pressa sanoo

rajaroope

ettei suomi voi sulkea rajojaan, ilman että suomi itse sulkeituisi. outo väite, vanhaan hyvään aikaan rajat olivat kiinni, silti ulkomaankauppaa tehtiin, ja talous oli kunnossa. 80 luvallakin rajat oli kiinni, mutta suomella meni paljon paremmin kuin nyt. rajat tullaan kuitenkin jossain vaiheessa sulkemaan, se on varma juttu.

12

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suvakit-matut.ulos

      mutta kun suomi ei ole enää itsenäinen.

    • vieläenemmänauki

      Suomi ei voi pitää rajoja auki olematta kohta itse auki.

      • google.raiskaustilastot

        Jep, Ennen oli rajat kiinni ja hyvin meni.


      • taisimenettäääneni

        Vähänkö outoja nuo Niinistön möläykset. Väliin se jo ehdotti kaikille tilapäistä maassaololupaa?? Tuohan nyt on syvältä. Eihän ne ikinä lähde täältä mihinkään,jos saavat väliaikaisluvan.

        Ei kai niitä rajoja kiinni tarvilaitaa, kun vain sadaan laki jolla karkoitetaan rikollinen aines maasta pois ja maassaluvattomasti oleskelevat pois.


      • Öö.tuota
        taisimenettäääneni kirjoitti:

        Vähänkö outoja nuo Niinistön möläykset. Väliin se jo ehdotti kaikille tilapäistä maassaololupaa?? Tuohan nyt on syvältä. Eihän ne ikinä lähde täältä mihinkään,jos saavat väliaikaisluvan.

        Ei kai niitä rajoja kiinni tarvilaitaa, kun vain sadaan laki jolla karkoitetaan rikollinen aines maasta pois ja maassaluvattomasti oleskelevat pois.

        Eikö tilapäinen maassaololupa ole parempi kuin pysyvä turvapaikka ja kansalaisuus?


    • paskin.voittaa.taas

      Niinistö on ylimielinen nassuttaja. Kerää sokeilta tietämättömiltä, ja seniileiltä mummuilta suosiota... Ihmiset eivät ota asioista selvää, ja tutki taustoja.(hoetaan vaan "on se niin hieno mies") Voi vittu !!

    • Rajatvalvontaan

      Passin näyttäminen rajalla ei tarkoita rajojen sulkemista.Suvereenilla valtiolla on oikeus valvoa rajojaan.Tämähän pitäisi olla itsestäänselvyys.

    • lakilukelain

      mikään sopimus, tahi laki, ei velvoita pitämään maassa laittomasti oleskelevia. lakimies niinistö ei taida tuntea lakia.

    • vauhtianyt

      ei mitään höpinöitä enää, vaan ulos. ei ole vaikeeta.

    • Osa.on.kusipäistä.sakkia

      Minusta Niinistö käytti kuvannollista kieltä. Ei se hitto soikoon auta, vaikka rajalla seisoisi vartiossa 100 tarkastamassa passeja sillä jos yksikin mamu ja ilmoittaa haluavansa turvapaikkaa ja kansainvälistä suojelua, pitää hänet ottaa sisään ja lähettävä eteenpäin tutkintaan. Huhtasaari käyttää tätä pelkästään vaalisyöttinä kun tietää kuinka paljon TYHMIÄ suomalaisia on. Itärajalla oli passintarkastus silloin kun Venäjä syötti piruttaan Suomeen mamuja omasta varastostaan.

      Toki tilanne muuttuisi JOS Suomi sanoutuisi irti ja ilmoittaisi, ettei enää noudata oikeusvaltion periaatteita ja lopettaa siksi kansainvälisen oikeuden ja tekemiensä sopimusten noudattamista. Suomessa ei varmaan koskaan löydy eduskuntaa , joka olisi siihen valmis. Tokkopa edes Perussuomalaisetkaan uskaltaisi äänestää tämän puolesta. Suuta toki voi soittaa siihen ei paljon vaadita ja tyhmää kanssa voi naruttaa mielin määrin. Kysykää Halla-aholta, koska hän tekee tämän kaltaisen lakiesityksen eduskunnassa. Kaikki on hänestä kiinni.
      Ottakaa itse asioista selvää ja huutakaa vasta sitten tyhmyksiänne. Kyllä minuakin ottaa saatanasti aivoon myös nämä elintasopakolaiset, mutta kun ajattelen yläpäälläni, niin ymmärrän, ettei sitä voi välttää nykyoloissa. Erityisesti vituttaa ne suomalaiset kirkkoa myöden jotka "hyysäävät" laittomasti maassa olevia. Ne voivat tehdä täällä rikoksia, koska eivät muuten tulee toimeen ruuan ym. vuoksi. Minusta " hyysääminen" on rikollinen teko ja pitäisi saada vähintään sakot. Ajatelkaa tekin välillä yläpäällänne asioita eikä sillä päällä eli perseellä jolla istutte

      • TarvitaanEUsopimus

        No, nythän on todettu, että Suomen ja Marokon välillä ei ole sopimusta, joten ei voida noin vain palauttaa, vaikka olisi rikollinen ja mitä muita näitä matu-maita onkaan. Eli ei ole sopimuksia kaikkien kanssa ja tässä ollaan! Eikö EU-voi tehdä sopimuksen kaikkien maiden puolesta, että rikolliset toimitetaan aina omaan kotimaahansa, koska muutekin EU nykyään säätelee kaikkia jäsenmaidensa asioita, joten miten tätä asiaa ei ole siellä saatu hoidettua kuntoon ja selkeäksi?


    • VaalikiimaaIlmassa

      PS on tästä asiasta puhunut pitkään ja aina koitettu vaientaa rasistisyytöksillä ja syytteitä ja tuomioita on auliisti jaettu. Nyt kun tapahtui pahin, niin vaalikiiman ajamina koittavat muutkin puolueet tästä saada pisteet itselleen. Aivoillaan ajatteleva älyää tämän eikä mene tuohon lankaan, että muka pressa ja hallituksen ministerit muka olisivat tästä NIIN huolissaan olleet. Nyt koittavat vain saada mummojen äänet itselleen esittämällä huolestuneita.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe