Oulu ja maahanmuuton seuraukset

onrajansakaikella

Millaisia maahanmuuttajien aiheuttamia häiriöitä/uhkatilanteita tiedätte tapahtuneen Oulussa? Kiinnostaa etenkin sellaiset, joista ei ole uutisoitu.

Eiliseen tämän palstan moderointiin viitaten todettakoon, että kirjoitusten poistajien kannattaisi mennä ottamaan Turku-palstalle oppia siitä, mitä voi sananavapauden puitteissa kirjoittaa. Sana on vapaa myös niillä, jotka eivät aina vain jaksa suvaita ja olla niin solidaarista että.

Tässä kun on omillekin tärkeille ihmisille ihan lähiaikoina sattunut maahanmuuttajien toimesta aiheutunutta uhkaa yms., alkaa itselläkin vaakakuppi kallistua...

40

778

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eimitäännähtävää

      Vaikka mitä, mutta kuten huomaat niistä ei saa puhua.

      • jokumättäääää

        Minä tiedän myös. Puhua ei saa. Lehdet ei kirjoita.


      • Valeka
        jokumättäääää kirjoitti:

        Minä tiedän myös. Puhua ei saa. Lehdet ei kirjoita.

        Varsinkaan Kaleva. Eilisestä Turun mielenosoituksesta oli pitkä juttu, josta vain pätkiä luin. Täysin vääristeltyä juttua! Anarkistit häiriköivät muistotapahtumaa koko ajan, poliisi viimein ajoi heidät vähän kauemmaksi, kun sitä tarpeeksi painokkaasti oltiin vaadittu. Toki yksi siviilipukuinen suvakkipoliisi yritti alkuvaiheessa provosoida, mutta ei onnistunut.
        Mielenosoituskulkue meni hyvin. Poliisi pani tämän jälkeen kaksi anarkistia nippuun, toinen lensi kuin rätti Maijaan, toinen sai maistaa Nokian nuoriso-ohjaajaa ennen Maijamatkaa.
        Katsokaa videot ja päätelkää itse. Ainakin kuusi kuvaajaa lähetti videota suorana nettiin.
        Niin, ja kuka on niin HULLU, että vielä tilaa Kalevaa? Itse käyn sunnuntaisin lukemassa, joko olen päässyt sen yleensä ristillä koristeltuun ilmoitukseen. Ei ollut vielä omaa nimeä, joten keitin toisenkin pannullisen kahvia...


    • Rikoksen.uhri

      Kirjoitin tuohon alkuun joutuneeni matun päällekarkauksen kohteeksi 21.6.2017 Kaijonharjun keskustassa, mutta suoli24:n siionistisensuuri poisti sen. Rikosilmoitus tehty, poliisi ei reagoi. Lievemmästä päällekarkauksesta joku toinen tuomittiin heti, mutta kohde olikin muuan Stubido.
      Niin että kerro tässä sitten!

    • Rokrokotai

      Pe-la välisenä yönä yritti 6 somalimiestä raiskata siskon tyttöni oulun keskustassa hän tappeli vastaan sai mustat silmät kahakassa.pääsi karkuun ohikulkijan ansiosta.

    • rajatrajat

      Perjantain ja lauantain välisenä yönä lievästi kehitysvammainen nuorinainen joutui maahanmuuttajan suorittaman seksuaalisen ahdistelun kohteeksi, sekä varkauden uhriksi. Poliisi ainoastaan otti tuntomerkit, mutta ei tehnyt mitään konkreettista, vaikka nuorinainen ilmoitti heti kaupungilla olleelle partiolle asiasta.

    • rokoliitirokkari

      Rokrokotai: Sullako on yhteinen tyttö siskosi kanssa? Mihinpä me mamuja enää kaivattaisikaan...hyvä, että julkisesti tunnustat.

      • Suomiturvalliseksi

        Olepas suvakkisika hiljaa


    • Älämölöile

      En oo kokenut mitään vakavaa häiriötä tai uhkaa, mutta Tuiran Lidl on toisinaan ollut ihan kaaoksessa turvapaikanhakijalauman tullessa ostoksille. Ei mahdu ees kunnolla ostoskassia pakkaamaan, kun kassojen jälkeinen tila on oleskelijoita täynnä. Ja se mökä... Myyjät säälittää. Niille pitäis saada jotku peltorit päähän.

    • surullinenhymyilijä

      2016 irakilainen valepakolainen tarrasi minuun kiinni, piti kiinni ja kerkisi työntää käden housuihin.
      2016 syyrialainen tarrasi Ainolanpuistossa ja yritti raiskata.

      Olen nainen, hyväkuntoinen. Vältän liikkumista hämärällä puistojen läpi ja oudoista paikoista. Kun näen näitä matuja näkyy, kierrän kaukaa.
      Ja tiedoksi, olen ilmoittanut viranomaislle mutta ei ole voimia lähteä oikeuskäsittelyihin. Ei jaksa.

      Koitan jaksaa aina huomiseen. Toisinaan vain hetki kerrallaan.

      En uskalla mennä samalle sillalle, pelkään että heittävät veteen, en liiku vilkkaalla liikenteellä heidän liepeillä, pelkään, työntävät autojen alle.
      En mene samaan aikaan mihinkään tilaan, joissa ei ole muita.
      Tämmöstä.

      Ja niin, korvauksia näistä saan tietenkin 0€ ja stressaan...

      En kiitä kuin Luojaani että olen sentään hengissä.
      Ja että suojaisi aina.

      • ToivossakinElääLmato

        Ethän vain elä unelmissasi...


      • Viisas.sisältä

        Vähättele vain oikeita kokemuksia, niin kohtalo muistaa suakin kunnolla........


      • OdotasVaan
        ToivossakinElääLmato kirjoitti:

        Ethän vain elä unelmissasi...

        tiedätkös että on olemassa Karman Laki


      • venäjäruotsi

        mitennää erotat irakilaisen syyrialaisesta


    • käshpoints

      Epäilevät, että sen ammutun Barcelonan marokkolaisen terroristin etunimi olisi Younes. Kertoo Yle. Kuulostaako nimi tutulta?

      • valepaperiton

        vihervasemmiston takkutukilla on ideologia aina järjen yläpuolella.


    • surullinenhymyilijä

      Voin valehdella lisää.

      • totuusonnihmeellisin

        Pilkkaa vain.

        Kohtalo muistaa..

        Olet sairaalla tavallasi siis vahingoniloinen.

        Karma,

        (Klo 19.35 lähetetty kommentti ei ole oikeasti "surulliseltahymyilijältä"


    • buah

      Suomessa sanotaan olevan 350 kpl tarkkailussa olevaa maahanmuuttajaa, joilta voi odottaa mitä tahansa. Heidäthän pitäisi kaikki poistaa oitis paikalla, eikä jäädä odottamaan, että jotain tapahtuu. Se on myöhäistä enää sitten tutkia puukkomurhia, kun se on jo tapahtunut. Sekopäitä on ihan varmasti tälläkin hetkellä ja seuraava puukotus tapahtuu oulussa. Eihän tästä ole pitkäkään aika kun Tuirassa matu tappoi miehen ja Kajaanissa myös. Tässä maassa on vaan niin lepsut lait, jotka sallii rikoksentekijöitä kohdeltavan silkkihansikkain. Toista se on muissa maissa, joissa terroristit ammutaan siihen paikkaan. Ja sitä en ymmärrä, että mikä noita suvakkeja motivoi puolustelemaan kaikenmaailman roistoja, niin tässäkin avauksessa. Kohta ne terroristit painuu maan alle ja perustavat terroristisoluja, niin sitte meillä on tosi kusiset paikat täällä olla. Ja sitten näitä kusipää terroristeja hyysätään ja kohdellaan kuin piispaa pappilassa, kun ovat ensin retostelleet

    • PikainenPoistoko

      Nythän Oulussa asiat korjaantuvat kun betonipossujen sijasta laitetaan pollareita Rotuaarin päätyihin, makoilevat siinä ja voidaan siirtää huoltoajojen ajaksi. Kunhan eivät vie Toripolliisia sinne. Nettipollarit sinne kyllä joutaisivat.

    • niinonooo

      maahanmuuttajat ovat rikkaus:) ainakin niitten mielestä jotka valtiolta saavat rahaa siihen eli suurta bisnestä ja mamujen hyväksikäyttöä mutta eiväthän ne sitä ymmärrä kun luulevat saavansa kaikki täällä ilmaiseksi. bisnes on bisnestä eikä muutamista ruumiista ole niin väliä.

    • vaatiivainsopeutumista

      Ei ne ole häiriö/uhkatilanteita,ne ovat vain vieraskultturin tapoja toimia.

    • Äo.pienempik

      Eikö ne nämä keskiajankin taakse jääneet yleensä musulmaanit maahanmuuttajina ole kaikkein heikoiten toivottuja , työllistyvät huonosti ja vieläpä rötöstelevät prosentuaalisesti eniten.

      Jostain syystä esim.vietnam, usa, britti, ruotsal.norjalaiset jne mamujen kans ei oo yhtä "kivaa"

    • parasiittii

      Ällähiin snackbar huutavat.

      Ovatko he nälkäisiä


      Kannattaa muuttaa sinne missä riisinne kypsyy parhaiten

      Hei hei , ja toivottavasti emme tapaa.

      Syytä ei ainakan ole.

    • väkivalta

      Naiset eivät yleensä uskalla puhua matu-miestensä/-exiensä väkivaltaisuudesta, koska heidät on HILJENNETTY väkivallalla.

    • unohtuikoOritkari

      kukkaa ei jaksa jauhaa ennää oritkarin homoista ku on oikiaaki asiaa puhuttavaksi

      • ArmasTuhkaluukku

        Morokkolaisissa on erittäin runsaasti meikäläisiä.


    • olen.puhunut

      Eikö joku hattarapää tahdo uskoa, että esim. irakilainen häirinnyt naisia, kopeloinut, raiskannut, nehän johtaa tilastoissa raiskaustilastoja määräänsä nähden.

      On se kumma, että edes faktaa ei uskota!!

      Toinen fakta on että nämä monet valepakolaiset tulevat itse maailman sisäsiittoisimmista maista, niitä ovat esim. Irak, Afghanistan, Pakistan, Somalia...jne

      Löytyy netistä fakta tähänkin.

      Suomalaiset taas ovat sisäsiittoisuuden suhteen listan häntäpäässä, toisin kuin nämä sivistymättömät ja tietämättömät aina hakuavat meitä muka haukkua...heheh...

      Etsiköön toisen viisimiljoonaisen maan, joka on ainaisesta toisten vallan alta olosta noussut tähän nykyiseen hyvinvointiin ja keksintöjäkin löytyy pilvin pimein.

      Mutta joka aikana on löytynyt ne suomalaisten hyväksikäyttäjät!!!

      Ruotsin vallan aikaan heidän yläluokka ryösti ja jne jne

      Nyt Suomen syönyt EU ja Turkin leikittyä avoimen ovien päiviä tänne lappaa lisää näitä hyväksikäyttäjiä, luonteeltaankin vähemmän jaloja, osa täysrikollisia ali-ihmisiä.

      seurauksia jo tiedämme...

      Lisää on tulossaa.

      Tyyliin syötä ja juota ja passaa sinä ählymamman heikkolahjaiset kakarat...muista osa voi olla kiittämättömiä rikollisia. HOITAKAA SUOMALAISET HEIDÄN EPÄONNISTUNEEN KASVATUKSENSA JÄMÄT.... MAKSAKAA VEROJA JA KUOLKAA ITSE VAIKKA NÄLKÄÄN JA TARKKAILKAA TURVALLISUUTTANNEKIN EUROOPASSA JNE JNE.. RAJAT VAAN KIINNI JA SASSIIN.
      Ei edes herrasmiesrikollisisa vaan sellaisia jotka kuuluisi omassa ählymaassaan telkien taa.......

    • olenpuhunutt

      Ummartakaa kyseessä ns.heikompi aines.

      Äly ei riitä kielen oppimiseen, ei koulutukseen, ei sivistykseen, ei tapoihin , ei kohteliaisuuteen, ei mihinkään muuhun kuin vielä pershäröisenä luullaan olevansa parempia ihmisiä LOL

      parhaat heistä luulee olevansa marttyyreja murhatessaan puskista fyysisesti heikompia.

      Kerrompa vaan että marttyria se ei ole vaan kuulostaa lähinnä itse saatanalle tehdyistä saatanallisista töistä.

      Me. Tiedämme ttä oikea marttyyri ei tapa vaan kuolee uskonsa puolesta toisten tappamana.

      Suosittelen iltalukemiseksi Salman Rushdie saatanalliset säkeet

    • totuusonkaunein

      Salman Rushdiellehan nämä eräät ovat langettaneet tappotuomion, edelleen voimassa, siitä voitte päätellä kuinka "jaloja"ja sivistyneitä ihmisiä meillä on ilo tietää olevan olemassa...

    • Näimpää

      Pistäkää ne 30000 hevonhelevettiin täältä, ei ole oikeaa hätää.
      Ja ottakaa Salman Rushdie tilalle suojeltavaksi saatanoilta.

      Näin Suomi tekisi hyvän teon ja saisi aivovuotoakin hitusen korjattua.

      Nythän jo pisatulokset tippuu sitä mukaa kun heikkolahjaisa, sisäsiittoimmista maista tulee tulvimalla ikuisia elätettäviä

    • uusiasuomalaisia

      Älä sinä rasisti hauku siittämiskykyisiä miehiä.
      Suomalaisten miesten sperman laatu on heikentynyt liiallisen alkoholin käytön vuoksi ja
      Suomeen ei synny tarpeeksi lapsia.
      Ilman ulkomaalaista spermaa olisimme kuolleet jo sukupuuttoon vuonna 1990.
      Kiitos maahanmuuttajien nyt meillä on paljon pieniä Afro-suomalaisia ja Suomen kurdeja ja arabeja ja kauniita lapsia ovatkin!
      Paljon kauniimpia kuin suomalaisten lestadiolaisten sikaniskajunttien siittämät kersat.

    • AvaavaOhjelma

      Nyt alkaa 13.9.-17 tv:ssa National Geographicilla uusi ohjelma tuplajaksolla muslimikalifaateista.
      Antaa paljon tietoa meille "vääräuskoisille".

    • Tämäontosiasia

      Olikymmenen mustaa miestä, todennäköisesti somaleita, ryöstivät minut Oulussa letkunpuistossa. Ne piiritti minut, teki tuttavuutta ja yhtäkkiä veivät lompakon povitaskusta ja lähtivät sitten heti juoksemaan jonnekin. Olin vähän ottanut. Tulin Sarkasta. Ne ilmeisesti saa ryöstää maistissa olevia. Tapahtui valoisalla päiväsaikaan. Onneksi lompakossa ei ollut paljon rahaa mutta mutta ikävä asia. Tuo voi sattua muillekin.

      • JospaVaalitMuuttaa

        Koskaan ei minua ole suomalainen ryöstänyt. On kerran yritetty asema ravintolan vessassa aikoinaan. Oli kaksi miestä ja sipisivat keskenään kun olin pissalla oven takana, aavistin jotain ja kun lähdin, kävivät kiinni mutta pääsin helposti irti heistä. Onneksi niillä ei ollut puukkoa tms. Toki siis suomalainenkin voi ryöstää mutta ottaen huomioon määrän mikä tällä hetkellä on matuja Suomessa (lähes kaikki liikaa) niin kyllä matut on todella pahoja rikollisia, raiskaajia, murhaajia. Saavat ilmaisen täyden ylöspidon eikä kiitollisuutta löydy


    • Huukulluko

      Touko Aalto kyselee huolestuneena, missä kulkee lähimmäisen rakkauden raja. No hänen vaimonsa mielestä raja oli kuuhullun näköisen ukkonsa huoraaminen ja siitä narahtaminen. Vaimo pisti paperit raastupaan.

      • Meikävainyhdelle

        Touko Aalto jakaa " Rakkautta " kaikille naisille.


    • Taienemmän

      Hollannista Suomeen kantautuneessa rikollisjengissä oli ulkomaalaistaustaisiakin, ainakin yksi ihan musta, näytettiin telkkarissa kun olivat käräjillä eteläsuomessa. Onneksi edes muutamat jäi kiinni. Nuo rikollisjengissä pitää pysäyttää. Ruotsissa niitä ulkomaalaistaustaisten pyörittämiä raakoja hengellinen on kymmeniä

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe