä vaikeuksia sillä ja miehellä oli aluksi vain se puhdas avun anto. Kuitenkin oli nainen jatkanut ja mies sanoi että leikkiin lähti vaikkei ollut tarkoitus. Ei halua erota ja sanookin nyt että on nähnyt mitä menettää ja mitä siitä saa. Niin sekin on loogista. Olisin halunnut kuulla myös hänen näkemyksensä mihin taas ei suostu. Joten vaikeaa on ja yritän selvittää onko pelastettavissa suhde tai ei. Kun luin tarinaasi tunnistin samoja juttuja sen naisen vietävissä täysin ollut. Onko sinulla tuosta kuinka kauan aikaa? Mietin olisiko sama kyseessä? Niin mihin uskoa miehen kertomukseen vai tuut tuut? Siinäpä mulle propleema. No nyt kaikki huutaa se pettää sua sen kanssa jne. Jotenkin minusta tuntuu ettei Petä koska tunnen mieheni. Kamalaa jos tuollaisia kakkosnaisia olemassa.


      • pikkuvinkkiteille
        Mitäteenpäätänitse kirjoitti:

        Olipas tarina voitte varmaan ymmärtää kun en yhteyttä saa mitä nyt kuvittelen? Eli mihin helvettiin minun on uskottava? Miehen kertomaan tarinaan vai tuohon kakkosen vastaamattomuuteen? Vetää itse mielipide mitä tapahtui? Pahinta on se kun näin ne viestit edelleen puhelimessa? Voisiko olla kyseessä tuollainen kakkonen josta kerroit? Oisko vielä sama ihminen kyseessä? Kamalaa tämä on ja yritän asiaa selvittää. Kun miehelle tunnustin lukeeni viestit kertoi saman syyn. Haluaa olla sille "kiltti ettei käy kimppuuni? Siksi vastaillut viesteihin. Kylläpä kuullostaa niin samankaltaiselta. Eli annanko miehelle mahdollisuuden? Vai nakkaanko ulos? Toki ne perustelut miksi oli pettänyt olivat loogisia ja ymmärrettävää. Juuri samoin kertoi mistä tunsi sen ja miten loukkuun itsensä ajoi. Laittoi kuitenkin vähän liikaa tuon kakkosen syyksi. Toisaalta mitä kertoi siitä ja sen elämästä mitä vaikeuksia sillä ja miehellä oli aluksi vain se puhdas avun anto. Kuitenkin oli nainen jatkanut ja mies sanoi että leikkiin lähti vaikkei ollut tarkoitus. Ei halua erota ja sanookin nyt että on nähnyt mitä menettää ja mitä siitä saa. Niin sekin on loogista. Olisin halunnut kuulla myös hänen näkemyksensä mihin taas ei suostu. Joten vaikeaa on ja yritän selvittää onko pelastettavissa suhde tai ei. Kun luin tarinaasi tunnistin samoja juttuja sen naisen vietävissä täysin ollut. Onko sinulla tuosta kuinka kauan aikaa? Mietin olisiko sama kyseessä? Niin mihin uskoa miehen kertomukseen vai tuut tuut? Siinäpä mulle propleema. No nyt kaikki huutaa se pettää sua sen kanssa jne. Jotenkin minusta tuntuu ettei Petä koska tunnen mieheni. Kamalaa jos tuollaisia kakkosnaisia olemassa.

        Helppo ratkaisu: vaihtakaa puhelinnumerot niin ei ainakaan viestejä enää tule.


      • Saasitänauttia
        nytenkomppaasua kirjoitti:

        Sun mies on kyllä munaton luuseri kun ei osaa edes toisen naisen kanssa hoitaa välejä selväksi. Jos hän olisi mies, hän kyllä uskaltaisi ja tajuaisi kertoa toiselle, ettei halua enää mitään yhteydenottoja. Ihan peetä sulle sanoo että pelkää vieraan käyvän sun kimppuun. Kaikkea sä uskotkin. Vai uskotko ihan tosissasi? Kuulostaa ulkopuolisesta siltä, että suhde vaan jatkuu ja jatkuu ja sä tietoisesti annat itseäsi vedättää. Uskottelet itsellesi että näin sen täytyy olla mitä mies kertoo.
        Miten sä jaksat vuodesta toiseen tuollaista menoa? Eikö susta tunnu että ansaitset rehellisen ihmisen vierellesi?

        Niin entä jos tuolla munattomalla miehellä on niin antavainen kakkonen. Eikä sen tarvi miettiä eroaa mies vai ei vaan ihan nauttii vaan seksistä? No se on taas oma juttunsa silloin. Ehkä vaimo jolle kerrottu sen olevan sellainen nauttija. Kannattaako hyvää miestä silloin nakata? Jos ne vaan nauttii seksistä? Niinhän moni kakkonen sanoo että ettei välitä onko toinen varattu tai ei.


      • pikkuvinkkiteille
        Saasitänauttia kirjoitti:

        Niin entä jos tuolla munattomalla miehellä on niin antavainen kakkonen. Eikä sen tarvi miettiä eroaa mies vai ei vaan ihan nauttii vaan seksistä? No se on taas oma juttunsa silloin. Ehkä vaimo jolle kerrottu sen olevan sellainen nauttija. Kannattaako hyvää miestä silloin nakata? Jos ne vaan nauttii seksistä? Niinhän moni kakkonen sanoo että ettei välitä onko toinen varattu tai ei.

        Eipä kannattaisi vaimon siinä tapauksessa viksuttaa ja vihata sitä kakkosta jos ei haittaa, että mies tyydyttää tarpeensa jossain muualla.


      • Saamielipiteenkertoa
        pikkuvinkkiteille kirjoitti:

        Eipä kannattaisi vaimon siinä tapauksessa viksuttaa ja vihata sitä kakkosta jos ei haittaa, että mies tyydyttää tarpeensa jossain muualla.

        Käykööt tyhjennyksllä sitten jos siitä ollut kyse. Enhän voi sitä estää enkä pakottaa. Toki kertonut että mitä voin suvaita meidän suhteessa. Mutta jos tuosta kyse niin antaa mennä silloin ei taida pelkoa olla mulla? Minä en ainakaan ole sitten vapaaehtoisesti tässä kaverien naurunalaisena enempää. Vai ei saa viksuttaa eikä vihata kakkosta miksei saa? Ei se niin kivaa ole kun saa niitä sääli kommentteja kavereilta. Tiedän että nauravat ja säälivät.


      • november_rain_
        Mitäteenpäätänitse kirjoitti:

        Olipas tarina voitte varmaan ymmärtää kun en yhteyttä saa mitä nyt kuvittelen? Eli mihin helvettiin minun on uskottava? Miehen kertomaan tarinaan vai tuohon kakkosen vastaamattomuuteen? Vetää itse mielipide mitä tapahtui? Pahinta on se kun näin ne viestit edelleen puhelimessa? Voisiko olla kyseessä tuollainen kakkonen josta kerroit? Oisko vielä sama ihminen kyseessä? Kamalaa tämä on ja yritän asiaa selvittää. Kun miehelle tunnustin lukeeni viestit kertoi saman syyn. Haluaa olla sille "kiltti ettei käy kimppuuni? Siksi vastaillut viesteihin. Kylläpä kuullostaa niin samankaltaiselta. Eli annanko miehelle mahdollisuuden? Vai nakkaanko ulos? Toki ne perustelut miksi oli pettänyt olivat loogisia ja ymmärrettävää. Juuri samoin kertoi mistä tunsi sen ja miten loukkuun itsensä ajoi. Laittoi kuitenkin vähän liikaa tuon kakkosen syyksi. Toisaalta mitä kertoi siitä ja sen elämästä mitä vaikeuksia sillä ja miehellä oli aluksi vain se puhdas avun anto. Kuitenkin oli nainen jatkanut ja mies sanoi että leikkiin lähti vaikkei ollut tarkoitus. Ei halua erota ja sanookin nyt että on nähnyt mitä menettää ja mitä siitä saa. Niin sekin on loogista. Olisin halunnut kuulla myös hänen näkemyksensä mihin taas ei suostu. Joten vaikeaa on ja yritän selvittää onko pelastettavissa suhde tai ei. Kun luin tarinaasi tunnistin samoja juttuja sen naisen vietävissä täysin ollut. Onko sinulla tuosta kuinka kauan aikaa? Mietin olisiko sama kyseessä? Niin mihin uskoa miehen kertomukseen vai tuut tuut? Siinäpä mulle propleema. No nyt kaikki huutaa se pettää sua sen kanssa jne. Jotenkin minusta tuntuu ettei Petä koska tunnen mieheni. Kamalaa jos tuollaisia kakkosnaisia olemassa.

        Tarinoita on yhtä monenlaisia kuin kertojiakin. Oma exäni yritti vyöryttää syytä pettämisestä viekkaalle salarakkaalle käryn käytyä. Selitti mustankin valkoiseksi, koska pelkäsi menettävänsä kasvonsa lähipiirin silmissä, jos teen kaikille tiettäväksi miehen puuhat. Minua oli aina rakastanut, mikä lie hairahdus eikä missään nimessä halua erota ja hajoittaa perhettä...
        Joopa joo. En edes vaivautunut kyselemään toisen naisen mielipidettä asiaan, koska suurella todennäköisyydellä oli satuillut hänellekin samaan tyyliin kuin minulle. Takuulla niissä puheissa oltiin "virallinen ero vain ajan kysymys"-tapaus. No samapa tuo. Näillä selittelijöillä ei ole puhtaita jauhoja pussissaan, yrittävät paskaa jauhamalla muuttaa tilanteen oman etunsa mukaiseksi. Se fakta saa ainakin minut epäilemään kaikkia näitä toiseen naiseen liittyviä "mies sanoi niin"-puheita. Ja sitten toisaalta: miksi toisen naisen pitäisi olla petylle tavoitettavissa ja selittämässä mitään? Hänen "todellisuutensa" on pettäjän puheisiin ja tekemisiin pohjautuva ja saattaa olla aivan yhtä valheellinen kuin vaimon vastaanottamat vakuuttelut ikuisesta rakkaudesta.
        Kun ilmoitin exälle haluavani eron, koska en katsonut voivani enää luottaa häneen, oli meteli melkoinen. Minä olin petollinen, minä halusin hajoitaa perheen, minä en rakastanut tarpeeksi. Ja lopulta kaiken tuon jälkeen ex sitten räjäyti pankin toteamalla, että no onko se ihme, että tollasta ämmää tuli petettyä?!
        Kaikesta on jo aikaa, jälkensä jätti. Minusta tuli skeptinen lopuksi ikää. Teot puhuvat, eivät sanat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe