3 faktaa kannabiksesta

ptosh

1. Sillä ei saa pollaa sekaisin
2. Siitä ei voi vetää övereitä
3. Se ei koukuta

37

621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • frubdyjn

      4. Se on päihteeksi liian mieto. Hyvä kombotteluun, mutta turha pelkästään.

    • Jopoog
      • Reprox

        DEA:n tekemät yleisten myyttien korjaukset kotisivuillaan voi olla merkki Washingtonin umpikujan avautumisesta. Tämä on voitto kaikille kansakunnan kannabista käyttäville potilaille, joille kannabis merkitsee helpotusta vakavaan sairauteen. Liittovaltio myöntää nyt, että kannabis ei ole porttihuume, ei aiheuta aivovaurioita eikä psykooseja. Vaikka kamppailu kannabiksen ympärille lyödyn stigman poistamiseksi ei ole läheskään ohi, on tämä yksi merkittävä askel", ASA:n toiminnanjohtaja Steph Sherer selittää.


    • ewu

      1. Sillä saa itsensä ihan vitun solmuun kun lajike/annos on riittävä
      2.Siitä voi vetää överit, jolloin laatta lentää ja on vitun kujalla
      3.Se voi koukuttaa, mutta vain henkisesti ja se henkinen puoli on juuri se vaikein asia esim.rööki riippuvuudessa

      • ptosh

        1. Juu, voi jumittaa, pyörryttää, nukuttaa, voimistaa mielikuvia jne. Mutta niin sekaisin sillä ei itseään saa, ettei tietäisi mitä tekee
        2. Juu, voi tulla paha olo. Mutta överit tarkoittaa kuolemaa/hengenvaarallista tilaa, joka voi aiheutua melkein kaikista muista päihteistä paitsi kannabiksesta
        3. Juu, mutta koukuttamisella tarkoitin fyysistä koukkua, niin kuin esim, alkoholilla käy


    • kannabis_psykoosi_iskee

      1. Eikä pidä unohtaa sitä kannabispsykoosiakaan.
      2. On laiton huumausaine.

      • ptosh

        Laiton on. Mutta mikä ihme on kannabispsykoosi?


      • kerra oulus joku jo valmiiks päästä vial oleva sai tommose.
        kävelee tänäki päivänä siäl kaduil "pois tästä maailmasta" tilas


    • uskon.täysin

      Käyttäjillä on polla jo valmiiksi sekaisin ja älyvapaa, joten ei tunnu missään.

      • Trokko

        Kylläpä olet taas todella lapsellinen, mutta eipä se kohdallasi mitään uutta ole. Enemmän olet sekaisin kuin yksikään kannabiksen käyttäjä.


    • päihteetön2017

      Yksi kannabiksen käyttäjä on iloisesti minulle ja muulle seurueelle kertonut, miten kannabiksen käyttö on muuttanut hänen kokemustaan todellisuudesta. Omaksi onnekseen hän ei saanut psykoosia, mutta kokemus ympäröivästä maailmasta on pysyvästi muuttunut.

      Aika moista venäläistä rulettia nauttia tarpeetonta kemikaalia, kun ei voi tietää, mitä siitä omalla kohdalla seuraa - pysyvästi. Kannabis tuhoaa juuri niitä aivoalueita, joilla sijaitsee terve kritiikki. Yhdenkään kannabiksen käyttäjän kannabiksen vaaroja vähätteleviä kommentteja ei siksi voi ottaa todesta.

      • Braani

        Kannabis ei tuhoa aivoja millään tavalla, ja kannabiksella on vähän haittoja, koska se on maailman vähähaittaisin päihde.


      • kannabis_psykoosi_iskee

        Suosittelen sinullekin päihteettömyyttä, se on kaikista vähähaittaisinta, kerta sinua sellainen niin kovin kiinnostaa. Silloin pysyisi tuo sinun ajatuksenjuoksusikin kirkkaana.


    • aesrfdgfg

      Ne jotka ei tiedä kannabiksesta mitään luulevat sitä hyvinkin vaaralliseksi. Eivät myöskään halua tietää ettei se oma mailmankuva menisi rikki. Fakta sekin että laittomuus on kannabiksen suurin haitallisuus.

    • kannabis_psykoosi_iskee

      Terveen ja tasapainoisen ihmisen ei tarvitse sekaantua huumeisiin. Jotain siinä omassa elämässä on silloin pielessä kun sitä pitää paeta sinne huumemaailmoihin. Siinä teille fakta jota teikäläisten kannattaisi pohtia tolkun hetkinä. Mitään hyötyä ei ole hillua sekakäyttäjänä huumemaailmoissa, siinä vain valuu elämä hukkaan ja aiheutataan murhetta lähimmäisille. Yrittäkää löytää jotain mielekästä sisältöä ja ajankulua huumeiden tilalle.

      • RipposenKukko

        Olipa taas maneerista jankutusta. Varmaan harmittaa kun kannabis on maailman vähähaittaisin päihde edelleenkin.


      • Topporo

        Voisitko jo kertoa, mitä ongelmia kannabiksen runsas ja jokapäiväinen lääkekäyttö on aiheuttanut?


    • Spiritie

      Kannabis on lääke ei huume ja piste

      • zx7644545

        ja henkilö joka käyttää lääkkeitä mutta ei ole sairautta on narkki- maailman on täynnä kannabisnarkkeja.


      • JopposenRippo
        zx7644545 kirjoitti:

        ja henkilö joka käyttää lääkkeitä mutta ei ole sairautta on narkki- maailman on täynnä kannabisnarkkeja.

        Tuo on totta. Koska Suomessakin jo yli puolet alle 30-vuotiaista on käyttänyt kannabista, näet "kannabisnarkkeja" ihan joka päivä. Et vain tunnista heitä. Hyvin kyllä toimii kieltolaki. Koska muuten alat valistaa oikeasti vaarallisista huumausaineista ja päihteistä?


    • Vierestäseurannut

      "Topporo
      16.8.2017 21:40
      Voisitko jo kertoa, mitä ongelmia kannabiksen runsas ja jokapäiväinen lääkekäyttö on aiheuttanut?"

      Nimimerkki "Topporo" ei kirjoittanut kysymystä allekirjoittaneelle, mutta vastaan nyt kuitenkin tähän.

      Kannabiksen käyttö ei tarvitse olla runsasta eikä jokapäiväistä, mutta jos se on kuitenkin suhteellisen säännöllistä, eli esim. joka kahden viikon päästä ja tätä tapahtuisi vaikka 5-10 vuoden ajan, niin rasvaliukoisen ominaisuutensa vuoksi se kerääntyy käyttäjänsä rasvaisiin solukkoihin, jota esim aivot ovat.
      Tästä seuraa vähitellen persoonan muutos skitsofreeniseksi, eli mielenterveys kärsii huomattavasti. KÄYTTÄJÄ ITSE SITÄ EI HUOMAA, vaan päin vastoin tuntee itsensä terveemmäksi kuin muut, muut on hulluja mutta hän kannabiksen ansiosta on terve ja tajuaa asiat paremmin.

      Lääkkeenä käytettävää kannabista ei lääkärit määrää nuorille vaan sitä käytetään vain terminaalihoidossa, eli helpotusta pois lähtevälle, ja tapauskohtaisesti siinäkin määritellään THC:n pitoisuus hyvin tarkasti.

      Rasvaliukoisuutensa vuoksi kannabis on ongelmallinen, ja siksi se on kielletty kaikkialla maailmassa.
      Dekriminalisointia kokeillaan joissakin valtioissa, mutta jo tähänastiset kokemukset dekriminalisoinnista on osoittautuneet mielitautisairauksia lisääväksi asiaksi.

      • ptosh

        Kannabis ei keräänny mihinkään rasvasolukkoihin


      • RiiposenJukkous

        Älä viitsi jouko taas valehdella. Poikasi oli myös erittäin vaarallisen LSD-huumeen käyttäjä ja hänet tunnettiin aikoinaan peräti kaupungin kovimpana happopäänä. Niinpä hän sitten päihteiden sekakäyttäjänä sairastuikin suvussanne yleiseen skitsofreniaan, mitä ei varmaan voi minään ihmeenä pitää, varsinkin kun otetaan vielä huomioon se perheväkivalta ja riehuminen mitä olet jouko harrastanut aiemmin.

        Ja sinullakin jouko on ollut selkeitä psykoottisia ajatuksia kun olet kuvitellut mm. olevasi henkisesti korkein olento maailmassa, joka juttelee suoraan jumalalle enkelten välityksellä. Olet itsekin siis sairas kuten poikasikin, vaikka kumpikaan teistä ei ymmärrä olevansa sairas. Se on juuri sitä sairaudentunnottomuutta, joka skitsofreenikoilla on yleistä. d

        Itsekeksimäsi "kannabisrasvateoria" ei myöskään pidä paikkaansa, vaikka olet sitä jankuttanut vuosikymmeniä. Sen olet jouko saanut aikaa valheillasi, että edes MS-potilaat eivät uskalla käyttää kannabista lääkkeenään, vaikka se onkin paras lääke MS-tautiin. Ja kannabiksen lääkekäyttöhän taas on konkreettisesti todistanut sen, kuinka vähähaittainen päihde ja lääke kannabis todellisuudessa on.


        "Dekriminalisointia kokeillaan joissakin valtioissa, mutta jo tähänastiset kokemukset dekriminalisoinnista on osoittautuneet mielitautisairauksia lisääväksi asiaksi. "

        Laitatko vielä linkin johonkin joka todistaa väitteesi?


      • HannuJoretin

        "Rasvaliukoisuutensa vuoksi kannabis on ongelmallinen, ja siksi se on kielletty kaikkialla maailmassa."

        Miksi taas valehtelet? Vai etkö vaan tiedä asioista mitään? Miksi kannabiksen "rasvahaitat" eivät selvästikään koske lääkekäyttäjiä, vaikka he käyttävät kannabista kuitenkin paljon enemmän kuin yksikään päihdekäyttäjä?


      • RealRitvaSantakuormaaja

        "Lääkkeenä käytettävää kannabista ei lääkärit määrää nuorille vaan sitä käytetään vain terminaalihoidossa, eli helpotusta pois lähtevälle, ja tapauskohtaisesti siinäkin määritellään THC:n pitoisuus hyvin tarkasti.

        Rasvaliukoisuutensa vuoksi kannabis on ongelmallinen, ja siksi se on kielletty kaikkialla maailmassa.
        Dekriminalisointia kokeillaan joissakin valtioissa, mutta jo tähänastiset kokemukset dekriminalisoinnista on osoittautuneet mielitautisairauksia lisääväksi asiaksi. "

        Aika hyvä saavutus. Paljon oli taas tekstiä ja kaikki jälleen ihan pelkkää valhetta. Laitatko linkin, jossa kerrotaan kannabiksen käytöstä terminaalihoidossa? Ja linkin "tähänastisiin kokemuksiin" jotka ovat osoittaneet "mielitautisairauksien" lisääntyneen kannabiksen lääkekäyttäjien keskuudessa? Lisäksi kannabis ei ole kaikkialla kielletty, vaan päinvastoin kannabis on laillistunut monin paikoin.


      • HaunuPrope

        "tapauskohtaisesti siinäkin määritellään THC:n pitoisuus hyvin tarkasti. "

        Millä tavalla se määritellään?


      • jukkonen
        HaunuPrope kirjoitti:

        "tapauskohtaisesti siinäkin määritellään THC:n pitoisuus hyvin tarkasti. "

        Millä tavalla se määritellään?

        ihan turhaan odotat vastausta.

        skitso-jouko on yleisesti tunnettu siitä, että jättää aina vastaamatta kysymyksiin.


      • jukkonen
        jukkonen kirjoitti:

        ihan turhaan odotat vastausta.

        skitso-jouko on yleisesti tunnettu siitä, että jättää aina vastaamatta kysymyksiin.

        ja skitso-jouko on tunnettu myös siitä, että keksii omasta päästään kannabishaittoja ja väittää mitä päähän pälkähtää milloinkin, ja kokee olevansa niin tärkeä, että kaikkien pitää häntä uskoa, vaikka ei kykene väitteitään todistamaankaan.


      • Jartsu_Hassistaja
        jukkonen kirjoitti:

        ihan turhaan odotat vastausta.

        skitso-jouko on yleisesti tunnettu siitä, että jättää aina vastaamatta kysymyksiin.

        Jouko on täysin kykenemätön keskustelemaan, koska on selkeän fanaattinen ja uskonnollinen julistaja, joka elää ihan omassa uskonnollisessa harhamaailmassaan jossa juttelee enkelten välityksellä jumalan kanssa ja odottelee ihmissyöntikäskyjä. Hullu siis.


      • Fonewe
        Jartsu_Hassistaja kirjoitti:

        Jouko on täysin kykenemätön keskustelemaan, koska on selkeän fanaattinen ja uskonnollinen julistaja, joka elää ihan omassa uskonnollisessa harhamaailmassaan jossa juttelee enkelten välityksellä jumalan kanssa ja odottelee ihmissyöntikäskyjä. Hullu siis.

        Pallari ei ole mitään muuta kuin törkeä huijari, joka kuppasi röyhkeästi vero-ja lahjoitusrahaa, jotta kykeni kiertämään ympäri maata kertoilemassa itsekeksimiään "faktoja" kannabiksesta kunnes hänet itse erotettiin perustamastaan järjestöstä.


      • Troopiwopi

        Juttusi ovat hullun houreita. Isä ja poika - kaksi skitsofreenisesti oireilevaa potilasta, joista kumpikin pitää itseään terveenä, mutta ulkopuoliset huomaavat kyllä, että vakava sairaus on vallannut kummankin mielen.


    • älkääs pojjaat välittäkö näist jokka syävät käike mitä "lääkäri määrää" ja sitte ne sanoo, etteivä KOSKAA oo käyttänee huumeita.
      "juuuuuuh en oo! lääkäri määräs oxipameja kipuihi, mut ei se oo huume, ku lääkäri sen määräs"
      jokane ees vähä tietävä osaa lukee haittavaikutukset lääkkeistä. esim. buranalla o enemmä haittavaikutuksia, ku kannabiksella, jolla niit ei tutkimuksista huolimatta oo löydetty.
      ainoo asia, minkä tähden sitä on vaikea saada laillisesti, on ettei lääketeollisuus saa siitä riittävän suurta osuutta. eikä sitä vastaan muut tahot olekaan kuin lääketeollisuus.
      sitäpaitsi lääkitsevä osa tässä luonnon mitä mainioimmassa yrtissä on CBD, joka ei päihdytä lainkaan! = ei sivuvaikutuksia sitte ollenkaan!
      kaikki lääkkeet joita apteekista saa, on kemiallista paskaa.

    • Faktojapöytään

      Sillä saa pollan aivan saatanan sekasin..ootte varmaan vetäny jotain paskaa, kun väitätte muuta. Itse kerran flippasin aivan täysin, luulin poliisien olevan takapihalla ja piilouduin keittiön pöydän alle. En tunnistanut nuorisoa vaan luulin heitä sossuiksi jne... Kerran myös vedin överit ja oksensin koko loppu päivän..
      Tuttuni flippasi samalla tavalla, mutta ei koskaan normalisoitunut enää. Näkee edelleen hallusinaatioita eikä pysty elämään normaalia elämää.
      Kokemusta riittää. Moneen vuoteen en enää moiseen ole koskenut.

      • JugoTripponen

        Älä viitsi taas valehdella, vaikka ethän sinä selvästikään muuhun kykene. Ei ole terveen ihmisen merkki valehdella koko ajan.


      • trfyguhij

        Tuota usko kukaan joka on pidempään pajautellut. Vahvin lajike mitä joskus kasvatin oli g13/niceguy. Siitä otti useampi överit siis oksensi jne. Kuitenkaan kukaan ei flipannut enkä ole sinä aikana kun olen käyttänyt (28 vuotta) kuullut yhdenkään seonneen pajauttelusta.

        Tarkennan että suurin osa ajasta satunnaiskäyttöä joka painottuu viikonloppuihin. Pisin päivittäin käyttö reilut kolme vuotta kun kasvatin itse.


    • Jormukka88

      Joo, ei kanapitsa ole huumetta olleskaan, vaan lähes yhtä tarpeellinen ihmiselle kuin ilma ja vesi :)

      • tööttööt-auto-tulee

        kannabishörhöille kaikki on vaarallista jopa vesi koska voivat siihen kuolla. kannabikseen ei kuulema voi kuolla niin mitenkään siksi jopa vesi on vaarallisempaa hörhölle kuin kannabis.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe