OY Finate AB kokemuksia yrityksestä ?

artturi265

Moi, onko kellään kokemuksia Finatesta työnantajana, positiivisia ja negatiivisia kommentteja pyydetään...toimiiko homma ?

38

17981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • artturi265

      Niin ko. yritys myy suoramyyntinä ergonomistuotteita, onko kellään kokemuksia yrityksestä työnantajana tai muuten ergonomiatuotteiden myynnistä missään muussa yrityksessä ?

    • Kokemusta on

      Olen ollut Finaten palveluksessa muutaman vuoden ja voin kertoa että homma pelaa. Finate on satsannut tänä aikana paljon erinäisiin hoitotuotteisiin, niin hoidon ammattilaisten sekä yritysten omistajien sekä työntekijöiden hyvivointiin. Toimin itse työssäni alan ammattilisten ja yritysten hyvinvoinnin parantamiseksi.Työ on välillä tosi rankkaa, mutta asiakkaiden tyytyväisyys tuotteisiin ja asiakkaiden positiiviset puhelut pistää jaksamaan työssä. Joka todellakaan ei ole aina helppoa. Terv. Risto Vornanen

    • on

      Edustin, siis ajoin omilla bensoilla jne. Esittelin jalkineita joiden hinta oli tolkuton. Myin jonkin verran joista palautuksia tuli runsaasti. Kaikki tuo johtui hinnasta... Erään kerran olin Prisma tavaratalon sos-tilassa laukkuineni ja kengät kiinnosti, no jaa, ei yhtään tilausta?!?! Asiaa pähkäiltyäni kysyin henkilökuntaan kuuluvalta neidolta, olenko jotenkin vastenmielinen vaiko on jokin muu syy?!? Vastaus sai minut miettimään olenko tyhmä, vai yksinkertainen, tai molempia?!?
      Tyttö vastasi: Mene meidän jalkineosastolle ja katso työjalkineiden hintoja.
      Menin ja kauhistuin!
      Samat kengät minun hintani 59€ Prisma 29€
      Minun hinta 89€ Prisma 49€
      Ei varmaan tarvitse kertoa kuinka nopeasti katosin laukkuineni.
      Tuossa lukiessani juttuja, huomasin johtoportaan kehuvan yritystä oikein omalla nimellään.

    • yök finate

      Olen aikoinani ollut Finaten palveluksessa vuoden verran ja irtisanouduin, koska tunsin itseni järkyttävän kalliiden tuotteiden tuputtajaksi! Myynti perustuu hyviin puhelahjoihin, joilla asiakas vakuutetaan tuotteen mahtavuudesta ja osamaksullahan tietenkin kaikki on niiiiiin edullista! Totuus on että koskaan ei voinut ansioonsa luottaa, palautuksia tui usein, kun asiakkailla oli kuitenkin mahdollisuus palauttaa tuote tultuaan toisiin ajatuksiin.
      Täytyy sanoa, että elämäni noloin työ! Hävettää vieläkin, itseasiassa oli aika alentavaa hommaa.

      • ergotuotteet

        Ensinnäkin Finate ja ergotuotteilla ei ole mitään tekemistä suoramyynnin kanssa. Toiseksi sinä yök entinen edustaja, kun luen
        kirjoitustasi, tunnen samalla huolta sinusta. Toivottavasti alemmuuden
        tuntosi ja häpeä on saatu jo hoidettua. Tietenkin jos roska kirjoittelu
        on sinua helpottanut niin Finate työnantajana on saanut sinulta huonoa sisäistä oloa pois, joka ei varmasti johdu yrityksestä eikä
        tuotteista. Ps. Jokainen tasapainoinen ihminen joka lukee sinun "yök"
        viestejä on varmaan huolissaan sinusta!!!
        Kaikkea hyvää sinulle toivoen: Risto Vornanen Finatelta


      • Seuraaja

        Minkä takia sivuja ei saa päivitettyä?


      • MCPakkohetero

        Itse olin lyhyen aikaa kauan sitten edustajana kulkien ovelta ovelle myymässä pölynimureita. Vain muutaman sain myytyä, mutta syy oli vain ja ainoastaan hinnassa tai minun myyntitaidoissani. Laite oli kyllä huikea, hintakin sitten sen mukainen. Asiakkaat olivat hyvin kiinnostuneita hankkimaan, mutta se hinta... Tappiolle jäin kun omilla bensoilla piti matkata, mutta sain kyllä aivan huippuoppia tulevalle myyjänuralleni. Ei ole enää katkeruutta hampaankolossa.


    • STTTIEDOTTAA

      Hän kuvaili pienyrityksiä niin värikkäästi, että torstaina tuli Päijät-Hämeen käräjäoikeudelta tuomio kunnianloukkauksesta.

      Tarkoitus oli aiheuttaa vahinkoa elinkeinonharjoittajille ja halventaa heitä, päätteli oikeus.

      Ratkaisu kuvaa blogin tyyliä sanoilla ilmeisen asiaton, yliampuva, herjaava ja vihainen. Kirjoitukset viittasivat esimerkiksi talousrikoksiin.

      Moni sivujen tuhansista lukijoista etsi tietoa juuri kyseisistä yrityksistä, mikä vaikeutti uusien asiakkaitten saamista.

      Vahinkoa pahensi se, etteivät muut voineet oikaista tai edes kommentoida blogin virheellisiä tietoja.

      Nainen joutuu maksamaan kunnianloukkauksesta 30 päiväsakkoa.

      Ainoa nimeltä mainittu putkiyrittäjä saa 1 500 euroa korvausta kärsimyksistä ja 3 000 euroa taloudellisesta vahingosta.

      Kaksi isännöitsijää oikeutettiin yhteensä 1 500 euron kärsimyskorvaukseen.

      STT

    • Viljelijä

      Miten Suomeen saadaan uusia pien yrityksiä kun heti aletaan mollaamaan ja melkein pidetään rikollisena yrityksiä jotka tekee niskalimassa töitä ja työllistävät ihmisiä.
      Otetaanhan järki käyttöön ja lopetetaan toi paskan puhuminen, jokainen yritys
      hinnoittelee omat tuotteensa ja kehittää omat markkinointi tapansa!

      • Anonyymi

        Korona epidemian aikana voi kotimyynti olla vaikeaa, kuka uskaltaa päästää myyjän kotia joka kiertää talosta taloon levittäen samalla pöpöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona epidemian aikana voi kotimyynti olla vaikeaa, kuka uskaltaa päästää myyjän kotia joka kiertää talosta taloon levittäen samalla pöpöä.

        Tätä minäkin ihmettelen. Kohteena kuitenkin pääasiassa varmaan vanhat ihmiset, jotka voi sairauksien vuoksi tulla myös huijatuksi ja saada vieläpä viruksen tuliaisina.


    • Eipätarviienää

      Mä olin töissä siellä joku vuosi sitten muutaman kk. Palkanmaksu hoidettiin ajallaan ja esimieheni oli ihan mukava, mutta palkkaus itsessään aika epäreilu. Omaa puhelinta ja autoa piti käyttää, mutta firmalta ei saanut näistä mitään korvausta, koska "veronpalautuksiin saa sen kaiken". Takuupalkka oli ehkä ekan kk aikana, mutta sitten möinkin enemmän ja "pääsin" provikoille. Tämän jälkeen ei enää ollut asiaa takuulle, eli huonoina kuukausina ei ollut mitään turvaa. Palautuksia tuli välillä, jotka sitten vähennettiin totta kai palkasta. Samoin jos jo varattu tapaaminen peruuntui, siitäkään ei korvausta saanut. Keskiansioni muutaman kk aikana oli alle 1000€ käteen ja vielä kehuivat miten tulen tahkoamaan rahaa siellä...
      Tuotteita ei myöskään saanut itse ostaa yhtään edullisemmin työntekijänä, mikä sinällään on aika erikoista myös...

    • Miikkula

      Ab Finate Oy huijausta. Työntekijöistä ei pidetä mitään huolta. Täytyy olla oma auto johon maksat itse polttoaineet. Palkka järjestelmä on vanhanaikainen. Jos et halua eläkettä saada. Ja laittaa omaa rahaa tähän firmaan niin mikäpäs siinä.

    • Anonyymi

      Ala-arvoista toimintaa ja palvelua.

    • Anonyymi

      Onko toimistolla koronaa? Meidän konttorilla on ainakin yksi tapaus!

    • Anonyymi

      Nyt ne taas kulkee ovelta ovelle vaikka kielto. Röyhkeä sisääntulo, omituiset jutut. Hyvä kun eroon pääsin tyypistä!

    • Anonyymi

      Kiertelevät myymässä vanhuksille normaaleja alle 1000€ sänkyjä 5000€ hintaan. Jokainen miettiköön onko tyytyväisiä asiakkaita huomatessaan tuon.

    • Anonyymi

      Ikäihmisiä huijataan surutta. Myyjä meni sisään koronasta huolimatta täysin tarpeettomasti. Sukulaisetkin käyvät hyvin rajatusti riskiryhmäläisen luona ja markkinamies sen kun marssii makuukamariin asti kauppaamaan sänkyä. Ei ymmärretä, kun kerrotaan että näennäisestä pirteydestä huolimatta kyseessä on muistisairas henkilö. Pyynnöistä ja suoranaisista kielloista huolimatta yhteydenottoja jatketaan.

    • Anonyymi

      Onko kukaan ostanut whish sänkyä! Minkälainen takuu lappu tuli !

      • Anonyymi

        Pankkisiirto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pankkisiirto.

        Sepä toimii hyvi , lukiko siinä takuu ehtoja , antaako myyjä vai valmistaja takuun 🤔


    • Anonyymi

      Firman toiminta perustuu täysin siihen että etsivät asiakkaiksi ihmisiä jotka eivät niin ymmärrä mitä asiat maksavat. Tunkeutuvat kotiin hyvinvoinnin verukkeella ja alkavat sitten kaupitella yli hintaista kiinakrääsää ja patjaa. Toivottavasti tämä firma palaa helvetissä.

      • Anonyymi

        Avautumisesi perusteella suosittelen nopeesti hoitoon menoa. Kysyisin..ootko itse siellä "helvetissä"


      • Anonyymi

        Juuri noin tunkeutuvat puoliväkisin vanhempien ihmisten kotiin ja ”pakkomyyvät” ja tuputtavat
        Pitäkää ovet lukossa


    • Anonyymi

      Tänään oli meillä töihin sovittu 1.5h aika,20min. hoito.Eipä henkilöä näkynyt,ei myöskään per.ilm.Vahvistus oli spostissa.Olemme pettyneet

    • Anonyymi

      Finate AB toiminut suomessa jo 25vuotta. Toiminta perustuu työpaikkakäynteihin,alan ammattimessuihin, kuluttajat ovat yksi tärkeä kohderyhmä,jotta tavoitamme kaikenikäiset. Uusin tuoteperheemme whist sängyt,ovat saanet lämpimän vastaanotan asiakkaiden keskuudessa. Ja sängyt ovat suomalaista käsityötä.Uniergomia koskettaa kaikkia ja kaikenikäisiä.

      • Anonyymi

        Vertailkaa ihmeessä mitä valmistajalla sänky maksaa, ovat puolet halvempia !


    • Anonyymi

      Huijari yritys! Pakkomyyvät ylikalliita sänkyjä vanhuksille jotka eivät uskalla sanoa ei, vaikka heillä on vasta 6 kk sitten ostettu uusi sänky käytössä! Välttäkää!

    • Anonyymi

      Onkohan tämäkin yritys näitä kusettavia lestafirmoja?

      • Anonyymi

        Kyllä on. Huijareita johtoa myöten. Vanhuksia kiertää huijaamassa kaveri joka on ammatiltaan taikuri. Tämähän on oikein pätevä ihminen/ammatti arvioimaan iäkkään ihmisen päätöskykyä. Eivät suostu tulemaan kauppaamaan/esittelemään tuotteita muille kuin iäkkäille. Luulisi kait nuorillakin olevan tarvetta 7000e sängylle että voi nukkua hyvin yönsä.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä on. Huijareita johtoa myöten. Vanhuksia kiertää huijaamassa kaveri joka on ammatiltaan taikuri. Tämähän on oikein pätevä ihminen/ammatti arvioimaan iäkkään ihmisen päätöskykyä. Eivät suostu tulemaan kauppaamaan/esittelemään tuotteita muille kuin iäkkäille. Luulisi kait nuorillakin olevan tarvetta 7000e sängylle että voi nukkua hyvin yönsä.....

        Ei ole lessu yritys, vaan suomalainen yritys ,joka toimii täällä kuten kaikki muutkin pienyritykset. Ja toisekseen, sänkyjä myydään kaiken ikäisille. Ikäihmiset tarvitsevat uuden useammin,koska he nukkuvat yleensä todella vanhoissa ja huonoissa sängyissä, omaiset vievät omat vanhat sänkynsä yleensä heillä. Hankittuaan itselleen uuden sängyn. Ja tämä on vaan ikävä tosi asia. Lisäksi ikäihmisillä on enemmän tukes ongelmia,mitkä ei todellaan helpotu sillä huonolla sängyllä.


    • Anonyymi

      Täysi huijarifirma! Myivät sosiaalisesti painostaen aggressiivisella myyntitaktiikalla muistisairaalle edunvalvonnassa olleelle asiakkaalle pakottaen tuotteen. Kun reklamaation tekee kirjallisesti ja puhelimitse, toimittavat silti tuotteen ja vievät vanhukselta vanhan patjan pois! Käsittämätöntä. Käräjäoikeudessa nähdään.

      • Anonyymi

        Ai tämä jatkuu yhä, toivotan voimia teille! Meillä kohteena ollut vanhus on jo edesmennyt. Muistisairaan ikäihmisen auttamisessa on totisesti tekemistä tarpeeksi ilman näitä markkinamiehiäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai tämä jatkuu yhä, toivotan voimia teille! Meillä kohteena ollut vanhus on jo edesmennyt. Muistisairaan ikäihmisen auttamisessa on totisesti tekemistä tarpeeksi ilman näitä markkinamiehiäkin.

        Aikoinaan romaanit kiersi hevosella talost taloon, nykyään nämä helppo heikit tekköö sammaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aikoinaan romaanit kiersi hevosella talost taloon, nykyään nämä helppo heikit tekköö sammaa.

        Tervetuloa yrittämään ,ei ole mikään helpoin työ. Hevosella pääsisin kyllä,mutta nykyään on välimatkat niin pitkiä. Aikamoista haukkumista ihmisille" helppoheikki" jotka tekevät ihan aidosti rehellisesti työkseen tätä ja ottavat vastaan tätä paskaa. Sama asia mennä haukkumaan liikkeisiin myyjiä, miten myyvät todella ylihintaisia tuotteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai tämä jatkuu yhä, toivotan voimia teille! Meillä kohteena ollut vanhus on jo edesmennyt. Muistisairaan ikäihmisen auttamisessa on totisesti tekemistä tarpeeksi ilman näitä markkinamiehiäkin.

        Kyllä ihan kaikenikäisille niitä sänkyjä myydään. Kaikkien pitää nukkua. Ei pidä yleistää.


    • Anonyymi

      Vieläkin tekevät tätä, mulle möi sängyn ja asiasta tietämättömänä luulin hyväksi diiliksi (vertaa esim. unikulmaan yms). Sitten rupesin ottamaan asiasta selvää, niin nähtävästi myyvät aitokalusteen sänkyjä uudelleen brändättynä ja 100% hinnankorotuksella. Hemmetin kieroa toimintaa, mulla meni finate ja samalla aitokaluste boikottiin.

      • Anonyymi

        Oletko ottanut huomioon että sängyt räätälöidään jokaiselle. Kuljetetaan ja tuodaan kotia asti,tarvittaessa viedään vanhat pois. Oletko laskenut näille kulut : raaka-aine,valmistus,kuljetus, polttoaineet,vanhan poisvienti( jos kaatopaikalle,niin kaatopaikkamaksu), myyjän palkka,( kukaan ei tee töitä ilmatteeksi) pitkät takuut,kotimainen tuote.


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe