Revon Sähkö Oy?

Yxääni

Mitenkä Revon myynnistä saadut miljoonat (markkaa) on sijoitettu ja mitä ne on tuottaneet Haapavedelle? Sain Eleenijalta kesä asuntoni verkkolaskun touko-kesäkuulta, kulutus 32 kwh, lasku 34,5 euroa. Lisäksi sähkömyyjä veloittaa sähköstä n. 15 euroa. Kalliita on kilowatit. Maakunnan etua ajateltiin, sano entinen kunnanvaltuutettu, pitäjäneuvoksen titteli tuli. Mitäpä luulet, mikä olisi verkkomaksu ja sähkömaksu tällä hetkellä, jos Repoa ei olisi myyty.

12

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Töttrströmis

      Kylmää on ollut kyyti maakunnassa tuonkin pääätöksen jälkeen,. Voi verrata lähinnä tuntemukseen kun talvella kylmissään kusee housuunsa, niin hetken lämmittää mutta kohta on entistä kylmempi.
      Vuosikymmenten saatossa kerätty omaisuus ja tieto taito työpaikkoineen hävitettiin maakunnasta taivaan tuuliin pilkkahinnalla ,
      Maakunta on maksanut ja tulee maksamaan kovan hinnan Revon Sähkön myynnistä.

    • SuomiHuutokaupattavana

      Onhan se mukava maksaa siirtomaksua joka on nelinkertainen kulutukseen verrattuna.

      Ulkoistamisien, yhtiöittämisien ja kilpailuttamisen juhla-ajat menossa kun maan hallinnossa on yritysporvaripamput jotka toistensa taskuun pelaa. Ulkomaalaiset pörssipelurit kiittää vielä monet kerrat Sipilää ja kumppaneita kun suomen verovaroilla rikastuvat. Tarkoittaa sitä, että olisi lähes sama jos uomalaiset maksaisi osan veroistaan jatkossa ulkomaille lopputulos kun on sama joka tapauksessa. Nyt on menossa VR ja vielä kun alkon saattavat pössipelureiden käsiin niin johan kaikki muu mikä myytävissä on on kohta myyty halvimman tarjouksen antajalle. Kun saavat markkinta haltuun alkaa rahastaminen mistä esimerkkinä sähkölaskujen hurjat korotukset ja suomipoika maksaa voimatta asialle yhtään mitään. Vanhuspalvelusektorin ovat kohta jo vallanneet yksityisiä hoitokoteja nousee kuin sieniä sateella sitten on vuorossa sote. Sitten kun markkinat on vallattu nostetaan hinnat pilviin laskien samalla taso alas voittojen maksimoimiseksi ja taas suomipoika maksaa. Menot kasvaa ja palveluiden taso laskee. Kohta lähtee kuntien verovaroista puolet sotemenoihin ja vastineena hyvä jos jää edes terveyskeskusta omaan kuntaan. Kuka voitti?

      • sullemullet

        lopulta käy kun hituran kaivokselle. Nostavat kytkintä ja jättävät suomalaiset siivoamaan jäljet ja huom. maksamaan siivoamisen.

        eivät myy alkoa on niin hyvin lypsävä lehmä. Tupakan hinta nousee millä nikotiiniriippuvaiset kasvattaa valtion kassaa. Siinä sivussa alkoholiriippuvaiset saa ruokakauppoihin väkevämpää juomista ja kiljunkeittovapautukset loppukuulle kun työttömyyskovaukset on ensin juotu. Muut sairaat maksaa jo enemmän kun matka- ja lääkekorvauksia laskettiin ja maksuja korotettiin. Nyt suunnittelevat rikkaille lisää veroalennuksia suomi-kuntoon talkoissa joihin rikkaat halutessaan sai osallistua köyhiltä ei edes kysytty. Vielä kun saisivat ammattiliitot polvilleen että yrityspomot rikastuisi hiukan lisää ja perusduunarit saa ottaa toisen työn että hengissä pysyvät. Hieno meininki porvarihallituksella.


    • tasajakoko

      Sehän kannattaa sinunki alkaa yrittäjäksi ja maksaa työtekijöillesi huippupalkkaa.
      Uskon että käsityksesi moneen asiaan sen jälkeen muuttuisi ja sattaisi jopa silmäsikin aueta suuremmalle monessa asiassa sullemulletti.

    • enmuurari

      Sähköyhtiöitä ei olisi saanut myydä, eikä viestiverkkoa, eikä suomalaista teollisuutta. Kokoomuslaiset vapaamuurarit tuhoavat ihmisen maailman- jostain syystä.

      • AinoaSyy

        Syy tähän kokkareiden toimintaan on vain ja ainoastaan raha. Heidän omassa taskussaan.


    • Älyttömästi

      Revon Sähkön myynnin yhteydessä meni myös osuus Olkiluoto Ykkösestä. Sitten oltiin valmiita sijoittamaan venäläisvetoiseen RosAtomiin Hanhikivenniemeen.

    • Ollikainennnaa

      Kukahan sen päätöksen revon sähkön myymisestä teki. Keskusta sen teki. Ja ne varat, ne vaan on olemassa mutta niitä ei käytetä. MIKSI?

    • Yxääni

      Revon sähkön myivät, kuntapäättäjät, joilla ei ollut mitään käsitystä tulevasta. Kunnia merkit ja taulut siitä oli tuloksena. Kepulaiset halusi RAHAA ja merkkejä. Missä rahat?

    • Yxääni

      Kuka omistaa nykyisen verkkoyhtiön, ELENIA OYn ? Onko arvauksia tai tietoa.

      • Hilowattihuntti

        Elenian omistaa Eleenija Olikorkki from Russia? Arvaus.


    • Kiristäjästävapaa

      Jokakodin ja kylävoimalat ovat tulevaisuutta, joten kannattaa unohtaa Elenia ja alkaa rakentamaan rinnakkaista sähköverkkoa kylille Reporahoilla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe