Yksi ei kuulu joukkoomme

Me Hua Hinin Ystävät, ilmoitamme kohteliaimmin ja anteeksipyytäen tämän palstojen trollin lerrpan, jota yleisesti kutsutaan persläpilerpaksi nykyään, ala-arvoisia juttuja Pattayan ja Hua Hinin osioissa. Hänhän aloitti tuntemattomien ihmisten nimittämisen resuperseiksi, joten aivan ansaitusti on hankkinut tuon persläpilerpan kutsumanimen.
Kuten kaikki lukijat ymmärtävät, ei kaltaisensa olio voi harrastaa Thaimaan matkailua, muutoin kuin mielikuvituksessaan, joka sangen vilkkaasti liikkuukin ympäri Thaimaata.
Lentämisestä hän ei tiedä hölkäsen pöläystä, on jostain lukenut lentokapteeneista ja nopeasti ominut itselleen tuon arvonimen, joka todellakin on Tasavallan Presidentin myöntämä arvonimi, tosin usein kansan suussa lentokoneiden päälliköitä kutsutaan myös lentokapteeneiksi.
Todellisuudessa persläpilerppa on hyvin syrjäytynyt yksilö, joka tarvitsee jatkuvaa psykiatrista apua ja Kelan sekä Sossun huolenpitoa, pysyäkseen elävien kirjoissa.

Tämän me Hua Hinin Ystävät, haluamme saattaa julkisesti kaikkien lukijoiden tietoon.
1
Ilmianna
Jaa

23 Vastausta


Kiitos Hua Hinin Ystäville tästä lentokapteeni lerpasta(siis persläpilerpasta) kertovasta asiatotuudesta.
1
Ilmianna
Jaa
Kukaan ei tuota Persläpi-Lerppaa täällä Hua Hinissä tunne. Ei todellakaan kuulu joukkoon iloiseen.
1
Ilmianna
Jaa
Aloitus ja 2 vastausta Maijalta.

Mitä jos kekkaisit jotain ihan omaa sen sijaan, että kopioit ME PATTAYALAISET EMME HYVÄKSY MAIJAN KÄYTÖSTÄ EMMEKÄ TUNNE HÄNTÄ.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kappas vaan, persläpilerppakin kommentoi itsestään kertovaa totuutta, mutta tapansa mukaan höpöttää aivan eri asiaa, kuin asiasta tietävät Hua Hinin Ystävät.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onhan toi nyt ihan selvää laitos kamaa etkä sinä ole juurikaan parempi.
1
Ilmianna
Jaa
Persläpilerppa intoutui eilen ennennäkemättömään vauhtiin kirjoitustouhuissaan, todennäköisesti hoivakodissa eivät saaneet syöttääkään googlematkailijaa, niin luja vauhti oli päällänsä.
1
Ilmianna
Jaa
Sama kaiku on askelten persläpilerpalla tänäänkin, usealla nimimerkillä monia, monia oksennuksia palstoille ylenantanut, vaikka vietätte vielä aamupäivää siellä Suomessa, jossa persläpilerppakin asuu.
1
Ilmianna
Jaa
Persläpilerppa ei ole ehtinyt vastaamaan pitkään aikaan, syynä ei suinkaan ole, että akku olisi äidin puhelimesta loppu, vaan se, että persläpilerppa on tähän aikaan päivästä leipäjonossa Hesassa, sieltä saa ilmaista ruokaa ja pullojenkeruulla taskurahaa kaljan ostoon.
Ei ole vanhusrahjuksella asiat lainkaan huonosti, apetta on taas huomiseen asti ja toisessa paikassa on leipäjono huomenna, tyhjiä tölkkejä ja pullojakin löytyi vakiroskiksista, niin jonkun kaljankin saa ja sillä kauempana asuvalla rikkaalla herrasväellä jää monesti viinipullon pohjia ja viikonloppuisin jopa viskiä, konjakkia ja likööreitä, juhlien jälkeen usein samppanjaakin roskikseen vietynä.
On sillä lerpalla herran päivät, jaksaa taas illalla kirjuutella.
1
Ilmianna
Jaa
Aamulla varhain jo lähtenyt leipäjonoon, siksi ei persläpilerppa ole kirjoitellut useammin.
1
Ilmianna
Jaa
Persläpilerppa, joka on myös Chiang Main persläpilerppa ja monilla kymmenillä muilla nimimerkeillään on kaiken tämän trollailun aloittanut jo vuosia sitten...

Laitanpa tähän saatteeksi alle, ilman persläpilerpan keksimän Maijan apua totuuden persläpilerpasta!

Niin se tämäkin aamu jälleen avautui lerpan ystävällismielisellä ja kanssaihmisiä kunnioittavalla aloituksella ja jatkuu edelleen...

Hänellä sitä, tuota sielunkauneutta aina löytyy lämminhenkisistä vastauksistaan!

Voiko kauniimmin sanoin enää aamua aloittaa?

"Tyylikkäällä" kerronnallaan yrittää uskotella kirjoittelevansa totuuden, vain totuuden, mitään siitä poisottamatta ja mitään siihen lisäämättä!

Uskokoon ken haluaa...

Dissosiatiivinen identiteettihäiriönsä (engl. dissociative identity disorder, DID, "monipersoonahäiriö" tai "sivupersoonahäiriö") on dissosiaatiohäiriöistä monimutkaisin eikä enää ole lukuisien lääkärien kertoman mukaan hallinnassa ja parannettavissa.

Hui Hailaiset aloittivat jo aiemmin tyhmät puheensa ja nyt yhdessä Lerppaharjulaisten kanssa, viihdyttävät meitä kauheimmilla kirjoituksillaan, ylpeillen saannoksistaan palstoilla ja kuvitellen Hui Hain nousevan tällä tavoin uuteen kukoistavaan nousuun, mutta toivotonta on taistelunsa...

Don Quijoten tavoin Hui Hailaiset yrittävät Lerppaharjun Sancho Panzat apunaan kiivetä matkailupalstojen valtiaiksi, hävyttömillä puheillaan, mutta toisin on käynyt! Vähäinenkin arvostus Hui Haita kohtaan on kansan silmissä kadonnut ja niinpä heidän arvostuksensa on nostanut viihtyisän ja rauhallisen Pattayan, Thaimaan helmen, matkailun kärkeen, paikkaan, joka sille luontojaan kuuluukin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sangen ikävää, että hullu miekkamies on taas päässyt avohoitoon.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Ilmankos täällä palstalla kirjoittelevat reppanat, reperseet, hullu miekkamies ym. Heillä raukoilla ei ole muuta tekemistä kuin parjata toisia.
Tässä herää kysymys, pitääkö heitä tosiaan hoitaa yhteiskunnan varoilla?

Mielenterveysongelma on räjähtämässä käsiin - yhä useammat jäävät vaille hoitoa.
Mielenterveys- ja päihdeongelmaa hoidetaan vieläkin liian harvoin samanaikaisesti, sanoo 25 vuotta päihdepalvelujärjestelmän parissa työskennellyt kehittämispäällikkö Airi Partanen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL).

- Mielenterveyspalvelut keskittyvät mielenterveyteen, päihdepalvelut päihdeongelmiin. Molempien ongelmien samanaikaisen hoidon yhdistävä vaihtoehto on jäänyt tästä puuttumaan, Partanen toteaa elokuussa 2017.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Me Hua Hinin ystävät olemme pahoillamme, että tämä persläpilerppa on tänäänkin, tapansa mukaa Googlematkaillut Pattayalle aamusta asti ja todennäköisesti jatkaa matkailuaan iltamyöhään lukuisilla nimimerkeillään.
Tällaista monisuuntaisen mielenhäiriön omaavaa hoitokodin asukkia on todella vaikeaa saada vaimennettua, me Hua Hinin Ystävätkin olemme ilmoittaneet jo kymmeniä kertoja hoitaville lääkäreille ja hoitokotiinsa asiasta, mutta kertovat, että tämä Googlematkailu voi olla hyvää terapiaa äijärahjukselle, hänen mielikuvituksensa saa laukata lento kapteenista, varakkaaksi talojen ja condojen omistajaksi, jolloin hän unohtaa toisen henkeen ja terveyteen kohdistuvat seikat. Vähäisistä ruuminvoimistaan huolimatta lääkärit epäilevät hänen tuhdista ylipainostaan ja alamittaisesta varrestaa huolimatta kykenevän jopa raivostuessaan varastamallaan keittiöveitsellä iskemään kaikkia näkemiään hoitolan toisia asukkaita, jopa kuolettavasti.
Joten lääkärikollegio on harkinnut parhaaksi vaihtoehdoksi, hänen nopeaa menehtymistään odotellessa, sen että sallivat Googlematkailun ja Pattayakateutensa jatkuvan edelleen.
Tämän päätöksen olivat tehneet ihmishenkiä suojellakseen.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Iltalehdessä oli juttua lerpasta:

"narsistilla on taipumusta tuntea, että häntä loukataan ja kritisoidaan silloinkin, kun sellaista ei tapahdu"
-Kuulostaako tutulta erään "aviomiehen" toiminnalta?

"Narsistit tekevät puheissaan selväksi, että he ovat hyvin tietoisia ihmisten eri statuksista eli arvoasemista. He viittaavat usein omaan tai muiden ihmisten statuksiin tai siitä kieliviin tunnusmerkkeihin, kuten rikkauteen tai korkeaan asemaan"
-Kuulostaako edelleen eräältä "aviomieheltä"?

"Narsisti asettaa ihmisiä, paikkoja ja muita asioita hierarkkisesti matalasta korkeaan arvostamansa piirteen mukaan"
-Lerppa puhunut aina ylä ja alakastista, resuperseistä ja reppanoista.

"narsisteilla on tapana tehdä jatkuvaa paremmuutta ja asemaa koskevaa vertailua ihmisten, paikkojen ja muiden asioiden välillä"
-Lerppa kertoo painivansa eri sarjassa ja kaikki muut ovat rattajan poikia resuperseitä.

"Narsisti näkee maailman vain omasta perspektiivistään. Maailmankuva on tältä osin hyvin samanlainen kuin aivan pienten lasten"
-Aivan kuten Lerpan maailmankuva.

"Narsisti voi suuttua asioista, joita useimmat ihmiset pitäisivät vähäpätöisinä. Raivon ja vihan voimakkuus voi vaikuttaa tilanteeseen nähden täysin ylimitoitetulta"
-Lerppa aviomiehen "kostomotiivi" ja huutaminen isoilla kirjaimilla.

"Mahtailevuus ja itsensä korostaminen yhdistettynä jonkun toisen väheksymiseen on yksi narsistin tavoista reagoida, kun joku saa hänet tuntemaan itsensä vähempiarvoiseksi tai epäonnistuneeksi."
-Lerppa kertoo naureskelevansa rattajan pojille uima-altaalla ja polttelevansa sikareja.

"Narsisti sanoo ja tekee muita ihmisiä loukkaavia asioita, mutta ei näytä välittävän aiheuttamastaan mielipahasta.
Jos häntä huomauttaa tästä, hän saattaa joko vähätellä sanomisiaan ja tekemisiään tai käydä vastahyökkäykseen."
-Lerppa päivystää ja vaanii josko joku jotakin sanoo että hän pääsee kostamaan ja kiusaamaan.

"Narsistin itsetunto ei ole tarpeeksi vakaa, jotta hän voisi myöntää virheensä ja pyytää anteeksi. Hän ei kestäisi sitä häpeän määrää"
-Lerpan muuntuminen Thain Aviomieheksi oli yritys päästä eroon mulkerolerpan roolista, mutta se vain pahensi asiaa kun lerpan molemmat mulkeropersoonat ryhtyivät mahtailemaan, päivystämään, haukkumaan Pattayaa ja Thaimaata ja solvaamaan sen turisteja.

Lerppa on kuin sipuli. Kun Lerpasta kuorii yhden mulkkukerroksen pois niin alta löytyy yhdeksän uutta mulkkukerrosta ja naristilerppa on vieläpä ylpeä niistä.

Kaikki johtuu vaikeasta lapsuudesta ja huonosta itsetunnosta. Lerpalla vain on väärät keinot ja väärä osoite sen pönkittämiseen.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Me Hua Hinin Ystävät toteamme tämän Iltalehden asiakertomuksen olevan kirjoitettu persläpilerpasta. Todennäköisestin itsetuntonsa saa aikamoisen nosteen, kun on aivan valtakunnalliseen julkaisuun päässyt, valitettavasti oikea kuva puuttui äijäraasusta, ilmeisesti eri mahtunut leveyssuunnassa kameran linssiin ja jäi ilmn kuvaansa.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Persläpilerppa on eilen alkuyöstä ollut kovin kiihottuneessa tilassa, oksentanut Maijaa kymmenille palstoille, ihme, että eivät joutuneet pakkopaitaan rahjusta laittamaan.
Kait noista oksennuksistaan saa riittävästi oksennettuaan orkun...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvää huomenta Maija.
Ei nyt aivan orkkua mutta toki hymyä.
Sinähän olet kopiointikäytännön itse ottanut käyttöösi ja nyt se ei olekaan soveliasta muille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Oletko laskenut montako Maija viestiä olet skrivannut palstoille. Jo se pelkästään todistaa kuinka sairas olet.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ei minua haittaa lainkaan sinun näkemyksesi minun sairaudesta Maija.
Olen lukuisia Maijaviestejä laatinut ja lisää tulee tasan tarkkaan niin kauan kuin sinäkin jatkat.
En ole laskenut mutta laskemattakin sinä voitat 100 nolla, joten laskeppa omat kirjoittelusi jo olet lukumäärästä kiinnostunut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
OriginalPohjoisesta kirjoitti:
Ei minua haittaa lainkaan sinun näkemyksesi minun sairaudesta Maija.
Olen lukuisia Maijaviestejä laatinut ja lisää tulee tasan tarkkaan niin kauan kuin sinäkin jatkat.
En ole laskenut mutta laskemattakin sinä voitat 100 nolla, joten laskeppa omat kirjoittelusi jo olet lukumäärästä kiinnostunut.
Älä puhu paskaa vanha lehmä. Sinä trollaat joka tapauksessa vaikka yksinäsi, kuten on nähty. Haastat sujuvasti riitaa itsesikin kanssa, vastailet itsellesi, kannustat itseäsi, kehut itseäsi, ruokit itseäsi ja innostut kuin ilmapallo jos saat muiltakin huomiota kuin itseltäsi.

Sun on turha selitellä syitä trollaamisellesi kun ainoa syy on että olet maaninen ja psykoottinen nettitrollaaja Suomesta.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Persläpilerppa Lek Faista ja Chiang Maista päivän jälleen oksentanut palstoille. Koskahan Suomen viranomaiset tuon äijärahjuksen saattavat suljetulle lopullisesti?
Ei pitäisi Hiekkaharjuun antaa nettipuhelinta hgullun käsiin.
1
Ilmianna
Jaa
Kuulinpa mielenkiintoisen musiikkiesityksen, joka kertoi kahdesta lerpasta, toinen Lek Faiasta(Hua Hinin läheisyydessä) ja toinen Chiang Maista, molemmat todellisia rahamiehiä, ainakin itse väittävät olevansa.
Niin! Luojahan ei kiellä suuria ajattelemasta...

Ai, se musiikkiesitys, jonka kuulin oli taannoin, kun Hiekkaharjussa pistäydyin viemässä köyhäinapua, siellä oli vastaanottamassa lyhyenläntä, tosi vatsakas resuisissa vaatteissa ja risoissa kengissä keikaroiva vanha äijäriepu, joka esitteli itsensä majuri lentokapteeniksi, kättelemään en tohtinut alkaa, koska niin likaisia ja haavoja täynnä olevia käsiä saa todella harvoin nähdä. Toiset paikallaolijat kutsuivat häntä lerpaksi, joka mielestäni sopi hyvin äijäraasulle.
Voi se musiikkiesitys, en aivan kaikkea muista siitä, mutta ainakin alku meni näin:

Kaksi vanhaa lerppajätkää istuu tummetessa illan
Huahin hiljaa on ja tuntuu tuoksu herkkä ladyboyillan
Toinen imee pikku nysää, jolla ikää paljon lie
Toinen puree palliansa muistot Chiang Maihin vienee
Muistatkos - leidipojat hurjimmat ennen, laskettiin
nysälllä vaan
Toinen on hiljaa niin kauan ja vastaa: nyt ei ne leidareit hyväksy Pattiksel lainkaan
vain Huassa rauhas olla saa...
Ilmianna
Jaa
Vihdoinkin meille Hua Hinin Ystäville on selvinnyt palstoilta tämä kaksoislerppojen tilanne, jossa molemmat persläpilerpat, satuilevat milloin mitäkin palstoille, todellisuudessahan heitä on vain yksi, mutta mielenhäiriönsä aiheuttaa tämän kahtiakautumisen palstoilla ja rikkautensa perustuu molemmilla uuteen menestyvään liiketoimintaan:

Onko tämä nyt se kuuluisa Yhtyneiden Lerppojen Asianajotoimisto, olivat kuulemma käyneet yhtymässä Hua Hinissä ja Chiang Maissa, todeten yhtymisten jälkeen molempien paikkakuntien olevan aivan liian pieniä toiminnalleen ja niinpä päätyivät Pattayalle perustamaan haaraliikkeensä, joka Hua Hinissä ja Chiang Maissa tarjoaa vain ladyboille palveluksiaan, mutta Pattayalla vain heteroille, koska siellä asiainhoitajana on Chiang Maista oleva hammaslääkäri, joka viikoittain pistäytyy Harrikalla katsomassa olisiko ensimmäinen asiakas jo ovella. Chiang Maissa ja Hua Hinissä on jo pientä ruuhkaa asiakkaista, kuulemma molemmissa oli käynyt jo pari ladyboyta kysymässä paljonko palveluistaan maksetaan.

Ossaa ne jotkut hoetaa noo pisneshommat hyvinnin kunnol.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Yksi ei kuulu joukkoomme

Me Hua Hinin Ystävät, ilmoitamme kohteliaimmin ja anteeksipyytäen tämän palstojen trollin lerrpan, jota yleisesti kutsutaan persläpilerpaksi nykyään, ala-arvoisia juttuja Pattayan ja Hua Hinin osioissa. Hänhän aloitti tuntemattomien ihmisten nimittämisen resuperseiksi, joten aivan ansaitusti on hankkinut tuon persläpilerpan kutsumanimen.
Kuten kaikki lukijat ymmärtävät, ei kaltaisensa olio voi harrastaa Thaimaan matkailua, muutoin kuin mielikuvituksessaan, joka sangen vilkkaasti liikkuukin ympäri Thaimaata.
Lentämisestä hän ei tiedä hölkäsen pöläystä, on jostain lukenut lentokapteeneista ja nopeasti ominut itselleen tuon arvonimen, joka todellakin on Tasavallan Presidentin myöntämä arvonimi, tosin usein kansan suussa lentokoneiden päälliköitä kutsutaan myös lentokapteeneiksi.
Todellisuudessa persläpilerppa on hyvin syrjäytynyt yksilö, joka tarvitsee jatkuvaa psykiatrista apua ja Kelan sekä Sossun huolenpitoa, pysyäkseen elävien kirjoissa.

Tämän me Hua Hinin Ystävät, haluamme saattaa julkisesti kaikkien lukijoiden tietoon.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta