TULIKO KOLMELLE TOLLOLLE

ANALYSOIJAEDELLEEN

itku ja kauhea tarve poistattaa HEITÄ koskeva kritiikki? Eikö kestetä OMIA lääkkeitään. Reppanat.

42

3727

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ylihilseenmeni

      Mitä tarkoitat????

    • Seolit

      Kyllä sinä jasso-maanikko,.joka kirjoitit skitsoferenia. Eli VÄÄRIN. Oletko jo niin kovilla kierroksilla, että et ymmärrä kirjoittamaasi ja lukemaasi?

    • Kyllänyt

      Käy Jasso-maanikolle kipeää, kun paljastui, että on oikeasti niin kovilla kierroksilla, ettei tajua enää mitä edes kirjoittaa. Sitä se maaninen vaihe teetättää.

      • sairasmania

        Eihän toi jasso-maanikko voi enää päätänsä tuulettaa edes stmariasalomenakaan, kun kaikki nekin jo poistetaan.


      • TotuusIlmiTaas

        Osuiko totuus taas itsarin yrittäjään kun diagnoosi paljastui? Skitsofrenia diagnoosi selittää tuntemattomien ihmisten vainon, itsarit, vanhusten hyväksikäytöt jne jne lukuisat sairaat teot. Terve ihminen ei yritä itsemurhaa kuten mielisairas-skitsofreenikko Jasmin;)


    • VoiReppanaa6VJasminia

      Harva joutuu peltolaan ja vielä harvempi yrittää itsaria eli kyllä ne kertoo vakavista mielenterveysongelmista. Ja huomaahan sen Jasminin käytöksestä että ei ole terve. Miksi Jasminilla on pakkomielle palstalaisista? Kuuluuko tuntemattomien vainoaminen skitsofrenian taudin kulkuun? Skitsofreenikoilla on itsemurhat yleisiä joten ei Jasmin tässä poikkeus ole mutta toivottavasti saa apua ja lääkityksen kohdalleen ettei enää päädy itsetuhoisuuteen. Happy girl joka yrittää itsaria viittaa juuri skitsofreniaan.

    • Eityössäkäynti

      Ei työssä käynti tarkoita sitä, etteikö ihminen voi olla sairas tai sairastumassa Jasso- maanikko. Hyvin usein sairastunut ihminen kieltää ITSE selvät merkit viimeiseen asti ja syyttää muita hulluiksi. Tuntuuko tutulta?

      • meneterveyspalstalle

        Montako Jassoa sä täällä luulet kirjoittavan?


    • Jassomaanikko

      Luulee kaikkia jassoiksi ja helkoiksi. ( harhainen) Tekee kirjoitusvirheitä (maaninen) ja kieltää ne. Nauraa mielikuvituskavereiden kanssa. Kaikki kertoo AVUN tarpeesta. Maaninen, harhainen ja kieltää omat ongelmansa syyttämällä muita hulluiksi. Tunnettuja oireita mielenterveysongelmista. Jassomaanikko ei uskalla mennä Peltolaan, vaikka niin mieluusti siitä täällä jauhaa. Pelkää joutuvansa potilaaksi ITSE.

      • Letkumaanikko

        Luulee kaikkia letkuiksi ja maanikko-jassoiksi ( harhainen) Tekee kirjoitusvirheitä (maaninen) ja kieltää ne. Nauraa mielikuvituskavereiden kanssa. Kaikki kertoo AVUN tarpeesta. Maaninen, harhainen ja kieltää omat ongelmansa syyttämällä muita hulluiksi. Tunnettuja oireita mielenterveysongelmista. Ollut virallisesti mielisairaalassa itsemurhayrityksen vuoksi.


    • Auttaisikohan

      Maanikkoapeniksen pidennysleikkaus? Saisi kadotetun miehisen itsetuntonsa takaisin ja ehkä pääsisi vihdoin ja viimein jasson yli.

      • jauhaasamaalitaniaa

        Letkun sairaus sen kuin pahenee.


      • Yrittäsit nyt jo vuosien jälkeen unohtaa Jasminin ja sun miehesi kuhertelut. Kyllä sen ymmärtää, että onhan se paha paikka jäädä toiseksi etenkin Jasminille. Ei ne sun ukkos vehkeet siitä kuluneet, jos se kävi soutelemässa kaislikossa. Ja pakkohan sen oli puutteessa mennä Jasminin matkaan, koska kotona on aina mustasukkainen hapannaama vastassa.


      • näin.se.meni

        Eipä tainnut olla Railin mies, vaan oululainen kokkaripoliitikko, J.H., joka lähti Jassun mukaan,(oli parempaa tarjolla)erohan siitä seurasi. Joten voit lopettaa tuon räksytyksen


      • Sellaitsaaaaa
        näin.se.meni kirjoitti:

        Eipä tainnut olla Railin mies, vaan oululainen kokkaripoliitikko, J.H., joka lähti Jassun mukaan,(oli parempaa tarjolla)erohan siitä seurasi. Joten voit lopettaa tuon räksytyksen

        Raililla ei edes ole miestä. Sponssori sillä on jonka rahoilla elää ja täällä jauhaa muista paskaa. Ihan itse kehunut asialla...
        Ihan samanlainen loinen kuin noi haukkumansa henkilötkin, tuolla nimimerkillä.
        On saanut kuulemma tuomionkin noista läyhäilyistäänkin oikeudessa. Joku ties kertoa tuksu ketjussa.....sellainen läyhä...


    • Jassomaanikolle

      Jos oikeasti olet nainen, olet sitäkin säälittävämpi. Jos miehesi käy vieraissa, katso peiliin. Syy löytyy useasti sieltä.

      Sinulla on varaa arvostella muita koulutuksista, mutta et itse osaa edes oikeita termejä ja oikeinkirjoitusta.
      Sinulla on varaa haukkua muita mt-potilaiksi, vaikka itselläsi on selvät merkit mielenterveytesi murentumisesta.

      Tiedätkö mitä? Olet oikeasti vain säälittävä ja tarvitset apua.

      • PelottavanSairastaVaino

        Taasko palstavainoajan kohde on tuntematon kirjoittaja ja miksi mode ei puutu tuohon? Tämä on julkkispalsta jossa keskustellaan Jasmin Mäntylästä eikä vainota kirjoittajia, rikollistahan tuo on jo ja ainakin sairasta mutta Jasminhan on ollut mielisairaalassa ja skitsofrenia diagnoosi juuri tekee tuota että vainoaa ja yrittää itsemurhaa jne. mutta nyt palstalaisten vaino taas näyttää tuon mielisairauden vakavuuden. Mene pois täältä jos et ymmärrä palstan sääntöjä. Keksi oma palsta jossa pohdit palstalaisten tai satojen/tuhansien tuntemattomien ip-lehtien kommentoijien elämiä. Sairasta tuo on! Onko Peltola edes tietoinen miten skitso täällä vainoaa tuntemattomia?


    • Nähtyon

      Hyvin usein nämä muita haukkuvat naiset ovat itse rumia ja ukkojensa moneen kertaan jättämiä ja petettyjä. Käyvät matalapalkkaisessa työssä, kadehtivat työttömiä. Pitävät itseään fiksuina, vaikka eivät edes kirjoittaa osaa. Näillä muita haukkuvilla ei ole yhtäkään menestystä esimerkiksi kauneuskisoista. Nämä muita haukkuvat elävät itse omaan elämäänsä vittuuntuneina ja oksentelevat jätetyksi ja petetyksi tulemistaan palstoille.

      • Ihmetystä

        Vertaapa tuota kuvaustasi vintillä asuvaan mt-ongelmaiseen itsemurhan yrittäjään, homon ja vanhusten naijaan jonka kaikki ukot ovat tähän mennessä jättäneet ja vaienneet. Millä mustalainen uhkailee ukot hiljaiseksi? Kyllä 99% ihmisillä menee paremmin kuin skitso-Jassolla. Harva tosiaan yrittä itsaria ja joutuu Peltolaan kuten tämä Martinalle ja palstalaisille irvistelijä joten annetakoon faktojen puhuja puolestaan miten mielisairas Jasmin on.


      • PappaKärppä
        Ihmetystä kirjoitti:

        Vertaapa tuota kuvaustasi vintillä asuvaan mt-ongelmaiseen itsemurhan yrittäjään, homon ja vanhusten naijaan jonka kaikki ukot ovat tähän mennessä jättäneet ja vaienneet. Millä mustalainen uhkailee ukot hiljaiseksi? Kyllä 99% ihmisillä menee paremmin kuin skitso-Jassolla. Harva tosiaan yrittä itsaria ja joutuu Peltolaan kuten tämä Martinalle ja palstalaisille irvistelijä joten annetakoon faktojen puhuja puolestaan miten mielisairas Jasmin on.

        "Vertaapa tuota kuvaustasi vintillä asuvaan mt-ongelmaiseen itsemurhan yrittäjään, homon ja vanhusten naijaan jonka kaikki ukot ovat tähän mennessä jättäneet ja vaienneet. Millä mustalainen uhkailee ukot hiljaiseksi? Kyllä 99% ihmisillä menee paremmin kuin skitso-Jassolla. Harva tosiaan yrittä itsaria ja joutuu Peltolaan kuten tämä Martinalle ja palstalaisille irvistelijä joten annetakoon faktojen puhuja puolestaan miten mielisairas Jasmin on. "

        Totta puhut. #Justsaying


    • Jassomaanikolle

      Täällä on avattu muillekin julkkiksille ketjuja, mutta sinä olet kaikkiin niihin tullut oksentamaan jasso-oksennustasi

      • VainoajaEiOleTerve

        Mene nyt skitso siitä ja perusta oma ketju jossa irvistelet Martinalle tai ip-lehtien tuhansille naurajille, turhaan täällä oksennat letku kaipuutasi, hus pois siitä!

        Tämä on Jasmin Mäntylä ketju julkkispalstalla joten turha täällä skitson on taas riehua ja vainota.


    • Jassomaanikolle

      Kuuluvatko itsemurha-asiat ja muut mt-asiat ja henkiläökohtaiset asiat yleisille palstoille revitettäväksi? Kun sinä tunnut iitseäsi niin fiksuna pitävän. Oikeasti näytät olevan umpimoukka ja pahansuopa ämmä, joka pilannut omilla harhoillaan koko palstan idean.

    • Sinäjasinun

      Sinun kirjoitustyylisi paljastaa, että olet one and only Jasso maanikko. Joko sinua itseäsikin alkoi hävettämään omat sairaat juttusi joka ikinen päivä vai miksi yrität esitää olevasi vain yksi monista kirjoittajista? Jos olet itse tyhmä, älä luule että muutkin ovat. Reppana.

      • HarhatPaukkuuTaasVintill

        En edelleenkään ole harhojesi kohde, sori vaan:) Hae apua noihin harhoisi että kuvittelet sadat ellei tuhannet eri naurajat joksikin jasso.maanikoksi tai letkuksi, sairasta nuo sinun kuvitelmasi joihin vielä uskot!

        Paina nyt tämä nuppineulapäähäsi että olen satunnainen kirjoittaja enkä muutu letkuksi tai muuksi vaikka miten harhojasi tyrkytät:D Hae apua harhoihisi taas peltolasta!


      • TiedetäänJaskanDiagnoosi

        Kuuluvatko itsemurhayritykset julkiseen jakeluun? Mieti nyt itsekin miten sairasta on kertoa julkisesti itsariyrityksestä juten Jasmin teki? Kukaan terve ihminen ei julkisesti jaa noin hlökohtaista tietoa mutta Jasmin itse revitteli tällä uutisella, sairasta.


      • niitainäi
        TiedetäänJaskanDiagnoosi kirjoitti:

        Kuuluvatko itsemurhayritykset julkiseen jakeluun? Mieti nyt itsekin miten sairasta on kertoa julkisesti itsariyrityksestä juten Jasmin teki? Kukaan terve ihminen ei julkisesti jaa noin hlökohtaista tietoa mutta Jasmin itse revitteli tällä uutisella, sairasta.

        Sairasta on pilkata sairasta täällä suomipalstalla. Ainakin oppineet kehottavat puhumaan avoimesti, ja onhan moni muukin julkkis avautunut ongelmistaan ihan iltiksissä sun muissa aviiseissa. Toisaalta taas, mistä muusta vinkuisitkaan? Voithan aina kuvitella olevasi PAREMPI .J a kyllahän oletkin, kunhan Pappak. herää puolustamaan näkemystäsi. Ja miksei heräisi....


      • Usko.on.usko
        HarhatPaukkuuTaasVintill kirjoitti:

        En edelleenkään ole harhojesi kohde, sori vaan:) Hae apua noihin harhoisi että kuvittelet sadat ellei tuhannet eri naurajat joksikin jasso.maanikoksi tai letkuksi, sairasta nuo sinun kuvitelmasi joihin vielä uskot!

        Paina nyt tämä nuppineulapäähäsi että olen satunnainen kirjoittaja enkä muutu letkuksi tai muuksi vaikka miten harhojasi tyrkytät:D Hae apua harhoihisi taas peltolasta!

        Et tietenkään ole kenenkään harjojen kohde, joten rauhoitu. Nuppineulapääsi vain vaatii lääkkeet, eiköstä vaan. Pakko lähteä PappaKärpän copypaste-linjalle: "Hae apua noihin harhoisi että kuvittelet sadat ellei tuhannet eri naurajat joksikin jasso.maanikoksi tai letkuksi, sairasta nuo sinun kuvitelmasi joihin vielä uskot!" Saisiko tuon selkokielellä.


      • 2.2
        Usko.on.usko kirjoitti:

        Et tietenkään ole kenenkään harjojen kohde, joten rauhoitu. Nuppineulapääsi vain vaatii lääkkeet, eiköstä vaan. Pakko lähteä PappaKärpän copypaste-linjalle: "Hae apua noihin harhoisi että kuvittelet sadat ellei tuhannet eri naurajat joksikin jasso.maanikoksi tai letkuksi, sairasta nuo sinun kuvitelmasi joihin vielä uskot!" Saisiko tuon selkokielellä.

        anteeksi "harjojen "=harhojen.


      • Outdjl

        Satoja? Heh.
        Puhu vaan omista sivupersoonistasi :D
        Jassu ei taatusti hengaa täällä, uusilla pariskunnalla on paljon palkitsevimpia aktiviteetteja, jos ymmärrät mitä tarkoitan... mietipä sitä ;) ;)


      • PappaKärppä
        Outdjl kirjoitti:

        Satoja? Heh.
        Puhu vaan omista sivupersoonistasi :D
        Jassu ei taatusti hengaa täällä, uusilla pariskunnalla on paljon palkitsevimpia aktiviteetteja, jos ymmärrät mitä tarkoitan... mietipä sitä ;) ;)

        "Satoja? Heh.
        Puhu vaan omista sivupersoonistasi :D
        Jassu ei taatusti hengaa täällä, uusilla pariskunnalla on paljon palkitsevimpia aktiviteetteja, jos ymmärrät mitä tarkoitan... mietipä sitä ;) ;) "

        Jaska, TUHANSIA palstalaisia, ei satoja!!! Sinulla niitä sivupersoonia on satoja.
        Sinä et muualla hengaakaan, kun täällä, jos ymmärrät mitä tarkoitan... mietipä sitä ;) ;)
        #Niinmuahhahhahhahha#Häpikööörl#Sitäserakkausteettää


    • Mietisinäitse

      Miten sairasta on revitellä jonkun itsemurhayrityksellä julkisella palstalla. Jos pidöt itseäsi niin helvetin fiksuna ja viisaana, niin miksi jatkat sairaaloista revitystäsi itsemurhayrityksillä. Jos sinä olisit oikeasti fiksu, sinä et tuollaisella aiheella mässäilisi ja revittelisi palstalla.

      • TosiTyhmäJasso

        Luuletko, että Jasmin tätä tajuaa vaan revittelee kaiken, ihan kaiken julkisuuteen. Sairasta noin hlökohtaisesta asiasta kuin itsemurha huudella julkisuuteen vain parin sadan euron vuoksi mutta näin toimii tyhmä-Jasso.


      • FeedbackKestettävä
        TosiTyhmäJasso kirjoitti:

        Luuletko, että Jasmin tätä tajuaa vaan revittelee kaiken, ihan kaiken julkisuuteen. Sairasta noin hlökohtaisesta asiasta kuin itsemurha huudella julkisuuteen vain parin sadan euron vuoksi mutta näin toimii tyhmä-Jasso.

        Palstamaanikko eli itse Jasso yrittää taas valehdella että näädät olisi revitellyt tai keksineet Jasson itsariyrityksen, mutta ihan itse se Jasso asian julkisuuteen revitteli, ei näädät.

        Myydä nyt noin hlökohtainen aihe parilla sadalla roskalehtiin mutta sellainen revittelijä Jasso on.


      • sairasvääns
        FeedbackKestettävä kirjoitti:

        Palstamaanikko eli itse Jasso yrittää taas valehdella että näädät olisi revitellyt tai keksineet Jasson itsariyrityksen, mutta ihan itse se Jasso asian julkisuuteen revitteli, ei näädät.

        Myydä nyt noin hlökohtainen aihe parilla sadalla roskalehtiin mutta sellainen revittelijä Jasso on.

        Ei täällä mistään keksimisestä ole mitään puhuttu, vaan sinun jatkuvasta jankutuksestasi Jassusta.


      • mikääneioletotta
        FeedbackKestettävä kirjoitti:

        Palstamaanikko eli itse Jasso yrittää taas valehdella että näädät olisi revitellyt tai keksineet Jasson itsariyrityksen, mutta ihan itse se Jasso asian julkisuuteen revitteli, ei näädät.

        Myydä nyt noin hlökohtainen aihe parilla sadalla roskalehtiin mutta sellainen revittelijä Jasso on.

        Jasso ei ole koskaan oikeasti yrittänyt itsemurhaa!!!! Rahanpuuteessa on pakko keksiä valheita.


      • mikääneioletotta

        Oli, oli, mutta tämä ns. itsemurha yritys piti oleman Englannissa ja Dennis muka pelasti hänet.


    • Verhotkin

      Onko siis ihan faktaa että palstariehujan henkilöllisyys on tiedossa vai onko arvailua että on tämän J.H poliitikon exä? Jos kyseessä on luulemani henkilö niin ei mikään ihme että mies jassun matkaan läksi kun vertaa siihen mikä kotona odotti.

      • PappaKärppä

        "Onko siis ihan faktaa että palstariehujan henkilöllisyys on tiedossa vai onko arvailua että on tämän J.H poliitikon exä? Jos kyseessä on luulemani henkilö niin ei mikään ihme että mies jassun matkaan läksi kun vertaa siihen mikä kotona odotti."

        Jaska, kaikille muille palstariehuja, eli sinä, on tiedossa, paitsi tietysti sinulle. Älä turhaan esitä fiksumpaa kun olet. #Niinmuahhahhahha#Häpikööörl


    • kukuVoitti

      Huoh täällä pösilöt toistensa niskavilloissa kiinni eli Jaska ja Hekla vastaan joku.....

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe