Yves Rocher

Aikku

Hei te kaikki joilla on kokemusta Yves Rocherista. Millaisia tuotteet ovat laadultaan? Sain mainospostia heiltä ja tarjoukset oli mielestäni edullisia. Kirjotelkaa kokemuksia!

18

4388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...........

      ne ihan laadukkaita on hintaansa nähden. Viime vuosina mielestäni ne on parantunut ja eivätkä näytäkään enää halppis kamalta. Kannatta ihan kokeilla. Meikit on mielestäni todella hyviä, että niitä ainakin suosittelen kokeileen.

    • olen

      tykännyt kovasti Yves Rocherin tuotteista. Hyviä ovat!

      • kokemuksia minulla

        Itselläni on huonoja kokemuksia heidän shamppoistaan ja ihonhoitotuotteista eivät täyttäneet minun odotuksiani. Mutta halvalla ei saa tietenkään laatua...


      • voo-doo
        kokemuksia minulla kirjoitti:

        Itselläni on huonoja kokemuksia heidän shamppoistaan ja ihonhoitotuotteista eivät täyttäneet minun odotuksiani. Mutta halvalla ei saa tietenkään laatua...

        Mulla on, tai itseasiassa oli sen merkkistä kajalia.. Onse nyt ainakin parempaa kun joku H&M halppiskajal.. Muista meikeistä en sitten sen enempää tiedä. :)


    • asiakas

      itse olen ollu asiakkaana 10 vuotta. pidän siitä enemmän kuin muista, ja nyt viime vuosien aikana on kaikki tuotteet parantuneet. ennen en tykänny ripsiväreistä. nyt en enää haluukäyttäämuita tuotteita. ja pitkän ajan asiakkaana ollessani ei tuo 3 kuukauden maksuaikakaan haittaa yhtään=)
      meikkivoiteen ku löytää omalle iholle sopivan, niin aivan ihania, peittää hyvin ja iho jää puuterin tuntuiseksi. ilman puuteria siis. suosittelen lämmöllä. ja nuista ylemmistä... eihän mikään tuote näytä iholta hyvältä jos siitä ei oo pitäny kunnolla huolta, ja jos kasvot ei oo puhtaat ku alkaa meikkaamaan. että halpis tuotteetki jopa käypi ku niitä osaa käyttää...;)

      • santtu

        Näin kauneudenhoidon ammattilaisena kyllä varoittelisin tuotteista.Ne eivät todellakkaan ole laadukkaita ja vuosien käytön jälkeen voivat altistaa ihon todella pahasti.Joillekin herkkäihoisille saattaa jo yksi kerta riittää.


      • asiantuntija
        santtu kirjoitti:

        Näin kauneudenhoidon ammattilaisena kyllä varoittelisin tuotteista.Ne eivät todellakkaan ole laadukkaita ja vuosien käytön jälkeen voivat altistaa ihon todella pahasti.Joillekin herkkäihoisille saattaa jo yksi kerta riittää.

        puhutkohan paskaa?


      • niinpä niin...
        santtu kirjoitti:

        Näin kauneudenhoidon ammattilaisena kyllä varoittelisin tuotteista.Ne eivät todellakkaan ole laadukkaita ja vuosien käytön jälkeen voivat altistaa ihon todella pahasti.Joillekin herkkäihoisille saattaa jo yksi kerta riittää.

        ja näistä tuotteistahan sinä olet täysin varma koska? luultavasti kauppaat itse jotain verkostomarkkinointi krääsää ja sen tähden sanot noin. kuulostat ihan samalta ku ne jotka niitä kauppaa.
        Mulle ei oo tuotteista haittaa ollu! kukkaan oo valittanu. mutta tietenkäänhän sinulle ei voi mikään muu olla hyväksi kuin ne omat tai elisabeth ardenin miljoonia maksavat tuotteet!!! ok. jos on rahaa. itse rakastan yvec rocherin tuotteita... zemiä sulle santtu toivottavasti pärjäät alalla!!=D


    • Mari¨¨

      Hyviä on ja hyvän tuoksusia :))
      Koita ihmeessä ;)

    • pikkuananas

      itse olen ollut pian viisi vuotta asiakas ja olen todella tykännyt. kuukausittain saa melko hyviä etujakin joten suosittelen :)

    • oneheart

      Hei! Olen käyttänyt aika monia Yves Rocherin tuotteita, ja voisin mainita niistä seuraavaa:
      Ihonhoitotuotteista en ole pitänyt, olen kokeillut Bio Specificin epäpuhtaan ihon hoitotuotteita, sekä saman merkin herkän ihon tuotteita. Myöskin olen käyttänyt Pure Calmille sarjaa. Bio Specificin kasvovoiteet "rullaantuu" niin kuin vanha iho, kun laittaa voiteen levityksen jälkeen iholle meikkivoidetta. Ihonhoitotuotteiden tuoksut ärsyttävät ihoa.
      Vartalonhoitotuotteet ovat OK:ita. Tuoksut eivät ole erityisen hyviä eikä laadukkaan oloisia, mutta lempituoksuni Yves Rocherilla on Ode a`l amour. Hiustenhoitotuotteet eivät ole kovin hääppöisiä, mutta Hamamelis- shampoo on ihan ok ja hellävarainen perusshampoo. Sitten meikeistä: Luminelle sarjan huulikiillot ja luomivärit on kivoja ja tarpeeksi hyviä, muut meikit sillä eivät. Coloures Nature meikit on paljon parempia. Yria meikit ovat liian kalliita, eivätkä edes kovin laadukkaita.
      Plussaa runsaista kaupanpäällisistä, mutta joskus niissäkin on täysin feikkejä (laukkusarjat esim.).
      Yleisesti ottaen Yves Rocher on mielestäni ihan hyvä.

    • minä vain

      mä oon käyttäny yvesiä ainakin 7 vuotta, lopetin käytön koska kasvoihini alkoi ilmestyä punaisia laikkua. tulin allergiseksi tuotteille..eivät sovi enää mun iholle. nykyään käytän dermosilin tuotteita!!paljon parempia ja halvempia..kasvoni iho on todella terveen näkynen ja näppyjä ei ole ollenkaan..mutta voithan kokeilla josko tuotteet sopisivat sun iholle :)

      • reija

        hyvä merkki :)


    • Ei suosittele

      Älä vaan mee pilaamaan ihoasi yves rochereitten mineraaliöljyillä. Mineraaliöljyt ovat raakaöljytuotannon halpa synteettinen sivutuote, jota käytetään lähestulkoon kaikissa kosmetiikassa ja ihonhoitotuottiessa. Niitä käytetään myös teollisuudessa voiteluaineena, muottiöljynä ja leikkuunesteenä metallin työstössä. Joillekkin ihmiselle ne voivat aiheuttaa allergioita, toisille mustapäitä. Tämä johtuu siitä, että mineraaliöljyt eivät imeydy ihoon, vaan jää ihon pintaan tukkien ihohuokosia. Mineraaliöljyt ja muut raakaöljyistä johdetut ainesosat tunnistaa INCI-listasta mm. praffin, petrolatum, petroleum, vaselin -tyyppisistä nimikkeistä.

    • sanna

      Juuri noudin paketin postista ja ainakin ihanan tuoksuisia:vaniljakuorinta-aine vartalolle ja jardins du monden lootuksen kukka suihkusaippua,nami!=g
      Muutkin saman sarjan suihkusaippuat olleet ihanan tuoksuisia.
      Samaten kukkasarjan "Pur desir de" syreeni ja gardenia suihku saippua ja-voide
      Kasvovoiteista en huippua ole löytänyt mutta kelpaavat paremman puutteessa.
      Luminelle ja couleurs naturen meikit ihan kivoja...
      Ehkä juuri nuo hyväntuoksuiset suihkusaippuat ja meikit lemppareita,varsinaiset ihonhoitotuotteet ei välttämättä niin laadukkaita ole.

    • Entinen asiakas

      Juuri selvitin tilaussotkua joka aiheutui Yves Rocherin tilauslomakkeen käyttämisestä - pähkinänkuoressa sain eri tuotteet mitä olin tilannut. Asiani hoidettiin heidän puoleltaan niin huonosti että minusta tuli hetkessä entinen asiakas. Virolainen (ei ole kansallisuuteen katsominen, osaa ne suomalaisetkin olla töykeitä) asiakaspalvelija syytti minua valehtelijaksi, puhui päälle ja keskeytti minut tasaisesti koko puhelun läpi. Näitä keinojakohan heitä neuvotaan käyttämään koulutuksessa? En valitettavasti voi hyvällä tahdollakaan suositella :(

    • 13+2

      Minä tykkään nykyisistä Rocherin meikeistä. Ihonhoitotuotteet ovat sen sijaan kauheaa kuraa yksi toisensa jälkeen.

    • JustMe85x

      Ei ainakaan Yves Rocherin nettisivujen kautta kannata tilata mitään kun maksutapoja on huonosti ja sivut ovat todella alkeelliset. Ei mitenkään nykyaikainen yritys. Tässä sähköposti firmasta 1.12.2016: "Ostoehdot ovat samat kaikille asiakkaillemme, mutta ne vaihtelevat kampanjasta ja myyntikanavasta riippuen. Tarjoamme korkeamman luottorajan ja pidemmän maksuajan postimyynnin tilauksille. Kotisivujen ja uutiskirjeen tarjouksista tehtyjen tilausten luottoraja on alhaisempi ja maksuaika on aina lyhyempi. Tämän päätöksen olemme tehneet maailmanlaajuisesti Yves Rocher’lla." Oikeasti? Yritys selvästi haluaa asiakkaita lähinnä postimyynnin kautta. Erikoista menoa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe