Alkoholiriippuvaiset imevät yhteiskunnan kuiviin

Veronmaksajat

Sontasepot ja mömmömaurit tuhoavat verorahat ja ajavat palkansaajat velkavankeuteen. Jotakin olisi tehtävä , että kelan maksamissa luukuissa ei ryypättäisi kelan rahoilla ja hoidettaisi jälkiseuraamukset kelan maksamilla hoidoilla ja korvauksilla.
Sontasepot, Narkomaanit ja muut addiktit ovat syynä leipäjonoihin, jonne he kuuluvat, eivät vanhukset. Yksi sontaseppo saa yhteiskunnan maksetun asunnon, lääkkeet, tvn, tietokoneen nettiyhteyksillä ja 600 euroa käyttörahaa. Vääryys on oikaistava!

19

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse asiassa suvakit ovat suurin haitta heillä on omalaatuinen tarve auttaa matuja toisten rahoilla?
      Eikös olisi niin että jos haluaa matun kotiin niin ottakoot sen ja syöttäkööt pullaa ja pill.... hmmm....
      Valitettavasti olen jälleen oikeassa mutta tokihan vastaankin voi väittää,,,
      Sunday, funday kivaa ja kävin kaupassa ostin juureksia, porkkanaa pottuja ja jauhelihaa kun suunnittelin että jos keiton tekisin,,,
      Ok 3 oluttakin ostin,,,

      • Veke86v

        Onko se Tissu tämä Hyvinkään riesa?
        Ainainen mölinä ja ruikutus kaljan perään lähiostarilla sitten se hyppää jopon selkään, eikä satulaa. Polkee Ridiksen suuntaan housuitta. Onko se joku perätuuppari vai vilauttelija?


    • NWOporvarinvalinta

      Ei yhteiskunnan suurta ongelmaa, sontaseppoja, voi peitellä toisten ongelmien alle. Sontasepot ja bentsopenat ovat suuri ongelma, kuten kaikki yhteiskunnan tukia saavat. Heidän mielipiteellään ei ole väliä, koska he eivät maksa veroja ja elätä työllään ketään. He elävät yhteiskunnan tuilla. Ilo on huomata , että syrjäytyneistä köyhistä ei kukaan oikeasti välitä ja perustuslaki pian unohtuu , kun vihervasurit katoavat politiikasta. Tulevaisuus on aidattujen asuinalueiden, varakkaille varatun koulutuksen ja terveydenhoidon, vahvat poliisivoimat , täpötäydet vankilat ja slummit, joissa kuolleisuus on korkea, myös vastasyntynyneiden keskuudessa.

    • Vikiskää ja iniskää eikös ole hassua että olen aina oikeassa?

      • Kdtissu

        Oikeassa... Tissu....oikeita valintoja teet aina käydessäsi Alkossa ostamassa
        väkevää viinaa, kun hyppäät pää edellä tuntemattomalla rannalla tai liikut heikoilla jäillä....Hoet samaa populistista mantraa, kuin muut matalaotsaiset työväenluokan kasvatit, vailla kasvatuksen,koulutuksen ja ulkomaan tehtävien tuomaa avarakatseisuutta.
        Perusongelma on, että julkinen sektori on liian suuri ja pyrkii auttamaan vähäosaisia, jopa ulkomaiden. Ei mitään järkeä. Oikeat julkisen sektorin tehtävät olisi poliisi, armeija ja vankeinhoito minimihallinnolla. Kaikki muut kuten koulut, terveydenhoito,...tulisi yksityistää ja rahoittaa käyttömaksuilla.


    • Lääkintävahtimestari

      Sontasepot ja bentsopenat ja muut liimanhaistelijat ja sosiaalituilla eläväiset ovat suurin yhteiskunnallinen ongelma. Lisäksi he haisevat pahalle ja ovat aina kerjäämässä lisää etuisuuksia.

      • andnextopic

        Lepertelin juuri isänmaalliselle karvavitulle. He haluavat auttaa mielisairaita, sairaita, köyhiä, työttömiä. Sinä olet suvakki joka ei halua kantasuomalaisten hyvinvointia.


      • Asdfh3145
        andnextopic kirjoitti:

        Lepertelin juuri isänmaalliselle karvavitulle. He haluavat auttaa mielisairaita, sairaita, köyhiä, työttömiä. Sinä olet suvakki joka ei halua kantasuomalaisten hyvinvointia.

        Juuri näin, hoitsu maailmankuvaan ei mahdu se, että parjaavakin ihminen voi ajatella vähäosaisia. Vaikka itse olen pärjäävä, en koskaan halua samanlaiseksi suvakkinatsiksi kuin hoitsu. Suvakkius on tässä pelkkä vitsi. Mistään todellisesta suvaitsevaisuudesta ei ole kysymys.


    • Sukkahoususankari_

      Tissu on paras!

    • Asemanuutiset

      Tissu on viime viikot kuljeskellut Hyvinkäällä sekavassa kunnossa. Yrittänyt ostaa viinaa velaksi vedoten luotsin työhönsä koko Suomen tuntemana. Tissu on ihmisen irvikuva, jolla on hampaattoman eunukin sössöttävä puhe, pysähtyneen samea katse keltaisissa silmissä , pallovatsa pullistelee muuten ruipelossa kehossa, hiestä kiiltävä kalju, jota korostaa korvilta perseeseen asti ulottuva rasvainen letti ja kaiken yllä leijailee persvaon lemu.
      Olisi kaikille parasta, jos Tissu muuttaisi korpeen metsästäjien ja susien iloksi.

    • asdfh3341

      Ikävä uutinen 1hoitsun inkarnaatioille on vain se, että demokratiassa myös sontasepon, PA-opiskelijan ja työttömän YH-äidin mielipide painaa yhtä paljon kuin tuollaisen idiootin, joka on kyllä koulutettu, mutta jolla ei ole minkäänlaista kokemusta todellisesta älykkyydestä tai inhimillisyydestä.

      Kuinka monta vuotta ajattelit odottaa ihanneyhteiskuntaasi, verotuksen progression poistoa ja väärinymmärrettyä USA:n mallia, kun on varmaa että kukaan alle 4000 euroa kuukaudessa ei moista tule kannattamaan eikä edes kaikki rikkaat, puhumattakaan työttömistä, eläkeläisistä, opiskelijoista, varusmiehistä? 1hoitsun kaltaiset kansanmurhan ajatuksella masturboivat äärimmäisen häiriintyneet ihmiset, jotka kuvittelevat olevansa jotain koska ovat sattumoisin vain muita rikkaampia, ikään kuin tällä olisi mitään merkitystä.

      Tai merkitystä toki on. 1hoitsun ainaista levyä kun kuuntelee, takaa paistaa vain katkerat haaveet "miksi en ole vieläkin rikkaampi", joka paljastaa että ajatukset pyörivät pakkomielteen omaisesti rahan ympärillä. Antaa kansanmurhan tapahtua, kunhan vain minä rikastun. Ja sitten uhriudutaan ja syytetään että alkoholistit syyttää natsiksi. Niin, minkäköhän takia sinua natsiksi sanotaan? Etkö ole vieläkään tajunnut.

      Jopa minulla, jolla ajatukset pyörii koko ajan ulostamisen, viinan, housuun kakkaamisen, ripuloinnin ja imodiumin ympärillä on moninverroin rikkaampi ajatusmaailma kuin sinulla, joka kierrät rahan, uran, kansanmurhan, palkanlisän, sosioekonomisen aseman kohoamisen ja muun vastaavan ympärillä, etkä koskaan tajua että lapsesi jo naureskelevat ja odottavat milloin potkaisevat tyhjää, ei heidän tarvitse opiskella, he vain odottavat kunnes talo, autot ja viinat ovat heidän. Niin itsekin tekisin, mutta kun on duunarin poika, täytyy itse tehdä työtä ja ansaita talonsa ja autonsa:)

      Relaa jo mies. Olet jo vanha, ja tulet kuolemaan ennen "ihanneyhteiskunnan" syntyä. No niin... ja sitten ne samat vanhat copypastet kiitos joita olet jo vuosikausia suoltanut tänne, kiitos.

    • Lääkintävahtimestari

      Sontsepot ovat itsekkäitä otuksia, jotka ovat ryypiskelyllään aiheuttaneet tuskaa lapsilleen, vaimoilleen, tyttöystävilleen, kavereilleen ja työyhteisöille, kuten myös murskanneet vanhempiensa odotukset ja saattaneet heidät alituiseen ahdinkoon,huoleen ja pelkoon.
      Lisäksi he ovat ajaneet läheisensä ja perheensä taloudelliseen ahdinkoon. Kun heidön elimistönsä pettää he odottavat ymmärrystä, terapiaa ja hoitoa. Itsekkäät alkoholistit eivät sitä ansaitse, ainoastaan viimeiset vittuilut sisätautiosastolla tai mielisairaalassa, fyysistä kuritusta ja kepeät mullat. Alkoholisti on itsekkäin , omahyväisin ja kieroin sika, joka maan päällä vaeltaa.
      Juomisen taustalla on persoonallisuushäiriö , narsismi, koprofiilitaipumukset ja kaappihomous. Paras terapia on pari litraa pirtua neuroleptien kyytipoikana suljetulla osastolla lepositeissä.

    • Tiineyslupaus

      Olen huomannut, että tärkeistä asioista ja julkisista hankinnoista päätettäessä emme kysy mitään PA-opiskelijoilta tai YH-äideiltä.

    • Tätitomera

      Yhteiskunnan suurin ongelma ovat suomalaiset kouluttamattomat ja persaukiset juntit, jotka ovat alkoholisoituneet ja syövät psyykenlääkkeitä ahdistukseen, koska ovat itkuherkkiä laitostuneita mammanpoikia.

    • Asdfh3257

      Kuolleelle palstalle ilmestyy yhtäkkiä 3 samanlaista mielipidettä, kaikki uskoo että 1hoitsu ei ole niiden takana,😁

    • Kyllikki69

      Tissu on palstan kirjoittajista kypsin ja fiksuin aikuinen. Hän muistaa kysyä kuulumiset kohteliaasti ja ottaa toiset huomioon. Empaattinen herrasmies , jonka itsetunto kestää irvailut. Hän yrittää selvästi saada palstan nuoret idiootit ajattelemaan omilla aivoillaan.

    • Nuori_eläkeläinen__

      1 syyskuuta pärähtää taas meikäläisen tilille vapaa täysi eläke😛

    • rikas_

      En ole koskaan tehnyt töitä, enkä tee. En mä nyt niin tyhmä olisin että töitä tekisin.
      Pikkulauantai, tänään juodaan viinaa.

    • Lierihattuinen

      Ostoskeskuksissa nökee usein valkoista roskaväkeä, joka kulkee huppareissa tai typerä lippis päässä. Nämä samaiset elätit ostavat halpaa kaljaa laatikoittain ja tarjouseineksiä.
      Miten he jaksavat asua lähiöiden pienissä betoniluukuissa ? Onneksi täällä meren rannalla, vihreiden pensaiden ja kukkien reunustamalla pihallani ja puistomaisella asuinalueella ei näy sosiaaliturvaan tukeutuvia vähemmistöjä.
      Taidanpa laittaa kevyttä jazzia soimaan ja tyhjentää pullon calvadosta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe