vuoden saastuttaja tittelin

startstopstopstart

ansaitsee raision kaupunki. jokaisessa risteyksessä liikennevalot, ja aivan varmasti valo vaihtuu punaiseksi kun risteystä lähestyy, vaikkei muita autoja näy missään. iltaisin, ja viikonloppuisin täysin turhaa palavat valot saastuttavat järkyttävästi, kun autot joutuvat turhaan pysähtymään. pääristeys on ainoa jossa valot ovat tarpeen iltaisin ja viikonloppuisin.

10

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naapurista_mallia

      Raision kannattaisi ottaa mallia Naantalista jossa ei liikennevaloja ole.

      • Turha_vaiva

        Liikennemäärät Raisiossa ovat huomattavasti isompia, kuin Naantalin uinuvassa muumikylässä. Isoja yhdistelmiä ja tankkiautoja pörrää jatkuvana virtana Raision risteyksen läpi. Öin ja päivin. Pieni koristeellinen liikenneympyrä ei sellaisia jättiautoja pystyisi nielemään isoja määriä kerrallansa. Naantalin liikenneympyröissä hurauttaa suht harvakseltansa henkilöautoja ja silloin tällöin jokunen paikallisbussi. Toki ovathan ne liikenneympyrät näyttäviä taideteoksia. Esimerkkinä Paikkarin Kaanaantien risteysympyrä.


    • edesvastuuseen

      tosiaan, iltaisin, öisin, ja viikonloppuisin on törkeää saastuttaa ilmastoa pakokaasuilla, ja kaikki tämä täysin turhaan. yhtään kolaria se ei estä, aina lähes autiolla tiellä.

      • Oletpahaihminen

        Mitäpä jos lopetat sen törkeän saastuttamisen sitten senkin saastuttajarattijuoppo. Kenelläkään täysjärkisellä ei ole mitään asiaa liikenteeseen autolla iltaisin, öisin, ja viikonloppuisin. Oletko kuullut sellaisesta liikennevälineestä kuin POLKUPYÖRÄ? Ei haittaa yhtään liikennevalot,
        promillet eikä saasteesi. Itse ainakin tykkään ajaa pyörällä silloin kun kadut on autiot, juurikin iltaisin, öisin, ja viikonloppuisin.


    • pahaihminenkö

      kävellen lähden, kunnes yön pimeinä tunteina satun näkemään polkupyörän. jatkan matkaani polkien kohti veronmaksajien kustantamaa vuokra-asuntoani kohti. perille päästyäni, avaan sosiaalihuollon minulle antaman tietokoneen. aamu jo sarastaa, kun näppäilen myynti-ilmoituksen myydään hyväkuntoinen polkupyörä.

    • arvostelijaariittää

      On nähty keskusta-alueen kolariherkkyys ja hurjat tilanteet. Monia syitä varmaan pitää liikennevalot aina päällä. Öisin kuvitellaan, että muita ei ole liikkeellä niin nopeudet nousevat hurjiin lukuihin juuri risteysalueella.
      Kaikkein kaahareimmat nuoret paahtavat Raisiossa.
      Rekkaliikenne ei oikein varmaan sujuisi liikenneympyröissä. Joitain järjestelyjä tulee varmaan vaatimaan keskusta-alua. Liian paljon rekkoja ja meteliä kun keskusta on asutettu.
      Maan alle ehkä rekkaliikenne saatava.

    • RaisMock

      Ikuisuuskysymys! Vastaan taas: ja toisen käden tietona siis, eli jonkun muun jo aikaa sitten kertomana: Raision äärimmäisen ärsyttävät liikennevalot (nimenomaan Nesteentiellä) on ajastettu palvelemaan vain ja ainoastaan Nesteen h-i-t-a-a-s-t-i liikkeelle pääseviä öljyrekkoja. Toki kannattaa asiassa lähestyä raisiolaispoliitikkoja, he kun niin välittävät äänestäjistään!:)

      • kiirekii

        On kyllä tärkeää että ne hitaat öljyrekat pääsevät menemään. Etkö voisi ajaa jotain muuta kautta jos hermoon noin kovin ottaa? Minä en ole edes huomannut että valojen ajastuksessa vikaa. Sen verran muuta minusta tärkeämpää ajateltavaa.


    • vihreäväiski

      hesen ja kukkatalon risteyksissä ei mene rekan rekkaa. valot vilkulle iltaisin, öisin, ja viikonloppuisin. täysin typerän ,ja turhan saastuttamisen on loputtava, jos ei tänään niin viimeistään huomenna.

    • vihreäväiski

      tai ylihuomenna, olenpa mina näppärä, äidin pieni spermalinko

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe