onko kenelläkään

ongelmallinen elämä

onko täällä kenelläkään samaa ongelmaa, eli laskee alleen lähes poikkeuksetta kun on humalassa? Tämä on ihan kamala ongelma ja rajoittaa aika paljon elämää, en koskaan ole moisesta kuullut ja alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä että on jotain todella pahasti vialla!! Olisi iso apu jos joku voisi vähän valaista mistä johuu ja kokemuksia olisi "mukava" kuulla, vai olenko tosiaan ainut?? Olen reilu 20:nen nainen.

21

13853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jukkis

      Tuleeko sinulla housuun humalssa esim. baarissa vai humalssa nukkuessa? Kaverini (26v mies) laskee allensa lähes poikkeuksetta jos menee humalassa nukkumaan, niinpä hän on todennut et jos aikoo kaljaa ottaa on pakko laittaa vaipat yöksi.

    • eieieiei

      Anteeksi kun tämän sanon, mutta onko humalahakuinen juominen oikein järkevää noin muutenkaan? Ehkä sinun kroppasi kertoo sen haitallisuuden näin. Ja toisilla näitä vaivoja on ihan ilman kännäystäkin.
      - Ei pahalla ;)

      • 1111

        Tunnen 25 vuotiaan miehen, jolla on sama ongelma.Kännissä tulee alle, lisäksi "harrastaa" omituista kusemista milloin mihinkin nurkkaan humalassa olessaan.Ikäväkseni täytyy myöntää ettei ollut mukava herätä tämän miehen vierestä aamulla, kun oli sänky märkänä.Itse ei kommentoinut asiaa mitenkään ja täytyy tunnustaa,että meidän juttu jäi siihen.Syytä kyseiseen ilmiöön en tiedä.


    • Simo

      Vaimoni pissaa alleen lähes poikkeuksetta mentyään humalassa nukkumaan. Jo muutaman kaljan jälkeen uni on niin syvää, että pissa menee varmasti housuun. Joskus jopa kotimatkalla taksissa torkkuessa hänelle on tullut vahinko.

      Homma kyllä rajoittaa yöpymistä esim. kavereiden luona bileiden jälkeen. Kotona tai hotelliyöpymisillä olemme päätyneet vaippoihin tai vaippahousuihin.

    • noproblem

      Mulla on koskus kans käynyt noin, mutta eihän siinä muuta kuin olen ostanut paketin vaippoja Trajoustalosta ja muovipöksyt, ja jos kotosalla ollaan, ja jos muistaa, niin ne jalkaan ennen nukkumaan menoa. Jos on aamulla kuiva niin ok, jollei niin ok..

    • elämää?

      "Tämä on ihan kamala ongelma ja rajoittaa aika paljon elämää,"

      Eipä ole elämäsi hääppönen jos alkoholin käyttämättömyys on suuri ongelma. Minulle ei raittiina oleminen ole tuottanut edes sinun ikäisenäsi ongelmaa. Ei vaikka alleni en laskekaan edes selvinpäin. Kännäillyt ole nuorena kerran jotta tiedän että se ei ole minun lajini.

      Jahka tulet vanhemmaksi, niin huomaat kuinka pieni on ongelmasi ja ennen kaikkea halpaa hoitaa - olla raittiina.

      • Iloiset Isoäidit

        Kun lähdemme viinille - on aina tenat. Kun uusi istuu pöytään-kysytään aina "Onko Teet ?"
        Jo tuo aiheuttaa naurunpyrskähdyksen myötä tihkumista. Iloitkaamme tästä uudesta vapaudesta ! Moralijoisijat omalle sivustolleen.


    • ppp

      Olen yli kolmekymppinen mies ja noin kymmenen vuoden aikana olen huomannut että aika usein tulee yöllä pissat sänkyyn jos menee huppelissa nukkumaan. Varsinkin jos on kaljoitellut. Ilmiö on pahentunut aikaa myöden ja olen todennut että parempi laittaa vaipat yöksi tuolloin, kun on tavaksi tullut kuitenkin.

      Käytän Abri-San nr 11 muotovaippoja ja verkkohousuja kevyempään tarpeeseen sekä Abri-Form Super tai Tena Maxi - teippivaippoja rankempaan tarpeeseen. Ja sänky pysyy kuivana!

    • tiina 28

      Tavallisesti ei housuuni yleensä pääse pissaa, mutta jos olen juonut saattaa vessaan ehtiminen olla joskus hieman vaikeaa.
      Jälkeenpäin olen ihmetellyt paria kertaa, kun pienessä humalassa on joskus houkuttelevaa pissata vähän housuun olon helpottamiseksi. Olen siis tahallisestikin päästänyt housuun sellaisissa tilanteissa, joissa vessaan pääsy on ollut hankalaa.

      • Etviitsisi

        Tuota en usko. Kyllä kukaan ei halua olla bailaamassa kuset housuissa.


    • Maria1980

      Puolisollani on sama ongelma. Hän on iältään alle 30, mutta silti laskee toisinaan alleen mennessään humalassa nukkumaan. Eikä humalan taso tarvitse edes olla kauhean korkea..

      Mitä asialle voi tehdä? Onko kellään kokemusta siitä, että mennyt asian takia lääkäriin, mitä sanottiin?

      Minä TODELLA toivon, että asiaan on muukin ratkaisu, kuin täysi juomattomuus tai vaipat :(

      • TT

        Eilen kävi toisen kerran, olin pienessä huppelissa kun en kerinnyt wc:hen. Tulin kotiin maksoin taksin alkoi tulla hädän tunne, pääsin hissiin ja kaikki tuli vaan housuun, vaikka kuinka yritin pidätellä. Olen 34v mies ja tämä oli toinen kerta, pitääkö tässä ruveta käyttää vaippoja vai mitä?


      • Ja miehet ei puhu...

        Jeah. Vähän aikaa Googlasin eikä yhtään asiallista vastausta.

        Silti: joo ongelma on eli nainen ei ole täälläkään mikään himojuoppo, mutta muutaman paukun jälkeen kusee alleen. Ei tahdo puhua asiasta ikinä minunkaan kanssa ja homma estää tosi tehokkaasti frendien luona bileyöpymiset sekä yhteiset illanvietotkin.

        Varmaan joku naistenlehti tätä voisi käsitellä???


    • Helpottunut

      Sinulla on luultavasti elimistössä joku lievä tulehdus, joka ei arkioloissa haittaa, mutta alkoholin vaikutuksen alaisena elimistön kontrolli näköjään pettää.Hyvä olisi tietenkin lopettaa tai vähentää alkoholin käyttöä ainakin niin, ettei humalaan asti juo. Minulla oli samanlaista karkailua, mutta onneksi keksin alkaa syödä joka päivä yhden greipin tai sitruunan. greipin voi syödä sellaisenaan, mutta sitruua on hyvä paloitella ja syödä vaikka puuron, viilin tms. seassa. Söin ennen joka päivä appelsiinin, mutta se ei ollut riittävän tehokas konsti poistamaan tulehdusta elimistöstä. Ala siis syömään joka päivä yksi sitruuna tai greippi. Syö muutenkin paljon C-vitamiinipitoisia marjoja ja hedelmiä Kokeile ainakin.

    • huolissani

      mulla on myt tullu kaksi kertaa olen niin humalassa etten edes muista .baarissa kerran tuli bissat ja olin kerran tullu jo kotiin olin pissannu aamulla löysin vaateet ihan märkänä en muista illasta mitän.

    • Viihteellä

      Kyllä on. Eilen varsinkin kun otin Laitti siideriä niin rakko menee ihan sekaisin siitä, ei ehdi kun laittamaan jalat hyteen niin se on alla. On ollu sama vaiva ennemminkin mutta nyt ihan mahdoton. Alkoholi itsellä tekee sen että herään yöllä hätään mut on jo housussa kun nousen sängystä tai viimeistään matkalla wc-hen. Vaippa ollu jo pitemmänaikaa käytössä viihteellä, tietysti pienempi silloin ja yöksi isompi.

      • Hermot.menee

        Senköhän takia mun lemppari inkontinenssisuoja (Siempre) oli lopussa Lidlissä viimeksi kun kävin, kun on terassikausi alkanut? Harmitti ja ostin sitten paksumpaa. Tokmannilta kans saa edullisempiakin (Caroli merkkiset, eri vahvuuksia, jopa 5:n tipankin) kuin Tenat.
        Ei ongelmaa jos rajoitan rajusti nesteiden nauttimista, eli juon vain puoli kupillista kahvia ja pari desiä vettä päivän aikana. Mutta kun juon n. 1.7 litraa ja kun lähden lenkille niin puolessa välissä matkaa yllättää hätä ja viimeistään rappukäytävässä alkaa tulla ihan solkenaan:( Kaupungilla pitää käydä vessassa jos on sen verran hätä ettei vielä tule housuun. Lenkillä en viitsi mennä kyykkimään kun ihmisiä kulkee ohitse ja talvella se on kylmää puuhaa. Ennen kuin aloin käyttää suojaa ennen lenkille lähtöä, niin kävin pusikossa mutta kurjaa puuhaa kuitenkin oli.
        En tiedä minkä laatuista tämä vaivani on. Ei tule nauraessa, aivastaessa tai hyppiessä, mutta jos rakko vain on tullut tosi täyteen niin ei enää pysty pidättämään. Olen lukenut ylivuotoinkontinenssistakin, en tiedä olisko sitä vai ihan vain pakkoinkontinenssia


    • Samoja ongelmia täälläkin,

    • Anonyymi

      Minun yhdellä kaverilla on saman lainen ongelma eli pissaa housuun usein ja pidätys kyky on heikko.

      • Anonyymi

        Toivottavasti vain humalassa, eikä kokoajan ole pissat housussa


      • Anonyymi

        Toivottavasti vain humalassa. Eikä kaverillasi ole jatkuvaan housussa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe